NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Tychy

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 291 ocen.

NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)
4 291 6 1

Opinie o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

j.23

Ja pitolę. Skaczecie sobie do gardeł.A ta co najwiecej krzywdy Wam robi , drażni i co niektóre płaczą przez nią omijacie.Wypowiada się z pogardą , wyższością uprawiając mobing.Ciągle dre ryja jakby miała ludzi za nic. Nikt nie powie,że jak nie przestanie tyranizować to spotkamy się w sądzie......Nie dość że ona jest wredna i cała załoga tak. twierdzi to jeszcze między sobą robicie siarę. A może tak odreagowywujecie.....?

termo
@j.23 01.10.2018 08:22

Zobaczymy za kilka tygodni jak mocna jest ta pani. Wyniki bardzo kiepskie, nic nie da zmiana pan na panów. Ludzie mają wszystko w nosie, premia 150 brutto to śmiech ( doniczki bardzo drogie). Napoleonek nie jest zadowolony.

J69
@termo 07.10.2018 11:08

Doniczki? Chyba znicze, za chwilę potrzebne będą.

termo
@J69 10.10.2018 21:18

J69, nie jesteś w temacie - popytaj może coś zakumasz.

On
@termo 11.10.2018 09:20

Firma to dno!!!!! najpierw każą robić nadgodziny i weekendy , A teraz będą wysyłać na bezpłatne urlopy kpina !!!!!!!!!!!!!!

Ona
@On 11.10.2018 11:06

Pracodawca nie ma prawa zmuszać nas do skorzystania z urlopu bezpłatnego, np. w związku z trudną sytuacją finansową firmy. Może skierować do nas prośbę, której nie mamy obowiązku spełnić. Jeśli podejmie taką próbę, mamy prawo odmówić, powołując się na przepisy kodeksu pracy. Odmowa w tym przypadku nie powinna pociągać za sobą żadnych konsekwencji. Możemy wystąpić do sądu pracy, gdy pracodawca zdecyduje się nas ukarać – mimo braku podstaw do podjęcia takich działań.

Gosc
@Ona 11.10.2018 21:30

Ciekawe czy ktoś jest na tyle odważny i zadzwoni do pipu

mis
@Gosc 12.10.2018 20:04

Eeeee, wszystko zgodne z prawem, mam 20 dni urlopu a zakład rozdysponował mi 18 dni. TO JA SIE PYTAM GDZIE JEST MOJE 4 DNI URLOPU NA ŻĄDANIE

Valeo

Same reklamacje. Tak sie kończy sytuacja "pakuj dobre to" kierownik jakosci jak ryba głosu swojego nie ma. Operatorki pracy coraz wiecej bo ludzie sie zwalniają nikt za taka niska stawke zostac nie chce bo jak za to wyzyc.

J.J
@Valeo 27.06.2018 19:34

W końcu najlepsze pracownice sprawdzają detale na duro więc jest to nie możliwe żeby była jakaś reklamacja na valeo! Podwyżka im się tylko należy

Pracownik
@J.J 17.07.2018 12:40

No niektóre to nawet tak dobre są że po dwie przerwy mają bo ino je na jadalni widać... A jak przy stoliku to z telefonami

Ja
@Pracownik 17.07.2018 18:33

A co sie beda przepracowywac ... telefon to podstawa, przecież bez niego to nuda... Ja sie pytam czy kierownik tego nie widzi ? Inni zasuwaja a inni wieczna laba

Obserwatorka
@Ja 17.07.2018 19:08

No przy kierowniku to przykładem pracownice! Tyłek liżą bo liczą na podwyżki a tu taki *uj

Ja
@Obserwatorka 19.07.2018 02:05

Jedna to mistrz lizusów i konfidentów.... Ale coż fałszywosc na tym zakładzie nie zna granic... Tu kolezanka wielka a za chwile leci obgadać i nakapować kierownikowi. Zalosne....

