NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Tychy

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 285 ocen.

Opinie o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Alicja

@. może skoro jesteś zainteresowany pracą w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) to może zaaplikuj. Wtedy już od rekrutera dowiesz się wszystkich szczegółów na temat pracy i będziesz mógł z nim negocjować pod swoje preferencje.

.
@Alicja 16.02.2018 13:13

Tak wiem że się wszystkiego dowiem od pracowników można się dowiedzieć jak to wygląda w praktyce

Heg
@Alicja 16.02.2018 13:13

Bardzo śmieszne pani Alicji bardzo Ty kozo

.

Witam ja wygląda praca i zarobki w tej firmie?

Ask

Kochalem ja a ona mnie Lubilem ja a ona mnie Bylem szczęśliwy....

anonymous

wszystkiego musisz sie sam nauczyc jak juz tłumacza to na owal sie napier.... jedna na druga śmiechu warte

anonymous

same kable

Alicja

@ona bo nie promuję. A kwestię usuwanych komentarzy musisz już wyjaśnić z administratorem portalu (admin@gowork.pl). On Ci dokładnie wyjaśni powód ich usunięcia. @Np. nie zajmuje się tym sama. Uwierz, że większością firm opiekuje się jakiś moderator.

Alicja

@Ja nie szukam sensacji, ale chcę, żeby wszystko było wyjaśnione na forum. @taka jedna nie wiem o jakich aneksach piszesz, bo nie pracuję w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) i nie wiem jak to funkcjonuje. Nikt z firmy również mi nie płaci za promowanie, bo tego nie robię. Jestem moderatorem forum gowork.pl i jestem tylko tutaj po to, żeby Wam pomagać w zdobywaniu informacji.

Np.
@Alicja 29.01.2018 12:04

Srały muchy bedzie wiosna bedzie trawa lepiej rosła.... Nie wierze tej kobiecie :) tyle firm i opinii na gowork a opiekuje sie np.... Hehehehe

Gutek
@ona 06.02.2018 16:11

Zamiast organizowac jakieś beznadziejne wycieczki , ktore nic nie wnosza tyle tylko ze mozna sie za darmo napic i zeżreć to lepiej rozdzielili by te pieniadze na powyzki... Wtedy moze starczyłoby zeby sprawiedliwie kazdy dostał. W góry to mozna sobie jechac na swoja rekę z rodzina. Wielki gest wyjazd w góry na ktory połowa ludzi nie jedzie, bo tez po co...atrakcja zarcie i chlanie. Wielka integracja a poźniej jeden drugiego obgaduje jak to sie nie nachlał. Zenada, ta firma jest dla desperatow , dookoła fałszywi ludzi i konfidenci ktorzy tylko patrza zeby kierownikowi w tyłek wejsc. Najwieksze podwyzki przyznane najwiekszym lizusą , ot cała prawda. Reszta to śmieci, ktorzy robia na cała reszte.

Fak

Znowu produkcja zrobiona w bambuko... Operatorki marne "podwyzki" a starterzy kokosy x4

Marek

(usunięte przez administratora) jakich malo za najnizsza krajowa, na magazynie troche wiecej ale rotacja jest wiec tez nie ma szału. Tylko dla desperatow.... Poza tym szkoda zdrowia i nie placa szkodliwego.

Alicja

@Ona oczywiście firma nie ma obowiązku dawać takich benefitów, ale pewnie pracownicy chcieliby jakiekolwiek i dlatego toczą rozmowy na ten temat. A nadgodziny w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) są obowiązkowe?

***

Hej. Są w tej firmie jakieś socjalne ? Wczasy czy na święta

NP
@Ona 29.01.2018 13:00

Nie pisałem że ma dać ale mogłaby. Ale jak nie to nie.

E.T.
@ona 22.01.2018 16:50

Buhahaha ...... I gdzie za to wyjedziesz ? Na Paprocany ?

ONA

... i pierwsze aneksy rozdane :)

Maja
@ONA 16.01.2018 18:05

Co za aneksy różdżki?

Alicja

@ola, @Hanio czyli dobrze się bawiliście na wigilii pracowniczej w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)? Co się tam wydarzyło, że aż szyba została wybita?

taka jedna
@Alicja 12.01.2018 12:11

Płacą Pani za promowanie firmy - czar pryśnie po aneksach.

