SEWS-CABIND POLAND

Żywiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 426 ocen.

SEWS-CABIND POLAND
3426

Opinie o SEWS-CABIND POLAND

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEWS-CABIND POLAND

WoW

Ej Anastazja co trzeba zrobić żeby z donoszącej dostać się do działu szkoleń? Bo gdy kiedyś się pytałem w biurach to powiedzieli, że studia lub znajomości. Dlatego nasuwa się mi kolejne pytanie: komu musiałaś (usunięte przez administratora) lizać że ukraińska donosząca która nie ma pojęcia o taśmowaniu i robieniu wiązek dostała się do działu szkoleń? Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo może jeszcze mi się uda.

Wie ktos?

Czym zajmuje sie Kaizen? Na czym polega tam praca?

BEN
@Wie ktos? 25.04.2018 19:30

Testuje kawę z automatów

Renata

Dzień dobry. Staram się o przyjęcie do firmy na stanowisko jakościowca. Czy to pardwa, że trzeba posiadać kurs polowania na kuropatwy?

Helga
@Renata 24.04.2018 20:56

Nie wiem Reniu gdzie o tym słyszałaś ale nie, wystarczy ubić pare gołębi o kuropatwy teraz trudno.

Szkoda gadac

Czy jesli musze poświęcać swoj wolny czas, aby przyjść do pracy w piekne sobotnie popoludnie, ktore powinienem spedzic z rodzina, czy w zwiazku z tym jestem juz niewolnikiem Cabindu? Do wielu sobót bedziemy jeszcze zmuszani?

An
@Szkoda gadac 21.04.2018 13:11

Szkoda gadać. Jak moze związkowiec się na to godzić. Czy nas ktoś się zapytał czy chcemy przyjść w sobotę .A jak trzeba było w zeszŁym roku przyjść i na postoju i robić to umieli prosic i wyjść do ludzie .A teraz strasza ludzi i w dup....nas mają.

Nowy

Ktoś mi powie ile wynosi stażowe po przepracowaniu 2 lat?

jola

jak sie nazywa ten mechanik bez zebow na pierwszej zmanie?

jj
@jola 17.04.2018 19:20

romuald?

Anonim8

Nieda się pracować spokojnie na praskach u liderki Ga..... Non stop w dzień dzień potrafi dezorganizowac prace psychicznie nie idzie wyrobić. Pracownicy uciekli na l-4 i nikt tego nie widzi .A jej pisk... nie da się słuchać .Daje wypowiedzenie.

jawniak
@Gallanonim 15.04.2018 10:52

potwór jest już nagrany, wszystko w swoim czasie

Aleksander Berkman

Wojna paraliżuje odwagę i znieczula prawdziwego ducha człowieka, poniża i ogłupia dając poczucie braku odpowiedzialności. Pozwala nie myśleć o powodach, każe jedynie walczyć i umierać. Wojna oznacza ślepe posłuszeństwo, bezmyślną głupotę, okrutną znieczulicę, irracjonalną destrukcję

♥️cabind

Czytam te wypowiedzi różne i mam pytanie odnośnie przedłużenia umowy. Bo piszecie że Max 8 miesięcy dają A ja dostałam na półtora roku. Jak to możliwe?

anonymous
@♥️cabind 14.04.2018 07:24

To się ciesz

Trudne sprawy

LEŚNIANKA. Pracuję parę lat ale nigdy nie widziałam takiego cyrku. Ze wszystkich liderów tylko Ola i Sławek z przygotowania, Ola z esterno potrafią coś ogarnąć reszta to tepaki, człowiek coś zgłasza i zero odzewu, robisz jak Ci każą A po chwili zjeba że to czy tamto.....wymiana liderów w 90% i może jakoś to pójdzie:) brygadzista hahaha stanowisko żeby lider mógł iść na fajke parę razy w ciągu zmiany A i tak się wyrobić nie potrafią. Skoro produkcja/kontrol się nie wyrabia to 12h odrazu więc liderów tak samo trzeba traktować jak się nie wyrobia

TrudneSprawy
@Kamamakama 14.04.2018 18:30

Pani N.... lubi się bawić w konfidenta.

Parelka

Po co utrzymujecie takiego zwiazkowca Pawelka??? Po co na niego placicie skladki? Co z tego macie? Nawet zawalczyc o podwyzki nie potrafi. Badzcie madrzy i wypiszcie sie z tych zalosnych zwiazkow. A zwiazkowiec niech idzie na produkcje i chwyci sie roboty, jak nie potrafi nawet raz w roku cos zrobic konkretnego. Dosc utrzymywania darmozjadow. Zacznijcie od zwiazkowca. Pozdrawiam.

