CRS POLSKA

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 193 ocen.

Opinie o CRS POLSKA

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRS POLSKA

Ona

Pracuję w Crs w Gliwicach juz dwa lata, wiec czytając komentarze, postanowiłam, ze sama napisze opinię na temat tej firmy. Plusem jest to, ze mamy darmowy dojazd.. Wiadomo na paliwie sie trochę zaoszczędzi, kolejnym plusem jest to ze możesz sobie wziąć wolne kiedy chcesz i nikt nie robi z tego powodu problemów ja akurat miesiecznie wychodze ok. 1760 zł nie jest to kwota marzeń ale jak wpadnie jakiś weekend to te niecałe 2 kola sie uzbiera.. Rękawice czy inne narzędzia potrzebne dostajemy przed praca, możesz iść na papierosa kiedy chcesz, przynajmniej tak jest na oddziale w Kirchoff. minusów jest sporo myślę ze najważniejszym jest to ze nawet jeśli przejdziesz do Crs na umowę o prace tak jak w przypadku Opla gdzie pracownicy crs maja ta umowę to tak Ci wszystko poucinaja, ze na końcu przy 20 dniach roboczych otrzymasz z 1400 zl.. Brak premii, brak paczek na święta gdzie w przypadku innych zakładów jest to normalne, za soboty dostaniesz 50 % za niedziele tyle samo! Praca nie jest jakoś mega ciężka tez zależy gdzie trafisz ale narzekać ogólnie nie mozna.. Podsumowujac jeśli potrzebujesz pracy na szybko, jestes studentem, chcesz dorobic ta oferta jest dla Ciebie jeżeli masz swój dojazd, itd szukaj czegoś innego bo w tej firmie raczej nic się nie zmieni ja tez szukam czegoś innego bo na dłuższa mete na zleceniowce pociągnąć się nie da.

damcio

Najgorsza firma kary finansowe za nic zgłosiłem że nie będzie mnie dwa dni w pracy i ukarali mnie kwotą 300zł,liderzy sobie nie radzą i nie przekazujom informacji kierownicze,maja swoje dziwne zasady zwykły pracownik który pracuje na linii ma umowę zlecenie a wózkowy ma umowę o prace jak był by lepszy to jest paranoja i najlepiej żeby pracować cały miesiąc bez dnia wolnego jednym słowem syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Agata
użytkownik zarejestrowany

@EDEK - REAKTYWACJA, jestem na forum moderatorem zatrudnionym przez serwis gowork.pl i dlatego staram się ustalać fakty z zamieszczonych tutaj postów. Rozumiem, że jeśli ktoś ma mniejszą pensję od innych osób może czuć się sfrustrowany, ale czy na pewno można ją osiągnąć jedynie koneksjami? W ofertach pracy CRS-u od razu można przeczytać o obietnicy awansu, być może jest on również dostępny osobom, które się wykazują.

Agata
użytkownik zarejestrowany

@EDEK-REAKTYWACJA czy Ty nadal jesteś pracownikiem tej firmy? Przedstawisz stan zatrudnienia w CRS POLSKA jak jakąś dramatyczną sytuację - czy możesz chociaż napisać, dlaczego ko konkretnie tak uważasz? Tylko merytoryczne wypowiedzi pomagają użytkownikom forum.

EDEK - REAKTYWACJA
@Agata 05.09.2017, 17:42
@EDEK-REAKTYWACJA czy Ty nadal jesteś pracownikiem tej firmy? Przedstawisz stan zatrudnienia w CRS POLSKA jak jakąś dramatyczną...

Witam. Pani wszak, ze merytoryczna wypowiedz bardzo mnie urzekła:] Firmy pokroju CRS, Exact Systems, Interkadra, Gi Group, Manpower itp itd prowadza swoje dzialania w dwoch prostych i jasnych celach: pomogaja pracodawca wyreczajac ich w wielu czynnosciach prawnych a jednoczesnie okradaja pracownikow z znacznej czesci ich wynagrodzenia :] Dlatego tez mamy zarobki na skraju nedzy i ubustwa. Wyjatki stanowia osoby znajome, spokrewnione lub te, ktore poddane zostaly wszelkim manipulacja i ktore sa zdolne do najpodlejszych i najobzydliwsxych rzeczy by te korxysci w postaci stanowisk, podwyzek, awansow i zostania najwiekszym konfidentem i kablem na zakladzie osiagnac. Byc moze nalezy Pani do grona tych osob i dlatego Pani im tak slodzi ?!:];|

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Crs Tychy opisujesz sytuacje, w której się znalazłeś? Co w takim razie było przedmiotem sporu między tobą, a koordynatorem? Czy taka sytuacja miała miejsce już kilkukrotnie?