Basia
@Pracownik 17.07.2018 18:33

(usunięte przez administratora) cie obchodzi kto i po co chodzi na jadalnie, cale Termo przesiaduje w jadalni biega z telefonami i co 15 min na fajkę. Niech każdy pilnuje swojej miski. A jak jestes taka wyszczekana to sie ujawnij

Basia
@Ja 19.07.2018 08:34

Anonimowo jak widać to każda (usunięte przez administratora) potrafi napisać i oczerniac ale żadna nie ma odwagi sie ujawnić i spojrzeć komuś w oczy

Nowy
@Basia 19.07.2018 14:06

Ha !!! Wyszło szydło z worka... Nawet nie padły imiona osób o ktore chodzi, a Pani Basia już sie irytuje.. Własnie gdyby każdy patrzył swojej miski... Zacznijcie wiec od siebie, a nie wtykac nos gdzie nie trzeba... Ps. Strasznie wulgarna jestes, kobiecie to nie przystoi... Porzadnej kobiecie...

Basia
@Nowy 19.07.2018 14:45

@Nowy taki mądry a anonimowy brak odwagi? Mnie jej nie brakuje. A wulgarna to nie porzadna? A no tak zapomniałam ze na tej hali każdy ma przyklejona etykietę, ten jest konfident, ta jest fałszywa, ta z tym rozmawia pewnie maja romans, ta z tym jeździ autem pewnie się bzykaja i wy piszecie ze cos tam jest żałosne wydaje mi się ze to wy plotkary jesteście żałosne, obłudne i fałszywe. Moze jeszcze zacznijcie liczyć kto ile razy sika i chodzi na papierosa. Każdy narzeka, jeczy i steka a jak jest zebranie z dyrektorem to na jadalni cisza a przecież nikt tu nikogo na sile nie trzyma. Masz tyle do powiedzenia to stanmy twarzą w twarz madralinski/madralinska

WWW
@J.J 17.07.2018 12:40

@J. J tak sie składa ze valeo sprawdzają nie tylko panie z duro ale również z Termo i montażu to moze sie najpierw zastanow zanim cos napiszesz

WWW
@J.J 17.07.2018 12:40

@J.J juz nie wspomne o ukrainkach które przez ostatnie pół roku sprawdzały detale z duro. Reklamacja mogła przyjść na każdego, jak nie wiecie kto zawalił to nie oczerniajcie

Obserwatorka
@Basia 19.07.2018 19:22

No bo p.Basia wie że o niej mowa to się irytuje kto śmie tak o niej mówić... A co jest najśmieszniejsze to tu Basia mówi że to my mówimy o tym, kto jest jaki itd A najwięcej tego typu anonsów wychodzi z Duro ze zmiany A... wniosek?

Alvaro
@Obserwatorka 19.07.2018 20:04

Za moich czasów było lepiej.

Basia
@Obserwatorka 19.07.2018 20:04

@Obserwatorka po czym wywnioskowałas ze sie irytuje? Ja tylko wyrazam swoja opinie, mi lata i powiewa wasze zdanie, nie pierwszy raz ktoś o mnie gada (to sie nazywa zawiść) przynajmniej mam odwagę sie ujawnić a nie pisac anonimowo. Kogos musi strasznie dzgac ile jem, ale jak to takie ciekawe to sie moge podzielic :) Jakie to żałosne ze ludzie maja tak nudne życie ze się zajmują czyims. A jeśli chodzi o anonse to jestes w błędzie bo nie wychodzą z duro a z Termo np pan z duro pani z montażu czy ona mężatka on zajęty itp. Siejecie ploty i ferment na całym zakładzie wystarczy ze ktoś jest ładny, dobrze ubrany albo ma z kims dobry kontakt a juz jest tematem do plotek. A jak jestes taka mądra to napisze to poraz kolejny zapraszam na rozmowę twarzą w twarz

Termo
@Basia 19.07.2018 20:54

Wez sie dziewczyno uspokój, bo widac emocje Toba kieruja... Myslisz ze ludzie nie maja nic lepszego do roboty , tylko plotkowac na Twój temat? Watpie, zwłaszcza że mało kto Cię lubi i zdecydowanie nie ma Ci czego zazdrościć czy zawiścić... Wiec nie pochlebiaj sobie, tylko roboty sie chwyć ! Zanim napiszesz ze ktos jest fałszywy to spojrz na siebie!

