Opinie o LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Brygadzista

piszta bzdety , najlepiej paluszek nużka i L4 bo nie chce wam sie robić szympansy

ktoś
@Brygadzista 13.11.2017 21:25
piszta bzdety , najlepiej paluszek nużka i L4 bo nie chce wam sie robić szympansy

ciekawe kto to napisał , mogę się tylko domyśleć. Ty tam dalej siedz przy tym swoim biureczku na hali i oglądaj you tube. Na takich (usunięte przez administratora) maszynach przy których cudem można zrobić prawidłowo wykonaną sztuke (lub trzeba być czarodziejem), i do tego maksymalnie wyśrubowane normy. Praca w lecie w temperaturze 40 st. Pot leje się jak ze świni. Do tego konieczność noszenia kasku bo z dachu może mi coś spaść na głowę. Na deser wyśrubowana do granic możliwości kontrola jakości, coś lekutko nierówno, nie na wymiar itp to do wywalenia. Przy okazji jak zrobisz tak zwaną KAPPE to od razu dostaniesz od lidera i brygadzisty nieprzychylny komentarz. Broń Cie Panie Boże nie możesz takiej sztuki rozcinać przy kierowniku, bo tutaj kierownik nie może widzieć takich rzeczy. A najlepsze jest to jak taka sztuka zostanie zapiankowana wtedy zrobią Ci taki problem że odechciewa się przychodzić na drugi dzień. Rozbiurka takiej rury wyglada tak że bierzesz młot do ręki i do dzieła ! Robótka na pół dniówki, a przy okazji VIPY zmianowe będą stały nad tobą i mówiły jaki to jesteś beznadziejny i głupi. A podobno ta firma prowadzi działania antymobbingowe. Jeśli chodzi o kasę to wypłata 1600 zł na ręke plus z 200-300 zł premii NETTO ! W sezonie jesteś traktowany jak niewolnik, niby nadgodziny w soboty i niedziele są na zapisy, ale jak się nie zapiszesz to oznacza tylko jedno - po raz kolejny nieprzychylne komentarze, a czasami nawet już desperackie błaganie by przyjść. Kasa za nadgodziny wypłacana co PÓŁ ROKU! Oj przepraszam, w sezonie lipiec sierpien wrzesień - z łaską na bieżąco w danym miesiącu. Czasami kierownictwo wpada na dziwne pomysły np. BANKOWANIE czyli nadgodziny za dzień wolny poza sezonem. Apropo dni wolnych - pomaż o jakimkolwiek urlopie ! W tej firmie nie ma urlopów. Dodatkowo o braku zainteresowania pracy Polaków w tej firmie świadczy o tym fakt że są oni zastępowani przez osoby z Ukrainy, Indii i innych zakątków ziemi. Ponadto osobiście uważam że praca ta nie jest warta swojej ceny. Lepiej jest poszukać czegoś innego.

