Die Tech

Tychy

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 648 ocen.

Opinie o Die Tech

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Die Tech

Jola

Warto do was aplikować? Czy rzeczywiście znajdę tu "pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie" i "atrakcyjne wynagrodzenie" jak w ogłoszeniu o pracę?

Guzik
@Jola 07.11.2017 09:31
Warto do was aplikować? Czy rzeczywiście znajdę tu "pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie" i "atrakcyjne...

Niepchaj się tam

Olek

Chcę się zapisać do związków o ile mi ktoś racjonalnie napisze jak działają te związki i w czym mi pomogą w razie czego itd.Dodam tylko że umowa na stałe.Dzieki

Zwiazkowiec

załatw to może do tej waszej wazeliniarskiej sfory dołączę i będę wam płacił jałmużnę hieny. Havranek wazeliniarz to wlasnie typ czlowieka jak ty. Obsrany, że go zwolnia i wchodzi w (usunięte przez administratora) gdzie popadnie tylko bez latarki super led zawiele niezdzialasz. Najwiecej narzekacie a do zwiazkow sie boisz zapisac.Tacy jak ty duzo gadaja a sa miekkimi fajami robieni. Pozdrawiam

Pablo

Ślusarz Narzędziowy - Pytanie, czy na początek dostane 3 tyś na ręke bez żadnych premii ? Jak nie to na ile mogę liczyć ? z góry dzięki za odpowiedź, Pozdrawiam.

Pracus
@Pablo 04.09.2017 12:31
Ślusarz Narzędziowy - Pytanie, czy na początek dostane 3 tyś na ręke bez żadnych premii ? Jak nie to na ile mogę liczyć ? z...

Mozesz liczyc na na łaske Pana ojca dyrektora:)

USA

niekompetentni ludzie zarządzają firmą......

Prof. Jan Miodek
@USA 13.10.2017 18:50
niekompetentni ludzie zarządzają firmą......

Słowo "zarządzają" odbieram w kategoriach żartu, ale mało śmiesznego żartu. Często mówię swoim studentom, że każdego z nas dopada czasami amnezja językowa. Dlatego przypominam, że zarządzanie to zbiór działań zmierzających do osiągnięcia określonego celu związanego z interesem (potrzebą) danego przedmiotu zarządzania, realizowanych w następującej sekwencji: planowanie (wybór celów i sposobów ich osiągania oraz precyzowanie stosownych zadań i terminów ich wykonania); organizowanie (przydzielanie i zapewnianie zasobów, niezbędnych do realizacji zaplanowanych działań, w sposób gwarantujący skuteczność i sprawność zarządzania); przewodzenie (kierowanie, motywowanie do współpracy w trakcie realizacji zadań); kontrolowanie (stała obserwacja postępów i podejmowanie korygujących decyzji).

mecenas
@Prof. Jan Miodek 14.10.2017 14:36
Słowo "zarządzają" odbieram w kategoriach żartu, ale mało śmiesznego żartu. Często mówię swoim studentom, że każdego...

To ja tak z czystej ciekawości napisałem e-mail do profesora czy udzielił tej odpowiedzi tu na forum, czy ktoś się za niego podaje i kopiuj/wklej z WIKIPEDII e-mail: jan.miodek@uwr.edu.pl

Ojoj

Oj oj co to sie narobilo...

Pan Havranek

Sraczyk przyznaj się no, kolegą ile wypłaty szarpłeś za to że kapujesz na nich.

Ksiegowy

Zeby przez kilka lat nic sie nie dzialo na zakladzie w sensie nowych projektow, tych od markjetingu powinni dawno zwolnic bo zrobili zaklad widmo, a biora niemale pieniadze.

Pol

Dla polowy zakladu bo mają was gdzieś.A face ktury odpowiada za zalatwienie zleceń siedzi kase bierze i tylek plaszczy.

Zagadka

Ciekawe dla kogo jutro nie będzie roboty, macie jeszcze urlop?

