Komputronik S.A.

Adres: Wołczyńska 37, 60-003 Poznań

NIP: 9720902729 KRS: 0000270885

Komputronik S.A.
2 160 6 1

Opinie o Komputronik S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Login3
Nazwa działu: IT
 Opinia

Dobry wieczór, czy zastałem Jole? - poker face -

Pomocna?
Krzysztof J erzyna
Nazwa działu: IT
 Opinia

Wynagrodzenia słabe, najważniejsi dyrektorzy muszą sobie dorabiać u konkurencji na wschodzie a na pewno jeden z nich. Nie ma to jak projekty dofinansowane, tylko kwestia kogo dofinansowują bo na pewno nie zyskuje na tym komputronik. Czy tego czasem nie reguluje zakaz konkurencji? Chyba jest tam jakiś cwaniaczek.

Pomocna?
Praworządny
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Krzysztof J erzyna 11.03.2019 00:34

Proponuję zgłosić do zarządu, nikt nie chce w organizacji zgniłego jabłka. Czyli dyrektor projektów dofinansowanych, nie może się najeść, sięga łyżką do cudzej miski.

Pomocna?
Ucho
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Krzysztof J erzyna 11.03.2019 00:34

Też o tym słyszałem, podobno sprzedaje tematy komputronika do innych firm.

Pomocna?
Eryk1990
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Cześć. Można coś więcej o podstawie wynagrodzenia jako doradca klienta w salonie ? Czy nadal jest tak jak wcześniej ktoś wspominał, że najniższa krajowa a później przy awansie jakieś żenujące podwyżki po 100-200 zł brutto raz na rok/dwa ? I w sumie z tego co wiem poza zastępca i kierownikiem salonu są tylko 3 szczeble, czyli wychodzi na to, że w najlepszym wypadku przy obecnej najniższej krajowej 2250 brutto, po 2 awansach max to 2650 ?? Może ktoś konkretniej to potwierdzić ? Pracuję obecnie u konkurencji i się zastanawiam czy by się nie przenieść bo pasują mi zmiany po 12h. Ale jeśli taka duża firma, w sumie największy w Polsce sklep "komputerowy" płaci swoim pracownikom tak żenujące podstawy i skazuje ich na wegetację, to chyba coś jest nie tak, albo znajomy mi coś ściemniał, że tak tam płacą, bo aż mi się wierzyć nie chce. Jest ktoś w stanie to jednoznacznie potwierdzić albo obalić ?? Z góry dzięki. Pozdrawiam.

Pomocna?
Zawiedziona
 Opinia
@Eryk1990 06.03.2019 01:30

Chłopie, oni mniej niż 3k netto dają dla tych co w biurze robią, a co dopiero na sklepie. Straszny wyzysk.

Pomocna?
ED33
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zawiedziona 07.03.2019 11:48

Nie pomogłeś.. dają mniej niż 3k netto w biurze, a co dopiero na salonie.. a co w salonie robią mniej ? Z doświadczenia wiem, że salon/handlowiec ma 5x tyle pracy co PM czy inny awanturnik w centrali, co myśli, że jest kimś. Ale przecież nie o to chodzi... (usunięte przez administratora) wiem, że jest, w sumie jak wszędzie. (usunięte przez administratora)ile się da i na czym się da, żeby do własnej kabzy nabić jak najwięcej, normalne u regionalnych, dyrektorów itp, itd.. z tym nie wygrasz. Ale pytałem o podstawy.. wiadomo, że regionalni nic nie robiąc maja krocie ( auto służbowe, również do prywatnych celów, netto 7 na rękę, nie mając pojęcia o sprzedaży na salonie... nie będę rzucał nazwiskami, bo nie o to chodzi, ale każdy wie, kto z odzieżówki przyszedł, nigdy nie mając nic wspólnego z elektroniką, jest regionalnym(ą) i ma zawsze rację, mimo, że nic w życiu nie sprzedała na salonie, i zawsze sapy, jak to w handlu, nie jestem laikiem. Bardziej chodzi mi o to, czy mając podstawę najniższą krajową, czyli w tym momencie 2250, jesteś w stanie co miesiąc zarobić 3k netto ? Bo coś mi się wydaje, że marne-szanse...

