NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Tychy

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 291 ocen.

NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)
4 291 6 1

Opinie o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Piotr

Zaczyna sie kolejna bezsensowna gadka... Kolejne zapewnianie że ja jestem okey, super , a wszyscy inni dookoła sa obłudni i fałszywi... Tak to jest ten co ma najwiecej do powiedzenia, do napisania i najbardziej sie usprawiedliwia- ma najwiecej za uszami. Ale w tej firmie zawsze tak było, zawsze kazdy kazdego obgadywał, robili sensacje z rzeczy ktore nie mialy miejsca, kazdy sie interesował zyciem innych. A moze by tak w koncu zajac sie soba?! A nie oceniac i rozliczac innych. Kazdy ma swoj rozum, kazdy ma swoje zycie i nic nikomu do tego . A najwidoczniej skoro tak sie interesujecie zyciem innych, to znak ze jestescie nieszczesliwi... Wiec lepiej zajac sie soba , a swiat bedzie piekniejszy. Słuchac sie tego juz nie da, ludzie jak sie wzajemnie obrażacie, zwalacie wine jeden na drugiego. Jeśli ktoś ma rozum to nawet nie wdaje sie w chore dyskusje i sie nie usprawiedliwa. Bo tylko winny sie tłumaczy. A to ze ktoś pisze z imienia i jest wyszczekany nie znaczy ze jest super. Wypisywanie takich bzdur i tłumaczenie sie, to na poziomie podstawówki... Ale zreszta czego sie spodziewac po osobach pracujacych na takich zakładach...

ona
@J-24 21.07.2018 14:49

nie smakuje sok to pij samą wodę a nie narzekaj zawsze możesz sobie kupić inny

Valeo

Same reklamacje. Tak sie kończy sytuacja "pakuj dobre to" kierownik jakosci jak ryba głosu swojego nie ma. Operatorki pracy coraz wiecej bo ludzie sie zwalniają nikt za taka niska stawke zostac nie chce bo jak za to wyzyc.

Szwacz
@Qwe 19.07.2018 23:02

Pelikan

ask

Uuuuuuuuuu a co to się nagle porobiło, spadły dochody zakładu? Koniec z nadgodzinami? A było tak sympatycznie, nawet sam Napoleon chwalił.

Ja
@ask 25.06.2018 12:50

Ameryki nie odkryłes, juz dawno mowili ze koniec z nadgodzinami. Wiec skad te zdziwienie ?

j.23

Zbliżają się upały Do roboty głupie pały I soboty i niedziele O ranny - ja pierdziele....

Ja
@j.23 07.06.2018 06:46

Koniec z nadgodzinami wiec bez obaw.

Alicja

@KT001, jak zawsze Twój wpis jest bardzo interesujący i zarazem intrygujący, bo jak sugerujesz dla Ciebie najtrudniejszą rzeczą do zaakceptowania są nieprzejrzyste sposoby komunikacji, mówiąc oględnie. Ciekawa jestem, jak wpływa to na atmosferę pracy i relacje między pracownikami? Czy można przyzwyczaić się do tego, że wiele informacji trzeba odbierać nie wprost? Chyba nie zawsze jest to komfortowa sytuacja również dla pozostałych pracowników?

Alicja

@KT001, a jak to wygląda z punktu widzenia relacji między pracownikami. Czy to na tle jakości pracy, czy też poziomu zaangażowania? No i oczywiście ciekawa jestem, jak całą sytuacje postrzegają pracownicy wyższego szczebla? Czy mogłabyś na ten temat napisać kilka słów?

KT001
@Alicja 03.06.2018 10:49

Moje zdanie jest takie że jakość i sposób pracy nie wiele zależy od wynagrodzenia ( mowa tu o operatorkach na produkcji ) ponieważ jest zbyt mała różnica w zarobkach miedzy "nowymi" a pracownikami z dłuższym stażem. Wiadomo że jedni mają większe zobowiązania (kredyty itp.) inni mniejsze ale praca to praca. Jedni się przejmują bardziej inni mniej bo wiadomo że dotkliwych konsekwencji za to nie ma. Bardziej powinno się skupić uwagę na tych za biurkami. Jakie oni błędy popełniają (nie wierze że nie) tylko mają większe szanse żeby to ukryć. Ale najgorszą rzeczą jaką tu w firmie spotkałam to są KŁAMSTWA z ust każdy wie kogo. Pracownik na każdym szczeblu wie kto mówi nieprawdę że aż w d...e szczypie. Jest to niedopuszczalne żeby osoba na takim stanowisku tak kłamała. To jest moje zdanie. Dziękuje.

