ABB Sp. z o.o.

Aleksandrów Łódzki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 334 ocen.

Opinie o ABB Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABB Sp. z o.o.

lala

czemu jak dawniej niema juz oceniania pracodawcy????

obserwator

W sumie nikt z forum nic nie napisał o zmianach ,szczególnie dziwie sie tym płaczkom ,cos sie zminiło,moze,o czyms nie wiemy? Emil Gz , Adam Gz pozdro nev abb 12

pola raksa

Pracy nie polecam nikomu, sam szukam już od dłuższego czasu innej pracy. Praca zła nie jest, ale atmosfera jaką tworzą ludzie na zmianie. Tylko patrzeć jak ludzie zaczną rezygnować z pracy, paru już zrezygnowało w tym miesiacu...jak rozmawiam z innymi pracownikami to każdy szuka i wielu jest gotowych iść gdzie innej

bob
@pola raksa 07.11.2017 16:04
Pracy nie polecam nikomu, sam szukam już od dłuższego czasu innej pracy. Praca zła nie jest, ale atmosfera jaką tworzą ludzie n...

i tu ... jest jeden problem ( jak sama zauważyłaś) LUDZIE ! Każdy, każdego nakręca . To jest "korpo" , tego się nie zmieni . Jeżeli ktoś tego nie pojmuje to powinien otworzyć własną działalność i robić sam na siebie .

kicia

jakie schematy elektryczne dają na rozmowie kwalifikacyjnej?

brus
@kicia 16.10.2017 11:58
jakie schematy elektryczne dają na rozmowie kwalifikacyjnej?

schemat komputera z procesorem intel I7 musisz przeanalizować jak działa

ja

rozsądny - pewnie duzo umiesz - na jednym dziale i moze 2 stanowiskach i tytuł strszy . to fakt duzo umiesz!!! niestety wiele wiesz od tych co pracują na przynajmniej 2 liniach i 3 stanowiska co najmniej i mają 3200 brutto i staż pracy 5 lat !!! motywacja ogromna !!! a hłystek 2 letni na 2 stanowiskach i tylko na 1 lini ma 3000 !!! nie mówić o liderach tylko 1 linia montażowa i brak wiedzy o pracy i wiedzy na temat lini no ... wiele mówi samo za siebie .... zwłaszcza jak przychodzi i pyta jak to zrobić ...!!! smiać sie czy płakać . sami pracownicy przenosza sie na inne działy bo na swojich brak perspektyw na co kolwiek .

Rozsądny

A może po prostu jesteście słabymi pracownikami, którzy się nie rozwijają i mniej zarabiacie. Prosta zależność... Sprawdźcie najpierw swoją postawę zamiast wszystkich innych, którzy zarabiają lepiej od razu wyzywać od lizusów czy sugerować, że dali (usunięte przez administratora)...

Rozwijacz
@Rozsądny 07.11.2017 09:45
A może po prostu jesteście słabymi pracownikami, którzy się nie rozwijają i mniej zarabiacie. Prosta zależność... Sprawdźcie na...

Po tym wpisie to Ty przestań się już "ROZWIJAĆ"

Rozsądny
@Rozwijacz 07.11.2017 22:53
Po tym wpisie to Ty przestań się już "ROZWIJAĆ"

Super argument w dyskusji.

nowy

Jestem pracownikiem nawijalni od niedawna i wymagaja ode mnie cudów po paru miesiacach a zarobki mamy te same.Więc pytam się szanownego lidera o co chodzi czy jest tu jakas sprawiedliwosc.Poprostu abb schodzi na gorszy plan a kokosów i tak tu nie ma.Zobaczymy co bedzie dalej.

Do ja

Pracuje tu prawie od początku jeszcze Alex 3 w planach nie było i nie mam 4000 a Ty 5 lat i 4600 niezły lizak albo dobry donosiciel jesteś więc nie pisz tutaj bzdur.

obcy
@Do ja 06.11.2017 18:27
Pracuje tu prawie od początku jeszcze Alex 3 w planach nie było i nie mam 4000 a Ty 5 lat i 4600 niezły lizak albo dobry donosi...

albo znajomości lub rodzina

JAAA

do ja ja pracuje od 2011 i mam 3400 brutto komu d.... dałeś ze tyle masz . tylko jednostki tak maja reszta wielkie g..... i jak mamy 3500 to maks po 5 latach pracy .