Pomocna?
L.
 Opinia

Komputronik obecnie rekrutuje na stanowisko Junior project manager. Czy ktoś może napisać więcej szczegółów? Zarobi? Atmosfera? Możliwości rozwoju?

Pomocna?
Gienio
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czesc, Komputronik rekrutuje na stanowisko junior sales specialist. Powiedzcie mi prosze jakie sa widelki odnośnie zarobkow? O atmosferze i innych warunkach juz chyba wszystko wiem :D Takze prosze o info z tymi zarobkami, dzieki.

Pomocna?
TakNie
Zawiedziona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gienio 15.02.2019 15:24

Jeżeli w ogóle zaproponują Tobie 3k zł netto, to możesz uważać się za szczęsciarza.

Pomocna?
Gienio
 Opinia
@Zawiedziona 18.02.2019 16:16

A wiesz jak wygląda wysokość premii za sprzedaż?

Pomocna?
TakNie
Zawiedziona
 Opinia
@Gienio 21.02.2019 16:44

Tutaj nie raczono wspomnieć konkretnie o niczym. Ogólnie mają słaby HR.

Pomocna?
blacksuite
 Opinia

Dziadowska firma . Płace na stanowiskach managerskich są żenująco niskie. Pracowałem tam jako PM, ale zajmowałem się też produkcją i wieloma innymi rzeczami. I teraz uwaga - moja pensja nie wykraczała poza 4k na ręke, a często poniżej 3,5k. Jest tam potężny rozdźwięk pomiędzy poziomem odpowiedzialności a wynagrodzeniem. Nie było jasno poukładany system wynagradzania. Znam managerów, którzy siedzą tam od 10 lat i muszą pożyczac pieniądze na życie xD To jest dramat. Oprócz tego jest tam wąskie grono osób blisko zarządu, którzy mają bardzo dobrze, a reszta traktowana jest jak bydło. Plusem była tylko możliwość zdobycia ogromnego doświadczenia i to wszystko.

Pomocna?
j376
 Opinia
@blacksuite 29.06.2018 11:41

Wnioskując po Sezamie, to bym wam za waszą robotę nawet najniższej krajowej nie dał :) PM- największe nieroby w firmie. 4k na rękę- haha. Popytaj handlowców, którzy mają najniższą krajową + prowizja za sezamki usługi i polisy. Jak Ci średnia w roku wyjdzie 2500 netto to jesteś (usunięte przez administratora) A Ty robiąc 1/5 ich obowiązków i zarabiając 4k netto narzekasz. Śmiechłem.

Pomocna?
Tom
 Opinia
@j376 30.07.2018 23:49

Jako przedstawiciel zarabiam około 12tys na rękę miesięcznie. Jak sobie poscielisz tak się wyśpisz)

Pomocna?
TakNie
m24a04
 Opinia
@j376 30.07.2018 23:49

Oooo odezwał się jakiś przedstawiciel półgłówków z działu sprzedaży, którzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem i obsługą programów, na których pracuje cała firma. Jak ci się wydaje, że robisz 5 razy więcej niż PM to zapraszamy do centrali, po jednym dniu będziesz z płaczem wracać do wcześniejszych obowiązków. Nie masz pojęcia jakie obowiązki ma PM, ale jak widać należysz do szerokiego w tej firmie grona osób, którym się wydaje, że wiedzą więcej niż wiedzą w rzeczywistości.

Pomocna?
blacksuite
 Opinia
@j376 30.07.2018 23:49

My się chyba nie rozumiemy. Ja nie mam zamiaru porównywać warunków pracy do jeszcze większej patologii w dziale handlowym. Handlowiec nie robi zakupów za setki tys. pln. Nie musi znać języka. Nie kreeuje produktu, nie tworzy cennika i nie zarządza dystrybucją. Handlowiec ma tylko sprzedawać to co przygotuje PM. W wielu firmach hanlowcy na prowizji zarabiają grubo ponad 10k, ale handlowcy a nie fakturzyści. Nie pozrawiam.

