Eurotel

Poznań - LOBO-GSM Autoryzowany Agent PTC Era

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Eurotel S.A.

Opinie o Eurotel Gdańsk

Nie przegap nowości o Eurotel S.A.!

zainteresowana

09.02.2014 10:58

ile zarabia koordynator, kierownik czy konsultant w tej firmie
    gola

16.02.2014 14:15

Brutto brutto brutto razy nagiczny wspolczynnik razy odwrotnosc wagi goli razy zus zus zus. Oczywiscie plae po 5 miesiacach plus nota hehehe.
    magiero trenero

01.03.2014 17:47

"..Gadajcie, dajcie kupon, wyślijcie na próbę kurierem..." Gadajcie? co to znaczy?, wyślijcie na próbę - hmm. Tmobile akceptuje taki proceder???? Ciekawe. Panie Trenerze Technik Sprzedaży i Jakości Obsługi Klienta LIPA WIELKA LIPA.
    MałoLojalni

17.01.2014 20:14

Słyszałem, że Pani (usunięte przez administratora) odeszła do konkurencji i podpiera pracowników, ponoć trochę ich już odeszło :)))))
    były 111111

20.12.2013 23:56

To widzę, że niezłe jaja teraz się tam dzieją. Ja pracowałem rok temu, ale z tego co wiem to on chyba już tam nie pracuje. Pozdrawiam Pana KW, wiem, że Pan wrócił i może firma stanie na nogi. Wiele osób Pana nie nawidziło, ale przynajmniej był porządek i koordynatorzy robili co do nich należalo a nie ściemnianie.
    doświadczony

09.11.2013 22:05

Ludzie, czy wy pracujecie w tej firmie ? czy tylko przychodzicie do pracy? Wpisujecie opinie, które źle świadczą tylko o Was! Może na początek warto zainteresować się i upewnić gdzie pracujecie! Na dobry początek wystarczy dokładnie zapoznać się, przeczytać ze zrozumieniem, ze stroną firmy: www.eurotel.pl Razem z zakładką relacje inwestorskie!
    Misia

09.11.2013 17:25

Nie wiadomo z kim sie kontaktować w centrali, czy ktoś tan jeszcze pracuje? Dlaczego zmienił sie zarząd?
    NALA

04.11.2013 22:43

Wszyscy tylko narzekajcie , wszystkim cos bedzie zawsze zle :) cieszcie sie ,ze jest praca ,ze jest jak jest ,bo inni walcza o nasze miejsca pracy.
    doświadczony

25.10.2013 23:36

Anonymous1 - "Odkąd jest nowy prezes" - coś się zmieniło? Kto jest teraz prezesem????
    ula

27.10.2013 17:40

Gola to znowu ty?
    były

27.10.2013 18:21

uśmiałem się
    anonymous1

25.10.2013 00:04

Praca w tej firmie to istna kpina. Jestem ich pracownikiem od ubiegłego roku i to co przeżyłam w tej firmie nie mieści się w głowie, i zupełnie nie pokrywa z tym co usłyszałam na rozmowie kwalifikacyjnej. Najpierw mega ciśnienie na nowe aktywacje, jeśli już zaczniesz je robić to (usunięte przez administratora) dociążeń za ewentualne okoliczności które powstały w trakcie podpisania umowy. Dodatkowo niejasna polityka firmy za wszystko masz odpowiedzialność materialną, nawet jeśli koleżanka bądź kolega z twojego punktu podpisze umowę na złym kodzie promocji. Kase niby dostajesz na czas, ale co z tego skoro nie dostajesz żadnych ale żadnych należących Ci się prowizji. Odkąd jest nowy prezes wszystko zmierza raczej w złym kierunku, ku temu by jak najszybciej pożegnać się z tą firmą. Jestem rozczarowana pracą w tym miejscu, i skrupulatnie zacznę szukać czegoś nowego, bo nic dobrego w tej firmie mnie już nie spotka. Tyle mam do powiedzenia na temat tej firmy.
    troskliwy

29.09.2013 15:13

Pan Prezes co sie dzieje? Od tygodnia nikt telefonów nie odbiera. Ani w centrali ani dyrektorzy o koordynatorach nie wspomne bo u mnie nie ma go już od dawna. Towaru zamawiam i dostaję tylko połowę. Laptopów nie pozwalają zamawiać bo agent limitu nie ma w tmobilu. Czyżby w ruinę totalną już firma popadła?
    Tom

20.09.2013 16:21

Obys się nie zdziwił na systemach motywacyjnych u innych...
    gt

13.09.2013 21:59

Brawo :-)

11.09.2013 10:56

Pracownicy są największym dobrem tej firmy. Wszystko wybaczą i zrozumieją.Praca w Eurotel czyni wolnym. Wynagrodzenia są zgodne z ustawą i minimalnie odbiegają od minimalnej krajowej. Na dzień dzisiejszy to najlepszy pracodawca. Jestem szczęśliwa, że mogę tu się rozwijać i poznawać kolejne stanowiska. Każdego dnia czerpię ze źródła mądrości najlepsze wzorce.
    Łukasz