babyjaga

W ABB czuję się jak zdradzoną i upokarzaną przez znajomych żoną. Wiem o zdradach jego jest mi z tym źle ale zbytnio (usunięte przez administratora) bym odeszła.

ja

Czytam te komentarze i się zastanawiam kto je pisze, bo na pewno nie obecni pracownicy. Ja pracuje w Aleksandrowie od 5 lat, zaczynałem od 2000 brutto, teraz mam 4600 brutto. Więc zanim cos napiszecie to zastanówcie się czy to jest możliwe.

informator

Zdrada w rodzinie ADAMSÓW na ff1.Pani B. uległa diabłowi.Teraz jej się da .Chłosta .

ktoś
@informator 05.11.2017 19:37
Zdrada w rodzinie ADAMSÓW na ff1.Pani B. uległa diabłowi.Teraz jej się da .Chłosta .

Niech ta pani B. w końcu pójdzie po rozum a nie udaje przyjaciółkę. I się weźmie do pracy a nie ściemnia. Jak w tym tygodniu.

anonymous

w mag alex 2 sami pdpier....cze dostali starszych i (usunięte przez administratora) a wczesniej paczke petów wypalali i mieli wyje..ne a teraz tylko podje..c do kiera

malpa zrodzona z rolanda

To wszystko kwalifikuje sie do zgloszenia na wyzszym szczeblu.Moze do Szwajari . .Nie wiadomo czy tam maja nas za nic czy tylko polaczki w aleksie tak tak sobie kombinuja.Zauwazcie ze to (usunięte przez administratora) .Delikatnie mowiac.Robimy z jedna piata stawki i ten cymbal roland ( z malej litery )mowi ze straty przynosimy .chwdp roland.Jestes nikim.

absolwent
@malpa zrodzona z rolanda 29.10.2017 20:22
To wszystko kwalifikuje sie do zgloszenia na wyzszym szczeblu.Moze do Szwajari . .Nie wiadomo czy tam maja nas za nic czy tylko...

Mój kilkuletni staż na magazynie Alex 2 pozwolił doświadczyć na własnej skórze rzeczy o których tu się pisze o ABB. Pracownik jest traktowany jak "0" ciągle nadgodziny(z którymi nic się nie robi), a jak raz nie możesz zostać to dają kwit na nadgodziny i jak nie zostaniesz to do odpowiedzialności ciągną-nagana itp. Dobrze że są związki to troche temperują kierownictwo.Nie można się doprosić podwyżki ( z obawy że za dużo bedziesz zarabiał i nie bedziesz chciał zostać na nadgodzinach) nowe osoby dostają więcej lub porównywalnie do kilku letnich pracowników. Chore wymagania i pranie mózgu szkoleniami o bezpieczenstwie itp.(szkoda że nie poświecają tyle czasu na szkolenie nowych osob z procesu lub z nowych rozwiązań,tylko dają sprzęt i rób a po tygodniu jak się wysypie przychodzą z pretensjami do praownika co on narobił i do zwolnienia) , duże wywieranie presji, a kierownik zachowuje się jak by był bogiem mając podwładnych za nic, liczy się tylko to dzięki czemu kierownik będzie mógł zaistnieć, zapominając że też jest zwykłym pracownikiem/ szczebelkiem tej drabinie. Dodatkowo uskuteczniana jest spychologia. Kto ma wywalone na prace i bimba po kontach ten najlepiej w tej firmie wychodzi, docenia się nowych, a zaangażowanych wykorzystuje i traktuje jako tania siła robocza. A jak są szkolenia wpływające na rozwój pracownika to nie przekazują informacji bo przeciez ma pracować. Brak życia prywatnego po nadliczbowej pracy do domu wraca się żeby zregenerować siły/spać i spowrotem do kołowrotka wrócić.

gowienko abb alex

Nowi omijajcie te firme.Ciezka praca za male pieniadze .Atmosfera kiepska.

