CRS POLSKA

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 201 ocen.

CRS POLSKA
2 201

Opinie o CRS POLSKA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRS POLSKA

Agata

@Buhaha, a czy mężczyźni zajmowali takie stanowisko jak kobiety? Czy wróciłaś uwagę pracodawcy, że nie wykonywali swoich obowiązków i że kobiety są przeciążone? Czy poza tą sytuacją masz jakieś zastrzeżenia? Może są rzeczy, które Ci się w firmie podobają?

   
Agata

@buhaha, czy takie sytuacje często się zdarzają? Sądzisz, że kobiety pracujące w firmie wykonują zadania ponad ich możliwości? Czy na wszystkich stanowiskach mogą pracować osoby płci żeńskiej? Napisz coś więcej na temat swoich spostrzeżeń.

   
Buhaha
@Agata 12.06.2018 15:00

Tak na wszystkim mogą robić kobiety . Na tym polega praca a więc ze robicie we dwie my z koleżanką Dźwigaliśmy ciężkie dachy które ważą 35,30 kg lub 25 kg całe 8 godzin i wkładać do pięter na przykład na 8 piętro a faceci tylko sprawdzali nie wiem Po co czy dobrze wypełniliśmy raporty i czy pudełko zgadza się z dachem inaczej bardzo lekkie pracę . I co najlepsze Jak przychodzi kierownictwo to nagle wszyscy Chłopacy '' MĘŻCZYŹNI '' pomagali ci nosić dachy A jak nikogo nie ma to ty jebi** jak beduin. Naprawdę nie polecam tej pracy.

   
Lala

Czym zajmuje sie firma CRS ?:)

   
buhaha
@Lala 29.04.2018 23:12

Tym że laski dźwigają ciężkie dachy a faceci stoją i się patrzą zamiast pomóc.

   
Agata

Możecie coś jeszcze napisać o sytuacji w firmie? Wielu z Was wypowiada się negatywnie, jednak z pewnością zauważacie także dobre strony pracy dla tego pracodawcy. @Ulala, możesz w rzeczowy sposób opisać swoje doświadczenia związane z firmą? Wiarygodne komentarze są bardzo cenne dla potencjalnych kandydatów.

   
Michał

1100 zł /mc umowa zlecenie

   
Logik
@Michał 27.05.2018 12:20

Jaka placa taka praca

   
Agata

@Jacol, czy nie ma żadnej szansy, by otrzymać umowę o pracę? Jak długo byłeś zatrudniony w CRS? Może kwestia wynagrodzenia zależy od stażu pracy w firmie? @CRS, piszesz, że pracownicy z Polski są zastępowani zagranicznymi- rozumiem, że występują masowe zwolnienia i duża rotacja? Czy firma aktualnie przyjmuje też osoby bez doświadczenia zawodowego?

   
Jacol

Nie polecam pracy w crs, pracowałem pod tą pseudo firemką- umowa zlecenie, najniższa krajowa, brak jakichkolwiek dodatków do wypłat, brak perspektyw na rozwój zawodowy, traktowanie jak białych murzynów, z kontrolą niema to nic wspólnego, zapie...lasz wśród pracowników którzy są zatrudnieni w firmie na normalnych umowach i mają wszystko i o wiele wieksze stawki, a ty na zleceniu firmę tylko "wspomagasz" przez crs, dostając za to grosze i nic pozatym, co za sens tam sie zatrudniać, lepiej złożyć papiery do normalnej firmy z porządną umową a nie gnić tam jak jakiś śmieć.

   
CRS

CRS - Szukają murzynów do pracy w Gliwicach na zakładzie Opla . Pracownicy opla którzy zarabiali 3800 netto zastępowani są Ukraińcami chyba że kogoś interesuje 1500 zł na śmieciówce - takie są fakty

   
Agata

@Zainteresowany, a jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w CRS POLSKA? Zdecydowałeś się już aplikować? @sekend, dziękuję za Twoją wypowiedź. Naświetliłeś wiele istotnych kwestii i z pewnością osoby zainteresowane pracą w CRS POLSKA mają pełniejszy obraz sytuacji w firmie. Czy na forum znajdzie się więcej pracowników CRS Polska w Gliwicach? Zachęcam do dodawania swoich opinii na temat tego pracodawcy!