Pomocna?
Lidia
 Opinia
@blacksuite 15.11.2018 13:26

Widać, że masz jakieś zarzuty wobec firmy Komputronik. Ale powinieneś też znaleźć jakiej pozytywne aspekty pracy w tym przedsiębiorstwie. Zapewne orientujesz się, czy przyjmują tam osoby tuż po studiach?

Pomocna?
TakNie
Yarte
 Opinia
@blacksuite 15.11.2018 13:26

Handlowcy mają tylko sprzedać? No chyba Ci się coś pomyliło. Akurat nim jestem i to od handlowca zależy też % sprzedaży produktu PM. Jeśli handlowiec zleje Twój produkt bo np. Nie odpowiadasz na jego zamówienia przez tydzień, albo lekko mówiąc wartosci sprzedażowe produktu są słabe no to sorry. Co do tylko sprzedać to zapraszam na front. Daje Ci tydzień.

Pomocna?
Lidia
 Opinia
@Yarte 18.11.2018 13:52

Widać, że wiesz o czym mówisz. Z całą pewnością już jakiś czas pracujesz w firmie Komputronik, a więc masz sporą wiedzę o tym, jak dokładnie działa ta firma. Orientujesz się, czy w najbliższym czasie planują procesy rekrutacyjne?

Pomocna?
TakNie
Yarte
 Opinia
@Lidia 21.11.2018 19:39

Hej pracuję od 2lat. W styczniu będzie rekrutacja w Krakowie na stanowisko handlowe. Reszta jest na www

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia
@Yarte 04.12.2018 12:59

To świetnie, że zechciałaś podzielić się z nami tą informacją! Być może znajdzie się tu kilka osób, które zechcą spróbować swoich sił w firmie Komputronik. Już jakiś czas tam pracujesz i na pewno posiadasz wiele informacji o tym pracodawcy. Na mniej więcej jaki poziom wynagrodzenia mogą liczyć dopiero przyjęci pracownicy?

Pomocna?
TakNie
NiHauMa
 Opinia
@blacksuite 15.11.2018 13:26

Oczywiście - podpisuję się dwoma rękami :) Hanlowców za dużo nie ma - i nie mam pretensji ze czeszesz grubą kaskę. Praca handlowca (nie fakturzysty) jest w firmie handlowej warta każdą kaskę! To ja pisałem, PM ;-)

Pomocna?
TakNie
NiHauMa
 Opinia
@j376 30.07.2018 23:49

Nie narzekaj na sezamki! Jesłi sprzedajesz wysokozezamokwe produkty - nie powinno być żle. Mam rację? A trochę ich masz w salonie.

Pomocna?
TakNie
ED33
 Opinia
@NiHauMa 08.02.2019 16:36

NiHauMa@ co Ty za głupoty wypisujesz :) Nowy jesteś czy jak ? Jakie Ty sezamki widzisz zajmując się zamawianiem np. laptopów marki Acer. Znasz wszystkie sezamki na oferowane przez KTR produkty ? Wątpię. Widzisz tylko czubek własnego nosa. Nie wiesz o tym, że dziś robiąc crossa myszka ma 15 sezamków, a na dzień kolejny z rana 4 ? Tak to działa. Żebyś jak najmniej zarobił. Byś pozmieniał codziennie setki cenówek na salonie, to byś może wiedział nieco więcej. Z resztą cały KTR ma polewkę z PM. Nic nie potrafią w sumie załatwić. Najlepszy jest ten od Apple, takiego drugiego gamonia to ze świecą szukać :)

Pomocna?
TakNie
ED33
 Opinia
@NiHauMa 08.02.2019 16:36

NiHauMa@ co Ty za głupoty wypisujesz :) Nowy jesteś czy jak ? Jakie Ty sezamki widzisz zajmując się zamawianiem np. laptopów marki Acer. Znasz wszystkie sezamki na oferowane przez KTR produkty ? Wątpię. Widzisz tylko czubek własnego nosa. Nie wiesz o tym, że dziś robiąc crossa myszka ma 15 sezamków, a na dzień kolejny z rana 4 ? Tak to działa. Żebyś jak najmniej zarobił. Byś pozmieniał codziennie setki cenówek na salonie, to byś może wiedział nieco więcej. Z resztą cały KTR ma polewkę z PM. Nic nie potrafią w sumie załatwić. Najlepszy jest ten od Apple, takiego drugiego gamonia to ze świecą szukać :)

