Eurotel

Poznań - LOBO-GSM Autoryzowany Agent PTC Era

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Eurotel S.A.

Opinie o Eurotel Gdańsk

Nie przegap nowości o Eurotel S.A.!

marlen

10.07.2013 15:44

Wyslalam plikacje do pracy, nawet zadzwonili. Jednak ku mojemu dziwieniu zadzwonil mezczyzna z zupelnie innej firmy. Mowil o jakims "DNIU PROBY", potem umowa zlecenie a jak sie sprawdze to moze umowa o prace!
    eurotelowa

06.07.2013 14:18

... ja tylko dwa razy dzisiaj palilam. A raporta i tak wysle pustego, nie chce mi sie z tymi ludzmi gadac, mysle juz o urlopie. I tak dobrze ze roleta poszla w gore :).
    olewka

06.07.2013 10:48

Wszyscy to mowimy, poprzez nasza prace :) W spokoju, bez pospiechu, czas na papierosa to podstawa, mozna posiedziec na necie a w przerwie cos podpisac. I tyle, czas leci, pracy sie szuka a podstawe i tak musz wyplacic. Czasem wpadnie koordynatorek, posiedzi przy kompie, ponarzeka, posmiejemy sie i tyle. Bzdurnych rankingow nikt nawiet nie czyta, bo po co??? Tylko za tb kaska wpada na karte wiec sprawa jasna. Mamy nadzieje ze eurotel nas sprzeda i wtedy pokazemy ze mozna sprzedawac.
    do elo

06.07.2013 00:17

Powiesz to tym ludziom, których obrażasz prosto w twarz? Czy taki kozak jesteś tylko zza monitora? Praca jest przecież fatalna więc co za różnica czy Cie z niej wyleją czy nie? Udowodnij jak bardzo jesteś dojrzały/dojrzała.
    milioner

05.07.2013 10:53

kumulacja dobrych programów :) - 2013-06-27 11:40:19 Jeżeli zapowiedzi i obietnice można przeliczyć na pieniądze to wszyscy są milionerami!!!!!!! Ktoś coś dostał???? 50 pln premii kwartalnej razem z wszystkimi dodatkami???? Zart. A wypisywanie że jeszcze są tak cudowni ze wyplacą wcześniej to bezczelność. Zwłaszcza skoro 99,99% nie zalicza się do wypłaty. Nie rozumie raz piszesz ze 99,99 % nie zalicza się do wypłaty a potem chcesz kasę? Za co się pytam? Za co mam ci płacić? Ze kilku tabletów nie potrafisz sprzedać? Czy może mam płacić za to jak kolejne bzdury na forum wypisujesz bo nawet zapytać kogo trzeba nie potrafisz.co wiecej robisz to w godzinach pracy!!! Zastanówcie się wszyscy którzy tu głupoty wypisujecie nad sobą. Nikt. Was na siłę w pracy nie trzyma. Niewolnictwo się skończyło. Nie podoba sie to proszę drzwi wyjściowe otwarte. Powiem więcej nie chce was w swojej firmie. Wnioski o rozwiązanie umowy proszę kierować bezpośrednio do kadr.
    ???????????

05.07.2013 10:29

Dzień Dobry. A wypłaty to nie dostajecie???? Kierownik zgodnie z siatką płac otrzymuje wyższe wynagrodzenie podstawowe.Na spotkaniu jakoś nikt nie zabierał głosu jak była okazja wypowiedzieć się.Tacy wszyscy odważni byli? Dostaniecie plany naprawcze to może odechce się wam wypisywanie bzdur. Wszyscy chcą pieniądze a banalnych cup w ilości 4 nie potrafią sprzedać.
    monika

05.07.2013 09:38

Kochani, jak wygląda sprawa powrotów z macierzyńskiego?
    specjalistka

05.07.2013 08:49

TERAZ CWANIARA BEDZIE ZNOWU UDAWALA ZE TRZYMA STRONE KOORDYNATOROW, SPOTKAN I ROZMOW ZAPRAGNELA. JAK MOZNA ZDEGRADOWAC KIEROWNIKA PRACUJACEGO NASCIE LAT Z NAJLEPSZYMI WYNIKAMI?? Nosil wilk razy kilka...
    rako

04.07.2013 23:20

Czytam i nie wierzę, po co tam siedzicie???? Ja pracowałem 4 lata i rzuciłem tę robotę w cholerę (nie mając innej na oku). Po miesiącu znalazłem spoko robotę i kasa 100 razy większa. Z doświadczeniem w tej branży szybko znajdziecie robotę, trzeba tylko chcieć. Za 1300 zł użerać się z tymi ludźmi to naprawdę śmiechu warte, wolałbym chyba pracować jako woźny w szkole. Masaaaaakra!!!!!!!!!!!!!!!!!111
    po co?