   
Zainteresowany

Czy firma rekrutuje na jakieś stanowisko?

   
sekend
@Zainteresowany 20.04.2018 15:58

w Sosnowcu non stop

   
Dynia

Pracował ktoś przez crs Polska w Trw na rolniczej w Częstochowie?

   
Agata

@Mała23, zdecydowałaś się aplikować do pracy w CRS POLSKA? Jeśli tak, to może powiesz, jak przebiegała Twoja rozmowa rekrutacyjna? @sekend, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w tym miejscu. Czy możesz podzielić się swoją opinią na ten temat? Jakie warunki oferuje pracodawca?

   
sekend
@Agata 15.03.2018 22:31

W Sosnowcu w firmie Bitron na dzień dzisiejszy CRS oferuje pracę na ul. Watt, praca głównie dla mężczyzn, umowa zlecenie 10.50 zł netto na rękę, soboty płatne 100 % jest to umowa akordowa, chociaż są wyliczone normy, normy spokojnie da się wyrobić nie trzeba biegać. Są sytuacje, gdzie można zrobić więcej sztuk i sobie dorobić, normy przez to się nie zwiększą. Kilka osób pracuje na umowę o pracę ( liderzy zmian ), którzy mają lepsze warunki. Wkrótce, być może nawet już pojawią się oferty dla kobiet i mężczyzn na nowe linie, które CRS ma przejąć na przełomie kwietnia/maja. Będą tam dwa rodzaje umów: umowa zlecenie 11 zł do ręki, soboty i niedziele płatne 100 % ( specyfika linii wymaga pracy 6 dni w tygodniu, dla chcący nawet 7 ), oraz umowy o pracę na najniższą krajową ( ten typ przeznaczony dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności ), praca raczej lekka. Atmosfera w Bitronie na ul. Watt dużo lepsza niż na Jedności, hale przechodzą obecnie remont generalny, więc jest trochę zamieszania i niedogodności. Obiektywnie ze wszystkich firm zewnętrznych mogę polecić CRS, gdyż w pozostałych firmach AAS, CRI, NegoTrust, SGP warunki zatrudnienia oraz późniejszego traktowania pracowników są jeszcze gorsze. Polecam osobom młodych bez doświadczenia, oraz osobom w wieku przedemerytalnym, osoby z doświadczeniem na produkcji stać na znalezienie ciekawszego i lepiej płatnego zajęcia

   
Mała23

Witam! Czy znajduje się tu osoba, która pracuje w CRS'ie w Sosnowcu? Chciałabym dowiedzieć się co nie co o nich zanim aplikuję! Pozdrawiam!

   
sekend
@Mała23 09.03.2018 23:16

służę pomocą

   
juli

Jak z pracą CRS Częstochowa ?

   
Agata

@EDEK-REAKTYWACJA czy Ty nadal jesteś pracownikiem tej firmy? Przedstawisz stan zatrudnienia w CRS POLSKA jak jakąś dramatyczną sytuację - czy możesz chociaż napisać, dlaczego ko konkretnie tak uważasz? Tylko merytoryczne wypowiedzi pomagają użytkownikom forum.

   
pracownik CRS
@Pracownica od lat 06.02.2018 11:44

Jak to jest, że Ci siedzący u góry mogą spać spokojnie wiedząc ile płacą swojemu pracownikowi.

   
Diego

Można się dowiedzieć coś na temat pracy na kontroli jakości w Gliwicach? Bo, że stawka niska to wiem, ale nie ma się co oszukiwać - to tylko umowa zlecenie. Interesuje mnie bardziej do jakich zakładów rekrutują i jak wygląda praca. Czy rzeczywiście sama kontrola jakości czy tak naprawdę robi się wszystko?

   
Mateusz

Jaka stawka godzinowa w CRS Gliwice?

   
Agata

@EDEK - REAKTYWACJA, jestem na forum moderatorem zatrudnionym przez serwis gowork.pl i dlatego staram się ustalać fakty z zamieszczonych tutaj postów. Rozumiem, że jeśli ktoś ma mniejszą pensję od innych osób może czuć się sfrustrowany, ale czy na pewno można ją osiągnąć jedynie koneksjami? W ofertach pracy CRS-u od razu można przeczytać o obietnicy awansu, być może jest on również dostępny osobom, które się wykazują.

