Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A.

Mikołów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 70 ocen.

Opinie o Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A.

ja

A mnie tam się dobrze pracuje. Jest dużo lepiej niż było!!! ( Produkcja ).

OperatorMaszyn
@ja 09.12.2017 15:57
A mnie tam się dobrze pracuje. Jest dużo lepiej niż było!!! ( Produkcja ).

Domyślam się, Panie Dyrektorze :)

OperatorMaszyn

Osoby plujące na GGP pracujące obecnie w firmie powinne się zastanowić nad tym co i gdzie piszą. Tak Wam źle taki "syf" ?? Nikt tu nikogo nie trzyma na siłę , pracownicy pracujący w firmie więcej niż 10 lat mogą powiedzieć jakie zmiany zaszły , jak poprawiono warunki , bezpieczeństwo pracy. Osoby piszące o braku socjalu i Ukrainskich pracownikach przepracowały w GGP może miesiąc. Piszecie o kamerach a powiedzcie w jakiej obecnie nowoczesnej firmie ich nie ma ?? Dla osób uczciwie pracujących , które poważnie traktują swoja prace obowiązujące normy oraz wymagania wobec pracownika są dostosowane do jego obecnych możliwości. Jestem pracownikiem GGP i mogę powiedzieć że nie żałuję tych lat.

kosmetyczka
@OperatorMaszyn 18.11.2017 13:32
Osoby plujące na GGP pracujące obecnie w firmie powinne się zastanowić nad tym co i gdzie piszą. Tak Wam źle taki "syf&quo...

Dzien dobry pani prokurent :) Nowy lakier do paznokci juz kupiony? XD

stary
@OperatorMaszyn 18.11.2017 13:32
Osoby plujące na GGP pracujące obecnie w firmie powinne się zastanowić nad tym co i gdzie piszą. Tak Wam źle taki "syf&quo...

.......jak poprawiono warunki , bezpieczeństwo pracy..... Przejdo sie tera po hali i na bank na 3/4 maszynach bedo posciagane zabezpieczenia ida o zaklad ze tak bydzie

BHP

A my dalej sie tu trujemy chlorkiem metylenu i chlorowodorem. Ciekawe kiedy rak nas wpier...li na tej smierdzacej hali.

kontroler
@Zadowolony 09.11.2017 21:36
Odpowiednie zawiadomienie juz wyslane. Teraz tylko czekac na kontrole :)

I znowu cały dzień sprzątania...

OperatorMaszyn
@kontroler 12.11.2017 21:37
I znowu cały dzień sprzątania...

Dbaj o porządek na bieżąco to nie będzie potrzebne sprzątanie :)

Takise

Geo-globe shore ????

Dominika

@Ja. nie mam możliwości stwierdzenia, kto kryje się pod jakim nickiem. Dopytuję, bo zależy mi na poznaniu tego jak wygląda aktualna sytuacja i warunki pracy w firmie. A co według Ciebie warto wiedzieć o Geo Globe Polska jako pracodawcy?

gruby
@Niezadowolona 19.10.2017 10:31
Pracodawca daremny. Kiepskie zarobki + wszechobecny mobbing w najgorszej postaci ze strony wlaściciela firmy. Nie polecam...

Potwierdzam Gnebienie i ponizanie pracownika to chleb powszedni w tej firemce Na hali zarobki 15 zl brutto za godzine - smiech na sali. Premia raz do roku jakies grosze typu 100zl Wlasciciel juz calkowicie odlecial - stracil kontakt z rzeczywistoscia. Mysli ze dalej sa lata 90-te Dyrektorzy tylko czekaja od wyplaty do wyplaty i nic nie robia tylko sciemniaja przed wlascicielem Trzeba innej roboty szukac

kula

Kogoś zaczyna boleć albo już boli że dyrektor robi porządki na firmie?

Dominika

@Zadowolona rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach w firmie? Jak Ty oceniasz Geo Globe Polska jako pracodawcę? Chętnie zapoznam się zarówno z konkretnymi informacjami, jaki i Twoimi odczuciami odnośnie tej pracy. Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do firmy?

Ja.
@Dominika 24.08.2017 09:24
@Zadowolona rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach w fir...

Właściciela firmy o to pytasz? To jedyna osoba która jest zadowolona.

Witosz

Ja ze swojej strony bym doradził aby w ogóle nie wysyłać CV jeśli chce się mieć spokojną i bezstresową karierę. Chyba najlepiej o tej firmie świadczy fakt że zaczyna się zatrudniać ukrainców bo żaden Polak już nie chce tam przyjść. Pozdrawiam

Nick
@Zadowolona 17.08.2017 09:51
Czytam to i szlag mnie trafia. Jeśli jest tu Wszystkim tak bardzo źle, to czemu nie poszukać sobie lepszej pracy? I byłoby uprz...