Alicja

@Ja, rozumiem, że Tobie warunki pracy odpowiadają, ale gdybyś spróbował zobiektywizować swoje doświadczenie w NP Polska Sp. z o.o. (Interplast), to które elementy pracy uznałbyś za najbardziej korzystne z punktu widzenia pracownika, a które należałoby zmienić, aby jeszcze bardziej podnieść atrakcyjność pracy w tej firmie. Każda osoba korzystająca z tego forum, właśnie takich informacji najbardziej poszukuje, bo one decydują o tym, czy chce się być członkiem załogi scharakteryzowanej firmy.

KT 001
@Alicja 27.05.2018 11:30

Wypowiem się o produkcji. Pracuje w tej firmie ponad 8 lat. Kobiety - operatorki. Wszystko zależy od nastawienia pracownika, jeśli się przejmuje i pracuje dokładnie to jej sprawa - ma wiecj roboty ( dokładniej ogląda detale, biega i pyta w jakości czy czy detal jest ok itp). Można podejść do pracy na luzie tzn. nie sprawdzać dokładnie albo jak coś nie tak to do młynka. WIĘC PO CO SIĘ WYSILAĆ JAK I TAK NA POCZĄTKU ROKU WSZYSTKIE RAZEM DOSTANĄ PODWYŻKI. Zapraszamy wszystkich do NP. Kto jest chociaż lekko ogarnięty to przetrwa choć za najniższe wynagrodzenie. Pozdrawiam.

Stary robol

Obrabianie każdego za plecami , to w tej firmie normalne. Koleżanka siedzi z koleżanką na przerwie ,a za chwilę biegnie do innej i ja obgaduje. Dlaczego na takie bzdury pozwala administrator powinno być wszystko usuwane !, a powinno się pisac o pracy , zarobkach, premiach itp

Ja
@J 23 20.05.2018 09:59

Widziały gały co brały... Skoro tak źłe to droga wolna... A po drugie sam sobie na to wszystko pozwalasz, na zastraszanie i poniżanie.

Janusz

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Zastanawiam sie jaką macie atmosferę skoro jest tyle jadu na forum!

Ecik
@Janusz 17.05.2018 10:57

Skad wzieles ta opinie z PO haha

Ziom

Niema wycieczki dlaczego ? A no tak przecież największe upały dopiero będą i trzeba pracować do postoju . A weekendy będą wolne od października bo na jesień można posiedzieć sobie w domu

Mnni

A co takiego luby odpier*** bo chyba masz nierowno pod sufitem!

J 23
@Mnni 15.05.2018 08:13

No proszę .Możecie się zająć swoimi (usunięte przez administratora) To wam wyjdzie na dobre.Zawsze jest coś do poprawienia- to tu albo jeszcze gdzieś....Informatorki

Nnn

I co? W pracy wszyscy gadają a tu cisza? Nikt nie raczy poinformować dziewczyny co jej luby odpier*** na hali? Tak to każdy tyle ma do powiedzenia a jak trzeba uświadomić biedną, że facet robi z niej idiotkę to nie ma chętnych?

Diler
@Nnn 14.05.2018 20:54

Widziały gały co brały

Remik

Miałem nadzieję na jakieś informacje o pracy a tu jakieś plotki na forum!!!

J 23
@Remik 22.04.2018 15:08

Praca je fajna zwłaszcza jak se laske znajdziesz w ten czas może się nie zwolnisz po tygodniu

Ktoś

Wy tu o zmianie C, a co się wyprawia na zmianie A? No są niby 2 pary-super że młodzi się kochają itd ale jest jeszcze jedna para która raczej dobrej opinii nie ma... No przepraszam lecz jak to wygląda że mężatka lata za zajętym facetem, wypnie cycki i on leci za nią jak piesek? No mi to na przyjaźń nie wygląda, nie oszukujmy się...

J-23
@Ktoś 11.04.2018 08:50

No jak to wygląda. Może dobierzmy się wszyscy w parki i nie będzie zawiści.Każda wypnie co tam ma jedna mniej druga więcej. Ino nie ma tyle samczyków.

