NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Tychy

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 290 ocen.

NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)
4290

Opinie o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Stary robol

Obrabianie każdego za plecami , to w tej firmie normalne. Koleżanka siedzi z koleżanką na przerwie ,a za chwilę biegnie do innej i ja obgaduje. Dlaczego na takie bzdury pozwala administrator powinno być wszystko usuwane !, a powinno się pisac o pracy , zarobkach, premiach itp

Ja
@J 23 20.05.2018 09:59

Widziały gały co brały... Skoro tak źłe to droga wolna... A po drugie sam sobie na to wszystko pozwalasz, na zastraszanie i poniżanie.

Janusz

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Zastanawiam sie jaką macie atmosferę skoro jest tyle jadu na forum!

Ecik
@Janusz 17.05.2018 10:57

Skad wzieles ta opinie z PO haha

Ziom

Niema wycieczki dlaczego ? A no tak przecież największe upały dopiero będą i trzeba pracować do postoju . A weekendy będą wolne od października bo na jesień można posiedzieć sobie w domu

Mnni

A co takiego luby odpier*** bo chyba masz nierowno pod sufitem!

J 23
@Mnni 15.05.2018 08:13

No proszę .Możecie się zająć swoimi (usunięte przez administratora) To wam wyjdzie na dobre.Zawsze jest coś do poprawienia- to tu albo jeszcze gdzieś....Informatorki

Nnn

I co? W pracy wszyscy gadają a tu cisza? Nikt nie raczy poinformować dziewczyny co jej luby odpier*** na hali? Tak to każdy tyle ma do powiedzenia a jak trzeba uświadomić biedną, że facet robi z niej idiotkę to nie ma chętnych?

Diler
@Nnn 14.05.2018 20:54

Widziały gały co brały

Remik

Miałem nadzieję na jakieś informacje o pracy a tu jakieś plotki na forum!!!

J 23
@Remik 22.04.2018 15:08

Praca je fajna zwłaszcza jak se laske znajdziesz w ten czas może się nie zwolnisz po tygodniu

Ktoś

Wy tu o zmianie C, a co się wyprawia na zmianie A? No są niby 2 pary-super że młodzi się kochają itd ale jest jeszcze jedna para która raczej dobrej opinii nie ma... No przepraszam lecz jak to wygląda że mężatka lata za zajętym facetem, wypnie cycki i on leci za nią jak piesek? No mi to na przyjaźń nie wygląda, nie oszukujmy się...

J-23
@Ktoś 11.04.2018 08:50

No jak to wygląda. Może dobierzmy się wszyscy w parki i nie będzie zawiści.Każda wypnie co tam ma jedna mniej druga więcej. Ino nie ma tyle samczyków.

Stop

Ooo.. Krwiożercze Piździochy-Reaktywacja. Żądne zemsty, gotowe pożreć kolejna ofiarę.. Pani kierownik może by tak więcej pracy paniom z A zmiany? Bo widzę, że mają duuużo czasu chodzić po hali i plotkowac :)

Obserwator

Pan to szatyn Pani jest (x) Ciekawa bylaby z Nich para

J 23
@żuczek 05.04.2018 18:48

Ta zwłaszcza cebulioza

Kto

czy na A czy na C wszędzie się dzieje podobnie ktoś do kogoś czuje cos i jest miętę na A widać otwarcie a na C jest skromnie i dalej nie wiadalej o kim tapeta

J-23
@Kto 12.04.2018 00:44

Co spać w nocy nie może ,bo taka ciekawa Czy chcisła by mietę poczuć na własnej skórze Nie chce nikt oj oj

Alvaro

Za moich czasów miłości i koleżeństwa było wiele

Obserwator

Seks to zdrowie

Ja

Haha ciekawskie , zazdrosne , znudzone baby . Swojego szczęścia nie macie to trzeba patrzeć na innych . Oj przykre bardzo. A reszcie dużo miłości - Kochajcie się i mnóżcie -:))))

Obserwator

Praca lekkA atmosfera mila A ona z nim to ogien namietnosci choć on zajety i ona tez glebokie spojrzenia ciala gorące

Nick
@Bolo 27.03.2018 15:53

Ciekawie patrzec jak milosc kwitnie Chiciaz teraz odpuscili na chwile

Alicja

@Heg muszę zapytać czy na pewno takie zachowania występowały w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast), którymi nazywasz mobbingiem, bo to poważne oskarżenie. "Według art. 943 § 2. Kodeksu pracy mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Istotnym jest fakt, iż osobą dopuszczającą się mobbingu nie musi być pracodawca, lecz może to być przełożony lub współpracownik." To się dzieje w firmie?

Greystoke
@Alicja 19.03.2018 13:51

Czy występowały takie działania ? To się nie kończy !!!