Ewka, nie denerwuj się tak :)

Zadowolona
@Nick 17.08.2017 14:24
Ewka, nie denerwuj się tak :)

To nie Ewa, pozdrawiam serdecznie :)

Dominika

@Matirzeczywiście, na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje, że poszukiwani są obecnie kandydaci na stanowisko Operator CNC, Operator Maszyn - Pracownik Produkcji oraz Specjalista ds. Zakupów. Ktoś z Was pracuje na którymś z tych stanowisk? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad przesłaniem CV? Każda dodatkowa informacja może być dla nich pomocna.

Mati

@adler robota ciężka w sensie, że fizycznie czy ciężka bo skomplikowana? ;) Tam jest taka rotacja pracowników? Bo widzę, że ogłoszenia są praktycznie nonstop

adler

robota ogólnie ciezka, w lecie 40 stopni, w zimie 5 , kamery wszedzie, w szatniach i kiblach syf , przyjety dostaje wiecej od pracownika,ktory robi w gg rok, ale ludzie ok

Ojej
@adler 25.07.2017 14:06
robota ogólnie ciezka, w lecie 40 stopni, w zimie 5 , kamery wszedzie, w szatniach i kiblach syf , przyjety dostaje wiecej od p...

Kamery w kiblach? Nagrywaja jak sadzisz "dwojeczke"? :D

Mati

Co tam robi się na samym początku? Czy praca jest ciężka, trudna? Da się radę bez doświadczenia?

Ż

Juz zaczynaja Ukraińców przyjmować dostają stawkę taka jak doświadczony pracownik z kilku letnim stażem zero szacunku nic tylko pitac z tej zasranej firmy jeden wielki układ zamknięty

V

Gej Globe Polska xD

Ja.

Kolejne kamery i na to są pieniądze a ludzie pracują w coraz gorszych warunkach szatnie w opłakanym stanie tylko biura sobie remontują . Porażka!!!!!

Leszek

A jak zarobki?

Zebedeusz

Powiydzcie mi jak się tam robi? Atmosfera fajna? Jak współpracownicy?

premiowany
@Zebedeusz 22.04.2017 18:52
Powiydzcie mi jak się tam robi? Atmosfera fajna? Jak współpracownicy?

Ekipa konkretna!! Kierownicy tylko na kamerach także jest spokój :) Dawać więcej kamer!!!!!!!!

NormalnyNieBede

Kamery, kamery i jeszcze raz kamery ale my i tak robimy swoje, pozdrawiam nocnych marków haha

Zbulwersowany

Firma nastawiła się na kamery(choć to nie ta branża) montuje już je nie ze względów bezpieczeństwa ale po to żeby mieć pracownika na celowniku bo po co kamera zamontowana na automat z kawą nawet na chwile nie można zrobić krótkiej przerwy żeby nie być obserwowanym jest to żałosne może kierownictwo powinno zatrudnić się w zakładzie karnym a nie robić tego z tej firmy. Na premie dla pracowników nie ma a na takie bzdety pieniądze są wydawane. Omijać z daleka tą firmę !!!

premiowany
@Zbulwersowany 16.03.2017 11:02
Firma nastawiła się na kamery(choć to nie ta branża) montuje już je nie ze względów bezpieczeństwa ale po to żeby mieć pracowni...

Na wszystko są pieniążki tylko nie na premie!!!! a kamerki sobie do biur zamontujcie!!!!

Wincyj kamer

Kamery, wincyj kamer!

hah

Taki elektromechanik w utrzymaniu ruchu może liczć na stabilne zatrudnienie, bo przecież warunki pracy są dość niezłe. Zastanawiam się jednak jaka jest wypłata.

anonim

(usunięte przez administratora)

Edek

A czy miałeś okazję już dla Nich pracować ? Jak wygląda proces rekrutacji ? Słyszałem dużo opinii, większość dobrych, wysłałem CV ale puki co brak odpowiedzi, zastanawiam sie jak długo czekać czy może wprost zadzwonić i zapytać czy już kogoś mają ?

Ja

Złe warunki pracy i niskie wynagrodzenia do tego jeszcze wszędzie te kamery aż niedobrze się robi.

Ja
@Ja 23.06.2016 20:41
Złe warunki pracy i niskie wynagrodzenia do tego jeszcze wszędzie te kamery aż niedobrze się robi.