Pomocna?
j376
 Opinia
@blacksuite 15.11.2018 13:26

Handlowcy tylko sprzedają to co PM zamówi u producenta/dystrybutora ? Ale Ty oderwany jesteś od rzeczywistości. Jak byś zobaczył listę obowiązków handlowców na salonach, to byś nie wiedział w co palec włożyć + praca z klientem i odpowiedzialność majątkowa. Ładnie się centrala remontuje za (usunięte przez administratora) 1 linii frontu :) ?

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Również chciałbym ostrzec wszystkich przed pracą w Komputronik! Powiedzenie ryba psuje się od głowy jest jak najbardziej na miejscu. Wykorzystanie pracownika na maksa, sciema za sciema by pudrowac syfa. A tu najlepszy dowód zwłaszcza oświadczenie mówiące dlaczego poszli na ugodę A nie wygrali sprawy. Gdyby oświadczenie miało cokolwiek wspólnego z rzeczywistością Ani prokuratura Ani ugoda by nie wchodziło w grę... Ale oni tak dzialaja... usuwają ci wszystkie maile, w Czyszcza ci dane na komórce tylko po to by ukryć swoje walki... A tu na deser... https://www.crn.pl/aktualnosci/zarzuty-wobec-szefa-komputronika Opinią dotyczy całej grupy firm związanych z Komputronikiem nie tylko sa

Pomocna?
Lidia
 Opinia
@Były pracownik 28.11.2018 03:36

Bardzo Cię proszę, abyś na forum publicznym w żadnym razie nie posługiwał się danymi personalnymi konkretnych osób, bowiem w taki sposób naruszasz regulamin Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Jesteś już którąś z kolei osobą, która ma duże zarzuty wobec pracodawcy, jakim jest Komputronik. A jak długo tam pracowałeś? Może zbyt krótko, żeby poznać z nieco lepszej strony tego pracodawcę.

Pomocna?
TakNie
Ryszard Sokołowski Łódż
 Opinia

Kupiłem telewizor w Komputronik S.A. za blisko 10.000 zł który okazał się wadliwy.Mając gwarancję od kilku miesięcy nie mogę doczekać się reakcji tej firmy. Na moje pismo/polecone/ prezes nie odpowiada.

Pomocna?
Robi
 Opinia
@Ryszard Sokołowski Łódż 10.04.2018 10:32

Urządzenie kupione w sklepie posiada gwarancję producenta, w przypadku pojawienia się usterki, wady, klient powinien nawiązać kontakt z serwisem. Sprzęt, urządzenie np tv naprawiane jest u klienta w domu. Sklep jest dystrybutorem sprzętu , urządzenia, w momencie sprzedaży, wydania towaru, kończy się odpowiedzialność.

Pomocna?
TakNie
Obi
 Opinia
@Ryszard Sokołowski Łódż 10.04.2018 10:32

Nie dziwie się, że nie ma reakcji, tv sprzedali, wydali, na tym kończy się rola sklepu. Masz gwarancję, paragon zakupu, zgłaszasz się z problemem do serwisu a nie do sklepu, nie wysyła się żadnych pism do sklepu, tylko do serwisu z opisem problemu.

