Sews-Cabind Poland Sp. z o.o.
3 437 6 1

Opinie o Sews-Cabind Poland Sp. z o.o.

Kotek

Czy wy też w paczkach świątecznych mieliście zepsute ananasy porażka

Grazyna
@Kotek 09.12.2018 17:07

Sprawdź sobie datę ważności a nie produkcji ???? ja mam wszystko ok. Zarówno paczki z zakładu jak i ze związków. Te były dopiero piękne. Można tylko podziękować ????

DIMA

Dobry wieczorek ja sek kciał zapytoć szto to je kurva ze urlopa nie mozna dosać na komaxie (usunięte przez administratora) cabindowe

Okił
@DIMA 12.12.2018 23:39

Bzdura, po to jest urlop na żądanie aby korzystać z niego. Cały rok dyktują warunki, zmuszają do pracy w nadgodzinach, a jak człowiek potrzebuje urlop to oni wstrzymują, nie ma czegoś takiego.

?

Pierwszy raz czytam opinie o tym zakładzie i zastanawiam się czy całej dyrekcji i kierownictwu nie daja one nic do myślenia przecież to same negatywne opinie myślę że w tym przypadku sprawdza się na 100 procent że ryba psuje się od glowy takimi metodami nie dojdzie się daleko szanujcie ludzi bo z nich żyjecie a praca dzis jest jak wam uciekną to gdzie zostaniecie kierownikami ze średnim wykształceniem za te pieniądze byłoby ciężko czyż nie?

Trocinek

Zapraszam na przygotowanie na nockę, będzie muza, ciastka, kawa i w (usunięte przez administratora) wydajność

Szlak trafia

Usuwajcie ile chcecie, będziemy pisać prawdę.

Serel
@Szlak trafia 07.12.2018 10:48

Tak, a marchewka jest stuknięta

Tomasz S
@Serel 07.12.2018 10:55

Ewka zapomniała jak to wół cielęciem był

Bob
@Tomasz S 07.12.2018 11:23

Czepia sie wszystkiego. Po co? Niech da normalnie robic. Nie zarabiamy po 10k, zeby zaklad wymagal zebysmy uczyli sie regulek i pamietali dane statystyczne firmy. Od tego sa biurowi.

A co mi tam

Druga zmiana! Żyjemy!!!

A co mi tam
@A co mi tam 07.12.2018 17:19

I lajkujemy

Harvey Keitel

Nie chcemy marchwii. Zaja drzemie na 3 zmianie na nieczynnej recepcji, a ten jej chłopczyk też nie wiadomo po co jest.

Janush

Głupia ta Ewka, taka nie za mądra...

Mon

Ile w tym roku wyniosą bony na święta , w Aptiv w tym roku po 700 , od stycznia podwyżka o 1 zł do godziny , a od marca 2017 mieli już 1zl czyli w sumie 2 zł . A u nas co?

Tequila
@Mon 29.11.2018 10:25

Jak to co? MEKSYK!

Sade
@Mon 29.11.2018 10:25

Ceny coraz wyższe a paczki coraz lżejsze i bony coraz mniejsze.

Natalia
@Mon 29.11.2018 10:25

Proszę abyś nie wspomniał w swoich komentarzach o innych przedsiębiorstwach. Bieżący wątek dotyczy pracy w SEWS-CABIND POLAND. Komentarze, które są krótkie i zawierają informacje o warunkach pracy w innej firmie, są często postrzegane przez użytkowników jako wpisy konkurencji.

Belladonna
@Natalia 02.12.2018 23:05

Bo co mi zrobisz? Każdy wie ze cabind to kupa mułu i syfu. Tzw konkurencja nie musi pisać niczego bo gorszego upodlenia od pracy w tym zakładzie nie ma i zastanawiam sie ludzie co wy dalej robicie w tym (usunięte przez administratora)

Fred
@Tequila 29.11.2018 20:30

Meksyk to my tutaj mamy

Karen

Chodza mastery lidery i tylko ludzi stresuja, przeszkadzaja w pracy. Po co ktos ich wymyslil? Nie macie co w biurach robic? To zapraszamy na produkcje, kazda para rak sie przyda, a nie glupoty wymyslacie.

Szlak trafia

A jaki sens ma chodzenie od rana po dziale cięcia i molestowanie operatorów idiotycznymi pytaniami? Pytam się po co? Weryfikacja? Chyba głupoty "majster liderki". A jej głupota już dawno jest potwierdzona.

Zlosnica
@Szlak trafia 04.12.2018 11:11

No jedynie taki sens ze lider gdy spyta to mu powiesz ze nie ma ale ale i tak zjeba murowana. Wymiana kierownictwa ratuje ten zaklad albo wystarczy wymienic im mozgi

Dawid Wielki Łeb

Wie może ktoś jak płacą za wyjazd do Mexico?