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Pracownic to bardzo ważny głos w dyskusji. A możesz napisać forumowiczom, na jakim poziomie wynagrodzenia może spodziewać się nowy pracownik w firmie? Czym zajmujesz się na co dzień w firmie?

Pracownic

Praca na oddziale kirchhoff calkiem ok kierownik trochę dziwny ale liderzy sa wporzadku w szczegolnosci Dawid. A sama praca dość lekka i przyjemna oczywiście zdarzają się dni gdzie trzeba zasuwac ale tak jest wszędzie .Co do wypłat zawsze były na czas i zawsze zgodne z liczba przepracowanych godzin .

gliwice

Praca całkiem ciężka. Jeżeli jest kontrola to trzeba z niej przejść dane szkolenie. Po około miesiącu wykonywania tego samego możemy spodziewać się nowej osoby którą przeszkolimy i następnie jesteśmy wysyłani do czegoś innego. Jeżeli w danej chwili nie posiadasz przeszkolenia albo stanowkisko jest zajete to jesteś delegowany do przepakowań, czyszczeń czy obsługi paleciaka. Raporty w głównej mierze wypełniasz sam, jednak niektórzy liderzy robią to za was, mimo że w umowie zapisane jest o samodzielności co do nich. Dostałem koszulkę, buty i spodnie. Z wypłatami nie było problemu, za soboty są dodatki, tylko trzeba się upomnieć. Liderzy są w porządku nie liczą czasu na przerwie i pozwalają wyjść na fajka. Rozmawiać można normalnie podczas pracy. Gliwice CRS w firmie Kir****ff