Ja
@taka jedna 13.01.2018 19:55

Haha, jakie aneksy.... Zlituj się

Alicja

O czyli bogatą wigilię mają pracownicy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast). A możecie coś więcej powiedzieć o konkursach organizowanych przez pracodawcę? Co na przykład trzeba zrobić by wygrać smarfon lub tablet? To jest tylko zwykł losowanie wśród pracowników czy trzeba się czymś wykazać? Bardzo fajne urozmaicenie dorocznej, świątecznej imprezy.

Liv
@Hanio 30.12.2017 13:20

Moglo byc gorzej ;)

ktoś
@Hanio 30.12.2017 13:20

Jaka niby szyba? Chyba coś mnie ominęło...

Alicja

@Wix czyli w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) jest organizowana wigilia dla pracowników? Co roku jest taka impreza? Jak ona wygląda? czy pracownicy dostają jakiś prezent wtedy od pracodawcy? Można taką imprezę integracyjną potraktować jako benefit.

Franc
@Alicja 04.12.2017 12:15

Wylosować nagrody

czyli
@ona 04.12.2017 15:36

gube koperty to są wszyscy zadowoleni do domow wracaja :)

Bella

Za te wszystkie reklamacje podwyżki nie będzie. To byłby naprawdę dobry gest ze strony NP jakby pod koniec stycznia były aneksy.

Porażka
@Bella 03.12.2017 13:56

To niech nawalą każdemu jeszcze wiecej maszyn i "setek" to na pewno reklamacji bedzie mniej :p

Stawki

Porozmawiajmy o stawkach niech zrobi sie szum nie kazdy ma najnizsza krajowa albo prawie najnizsza sa tacy ktorzy maja 2700brutto na produkcji

007
@Stawki 30.11.2017 14:18

oj to nieźle:):):)

anonymous

Ale Wam sie nudzi , wezcie sie lepiej za robote bo takie głupoty piszecie że to brak słow.

J-23
@J-23 29.11.2017 19:42

Administrator powinien założyć słownik niecenzuralnych słów bo piźdź... mu leżą a (usunięte przez administratora)...nie- gdzie logiką

J-23
@J-23 30.11.2017 11:18

Administrator jest robotem, a mnie każą udowadniać ,że nim nie jestem

Jo

Jak cie kręcą stare jajca to juz twoj problem :)

konik
@Jo 27.11.2017 12:00

O rany jaka w tobie złość że nie da się zniszczyć wszystkich luster na świecie Dobrej nocy z pudelkiem on kocha bezwzględnie

J-23
@konik 27.11.2017 17:24

Oj nerw nie wyttzymał Bedzie się trzeba zwolnić zgodnie z obietnicą

Hahahahaha

Panie kolo 50tki tez widac dopada kryzys wieku sredniego skoro wpierdalaja sie w czyjeś zycie (usunięte przez administratora) o tym wiedząc :) zazdrosne stare piździochy haha

Huf

Kto ma kryzys? Nie zauwazylam :D

Konik
@Huf 26.11.2017 23:39

A widzisz że nie widzisz > pewnie ten co widzi sądzi po sobie a raczej swoim chopie

robotnik

Kryzys wieku średniego wraz z andropauzą dopadł pana tuż przed 50-tką. Ot cały sekret...

konik
@robotnik 26.11.2017 17:04

E jak są romanse na porządku dziennym to jest NP romans to fajna firma A starsza pani może rozrusza andropauzowca może chłopina jeszcze się obudzi

Ja
@konik 26.11.2017 18:24

A mnie o romansach nic nie wiadomo, chyba jestem nie na czasie, i za bardzo wczuwam sie w prace

anonim

(usunięte przez administratora)

J 23

Oczywiście jestem przeciwny obłudzie i dwulicowości Kiedy przyjąłem się do interplastu zostawiłem telefon w szatni .Zauważyłem jego brak przed domem i wróciłem po niego po 18 -tej Był tam gdzie go zostawiłem Zostaw dziś nożyk lub kleszczyki Nawet spod maszyny pustą paletę potrafi rąbnąć koleżanka Prawie każdy kto przyjął się po 2012 r. na początku "kariery" został osądzony , zaszufladkowany , i obwąchany A tu akurat jest palący problem, bo nie pracujemy sami więc chyba nikomu oficjalnie w twarz nie ma potrzeby mówić Teraz ostatnio stało się modne donosicielstwo na "kolegów" i "koleżanki" z tej samej brygady Głupie jest donoszenie na fakty , które prawie 100% załogi są znane i raczej ogólnie dostrzegane Zazdrosne starsze panie nie mogą pogodzić się z przemijającym czasem działającym na ich niekorzyść. To przykre .Nudne jest takie życie( swoje) Trzeba interesować cudzym skomentować osądzić Szkoda , że nie można skazać wtedy katów byłoby więcej niż skazańców I pewnie to jest zakład pracy I jak ktoś po ble ble jeden więcej drugi mniej to co robota nie zrobiona. Reklamacje nie biorą się z ble ble tylko np. przychodzi paniusia do obsługi 100% kontroli i robi egzamin A gdy się patrzy nieraz na wzorce przyklejone do plexi porysowane a to na zielono i czerwono, albo patrzy do dokumentów które muszą być przeczytane i zrozumiane i widzi się krotność gniazd 1+1+1 To przypomina Wypowiedź pani która powiedziała że fajne są te magnesy, ale mogłyby być mosiężne Można być zdrowym w takiej scenerii?