Były Pracownik

Pracowałem Wiem jak jest. Hasło przewodni SZTUKI SZTUKI - Mało !!! Liczą się słupki gdzie wiadomo o tym na każdej hali jak wchodzisz popatrz. W skrócie - Działy na których jest specyficznie trudno Duży Stół Zgarbiony 8 godzin na dużym stole przy składaniu rur 12 metrowych....ręczna robota zakładasz ręcznie dystanse co metr! przeciągasz miedziany drut . szczerze to garbaty idziesz tam i z powrotem 12 metrów przez osiem godzin a rur schodzi średnio 250 i więcej. zapylenie , cyklopentan , poliol , mesamol , rdza unosząca się w powietrzu .... maszyny , które nie jednemu zmiażdżyły palce .Hałas olbrzymi rury od fi 70 do 800 tłuką się o siebie Fakt że są suwnice- ale one po jednej nie zabierają --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ekstrudery Maszyny ( główna część robocza )ma temperaturę 200 st.C Demontaż i montaż tych maszyn trwa po parę godzin , gdzie leje się z ciebie pot , nawet z pupy. Często musisz wybiec na dwór gdzie różnica temperatur miażdży Ci kości , zakładać " Ringi " na wykonany detal , a wierzcie mi że tych rur idzie tam około 300 szt na zmianę. i z powrotem na hale składać maszynę. Styczność z chemią , która nie wróży dobrego samopoczucia. Wilgoć na hali , mnóstwo wody . wszędzie kaj popadnie. Wibracje z maszyn i OZON który wyżera płuca,wszelkie metale , gumy ,jest wszędzie. Wchodzisz na halę i czujesz ten zapach wiatru pomieszanego z moczem. Po tygodniu pracy masz sraczkę i tak się przyzwyczaj . Ratunek dziennie czekolada, ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ale najlepsza jest rozbiórka tych rur które nie spełniają wymogów jakościowych. Wielki młot , skrobak w ręku (bez atestu samoróba ) i tyranina , a w koło pył z pianki "podobnej do poliuretanu" i nikt nie wymyslił maszyny do tego przedsięwzięcia. Spawalnia. Wiadomo larmo , huk i spawaj spawam to wiem jak jest , a tutaj laga musi jechać równiutko przez całą rurę 800 tkę Śrutownica Tutaj chyba jest kaplica... Modlę się za was , za wasze płuca.uszy i oczy. Stalowy śrut rozprowadzany za pomocą turbin ZDZIERA rdzę ze stali w okropnym hałasie i strachu ze przez dziury w maszynie znowu ktoś dostanie w oko. Przed halą CZERWONO od rdzy która jest wszędzie w postaci pyłu. - w płucach też Kształtki / Trójniki / Kolana / Foam Packi / Wykonuje się tu elementy jak wyżej . Ręczna robota trochę luźniej niż na w/w działach , chemia i syf ten sam co wszędzie ale tutaj ludzie bez kręgosłupa jak ze stali pękną po tygodniu . I przez całą szychtę jesteś tłusty ze smarów . Brak jakichkolwiek szkoleń i podnoszenia kwalifikacji Nie licz na szkolenia , na bonus typu LEVEL w czynności które robisz. Jest socjal to miło ( ale biedny .) Wchodzisz jak robot robisz swoje i wychodzisz ...8 godzin stuku puku , rachu ciachu od gwizdka do gwizdka Zmierzą Ci wydajność , musisz dogonić najlepszych inaczej jesteś na sezon. Będziesz bankował godziny - czyli robił w weekendy a w tygodniu maiał wolne. Papierosek- Tak ale tylko jak przerwa jest...w kiblu też nie bakniesz bo czujniki... Zakaz picia napoi na halach. Poruszasz się po ścieżkach i pasach. Monitoring i inwigilacja ,kamer więcej jak pracowników. Zapytaj Kierownika o podwyżkę, o premię .....pytać wolno Dyrektor cię i tak oleje , a było ich wiele. Średnio co 2 lata zmiana i dokręcanie śruby.... Nie wierzysz? To przyjdź na rozmowę , pooglądaj na hali detale.... Nie maszyny a ludzi ,jak pracują , posłuchaj , przyjrzyj się ... Moim zdaniem za robola 2300 brutto to mało .7 Zakupy w sklepie kosztują 200 pl

Gardina
@Były Pracownik 23.09.2017 11:32
Pracowałem Wiem jak jest. Hasło przewodni SZTUKI SZTUKI - Mało !!! Liczą się słupki gdzie wiadomo o tym na każdej hal...

Praktycznie wszystko się zgadza pracowałem długo to wiem ale mylisz się co do maszyny do rozbierania bubli kiedyś było coś na kształt skrobaka ciiągnietego linka czy łańcuchem ale ale po sezonie nie było roboty więc lepiej było rozdać młoty noże i skrobaki żeby coś się działo na hali

paquito 14
@Były Pracownik 23.09.2017 11:32
Pracowałem Wiem jak jest. Hasło przewodni SZTUKI SZTUKI - Mało !!! Liczą się słupki gdzie wiadomo o tym na każdej hal...