OSZUKANA

UWAGA!!!!! OSTRZEGAM BARDZO!!! TA FIRMA TO BANDA OSZUSTÓW ZŁODZIEI I NIE KOMPETENTNYCH LUDZI. DZIAŁ KADR ZAJMUJĄCY SIĘ WYPŁATAMI DOPUŚCIŁ SIĘ KARYGODNEJ POMYŁKI A MIANOWICIE MOJA WYPŁATA TRAFIŁA NA KOGOŚ INNEGO KONTO, KIEDY DOSTAŁAM W KOŃCU CHOCIAŻ POTWIERDZENIE PRZELEWU NA JAKIE KONTO PRZELALI MOJE PIENIĄDZE, SPOJRZAŁAM NA DANE KTÓRE POWINNY BYĆ MOJE A TAM IMIĘ NAZWISKO INNEJ OSOBY PRACUJĄCEJ TU GDZIE JA, ZA TO ADRES MÓJ.. ALE CO NAJLEPSZE NR KONTA NA KTÓRE WYSŁALI PIENIĄDZE (MOJE PIENIĄDZE) JESZCZE INNEJ OSOBY. GDY ZADZWONIŁAM WYJAŚNIAJĄC SPRAWĘ ZAPYTAŁAM CO TO MA ZNACZYĆ USŁYSZAŁAM ŻE TA OSOBA KTÓREJ IMIĘ I NAZWISKO BYŁO ZAMIAST MOJEGO PO PROSTU NIE MIAŁA PODANEGO ADRESU WIĘC SOBIE WPISALI "CHYBA NA CHYBIŁ TRAFIŁ". USIŁUJĄC ODZYSKAĆ MOJE PIENIĄDZE WYKONYWAŁAM OGROM TELEFONÓW DO DZIAŁU KADR JEDYNIE USŁYSZAŁAM ŻE JEST IM PRZYKRO ŻE W TEJ SYTUACJI JEDYNE CO SĄ MOGĄ DLA MNIE ZROBIĆ TO NAJMOCNIEJ PRZEPROSIĆ ZA ZANIEDBANIE TŁUMACZĄC SIĘ ŻE MAJĄ MŁODYCH PRACOWNIKÓW I PO PROSTU DOSZŁO DO POMYŁKI. ALE NA PYTANIE CO TERAZ ZE MNĄ Z MOIMI PIENIĘDZMI, USŁYSZAŁAM ŻE NIC NIE MOGĄ TERAZ ZROBIĆ ŻE FAKT TO Z ICH STRONY BŁĄD ALE NIE WYŚLĄ MI MOJEJ WYPŁATY I ŻEBYM POSZŁA DO TEJ OSOBY NA KTÓREJ KONTO ONI WYSŁALI. JA OCZYWIŚCIE SPRAWY TAK NIE ZOSTAWIAM, NIESTETY ALE ZOSTAŁO MI JEDYNIE ZGŁOSZENIE TEGO STRASZNEGO OSZUSTWA DO ORGANÓW ŚCIGANIA. ZOSTAŁAM OBŁUDNIE OKŁAMANA, OKRADZIONA, WYKORZYSTANA , BEZWZGLĘDNIE ZLEKCEWAŻONA, ZOSTAWIONA TOTALNIE NA LODZIE, BEZ GROSZA PRZY DUSZY, BEZ ŚRODKÓW DO ŻYCIA NIE MAM NAWET DZIECKU CO DAĆ JEŚĆ, RACHUNKI-OPŁATY KTÓRYM JUŻ MINĘŁY TERMINY PŁATNOŚCI PRZEZ CO WIADOMO NALICZANE MAM ODSETKI !!!!! OSTRZEGAM KOCHANI POWAŻNIE TAM SĄ SAMI NIE KOMPETENTNI NIE ODPOWIEDZIALNI PRACOWNICY. TO JEST FIRMA KTÓRA ZAMIAST DAWAĆ ZARABIAĆ LUDZIOM TO PAKUJE W DŁUGI I DODATKOWE KOSZTY, TA FIRMA NIE DA ZABEZPIECZENIA FINANSOWEGO A WRĘCZ ODWROTNIE, PRACUJĄC TU UTONIE CZŁOWIEK W DŁUGACH! UNIKAJCIE ICH BO I WAS OSZUKAJĄ WYKORZYSTAJĄ DO CHARYTATYWNYCH PRAC. KTO WIE MOŻE TO ZORGANIZOWANA GRUPA OSZUSTÓW DZIAŁAJĄC NA "PALENIE GŁUPA" ŻE TO ZWYKŁA POMYŁKA? JUŻ RÓŻNE DOMYSŁY PRZYCHODZĄ MI DO GŁOWY WIDZĄC JAK OKRADAJĄ WIELU PRACOWNIKÓW. Z PEWNOŚCIĄ OSOBY PRACUJĄCE W DZIALE KADR W GLIWICACH TO OSOBY KTÓRYCH PRZERASTAJĄ NAWET TAK PODSTAWOWE ZADANIA JAK PORZĄDEK W DANYCH PRACOWNIKA I TWORZĄ SKŁADANKĘ NAZWISKO KOGOŚ INNEGO Z INNEJ OSOBY ADRESEM I JESZCZE INNEJ OSOBY NR KONTA! Ja opisałam swoją sytuacje gdy firma okłamała i okradła już lecąc po bandzie nie dając złamanego grosza. ale uwierzcie ze to nie jest jeden przypadek złodziejstwa, jeszcze nie było tak żeby pracownikom zgadzały się otrzymane wynagrodzenia, miesiąc w miesiąc co najmniej 3/4 pracownikow zostaje oszukane na 100-200-400-500 zł nawet. ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE I JESZCZE RAZ OSZUŚCI.

EDEK - REAKTYWACJA
@OSZUKANA 26.05.2017, 03:32
UWAGA!!!!! OSTRZEGAM BARDZO!!! TA FIRMA TO BANDA OSZUSTÓW ZŁODZIEI I NIE KOMPETENTNYCH LUDZI. DZIAŁ KADR ZAJMUJĄCY SIĘ WYPŁATAM...