Stop

Ooo.. Krwiożercze Piździochy-Reaktywacja. Żądne zemsty, gotowe pożreć kolejna ofiarę.. Pani kierownik może by tak więcej pracy paniom z A zmiany? Bo widzę, że mają duuużo czasu chodzić po hali i plotkowac :)

...
@J-23 12.04.2018 11:44

Duro nie spi

Obserwator

Pan to szatyn Pani jest (x) Ciekawa bylaby z Nich para

J 23
@żuczek 05.04.2018 18:48

Ta zwłaszcza cebulioza

Kto

czy na A czy na C wszędzie się dzieje podobnie ktoś do kogoś czuje cos i jest miętę na A widać otwarcie a na C jest skromnie i dalej nie wiadalej o kim tapeta

J-23
@Kto 12.04.2018 00:44

Co spać w nocy nie może ,bo taka ciekawa Czy chcisła by mietę poczuć na własnej skórze Nie chce nikt oj oj

Alvaro

Za moich czasów miłości i koleżeństwa było wiele

On
@On 02.04.2018 21:16

Może me me

Obserwator

Seks to zdrowie

Ja

Haha ciekawskie , zazdrosne , znudzone baby . Swojego szczęścia nie macie to trzeba patrzeć na innych . Oj przykre bardzo. A reszcie dużo miłości - Kochajcie się i mnóżcie -:))))

Obserwator

Praca lekkA atmosfera mila A ona z nim to ogien namietnosci choć on zajety i ona tez glebokie spojrzenia ciala gorące

Nick
@Bolo 27.03.2018 15:53

Ciekawie patrzec jak milosc kwitnie Chiciaz teraz odpuscili na chwile

Alicja

@Heg muszę zapytać czy na pewno takie zachowania występowały w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast), którymi nazywasz mobbingiem, bo to poważne oskarżenie. "Według art. 943 § 2. Kodeksu pracy mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Istotnym jest fakt, iż osobą dopuszczającą się mobbingu nie musi być pracodawca, lecz może to być przełożony lub współpracownik." To się dzieje w firmie?

Greystoke
@Alicja 19.03.2018 13:51

Czy występowały takie działania ? To się nie kończy !!!

Sam

Firma już nie taka jak za czasów Pana (usunięte przez administratora)!!!!!! Stary Interplast to było to. Dzis jest pod flagą francuzów. Produkcja idzie do niemiec np. Deckle. Dlaczego??? Ciekawe?? Spotkania wszystkich menadżerów fabryk co miesiąc. Po co to?? Głupota. Jest dużo do powiedzenia ale szkoda słów. Firma chce byż tzw, Global player :) Pare zakładów w europie a nic nie potrafią. Jednynie kasa sie liczy bo głowy w Francji muszą włascicielowi w Indii raportować. Bardzo dziwni ludzie ale niestety w każdym francmanie jest mały Napoleon!!!! Był mały francman i tylko siał atosfere do D. Tak zwany strażak. W Praktyce szkodził i zero pojęcia. bardziej podpalał a nie gasił. Dla tego produkcja idzie do innego zakładu. Szkoda mi tego szefa zakładu naprawde a Prezesa tam nigdy nie będzie bo francmani nie pozwolą na to. Nigdy bym nie chiał pracować dla francmanów, to dziwny naród. Każdy musi sam wiedzieć co robi!! Pozdrawiam

Alicja

@. oczywiście, że od pracowników można się dowiedzieć jak praca w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) wygląda w praktyce, ale jednak póki pracownicy Ci nie odpowiadają można się czegoś dowiedzieć od samej firmy. @Heg proszę nikogo nie obrażać na forum.

Heg
@Heg 24.02.2018 22:57

Sorry mobbing

Alicja

@. może skoro jesteś zainteresowany pracą w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) to może zaaplikuj. Wtedy już od rekrutera dowiesz się wszystkich szczegółów na temat pracy i będziesz mógł z nim negocjować pod swoje preferencje.

Heg
@Alicja 16.02.2018 13:13

Bardzo śmieszne pani Alicji bardzo Ty kozo

.

Witam ja wygląda praca i zarobki w tej firmie?

Ask

Kochalem ja a ona mnie Lubilem ja a ona mnie Bylem szczęśliwy....

anonymous

wszystkiego musisz sie sam nauczyc jak juz tłumacza to na owal sie napier.... jedna na druga śmiechu warte

anonymous

same kable

Alicja

@ona bo nie promuję. A kwestię usuwanych komentarzy musisz już wyjaśnić z administratorem portalu (admin@gowork.pl). On Ci dokładnie wyjaśni powód ich usunięcia. @Np. nie zajmuje się tym sama. Uwierz, że większością firm opiekuje się jakiś moderator.

Zostaw opinię o NP Polska Sp. z o.o. (Interplast) - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NP Polska Sp. z o.o. (Interplast)