CRS POLSKA

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 202 ocen.

CRS POLSKA
2 202 6 1

Opinie o CRS POLSKA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agata

@LakiLuk, chcę Ci przypomnieć, że miejsce w którym zdecydowałeś się wypowiedzieć ma charakter publiczny i funkcjonuje w oparciu o regulamin, który każdy użytkownik zobowiązuje się przestrzegać przed zamieszczeniem wpisu. Proszę Cię, żeby Twoje opinie nie były obraźliwe ani wulgarne, ponieważ tym samym łamią postanowienia regulaminu tego forum.

Mała Mi

CRS- Września praca fajna ale kierownik,, Agnieszka K,, to są jakieś żarty!! Problem ma z piciem i narkotykami!! Młodzi pracownicy muszą popi####ac mając tylko 25 min przerwy a koleżaneczki kierowniczki siedzą przez 8h na (usunięte przez administratora) 4 przerwy po 30 min a w dodatku maja odpisywane godziny śmiechu warte!! Oczywiście pracownicy przychodzą pijani do pracy, gdzie nasza wielka pani kierownik o tym wie i jeszcze ich kryje bo z nimi sama piła przed pracą to jest poprostu śmieszna a ona żałosna, zróbcie coś bo to jest poprostu chore żeby na takim wysokim stanowisku był człowiek który ma problemy z piciem i tylko!. Bardzo dużo dobrych pracownikow odchodzi!!!

LALA
@Mała Mi 14.08.2018 01:06

Hej pracowałam w crs września rok temu praca naprawdę fajna, dłużej bym pracowała gdyby nie Aga K. To jest jedna wielka patologia jak kierownik możesz przyjść do pracy pijany czy nacpany to są jakieś żarty.! Ze tyle czasu nikt nie zrobił z tym porządku jak taki człowiek może być kierownikiem trzeba nagrać jej zachowanie i wysłać gdzie się da niech widzą jakiś ludzi dawaja na takie stanowisko.! Brak słów!!

Buhaha
@Mała Mi 14.08.2018 01:06

A co do wybierania liderów to jest śmiech na sali wybrała swoich pupili którzy dobrze wchodzą w (usunięte przez administratora) i skarżą jak coś źle zrobisz.. uj że nie wiedza dużo rzeczy o tym co robią ale zawsze stanie po ich stronie i nie widzi u nich błędów tylko u innych.

LakiLuk
@Mała Mi 14.08.2018 01:06

Ta patologie powinni badać przed pracą i po pracy czy nie chleje!

fff

Wyraziłby ktoś opinie na temat pracy w CRS w Rybniku na stanowiskach produkcyjnych itp? :)

Agata

@MAŁA MI, mam tutaj na myśli osoby zarządzające CRS POLSKA. Jeżeli zaistniała sytuacja przeszkadza w wykonywaniu obowiązków, to może warto coś jednak zadziałać.

Agata

@Mała Mi @LALA, jeżeli te informacje rzeczywiście są zgodne z prawdą, to powinniście w tej sytuacji zdecydować się na zgłoszenie swoich uwag bezpośrednio pracodawcy. Tutaj na tym forum nie powinny znajdować się wpisy o osobach pracujących w CRS POLSKA, ale aktualne informacje m.in. o warunkach zatrudnienia, które obowiązują w tej firmie.

MAŁA MI
@Agata 14.08.2018 07:35

Do kogo mam się bezpośrednio zgłosić?

Agata

@Kuba, zdecydowanie w kwestii możliwości zatrudnienia w CRS POLSKA, odsyłam Cię do strony internetowej http://www.crspolska.com/kariera Zamieszczono tam wiele ofert pracy. Jakiego stanowiska poszukujesz? Co najbardziej odpowiadałoby Twoim kwalifikacjom? Jak ocenisz warunki zatrudnienia jakie oferuje pracodawca osobom zainteresowanym współpracą z nim?

jann

Witam Crs Polska to zwykły pośrednik ,żeby jeszcze dobrze płacił szkoda waszego czasu :P

Kuba

Interesuje mnie praca w firmie. Podpowiedzcie czy w ogóle potrzebują pracowników i jakich?