operator malpa

Jesli ktos chce aplikowac do abb w aleksie niech dwa razy to przemysli.Ludzie przyjmowani sa na okreslone stanowisko a potem sa przerzucani po calej fabryce.Bo ktos chory ,na zwolnieniu lub urlopie.Robi sie wszystko bez zadnego przeszkolenia.Maly gosciu w kasku przynosi papiery do podpisu.Podpisz nie czytaj bo nie ma czasu.Wszystko na sztuke .Pracuje kilka lat i jest coraz gorzej.Pieniadze liche.A praca ciezka ze rece bola.Jak przyjda z gory to tak pie...dola ze sluchac nie mozna .Zwlaszcza ten cymbal od malp.Ostatnie szkolenie na hali przy pracujacych maszynach .Nic nie bylo slychac .Nastepne w kiblu zrobia .Firma z tradycjami?W Polsce to blazenada. Kto wymyslil te rurki .?Dla pracownikow nic sie nie robi. Pracownicy odchodza bo maja dosc tego syfu.Idjoci wiecej daja mlodemu niz komus z kilkuletnim stazem .I my mamy ich szanowac.Naprawde za malpy nas maja.Dlatego moja rada jak oni nas tak my ich.Robic wolno i tyle.A nowym radze szukajcie gdzie indziej .I nie wierzcie babom z biura jak was przyjmuja.

lider len

Abb nie poprawi warunkow puki nie wezmie sie za kierownikow ,mistrzow i liderow.Co robia liderzy?Chodzenie po hali i zabawa telefonem.Czasami cos zrobi.Mistrzowie do niczego .Jak mowic im o problemach robia zdziwiona mine Sa wkurzeni ze idzie sie z tym do nich .Oni sa od spania i ogladania filmow.Z inteligencja tez na bakier .Czym sie kierowano robiac ich mistrzami.Tepota umyslowa?Przyjda raz lub dw a na zmiane na linie i co? W kimono.A chcecie wyniki.Pasik bez pojecia.Wiecej zlego robi niz dobrego.Dobry bo scigal ludzi do roboty.To zrobcie go prezesem.Polacy nie potrafia rzadzic.Zaraz robia krzywe ruchy.Zatrznijcie myslec tam na gorze bo wykonczycie dobra firme z tradycjami.

bubu
@lider len 27.10.2017 21:18
Abb nie poprawi warunkow puki nie wezmie sie za kierownikow ,mistrzow i liderow.Co robia liderzy?Chodzenie po hali i zabawa tel...

i kupcie słowniki co poniektórym :) , kogo oni na to FF1 poprzyjmowali

spiacy mistrz

Organizowanie spotkania na hali w gdzie nic nie schlychac bylo swietnym pomyslem.To tylko swiadczy o czyims intelekcie.Gosciu znowu sciemnial i tlumaczyl sie z debilnych slow i porownan.Chyba odpowiadasz za swoje slowa?Co on robi na tym stanowisku?Pograza te firme.Chyba juz nikt nie liczy na poprawe.Co sie dzieje z abb ?

PRACOWNIK ABB

POWIEM TAK - ZAROBKI ZENADA NAWED OBECNY RZĄD DAŁ PODWYŻKĘ INFLACYJNA Z MINIMALNEGO WYNAGRODZENIA BRUTTO 1850 NA 2000 ZŁ . USTAWA Z DNIEM 1. STYCZEMŃ 2017 CZYLI 150 ZŁ. PODWYŻKI KRAJOWEJ . A W FIRMIE 3-4 LETNI PRACOOWNIK 140 ZŁ. BRUTTO POD WARUNKIEM ZE DOSTAŁ OCENE 3 . SKORO FIRMA JEST KONKURENCYJNA DLACZEGO W 2017 Z JEDNEJ LINI OKOŁO 4-5 PRACOWNIKÓW ODESZŁO DO INNEJ FIRMY PRACOWAĆ ( A 4 LATA TU PRACOWALI ) PEWNIE DLATEGO ZE 2 LETNI TRACOWNIK MA 3000 BRUTTO A ON 2900 LUB 3150 ZA 4 LATA W TEJ FIRMIE !!! JAKOŚ TUMU CHĘTNYCH DO PRACY W FIRMIR BRAK .. .. ..

e

Firma bez perspektyw .Chyba ze wczesniej pracowales przy krowach lub odsnierzaniu.Bardzo zaluje ze tu trafilem.Mysle o odejsciu.Pracuje na 3 zmiany i na nic nie mam czasu.A praca do lekkich nie nalezy.Warunki pracy kiepskie .Socjal tez .Wszedzie brudno.Po hali rozchodzi sie dym .A pani w biurze tak namiawiala .Cholerne czasy nastaly .