Basia
@Termo 19.07.2018 21:28

@Termo czytaj ze zrozumieniem bo widzę ze z bystroscia to słabo. Jak widac po tym forum to nie maja nic lepszego do roboty bo plotkuja. A pisząc o zawiści i zazdrości mialam na mysli wszystkich którzy sa i byli oczerniani na tym forum w ostatnim czasie. A czy ktos mnie lubi czy nie to mi akurat powiewa ja nie przyszłam tutaj szukac koleżanek.

Termo
@Basia 19.07.2018 21:42

Czytam ze zrozumienie i wyraznie napisalas , " cytuje" że nie pierwszy raz ktos o mnie gada ( to sie nazywa zawiść) ... Wiec proponuje Tobie czytac ze zrozumieniem , to co sama napisałaś... Nawet jeśli ktoś coklowiek o Tobie gadał, to nie znaczy ze czegoś Ci zawiści... Bo zdecydowanie nie zawiści sie komuś tego ze jest kapusiem , i lizusem... A to własnie kazdy gada, choc pewnie Ci to zwisa bo przeciez nie szukasz tutaj znajomych ....

Basia
@Termo 19.07.2018 21:54

@Termo to jest zdanie wyrwane z kontekstu przeczytaj całość. A tutaj to akurat kazdy o kazdym gada. Masz dowody ze jestem kapusiem? Bo nie przypominam sobie zebym byla, ale pewnie inni wiedza lepiej niz ja bo ta taka cecha tego zakładu. Jak się tu przyjęłam to po kilku miesiącach się dowiedziałam ze Werner to mój narzeczony, no popatrz ja bylam przekonana ze jestem mężatką a tu inni lepiej poinformowani niz ja. Taka sytuacja, przywyklam do głupiego gadania. Także gadaj zdrów. A teraz poszukajcie sobie innego kozła ofiarnego do swoich pierdół ja wychodze z tego (usunięte przez administratora) P. S brak odwagi porozmawiać twarzą w twarz?? Żałosne

Nibynikt
@Basia 19.07.2018 22:24

Skoro wychodzisz z tego (usunięte przez administratora) jak to stwierdziłaś tzn że się wkońcu zwalniasz? :D

Qwe
@Nibynikt 19.07.2018 22:44

@Nibynikt nie wydaje ci sie ze to byl sarkazm? Dziewczyna chyba miała na myśli ze nie bedzie tego przedłużać. A jakby miała sie zwolnić to by to zrobiła parę lat temu jak się nowo przyjęła i ludzie o niej inne rzeczy pisali i gadali. Zresztą nie ma co sie wglebiac na tym forum malo sie pisze o pracy, ludzie wola dowalac innym a szczególnie cieszą się powodzeniem romanse, a w szatni tylko słychać kto jak ubrany itp. Ludzie trochę empatii

Szwacz
@Qwe 19.07.2018 23:02

Pelikan

T
@Valeo 27.06.2018 19:34

Miej (usunięte przez administratora) a bedxie ci dane

Piotr

Zaczyna sie kolejna bezsensowna gadka... Kolejne zapewnianie że ja jestem okey, super , a wszyscy inni dookoła sa obłudni i fałszywi... Tak to jest ten co ma najwiecej do powiedzenia, do napisania i najbardziej sie usprawiedliwia- ma najwiecej za uszami. Ale w tej firmie zawsze tak było, zawsze kazdy kazdego obgadywał, robili sensacje z rzeczy ktore nie mialy miejsca, kazdy sie interesował zyciem innych. A moze by tak w koncu zajac sie soba?! A nie oceniac i rozliczac innych. Kazdy ma swoj rozum, kazdy ma swoje zycie i nic nikomu do tego . A najwidoczniej skoro tak sie interesujecie zyciem innych, to znak ze jestescie nieszczesliwi... Wiec lepiej zajac sie soba , a swiat bedzie piekniejszy. Słuchac sie tego juz nie da, ludzie jak sie wzajemnie obrażacie, zwalacie wine jeden na drugiego. Jeśli ktoś ma rozum to nawet nie wdaje sie w chore dyskusje i sie nie usprawiedliwa. Bo tylko winny sie tłumaczy. A to ze ktoś pisze z imienia i jest wyszczekany nie znaczy ze jest super. Wypisywanie takich bzdur i tłumaczenie sie, to na poziomie podstawówki... Ale zreszta czego sie spodziewac po osobach pracujacych na takich zakładach...