Agata

@Buhaha, a czy mężczyźni zajmowali takie stanowisko jak kobiety? Czy wróciłaś uwagę pracodawcy, że nie wykonywali swoich obowiązków i że kobiety są przeciążone? Czy poza tą sytuacją masz jakieś zastrzeżenia? Może są rzeczy, które Ci się w firmie podobają?

Agata

@buhaha, czy takie sytuacje często się zdarzają? Sądzisz, że kobiety pracujące w firmie wykonują zadania ponad ich możliwości? Czy na wszystkich stanowiskach mogą pracować osoby płci żeńskiej? Napisz coś więcej na temat swoich spostrzeżeń.

Buhaha
@Agata 12.06.2018 15:00

Tak na wszystkim mogą robić kobiety . Na tym polega praca a więc ze robicie we dwie my z koleżanką Dźwigaliśmy ciężkie dachy które ważą 35,30 kg lub 25 kg całe 8 godzin i wkładać do pięter na przykład na 8 piętro a faceci tylko sprawdzali nie wiem Po co czy dobrze wypełniliśmy raporty i czy pudełko zgadza się z dachem inaczej bardzo lekkie pracę . I co najlepsze Jak przychodzi kierownictwo to nagle wszyscy Chłopacy '' MĘŻCZYŹNI '' pomagali ci nosić dachy A jak nikogo nie ma to ty jebi** jak beduin. Naprawdę nie polecam tej pracy.

Lala

Czym zajmuje sie firma CRS ?:)

Ulala
@Lala 29.04.2018 23:12

Robieniem w *uja ludzi

buhaha
@Lala 29.04.2018 23:12

Tym że laski dźwigają ciężkie dachy a faceci stoją i się patrzą zamiast pomóc.

Agata

Możecie coś jeszcze napisać o sytuacji w firmie? Wielu z Was wypowiada się negatywnie, jednak z pewnością zauważacie także dobre strony pracy dla tego pracodawcy. @Ulala, możesz w rzeczowy sposób opisać swoje doświadczenia związane z firmą? Wiarygodne komentarze są bardzo cenne dla potencjalnych kandydatów.

Michał

1100 zł /mc umowa zlecenie

Jacol
@Michał 27.05.2018 12:20

I warto było? Ja juz mam "normalną" prace- umowa o prace, płatny urlop, wszystkie składki, przywileje, nikt nierobi za białego murzyna, wypłata zadowala, nie 1100 zl za prace na produkcji to jest śmiech po prostu, ludzie szukajcie normalnej pracy na umowe i olewajcie takie śmieciówki, szkoda waszego czasu i sił, ja sie sam sobie dziwie że tam pracowałem.

Logik
@Michał 27.05.2018 12:20

Jaka placa taka praca

Agata

@Jacol, czy nie ma żadnej szansy, by otrzymać umowę o pracę? Jak długo byłeś zatrudniony w CRS? Może kwestia wynagrodzenia zależy od stażu pracy w firmie? @CRS, piszesz, że pracownicy z Polski są zastępowani zagranicznymi- rozumiem, że występują masowe zwolnienia i duża rotacja? Czy firma aktualnie przyjmuje też osoby bez doświadczenia zawodowego?

Jacol

Nie polecam pracy w crs, pracowałem pod tą pseudo firemką- umowa zlecenie, najniższa krajowa, brak jakichkolwiek dodatków do wypłat, brak perspektyw na rozwój zawodowy, traktowanie jak białych murzynów, z kontrolą niema to nic wspólnego, zapie...lasz wśród pracowników którzy są zatrudnieni w firmie na normalnych umowach i mają wszystko i o wiele wieksze stawki, a ty na zleceniu firmę tylko "wspomagasz" przez crs, dostając za to grosze i nic pozatym, co za sens tam sie zatrudniać, lepiej złożyć papiery do normalnej firmy z porządną umową a nie gnić tam jak jakiś śmieć.