Adolf

Nie my tylko nasz poj..any rzad. Niedba o nasze interesy .Sami sie nachapia i nas sprzedadza.Te obce firmy ktore wyprowadzaja kase z Polski .Polakow traktuja jak niewolnikow .Abb nie jest wyjatkiem .A najgorzej jak rzadzi Niemiec.Oferuje miske ryzu .Ma sie nie wiadomo za kogo .Pozdrawiam niemszczuka z alex 3.Nie pajacuj.

medytacja

Ludziska chca zarabiac wiecej niz 2 tys. Bezczelni.Nie po to do Polski firme przenioslem.Mieli zap. za grosze.A teraz zwiazki nie wiadomo co .Sciagamy produkcje zeby bylo pol darmo a oni co ? Ukraincow sciagne a nie zaplace.Zbajeroje na zebraniu i zobacze co bedzie .wszyscy sie nie zwolnia.Dam wiecej tym pajaca mistrza i kierownika i oni pogonia.Moj smiglowiec na wode nie chodzi.Powiem glupolom ze bedzie lepiej ale pozniej .Moze za rok albo dwa.Puszcze busa na warszawe jak bedzie trzeba.Albo na olsztyn .Ale im k...wa nie dam 25 groszy.A co?Paulina wykreci .Usmiech i sciema.Kto tu rzadzi .?w Polsce pracujesz pajacu .A ty co .? Kokosy na wierzbie?I tak te pajace na pietrze kosztuja .A co robia? Wielkie G.Okulary na plecach kaze nosic .A jak nie to ocena kiepska lub do poprawy.Ja ich naucze.Kiedy mercem wyjezdzalem to pod kola wchodzili .Chamstwo.Plebs.Pojade na Ukraine i tyle. Z Polakami tak zawsze nie dadza sie bzykac.A przeciez o to mi chodzilo.Ledwo sie nie poplakalem.A moze odpalic wam pare groszy?Tylko co w towarzystwie powiedza?Zyd Polakowi odpuscil?

wolna ukraina
@medytacja 19.10.2017 18:59
Ludziska chca zarabiac wiecej niz 2 tys. Bezczelni.Nie po to do Polski firme przenioslem.Mieli zap. za grosze.A teraz zwiazki...

odczepcie sie od ukrainy, polaczki sami sobie zgotowaliscie ten los ,teraz cichoi i zapierdalaiotsa

Amator

Trudno jest zrozumieć o czym piszecie na tym forum. Chciałbym aplikować do ABB i miałem nadzieję na kilka informacji na tym forum. Może mi ktoś podpowiedzieć jak się teraz pracuje w firmie? Czy firma ma pakiety socjalne lub coś z tego typu dodatków?

maszyna to moje miejsce

Moze teraz beda chowac sie za maszyna .Tylko ciekawe czy grubcio im pozwoli bo to jego miejsce.Jak tak kazdy zle o nich mowi to pewnie ich awansuja.Abb jest nie obliczalne i nie przewidywalne.Jestem dumny ze tu pracuje.Niedlugo spotkanie z malpa.Ten dopiero glupot nagada.Podobno z rurek bedziemy prom kosmiczny budowac.A na podwyzki nie ma co liczyc .Pamietacie - jestesmy malpki.Takze kilka bananow i do roboty.Pozdrawiam celebrytow z biura .Niech moc bedzie z Wami.

Paraegzekutor

Jam jest ten który nadchodzi z nienacka. Mroczny rycerz. Złowrogie widmo znanego wam świata.

Spaw

ABB Sp. z o.o. to spoko firma, ale konkurencja inspiruje ludzi ostro!

Piotr

Gosc ktory pisal wypad powinien wyniesc sie z tej firmy.Jestes slabym obserwatorem.Znajdz inna firme.Jest ich wiele .Wszedzie marne grosze .Wesprzesz ich chora ideologia.Pewnie tyrasz co niedziela.Mozesz byc podstawiony. Bo z takim podejsciem ludzi madrych nie ma.

ff2

Obserwator .Podpisuj sie pedalek albo zjebus.Bo z twoich slow wynika ze masz problem z psychika.To ze nie masz szkoly ( z twojej wypowiedzi to wynika ) nie znaczy ze jestes nikim.Masz jakas wartosc .Kiepska ale masz .A jak myslisz inaczej popros ojca zeby cie w wolnej chwili dorobil.

obserwator

ja . Jak ci nie pasuje to wypad znajdz inna prace ,jestes taki super pracownik wszyscy pracodawcy beda sie o ciebie bili,w korporacjach szeregowy pracownik jest zawsze na samym koncu i juz mam dosc takich jak ty pseudo poszkodowanych przez los.

ja

Na tablicy pojawilo sie wiele pytan.Ciekawe czy znow gosciu bedzie sciemnial i kombinowal .Cwaniak ma nas za glupich.Na nic sie nie zgadza.Po co to spotkanie.Chyba ze lubi robic z siebie idiote.Po 4 latach mam o pare groszy wiecej niz nowo zatrudniony.I ja mam sie starac.?Lepiej siedziec jak ten grubas.Te pare groszy i tak dostane.Banda oszustow.

ja

Dobrze sie podpisales .Jestes leszek.