Termo2
@Piotr 20.07.2018 09:42

@Piotr dobrze napisane, uczepili sie dziewczyny jak psiego ogona byle tylko pożreć kolejna ofiarę i wywołać (usunięte przez administratora) burze. I masz racje juz sie tego słuchać nie da jak sie wszyscy obrażaja na jadalni i w szatni a później sobie z uśmiechem życzą wesołych swiat i mówią ze zdziwieniem "szkoda ze cie na wigilli nie bylo" @qwe podpisuje sie - ludzie więcej empatii

Termo
@Termo2 20.07.2018 09:55

Z tego co czytam to nikt sie jej nie uczepil, i z imienia nic o niej nie pisał ani nie wyzywal... To ona sama zaczeła szczekac na tym forum, i sie usprawiedliwiac. A wiec nasuwa sie pytanie, skoro nie ma nic za uszami i pilnie pracuje to po diabła sie wypowiada. Tylki winny sie tłumaczy.

Termo2
@Termo 20.07.2018 10:33

@Termo cala afera się zaczęła od głupiego wpisu o 2 przerwach, dla mnie chore jest wytykanie komuś ile razy je skoro pół zakładu tak robi a drugie pól biega co chwile palić a juz nie wspomne o tych co siedzą w kiblu i gadaja. To takie obłudne wytykac komuś a robić to samo. A ze dziewczyna miała odwagę sie do tego przyznać to się zaczęły ataki w innym temacie, jak widac komuś bardzo przeszkadzało ze sie nie schowała jak mysz pod miotłę. Żałosne jest ze ludzie na tym zakładzie obserwują innych i szukają byle bzdury zeby sie doczepic i obgadac

Montaż
@Termo2 20.07.2018 12:14

Łoł... No super brawo dla kolezanki ze miała odwage sie przyznac ze chodzi kilka razy na przerwe, i leci w kulki... Gratulacje... Fajnie ze inni tez tak robia, ale sorry ja pracuje w tej firmie kilka lat na montażu i jakos nie mam kilku przerw, tylko jedna na ktore ide , i musze punktualnie wrocic bo ktos mnie zastepuje na maszynie, albo norme trzeba zrobic. Wiec przepraszam bardzo ale skoro na zakładzie panuja takie same zasady dla wszysykich, to dlaczego inni siedza w komorkach i sobie robia przerwy kiedy chca a ja musze zapierniczac???? Moze wszyscy zacznijmy przesiadywac pół dniówki na jadalni , skoro kazdy sobie robi co chce. Zero odpowiedzialnosci , i szacunku dla innych.

Termo2
@Montaż 20.07.2018 14:30

@Montaż ty moze zapierniczasz a moze nie a czy koleżanki z montażu nie maja kilku przerw? No bo kilka wyjść na papieroska to tak jakby kilka przerw nie uważasz??? Nie jestesci swiete, wielokrotnie niejedna z was siedziała przy biurku na messenger, wiec po co znowu ta (usunięte przez administratora) burza. A to ze ktos sobie zje np jabłko to chyba nie przeszkadza w zrobieniu normy, a moze ta pani robi jedna 5 a druga 25min przerwę a może czasami w ogóle. Tego nie wiecie, no chyba ze monitorujecie koleżanki pełne 8h.

Piotr
@Piotr 20.07.2018 09:42

Sory Ale - Piotr to ja, a Ty to jaki Piotr?

