MULTIVALVE

• Przezchlebie
  • Kozłów
  • Ziemięcice

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o MULTIVALVE SP. Z O.O.

Opinie o MULTIVALVE Gliwice

Nie przegap nowości o MULTIVALVE SP. Z O.O.!

Sebuś

04.03.2025 05:16

Jak warunki w firmie?zarobki itp,warto składać papiery

MULTIVALVE SP. Z O.O.

04.03.2025 08:19

Proszę przyjść pokazać co Pan potrafi i zobaczymy czy warto.

Pozytywny

01.11.2022 19:07

Brawa dla Prezesa ✌️Wyleciał negatyw tej firmy i odrazu życie, wróciło pracownikom. Ps. P.Kołodziej jak najbardziej nadaje się na to stanowisko. ???? Chłop z jajem i do dogadania .

02.05.2022 12:30

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu MULTIVALVE SP. Z O.O.?

Członek

02.05.2022 14:07

Trzeba być członkiem
    Rafał. J

08.10.2021 22:41

Witam wszystkich i pozdrawiam. Minęło już prawie dwa lata. Dziś rozmawiałem z pewną osobą która mnie zainspirowała do opisania mojej historii w MV. Zatrudniłem się jako magazynier nie wiedząc prawie że nic o produkcji z biegiem lat pracując moja wiedza nabierała rozpędu D(usunięte przez administratora) nauczyli mnie doświadczenia w nazewnictwie, rysunku i kooperacji z firammi za to im dziękuję. Potem przyszedł nowy kierownik on obrócił wszystko do góry nogami, Prezes mu wierzył a ja go pytalem "czy będzie dobrze" okłamał mnie nas wszystkich w firmie. Potem nowy kierownik wpadł na pomysł żeby mnie poniżyć " zgnojic" zrobił kierownikiem osobę która była naj nmiej ogarnięta na firmie żeby moje ego dotknęło dna. Najgorsze w tym że miałem dobre relacje z szystkimi w firmie MV a na koniec ktoś zrobił specjalnie wpis na gowork i powiedział na spotkaniu że wie kto to napisał i podał miejscowość. Tak się nie da kończyłem sieci komputerowe trzeba postępowania prawnego żeby namierzyć adres IP. Ale (usunięte przez administratora)ma gadane. Pozdrawiam. Ps. Jeśli nastąpi taki czas że (usunięte przez administratora)pożegna się z MV proszę dajcie znać wezmę wolne i podjadę żeby go pożegnać.
    Ofiara ludojada

13.10.2021 22:36

Rafał, ciesz się że Cię nie zjadł xD Pozdro;)
    klops

14.10.2021 19:53

Nie musi zjadać - wystarczy że potrafi zniszczyć psychike i robić z ludzi idiotów.
    Arkadiusz

04.09.2021 19:52

Widzę że wygrałem los na loterii. Zwolniono mnie po chamsku bez uprzedzenia w ciągu 2godzin musiałem opuścić zakład na skutek donosów ludzi którzy mieli małą wiedzę i dużo wazeliny.Nikt nie wysłuchał moich argumentów.Ordynarnie zamknięto za mną bramę pilotem po ośmiu latach pracy.Nie powiem praca była ciekawa i dobrze zarządzana po zmianie szefa produkcji wszystko zaczęło się sypać.Po czasie przejrzałem na oczy że nie było cego żałować.Z tego co czytam jest jeszcze gorzej.Jest dużo fajnej roboty czasami potrzebny jest impuls . Pozdrawiam "starych pracowników".

18.08.2021 22:28

Mv to nie firma to bardziej rodzina, ludzie (staży pracownicy) są sobie życzliwi, i chętnie sobie pomagają, nawet jak się zwolnili z firmy utrzymują że sobą kontakty, bo taki był kiedyś cel tej firmy. Jeśli chodzi o płace zawsze na czas socjal, wycieczki itp. Prezes i kadra zarządzając( nie drużyna Kopex) super zawsze są otwarci i chętnie pomagają rozwiazywać problemy. Ale też jest 2 strona medalu św 3 z Kopexu, nękają starych pracowników, można powiedzieć że ich niszczą 1po 2, aż ciężko tego nie nazwać mobigiem, dlaczego nikt nie poszedł założyć im sprawy pomimo dużej ilości dowodów, bo szanują prezesa tej Firmy i chcą aby ta firma nadal istniała.

24.03.2021 11:00

Czy w MULTIVALVE SP. Z O.O. są szkolenia zewnętrzne?
    odpowiedź

24.03.2021 11:59

nie interesuj się
    odpowiedź

29.06.2021 09:15

udzieliłem takiej odpowiedzi, bo jesteś podstawionym botem do zadawania pytań :P

09.05.2021 20:00

Jak z praca w biurze? Technolodzy konstruktorzy. Czy warto? Sa jakies szkolenia? Jakie sa wymagania? Jak atmosfera w pracy?