J-23

Oj kochali się

ja
@J-23 25.11.2017 22:28

Ja uważam że kochają się tak samo.

J-23
@J-23 25.11.2017 21:57

Ja również nie polecam pracy w NP no chyba, że chce wypaczyć sobie charakter , albo jest masochistą Jeśli ktoś nie zamierza się hajtnąć z firmą naraża się na gniew Królowej Matki , która jak sama mówi porozcinała by głowy za liczne niekończące się reklamacje ,bo operatorki są na takich obrotach że zapomniały o podwyżkach i premii . Premii która utonęła wraz z pomysłem Później nie dziwota że niektórym się kiełbasi we łbach i z powodu braku premii próbuje dorobić jako fotograf lub na wyższym szczeblu jako fotograf tech. donosiciel cdn

Ja

Zgadzam się z wszystkim co tutaj dzis napisaliscie.... Ludzie sa tak fałszywi że to sie w pale nie mieści... Zawistni... Zazdrośni... Chodza obgaduja, wymyslaja niestworzone historie i kłamstwa byle tylko komuś zrobić na złosc , ale wlasnie tak to jest jak sie nie ma swojego życia .... Współczuje wszystkim tym ktorzy tak sie zachowuje bo tylko sie ośmieszaja i pokazuja jakim sa zerem

ABC

Dziękujemy za HEJT na tym forum dowartościowac się można pracą,A nie kosztem innych,chora satysfakcja...czlowiek hejtujac niema swojego życia a zajmuje cudzymi sprawami i radość przynosi Jemu...manipulowanie innymi czy niszczenie drugiego człowieka...tak więc DZIĘKUJEMY,że takie główna jeszcze tu pracują i wciąż bawią się w HEJT na naszym forum....z poważaniem pracownicy

Np to shit

Nie polecam pracy w tej beznadziejnej firmie. Zarobki marne, mobbing ze strony kierownictwa i dyrektora, kobiety tam pracujące żałosne. Jedna drugą obgaduje za plecami, donosi za każdą głupotę do liderki a potem na stołowce udają wielkie koleżanki. Smieszne.. ale tak to jest jak sie ma nudne swoje życie i żyje sie czyimś. Niektórym chyba brak porzadnego bolca w tyłku. Najbardziej z czego mam ubaw w tych ich intrygach jest to, ze te które obrażano za plecami teraz sie "przyjaźnią" wielce z tymi, ktore je obgadywaly. Tam nie ma osoby ktora nie mialaby tyłka obrobionego łącznie z liderka , ktorej tak namietnie w niego wchodzą haha "koleżanki"

Wix

Wigilia sie zbliża

pac
@Wix 21.11.2017 23:00

ja sie wybieram :) zawsze jest fajna imprezka

ASK

Iza tak sie nie robi, to było bardzo słabe z twojej strony. Takie zachowania się leczy.

AlinA

Romanse to na porzadku dziennym tam są

Ola
@AlinA 22.11.2017 22:48

Żal?

Ty
@AlinA 22.11.2017 22:48

Bzdury takie piszecie, że już sie tego czytac nie da ,zajmijcie sie lepiej praca.

Możesiespotkamy

Czesto są nadgodziny w weekendy ? Jak płatne?

anonymous
@Możesiespotkamy 17.11.2017 20:05

Tak sa raz w roku jak sie grunt wali pod nogami.

Ola
@anonymous 20.11.2017 20:29

Raz w roku to chyba na warsztacie. Na produkcji prawie każdy weekend ale nie jest obowiązkowy.

Alvaro

Za moich czasów było lepiej. Firma kwitła ludzie sie kochali w firmie. Na zdrowie!

wielki fan
@Alvaro 17.11.2017 21:31

Szkoda tego co zrobilismy. wszystko idzie na marne, a jak tam blondi z biura?