J-24
@Piotr 20.07.2018 09:42

A gdzie wentylator.....p. D Sok malinowy w lecie. W zimie .Sami wypoćcie heh

ona
@J-24 21.07.2018 14:49

nie smakuje sok to pij samą wodę a nie narzekaj zawsze możesz sobie kupić inny

ask

Uuuuuuuuuu a co to się nagle porobiło, spadły dochody zakładu? Koniec z nadgodzinami? A było tak sympatycznie, nawet sam Napoleon chwalił.

Ja
@ask 25.06.2018 12:50

Ameryki nie odkryłes, juz dawno mowili ze koniec z nadgodzinami. Wiec skad te zdziwienie ?

j.23

Zbliżają się upały Do roboty głupie pały I soboty i niedziele O ranny - ja pierdziele....

Ja
@j.23 07.06.2018 06:46

Koniec z nadgodzinami wiec bez obaw.

Alicja

@KT001, jak zawsze Twój wpis jest bardzo interesujący i zarazem intrygujący, bo jak sugerujesz dla Ciebie najtrudniejszą rzeczą do zaakceptowania są nieprzejrzyste sposoby komunikacji, mówiąc oględnie. Ciekawa jestem, jak wpływa to na atmosferę pracy i relacje między pracownikami? Czy można przyzwyczaić się do tego, że wiele informacji trzeba odbierać nie wprost? Chyba nie zawsze jest to komfortowa sytuacja również dla pozostałych pracowników?

Alicja

@KT001, a jak to wygląda z punktu widzenia relacji między pracownikami. Czy to na tle jakości pracy, czy też poziomu zaangażowania? No i oczywiście ciekawa jestem, jak całą sytuacje postrzegają pracownicy wyższego szczebla? Czy mogłabyś na ten temat napisać kilka słów?

anonymous
@Alicja 03.06.2018 10:49

Koza!co? Ty ....o

KT001
@Alicja 03.06.2018 10:49

Moje zdanie jest takie że jakość i sposób pracy nie wiele zależy od wynagrodzenia ( mowa tu o operatorkach na produkcji ) ponieważ jest zbyt mała różnica w zarobkach miedzy "nowymi" a pracownikami z dłuższym stażem. Wiadomo że jedni mają większe zobowiązania (kredyty itp.) inni mniejsze ale praca to praca. Jedni się przejmują bardziej inni mniej bo wiadomo że dotkliwych konsekwencji za to nie ma. Bardziej powinno się skupić uwagę na tych za biurkami. Jakie oni błędy popełniają (nie wierze że nie) tylko mają większe szanse żeby to ukryć. Ale najgorszą rzeczą jaką tu w firmie spotkałam to są KŁAMSTWA z ust każdy wie kogo. Pracownik na każdym szczeblu wie kto mówi nieprawdę że aż w d...e szczypie. Jest to niedopuszczalne żeby osoba na takim stanowisku tak kłamała. To jest moje zdanie. Dziękuje.

Alicja

@Ja, rozumiem, że Tobie warunki pracy odpowiadają, ale gdybyś spróbował zobiektywizować swoje doświadczenie w NP Polska Sp. z o.o. (Interplast), to które elementy pracy uznałbyś za najbardziej korzystne z punktu widzenia pracownika, a które należałoby zmienić, aby jeszcze bardziej podnieść atrakcyjność pracy w tej firmie. Każda osoba korzystająca z tego forum, właśnie takich informacji najbardziej poszukuje, bo one decydują o tym, czy chce się być członkiem załogi scharakteryzowanej firmy.

KT 001
@Alicja 27.05.2018 11:30

Wypowiem się o produkcji. Pracuje w tej firmie ponad 8 lat. Kobiety - operatorki. Wszystko zależy od nastawienia pracownika, jeśli się przejmuje i pracuje dokładnie to jej sprawa - ma wiecj roboty ( dokładniej ogląda detale, biega i pyta w jakości czy czy detal jest ok itp). Można podejść do pracy na luzie tzn. nie sprawdzać dokładnie albo jak coś nie tak to do młynka. WIĘC PO CO SIĘ WYSILAĆ JAK I TAK NA POCZĄTKU ROKU WSZYSTKIE RAZEM DOSTANĄ PODWYŻKI. Zapraszamy wszystkich do NP. Kto jest chociaż lekko ogarnięty to przetrwa choć za najniższe wynagrodzenie. Pozdrawiam.

