4Life Direct

Care4

• Skierniewice

5. Opinie o 4Life Direct

Opinie o 4Life Direct Warszawa

Nie przegap nowości o 4Life Direct!

Agentka

25.07.2013 11:48

Ja pracuje już ponad rok i jestem zadowolona. Wcześniej pracowałam w dużym międzynarodowym korpo i 4Life Direct w porównaniu do tamtej firmy to niebo a ziemia. Nie ma żadnych chorych układów i układzików. Praca w sprzedaży nigdzie nie jest łatwa i to po prostu trzeba lubić. Jeśli chodzi o zmiany w naliczaniu premii - to pokażcie mi firmę w której nic się nie zmienia? wiadomo że i agentom biznes sie musi oplacać i firmie. według mnie jeśli ktoś idzie na chorobowe tylko dlatego, że zmienili wymagania to jak dla mnie jest po prostu głupi. w kazdej firmie raz na jakis czas zmieniaja sposob naliczania premii dla sprzedazy, chociażby po to zeby ukrucić leserstwo. ale prawda jest taka ze i tak sie wychodzi na swoje. poza tym ludzie w firmie sa spoko, szczegolnie w sprzedazy jest mloda ekipa.
    Zespół HR 4Life Direct

19.07.2013 16:45

Ostatnio umieszczane opinie potwierdzają, że Top Agenci mogą u nas zarobić nawet kilkanaście tysięcy złotych przy spełnianiu kryteriów. Zapraszamy wszystkich, aby osobiście sprawdzili jak jest naprawdę. Pozdrawiamy :)
    Zespół HR 4Life Direct

17.07.2013 17:18

Zapraszamy wszystkich chętnych do pracy w telesprzedaży. Po 3-miesięcznym okresie wdrożenia dostaniesz umowę o pracę. Średnie zarobki Agentów po tych 3 miesiącach kształtują się na poziomie 3500-5000zł/brutto w zależności od wyników ilościowych i jakościowych. Top Agenci potrafią u nas zarobić 8000-9000zł/brutto. Dodatkowo Najlepsi wygrywają świetne nagrody takie jak: wycieczki zagraniczne m.in. rejs po Morzu Śródziemnym, udział w międzynarodowych konferencjach i szkoleniach i inne.
    zo

16.07.2013 16:41

blagam blagam blagam pomozcie jutro o 15 mam rozmowe na Pulawskiej 25 i nie wiem czy warto isc....Ile jest tej podstawy?ktos moze konkretnie powiedziec ile mozna tam zarobic?
    białas

16.07.2013 11:08

ONA, szkoda, że nie napisałaś, że dają umowę o pracę i płacą więcej niż gdzie indziej. Po trzech miesiącach pracy wyszło mi prawie trzy i pół tysia. Dla mnie to kupa kasy, dlatego mam gdzieś upierdliwego team leadera. Robię swoje. A tobie pewnie szkoda, że nowi mają się dobrze i przeganiają przemądrzałych starych wyjadaczy...
    grzmot

12.06.2013 21:19

partusiu, a kiedy ostatnio plan zrobiłas/es i ile wpadlo do kieszonki?
    partusia

12.06.2013 00:48

Nie jestem znajomym TL, nie robię wałków ale ciężko pracuję na konwersję i też leady się znajdują a nie siedzę i narzekam, że nie mam gdzie dzwonić. Osoby, które przychodzą do "pracy" na kawę i fajka niech się nie dziwią, że nie ma wyników i wszystko w koło jest przeciwko nim. Reasumując praca ciężka ale wypłata wynagradza całomiesięczny trud :) Polecam osobom chcącym pracować. Atmosfera jak to w sprzedeaży nerwowa ale miła
    moris

10.06.2013 20:55

Praca nie należy do łatwych, ale coś za coś bo przy zrealizowanym planie można naprawdę ładnie zrobić. Dodatkowo dużo konkursów dzięki którym mozna podwyzszyć zarobki lub wygrać nierzadko wartościowe nagrody. Widać, ze firma się rozwija i zmierza ku lepszemu. Osoby narzekające chyba nie pracowały w podobnych firmach i dlatego nie potrafią docenić tego co mają.

