Sews-Cabind Poland Sp. z o.o.

Adres: Leśnianka 73, 34-300 Żywiec

NIP: 5532214187 REGON: 72715585 KRS: 0000022313

Sews-Cabind Poland Sp. z o.o.
3 447 2109 5 1

Opinie o Sews-Cabind Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Plotky
 Opinia

Podobno mezulek gabi tez ostro jedzie z dziewczynkami

Pomocna?
Tak2Nie1
Tr
 Opinia

W pracy w tym roku same wesela już parę za nami. 500+robi swoje :)

Pomocna?
Tak1Nie3
Beholder
 Opinia

Wojtek brat Kuby, grubas bije żonę, J***ny damski bokser, ciekawe czy dzieci też terroryzuje? Postaw się chłopu pajacu.

Pomocna?
Tak6Nie2
Grazyna
 Opinia
@Beholder 20.07.2019 22:35

Trzeba to zgłosić do opieki i na policję

Pomocna?
Tak2Nie
Grazyna
 Opinia
@Beholder 20.07.2019 22:35

Bo to nie pierwszy raz. ???????????? znalazł się damski bokser....nie ma kto mu dowalic w ten głupi tępy łeb???

Pomocna?
Tak2Nie
Lesnisnka
 Opinia
@Beholder 20.07.2019 22:35

Widzę że komuś zasiadł za skórę A w te brednie nie wieze

Pomocna?
TakNie2
Wilku dwa zęby
 Opinia
@Lesnisnka 21.07.2019 13:35

Peja to bokser, napier dala swoją starą jak Mike Jagger swoje dzieci, zresztą kto normalny tnie na Komaxach w okularach przeciwsłonecznych co zasłaniają połowę ryja dzień po bijatyce

Pomocna?
Tak1Nie
Oko
 Opinia
@Beholder 20.07.2019 22:35

Takie nieuzasadnione wpisy powinny być ścigane bo ranisz cala rodzine głupim wpisem tylko za to że kogoś nie lubisz zastanów się bo karma wraca

Pomocna?
TakNie
Nemo
 Opinia

Co tam na Family Day? Działo się coś?

Pomocna?
Tak4Nie
bajlando
 Opinia

ciekawe czy panie techniczne też tak chętnie pójdą na family day jak chodzą w soboty do pracy

Pomocna?
Tak6Nie1
Monika
 Opinia

czy to prawda ze benek z komaksow i aga z przygotowania sie miziali na wyjezdzie sluzbowym w meksyku??????????

Pomocna?
Tak15Nie
bielak antonin
 Opinia
@Monika 03.07.2019 18:48

benek to (usunięte przez administratora) jak jego brat i (usunięte przez administratora) ludzi i znajomym odbija dzewczyny a dziewczyny sie puszczaja jak aga nawet tak cytryn nie rucha laseczek jak beno

Pomocna?
Tak10Nie
SZAMAN
 Opinia
@Monika 03.07.2019 18:48

Chcesz wiedzieć, podejdź i zapytaj się.

Pomocna?
Tak5Nie
LEON
 Opinia
@bielak antonin 03.07.2019 18:53

Nowy samochód jednak nie działa jak przedłużenie przyrodzenia.

Pomocna?
Tak3Nie1
Kasa
 Opinia
@Monika 03.07.2019 18:48

Kiedy wypłata???

Pomocna?
TakNie
Xxx
 Opinia
@bielak antonin 03.07.2019 18:53

No przeciez kazdy wie ze dziewczynki z cabindu sa latwe przez moja glupote i nachalnosc tych(usunięte przez administratora) rozpiepszylo sie moje malzenstwo.Cytrn sie bawi bo sa chetne.

Pomocna?
Tak2Nie1
1
 Opinia

Będzie wypłata w piątek?

Pomocna?
Tak2Nie2
Kasa
 Opinia

Kiedy wypłata????