Śmiech
@Parelka 10.03.2018 15:30

Pawełek żałosny człowiek gorzej niż żebrak pod biedronka tak się stara o podwyżki. Dajmy kasę dla Mizi hahaha ciegale jedna i ta sama bluza "el polako "

Tajniak

Mam dla was pewna wiadomość, gościu od związków. Powiedział że teraz będą pojedyncze zwolnienia a jak wyślą Main nira do Maroko to zaczną się większe zwolnienia :) aaa i Pan Janusz rezygnuje już z bycia Dyrektorem Generalnym :)

Tajniak
@An 13.04.2018 10:14

Uwierz i jest prawdziwa :)

Oko

A na komaxach romans kwitnie

czoko
@Oko 13.04.2018 17:01

czyżby ktoś tu miał ból d ? rozglądaj się za pracą bo po postoju będziesz mieć inne tematy niż kto i z kim ...

Mateo

Czy wiecie jak to jest wkoncu z tymi umowami ? Przedłużają czy nie ?

Mateo
@Bukkake 12.04.2018 19:52

Ciekawe czy to serio tak jest bo jedni na stałe dostają mimo l4 inni w ogóle , a tu jeszcze 8 miesięcy ciekawe co dalej w tym zakładzie wymyśla ☺

Olecz

Gdzie w Żywcu lub powiecie mogę użyć karty multisport?

Poldek Driver
@Olecz 11.04.2018 05:22

Masz napisane na dole kwitka z wypłaty na odwrocie ślepy/ślepa?

Zauroczona

Hej :-) powiedzcie mi proszę jak się nazywa czarnowłosy brodacz z rurek??? I czy może wiecie czy jest zajęty czy wolny? W zeszłym tygodniu miał 3 zmianę.

Napalona ola
@Zauroczona 09.04.2018 13:08

Ruchacz ? Musze się nim zainteresować.

FajnyTyp

Od niedawna jestem na lesniance i zadziwia mnie fakt palaczy którzy mają dodatkową przerwę na fajke. Np. 11;45 robią kawę, 11;50 idą na fajke A o równej schodzą na kanapkę. Ktoś mi to wyjaśni dlaczego nikt z tym porządku nie zrobi ?

FajnyTyp
@Flagowy 10.04.2018 00:22

To rola lidera/kierowniczki A nie moja.

Waszczykowski

Podobno w Pulsie Biznesu pisali, ze Sews Cabind przenosi produkcje z polski do San Escobar.

mysza2567
@Waszczykowski 07.04.2018 22:50

fajne bajki piszecie ....

W

Związkowcy juz sie powybierali?

Flagowy

Kiedy zamkną ten zakład ?

Waszczykowski
@Flagowy 05.04.2018 19:34

Podobno w pulsie biznesu pisalo , ze Sews Cabind przenosi produkcje z polski do SanEscobar .

Natalia

Czy SEWS CABIND aktualnie rekrutuje? Jak wygląda proces rekrutacji? Czy generalnie polecacie tego pracodawcę? @Słonko, co konkretnie masz na myśli? Co takiego dzieje się w firmie? W jakich godzinach odbywa się praca? Zmiany nocne też są? Jaka jest atmosfera w pracy?

Magda

Idzie produkcja w niedzielę na noc?

Putin

Kiedy Family Day?

Kate

Kiedy wyplata bedzie

warga95
@NEMO 05.04.2018 12:08

we wtoek :D Hahahhaha

oniii

Pozdrawiamy uśmiechnięta i bardzo ładną brygadzistkę od liderki A.C

miss25

co powiecie na odrabianie 2 maja w niedziele na nocce ??? :)

nowy

W Jelesni daja 2.750 na dzien dobry a pozniej powyzej 3000 da sie ? ,da sie i pracownikow szanuja a u nas to cyrk chyba juz lepiej nie bedzie bo stanowisk pelno kazdy kogos ma pod soba liderzy brygadzistow i tak nastepne osoby nic nie robia a na wyplaty potrzeba i to nie male pieniadze za co !!! Pytam sie za co? Do roboty

Z
@nowy 15.03.2018 21:10

Dodatek dla brygadzisty niech idzie z wyplaty lidera bo to ich robote robia a oni w palarni

Olin

Pani ze Skody kombi i jej jazda to dramat, dwa pasy do wyjazdu a ona środkiem jedzie a kierunkowskaz daje jak już wyjeżdża na ulice. Utwierdza mnie to że prawo jazdy znalezione zostało w chipsach

anonim

(usunięte przez administratora)

Słonko

Co w tym zakladzie sie dzieje, to przechodzi ludzkie wyobrażenie

Mojżesz

Chcialem zapytac czy Cabind funduje Ukraincom zakwaterowanie i dojazd do pracy? Oplacane to jest przez nasz zaklad, czy sami placa?

:)
@polak 23.03.2018 17:24

A kto jest wydajny pracując cały czas 12godzin

Zostaw opinię o SEWS-CABIND POLAND - Żywiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEWS-CABIND POLAND