Ona

Wezcie zajmijcie sie swoim zyciem, tacy wszyscy jestescie świeci ? Nie wasza sprawa co kto z kim... Nie oceniajcie ludzi nie znajac ich sytuacji... Niech sobie kazdy pilnuje swojego nosa a wtedy swiat bedzie piekniejszy...

hhh
@saass 16.11.2017 21:05

Żal ci dupę ściska ze Cię usunela ? To Cię boli ? Przyjaciół nie możesz sobie znaleźć? Co ty masz jakieś jebniecie na jej punkcie? Brak własnego życia cwaniakuj sobie dalej anonimowy dalnie. Z resztą czego można się spodziewac po NP i po takich jak ty.

Ja
@hhh 16.11.2017 21:46

A że ty niby nie anonimowy ;-)

Xyz

Zgadzam sie , zawsze najwiecej plotkowała i obgadywała a teraz co ? Miło jak wszyscy obgaduja wlasnie Ciebie ? Najbardziej falszywa osoba jaka znam. Wielka kolezanka a za plecami kazdego obgaduje. Wscibska baba

anonim

(usunięte przez administratora)

.........

uwazaj zeby czasami ktos tobie w zyciu nie na mieszal. Myslisz ze ci pomnik postawia za te zenujace wpisy?! Anonimowo to ty se mozesz tylek w kiblu podetrzec ! Daj se dupie siana i zajmij sie czyms pozytecznym bo tego sie juz czytac nie da zenada

Xxx

A o kogo chodzi? Jakis znak proszę

hahaha
@anonymous 04.11.2017 17:40

Z której niby zmiany? Łatwiej będzie

Taurus

No i tym komentarzem wprowadzasz ludzi w błąd koleżanko. Ranna zmiana powiadasz, jesteś pewna i świadoma tego co wypisujesz? Raczej zmiany ci się jebly to raz, a dwa w sumie nie wasza sprawa kto z kim się umawia itp. Nic tylko karać i brać w niewolę. Weźcie się lepiej za robotę, bo reklamacje będą.

xyz

Love love love.... a luby nieobecny.. Love...

Xxx
@anonymous 11.11.2017 13:28

Ciekawe czy twoje życie jest takie nudne że interesujesz się innymi normalnie szkoda mi ciebie

anonymous
@Xxx 11.11.2017 22:00

Powtarzasz sie i robisz sie nudna ! Widac Twoje życie jest nudne, skoro szukasz przygod a udajesz wielce szczesliwa .

ona

Premia za brakowość to fikcja, natomiast premia dla wybitnych pracowników to inna bajka, szaraki dostaną 17zł za pranie.

anonymous
@ona 08.11.2017 11:55

Tak 17 zł ale brutto hehe, szaraka to mają gdzieś tylko zapominają, że te szaraki to na nich pracują.

poinformowany
@anonymous 08.11.2017 21:08

17zł netto za pranie głąby czasami warto wysilić mózg i poczytać informacje na tablicy ogłoszeń...

My

A tak w ogóle to co z nasza premia 100zl.?????

QPremia
@My 04.11.2017 19:41

Nie było, ni ma i nie będzie - naiwniaki. hehehe

ona
@My 04.11.2017 19:41

Premia to będzie dla wybrańców, a szaraki mają (usunięte przez administratora) i siedzieć cicho bo dostali 17zł za pranie.

byla pracownica

proponuje zabrać się za prace a nie za ploty. Bardzo nie ładnie o innych pisac. Ten zakład słynie tylko z plotek... jak dobrze, że juz tam nie pracuje. NIe dosć, że (usunięte przez administratora) nie kasa to same plotkary.

b.prac
@anonymous 04.11.2017 19:29

za 2 sie z domu nie ruszam :) a wy gnijcie w tym syfie, dalej sie obgadujcie i robcie na dyrcia. :) Milej zabawy

anonymous
@b.prac 04.11.2017 19:35

To gratulauję , życzę szczescia hahaha , widac zycie nadal masz nudne skoro siedzisz tutaj nadal i bawi Cie plotkowanie

Nowy

Porady na zdrady - cicha woda brzegi rwie ;-) ;-) ;-)

Kris
@Nowy 01.11.2017 20:43

Rwie i to mocnooo... Kto by sie spodziewał... Oj mąż nie bedzie zadowolony jak sie dowie :-/

On

Dzieje sie dzieje w firmie ....... Nowe konflikty, nowe przyjaźnie, nowe znajomości i znowu bedzie o czym gadać ;-) ;-) listopad za oknem a w sercu niczym wiosna :-)

ona

Jak dyrekcja będzie tak dalej szastać kasą dla pracowników to nic im nie zostanie na premie świąteczne dla kierowniczek i kierowników działów. Szkoda bo miło by było zjeść pyszny obiadek i dostać parę tysiaków na przełomie roku.