Człowieku uciekaj z tego gnoju życie ci obrzydlo wyślij mi papiery na maila a zara będziesz mial normalna robotę za normalne pieniadze pablo29@vp.pl

Cichociemna

Logstor to dziwna firma. Pracuję tu na tyle długo, że jest mi po prostu wstyd, iż jeszcze nie zmieniłam pracodawcy. Zastanawiacie się nad złożeniem swojej kandydatury? Posłuchajcie. 1. Logstor, dokładniej zabrzańska firma, gdyż sama firma ma zasady, które niestety w tym oddziale nie są kompletnie respektowane. W Zabrzu, przyjmując się do pracy jesteś nikim - albo raczej wg DOSTOJNIE PANUJĄCEGO DYREKTORA CHODZĄCEGO W RURKACH - jesteś (usunięte przez administratora), małpą, urodzonym "by (usunięte przez administratora) w Logstorze" (to akurat cytat) 2. DYREKTOR W RURKACH. Największy problem zabrzańskiego oddziału. Widziałam, słyszałam wiele aczkolwiek takiego figuranta, karierowicza ze świecą szukać. Typ człowieka, który za dwa grosze sprzedałby własną matkę, dodatkowo bez grama empatii, szacunku dla SWOICH podwładnych. Słomą, która wystaje mu z butów mógłby zasypać setki stodół. Empatia to coś, czego DYREKTOR nigdy nie poznał (zaznał?). Wyobraźcie sobie - matka samotnie wychowująca dzieci uległa wypadkowi w pracy. PAN DYREKTOR, w najbliższym gronie, wpierw rzucał oszczerstwami pod jej adresem, że miała czelność to zrobić umyślnie, by wyłudzić odszkodowanie (Ta osoba ma zmiażdżony kciuk, który już nigdy nie będzie sprawny). A co później zrobił? Wywalił ją na zbity pysk z roboty, niczym tchórz - podczas jej pobytu na zwolnieniu, podczas rehabilitacji. I zrobił to zgodnie z prawem gdyż "tylko nie przedłużył umowy" To mały przykład wyraźnie obrazuje patologię najwyższego szczebla zarządzającego zabrzańskim oddziałem. Patologię, która jest działaniem na szkodę firmy! To zszarganie opinii o pracodawcy do jakiego dopuścił DYREKTOR (i jego poprzednicy) powinno być karalne. W sumie, w pewnych krajach, jest. Na dziś wystarczy - jutro dalsza część informacji z pierwszej ręki.

aaa

A jak zarobki dla spawaczy tig? Duże macie normy?

Przyszłość

Bardzo świeże info co do przyszłości Logstoru... Ciekawe co teraz zrobią, gdyż wiem że całę hale na ulicy magazynowej zostały sprzedane obecnie przez Mostostal, po latach znalazł się kupiec i to nie byle jaki..tylko jakiś koncern z gliwic :) z tego co wiem firma co zwie się potocznie..."ciągnie druty" :) coś związane z akcesoriami samochodowymi....po prostu mega inwestycja i w ciągu roku a może mniej ma już być otwarta :) Wtedy będzie jeszcze ciężej im znaleźć pracowników do pracy :) współczuję tym co tam pracują...będą bakać po 12 h non stop :) i związki nie pomogą :) bo robić nie będzie komu :)

Pan

Witam ile można zarobić na pile w Logstor ?

pilara
@Pan 01.10.2017 17:59
Witam ile można zarobić na pile w Logstor ?

2300-2600 brutto

szał
@pilara 09.10.2017 11:50
2300-2600 brutto

2300-2600 brutto ?? To dla niedorozwiniętych czy co ?! Tyle to płacą w zakładach z grupą inwalidzką...chyba że tam wszyscy tacy pracują? Albo tam pracują osoby tak nie douczone albo kochają społecznie robić i nie mają ochoty szukać nowej pracy...

ouma

czemu nie wprowadza sie linu w Danii ?

Qałlity

Zarobki 1700 operator, oferują też rozwój dla niedorozwiniętych

ja

Znalazłem coś takiego https://magdalenadziukphotography.blogspot.com/2013/05/pikieta-przed-siedziba-nexteer.html

Pracownik

Pracuję i wiem, że sporo osób nie powinno tu być, nie zasługują na pracę tu!!