Pomocna?
b456
 Opinia
@Ryszard Sokołowski Łódż 10.04.2018 10:32

A co ma sklep do gwarancji producenta ? Producent jest gwarantem a nie sklep, jeżeli chcesz obarczyć sklep to musisz zgłaszać reklamację z rękojmi- niezgodność towaru z umową. Ale wtedy sprzedawca naprawia to gdzie chce, gdzie mu najwygodniej, musi usunąć wadę. Nie będzie to autoryzowany serwis producenta. Śmieszą mnie tacy ludzi jak Ty. Niby bogaci, człowiek śmiał by twierdzić, ze inteligentni, a prostych rzeczy nie rozumieją i z mordą na sprzedawcę. Jak chcesz do sprzedawcy to tylko z rękojmi, bo tak stanowi prawo. Gwarancji nie daje Ci sklep tylko producent, i to też tylko i wyłącznie jego dobra wola, bo może w ogóle jej nie dawać. Jesteś żałosny.

Pomocna?
h78
 Opinia
@b456 30.07.2018 23:45

Chodź na salon cwaniaku. PM- nie dość, że nic nie potrafią zalatwić, na tickety nie odpowiadają, to jeszcze płaczą jak (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia
@h78 24.10.2018 10:31

@h78 Cieszy to, że bierzesz aktywny udział w dyskusji, ale to nie jest dobre miejsce na dyskusje w takim tonie. A ponadto nie powinieneś wyrażać się tu w tak nieprzychylny sposób o swoich współpracownikach. Jeśli posiadasz aktualną wiedzę na temat pracodawcy, jakim jest Komputronik, to podziel się nią. Może na chwilę obecną warunki pracy są na tyle atrakcyjne, że warto tam spróbować swoich sił?

Pomocna?
TakNie
Kolega
 Opinia
@Ryszard Sokołowski Łódż 10.04.2018 10:32

Nie odpowiada bo czuje się bezkarny... to (usunięte przez administratora) naciagacze I (usunięte przez administratora) Nikt nie powinien z nimi współpracować Ani pracownicy Ani kontrzhenci

Pomocna?
TakNie
Kolega
 Opinia

Jak przedmowcy pisali. Dziadowska firma wykozystywacze by nie powiedzieć ruchacze. Dopóki wytrzymasz z zacisnetymi zębami atmosferę to dasz radę. Zapomnij o ambicjach docenienu czy nauce czegokolwiek. Szkoda czasu i starania się do tych ludzi!!!!

Pomocna?
Lidia
 Opinia

@m24a04 Bardzo proszę, żebyś na forum nie wypowiadał się o nikim w taki obraźliwy sposób. Skoro twierdzisz, że użytkownik @j376 nie wie, o czym pisze, to może Ty, z własnej perspektywy, przedstawisz nam specyfikę pracy w Komputronik? Twoje zdanie z całą pewnością byłoby pomocne dla osób, które mają w planach aplikowanie do tej firmy.

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Tom To już niewątpliwie godne zarobki. Jak długi masz staż pracy w firmie Komputronik? Jakimi cechami trzeba się odznaczać, żeby dobrze odnaleźć się w takim charakterze pracy? Bardzo proszę, abyś uzupełnił swoją ostatnią wypowiedź o te aspekty, bowiem na pewno zainteresują one użytkowników forum.

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Kolumb8 Serdecznie dziękuję Ci za te, z całą pewnością, cenne informacje. Czy jednak kwestie, o których piszesz są prawdziwie i sprawdzone? Skąd wiesz o ewentualnych zmianach, mających zajść w firmie Komputronik? Warto byłoby, żebyś jeszcze nieco rozwinął swoją poprzednią myśl.

Pomocna?
TakNie
Kolumb8
 Opinia

Uwaga - chciałbym ostrzec wszystkich którzy zastanawiają się nad pracą w Komputroniku w oddziałach w Poznaniu - szykują się duże zmiany w sposobie funkcjonowania firmy, co w najbliższym czasie prawdopodobnie będzie skutkowało zwolnieniami. Osobom rozważającym zatrudnienie w firmie Komputronik S.A odradzam podejmowanie pracy.

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Jasiek Firma Komputronik S.A. prowadzi obecnie procesy rekrutacyjne, które obejmują stanowiska menedżerskie, handlowe i specjalistyczne https://www.komputronik.com/content/237/Aktualne-oferty-pracy.html A które Ciebie by zadowalało? Pamiętaj, żeby dzielić się z użytkownikami forum swoimi dalszymi poczynaniami.