Aston

Bedzie dzisiaj wyplata? Kto wie reka do gory????

Kosiarz
@Aston 06.10.2017 12:53
Bedzie dzisiaj wyplata? Kto wie reka do gory????

Ja wiem????

Zmiany

Panie dyrektorze.Czy nie powinno byc tak ze osobami zarzadzajacymi powinny byc osoby inteligentne opanowane uczciwe oraz sumienne.Moze na miejsce pani K.postawic kogos kto rownie dobrze zna sie na detalach a nawet i lepiej ma dlugi staz w firmie oraz jest osoba mila dla innych pracownikow.Mam tutaj na mysli pania Agnieszke Pajak.Wtedy wszystkie klotnie i spory pojda w niepamiec.Pozdrawiam.

SPAWACZ

Róbcie po 1000 bo taka norma zaznaczył Staszek a robił po 1100 tak młodych w konia robił ,niegdyś czytali kto ma ile wyrobienia to kolega miał 110% Na co odpowiedział że Kierownik się pomylił po trzy cztery aneksy w jednym roku argumentował że on stary potrafi zrobić a młodzi nie bo w kulki grają.Jestem ciekaw jakie są obecnie normy myśle ze raz takie Płenta, jak średnio ludzie pracowali po 5 godzin na osiem a taki Pękala to po trzech już miał normę to zakład zamiast zarabiać dokładał do niektórych detali wiec nie dziw że zaklad pracuje podobno na pół gwizdka.Pozdro dla wszystkich którzy jeszcze pracują.

STACHU

I jeszcze jedno wiecie dobrze że dyrekcja niema szacunku do ludzi poco sie wspinać.Są przydupasy i robole ulubieńcy i robole.Więc robole zwolnijcie się to zobaczycie co się staniie.

STACHU

Ludzie co wy piszecie jeden na drogiego i co wam stego przychodzi.Namnie tez pisali że kapuje wale w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e braki podkładem ale to doczasu przychodzi taki moment że masz dość atmosfery i szukasz pracy.Zwalniajcie się praca jest wszędzie.POZDRAWIAM....

Sensacja !!!

Prawdopodobnie flaka się zwolnił bo Sraczyk chciał ujawnić że są wspólnikami w kapowaniu.

Hjujuk

Moze zrobia impreze pozegnalna???

nie będzie chleba z tej mąki

Decyzja o sprzedaży firmy zapadła w Ameryce już dawno, ale my (pracownicy produkcji) dowiemy się o tym w dniu, w którym dostaniemy wypowiedzenia. A do tego czasu będą zwalniać pojedyncze osoby pod byle pretekstem. Ta firma upada i nie potrwa to długo, bo roboty tak mało, że produkcja zostanie wygaszona do końca roku albo wcześniej.

Zawsze Najwazniejsza Norma:)

Panie Rymer czas juz minal na wydanie srodkow czystosci ,dlatego w zwiazku z tym napisalem do PIP . Moze to Was zmusi do glebokich przemyslen??? ,Arek trzeba ich dalej gnebic pismami

Od nowa

Zwolnic kogos kto ma dwójkę dzieci przed koncem roku Brawo ciekawe czy ta co byla na l4 praiwe rok i co tydzien byly wrzucane zdiecie z blubrry to mozna ciekawe czy mamuska tez sprawdzala detal na szerokosc watpie no ale ani jedna ani drugo nie do ruszenia bo z kims cza sie napic po pracy piwka a tak nie bedzie z kim malo razy bylo czuc odur od pani k.... A w szatni to co chwile a na kontroli mobing bo odezwac sie nie mozna tylko jak w zakladzie pogrzebowym cisza. A jak soe straci to wszyscy zadowoleni panie R prosze sie temu przyjzec

ODA DO KASIUNI

Miłość znowu mnie olała Kasia mnie nie pokochała i tak teraz siedzę płacze jej oblicza nie zobaczę i choć kocham ją nad życie wszyscy zaraz zobaczycie jak z miłości do mej Kasi odebieram sobie życie.A jej głos jest tak uroczy nie przestaje płakać w nocy a gdy szybko wstaje z rana biegnę bo tam będzie ma kochana.