W 100% popieram konkretna i rzetelna wypowiedz! :) Za Intetkadre z Czestochowy tez ktos musi sie wziac :) Jestem za likwidacja Agencji Pracy Tymczasowej i wszelkich HR ow i Outsourcingow z nia zwiazanych!!! :) Kto z was jest za? Lapka w gore! :)

noname

Najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie może być!! Nie idźcie tam. Ludzi zwalniają bez powodu, nie mam tam już ludzi do pracy bo każdy ucieka z tego SYFU. Tak jest w LEGNICY. Każą zwykłym pracownikom pełnić funkcję lidera, zrzucają za dużo obowiązków a sami się opier*dalają. W ogłoszeniach piszą o rzekomym awansie i wysokim wynagrodzenie... Du*a zapomnijcie!! U nich czegoś takiego nie ma... Ludzie muszą po 300 godzin robić żeby zrobić!! Godziny ucinają i kase też z niewiadomych przyczyn. Dajcie sobie siana.

ja

Pracowałem tam 5 miesiecy na umowe zlecenie,praca dobra,ale jak nie bylo pracy to co chwile wolne dawali ,9 zł na godzine,darmowe przerwy,brak szafek,teraz troche wiecej pracuje 12 zl na godzine mam i nie narzekam.

Julmo

nie polecam, umowa zlecenie bez możliwości otrzymania umowy o pracę. Biuro w Gliwicach wystawia ogłoszenie na kontrolera jakości, a po przyjęciu do pracy okazuje się ze wykonywana praca nie ma nic wspólnego z kontrolą jakości, a raczej z czyszczeniem części - więc pytanie czy oferta pracy powinna brzmieć kontroler jakości?? po co marnować czas osób chcących pracować jako kontroler jakości, a nie OSOBA ZAJMUJĄCA SIĘ CZYSZCZENIEM. Dodatkowo kierownik jest mało kontaktową osobą. NIE POLECAM, za lepsze pieniądze można pracować w lepszych warunkach bez wyśrubowanych norm. Trochę odwagi i można o wiele lepiej trafić

Pinkrose

Wiecie co ta firma to jakaś parodia brak szafek dla pracowników umowy śmieciowe brak ubezpieczenia za kradzieże firma nie odpowiada co to ma być mamy XXI wiek a ludzi traktują jak śmieci jesli komuś tam sie dobrze pracuje to albo jest Ukrainiec albo bez mózgu człowiek bez żadnych perspektyw na przyszłość

Skorpion

Witam serdecznie chciałam powiedzieć że jeden pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sprzedawczyk który pracuje w firmie Crs o imieniu Daniel.B z zazdrości potrafi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] własnego lidera który byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam być z nim na jednej zmianie.Pozdrawiam

CZĘSTOCHOWIANKA

Pracowałam w CRS CZĘSTOCHOWA na ul LEGIONÓW kilka tygodni, odeszłam bo to co sie tam działo to przechodziło ludzkie pojęcie. Uklady z liderem niektorych pracowników, jedni pracowali drudzy co chwile na przerwie - papierosie - w wc. Wyśmiewanie sie z nowych przez "starych" pracowników jak i przez lidera. Hale nie ogrzewane, trzeba było sie ciepło ubrac zeby pracować. Krzesła na ktorych trzeba wysiedziec 8 godzin chyba wziete z jakis powojennych biur - niewygodne, podnosniki nie dzialaly - wiec 8 godzin z rekami uniesnionymi do góry było dosc niekomfortowe. Lider NICZEGO nie wytlumaczyl ze trzeba spisac np. licznik maszyny zanim sie go wyzzeruje. Nie wiedzalam wiec nie zerowałam - nie dostałam za 8 h pracy ani złotówki. Szatnia otwarta zaraz przy wejsciu do hali (baraku) kazdy mogł wejsc, przejrzec wszystkie torby i kieszenie i wyjsc nieauwazony. Pani w biurze (chyba siostra szefa) bezczelna gowniara wysmiewajaca sie z pracowników. Oczywiscie umowa śmieciowa-praca śmieciowa- NIE POLECAM NIKOMU TEJ PRACY

Pytajaca
@CZĘSTOCHOWIANKA 03.03.2017, 16:59
Pracowałam w CRS CZĘSTOCHOWA na ul LEGIONÓW kilka tygodni, odeszłam bo to co sie tam działo to przechodziło ludzkie pojęcie....