20.02.2021 22:42

Ludzie bez nadgodzin wychodzą. Gdzie morale pracowników. Tak się nie prowadzi firmy. Za dyrektora Jabłońskiego było inaczej. Ehh te dobre czasy. Tadek wróć.. ????

20.02.2021 22:33

Skąd wy bierzecie te teksty " Jak środowisko pracy" z tym dyrektorem produkcji każdy wie że (usunięte przez administratora). Kiepsko. Prezes w końcu otworzy oczy i zobaczy że te kooperację nabijają kasę innych.Mala spółka zaopatrzenia i kierownika produkcji. Jest zasada masz firmę pilnuj każdej złotówki.

13.12.2020 11:03

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?

15.01.2021 21:50

Nie polecam teraz tej firmy. Dyrektor produkcji przyjmuje ludzi z ilorazem inteligencji 80 więc jeśli masz więcej to nie polecam :) Brat Albert
    Metan_

23.01.2021 00:15

80? Troszke i tak za dużo im dałeś :p
    onnn

25.10.2020 15:17

@Nik hmmm...to mówisz żeby tu cv nie składać..?
    Eks.

02.12.2020 18:32

Jak masz na uwadze swoją kondycję psychiczną to nie.
    Nik

11.10.2020 00:51

Panowie wiem, że są czasy niepewności ale większość z was nie wie jakie ma możliwości i umiejętności o wiedzy nie wspomnę. Powiem tak uwolnijcie się z tego toksycznego miejsca wyrwijcie te korzenie ja to zrobiłem i z całego serca polecam. Szukajcie leprze go miejsca bo wstawanie rano z chęcią do pracy to wspaniałe uczucie.

03.09.2020 11:57

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w MULTIVALVE SP. Z O.O.?
    Kolo

11.10.2020 00:36

Szkada mi was chłopaki a kiedyś były takie fajne wyjazdy. Szukajcie innej pracy warto. Warto uwierzcie. ????

30.04.2020 13:15

Firma bardzo szybko zareagowała w związku z epidemią. Wszędzie pojawiły się płyny odkażające a pracownicy zostali wyposażeni w maseczki. Brawo dla Prezesa! Pieniądze zawsze na czas co w dzisiejszych czasach nie wszędzie jest normą.
    Nie wiem

30.04.2020 15:24

Po 2 miesiącach, to rzeczywiście szybko xD

04.05.2020 13:20

chyba nie piszemy o tej samej firmie, przez takich ludzi jak Ty, powstają tu zakłamane komentarze nt. firmy.
    Gabril

29.02.2020 23:44

Czemu taka opinia o firmie. Co wam nie pasuje. Jest wypłata na czas. Socjal na poziomie. O co wam chodzi. Wiecie że te opinie na tej stronie są mocno przesadzone.
    Haha

01.03.2020 08:32

To pewnie dlatego jest z tej firmy taki exodus
    Hebrajczyk

25.03.2020 08:14

może stąd że w ostatnim czasie więcej ludzi się zwolniło z tej firmy niż zachorowało w Polsce na koronawirusa :D

27.02.2020 21:41

wirus

28.02.2020 08:30

ocena jest sponsorowana ;)
    uzurpator

06.10.2019 14:34

Kiedyś to była fajna firma, fajne miejsce, wszystko było poukładane, każdy znał swoje miejsce w hierarchii. Dziś jest to tylko miejsce, z którego pozostała tylko fajna atmosfera między ludźmi, którzy tam pracują. Wszystko było ok dopóki nie pojawiła się ekipa z jednego z najwspanialszych zakładów(każdy, kto tam pracuje wie, o co chodzi). Od tamtej pory nic już nie jest takie samo. Wszystko zostało odwrócone o 180 stopni. Miejsce godne polecenia? Tak... Jeśli lubisz pracować po 12-16 godzin. Wtedy jesteś doceniany i głaskany, jesteś cacy. Jeżeli nie wylewasz za kołnierz świetnie się tam nadajesz, zostaniesz brygadzistą i ulubieńcem kadry. Najlepiej, gdy poświęcasz całego siebie dla firmy do utraty tchu lub kończyn:). Ludzie, którzy w tej firmie potrafią samodzielnie myśleć bądź mają swoje zdanie są spychani na boczny tor, stają się wrogim obozem, wykopią pod tobą dołki abyś się sam zwolnił. Ci, którzy pracują, nie piją, nie spóźniają się, nie chodzą na L4 mam wrażenie , że są problemem dla firmy. Ale są też plusy. Gdy nie jesteś wybitny i potrafisz się podporządkować oraz krakać razem z wronami z dnia na dzień zdegradują Cię z roli brygadzisty a potem zrobią z Ciebie kierownika. Zakład wielobranżowy, pracujesz, obok Ciebie spawają elementy, (bo spawalnia została zlikwidowana, aby myszy mogły się gonić pod blachami), obok ktoś maluje w płucach zatyka, obok palą plazmą siwy dym na hali, a jak trafisz na dobry dzień to nawet możesz powdychać opary kwasu do trawienia blach. Ale jedno trzeba przyznać. Nigdy nie było problemów z pieniędzmi. Zawsze wypłata na czas, w zimie ciepło na hali.
    Tadek