Ytr
@Dawid Wielki Łeb 27.11.2018 15:46

1zl to 1 pesos

nowezmiany

zaklad sam nie wie jak sie prowadzic. gdyby kazdy wiedzial jak ma wygladac jego robota to nie tak by bylo. po nowym roku zdaloby sie podwyzke a tu cisza tak sie tam ludzi szanuje. do zony dzwonic nie moge bo zaraz gadanie bo sie (usunięte przez administratora) na tel siedzi. paranoja Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmniejszyc rygor do ktorego i tak nikt sie nie stosuje

Tirowiec
@nowezmiany 16.11.2018 17:34

Dokładnie. Wszystko drożeje, świeże bułki, wędliny itd.

marzenie
@nowezmiany 16.11.2018 17:34

no moze wkoncu czas poruszyc temat podwyzek. ludzie uciekaja i sie nie dziwie. za niedlugo i reszta pojdzie jak beda takie zarobki. jak to mowia nie dba sie o klienta tylko o pracownika a pracownik zadba o klienta :)

A kuku
@Tirowiec 17.11.2018 17:21

To kupuj nieświeże kto ci każe kupować świeże .

Wloska

Jak ukraice pojda do niemiec to cabind nie bedzie mial ludzi. Albo podniosa jakas kase albo zostanie kierownictwo i beda robic wiazki. Zobacza jak to jest byc docenianym za pare zloty Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szacunek to podstawa rozmowa zajdziemy daleko

ToBeHonest

Pozdrowienia dla uroczej donoszącej z drugiej zmiany :-)

ToBeHonest
@ToBeHonest 20.11.2018 19:50

Nieaktualne, przyjrzałem się jej z bliska.

Xxx
@ToBeHonest 20.11.2018 19:50

Ciekawe której

Erwin
@ToBeHonest 21.11.2018 21:30

Nie oceniaj książki po okladce, a Po drugie nie potrafisz zagadać do dziewczyny tylko tu piszesz jakieś frazesy.(usunięte przez administratora)

Tim Howard

W przyszłym roku będą jakieś podwyżki oprócz wzrostu płacy minimalnej ustawowo?

Natalia
@Tim Howard 21.11.2018 23:32

Czy poruszałeś ten temat z szefostwem? Być może oficjalna informacja na ten temat zostanie wkrótce podana? Do końca bieżącego roku został jeszcze przeszło miesiąc. Czy powiesz nam, jak obecnie wygląda kwestia płac w SEWS-CABIND?

Tomek

Pozdrowienia dla przygotowania i całej ekipy ;)

Komaxiara

Będę się kontaktowała z żoną Midora nastawiacza bo to co odwala z tą młodą na komax 16 przechodzi ludzkie pojęcie

.
@Komaxiara 09.11.2018 00:34

No chłopa się w głowach przewrócił ale jak ja traktują biedna tego lider nie widzi ale to jest jedna banda nie do ruszenia nie daj się im

Anime
@Komaxiara 09.11.2018 00:34

Zajmij się sobą A nie ...

Lol
@. 09.11.2018 13:55

Mają iść wszystkie do Bielska do zakładu to będzie spokój bo myślą że są takie robotne to wszystko mogą. A te samce to jak by swoich żon nie mieli.

Maria

Czy może ktoś powiedzieć coś na temat wyjazdu do Meksyku? Jedni chwalą się że jadą inni nic nie wiedzą.

Bobo
@Maria 24.10.2018 19:52

Porwana tam zostaniesz i wydupczona,to straszny kraj.

Ona
@Maria 24.10.2018 19:52

No jadą do Meksyku ale tylko jeden dział Kombajny i panie z biur. Ale dopiero w marcu, to jest informacja która miała nie być rozpowiadana innym ????

Lokas

Myślę o przyjęciu do tej firmy. Czy wynagrodzenie jest na czas?

Nena
@Lokas 07.11.2018 07:45

Zawsze jest na czas.

Drahu

Siema, chciałbym zacząć pracę cabindzie, czytałem różne opinie. I teraz mam pytanie -Opłaca się tam pracować?

Flagowy
@Drahu 28.10.2018 19:08

Jeśli jesteś sadomasochistą , samotnie wychowującym 5 dzieci z kredytem na 40 lat , pozbawionym zainteresowań a Pańskim hobby jest wchodzenie w (usunięte przez administratora) to jest to praca dla Ciebie

Natsuya

Cześć , czy to prawda , że są masowe zwolnienia i Cabind w Sporyszu ma być tylko do końca roku i go likwidują?

Meksykanin
@Natsuya 15.10.2018 20:35

Tak komaxy juz wyprzedaja w Lutym 2019 zaklad przechodzi do Meksyku

Natsuya
@Meksykanin 15.10.2018 21:28

Dziękuje bardzo za odpowiedz :)

Marco
@Natsuya 15.10.2018 20:35

Głupoty piszesz.Cabind nie może zostać zlikwidowany,ten obóz zagłady musi istnieć.Każde miasto ma swój cabind.Gdyby został zlikwidowany cabind to gdzie znajdą prace;alkoholicy,ćpuny,psychicznie upośledzeni,konfidenci,ludzie bez honoru??Podam przykład: znajomy który stracił prace z własnej winy został zwolniony dyscyplinarnie z firmy X,szukał pracy w całym Żywcu i Bielsku.Nigdzie go nie chcieli przyjąć.Złożył podanie do cabindu...dostał prace odrazu ;-) Takie zakłady też są potrzebne,właśnie dla takich ludzi.