Leszek

Ja uważam, że firma jest dobrym pracodawcą. Mogę rozwijać się w pracy, mam w miarę dobre zarobki chociaż jakby dawali więcej to nie pogardzę. Jest spoko.

Stach

@rozczarowany Czy możesz wyjaśnić dlaczego ABB jest dobre ale nie w Polsce.? Co robią aż tak źle według Ciebie?

rozczarowany

Firma jest ogolnie nie ciekawa.Zatrzymala sie pare lat temu istoi w miejscu.Niedawno sie zwolnilem bo nie widze perspektyw.Po 4 latach mialem nie wiele wiecej niz nowo przybyly pracownik ktory nic nie potrafi .Firma jest bardzo niesprawiedliwa.ABB jest dobre ale nie w Polsce.Polak wszystko niszczy.Ciekawe do czego ich polityka doprowadzi.Dobre bylo to ze nie potrafia zorganizowac pracy i mozna sie ochrzaniac.Ogolnie odradzam te firme.

Lokus

Zawsze można znaleźć jakieś niedociągnięcia w firmie. Nie ma idealnych firm więc może warto popracować na poprawą tego co szwankuje? ABB to dobra firma!

kupazystki

Niech tyraja i ida w mase.Chodza po tym zakladzie jak po kolchozie.Bardziej pasuja do dojenia krow.Szczena po 20 dziennie doila.Paskudy jedne.

Pan W.

Hej ludzie czy masz całkiem pogięło , żeby w niedzielę każdą robić zamiast z rodziną odpocząć .Macie chybo problemy z samym sobą ,bo to nie kasa się liczy (zarobki macie niezłe w porównaniu z innymi zakładami ) tylko zachłanność na kasę .radzę iść do lekarza- pracoholicy. HA HA HA .

Włochaty
@Pan W. 24.09.2017 12:03
Hej ludzie czy masz całkiem pogięło , żeby w niedzielę każdą robić zamiast z rodziną odpocząć .Macie chybo problemy z samym so...

To te babochłopy tyrają w każdą niedzielę. ..niech MOC będzie z nimi.....

kupa

Ta oferta nie pojawila sie niedawno .Widzialem ja w tamtym roku .Lepiej uwazaj gdzie chcesz pracowac.Nie licz na kokosy .1800 podstawy.A wymagania ze ho ho.Nie wierz co obiecuja.Jak cie zlapia to robisz za grosze bez perspektyw.Pies z kulawa noga o ciebie nie zapyta.Robisz i milczysz.Reklamacje na twojej glowie .A jest ich b. duzo.Szkolen nie ma.Atmosfera nie bardzo .Pisali o Magdzie z jakosci to sobie poczytaj.Jest jak tredowata.Tuta j liczy sie ilosc nie jakosc.

Marek Marko

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakie są Państwa Opinie dot. Kontrolera jakości w Abb? :) Niedawno pojawiła się oferta pracy, która mnie zainteresowała.

siedzacy grubas

Abb ma swoja glupia polityke co do produkcji jak i samych pracownikow.Najwiekszy problem gdy probujesz to zrozumiec.Jedyny plus dostaniesz wiecej od tych ktorzy pracuja juz kilka lat.(sprobuj to zrozumiec)A moja rada gdy cie przyjma.Robisz swoje i cicho siedzisz.Zalezy tez gdzie trafisz .W aleksie nie brakuje napalencow.Ogolniie jak masz mozliwosc to sobie odpusc.

Stefan

@ciagle malo Czy możesz dodać coś więcej ? Dlaczego piszesz, że zmiany tylko źle zadziałały spowalniając produkcję? Nikt tego nie widzi i nie robi coś żeby poprawić to co szwankuje? Aż trudno to zrozumieć.

ciagle malo

Projekt jest taki ze nikt nie chce tu robic.Ludzie sie zwalniaja.A zanosi sie na zmiany na gorsze.Ulepszenia w tej firmie spowalniaja produkcje i pogarszaja jakosc.