23.02.2020 21:48

Gdy pracowałem w tej firmie niejednokrotnie zdarzało się obok stanowiska ślusarzy inna osoba malowała konstrukcję pistoletem.Trudno było oddychać ale to się nie liczyło tylko terminy

13.02.2020 09:11

Czy MULTIVALVE SP. Z O.O. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
    ex

13.02.2020 10:24

tak

27.09.2019 17:06

Janusz

11.10.2019 13:20

Nie prawda. Są również usuwane komentarze, które nie naruszają regulaminu, a "dobre imię" firmy, lub zarządu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MULTIVALVE?

Kontakt - MULTIVALVE SP. Z O.O.

Eiffel`a 6 44-109 Gliwice

Branża główna: Maszyny i urządzenia

02.08.2019 10:50

barszcz biały

30.08.2019 12:03

ciężko zrozumieć opinię, którą usunięto :D
    Arek

19.05.2019 18:20

Może źle wybrana praca jest powodem niezadowolenia? Firma ma dobra opinię!
    nikus

26.05.2019 14:57

Wlasnie chodzi o tych ,co zle wybrali a nadal udawaja najmadrzejszych.
    Rozbawiony

30.05.2019 12:20

Racja. Wybór tej firmy na miejsce pracy to niezbyt szczęśliwec rozwiązanie XD
    Tomasz

16.04.2018 08:59

Niestety sporo osób nie potrafi doceniać tego co ma. Firma jest z całą pewnością dobra nawet jesli są jakieś wpadki.
    Rozgoryczony

09.05.2019 20:22

Jakieś wpadki?! O czym ty mówisz ? Wpadka to się zdarza raz na jakiś czas, a teraz ta firma to wpadkę -wpadka pogania!!!!! Z dziurawą gumką masz szansę na mniejszą wpadkę :P Tatuś prazes, synuś dyrektor, a cała reszta to dzieci znajomych zatrudnieni do administracji nie majacy pojęcia co robią!!!!
    Rozbawiony

30.05.2019 12:18

Cała ta firma to wpadka :) zdaje się że exodus zapoczątkowany przez kilku "zdrajców" (Haha) nie ma końca. Jak łatwo można zniszczyć coś co się tyle lat budowało...
    Jeszcze pracownik

15.10.2018 10:13

Kiedyś to była całkiem niezła firma, ale Wszystkim coś odbija. Prezes ważniejszy od Królowej Angielskiej, tak jak Kadrowa. Ludzie opamietajcie się bo wam wszyscy spierniczą!!!! Kto mądrzejszy to ucieka. Odradzam poracę w tej firmie. A było fajnie..... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Opamietać się
    KK

17.10.2018 16:20

Do tej pory nie narzekałem ale to prawda co się teraz wyprawia w biurze, a na hali to podobno jeszcze gorzej!!!
    chop z mazur

20.02.2019 09:35

Póki firma była mała to błędy w zarządzaniu uchodziły płazem. Z biegiem czasu działalność się rozdmuchała, a zarządzanie przestało istnieć (kadra zarządzająca w biurze w tej chwili praktycznie nie istnieje). Wystarczy przeczytać encyklopedyczną definicję zarządzania i porównać ją do stanu obecnego i sprawa staje się oczywista (niestety nie dla wszystkich)
    Natalia

22.03.2018 23:39

brak ofert pracy na stronie
    Panek

11.01.2018 21:57

Multivalve firma jak każda są plusy i minusy nie ma idealnej firmy zawsze coś się znajdzie co się nie spodoba komuś ale nie da się wszystkim dogodzić. Spędziłem tam 4 lata które dobrze wspominam wiadomo były dni gorsze i lepsze, bardzo dużo się tam nauczyłem dzięki kilku osobą które mi pomagały (wiadomo o kogo chodzi).Ktoś tu w komentarzach bardzo bruździ przez co cierpią chłopaki na hali. Trochę ludzi ze starej ekipy się wykruszyło ale są też ludzie którzy robią prawie od początku firmy i nie palą się żeby odejść więc nie jest chyba aż tak źle, Ci co znaleźli coś innego może lepszego może nie odeszli sami więc teraz nie ma co wylewać żali a Ci co dalej pracują i to komentują niech się podpiszą imieniem. Pozdrowienia dla całej załogi oraz biura :D jeszcze kiedyś zatańczymy.