Trach bach

Tak tak wyżej sra jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma u i nie tylko ona tu są bogowie którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią i wnet ząbki stracą jak tak dalej będzie bo można być spokojny ale bez przesady to jest nie do opisania

Tyskie

A moze to Kasie powinni zwolnic za mobing i darcie mordy po dziewczynach? Panie Rymer nie sie pan przyjrzy calej sytuacji jaka panuje na kontroli.Chyba ze to juz nie ma znaczenia bo to koncowka tego zakladu skoro zwalnia sie dobrych operatorow oraz sumienne kolezanki z kontroli.

mecenas

Przejaw DYSKRYMINACJI widać gołym okiem, jednym przedłużają umowę drugim NIE !!!!!!!!

Juz Byly Pracownik????

Bardzo chcialem podziekowac za wspolprace wszystkim,sorki jak sie z kims nie pozegnalem .Dobrze mi sie pracowalo ale KIerownictwo nie doroslo do pewnych rzeczy. Arek i reszta chlopakow bardzo dziekuje za mily Gest .NSZZ Solidarnosc nie dajcie sie Sklucic i Zastraszyc ,walczcie o Swoje . Pozdrawiam panow dyrektorow R i M ????????

Zawsze Najwazniejsza Norma:)

Droga Pani zakład zwalnia ludzi malo pracy zero perspektyw dzisiaj odchodzi 2 pracownikow plus jedna dziewczyna i pracownicy z Ukrainy Tak jest Cudownie .

Q

I ZNOWU PĘKALA DOSTANIE 1000 ZŁOTY PREMI ZA AFERĘ Z NITAMI I JESZCZE PODWYŻKĘ OD DYREKTORKA M....a zapewne kolejną taki to ma dobrze.

Damian

Roboty coraz mniej nowe projekty i mydlenie oczow a postepy stoja.

Trach bach
@Damian 27.09.2017 14:59
Roboty coraz mniej nowe projekty i mydlenie oczow a postepy stoja.

Hmm jakby porównać zakład do drużyny piłkarskiej to Obrona-Produkcja zawsze atakowana ale broni się dalej Pomoc-Zarządzanie produkcją i narzedziownią Atak- Biurowiec i osoby nad pomocą Wniosek każdy normalny Trener!!!! by dostrzegł że Pomoc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daje ani w jedną ani w drugą stronę nie daje żadnych plusów to po co ją trzymać???? No ale tutaj nie chcą aby było dobrze to pomoc zostaje i robił dalej totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w całym zespole....... PS Jak tak dalej będzie to ktoś miał czuja nie o końcu świata lecz końcu tego zakładu Pozdro

Córka leśniczego
@Trach bach 27.09.2017 20:43
Hmm jakby porównać zakład do drużyny piłkarskiej to Obrona-Produkcja zawsze atakowana ale broni się dalej Pomoc-Zarządzanie...

Jak tak dalej będzie to zakład zmieni nazwę na BubelTech a czerwony pojemnik na braki będzie nowym logo firmy