   
Pracownik crs
@Agata 18.09.2017 14:17

W życiu nie otrzymasz żadnego awansu w crs w Częstochowie na legionów. Co najwyżej jeszcze mogą Ci dawać karę za gadanie i zabrać za to pieniądze

   
Chętny do pracy

Podpowiedzcie czy ta oferta dla kontrolera jakości jest aktualna? Może coś więcej się od was dowiem?

   
Anonim

Najgorsza agencja pracy!! Wypłaty ciągle się nie zgadzają, soboty i niedziele tylko 50% więcej płacone więc nie opłaca się przychodzić, umowa na zlecenie, nie wspomnę już o wspaniałym koordynatorze Łukaszu który dużo obiecuję żeby na siłę Cię zatrzymać bo ma z tego kasę a nic nie robi, nie potrafi nawet nic załatwić. Każda agencja pracy jest lepsza od tego gówna. Jedyny plus tej firmy to darmowy przejazd.

   
Już były pracownik

Nie wywiązują się z płatności. Według umowy jest do 15-go każdego miesiąca i po raz kolejny 15-go pieniążków nie ma. W zeszłym miesiącu były 20-go kolejny miesiąc wcześniej 19-go. Jeżeli oni z umowy się nie wywiązują ja również wywiązywać się nie muszę. Duży penis w tą firmę.!

   
Ona

Pracuję w Crs w Gliwicach juz dwa lata, wiec czytając komentarze, postanowiłam, ze sama napisze opinię na temat tej firmy. Plusem jest to, ze mamy darmowy dojazd.. Wiadomo na paliwie sie trochę zaoszczędzi, kolejnym plusem jest to ze możesz sobie wziąć wolne kiedy chcesz i nikt nie robi z tego powodu problemów ja akurat miesiecznie wychodze ok. 1760 zł nie jest to kwota marzeń ale jak wpadnie jakiś weekend to te niecałe 2 kola sie uzbiera.. Rękawice czy inne narzędzia potrzebne dostajemy przed praca, możesz iść na papierosa kiedy chcesz, przynajmniej tak jest na oddziale w Kirchoff. minusów jest sporo myślę ze najważniejszym jest to ze nawet jeśli przejdziesz do Crs na umowę o prace tak jak w przypadku Opla gdzie pracownicy crs maja ta umowę to tak Ci wszystko poucinaja, ze na końcu przy 20 dniach roboczych otrzymasz z 1400 zl.. Brak premii, brak paczek na święta gdzie w przypadku innych zakładów jest to normalne, za soboty dostaniesz 50 % za niedziele tyle samo! Praca nie jest jakoś mega ciężka tez zależy gdzie trafisz ale narzekać ogólnie nie mozna.. Podsumowujac jeśli potrzebujesz pracy na szybko, jestes studentem, chcesz dorobic ta oferta jest dla Ciebie jeżeli masz swój dojazd, itd szukaj czegoś innego bo w tej firmie raczej nic się nie zmieni ja tez szukam czegoś innego bo na dłuższa mete na zleceniowce pociągnąć się nie da.

   
damcio

Najgorsza firma kary finansowe za nic zgłosiłem że nie będzie mnie dwa dni w pracy i ukarali mnie kwotą 300zł,liderzy sobie nie radzą i nie przekazujom informacji kierownicze,maja swoje dziwne zasady zwykły pracownik który pracuje na linii ma umowę zlecenie a wózkowy ma umowę o prace jak był by lepszy to jest paranoja i najlepiej żeby pracować cały miesiąc bez dnia wolnego jednym słowem syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

   
Agata

@Crs Tychy opisujesz sytuacje, w której się znalazłeś? Co w takim razie było przedmiotem sporu między tobą, a koordynatorem? Czy taka sytuacja miała miejsce już kilkukrotnie?

   
Agata

@Pracownic to bardzo ważny głos w dyskusji. A możesz napisać forumowiczom, na jakim poziomie wynagrodzenia może spodziewać się nowy pracownik w firmie? Czym zajmujesz się na co dzień w firmie?