06.06.2013 11:59

Od kilku miesięcy pracuję w tej firmie i jestem zadowolony. Nikt nie powiedział że na sprzedaży jest łatwo...., ale trzeba po prostu chcieć pracować, a nie tylko narzekać. Jest fajna atmosfera pracy, fajni współpracownicy, polecam.

Kontakt - 4Life Direct

Senatorska 18 00-082 Warszawa

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń
    ////

14.05.2013 06:48

pracownik - 2013-05-10 00:08:52 Powiem szczerze można sporo zarobić na to składają się umiejętnośći ale i niestety szczęście. Nie masz planu to zarabiasz mało i to jest minus, a nie zawsze plan okazuje się realny. Atmosfera bardzo dobra. Plus za umowę o prace. pracownik czy lizuszek? a z kim tak dobrze sie wspolpracuje? Tylko lizuszki i kablowicze sa w pelni zadowoleni

10.05.2013 00:08

4 life direkkkkkkkkkkkkkkkk

23.01.2013 02:32

bk

21.01.2013 23:18

Po 2 miesiącach pracy nie rozumiem większości wypowiadających się tu ludzi. Pracujecie w cieple, praca nie jest męcząca. Dostajecie porządne wynagrodzenie (przy realizacji planu), a jak nie, to podstawę. Mogę sobie z łatwością wyobrazić gorsze warunki niż tu. Polecam, jak ktoś lubi rozmawiać z ludźmi i ma dar przekonywania - wtedy praca jest prosta i przyjemna. Złej baletnicy... Co do samych ubezpieczeń to oferta bardzo dobra dla 60-70 latków i osób młodszych, ale z chorobami. Jak ktoś chce ubezpieczyć babcie 84 lata, to niestety, ale trzeba zapłacić więcej, bo maszynki do drukowania pieniędzy nie ma.
    xs

10.01.2013 22:07

pracujemy bo trzeba zarabiać na życie ale szukamy czegoś innego w międzyczasie:))
    ciekawy

09.01.2013 21:46

Mam pytanie do Was - skoro tak narzekacie dlaczego tam wciąż pracujecie?
    czarna

05.01.2013 23:21

jestem świeżo po szkoleniu, na którym pani trener wynosiła firmę pod niebiosa i trąbiła o powiększaniu działu sprzedaży. Potem dowiedzieliśmy się,że nowych przyjmują i szkolą co miesiąc co daje do zrozumienia,że to nie chodzi o powiększanie działu sprzedaży tylko o to ,że musi być (usunięte przez administratora) ista rotacja. Da się zauważyć panujące dziwne układy i to,że trzeba bardzo pilnować się w tym co sie mówi i robi bo można wylecieć z byle jakiego powodu , tak potraktowali jednego z naszej grupy. Team leader -człowiek który dopiero awansował na spotkaniach zespołu robi pranie mózgu i tłumaczy,że firmę nie interesuje to ,że ktoś wyrabia swój plan i na tym poprzestaje tylko ma sprzedawać wiele więcej...ehhh szkoda słów . Szukam innej pracy:)
    ło matko

14.02.2012 23:05

a ty jaki masz w tym interes? Chyba że nazywasz się Goldberg.

30.12.2011 10:00

Myślę, że warto abyś sama sprawdziła i zobaczyła jak to wygląda. Wszysycy pracują na podstawie umów o pracę więc kwestia nadgodzin jest uregulowana zgodnie z prawem. Atmosfera jest bardzo dobra. Pracownicy nie tylko nie odchodzą, ale wręcz powracają starzy. Jak w każdej firmie wiele rzeczy jeszcze można poprawić, ale wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku. Ja tam pracuję i zdecydowanie nie zamierzam tego zmienić w najblizszym czasie. Przyjdź, zobacz i sama oceń.
    gwiazdka :)

29.12.2011 21:33

Widziałam ich ogłoszenie i wygląda nieźle ale jaka jest prawda?? Czy możesz napisać coś więcej? O firmie, ludziach, warunkach, klimacie jaki panuje??

Zostaw merytoryczną opinię o 4Life Direct