13.01.2018 21:54

Opankuj sie.
    Pedros

11.01.2018 20:34

Gdzie sie podziały wszystkie negatywne komentarze?
    XYZ

28.12.2017 15:12

Miałem okazję pracować w firmie Multivalve i zdecydowanie mogę ocenić na plus. Ekipa przyjazna, szefowie również w porządku. Nigdy nie było problemu z terminowością wypłat, a dodatkowo są organizowane spotkania i wyjazdy integracyjne. Zdarza się, że pracy jest więcej, jednak jest ona dodatkowo nagradzana.

31.12.2017 22:58

Ty XYZ gdzie Ty jestes dzisiaj?Zrezygnowales z tego wszystkiego?Ta cala integracja to pic na wode.Takie imprezy sa po to aby,ludzi ciagnac za jezyki.

14.12.2017 10:27

19.12.2017 00:03

Chopie co Ty godosz, tam produkcyjnych sie namnozylo jak grzybow.A jacy kompetentni.Ta firma kwitnie ha,ha.Chyba nawet przekwita.
    hetzer

19.09.2017 18:05

Weronika nie ma żadnego wywiadu...
    cayenne

24.05.2017 22:33

Inżynier za 2300... Śmiech na sali.

04.05.2017 20:39

!!!!

18.05.2017 08:25

Racja 100 trafiona opinia!!!!!!
    Adrian

26.12.2016 08:02

Kiedyś miałem możliwość pracowania w tej firmie w biurze. Najważniejsze dla każdego pracownika jest wypłata, która zawsze była na czas. Nie było mowy o jakimkolwiek poślizgu o to zawsze dbał prezes i księgowa. Atmosfera na hali moim zdaniem super po dzień dzisiejszy utrzymuję kontakt z kilkoma osobami. Nic się tam nie zmienia atmosfera prawie rodzinna. Jak pracowałem to ten kto chciał zarobić więcej to miał taką możliwość poprzez nadgodziny. Dyrektorzy poszczególnych działów byli w porządku byli lepsi i gorsi. W biurze ogólnie młoda załoga z każdym można było porozmawiać znaleźć wspolny temat. Miło wspominam czas spędzony tam i doświadczenie które tam zdobyłem
    Kala

03.05.2017 13:24

A jakie są zarobki?
    Robot

08.12.2016 09:07

A co ty myślałeś, że można sobie bezkarnie z imienia i nazwiska obrażać ludzi na forach? Podpisz się imieniem i nazwiskiem to też wydamy opinie o Tobie jako pracowniku (zapewne byłym). Portal służy tworzeniu opinii o warunkach zakładzie pracy, a nie o pracownikach w nim pracujących. Jak coś ci się nie podoba to napisz rzetelnie, a nie wyzywaj personalnie osoby, bo zgodnie z prawem i regulaminem serwisu (którego pewnie nie czytałeś) jest to zniesławienie i wiąże się z odpowiedzialnością karną.
    edr

05.10.2016 15:06

eh no to faktycznie dziwne to co piszecie żeby tak było..ale może ktoś po prostu tak trafił a za innym razem na przykad bylby jakies tam inne warunki co? no kurde sam nie wiem jak bym się na waszym miejscu zachowal
    No name

03.10.2016 06:52

Może piszą z biura ale dół też to czyta i cierpi przez takie osoby co wchodzą z butami w życie innych i sieją zamęt miedzy załogą. Moim zdaniem osoby które piszą takie negatywne wpisy to niedowartościowane jednostki. Widać że mają kiepskie życie prywatne i zawodowe. Miałem zrobić konkretniejszy wpis ale doszedłem do wniosku ze zniżę się do poziomu ludzi którzy wypisują głupoty. Ps. Firma jest OK
    Axe

29.09.2016 10:47

Jak praca po 12 godzin?!?! Kto chce to pracuje po 8, a kto chce to siedzi po godzinach - i spróbujcie to zabrać!! Fajna możliwość dorobienia do wypłaty.
    Robot

28.09.2016 14:40

Ogólnie jest bardzo fajnie, pracuję tam od lat i nigdy nie doświadczyłem znęcania się. Wypłata zawsze jest na czas, organizowane są imprezy oraz wyjazdy integracyjne dla całej firmy. Oczywiście zdarza się dostać opierdziel za błędy i czasem jest natłok pracy ale to chyba normalne. Nie wiem kto wymyślił, że TRZEBA tyrać po 12 godzin, ta opcja jest tylko dla chętnych i nikt nikogo nie zmusza.
    3po3

28.09.2016 14:13

Atmosfera jest bardzo dobra..
    dociekliwy

17.12.2014 23:05

No wreszcie jakis kakret.Kto robi ten zarobi

Zostaw merytoryczną opinię o MULTIVALVE SP. Z O.O.