Wasz Pan

Czy ktoś może podać jakieś konkretne stawki ? Bo informacje miedzy x a y brutto to jak podawanie długości penisa wraz z jajami lub bez :)

Tymon

Czy może i ktoś napisać kilka informacji o firmie? Jak przebiega rekrutacja na stanowisko magazyniera? Czy firma ma jakieś wymagania ekstra dla kandydatów? Czy są w firmie jakieś dodatki typu socjalnego czy pakiet medyczny? Mam zamiar aplikować i dopytuję.

Dawid

Bardzo podzielone opinie ma LOGSTOR , to chyba normalne?

Rodzynek

cześć ja tutaj pracuję i jestem zadowolona :) owszem ludzie gadają jeden na drugiego ,ale trzeba mieć na to wyje*ane ,a będzie dobrze :) dyrektor robi wszystko ,żeby było jak najlepiej - za to Go podziwiam i cieszę się ,że w końcu coś robią z osobami ,którzy źle wpływają na tą firmę może najlepiej zamiast czytać tutaj takie nudne opinie ,przyjdziesz ,popracujesz i sam zdecydujesz czy chcesz tutaj kontynuować pracę jeśli tak źle by tu było to osoby ,które ledwo tu rok pracują ,zrezygnowali by z pracy tutaj ,a nie widzę ,żeby ktoś się zwalniał dobrowolnie ,zwalniają tylko osoby ,które się nie nadają ,spożywają alkohol albo nie przychodzą wcale do pracy jest coraz lepiej ,wszystko na razie idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej ... polecam tą firmę ,przynajmniej tą tutaj w Zabrzu ,bo nie wiem jak jest w innych miastach pozdrawiam Panie dyrektorze oby tak dalej :) dziękuję :)

JKNW
@Rodzynek 05.10.2017 19:51
cześć ja tutaj pracuję i jestem zadowolona :) owszem ludzie gadają jeden na drugiego ,ale trzeba mieć na to wyje*ane ,a będz...

to nie dyr to AKTOR drugiego planu

Witold wódz Apaczów
@Rodzynek 05.10.2017 19:51
cześć ja tutaj pracuję i jestem zadowolona :) owszem ludzie gadają jeden na drugiego ,ale trzeba mieć na to wyje*ane ,a będz...

rodzynek czy tobie wydaj się ze ludzie to przygłupy , myślisz że ludzie nie widzą że ta opinia to prymitywna autopromocja mająca na celu zatarcie złego wrażenia o firmie , nie wierzę w ani jedno słowo przez ciebie tu napisane , natomiast wierzę w te negatywne opinie o p. dyrektorze zresztą byłem w tej firmie i nie zrezygnowałem z podjęcia pracy bo wiele rzeczy nie spodobało mis się i uważam że jest to taki polski "obóz pracy" gdzie pracowniki traktowany jest jak "

Stach

Czyżby LOGSTOR Polska nie miał potrzeb kadrowych w dziale jakości? Jeśli teraz nie potrzebują czy można złożyć cv ?

Dariusz

Jeśli ktoś jest tak bardzo niezadowolony z pracy w firmie to przecież zawsze może ją zmienić. Tym bardziej, że teraz nie ma problemu ze znalezieniem innej pracy. Po co piszecie oszczerstwa o LOGSTOR -e, czyżby konkurencja inspirowała niektórych do tego?

lidia bis

lidia czy ty gupia jesteś czy nie rozumiesz , LOGSTOR nie jest wyjątkowy bo obecnie każda firma daje pełną umowę o pracę lecz sama umowa to nie wszystko, menagment bezmyślnie przez wiele lat sam sobie wieszał petle na szyji która zaciska się teraz mocno i nie jesteś w stanie gupimi wpisami poluzować jej, end.

Lidia

@wacek - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w LOGSTOR Polska? Z Twojego wpisu wnioskuję, że oceniasz je pozytywnie. Co masz dokładnie an myśli pisząc, że praca jest stała? Chodzi Ci o to, że pracownicy zatrudniani są w ramach umowy o pracę? Są to kluczowe informacje dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie.