Ktoś tu się pogubił

J.P Morgan wchodzi dzisiaj na polski rynek.Słuchając prezesa tej instytucji,banku zapadło mi w pamięci jedno zdanie które wygłosił.Potencjałem każdej firmy,instytucji,banku nie jest kapitał finansowy ale ludzie którzy będą go tworzyć przez kolejne lata rozwoju.Znajac wasze podejście powiecie demagogia bo sami nie wiecie co z nami będzie .Lecz patrząc na obecną sytuację naszego zakładu można śmiało stwierdzić że u nas taki system nie istnieje a ludzie są na samym końcu a to odzwierciedla miejsce w jakim obecnie jesteśmy .Bez grama kłamstwa można powiedzieć że ostatni tydzień każdego miesiąca to nie praca tylko nieustanne jej poszukiwanie by mieć co wpisać w kartę pracy.Selekcja Kontrola Naprawa Mycie.Jak dobrze pójdzie to w okolicach października wszystko się wyjaśni tylko że inni będą chamować przed końcem roku a my ewentualnie przyspieszać, problem w tym że my też będziemy chamować ponieważ tak jest w każdym zakładzie gdy zbliżają się święta.My nie mamy co robić Ukraińcy po 12 ,to już nawet koń by się z tego nie uśmiał.

Adam

I tak dziś dzień wyżerki knóra i lochy w KFC punkt 14:10 pierwszy kęs kurczaka w ryjach ;)

KFC

Znów wtorki dla knóra i jego szpetnej lochy bo kubek tylko 14.95 zł z 10 kawałkami kurczaka. Czyli knór jak zwykle zamówi 15 a locha 12 kubków. To tylko 403.65 zł przeżarte co wtorek na obiad. Do tego napoje frytki i deser no i robi się 550-600zł kto bogatemu zabroni.

KFC

Znów wtorki dla knóra i jego szpetnej lochy bo kubek tylko 14.95 zł z 10 kawałkami kurczaka. Czyli knór jak zwykle zamówi 15 a locha 12 kubków. To tylko 403.65 zł przeżarte co wtorek na obiad. Do tego napoje frytki i deser no i robi się 550-600zł kto bogatemu zabroni.

Justice person

Zwiazki juz pisza list do wlascicieli, ze stanow, wiec nic sie tutaj Wam nie ukryje cwaniaczki. Co tutaj sie wyprawia jak traktujecie ludzi to juz miarka sie przebrala Panie Rymer.

Pan Havranek
@Justice person 22.09.2017 18:37
Zwiazki juz pisza list do wlascicieli, ze stanow, wiec nic sie tutaj Wam nie ukryje cwaniaczki. Co tutaj sie wyprawia jak trakt...

Brawo w końcu ktoś się odważył napisać całe nazwisko Rymer tak tak

W aucie się nie wyspałem

Zgadzam się też czuje się obrażony jak ktoś idzie do Pana Ma...ia i na mnie donosi jak i na innych pracowników.Jeżeli on sam prosi żeby na ludzi donosić to ta opinia jest jak najbardziej o tym jak się u nas pracuje i jaka jest atmosfera dla ewentualnych przyszłych nowych pracowników lepiej uważam pisać na forum niż za plecami kapować na jednego czy drugiego nie patrząc na siebie a mając za pazurami tyle że hej.

Patrycja

Przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie obrażania. Take wpisy mogą być przez administratora usunięte. Zatem poproszę o merytoryczną opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie Die Tech, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.

Obserwator
@Patrycja 22.09.2017 13:04
Przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie obrażania. Take wpisy...

Uwazam, ze to co tu jest wypisywane wlasnie bardzo dobrze pokazuje jak wyglada sytuacja w tej firmie ...a odpowiedz jest tylko jedna...ze nalezy dac sobie spokój z praca u nich

Office Team

No to żeś nas sprzedał pewnie to ty Sraczyku nie wystarczy ci odnosić na fizycznych roboli gnido.

Weekend

I gdzie jest pani Monika z kodeksem pracy gdy umyslowi juz 15.00 czekaja by sie odbic?!!!!

Pan Havranek

Tak karta pracy oddana ostatnie spojrzenie na knóra i w końcu wydupczać z tego chlewu no i 16 godzin odpoczynku od tego obłudnego odyńca.

Syf
@Pan Havranek 20.09.2017 21:56
Tak karta pracy oddana ostatnie spojrzenie na knóra i w końcu wydupczać z tego chlewu no i 16 godzin odpoczynku od tego obłudne...