A gdzie Ty pracowalas tak naprawdę ? nie wejdziesz na szatnie od tak sobie bo trzeba wejść najpierw przez ochronę ,trzeba posiadać przepustkę lub wejść tylko na konkretną osobę. Szafki w szatni zamykane na kluczyk . I nie pracujemy na maszynach które tym bardziej wymagają zerowania . 8h siedzimy przy stole, czasem jednak obok gdy miejsc już brak ,nawet jak na linię się idzie pracować to też raczej maszyn nie dotykamy , więc ja nie wiem o czym Ty piszesz .

Robol

Jak już było wczeniej ktoś napisał nie wiadomo kto ważniejszy kierowniczka czy liderka? Pensja minimalna głównie na papierze bo okazuje się że są do wyrobienia normy. Normy ustawione tak by przypadkiem ich nie wyrobić, czyli najniższa krajowa tylko na papierze. Liderki tylko z nazwy bo zarządzanie ludźmi to porażka. Jak nie ma innej pracy to i owszem ale trzeba nastawić się na zapiernicz za kiepskie pieniądze. Uciekać jak tylko nada się okazja. Na rozmowie pytać o normy bo oni o nich nie wspominają. Nie liczyć na żaden rozwój zawodowy. To tylko w reklamie. Nie pisać się na nocki bo nie płacą dodatku za nie. O soboty i niedziele też lepiej zapytać czy płacą więcej. Liderki lubią się dopisywać do wykonanej pracy a wtedy całość dzielona na więcej osób. Zmienność pracowników co tydzień ktoś nowy. To o czymś świadczy ale centralę to nie rusza a szkoda że nie wyciąga z tego wniosków.

ktoś.

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! KOORDYNATORKA NIEMIŁA,NIE PRZEKAZYWAŁA WAŻNYCH SPRAW . GLIWICE....

ciekawa

a jak z CRSem w Legnicy? Mam ofertę pracy i się zastanawiam...

rudykot

Cóż, dorzucam własną opinię, starałam się by była jak najbardziej obiektywna, choć wiadomo że w 100% obiektywnym się być nie da. Plusy: - nie ma problemu z wolnym, pracowałam tam przez parę miesięcy i jeśli potrzebowałam – nawet z dnia na dzień – nikt nie robił mi problemów z tego powodu. - wypłata zawsze na czas. Co prawda część ludzi twierdzi że im się nigdy nie zgadzała co do złotówki (chodzi o jakieś drobne sumy do 2zł) natomiast ja nie zauważyłam żadnych wahań, - można się dogadać odnośnie zmian – jeśli na któreś nie da rady się chodzić, ma się małe dziecko i nie chce się chodzić w nocy – idą na rękę. - praca bardzo prosta, jak w przedszkolu, wydaje mi się że pod tym względem nie jest stresująca. Minusy: - tak, nie można powiedzieć do siebie słowa podczas zmiany, zwłaszcza u znanej nam wszystkim liderki ;) - mało miejsca – część ludzi chodzi tylko na pierwsze zmiany, dlatego czasem naprawdę jest ciężko, kilka osób musi stać, - normy: niektóre mam wrażenie że są wzięte totalnie z kosmosu, naprawdę ciężko jest zrobić 8 pudełek w godzinę, gdzie części jest ponad sto, po prostu samo przełożenie z pudełka do pudełka po prostu zajmuje trochę czasu... No ale może to akurat moja wina, że jestem za wolna ;) Czasem się czepiają o te normy, czasem nie. - czepialstwo o szczegóły, - umowa zlecenie – firma nie daje umów o pracę, ale niektórzy są zatrudnieni przez inną agencję i takie posiadają. Opinię daję tylko dlatego, że chce żeby ludzie mieli świadomość nie tylko minusów, ale i jakiś tam zalet ;)

Janiemamnicka

Będą się zwalniać póki Anna F. będzie liderem. Szkoda że Kamila nie potrafi docenić ludzi tylko ślepo jest zapatrzona w Anke. Bo tylko na jej zmianie nikt nie chce pracować.