CRS

CRS - Szukają murzynów do pracy w Gliwicach na zakładzie Opla . Pracownicy opla którzy zarabiali 3800 netto zastępowani są Ukraińcami chyba że kogoś interesuje 1500 zł na śmieciówce - takie są fakty

Agata

@Zainteresowany, a jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w CRS POLSKA? Zdecydowałeś się już aplikować? @sekend, dziękuję za Twoją wypowiedź. Naświetliłeś wiele istotnych kwestii i z pewnością osoby zainteresowane pracą w CRS POLSKA mają pełniejszy obraz sytuacji w firmie. Czy na forum znajdzie się więcej pracowników CRS Polska w Gliwicach? Zachęcam do dodawania swoich opinii na temat tego pracodawcy!

Zainteresowany

Czy firma rekrutuje na jakieś stanowisko?

sekend
@Zainteresowany 20.04.2018 15:58

w Sosnowcu non stop

Dynia

Pracował ktoś przez crs Polska w Trw na rolniczej w Częstochowie?

Agata

@Mała23, zdecydowałaś się aplikować do pracy w CRS POLSKA? Jeśli tak, to może powiesz, jak przebiegała Twoja rozmowa rekrutacyjna? @sekend, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w tym miejscu. Czy możesz podzielić się swoją opinią na ten temat? Jakie warunki oferuje pracodawca?

sekend
@Agata 15.03.2018 22:31

W Sosnowcu w firmie Bitron na dzień dzisiejszy CRS oferuje pracę na ul. Watt, praca głównie dla mężczyzn, umowa zlecenie 10.50 zł netto na rękę, soboty płatne 100 % jest to umowa akordowa, chociaż są wyliczone normy, normy spokojnie da się wyrobić nie trzeba biegać. Są sytuacje, gdzie można zrobić więcej sztuk i sobie dorobić, normy przez to się nie zwiększą. Kilka osób pracuje na umowę o pracę ( liderzy zmian ), którzy mają lepsze warunki. Wkrótce, być może nawet już pojawią się oferty dla kobiet i mężczyzn na nowe linie, które CRS ma przejąć na przełomie kwietnia/maja. Będą tam dwa rodzaje umów: umowa zlecenie 11 zł do ręki, soboty i niedziele płatne 100 % ( specyfika linii wymaga pracy 6 dni w tygodniu, dla chcący nawet 7 ), oraz umowy o pracę na najniższą krajową ( ten typ przeznaczony dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności ), praca raczej lekka. Atmosfera w Bitronie na ul. Watt dużo lepsza niż na Jedności, hale przechodzą obecnie remont generalny, więc jest trochę zamieszania i niedogodności. Obiektywnie ze wszystkich firm zewnętrznych mogę polecić CRS, gdyż w pozostałych firmach AAS, CRI, NegoTrust, SGP warunki zatrudnienia oraz późniejszego traktowania pracowników są jeszcze gorsze. Polecam osobom młodych bez doświadczenia, oraz osobom w wieku przedemerytalnym, osoby z doświadczeniem na produkcji stać na znalezienie ciekawszego i lepiej płatnego zajęcia

Mała23

Witam! Czy znajduje się tu osoba, która pracuje w CRS'ie w Sosnowcu? Chciałabym dowiedzieć się co nie co o nich zanim aplikuję! Pozdrawiam!

sekend
@Mała23 09.03.2018 23:16

służę pomocą

juli

Jak z pracą CRS Częstochowa ?