   
Pracownic

Praca na oddziale kirchhoff calkiem ok kierownik trochę dziwny ale liderzy sa wporzadku w szczegolnosci Dawid. A sama praca dość lekka i przyjemna oczywiście zdarzają się dni gdzie trzeba zasuwac ale tak jest wszędzie .Co do wypłat zawsze były na czas i zawsze zgodne z liczba przepracowanych godzin .

   
gliwice

Praca całkiem ciężka. Jeżeli jest kontrola to trzeba z niej przejść dane szkolenie. Po około miesiącu wykonywania tego samego możemy spodziewać się nowej osoby którą przeszkolimy i następnie jesteśmy wysyłani do czegoś innego. Jeżeli w danej chwili nie posiadasz przeszkolenia albo stanowkisko jest zajete to jesteś delegowany do przepakowań, czyszczeń czy obsługi paleciaka. Raporty w głównej mierze wypełniasz sam, jednak niektórzy liderzy robią to za was, mimo że w umowie zapisane jest o samodzielności co do nich. Dostałem koszulkę, buty i spodnie. Z wypłatami nie było problemu, za soboty są dodatki, tylko trzeba się upomnieć. Liderzy są w porządku nie liczą czasu na przerwie i pozwalają wyjść na fajka. Rozmawiać można normalnie podczas pracy. Gliwice CRS w firmie Kir****ff

   
OSZUKANA

UWAGA!!!!! OSTRZEGAM BARDZO!!! TA FIRMA TO BANDA OSZUSTÓW ZŁODZIEI I NIE KOMPETENTNYCH LUDZI. DZIAŁ KADR ZAJMUJĄCY SIĘ WYPŁATAMI DOPUŚCIŁ SIĘ KARYGODNEJ POMYŁKI A MIANOWICIE MOJA WYPŁATA TRAFIŁA NA KOGOŚ INNEGO KONTO, KIEDY DOSTAŁAM W KOŃCU CHOCIAŻ POTWIERDZENIE PRZELEWU NA JAKIE KONTO PRZELALI MOJE PIENIĄDZE, SPOJRZAŁAM NA DANE KTÓRE POWINNY BYĆ MOJE A TAM IMIĘ NAZWISKO INNEJ OSOBY PRACUJĄCEJ TU GDZIE JA, ZA TO ADRES MÓJ.. ALE CO NAJLEPSZE NR KONTA NA KTÓRE WYSŁALI PIENIĄDZE (MOJE PIENIĄDZE) JESZCZE INNEJ OSOBY. GDY ZADZWONIŁAM WYJAŚNIAJĄC SPRAWĘ ZAPYTAŁAM CO TO MA ZNACZYĆ USŁYSZAŁAM ŻE TA OSOBA KTÓREJ IMIĘ I NAZWISKO BYŁO ZAMIAST MOJEGO PO PROSTU NIE MIAŁA PODANEGO ADRESU WIĘC SOBIE WPISALI "CHYBA NA CHYBIŁ TRAFIŁ". USIŁUJĄC ODZYSKAĆ MOJE PIENIĄDZE WYKONYWAŁAM OGROM TELEFONÓW DO DZIAŁU KADR JEDYNIE USŁYSZAŁAM ŻE JEST IM PRZYKRO ŻE W TEJ SYTUACJI JEDYNE CO SĄ MOGĄ DLA MNIE ZROBIĆ TO NAJMOCNIEJ PRZEPROSIĆ ZA ZANIEDBANIE TŁUMACZĄC SIĘ ŻE MAJĄ MŁODYCH PRACOWNIKÓW I PO PROSTU DOSZŁO DO POMYŁKI. ALE NA PYTANIE CO TERAZ ZE MNĄ Z MOIMI PIENIĘDZMI, USŁYSZAŁAM ŻE NIC NIE MOGĄ TERAZ ZROBIĆ ŻE FAKT TO Z ICH STRONY BŁĄD ALE NIE WYŚLĄ MI MOJEJ WYPŁATY I ŻEBYM POSZŁA DO TEJ OSOBY NA KTÓREJ KONTO ONI WYSŁALI. JA OCZYWIŚCIE SPRAWY TAK NIE ZOSTAWIAM, NIESTETY ALE ZOSTAŁO MI JEDYNIE ZGŁOSZENIE TEGO STRASZNEGO OSZUSTWA DO ORGANÓW ŚCIGANIA. ZOSTAŁAM OBŁUDNIE OKŁAMANA, OKRADZIONA, WYKORZYSTANA , BEZWZGLĘDNIE ZLEKCEWAŻONA, ZOSTAWIONA TOTALNIE NA LODZIE, BEZ GROSZA PRZY DUSZY, BEZ ŚRODKÓW DO ŻYCIA NIE MAM NAWET DZIECKU CO DAĆ JEŚĆ, RACHUNKI-OPŁATY KTÓRYM JUŻ MINĘŁY TERMINY PŁATNOŚCI PRZEZ CO WIADOMO NALICZANE MAM ODSETKI !!!!! OSTRZEGAM KOCHANI POWAŻNIE TAM SĄ SAMI NIE KOMPETENTNI NIE ODPOWIEDZIALNI PRACOWNICY. TO JEST FIRMA KTÓRA ZAMIAST DAWAĆ ZARABIAĆ LUDZIOM TO PAKUJE W DŁUGI I DODATKOWE KOSZTY, TA FIRMA NIE DA ZABEZPIECZENIA FINANSOWEGO A WRĘCZ ODWROTNIE, PRACUJĄC TU UTONIE CZŁOWIEK W DŁUGACH! UNIKAJCIE ICH BO I WAS OSZUKAJĄ WYKORZYSTAJĄ DO CHARYTATYWNYCH PRAC. KTO WIE MOŻE TO ZORGANIZOWANA GRUPA OSZUSTÓW DZIAŁAJĄC NA "PALENIE GŁUPA" ŻE TO ZWYKŁA POMYŁKA? JUŻ RÓŻNE DOMYSŁY PRZYCHODZĄ MI DO GŁOWY WIDZĄC JAK OKRADAJĄ WIELU PRACOWNIKÓW. Z PEWNOŚCIĄ OSOBY PRACUJĄCE W DZIALE KADR W GLIWICACH TO OSOBY KTÓRYCH PRZERASTAJĄ NAWET TAK PODSTAWOWE ZADANIA JAK PORZĄDEK W DANYCH PRACOWNIKA I TWORZĄ SKŁADANKĘ NAZWISKO KOGOŚ INNEGO Z INNEJ OSOBY ADRESEM I JESZCZE INNEJ OSOBY NR KONTA! Ja opisałam swoją sytuacje gdy firma okłamała i okradła już lecąc po bandzie nie dając złamanego grosza. ale uwierzcie ze to nie jest jeden przypadek złodziejstwa, jeszcze nie było tak żeby pracownikom zgadzały się otrzymane wynagrodzenia, miesiąc w miesiąc co najmniej 3/4 pracownikow zostaje oszukane na 100-200-400-500 zł nawet. ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE I JESZCZE RAZ OSZUŚCI.