Pomocna?
TakNie
aaaa
 Opinia

Niektórym praca tam nie robi dobrze. Jeden ze sprzedawców w zgorzelcu bywa agresywny. Chamski jest zazwyczaj.

Pomocna?
TakNie
Jasiek
 Opinia

Jaką macie atmosferę w pracy? Czy warto starać się o pracę, potrzebujecie ludzi?

Pomocna?
TakNie
beta
 Opinia

Teraz szukają księgowej, czy wiecie coś o pracy w tym dziale?

Pomocna?
Gregor
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@blacksuite Fajnie, że postanowiłeś podzielić się z nami swoim zdaniem o pracy w Komputronik. W swojej wypowiedzi skupiasz się głownie na aspekcie wynagrodzenia - a może dodałbyś coś jeszcze na temat ogólnych warunków pracy w tym miejscu? @Bartek Zapewne masz trochę racji. Ale czy mógłbyś rozwinąć swój komentarz - pracowałeś w firmie Komputronik? @Aga Widzę, że jesteś zainteresowana pracą w tej firmie - aplikowałaś już?

Pomocna?
blacksuit
 Opinia
@Lidia 12.07.2018 13:56

ale co masz na myśli pytając o warunki pracy? Czy jest klimatyzowane biuro, stołówka i narzędzia pracy? To wszystko jest, ale to standard, więc nie trzeba pisać. Dla ludzi zarządzających i kreujących w firmach raczej istotna jest atmosfera, motywacja, komunikacja. Za moich czasów było z tym słabo. Może to specyfika Poznania i ludzi z tego regionu, bo w innych miastach jest lepiej.

Pomocna?
Aga
 Opinia

Czy Komputronik zatrudnia kobiety na magazyn???

Pomocna?
TakNie
Autn
 Opinia
@Aga 06.07.2018 12:56

Tak.

Pomocna?
TakNie
Bartek
 Opinia

Idealnych firm nie ma tylko niektórzy wybierają sobie niewłaściwą pracę i stąd to niezadowolenie!!

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Komputronik S.A.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Gogol
 Opinia

Odpowiedzcie czy firma prowadzi może jakąś rekrutację?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Elo zarobki to ciężki temat do poruszania na forum. Jest to kwestia dość indywidualna, bo zależą od wielu czynników takich jak: doświadczenie, kwalifikacje, staż pracy. Ktoś może ewentualnie podać Ci widełki, ale raczej najszybszą odpowiedź dostaniesz na rozmowie kwalifikacyjnej w Komputronik S.A.

Pomocna?
Elo
 Opinia
@Lidia 04.10.2017 12:44

Jestem po rozmowie. Duże doswiadczenie, certyfikaty jezyk obcy a na 2500 netto ich nie stać

Pomocna?
k26
 Opinia
@Elo 13.10.2017 17:39

Nic dziwnego, oni by chcieli płacić najniższą krajową, a żebyś robił wszystko czyli, sprzątał, wystawiał raty, polisy, ubezpieczenia kredytu, crossował, dbał o wystawę, był milutki i jeszcze się super z tego cieszył, że masz 2 tysiące. Pod względem przycinania na kasie w stosunku do wymagań, ta firma to dno. Pracuje na dużym salonie, robimy ok pól miliona netto miesięcznie, co z tego skoro target jest tak ustawiony, żebyś tylko nie zarobił. Narobisz się i nie zarobisz. Najlepsze są podstawy po awansie, po dwóch latach próg 100 zł brutto podwyżki, awans pełną gębą???? Zastępca kierownika tak samo o 350 zł więcej brutto niż nowiutki pracownik z ulicy, plus 150 zł brutto dodatku funkcyjnego, który można CI zabrać pod byle pretekstem, a obowiązków co nie miara. Warto się tylko zwolnić???? ps. Zdarzyło mi się być najlepszy w regionie ostatnio zarobiłem 2650 na rękę, no cóż szaleństwo, nie wiem co ja zrobię z tą kasą;d