11.09.2013 09:07

Proszę o informacje jak wyglądają warunki zatrudnienia w tej firmie. Przeczytałem trochę wpisów i poza jakimiś rozgrywkami mało jest informacji o stawkach jakie obowiązują i jakie są warunki pracy- poza tym że nie wypłacają premii -proszę o szczere odpowiedzi jak się pracuje i czy da się zarobić-może przyszły pracownik.
    pozoranctwo

04.09.2013 17:58

A KTÓRA TO(usunięte przez administratora)BIORĄC POD. UWAGE MEGA LIPNĄ REKRUTACJĘ. JRDEN DZIEŃ NA PRZESŁANIE CV. ŻARTY JAKIEŚ, WSZYSTO POD PUBLUCZKE.

04.09.2013 15:51

Pani [usunięte przez moderatora] skoro już komunikacja nalezy do twoich obowiazków to gdzie są nasze premie i dlaczego ktoś wymyśla obcinanie nam kasy skoro spółka akcyjna ma tak dobre wyniki? Powrót dobrego [usunięte przez moderatora]
    Premia

03.09.2013 16:53

I co już macie odpowiedz. Marne grosze... ;((
    premii brak

02.09.2013 14:57

brakpremii - 2013-08-29 11:58:01 chyba nikt nie widział i podejrzewam, że raczej nikt nie zobaczy premii DATA.... o niej było głośno tylko po to żeby pisać umowy....widać 200 % planu to i tak za mało, żeby dostać premię....Ktoś z was dostał premię w sierpniu? Czy za laptopy dostał jakikolwiek APS kasę?
    konsultant dealerski

30.08.2013 13:07

APSy dealerskie dostały już dawno premię DATA. W punktach własnych Eurotela coś się dzieje złego. Stepowy nie chce płacić konsultantom. Dlatego [usunięte przez moderatora] odszedł, bo nie mógł się zgodzić na okłamywanie pracowników i ciągłe mamienie premiami za osiągnięcie planów. U Dealera jeśli konsultant wyrobi plany, to zawsze kasę dostanie. A u Was widzę, że jest inaczej.
    brakpremii

29.08.2013 11:58

PREMIA

27.08.2013 17:49

Co z premiami? Czy ktoś z was dostał kase za DATA? Czy ktoś może podać jaki jest system premiowy na teraz?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurotel?

Kontakt - Eurotel S.A.

Kartuska 391 80-125 Gdańsk

Branża główna: Inwestycje i rynki kapitałowe
    srutututu

27.08.2013 17:09

Wygląda na to, ze tak źle jak jest to jeszcze nie było? Jak wyniki sprzedażowe? Jak tu nakłamać w raporcie kwartalnym, żeby znowu wyglądało, ze jest ok? Co się stanie, kiedy inwestorzy dowiedzą się o sytuacji? W normalnej S.A. Rada Nadzorcza zmieniłaby Zarząd, ale nie w Eurotelu przecież, gdzie RN to fikcja :)
    bialystok

23.08.2013 18:47

Fakt. Niem koordynatorow, a ci co sa to sa nacchwile . Stepowy, CENTRUM GSM,firma prosta wygryzla cie, nie zatrudnia [usunięte przez moderatora] wiec ma wyniki . [usunięte przez moderatora]
    KONSULTANCI WIELKA SZANSAAAAAAAA

23.08.2013 15:44

FIRMA W ROZSYPCE, NA [usunięte przez moderatora] SZUKAJA LUDZI, CHCESZ BYC KOORDYNATOREM, MANAGEREM, DYREKTOREM, WYSYLAJ CV. TYLKO POWOLI BO W KADRACH TYLKO [usunięte przez moderatora] ZOSTALA. NIE MSSZ PRAWKA, NIE UMIESZ LICZYC, NIE WAZNE. ZA NAJNIZSZA KRAJOWA POSIEDZISZ W DOMU. DO BOJUUUUUUUUU
    AnoNim

22.08.2013 19:02

Dostaliście premie PJS za maj????????????????
    juhc zmiwaw ejttrliaecn

08.08.2013 22:25

Co sie do cholery dzieje w tym eurotelu? (usunięte przez administratora)Jakas oficjalna informacja co się dzieje w końcu do nas trafi? Bo jak na razie PUBLIC RELATIONS prężnie dba o dobry wizerunek centrali ale tylko na tym forum :) HEe,hEe ale jaja- Spółka notowana na GPW-dobre, naprawdę dobre.
    buraczane oszczednosci

05.08.2013 18:45

Sposob na oszczednosc, kierownika regionu zdegradowac na stanowisko kh. Pomysl doskonaly. Najlepszym jednak rozwiazaniem jest placenie za siedzenie w domu i nauke obslugi komputera. [usunięte przez moderatora] kpina.
    APS Szczecin

03.08.2013 19:56

Wszystkich za nic maja. Potrzebowalam pracy i podobala mi sie ale... Zero wsparcia, zero szkolenia, tylko przeklenstwa i docinki. Jak moge sprzedawac i realizowzc plany skoro posadzono mnie w punkcie i kompletnie niczego nie nauczono. Potem uslyszalam ze mam tylko siedziec zeby punk byl otwarty bo ze mnie i tak premii nie bedzie. Zle podejscie i traktowanie.
    przedstawiciel