   
EDEK - REAKTYWACJA
@OSZUKANA 26.05.2017 03:32

W 100% popieram konkretna i rzetelna wypowiedz! :) Za Intetkadre z Czestochowy tez ktos musi sie wziac :) Jestem za likwidacja Agencji Pracy Tymczasowej i wszelkich HR ow i Outsourcingow z nia zwiazanych!!! :) Kto z was jest za? Lapka w gore! :)

   
noname

Najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie może być!! Nie idźcie tam. Ludzi zwalniają bez powodu, nie mam tam już ludzi do pracy bo każdy ucieka z tego SYFU. Tak jest w LEGNICY. Każą zwykłym pracownikom pełnić funkcję lidera, zrzucają za dużo obowiązków a sami się opier*dalają. W ogłoszeniach piszą o rzekomym awansie i wysokim wynagrodzenie... Du*a zapomnijcie!! U nich czegoś takiego nie ma... Ludzie muszą po 300 godzin robić żeby zrobić!! Godziny ucinają i kase też z niewiadomych przyczyn. Dajcie sobie siana.

   
ja

Pracowałem tam 5 miesiecy na umowe zlecenie,praca dobra,ale jak nie bylo pracy to co chwile wolne dawali ,9 zł na godzine,darmowe przerwy,brak szafek,teraz troche wiecej pracuje 12 zl na godzine mam i nie narzekam.

   

Zostaw opinię o CRS POLSKA - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRS POLSKA