Stary robol

Obrabianie każdego za plecami , to w tej firmie normalne. Koleżanka siedzi z koleżanką na przerwie ,a za chwilę biegnie do innej i ja obgaduje. Dlaczego na takie bzdury pozwala administrator powinno być wszystko usuwane !, a powinno się pisac o pracy , zarobkach, premiach itp

J 23
@Stary robol 16.05.2018 00:34

Nie można pisać o czymś czego nie ma- jasne! Nawet wycieczki nie będzie.We wrześniu niech se jedzie dyrektor z p.kierownik........

J 23
@Stary robol 16.05.2018 00:34

Administrator trzyma z kierownictwem, żeby wiedziało jak fajnie jest w np. No i mają ubaw z forum

Termo
@J 23 17.05.2018 23:58

A co Wy tak z ta wycieczka ? Ludzie to tylko wyjazd do Wisły, czy Ustronia ... na prawde nie stac Was zeby samemu sobie pojechać ??? Podniecacie sie bo co ? Bo firma Wam obiad i piwo postawi ? Normalnie zesracie sie bo wycieczki nie bedzie... Serio wielka tragedia... Ale tak przeciez obiad i piwo to dla Was pewnie majatek... Na codzien tego nie macie... A moze chcecie sie integrowac z ludzmi z pracy? , ktorym na codzien obrabiacie (usunięte przez administratora) za placami.. Fałszywce. .Totalna Kompromitacja....

J 23
@Termo 18.05.2018 11:09

Nie chodzi o piwo,obiad i w ogóle o wycieczkę mam to w( He he nie usuniesz) Tylko ile znaczy pracownik w oczach pracodawcy. zamiast wycieczki będzie bakanie.I co roku to samo..: straszenie jak coś tam nie wyjdzie to przerwy postojowej też nie będzie..........................

Ja
@J 23 20.05.2018 09:59

Widziały gały co brały... Skoro tak źłe to droga wolna... A po drugie sam sobie na to wszystko pozwalasz, na zastraszanie i poniżanie.

Janusz

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Zastanawiam sie jaką macie atmosferę skoro jest tyle jadu na forum!

J 23
@Janusz 17.05.2018 10:57

Przyjdź i zobacz .Jad jeszcze nikogo nie zabił.Jest tu paru twardzieli .Tyle lat tu robią.

Ecik
@Janusz 17.05.2018 10:57

Skad wzieles ta opinie z PO haha

Ziom

Niema wycieczki dlaczego ? A no tak przecież największe upały dopiero będą i trzeba pracować do postoju . A weekendy będą wolne od października bo na jesień można posiedzieć sobie w domu

Mnni

A co takiego luby odpier*** bo chyba masz nierowno pod sufitem!

J 23
@Mnni 15.05.2018 08:13

No proszę .Możecie się zająć swoimi (usunięte przez administratora) To wam wyjdzie na dobre.Zawsze jest coś do poprawienia- to tu albo jeszcze gdzieś....Informatorki

Nnn

I co? W pracy wszyscy gadają a tu cisza? Nikt nie raczy poinformować dziewczyny co jej luby odpier*** na hali? Tak to każdy tyle ma do powiedzenia a jak trzeba uświadomić biedną, że facet robi z niej idiotkę to nie ma chętnych?

Diler
@Nnn 14.05.2018 20:54

Widziały gały co brały

Remik

Miałem nadzieję na jakieś informacje o pracy a tu jakieś plotki na forum!!!

J 23
@Remik 22.04.2018 15:08

Praca je fajna zwłaszcza jak se laske znajdziesz w ten czas może się nie zwolnisz po tygodniu

Ktoś

Wy tu o zmianie C, a co się wyprawia na zmianie A? No są niby 2 pary-super że młodzi się kochają itd ale jest jeszcze jedna para która raczej dobrej opinii nie ma... No przepraszam lecz jak to wygląda że mężatka lata za zajętym facetem, wypnie cycki i on leci za nią jak piesek? No mi to na przyjaźń nie wygląda, nie oszukujmy się...