Natugnaro II

Serce, Ty niewolniku... Firma "dobrze placi" jak za 40h w tyg jest wyplata na poziomie 2500-3000. To, ze pracownikowi sie chce pracowac, to znaczy, ze stara sie 40h w tyg. A nie, ze zeby dostac 2500, pracownik pracuje 80h :D soboty, lato po 12h caly tydzien, bo wtedy pracownik nie jest "dobry" tylko jest niewolnikiem :D a skoro tak Ci dobrze, za te 2500 jak naskubiesz, bo odwrociles kota ogonem i pracujesz 16h odpoczywasz 8h. To ja Ci dam 3000/msc i bedziesz dla mnie biegal na zawolanie. Teraz takim wlasnie niewolnikiem jestes, tylko nie zdajesz sobie sprawy :) pewnie cieszysz sie ze dostales 2500 wow ! Ale ile Ty idioto tam spedziless czasu ? Co z tego, ze dostaniesz 2500 jak pracujesz godzinowo jakbys tam spedzil 1.5msc. Wiec nie pierd.... glupot, ze mozna zarobic, bo zarobic to mozna jak masz 2500 za 40h w tyg [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zniewolony. Takich wlasnie ludzi tam trzeba i tacy wlasnie ludzie tylko tam pracuja, pracy jest w hu. jak sie chce. Ale lepiej dawac sie ruchac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze i pisac jak to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Normalnie bym Cie w pysk strzelil, za to jakim ty jestes idiotom. Brak slow. W tym wlasnie sila logstoru. Na imbecylach darmowych, co chwala [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i daja se w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wsadzac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sie nic nie odezwa. Jeba.. tam do usranej smierci parowo

Animals

Jeśli niektórzy patrzą na pracę jedynie pod kontem zarobków to faktycznie powinni szukać innej firmy. Dobry pracownik, który ma dobrze zarabiać musi lubić to co robi.

Brajan
@Animals 08.09.2017 09:18
Jeśli niektórzy patrzą na pracę jedynie pod kontem zarobków to faktycznie powinni szukać innej firmy. Dobry pracownik, który ma...

Niektórzy ? co to jest za słowo , to po polsku ?Zatrudnijcie lepszych hejterów , ale zgoda najlepiej gdyby niektórych nie nie było

Benq

Witam.Podstawowe dwa pytania. Jakie firma oferuje warunki dla wozkowych i czy można zarobić?

Serce

Podobno firma dobrze płaci ale pracownikom zaangażowanym w pracy. Nie wszyscy jednak zaliczają się do tej grupy i stąd pewnie małe złośliwości na forum. LOGSTOR to spoko firma ale dla ludzi chcących pracować.

Natugnaro II

A na co jezyki obce ? Jak to praca dla małp jest przeciez. No chyba ze dogadac sie z ukraincami :D jak dla Ciebie z nadgodzinami 2000 to dobry zarobek, no to dobry z Ciebie parobek :D Praca stala, bo sie prosza zeby ludzie zostawali :d nie dlugo w zoo beda kandydatow szukac. Takie ku..y ludzi dobrych pozwalniali , a potem mnie tu listy przychodza, ze tesknia, ze wroc, ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem. Co ciag pale, jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Chyba kazdy glupi h.j z biura ma w umowie napisac dziennie przed praca dobry komentarz tutaj :d baranie lby zza biurek, 8 glow do wbicia gwozdza i jeszcze kazdy se w palca pierdo.nie debile pier.done :d bede jezdzil po waszych garbach kuhwy :d

Staszek

Ja słyszałem , że można w LOGSTOR Polska zarabiać całkiem niezłe pieniądze. Wprawdzie na rozmowie rekrutacyjnej sprawdzają podobno często znajomości języków obcych ale chyba każdy wie na co się nastawia. Generalnie dobrze byłoby się tu dostać do pracy.

Anty trol
@Staszek 29.08.2017 19:15
Ja słyszałem , że można w LOGSTOR Polska zarabiać całkiem niezłe pieniądze. Wprawdzie na rozmowie rekrutacyjnej sprawdzają pod...