Bezrobotny

Czy oddział czestochowa nadal przyjmuje do pracy ? Po tym co czytałem chce podjąć to wyzwanie ,bo kręci mnie odrobina adrenaliny ;)

Janiemamnicka
@Bezrobotny 28.01.2017, 10:07
Czy oddział czestochowa nadal przyjmuje do pracy ? Po tym co czytałem chce podjąć to wyzwanie ,bo kręci mnie odrobina adrenalin...

Myślę że tak, ostatnio zwolnilo się kilka osób

Mela

Ja również kompletnie nie polecam. Pracowałam 2 miesiące, nie dość że dostałam tylko jedna koszulkę roboczą, bo tyle mi sie należy (a praca bez wolnych weekendów, więc nie wiem kiedy miałabym prać ta jedna koszulkę) jak przychodzisz w swoich ubraniach o się czepiaja, bo brak logo CRS. Dzisiaj przyszłam do pracy i postawili mnie na miejscu gdzie było bardzo głośno i duszno, posżłam poprosić o zmianę miejsca bo się źle czuje (okres), to mówią że nie ma gdzie (a ja wiem że są wolne inne stanowiska) no to mówie ze w takim razie sie dzis zwalniam do domu bo nie dam rady. I mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Czy tak wgl można? Zwolnic kogoś, bo sie zle czuje :/?

Nikt

Zgadzam się najgorsza firma jaka może być, nie polecam,koordynatorzy tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umią odrabiać

obama

O spóźnieniach z wypłata i brakujących kilku stówek nie wspomnę. Każą walić jakaś normę, która w rzeczywistości jest nieosiągalna, a i tak jedna z druga małolata po liceum odejmie Ci godziny, bo norma nie wyrobiona. Kpina. Ostatni miesiąc przepracowany po tym kiedy zamiast wypłaty za cały miesiąc dostałem za jeden tydzien :) Złodziejstwo. Nie polecam nikomu

GrażynaEł
@obama 16.11.2016, 00:38
O spóźnieniach z wypłata i brakujących kilku stówek nie wspomnę. Każą walić jakaś normę, która w rzeczywistości jest nieosiągal...

W Polkowicach rownież frajerstwo. Z tymi normami to pi*dolca szło dostać.. pracujesz 8 godzin a masz zaplacone za 5 bo takie normy.. ;) Najgorsza praca w życiu, wyzysk jak cholera. Brak empatii dla pracownika , o wolnym to szkoda wspominać. A prawda jest taka, że ludzie przyjezdzali pół godziny przed pracą i zaczynali szybciej , żeby wyrobić normę.. Oczywiście z przerwy niekorzystali... Śmiechu warte.

Jaros

Rozmowa kwalifikacyjna pensja taka a taka. Pracujesz nawet w soboty bo 50% więcej i po miesiącu nawet najniższej krajowej nie masz na koncie. Porażka. Ustalają jakieś normy tylko nie informują ile one wynoszą. Porażka. Ale za to jaka reklama na stronie internetowej, jak można zarobić, jaka kariera itd. Jedno wielkie oszustwo. Miesiąc zapieprzu i nawet tysiąca nie zarobisz!

Dona

Ludzie !!!! Jest ktoś wyżej ponad liderem czy kierownikiem . Jak tak dalej będzie wyglądał rynek pracy to nikt nie będzie chciał pracować . Będą musieli pracodawcy w końcu zacząć dbać o zwykłych szarych pracujących ludzi ,jak nie to sami będą zmuszeni zacząć pracować .

Niezadowolona

Każdy kto pracował z crs mówi ze to jakaś pomyłka życiową . Ale gdzieś pracować trzeba a tylko tam są wiecznie przyjęcia

Windyk

Jest Outsourcing i OUTSOURCING. Można wykorzystywać pracowników bez kłamania o wysokości stawek w ogłoszeniach, traktowania ludzi jak bydło. Klasyczna firma "jak tu zarobić cudzym kosztem"... Dałem się nabrać, na szczęście tylko raz...

jazła

Straszny moloch. Obiecują jedno a w rzeczywistości jest całkiem inaczej. Warunki pracy, stawka mówią netto jest brutto, nawet stanowisko się nie zgadza.