Rozbawiona :D
@Ktoś 11.04.2018 08:50

H ach a jestem tu pierwszy raz i nie wierze co czytam. Hah. Ladnie ktosik jesteś przyebany. Moze tak sie roboty chwyc i ogladaj by detale byly zgodne.. A nie patrzysz za cudzymi relacjami. Odpieprzacie jakies trudne sprawy. Placa wam za monitoring ludzi czy jakosc detali w firmie. Plotkary za dyche :).

J-23
@Ktoś 11.04.2018 08:50

No jak to wygląda. Może dobierzmy się wszyscy w parki i nie będzie zawiści.Każda wypnie co tam ma jedna mniej druga więcej. Ino nie ma tyle samczyków.

Stop

Ooo.. Krwiożercze Piździochy-Reaktywacja. Żądne zemsty, gotowe pożreć kolejna ofiarę.. Pani kierownik może by tak więcej pracy paniom z A zmiany? Bo widzę, że mają duuużo czasu chodzić po hali i plotkowac :)

J-23
@Stop 12.04.2018 10:15

Piździoch piździochem zostnie .Krótki czas uśpienia.Stand Bi wciąż włączone.Radary uniesione.Goniące po hali gały...

Ktoś
@Stop 12.04.2018 10:15

No jeśli o pracę chodzi to ja wykonuję to co mam do zrobienia. Ale średnio można to powiedzieć o tej dwójce, bo przecież jak skoro prawie cały czas u niej siedzi, ewentualnie ona się traci i można ją znaleźć u niego... I tu nie trzeba po hali latać żeby to zauważyć.

...
@J-23 12.04.2018 11:44

Duro nie spi

Obserwator

Pan to szatyn Pani jest (x) Ciekawa bylaby z Nich para

Ja
@Obserwator 05.04.2018 07:49

Nie dzięki nie jestem zainteresowana !!!!!!!

Ja
@Obserwator 05.04.2018 07:49

W tej firmie nie ma fajnych, przystojnych , wykształconych facetów , same trolle po zawodowkach , a która by chciała chłopa z taką wypłata... ŻADNA więc sorry ....

Obserwator
@Obserwator 05.04.2018 07:49

Czy uraoda sie w milosci liczy ?ona jego chce przyjrzyj sie jak na siebie patrzą moze dlatego ze teraz nie za podczas obserwacja

żuczek
@Ja 05.04.2018 08:41

A panie są wykształcone, miłe, inteligentne, zadbane.....

Obserwator
@Obserwator 05.04.2018 07:49

I to wszystko na zmianie c

anonymous
@Ja 05.04.2018 08:41

jest jeden niski (usunięte przez administratora) ma oczka

Jo
@Obserwator 06.04.2018 07:16

Jak Kiedyś był taki serial tasiemiec To wiem

J 23
@żuczek 05.04.2018 18:48

Ta zwłaszcza cebulioza

Kto

czy na A czy na C wszędzie się dzieje podobnie ktoś do kogoś czuje cos i jest miętę na A widać otwarcie a na C jest skromnie i dalej nie wiadalej o kim tapeta

J-23
@Kto 12.04.2018 00:44

Co spać w nocy nie może ,bo taka ciekawa Czy chcisła by mietę poczuć na własnej skórze Nie chce nikt oj oj

Alvaro

Za moich czasów miłości i koleżeństwa było wiele

Ja
@Alvaro 30.03.2018 17:44

Oj tak tak stworzyło się kilka ładnych związków :-)

On
@Alvaro 30.03.2018 17:44

Juto zaś patrzeć od rana na ta może me me me

On
@On 02.04.2018 21:16

Może me me

Obserwator

Seks to zdrowie

Ja

Haha ciekawskie , zazdrosne , znudzone baby . Swojego szczęścia nie macie to trzeba patrzeć na innych . Oj przykre bardzo. A reszcie dużo miłości - Kochajcie się i mnóżcie -:))))

Obserwator

Praca lekkA atmosfera mila A ona z nim to ogien namietnosci choć on zajety i ona tez glebokie spojrzenia ciala gorące

Ooo
@Obserwator 22.03.2018 00:59

Kto taki

Hhhh
@Ooo 22.03.2018 08:31

Panstwo z termo

*&*
@Hhhh 22.03.2018 15:17

Brunetka blondynka?