Słyszałem, podobno, chyba i najlepsze to generalnie :) że warto , a ja wam mówie że nie warto bo podobno słyszałem że placą mało, generalnie za mało

Sterek

Może ktoś podpowiedzieć o pracy dla kontrolera jakości VT1

wacek
@Sterek 24.08.2017 08:11
Może ktoś podpowiedzieć o pracy dla kontrolera jakości VT1

Praca stała, warunki ok

wacek
@Sterek 24.08.2017 08:11
Może ktoś podpowiedzieć o pracy dla kontrolera jakości VT1

Praca stała, warunki ok

Glaca

To nie ma tak zle :D ja w Anglii tez mam ino 1600 na reke, z nadgodzinami 2000 sie wyciagnie. Ku*** moze czas wracac ?

Tadek

Wieczne narzekanie niektórym wychodzi najlepiej. Jak można ludziom dogodzić? Jest więcej godzin to źle, jest mało też źle. Nikt nie będzie zatrudniał na siłę i płacił osobom, które nie mają zamiaru angażować się w pracy. Może przyjdą nowi i tym będzie się chciało pracować?

Szukająca pracy

Jaka jest aktualnie stawka dla nowego pracownika jako operator? Czy przyjmują kobiety w Zabrzu? Jak wygląda praca? Czy warto się starać o przyjęcie?

Bolo

Niektórzy zamiast dobrze pracować wolą na forum hejtować! To im sprawia satysfakcję, swoje nieudacznictwo najlepiej zrzucić na firmę? Ja wiem, że dobry pracownik jest zauważany.

Czytelnik

To jest Hore jakis nienormalny system pracy flex nadgodziny wyplacane raz w roku i jeszcze obowiazkowe nadgodziny to sie do pip-u nadaje pracownik na produkcji po 10 latach 18 00 zl a za kierownikow to sa jacys durni w ogole nie dbaja o swoich ludzi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Obcy

Sądzę, że nie doceniacie tego w jakiej firmie możecie pracować. Nigdzie nie jest idealnie a tu macie fajna pracę.

Praca

Agencja Pracy Max Power zatrudni pracowników do firmy LOGSTOR w Gliwicach. Umowa o pracę. 2300 zł brutto + premia Zapraszamy do naszego biura w Zabrzu - ul. Wolności 262/220. Zapraszamy!

Magnum

Nie narzekam na pracę w LOGSTOR ale rozumiem tych którzy narzekają. Pewnie brak zainteresowania pracą przysporzył im kłopotów i bardzo tego żałują. Szkoda tylko, że w tej swojej złości musza obrażać ludzi i wyśmiewać się z nich. Przykro jest to czytać.

Se werynka

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaki jest powód, że LOGSTOR potrzebuje tak dużo osób do pracy? Czyżby jakieś nowe projekty? Zastanawiam sie dlaczego tak uprzedzacie się do ludzi z Ukrainy? Polacy kiedyś też jeździli na zachód do pracy, teraz również i co?

3lata w obozie
@Se werynka 10.07.2017 11:55
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaki jest powód, że LOGSTOR potrzebuje tak dużo osób do pracy? Czyżby jakieś nowe projekty? Zast...

Odpowiedam szczyt sezonu roboty w .......

3lata w obozie
@Se werynka 10.07.2017 11:55
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaki jest powód, że LOGSTOR potrzebuje tak dużo osób do pracy? Czyżby jakieś nowe projekty? Zast...

Odpowiedam szczyt sezonu roboty w .......

Robin Hooj

Jak czytam te posty , to mi łeb pęka.... Pracowałem tam pare lat. Ale jak chcesz wiedzieć jak tam jest . Kto jes kim.? Odpowiem szczerze. 532174034

Nowy

Wprawdzie niektórzy narzekają na LOGSTOR ale myślę, że nie jest źle bo jest tak mało opinii. Zawsze gdy jest kiepska atmosfera to ludzie piszą na forum. Widziałem ostatnio ofertę dla kontrolera jakości i jestem bardzo zainteresowany. Może ktoś podpowiedzieć coś?

Stefan

Ależ mają listę ofert pracy imponującą. Myślę, że praca w takiej firmie nowoczesnej firmie nie jest dla każdego. Żeby tu pracować trzeba być ambitnym i pracowitym, natomiast wyśmiewanie się z innych jest podłe.

Sabina

Mam aplikować na stanowisko kontroler jakości i chciałam się trochę wspomóc czytając opinie na forum. Niestety wpisy są tak skrajne różne jak kolor biały i czarny. Dlaczego niektórzy świadomie wprowadzają innych w błąd ? To jest bardzo nieuczciwe i niepoważne!!