Kazar

CRS to porażka, Exact Systems to porażka - tyle w temacie. Szkoda strzępić język...

K

Jak wygląda praca w Bitron w Sosnowcu przez CRS? Dziękuję za opinię. K

Bytom

Do oddziału z Częstochowy. Ludzie zbierzcie się i idźcie do przelozonego przedstawić sytuację . Nie dajcie się takiemu liderowi .

Nie ważne kto
@Bytom 08.10.2016, 09:34
Do oddziału z Częstochowy. Ludzie zbierzcie się i idźcie do przelozonego przedstawić sytuację . Nie dajcie się takiemu liderow...

Tylko ze niewiadomo kto tam jest najważniejszy w hierarhi . Kierowniczka czy liderka. Bo obie myślą ze sa tam najważniejsze . Szkoda tylko ze kierowniczka nie potrafi postawić jasnej granicy . Tak kończy się zbytnie kolezenstwo z podwladnymi liderami .

Rg
@Bytom 08.10.2016, 09:34
Do oddziału z Częstochowy. Ludzie zbierzcie się i idźcie do przelozonego przedstawić sytuację . Nie dajcie się takiemu liderow...

Gdyby to coś dało... liderki zawsze sa cacy...to my sie czepiamy bez sensu. tyle usłyszysz od kierowniczki "). ona zwyklemu szaremu pracownikowi nie uwierzy....

trzykropki...

Co do oddziału legionów nie narzekam. Praca w porządku a kiedy trzeba wolne zawsze jest taka możliwość.

Tomasz

Ja tam na oddział Gliwice nie narzekam. Przecież jak komuś nie pasuje , to zawsze może odejść. Pozdrawiam Śląsk

Zniesmaczony

Pracowałem w CRS Częstochowa na Legionów i nikomu nie polecam. Układy, układziki, jeden robi, drugi leży, pieniądze śmieszne i nie ma czegoś takiego jak dodatki za nocki :D umowa zlecenie i jedna stawka za weekendy, nocki czy nadgodziny. Dobre to dla studentów o mocnych nerwach . Dodatkowo to można dostać ochrzan jak co poniektóre liderki mają humory.

niejestem robotem

Praca tam istny dramat. Najgorsza zmiana to u wyżej wymienionej liderki Anny F. Osoba ta ma bardzo niemile podejscie do pracownika. Wywyższa sie tym iz posiada umowę o prace i nie musi robić za grosze. Ponadto oczernia ludzi i obgaduje nie kryjąc sie z tym. Obżera sie pól godziny na izolatorze a nam wylicza po 15 minut przerwy. Krytykuje i obraza. Nic wiec dziwnego w tym ze każdy szuka czegos innego. Kierownik oddzialu powinien pomyśleć nad zmiana lidera. Nikt tam dlugo nie wytrzyma.

Ciasny Wiesiek
@Nie pozdrawiam 06.10.2016, 13:01
Skoro masz inna prace i nikt nie robi ci problemów to nie rób problemów innym, była okazja do wykazania się - zmarnowana....

Czy pani nie jest aby liderką ????? Prawda w oczy kole???

Crs Tychy
@Nie pozdrawiam 06.10.2016, 11:30
Widac ze nie tylko ona kandyduje, połowa ludzi stąd też ma duże szanse na takie dofinansowanie. Pisać tu każdy umie ale żeby po...

Haha taak....z doświadczenia wiem że jeśli powiesz coś złego na koordynatora to zostajesz "oddelegowany" na inny odział...????Również nie pozdrawiam????????

Materna

Czestochowa - Cieszę się ze odeszlam. Praca tam na zmianie u Anny porażka. Istny horror . Gadać nie wolno bo godzina mniej . Patrzy się na człowieka z wyższością . Ogólnie mało sympatyczna osoba . Kierowniczka się dziwi ze ludzi nie ma . Może niech poszuka innej liderki a problem sam się rozwiąże.