04.07.2013 22:50

to nowy dyro jest zeby przejzeć na oczy? Oj jak przejży to na grupowym zwolnieniu się skończy:) hehehe U nas już zwolnili [usunięte przez moderatora], ale to nam Prezes obiecał na indywidualnym spotkaniu pod koniec tamtego roku. Dziękujemy, o więcej prosimy.
    ?

04.07.2013 20:09

a ile KH kasy dostaje?
    rety

04.07.2013 16:43

Rety, rety. Chyba(usunięte przez administratora)obieca mu w poniedzialek system motywacyjny ;)
    wiersz

04.07.2013 12:50

W PANDZIE BEZ KLIMY UPAŁ RZUCIŁ SIĘ NA GŁOWĘ. DOBRZE ZE WIERSZEM NIE NAPISAŁ.
    do RP

04.07.2013 10:40

(usunięte przez administratora) Witajcie Moi Drodzy. Do zakończenia Q2 pozostało około 20-22h, zakładając, że dziś mamy przed sobą pełne 12h, a jutro co najmniej 8-10h. Od kolejnego miesiąca przechodzimy płynnie na cele wartościowe, realizowane miesięcznie – koniec z celami Q do odwołania Chciałbym, żeby każdy z Was, którzy obecni dziś będą za biurkiem APS przyjął sobie cel!  Ja proszę, żeby tym celem był „dziesięciotysięcznik” - najwyższa forma finalizacji dnia w pracy, bo na takie dni się nie czeka, ale takie dni kreujecie WY i macie wpływ poprzez: 1. Swoją otwartą postawę, 2. Umiejętność poprowadzenia rozmowy handlowej, 3. Odpowiednie rozpoznanie potrzeb w sensie largo czyli szerzej rozumiane, 4. Zacięcie do pracy i chęć bycia najlepszym. Pośród ekonomistów klasycznych, na przełomie XVIII i XIX w., działał i głosił swe idee Jean-Baptiste Say, twórca prawa rynków, które to przybrało w ostateczności jego imię. Zasadą prawa rynków Say’a było: każda zagregowana podaż ma swoje odzwierciedlenie w zagregowanym popycie, czyli, że wszystkie wyroby (produkty czy usługi), które zostaną wytworzone, znajdą swojego odbiorcę, gdyż celem ludzkiego życia jest konsumpcja Kończąc, życzę Wam, żeby dziś wszystko co zaoferujecie znalazło swojego nabywcę, bo sensem ludzkiego życia jest konsumpcja, czyli osiąganie satysfakcji z użyteczności danego wyrobu Potraficie przekonać ludzi, że to właśnie Wasz produkt zapewni im największą satysfakcję, zabije nudę i posłuży zarówno do relaksu jak i do pracy? Powodzenia! Proszę o info sms/mail o sukcesach podczas tego weekendu!
    be

04.07.2013 09:00

(usunięte przez administratora) nie wysilaj sie na sluzbowe wpisy.
    Konsultant z APS

04.07.2013 07:38

Czytam te wpisy i mogę śmiało powiedzieć za siebie, koleżanki i kolegów których znam i z którymi regularnie spotykam sie na szkoleniach, że poniżej wpisane opinie to w większości kłamstwa. Albo temat dotyczy niewielkiej grupy punktów. Ja pracujębw troche innej firmie niż to co opisane niżej. Nie jesteśmy pasmem imprez i skandalii!!!Ze sprzedażą też nie many problemów!!! Poza tym że zroku na rok, z miesiąca na miesiąc rosną plany!!! Prawdą jest, że za wykonywaną pracę, bardziej intensywną z roku ns rok otrzymujemy mniejsze pieniądze.. (usunięte przez administratora) zabiera nasze pieniądze i diety? Chyba nikt normalny nie myślivwcren sposób. Koordynatorzy prawda, ze sie zmieniają- w naszym przypadku na szczęście na lepsze. Ofert nawet ja nie znam wszystkich, ale wiem jak czytać regukaminy, gdzie szukać odpowiedzi na niezrozumiałe zapisy. Nie życzę sobie w imueniu swoim i większości punktów własnych eurotel by nas i ludzi którzy naprawdę z nami pracują i współpracują obrażać.
    do biura urotel