02.08.2013 09:48

WYSLIJCIE WRESZCIE JAKIS AKTUALNY KOMUNIKAT O ZMIANACH. (usunięte przez administratora) Z ZAPYTANIEM A ON TWIERDZI ZE TO JE JEGO TEREN, PODAJE MI NUMER I EMAIL, DZWONIE I PISZE URLOP, DZOWNIE DALEJ, TO NIE JEGO TEREN. PYTAM GDZIE [usunięte przez moderatora],(usunięte przez administratora). ZNOWU PYTAM. TO DO KOGO DZWONIC SKORO NIKOGO NIE MA I NIKT NIE ODBIERA. TA FIRMA DZIALA JESZCZE ???
    dejda

01.08.2013 08:27

Jak to gdzie? Wypłacona została- 4 czerwiec 2013. Szczegułowe dane są przecież dostępne na stronie eurotel w zakładce relacje inwestorskie. Proszę nie narzekać. DOTRZYMUJEMY OBIETNIC!!!!!!!!!!heheheeee
    Ty Piwny restaurator.

31.07.2013 19:10

Gdzie jest nasza premia?
    CO Z OBIECANĄ KASĄ DLA KIEROWNIKÓW?

24.07.2013 19:41

Przypominam, że KH lub KR opiekujący się danym punktem jest bezpośrednim przełożonym dla Kierownika danego punktu, ( w przypadku braku kierownika dla p.o. Kierownika lub Konsultantów); Kierownik punktu jest bezpośrednim przełożonym dla Konsultantów zatrudnionych w danej placówce. Wszelkie sprawy „nie sprzedażowe” rozwiązujecie samodzielnie przy odpowiedniej komunikacji z pracownikami centrali pamiętając o tym, że każdą wiadomość wysyłacie DW opiekujący się wami KH lub KR. Ponadto o podejmowanych strategicznych decyzjach zawsze informujecie swojego przełożonego. Koordynator w myśl definicji to osoba, która pomaga Wam w uporządkowaniu działań w celu uzyskania jak najlepszego efektu sprzedażowego. Osoba, która wspiera Was merytorycznie w realizacji celów. Koordynator kontroluje, nadzoruje i egzekwuje sprzedaż. Odpowiada również za nadzór właścicielski (inwentaryzacje, rekrutacje, urlopy, grafiki itd)- jest „ramieniem pracodawcy w terenie”. Kierownik natomiast odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie punktu. Prawidłowe, czyli placówka realizuje cele wyznaczane przez pracodawcę oraz funkcjonuje wzorowo według standardów przyjętych w firmie. Mam nadzieję, iż podejmiecie wyzwanie i weźmiecie odpowiedzialność za to by punk który został Wam powierzony realizował cele.
    ???

23.07.2013 10:39

do ciekawego - 2013-07-12 14:50:08 aby otrzymać dodatek trzeba być kierownikiem. Kierownikiem, który w 100% odpowiada za punkt, czyli za wyniki za to, że punkt zarabia na siebie, że funkcjonuje zgodnie ze standardami...A mozna byc kierownikiem ktory w 83 % odpowiada za punkt?
    hehe

19.07.2013 12:23

Tak, dostalam W FORMIE N O T Y
    Aps

19.07.2013 10:54

do ciekawego - 2013-07-12 14:50:08 aby otrzymać dodatek trzeba być kierownikiem. Kierownikiem, który w 100% odpowiada za punkt, czyli za wyniki za to, że punkt zarabia na siebie, że funkcjonuje zgodnie ze standardami...DOSTAL KTOS TO ???????????????????????????????????????????????????
    wyborowa

19.07.2013 10:49

no nie prEsadzaj. u nas koor ma fuulll wypasiiona PANDE.
    na koszt prezesa

18.07.2013 22:15

Logicznie rzecz biorac nie ma takiej koniecznosci. Jednak... na koszt tak krytykowanego prezesa zawsze mozna cos ugrac, wiec soon 2 rekrutacje. Wawa, skoro przycodzi ktos nowy to musi kogos polecic :). Oraz, slaskie; przy okazji na koszt firmy mozna zrobic sobie pr. Najlepiej kogos awansowac... Moze opinie sie poprawia na chwile. Wysylam cv, moze uda sie "pracowac" z domu.
    EwaB

18.07.2013 08:32

Czesc, jestem Ewa, chcialabym zostac koordynatorem, najlepiej w okolicach Wawy. Nie szukaja tam ludzi?
    do ciekawego

12.07.2013 14:50

ciekawy

12.07.2013 14:19

JAK WYGLADA SYSTEM MOTYWACYJNY?? JEST JAKIS DODATEK DLA KIEROWNIKOW???
    redan

10.07.2013 18:46

Zglos do GIODO, na stronie maja formularz. :)

Zostaw merytoryczną opinię o Eurotel S.A.