Agata

@EDEK-REAKTYWACJA czy Ty nadal jesteś pracownikiem tej firmy? Przedstawisz stan zatrudnienia w CRS POLSKA jak jakąś dramatyczną sytuację - czy możesz chociaż napisać, dlaczego ko konkretnie tak uważasz? Tylko merytoryczne wypowiedzi pomagają użytkownikom forum.

EDEK - REAKTYWACJA
@Agata 05.09.2017 17:42

Witam. Pani wszak, ze merytoryczna wypowiedz bardzo mnie urzekła:] Firmy pokroju CRS, Exact Systems, Interkadra, Gi Group, Manpower itp itd prowadza swoje dzialania w dwoch prostych i jasnych celach: pomogaja pracodawca wyreczajac ich w wielu czynnosciach prawnych a jednoczesnie okradaja pracownikow z znacznej czesci ich wynagrodzenia :] Dlatego tez mamy zarobki na skraju nedzy i ubustwa. Wyjatki stanowia osoby znajome, spokrewnione lub te, ktore poddane zostaly wszelkim manipulacja i ktore sa zdolne do najpodlejszych i najobzydliwsxych rzeczy by te korxysci w postaci stanowisk, podwyzek, awansow i zostania najwiekszym konfidentem i kablem na zakladzie osiagnac. Byc moze nalezy Pani do grona tych osob i dlatego Pani im tak slodzi ?!:];|

Pracownica od lat
@EDEK - REAKTYWACJA 12.09.2017 21:46

Yyyyyyyyyy czy my mówimy o tej samej firmie? Zarobki szczytem marzeń nie są ale tragedii też nie ma - za 160 godzin masz te 1600 z groszem, a masz pełny ZUS Premie są uznaniowe i nie wiem jak na innych oddziałach ale na moim są dość sprawiedliwie przyznawane CRS to nie jest agencja pracy co sugerujesz w poście tylko samodzielna jednostka która zatrudnia ludzi! Awanse są przyznawane po zasługach i predyspozycjach bo wiadomo nawet najlepszy pracownik jeśli nie potrafi rządzić nie nada się na lidera

Pracownica od lat
@EDEK - REAKTYWACJA 12.09.2017 21:46

Yyyyyyyyyy czy my mówimy o tej samej firmie? Zarobki szczytem marzeń nie są ale tragedii też nie ma - za 160 godzin masz te 1600 z groszem, a masz pełny ZUS Premie są uznaniowe i nie wiem jak na innych oddziałach ale na moim są dość sprawiedliwie przyznawane CRS to nie jest agencja pracy co sugerujesz w poście tylko samodzielna jednostka która zatrudnia ludzi! Awanse są przyznawane po zasługach i predyspozycjach bo wiadomo nawet najlepszy pracownik jeśli nie potrafi rządzić nie nada się na lidera

pracownik CRS
@Pracownica od lat 06.02.2018 11:44

Jak to jest, że Ci siedzący u góry mogą spać spokojnie wiedząc ile płacą swojemu pracownikowi.

Diego

Można się dowiedzieć coś na temat pracy na kontroli jakości w Gliwicach? Bo, że stawka niska to wiem, ale nie ma się co oszukiwać - to tylko umowa zlecenie. Interesuje mnie bardziej do jakich zakładów rekrutują i jak wygląda praca. Czy rzeczywiście sama kontrola jakości czy tak naprawdę robi się wszystko?

Mateusz

Jaka stawka godzinowa w CRS Gliwice?

Agata

@EDEK - REAKTYWACJA, jestem na forum moderatorem zatrudnionym przez serwis gowork.pl i dlatego staram się ustalać fakty z zamieszczonych tutaj postów. Rozumiem, że jeśli ktoś ma mniejszą pensję od innych osób może czuć się sfrustrowany, ale czy na pewno można ją osiągnąć jedynie koneksjami? W ofertach pracy CRS-u od razu można przeczytać o obietnicy awansu, być może jest on również dostępny osobom, które się wykazują.