Staszek

Czy ABB ma jakiś nowy projekt i w związku z tym poszukuje tak dużo osób do pracy? Może mi ktoś podpowiedzieć coś o firmie?

bredzacy na zebraniu

Kolego to ze jestes specjalista cnc w abb nic nie znaczy.Zaczynasz od zera jakJasio ktory wczoraj opuscil szkole.Po roku dostaniesz grosze i beda wytykac Ci drobne bledy.A jak bedziesz chcial wiecej bedziesz podpadniety.Dziewczyny ktore snuja sie po hali dostana tyle co ty . A Ty bedziesz na nie tyral.Bo jest rownouprawnienie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprawiedliwosc abb.Tam nawet nie ma z kim sensownie porozmawiac.Robota -sen-sen robota za grosze to standard abb.A cynbal na zebraniu wygaduje takie brednie ze hej.Ale zawsze bedziesz mogl popracowac w niedziele .Jak niedorob.Chcesz jeszcze nasze opinie ?

Pani od przechadzek po hali
@bredzacy na zebraniu 05.09.2017 20:34
Kolego to ze jestes specjalista cnc w abb nic nie znaczy.Zaczynasz od zera jakJasio ktory wczoraj opuscil szkole.Po roku dosta...

to co tam jeszcze robisz ? Sam tez jestes cymbal, skoro nie potrafisz odejsc i znalezc lepszej pracy :)

na zywiol

Ktos juz pisal na ten remat.Dostaniesz kase jak kazdy .Bo w abb nie ma specjalistow .Pracuje kazdy na kazdym stanowisku za najmniejsza kase .Specjaliscie musieli by dodatkowo zaplacic.w abb nie ma nawet podstawowych szkolen .Stajesz i robisz.Na zywiol.Pierwsza podwyzka przewaznie najmniejsza .Ok 50 zl.Specjalisci raczej uciekaja .I uwazaj na rozmowie bo obiecuja duzo i bez opamietania.Po za tym dowiedz sie o warunki na hali .Brak dobrej wentylacji.Smrod na pol hali .Przegrzane,spalone wirniki.Spalone zywica i duszacy szkodliwy dym wijacy sie na pol hali.Takze uwazaj kolego na co chcesz sobie poprawic warunki.

Ejjot

Panowie chciałem zmienić pracę na abb jako operator cnc. Napiszcie jak to wygląda jak praca i płacą. Jest ogłoszenie warto aplikować?

Aplikant

A jest ktoś w stanie powiedzieć coś na temat stanowiska Project Managera? Warto aplikować? Jak zarobki i atmosfera ?

zaorac abb

A mnie ledwie zatrudnili to juz uje zwolnili.Dobrze ze tez sie nie posralem.Pozdrawiam tych z biura srodkowym palcem.Nigdy wiecej.

Prawdziwek

Mało śmieszne żarty piszecie na forum dotyczącym firmy. Może lepiej trzeba pracować a na efekty nie będziecie musieli długo czekać. Każdy ma swoja pracę i z tego jest rozliczany.

nikt
@Prawdziwek 04.09.2017 11:49
Mało śmieszne żarty piszecie na forum dotyczącym firmy. Może lepiej trzeba pracować a na efekty nie będziecie musieli długo cze...

To zobacz co robią tzw mistrzowie produkcji? Każda niedziela w pracy po to żeby Pograć w grę Obejrzeć dwa filmy Bo w pracy ich nie widać Skoro kierownictwo na to pozwala,tak zostanie A co z mistrzem produkcji Dominikiem ???

Odpowiedź
@nikt 09.10.2017 18:45
To zobacz co robią tzw mistrzowie produkcji? Każda niedziela w pracy po to żeby Pograć w grę Obejrzeć dwa filmy Bo w pracy...

No właśnie się dopatrzyło i już nie gra, filmów też już nie będzie oglądał chyba, że w domu.

pioracy spodnie

Co do poprzedniego wpisu .Wiocha sie zrobila w abb.Takich wiesniakow z posranymi spodniami jest wielu.Spojrzcie na te tepe geby .Zero inteligencji na niektorych.Tacy niedorobieni sa najlepsi.Firma zrobi na nich kokosy.A te pazerne babochlopy abb-boskie? Bezczelne pokraczne brzydale.A mialo byc tak fajnie.7 lat temu tak obiecywali .I do czego to doprowadzili.Teraz to rownia pochyla.Pozdrawiam celebrytow z biura.

Zostaw opinię o ABB Sp. z o.o. - Aleksandrów Łódzki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABB Sp. z o.o.