03.07.2013 22:37

a potem cie straszą ze zdegraduja, I koordynatora ci zwolnią albo regionalnego i wtedy już na ni kogo nie licz. Zapraszam na anty kanał, pora związki zawodowe założyć. Od jakiegoś czasu.już sie pare osób z centrali podpytuje o nasze nastroje wiec licze na ich wsparcie
    antyeuro tel

03.07.2013 22:22

Quwa (usunięte przez administratora) Panie Prezesie (usunięte przez administratora) dosyć ! Na spotkaniu w październiku ( w gdańsku kolejnym) kase za to, ze odopowiadać za wszysytko będxiemy obiecaleś... Dosyć opier. Da la nia ze samsunga nie sprzedajemy, ze planów nie robimy, ze bez klimy w APS pracujemy gdy na zewnątrz 40 Celcjusza siedzimy. Za to ze umowy sie gubiom nie u nas, a my o [usunięte przez moderatora] dostajemy. Chce Samsungi, quwa nie ma, i nikt nawet nie odpowie, chce sie dowiedzieć za co tylko 250 zl na koncie, quwa nikt nie odbiera, chce zwrot za bilety za to, ze byłem na, s zkoleniu, quwa 3 miesiące czekam, a jak sie upmnialem to za chwile z logistyki note dostałem - miesiac pi inwentaryzacji. Zdzieracie z nas 60 za SiM. którego na oczy niewidzialem bo niby kilka lat temu byl a od tego czasy 10 razy inwentaryzacja była. Tego nie widać???? Nas nie słuchacie!!! Zapraszam do nas na cały dzień pracy lalunie co nas przez telegfon [usunięte przez moderatora]. Jak potrzebujesz pomocy to wody w usta nabierają lud dlacodmiany zwyzywają i zarządem strasz . Teraz nam nowego dr. Hausa dadzą. Ciekawe czy błazenadą pobije poprzednika. Zacznijcie sie sami leczyć
    euroGówno

03.07.2013 21:22

Pora na strajk ! Koniec z wyrabianiem co miesiąc planów, i to naprawdę nie małych i śmieszne, poniżające, demotywujące premie. Ta sama realizacja planów , wszystko na tym samym poziomie, nawet większym, a kasa 1/3 tego co rok temu. Po co wyrabiać te plany ? Te same pieniądze są , gdy się ich nie wyrobi, Pora przestać ! Może się obudzą ...
    dobre

03.07.2013 19:25

Kasy i tak nie bedzie. (usunięte przez administratora) kazdemu plecie co innego. Ile mozna tych klamstw wysluchiwac? Mial byc system motywacyjny umieszczony na portalu? Miala byc dla kierownikow kasa? Mialy byc premie? I wiele wiele innych. I tak nikt jej powaznie nie traktuje, taki folklor. (usunięte przez administratora). Nie takie cuda galy widzialy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurotel?

Kontakt - Eurotel S.A.

Kartuska 391 80-125 Gdańsk

Branża główna: Inwestycje i rynki kapitałowe
    EUREKA

02.07.2013 22:46

Okazuje się, że inteligentne jednostki - w biurze - stoją na przegranej pozycji... Amerykański pisarz Ambrose Bierce powiedział kiedyś, że "inteligencja to choroba umysłowa - na szczęście mało rozpowszechniona". I faktycznie, coś jest na rzeczy. Wbrew pozorom, wysoka inteligencja rzeczywiście często okazuje się być bardziej wadą, niż zaletą - a świadczyć o tym mogą chociażby żywoty wielkich artystów i wizjonerów... osobom o wysokim IQ ciężko przychodzi wykonywanie powtarzalnych zadań, tym bardziej, kiedy widzą, że ich praca nie ma sensu, ponieważ - dajmy na to - procesy są źle zaprojektowane i cała para idzie w przysłowiowy gwizdek. Co więcej, gdy próby uzdrowienia sytuacji, poprzez np. wyjaśnienie sprawy przełożonemu, kończą się fiaskiem, skoncentrowanie się na robocie staje się niemal niemożliwe. Człowiek nabiera przeświadczenia jakby walił głową w mur, co podcina mu skrzydła i spowalnia dalszy rozwój. Sytuacje pogarsza fakt, gdy widzimy, że ludzie "nad nami" są mocno ograniczeni, podobnie jak nasi koledzy, którzy jednak - mimo wyraźnych niedostatków intelektualnych - awansują szybciej. Bo korporacje z reguły nie lubią krytyki czy wymagających innowacji, tam cenione są raczej uśmiech, entuzjazm i milcząca akceptacja dla tego, co jest.
    kto takie bzdury wysyła?