Natsuya
@Marco 16.10.2018 11:22

Pytam bo doszły mnie takie słuchy, nie stwierdzalna faktów. Wiec grzeczniej proszę.

Natsuya
@Natsuya 16.10.2018 15:26

Nie stwierdzam*

Lola
@Meksykanin 15.10.2018 21:28

Już od dawna jest taka informacja w branżowym portalu (usunięte przez administratora)

Acapulco
@Meksykanin 15.10.2018 21:28

Z ludziami ?

Zdezorientowana
@Meksykanin 15.10.2018 21:28

Ale ja się nie zgadzam żeby mnie przenieśli do Meksyku , gdzie to jest daleko?

anonymous

Czy ktoś wie czy łysy magazynier jest wolny czy zajęty?

Andzia
@anonymous 08.10.2018 18:37

Podobno ma chłopaka...

Katrin
@anonymous 08.10.2018 18:37

Zajęty, ma już jakąś

Ola

Może być puki co

Praski

Jak nowa liderka na komaxach?

anonim

(usunięte przez administratora)

...

Daltego firma ma tyle chetnych nowych osob.

Marco

Cabind ma opinie dobrego pracodawcy?? chyba tobie firmy się pomyliły! Zatrudnianie ukraińców i nagrody 500+ za polecenie nowego pracownika to akt desperacji tego pracodawcy.Żaden normalny Polak nie popracuje tam dłużej jak miesiąc. To miejsce dla nieudaczników,ludzi którzy mają nóż na gardle bo mają kredyt do spłaty i godzą się pracować za grosze.Jeśli jesteś zdesperowanym nieudacznikiem który chce pracować za 2000zł i pozwolić na to żeby wydawały Ci polecenia osoby nie wykształcone,chore psychicznie i konfidenci którzy tylko czekaja na okazje żeby donieść na ciebie do kierownictwa to proszę bardzo...cabind przyjmie Cie z otwartymi ramionami do pracy.

Ola

Jeżeli chodzi o Tanie ukrainke tak pracuję ma 2 zm.

Kasia
@Ola 24.09.2018 11:27

Tania już chyba nie pracuję. Poszła do Delhi czy aptiv jak to się tam nazywa . Tam jest podobno lepiej dla nich i te 2 jula i ala też.

adasd
@Marco 24.09.2018 09:36

Marco co do niewykształconych to "niewykształconych" piszemy razem a nie osobno, więc no wiesz, dokształć się :) Marco na dyrektora, takich nam trzeba!

Marco
@adasd 25.09.2018 15:10

Adasd masz racje.Może i jestem nie wykształcony.Ale ja mam sumienie czyste.Nigdy nikogo nie (usunięte przez administratora) i nie cisne się do żądzenia i bycia dyrektorem. Poprostu nie dałbym rady gnoić ludzi.Pozatym od rozkazywania są nasze żałosne liderki które pod dyktando kierownika produkcji doprowadzają ludzi do nerwicy. Brygadzistki zajmujące się pilnowaniem ludzi czy czasami nie skończą pracy 30 sekund wcześniej lub czy kosze na śmieci równo stoją. Masterzy to zaraz będą mieć hemoroidy od siedzenia na (usunięte przez administratora) przez 8 godzin.I my frajerzy fizyczni musimy zapieprzać na wypłaty tych leni.Hahha śmiech na sali to co dzieję się w tym pseudozakładzie pracy.Żal.

Dawid

Jak z tymi zwolnieniami? Ktoś coś wie? Bo przecież przyjmują naszych i Ukraińców to chyba praca Jest?

Bolek

Mogą być lepsze Ale 2 soboty to spoko.

Celina

Serio taki tam wyzysk a jakie zarobki w ogóle?

Marco
@Celina 27.09.2018 14:17

Najniższa krajowa jeśli chodzi o zarobki,2100 po kilku latach pracy w tym obozie.Nie dość że nie zarobisz to jeszcze stresują człowieka o byle pierdołe. Pracowałem we wszystkich wiekszych firmach w Żywcu i okolicach... cabind jest najgorszy.

Ola
@Celina 27.09.2018 14:17

Zarobki nie są takie złe.

bosa

jak nazywa się ten wysoki i łysy magazynier ?

Aaaaa
@bosa 01.09.2018 00:24

A co zrobił co od niego chcesz

kolo
@Aaaaa 02.09.2018 16:44

DOBRZE !!!

Wolny
@bosa 01.09.2018 00:24

łysy

Zostaw opinię o Sews-Cabind Poland Sp. z o.o. - Żywiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sews-Cabind Poland Sp. z o.o.