savalas
@Agata 18.09.2017 14:17

jeżeli jesteś adminem, a nie pracujesz w CRS, to się nie wypowiadaj. Ja pracuję w tej firmie bardzo długo i mogę odpowiedzieć na każde pytanie. Wszystko co pisze CRS w ofercie pracy to PR, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistymi warunkami pracy

Ona8000
@savalas 24.10.2017 21:35

To dlaczego sie nie zwolnisz?

pracownik
@savalas 24.10.2017 21:35

Powiem ci tak, pracuje w Crs, niecałe pół roku, dostałam już premie i podwyżkę, nie duża ale zawsze coś, także nie taki zły jest ten Crs w szczegolnosci, że praca jest lekka

savalas
@Ona8000 01.11.2017 22:10

z prostej przyczyny, nie pracuję w CRS na stanowisku, o którym mowa w ofercie.

Pracownik crs
@Agata 18.09.2017 14:17

W życiu nie otrzymasz żadnego awansu w crs w Częstochowie na legionów. Co najwyżej jeszcze mogą Ci dawać karę za gadanie i zabrać za to pieniądze

Chętny do pracy

Podpowiedzcie czy ta oferta dla kontrolera jakości jest aktualna? Może coś więcej się od was dowiem?

Anonim

Najgorsza agencja pracy!! Wypłaty ciągle się nie zgadzają, soboty i niedziele tylko 50% więcej płacone więc nie opłaca się przychodzić, umowa na zlecenie, nie wspomnę już o wspaniałym koordynatorze Łukaszu który dużo obiecuję żeby na siłę Cię zatrzymać bo ma z tego kasę a nic nie robi, nie potrafi nawet nic załatwić. Każda agencja pracy jest lepsza od tego gówna. Jedyny plus tej firmy to darmowy przejazd.

Już były pracownik

Nie wywiązują się z płatności. Według umowy jest do 15-go każdego miesiąca i po raz kolejny 15-go pieniążków nie ma. W zeszłym miesiącu były 20-go kolejny miesiąc wcześniej 19-go. Jeżeli oni z umowy się nie wywiązują ja również wywiązywać się nie muszę. Duży penis w tą firmę.!

Ona

Pracuję w Crs w Gliwicach juz dwa lata, wiec czytając komentarze, postanowiłam, ze sama napisze opinię na temat tej firmy. Plusem jest to, ze mamy darmowy dojazd.. Wiadomo na paliwie sie trochę zaoszczędzi, kolejnym plusem jest to ze możesz sobie wziąć wolne kiedy chcesz i nikt nie robi z tego powodu problemów ja akurat miesiecznie wychodze ok. 1760 zł nie jest to kwota marzeń ale jak wpadnie jakiś weekend to te niecałe 2 kola sie uzbiera.. Rękawice czy inne narzędzia potrzebne dostajemy przed praca, możesz iść na papierosa kiedy chcesz, przynajmniej tak jest na oddziale w Kirchoff. minusów jest sporo myślę ze najważniejszym jest to ze nawet jeśli przejdziesz do Crs na umowę o prace tak jak w przypadku Opla gdzie pracownicy crs maja ta umowę to tak Ci wszystko poucinaja, ze na końcu przy 20 dniach roboczych otrzymasz z 1400 zl.. Brak premii, brak paczek na święta gdzie w przypadku innych zakładów jest to normalne, za soboty dostaniesz 50 % za niedziele tyle samo! Praca nie jest jakoś mega ciężka tez zależy gdzie trafisz ale narzekać ogólnie nie mozna.. Podsumowujac jeśli potrzebujesz pracy na szybko, jestes studentem, chcesz dorobic ta oferta jest dla Ciebie jeżeli masz swój dojazd, itd szukaj czegoś innego bo w tej firmie raczej nic się nie zmieni ja tez szukam czegoś innego bo na dłuższa mete na zleceniowce pociągnąć się nie da.

Zostaw opinię o CRS POLSKA - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRS POLSKA