Biba

Zwolnili gościa z Duro?

ona

Pan dyrektor bardzo zmotywował załogę premią 100zł brutto za brakowość. Ten gest kierownictwa okazał się słuszną odpowiedzią na bolączki pracownic i pracowników związane z budżetem domowym, który jest oparty na wynagrodzeniach za wykonywana pracę. Jestem bardzo wdzięczna kierownictwu za okazaną troskę i oświadczam, że dołożę wszelkich starań co do wykonywania powierzonych zadań. I mały cytat. LEPIEJ SIEDZIEĆ CICHO I WYGLĄDAĆ JAK IDIOTA NIŻ SIĘ ODEZWAĆ I ROZWIAĆ WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI.

Ja

Ta firam jest tak durna , że to sie w pale nie mieści... Czlowieku ogarnij sie !!!! Jo wiem ze tys sie chopie obraził ale to nie znaczy ze masz do pracy nie przychodzic. Jo wom godom tera bydzie l4 , synek mo pewno katar albo plery go bola, drugi olal system i wogole juz nie przylozl... A teraz inni beda zapierniczac tych leserow. Ja sie pytam kto siedzi w kadrach i przyjmuje takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja wiem ze tam juz nikt nie chxe robic ale na litos boska to juz jest przesad. Robia sobie jaja z kierownika, dyra i wszysykich do okola . szkoda ze kadra i kierownictwo sobie na to pozwala. Pomiataja Wami jak im sie podoba. Zenada !!!!!!!

Ja
@Ja 05.10.2017 22:09

Alwaro wracaj !!!!!!!!?!!

Alicja

@Edi rozumiem i dziękuję za wypowiedź. Czy ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć na temat NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)? Pamiętajmy, ze każdy jest inny i każda opinia może pokazywać całkiem nowe doświadczenia.

Ja
@Alicja 05.10.2017 13:01

Doświadczenie ? Przecież tam jest cyrk na kołkach.... Urlop na żadanie - dla pewnych osób to niekonczaca sie ilość, urlop bezpłatyny to jakaś nowość ,idziesz kiedy chcesz i na ile chcesz , zasad to ta firma nie ma zadnych a kłamstwo goni kłamstwo. Jeden wielki wyzysk !

Alicja

@Ja, @Waldus , @Grażyna i Janusz może warto było zgłosić przełożonemu zachowania współpracowników? Może pracodawca nie widzi, że oni go wykorzystują? Myślę, że warto porozmawiać, wtedy może faktycznie dostaniecie premię za dobre rady. A jakie są opinie Wasze o samym pracodawcy? O warunkach zatrudnienia? Informacje o samym pracodawcy przydadzą się wszystkim poszukującym pracy w NP Polska Sp. z o.o. (Interplast).

Edi
@Alicja 27.09.2017 11:31

Katasrofa wyzysk za najniższą krajową + premia 150 i zero szans na podwyżki to realia tej firmy .Dla desperatów polecam.

ona
@Edi 01.10.2017 15:18

150 BRUTTO. Rotacja nowych osób jak na lotnisku.

kapitan

Jest dwóch "mistrzów". Jeden termo a drugi duro tylko który lepszy?

Grażyna i Janusz

Czy można zrobić listę osób TOP 10 NP Polska które mają najwięcej nieobecności L-4 i powiesić na tablicy. To się staje już żenujące. Jak można tak walić w ..uja.

Waldus
@Grażyna i Janusz 20.09.2017 19:41

Tylko dlaczego firma ciągle im płaci?? Powinni ich zwolnić dyscyplinarnie i nam dac premie z ich wynagrodzeń, bo po co nam pracownicy których ciągle nie ma.

Ja
@Waldus 20.09.2017 20:41

Skoro kierownictwo na to pozwala , to co sie dziwić sie siedza na L4 , zamiast wyciągac konsekwencje, to kierownik sie cieszy że jeden i drugi łaskawie wrocił wogole do pracy .... Przecież wiadomo że nikt nie chce pracować , a ludzie ciagle sie zwalniaja. Za chwile polecą kolejne wypowiedzenia. Wiec co sie dziwić że ich nie zwolnia, posiedza na l4 i wroca. Jak to mowią lepszy rydz niż nic ;-)

Zostaw opinię o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)