01.07.2013 13:14

• Dostępy do nagrań z badania SOK dla APS otrzymają wyznaczeni Przedstawiciele Agenta ( Kierownicy Regionów ) oraz Koordynatorzy Handlowi PTC.
    gall

01.07.2013 07:12

To forum firmowego juz nie ma?

30.06.2013 20:13

…a im więcej umów w sztukach tym większe wynagrodzenie za realizację planu DATA J
    Lis

29.06.2013 11:27

Gdzie można tego posłuchać ?
    eurowia

28.06.2013 21:51

Podobal mi sie tekst o prezesie i koordynatorach! Ta jest niewiarygodne.
    edjcbe

28.06.2013 20:33

ale jazda, mozna poznac kto to mowi... pojechane po bandzie.
    kumulacja dobrych programów :)

27.06.2013 11:40

do jazz

26.06.2013 12:42

No nie przesadzaj z tą Centralą, zawsze mogą zrobić z ciebie chałupnika. Tzn siedzisz w domu i ślesz bezmyślnie i bez pojęcie wiadomości do wszystkich, niestety jak ktoś przez pomyłkę o coś zapyta to odpisujesz: "Proszę skontaktować się z koordynatorem PTC".
    wynagrodzenie bezposrednie komunikat

22.06.2013 17:17

Kolejne obiecane 400 pln??? A co sie dzieje z wielokrotnie obiecywana kasa dla kierownikow? 20% i 400????
    witek

22.06.2013 07:05

Ile mozna zarobic w sklepie? Lepiej sie przyjac do play czy tmobile? Oni maja to i to. Jak radzicie?
    apees

17.06.2013 18:35

sluze emailami
    kasza

10.06.2013 13:54

Ale prezentacja jest piekna :)
    anonim111

10.06.2013 13:18

Kiedyś pracowałam w Eurotelu, teraz pracuję u innego agenta. Kasa naprawdę niezła, po prostu chce się pracować. Dodatkowe konkursy, można zgarnąć niezłe pieniądze. Koordynatorzy też normalni a nie jak w Eurotelu wypisują tylko bzdurne maile i sprawdzają czy jest czysto:))))Odradzam!!!!!!!(usunięte przez administratora)
    parówka

09.06.2013 17:27

powiem tak: (usunięte przez administratora), pieniędzy nie można się nigdy doliczyć, premie są jakimś twore teoretycznym, który na końcu i tak z bliżej nie wyjaśnionych powodów znika lub zostaje poniejszony o nie widomo co, nigdy nie wiadomo ile się zarobi, system motywacyjny to jest tylko z nazwy, generalnie (usunięte przez administratora), jeżeli nie macie innej pracy to cóż na moment można wejść do tego bałaganu ale jezeli macie możliwość załapać się do pracy np w APS bezpośrednio u operatora to zdecydowanie lepiej tam,żebyście byli traktowani jak normalni ludzie, w eurotelu XIX wiek i(usunięte przez administratora)
    nowa

06.06.2013 17:53

lipa z kasa lipa ze wszystkim. szczerze odradzam. miesiac juz prosze o zwrot za badania lekarskie!!!!!!!!!!!! jak tylko sie zatrudnilam powiedziano mi ze zle trafilam!!! powaga szok. moje dokumenty zatrudnienia gdzies zaginely a byly wysylane kurierem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i nie podpisalam umowy o prace ktora i tak wyslana zostala z bledami.
    soon

05.06.2013 18:54

dobre, powaznie dobre. Zawsze można zwrócić się do specjalistki od: "rozwiązywania problemów niestandardowych i nieobjętych procedurą" czyli od specjalistki od naszej premii.Uczciwość to temat który wróci, oj wróci...
    ewa

05.06.2013 12:50

Wysłałam aplikację na koordynatora, ktoś się orientuje jakie warunki?
    ndpj

27.05.2013 11:44

kilka aps faktycznie w ten sposob protestuje, najlepsze jest to ze nie moga nic z tym zrobic. zaszyli sie w gdansku i wypisuja bzdury bez swiadomosci co dzieje sie w aps. do konca miesiaca zostalo jeszcze kilka dni wiec przekonamy sie co z "systemem motywacyjnym".
    maniek

26.05.2013 20:26

czy do apple wszystkich zatrudniają na umowę zlecenie? Jakie macie wpisane warunki?czy tak samo haotycznie szkolenie przebiega. wrażenia na razie nie najgorsze , ale poczekam do pierwszej wypłaty. świadczenia są o czasie?

Zostaw merytoryczną opinię o Eurotel S.A.