Klarys

Obecnie mają być podwyżki od 1 października na oddziale w Częstochowie. Albo będzie 9albo 9,5 . Okaże się jak zobaczymy umowy

Andrzej
@Klarys 30.09.2016, 20:58
Obecnie mają być podwyżki od 1 października na oddziale w Częstochowie. Albo będzie 9albo 9,5 . Okaże się jak zobaczymy umowy...

Ludzie. Szanujcie się i swoją godność. Dopóki będziecie się godzić na takie warunki finansowe to nigdy nie będzie dobrze w naszej ojczyźnie. 9,50zł za godzinę to u nas w Wielkopolsce Ukraińcy pracują. Ja bym na rachunki nie zarobił. Żal mi was że nie widzicie jak się was wykorzystuje.

Klarys

Obecnie mają być podwyżki od 1 października na oddziale w Częstochowie. Albo będzie 9albo 9,5 . Okaże się jak zobaczymy umowy

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Nowicjusz

8,50 za godzinę

Klarys

Praca od poniedziałku do soboty na pierwszą zmianę a w niedzielę już nocka się zaczyna

Nikt

Nie Polecam

naprawdęniezładoopa

Witam, przeczytałam sumiennie 223 opinie...naprawdę tak źle??? Byłam zainteresowana tą pracą do..2h temu :D pozdrawiam serdecznie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Włodziu

Terminowa wypłata wynagrodzenia jako atut hahahahaha żal

Ahmed

8,5 złotego na rękę z godzinę na umowie zlecenie, ucinane pieniądze za 15 minut przerwy, brak dodatku za nocki, brak premii. Jeśli ktoś chce się tam zatrudnić to niech uważa na umowy ponieważ w jednym punkcie zgadzasz się na podpisywanie w twoim imieniu rachunków przez firmę. W praktyce oznacza to że możesz nie zobaczyć wypłaty, a powiedzą Ci , że rachunek podpisany. Najgorzej jest przez tę agencję zatrudnić się w Magneti na Mikołajczyka w Sosnowcu. Pracownicy skarżą się, że z każdej wypłaty ginie im stówka bądź dwie , a praca polskich podludzi wygląda tak, że po zakładzie biegają włosi w garniturach i klaskają na pracowników żeby szybciej pracować.

kalif

Firma CRS nierzetelna! Przyjęty przez Bitron Poland Sp. z o.o. Rozmowa kwalifikacyjna Przeszła pomyślnie! Żadnego telefonu w sprawie badań czy podpisania umowy - Bardzo niska stawka! Firma ogólnie nie zaloguje na pozytywną ocenę! Brak zainteresowania Pracownikiem!

Antekiko

Dostajecie papier do podpisania o treści m.in. ze nie obowiazuje was prawo pracy itp. itd. tak macie kurde przychodzić zawsze zgodziliście się tprzychodzić.. Pracy nie polecam atmosfera kijowa brak ciuchów roboczych wynagrodzenie lipne brak lepiej płatnych weekendów i nocek.

robol

DUZO LUDZI POTRZEBUJA BO UCIEKAJA Z TAMTAD NIE POLECAM NIKOMU!!!!! DALEKO OD TAKICH FIRM

robol

WSTRZYMALI MI WYPLATE DO DALEM IM WYPOWIEDZENIE. NIE DOSTALEM ZADNYCH UBRAN NIC ZERO. DZIS JEST 15 A KASY NIE MA .KADRY NIE PRACUJA OD 15.30 A MAJA PRACOWAC DO 16 I MAJA GDIZES LUDZI.

robol

WSTRZYMALI MI WYPLATE DO DALEM IM WYPOWIEDZENIE. NIE DOSTALEM ZADNYCH UBRAN NIC ZERO. DZIS JEST 15 A KASY NIE MA .KADRY NIE PRACUJA OD 15.30 A MAJA PRACOWAC DO 16 I MAJA GDIZES LUDZI.

dorota

a ja i tak jestem w szoku i trudno się pogodzić z tym jak firma nas traktuje... ale też sami bo nie mamy innego wyjścia i się godzimy na takie traktowanie. no cóż.... przykre ale prawdziwe

Zostaw opinię o CRS POLSKA - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRS POLSKA