Gosc

Jak zarobki w kontroli?

Kwovadiss
@cinusmaximus 19.06.2017 00:48
Nie nie jest zupelnie odwrotnie Atmosfera w pracy slaba bo wiekszosc to Ukraińcy, brak szacunku do pracownika, BHP na niskim po...

Kolego , nie pracujesz od roku i od tego czasu wrzucasz denne posty jaka ta firma jest daremna bo Cię zwolnili ;) po nicku poznaje kim jesteś i gdzie pracowałeś , a wiec oświece Cię , byłeś denny , do miotły się nie nadawałeś nawet w tak " daremnej firmie " przez co pogonili chwasta, nie wylewaj teraz żalów na jakimś forum bo to tylko ośmieszenie twoje i wprowadzanie ludzi w błąd. Na "brak mozliwosci stałej pracy " odpowiem ci tylko śmiechem ;)

cinusmaximus
@Kwovadiss 20.06.2017 23:07
Kolego , nie pracujesz od roku i od tego czasu wrzucasz denne posty jaka ta firma jest daremna bo Cię zwolnili ;) po nicku poz...

Przy tych stawkach to nawet Ukraińcy uciekli z tej wspaniałej firmy po dwóch miesiącach pracy :D A ty jesteś tak utalentowany,że pracujesz tam dalej :p

Pracownik

Jestem pracownikiem LOGSTOR i właściwie nie piszę na forum ale to jest dobra firma.

Serem

LOGSTOR ma spore zapotrzebowanie na nowych pracowników. Słyszałem sporo dobrego o firmie ale mam pytanie. Jak to jest z tym zatrudnieniem w okresie letnim a później już zwalniają? Gdyby ktoś mógł się podzielić wiedzą byłbym wdzięczny bo nie ukrywam, że mam zamiar aplikować.

Arek

ilu pracuje Ukrainców w firmie ?

Sympatyk

LOGSTOR to firma energetyczna zapewniająca klientom wyższą efektywność energetyczną. Wynalezienie technologii opartej na rurociągach preizolowanych sprawiło, że firma stała się wiodącym dostawcą i producentem rurociągów dla przemysłu energetycznego. Może teraz coś się zmieniło?

Norbi

Widziałem ofertę pracy dla montera, ile można zarobić?

cinusmaximus
@Norbi 22.04.2017 14:35
Widziałem ofertę pracy dla montera, ile można zarobić?

Nie ma co oszukiwać ludzi. Najwiecej pracy jest w okresie wakacyjnym a potem juz nie potrzebuja pracownikow i papa. 1500 zl napewno a co więcej to nie wiem bo nie dostalem.

za mądrością

Wiosna przyszła, a z wiosną wiosenne porządki. W końcu ktoś przejrzał na oczy

Nick

Ludmiła out

ja
@Nick 20.04.2017 19:23
Ludmiła out

brawo, dobra decyzja

Gregor

Firma LOGSTOR ma bardzo dużo nowych ofert pracy.Czy wiecie, że to wiodący na świecie producent systemów rur preizolowanych. Firma ciągle rozwija się i wspiera produkcję innowacjami w zakresie najnowszych technologii. Nowe tak będziemy rozmawiać o firmie?

andrzej

Na starzu jako inżynier ds planowania produkcji (pół roku) oferują... 1500zł na rękę. Brak gwarancji zatrudnienia po stażu. 3 000zł na rękę tam nie zarobicie, nawet na kierowiczych stanowiskach.

Iza

Czy firma LOGSTOR Polska Sp. z o.o. ma w chwili obecnej jakieś etaty dla kobiet? Bardzo bym chciała tu pracować.

Mateusz

Witam.Szukam pracy.Ile można docelowo zarobić w Logstor ? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.Dziękuje.

powaznie
@Mateusz 20.03.2017 22:21
Witam.Szukam pracy.Ile można docelowo zarobić w Logstor ? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.Dziękuje.

1500 na rękę

Zostaw opinię o LOGSTOR Polska Sp. z o.o. - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOGSTOR Polska Sp. z o.o.