Pomocna?
dx3
 Opinia
@k26 20.10.2017 01:46

Nie możliwe, nie pisz bajek. Będąc najlepszym w regionie (polisy) bo taki ranking tylko dostajesz od regionalnego, zarobił byś znacznie więcej. Biorąc pod uwagę fakt, że aby być najlepszym zależnie od miesiąca trzeba mieć polis na poziomie 7.000-10.000 to biadolisz. 2660 to ja dostałem teraz, gdzie polis miałem aby 2000, sprzedaż normalna jak co miesiąc, ok 100-120 tysięcy, i trochę serwisów a podstawy mam oczywiście 2100 jak każdy praktycznie w KP. Więc jakbyś był najlepszy to do tego twojego 2600 musiał byś dorzucić z 1000 zł co najmniej. Innej opcji nie ma. Więc albo piszesz bajki albo po prostu z tym byciem najlepszym to Cię kolego fantazja poniosła :)

Pomocna?
Kolega
 Opinia
@Lidia 04.10.2017 12:44

Bo ktr chciałby aby pracownicy jeszcze płacili za to że mogą pracować dla KTR. Szkoda czasu. A atmosfera.... I zarobki.. kto więcej (usunięte przez administratora) I lepiej (usunięte przez administratora) to więcej zarabia. Kompetencje nie są istotne..

Pomocna?
Kumat
 Opinia

Witam, nie wiem jak jest w innych miastach ale w Poznaniu pojawila się grupa osób która subtelnie i przeważnie nie widocznie dla innych pracowników szykanuje niektórych pracowników ze względu na ich poglądy! Co na to szefostwo ? Jeśli takie sytuacjema być normą to jesteśmy na równi pochyłej. Ci co to robią tak czy inaczej za rok czy za 5 lat polecą za to. Pozdrawiam .

Pomocna?
Kumat
 Opinia

Witam, nie wiem jak jest w innych miastach ale w Poznaniu pojawila się grupa osób która subtelnie i przeważnie nie widocznie dla innych pracowników szykanuje niektórych pracowników ze względu na ich poglądy! Co na to szefostwo ? Jeśli takie sytuacjema być normą to jesteśmy na równi pochyłej. Ci co to robią tak czy inaczej za rok czy za 5 lat polecą za to. Pozdrawiam .

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Specjalista czyli w jakich godzinach macie problem z dojazdem? Skoro nie pasuje Wam termin to czemu nie powiadomicie o tym rekrutera? Takie zarzuty powinny być jakoś uargumentowane, a z tego co widać po Twoim komentarzu jest to tylko domysł. Na forum mogą być tylko prawdziwe i potwierdzone informacje o firmie Komputronik S.A.

Pomocna?
TakNie
monggla
 Opinia

Ja w kwestii pracy w call center też mogę polecić, ale trzeba pamiętać o specyfice pracy na słuchawce, tutaj często rotacja wynika z tego że wiele osób stwierdza po prostu że to nie praca dla nich, ale jak ktoś lubi/odpowiada mu to jak najbardziej - na spokojnie, dobra atmosfera pracy i faktycznie wszystkie narzędzia do pracy pod ręką wiec imho warto.

Pomocna?
Kleofas
 Opinia
@monggla 07.07.2016 09:39

Warto zauważyć, że częste rotacje najczęściej nie są efektem decyzji pracowników, ale beznadziejnej polityki kadrowej.

Pomocna?
Specjalista
 Opinia

W komornikach to się robi fikcyjne castingi na stanowiska. Zawsze to było, że jak komuś nie pasuje dany termin na spotkanie to się umawia na inny a teraz jeden termin i to w przedziale porannym 2 godzin kiedy problem z dojazdem. Ludzie przestańcie narzekać z niskim bezrobociem bo nie szanujecie tych ludzi którzy szukają tej pracy

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Red-dress z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że byłeś zadowolony z pracy w firmie Komputronik S.A i raczej plusy zwyciężają, mimo że już tam nie pracujesz, prawda? Poleciłbyś mimo minusów aplikację a takie stanowisko, jakie Ty zajmowałeś w te firmie?

Pomocna?

Zostaw opinię o Komputronik S.A. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komputronik S.A.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.