Sam

Firma już nie taka jak za czasów Pana (usunięte przez administratora)!!!!!! Stary Interplast to było to. Dzis jest pod flagą francuzów. Produkcja idzie do niemiec np. Deckle. Dlaczego??? Ciekawe?? Spotkania wszystkich menadżerów fabryk co miesiąc. Po co to?? Głupota. Jest dużo do powiedzenia ale szkoda słów. Firma chce byż tzw, Global player :) Pare zakładów w europie a nic nie potrafią. Jednynie kasa sie liczy bo głowy w Francji muszą włascicielowi w Indii raportować. Bardzo dziwni ludzie ale niestety w każdym francmanie jest mały Napoleon!!!! Był mały francman i tylko siał atosfere do D. Tak zwany strażak. W Praktyce szkodził i zero pojęcia. bardziej podpalał a nie gasił. Dla tego produkcja idzie do innego zakładu. Szkoda mi tego szefa zakładu naprawde a Prezesa tam nigdy nie będzie bo francmani nie pozwolą na to. Nigdy bym nie chiał pracować dla francmanów, to dziwny naród. Każdy musi sam wiedzieć co robi!! Pozdrawiam

Alicja

@. oczywiście, że od pracowników można się dowiedzieć jak praca w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) wygląda w praktyce, ale jednak póki pracownicy Ci nie odpowiadają można się czegoś dowiedzieć od samej firmy. @Heg proszę nikogo nie obrażać na forum.

Alicja

@. może skoro jesteś zainteresowany pracą w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) to może zaaplikuj. Wtedy już od rekrutera dowiesz się wszystkich szczegółów na temat pracy i będziesz mógł z nim negocjować pod swoje preferencje.

Heg
@Alicja 16.02.2018 13:13

Bardzo śmieszne pani Alicji bardzo Ty kozo

.

Witam ja wygląda praca i zarobki w tej firmie?

Ask

Kochalem ja a ona mnie Lubilem ja a ona mnie Bylem szczęśliwy....

anonymous

wszystkiego musisz sie sam nauczyc jak juz tłumacza to na owal sie napier.... jedna na druga śmiechu warte

anonymous

same kable

Alicja

@ona bo nie promuję. A kwestię usuwanych komentarzy musisz już wyjaśnić z administratorem portalu (admin@gowork.pl). On Ci dokładnie wyjaśni powód ich usunięcia. @Np. nie zajmuje się tym sama. Uwierz, że większością firm opiekuje się jakiś moderator.

Alicja

@Ja nie szukam sensacji, ale chcę, żeby wszystko było wyjaśnione na forum. @taka jedna nie wiem o jakich aneksach piszesz, bo nie pracuję w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) i nie wiem jak to funkcjonuje. Nikt z firmy również mi nie płaci za promowanie, bo tego nie robię. Jestem moderatorem forum gowork.pl i jestem tylko tutaj po to, żeby Wam pomagać w zdobywaniu informacji.

Gutek
@ona 06.02.2018 16:11

Zamiast organizowac jakieś beznadziejne wycieczki , ktore nic nie wnosza tyle tylko ze mozna sie za darmo napic i zeżreć to lepiej rozdzielili by te pieniadze na powyzki... Wtedy moze starczyłoby zeby sprawiedliwie kazdy dostał. W góry to mozna sobie jechac na swoja rekę z rodzina. Wielki gest wyjazd w góry na ktory połowa ludzi nie jedzie, bo tez po co...atrakcja zarcie i chlanie. Wielka integracja a poźniej jeden drugiego obgaduje jak to sie nie nachlał. Zenada, ta firma jest dla desperatow , dookoła fałszywi ludzi i konfidenci ktorzy tylko patrza zeby kierownikowi w tyłek wejsc. Najwieksze podwyzki przyznane najwiekszym lizusą , ot cała prawda. Reszta to śmieci, ktorzy robia na cała reszte.

Fak

Znowu produkcja zrobiona w bambuko... Operatorki marne "podwyzki" a starterzy kokosy x4

Marek

(usunięte przez administratora) jakich malo za najnizsza krajowa, na magazynie troche wiecej ale rotacja jest wiec tez nie ma szału. Tylko dla desperatow.... Poza tym szkoda zdrowia i nie placa szkodliwego.

Alicja

@Ona oczywiście firma nie ma obowiązku dawać takich benefitów, ale pewnie pracownicy chcieliby jakiekolwiek i dlatego toczą rozmowy na ten temat. A nadgodziny w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) są obowiązkowe?

***

Hej. Są w tej firmie jakieś socjalne ? Wczasy czy na święta

E.T.
@ona 22.01.2018 16:50

Buhahaha ...... I gdzie za to wyjedziesz ? Na Paprocany ?

ONA

... i pierwsze aneksy rozdane :)

Maja
@ONA 16.01.2018 18:05

Co za aneksy różdżki?

Alicja

@ola, @Hanio czyli dobrze się bawiliście na wigilii pracowniczej w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)? Co się tam wydarzyło, że aż szyba została wybita?

Ja
@taka jedna 13.01.2018 19:55

Haha, jakie aneksy.... Zlituj się

Zostaw opinię o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)