Co rozumiesz przez stwierdzenie "niskie wynagrodzenia "

zestresowany

Tam sie nikt nie wypowie bo nikt nie nasra na tak dojną krowe :) szkoda że tych fizycznych traktuje sie tak a nie inaczej bo calkiem sympatycznie sie tam pracowało. Może potrzeba kolejnego kierownika? chętnie wróce :)

Zainteresowany

Mam wrażenie, że większość osób które wypowiadają się na tym forum to pracownicy produkcyjni, czy może wypowiedzieć się ktoś z biura / działu handlowego. Chodzi mi o stawiane wymagania, zakres obowiązków no i oczywiście wynagrodzenie: jakaś podstawa plus premia, czy może stale wynagrodzenie niezależne od wyników ?

bambusze

W tej firmie mając status UKRAINCA już na wstępie masz lepiej :P

ezsobmab

Wow! Gdzie te benefity drogie bambosze? Bo w tym miesiącu to chyba jałmużna zamiast wypłaty była. Ludzie zaczynają się zastanawiać czy nie załatwić sobie syryjskiego obywatelstwa i statusu uchodźcy na terenie Niemiec, bo tam za nic nie robienie socjal jest większy.

kali

Ściągnij różowe okulary, ewentualnie wyjdź z biura i poobserwuj. Zaczynam sie domyślać kim jesteś i komu zależy na dobrej opinii :)

anonim

(usunięte przez administratora)

aiaio

Kolega ci mówił, powiadasz? Mnie kolega kolegi szwagra kuzynki jednej z pracownic też opowiadał że jest dobra atmosfera i nawet jednorożce po hali popierdzielają rozhasane...

kali

"Poza tym atmosfera u nich jest dobra a to na plus" Może od razu napisz kim jesteś, bo ja tam ani cienia dobrej atmosfery nigdy nie widziałem. Jeden na drugiego za plecami, co jeden to mądrzejszy, każdy tylko czeka żeby znaleźć tzw. haka. Po zmianie firmy człowiek dopiero widzi co to jest dobra atmosfera, socjal, premia, wycieczki firmowe, piwo po pracy ze współpracownikami... co w ggp już chyba zapadło w niepamięć, szkoda.

kali

Jakbyś zarabiał tyle co oni to też byś sie nie odzywał a pracownika tylko 'klepał po plecach'

lolo

w jakiej innej firmie jest mniejwięcej 60 pracowników biurowych, a 40 pracowników fizycznych?? co jeden to mądrzejszy... skoro twierdzą, że się da zrobić więcej to niech to udowodnią fizycznie, a nie tylko przeliczać ile czasu zajmuje jeden takt i ile tych taktów wychodzi na godzinę... szkoda doświadczonych pracowników, którzy pracują tam dobrych kilka, kilkanaście lat, wielki szacunek do nich bo ogarniają te STARE! maszyny. cała kadra kierownicza trzęsie portkami przed prezesem, nie chcą walczyć w imie dobrych pracowników... bo lubią swoją ciepłą posadkę

BeerGrylz

@ogórkowa - no właśnie że nie zależy. W tej firmie starych, doświadczonych pracowników nie szanuje się bardziej niż tych którzy dopiero co się przyjęli i się nie starają. Jeszcze kilka lat temu było tutaj całkiem znośnie, ale z roku na rok robi się coraz gorzej. Kupuje się niepotrzebne maszyny które stoją i łapią kurz a po pytaniach o podwyżki lub premie (ani jednych ani drugich nie było już od trzech lat) zbywa się pracowników mówiąc że "w firmie nie ma pieniędzy".

kali
@BeerGrylz 08.10.2015 16:26
@ogórkowa - no właśnie że nie zależy. W tej firmie starych, doświadczonych pracowników nie szanuje się bardziej niż tych którzy...

Dodaj że są to stare maszyny które Niemcy powinni utylizować

Erni

Ludzie omijajcie tę firmę z daleka!!!! Zero szacunku dla zwykłego pracownika!!!

kania

Taka jest to 'rodzinna' firma ze najlepiej udupić szarego pracownika, a premie i podwyżki dawać tym co najmniej robią i potrafią dobrze pocisnąć bajere :)

nick

Najgorsza firma w okolicy zero szacunku dla pracownika zero dodatkow premi wczasow nic nie ma pozabierali wszystko a w biurach sobie podwyzki dali. Kamery sa wszedzie NIE POLECAM OMIJAC Z DALEKA Jeden wielki syf sie zrobil z tej firmy

zg

Ludzie przestają milczeć :) Walczcie o swoje!!

y

...teraz to nawet ukraińcy od 6 do 22 tam robią ;P

Fusi

Nie polecam tej firmy obiecuja złote góry a pożniej okazuje sie co innego stawki ponizej przecietnej to juz w yazaki(cablleletra) jest duzo lepiej tu nie ma nic zero socjalu wczasów pod grusza nie ma bonów porazka goła stawka firma ładnie wyglada na obrazku tylko zwolnilem sie stamtad bo szkoda czasu tam tracic podwyzek tam nie bylo juz od 5 lat ODRADZAM SIE TAM PRZYJMOWAĆ

q

informacja

Zostaw opinię o Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A. - Mikołów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geo Globe Polska Sp. z o.o. S.K.A.