hahaha 3500 to bedziesz mial dopiero w nowym sezonie, czyli kolejny rok okolice czerwca i dalej. pozapi.erdalasz caly miesiac po 12h + soboty, albo niedziele, to bedziesz mial swoje 3500 hahaha teraz bedziecie (usunięte przez administratora) za 1400 w (usunięte przez administratora) ubiorze kosmonauty. roboty za te pieniadze wszedzie kupe, a ludzie jak jebnieci siedza w tym ku.rwidole i "ku.rwa mamo jaki mi zle, ku.rwa mamo jaka ta praca jest zla" to zmien synu prace "nie mamo, nie moge, to jest cale moje zycie" byscie ku.rwa sie wzieli za siebie, zwolnili sie w pizdu, to by zobaczyli co to jest granie z ludzmi w (usunięte przez administratora) ja, ale po ch.uj skoro sobie wytrenowali armie zombie, cale dni na krokietach z automatu w robocie i sie ciesza ze maja 3000. napisze w nowym roku kaizena i wysle mailem do biura, ze jak schodzi dyrektor, to podloga ma byc wylizana, a dyman juz zza wczasu rozlozony po same drzwi hahaha dalej gadajcie
"ja zwalniam sie, ja ja ja"
"no poczekam do nowego roku moze cos sie poprawi"
a po nowym roku "no poczekam jeszcze do kwietnia wiecej roboty bedzie"
w kwietniu " a pojde na l4 jakos to przemecze"
wrzesien" a do konca roku i szukam roboty"
sie poprawie, sie poprawi, jest coraz gorzej, ale widocznie i tak to praca dla was, skoro tak ciezko zmienic, to ch.uja warci tam wszyscy sa i by wdupili w grafik po 16h, to glowa w dol i pytanie "czy moge sobie spiwor do pracy przyniesc.
porobilem pol roku, wyd.upilem w piz.du, mam 1800-1900 na reke, sram na jakies audyty, kontrole, sluchanie pier.dolenia bandy z akwarium, gdzie to sami idioci ktorzy po tylu latach, sa fachowcami jak z usterki. z nikim nic nie zalatwisz, czlowiek tam jest jak narzedzie, miotla wiecej znaczy w tej firmie niz pracownik. kto to widzial brac za brygadziste starego matola, ktory pracuje 2 miesiace i nie ma pojecia o robocie, PRZYJMIJCIE ALFONSOW BO TAKI (usunięte przez administratora) TAM JEST
POLECAM NOWYM JAK NAJSZYBCIEJ ZMIENIC PRACE, BO SZKODA MARNOWAC MIESIACE W TYM BURDELU, A I TAK NIC Z TEGO CZLOWIEK NIE MA, POZA NERWAMI I BRAKIEM ZYCIA PRYWATNEGO
A STARYM PRACOWNIKOM, TO POLECAM SIE PIER.DOLNAC W GLOWE I SIE ZASTANOWIC NAD TYM CO WY TAM ROBICIE JESZCZE, BO PO TYLE LAT ROBIC I (usunięte przez administratora) Z TEGO MIEC, BYC TRAKTOWANYM JAK SCIERWO, WYGLADAC JAK POPIER.DALAJACE PIECZARKI W TYCH KASKACH, TO NAPRAWDE UPADLISCIE NISKO I POMYSLCIE SOBIE, JAK KAZDY PAJAC Z BIURA PRZECHODZI, ALBO PATRZY NA WAS, TO MA SIE ZA KOGOS WAZNEGO. NIE JEST WAM GLUPIO JAK STOI BANDA (usunięte przez administratora) W KOSZULACH NA PAPIEROSKU, I GADAJA 100MINUT, A MOZE SIE SMIEJA Z TEGO JAK TO (usunięte przez administratora) PODUPCACIE JAK ROBOTY.
roboty jest pelno, tylko ruszyc (usunięte przez administratora) pojezdzic i popytac. komu szkodzi pojsc na jedna, czy druga rozmowe, tym bardziej ze jakos kokosow nie ma w tej robocie, a druga sprawa, ze za te warunki, to idzie w depresje popasc, ale jak juz sie w tym tyle siedzi, to nie widac jakim sie czlowiek niewolnikiem stal.
pozdrawiam. pracowalem krotko, ale godzinowo przerobilem 6msc wiecej, zaluje tych kilku straconych miesiecy :)
swoja droga, czytajac te wszystkie wpisy tutaj, to nawet te zarty sa sama prawda :D