Dziś kolejny dzień ataku na ludność cywilną która mimo chęci jest wciąż Jeb.... a Lecz my liczymy że wyjdzie słońce i wy co wstydu nie macie dobiegnie was ręka sprawiedliwośći

Boże pomóc
@Syf 20.09.2017 22:53
Dziś kolejny dzień ataku na ludność cywilną która mimo chęci jest wciąż Jeb.... a Lecz my liczymy że wyjdzie słońce i wy co w...

Dokładnie tak jest Wstyd i hańba aby nie móc się odrobić ze swych obowiązków To najlepiej kopać leżącego PS kiedy Pan do nas zejdzie i porozmawiamy a nie ukrywa się w tym bunkrze u góry Przecież to co tu się dzieje to Tragedia niech Pan goni dziadka że cały dzień prasa stoi

captain america

Na ebay usa licytacja od 1 dolara

Hjujuk

Firma jest na domykaniu do sprzedazy brak bhp srodkow, lotto 500 wszystko sie skonczylo.

Pan Havranek

I tak dychnąć od tej świńskiego ryja jutro do 14

korekta

Boss koledze Zenon chodziło o wycieczki zwiedzające nasz zakład

Zenon

Kiedy kolejna wycieczka Panie Dyrektorze

Boss
@Zenon 15.09.2017 21:44
Kiedy kolejna wycieczka Panie Dyrektorze

W tym roku nie będzie wycieczki bo knór ze swoją tłustą lochą przeżarli budrzet w KFC na ten i przyszły rok, A firmie wręcz grozi plajta

HR

Rozsyła bo do nas przyszło - ale nic z tego znowu był położył firmę

Lol

Zwalniajcie się z tej firmy bo ona tak dlugo nie pociągnie. Piotruś jusz cw swe rozsyła.

Pan Havranek

I tak, poniedziałek i za 3,5 godziny oglądać ten ryj knóra. :

captain america
@Pan Havranek 11.09.2017 02:31
I tak, poniedziałek i za 3,5 godziny oglądać ten ryj knóra. :

No dokładnie takiego okazu nawet w wrocławskim zoo nie mają.

Anty knór
@captain america 11.09.2017 07:33
No dokładnie takiego okazu nawet w wrocławskim zoo nie mają.

Idź po 14 do KFC to zobaczysz knóra i jego lochę

captain america

konfitura broni konfiturę po drugie czy w tym zakładzie pracuje jakiś "Sraczyk" ????

...
@captain america 08.09.2017 16:07
konfitura broni konfiturę po drugie czy w tym zakładzie pracuje jakiś "Sraczyk" ????

Każdy dobrze wie o kogo chodzi a jak nie to przypominam że to brzydki chudy synek o wyglądzie rumuna. :)

Patrycja

@Tłoczarz rozumiem Twoje rozgoryczenie, że nie dostałeś premii. Ale niestety nie możesz na forum nikogo obrażać na forum. Takie wpisy mogą zostać usunięte przez admina forum, bo łamią regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin. A powiedz czy to, że nie wyrobiłeś premii spowodowane jest dużą ilością obowiązków? Polecałbyś tam pracę? Dużo jest ofert pracy: http://www.die-tech.biz/pl/praca.

Tłoczarz

Tak dziś dzień wypłaty ale co z tego jak goła bez premii bo nie dałem rady wyrobić :( a taki śmieć Sraczyk łazi kapuje, kupsko robi a ma zawsze premię taki to po żyje. Dziwię się ludzką którzy z nim jeszcze gadają i na Was przyjdzie czas jak Was zakabluje.

Zeflik

Arek zbliżają się święta chca od związków motor :) Pisza tak wczas co byście już zbierali ewentualnie dźwignijcie sie składki na ta okazjo do świąt. Z góry dziękuja Zefel

Zostaw opinię o Die Tech - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Die Tech