Anka
@Hhhh 22.03.2018 15:17

Zmiana a?

Xxx
@Anka 23.03.2018 07:44

C

Ooo
@Xxx 24.03.2018 01:01

Beda jakies szczegoly bo ja nie dopatrzylem

Bolo
@Ooo 26.03.2018 16:39

Patrzcie w swoje życie , a nie na kogoś . Niech się każdy sobą zajmie A świat będzie piekniejszy

Nick
@Bolo 27.03.2018 15:53

Ciekawie patrzec jak milosc kwitnie Chiciaz teraz odpuscili na chwile

Alicja

@Heg muszę zapytać czy na pewno takie zachowania występowały w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast), którymi nazywasz mobbingiem, bo to poważne oskarżenie. "Według art. 943 § 2. Kodeksu pracy mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Istotnym jest fakt, iż osobą dopuszczającą się mobbingu nie musi być pracodawca, lecz może to być przełożony lub współpracownik." To się dzieje w firmie?

Greystoke
@Alicja 19.03.2018 13:51

Czy występowały takie działania ? To się nie kończy !!!

Sam

Firma już nie taka jak za czasów Pana (usunięte przez administratora)!!!!!! Stary Interplast to było to. Dzis jest pod flagą francuzów. Produkcja idzie do niemiec np. Deckle. Dlaczego??? Ciekawe?? Spotkania wszystkich menadżerów fabryk co miesiąc. Po co to?? Głupota. Jest dużo do powiedzenia ale szkoda słów. Firma chce byż tzw, Global player :) Pare zakładów w europie a nic nie potrafią. Jednynie kasa sie liczy bo głowy w Francji muszą włascicielowi w Indii raportować. Bardzo dziwni ludzie ale niestety w każdym francmanie jest mały Napoleon!!!! Był mały francman i tylko siał atosfere do D. Tak zwany strażak. W Praktyce szkodził i zero pojęcia. bardziej podpalał a nie gasił. Dla tego produkcja idzie do innego zakładu. Szkoda mi tego szefa zakładu naprawde a Prezesa tam nigdy nie będzie bo francmani nie pozwolą na to. Nigdy bym nie chiał pracować dla francmanów, to dziwny naród. Każdy musi sam wiedzieć co robi!! Pozdrawiam

Alicja

@. oczywiście, że od pracowników można się dowiedzieć jak praca w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) wygląda w praktyce, ale jednak póki pracownicy Ci nie odpowiadają można się czegoś dowiedzieć od samej firmy. @Heg proszę nikogo nie obrażać na forum.

Heg
@Alicja 23.02.2018 10:02

Praca tylko dla desperata.kierowniczka koza nie nadaje się chyba że ktoś lubi lobbing i rozdarta jej paszcze

Heg
@Heg 24.02.2018 22:57

Sorry mobbing

Alicja

@. może skoro jesteś zainteresowany pracą w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) to może zaaplikuj. Wtedy już od rekrutera dowiesz się wszystkich szczegółów na temat pracy i będziesz mógł z nim negocjować pod swoje preferencje.

.
@Alicja 16.02.2018 13:13

Tak wiem że się wszystkiego dowiem od pracowników można się dowiedzieć jak to wygląda w praktyce

Heg
@Alicja 16.02.2018 13:13

Bardzo śmieszne pani Alicji bardzo Ty kozo

.

Witam ja wygląda praca i zarobki w tej firmie?

Ask

Kochalem ja a ona mnie Lubilem ja a ona mnie Bylem szczęśliwy....

anonymous

wszystkiego musisz sie sam nauczyc jak juz tłumacza to na owal sie napier.... jedna na druga śmiechu warte

anonymous

same kable

Zostaw opinię o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) - Tychy

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)