Pomocna?
Tak3Nie1
Gabi
 Opinia

Stara prukwa z drugiej zmiany z Extension co myśli, że pozjadała rozumy. Pewnie wiecie o kim mowa?

Pomocna?
Tak15Nie1
Ela
 Opinia

Czy zgodne jest z Kodeksem Pracy ze zaklad zmusza nas do nadgodzin podczas takich upalow????

Pomocna?
Tak13Nie2
Gd
 Opinia

Madzia odeszła od Nas wczoraj:(

Pomocna?
TakNie18
magda
 Opinia

Kiedy będzie wypłata?

Pomocna?
Tak4Nie2
Iron Man
 Opinia

chcialem zapytac kiedy nagrode pracownika miesiaca dostanie krol utrzymania bezruchu, wielki Cytryn??? CYTRYN to oddany pracownik ktory zawsze sluzy pomoca i kabluje na wszystkich nawet na sprzataczki z Profusa.. cytryna wszyscy znajo podobno ma kontakty z (usunięte przez administratora) i trzyma zaklad w swoich szponach a w nastepnych avangersach ma walczyc z Thanosem o jurysdykcje nad JANUSZEM

Pomocna?
Tak26Nie4
Bob
 Opinia
@Iron Man 12.05.2019 22:08

Jesli to prawda to dziwnym czlowiekiem musi byc ten cytryn

Pomocna?
Tak13Nie3
magda
 Opinia

podwyzki super zamiast sie cieszyc to narzekacie maz pracuje w podobnej branzy na produkcji i zadnych podwyzek nie maja

Pomocna?
Tak1Nie10
Flagowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@magda 14.05.2019 16:32

Jak mąż ma stawkę wyjściową na poziomie który my osiągniemy za 5 lat to się nie dziwie że brak podwyżek u niego

Pomocna?
Tak11Nie
Tony
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@magda 14.05.2019 16:32

Mąż nie narzeka bo już mam dość twojego narzekania, więc woli być cicho i Sobie spokojnie browara wypić

Pomocna?
Tak6Nie4
Olka
 Opinia

dzien dobyr czy warto przyjsc pracowac do cabindU?

Pomocna?
Tak2Nie19
Kat
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Na kwitku za miesiąc kwiecień jest że już ściągnięto na pakiet pzu dlaczego? powinno być ściągnięte z wypłaty majowej skoro funkcjonuje od maja!!!

Pomocna?
Tak13Nie
Flagowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kat 11.05.2019 23:00

Pamietaj że jesteś w cabindzie tu wszystko jest na odwrót . Podwyżki od maja a ceny w sklepach rosna od 1 stycznia , ludzie zeby piatek miec wolny ida odrobic w sobote ten dzien , człowiek planuje urlop na poczatku roku a potem go nie moze dostać wymieniac dalej mi sie nie chce

Pomocna?
Tak16Nie1
pracownik
 Opinia

Czy były już przelewy wypłaty ?

Pomocna?
TakNie5
Pracownik
 Opinia
@pracownik 08.05.2019 17:53

Nikt nie odpowie ?

Pomocna?
Tak1Nie
Lolita
 Opinia
@pracownik 08.05.2019 17:53

Nie bylo. Strajkuja

Pomocna?
Tak3Nie1
Post
 Opinia
@Pracownik 09.05.2019 12:59

Nie ma co odpowiedzieć taka porażka gdzie te podwyzki wypłata (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie5
Sabina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, czy dojeżdza ktoś z Gilowic do zakładu na Grunwaldzką i ma wolne miejsce w samochodzie?Od przyszłego tygodnia pierwsza zmiana.

Pomocna?
Tak4Nie
Malpa
 Opinia

Ogolnie Nie polecam tej firmy.Co pol roku sa testy na ktorych mierza czas w chodzeniu.(usunięte przez administratora) pracy za minimalne wynagrodzenie.Jesli szanujecie swoje zdrowie psychiczne oraz fizycznebto Omijajcie tenze (usunięte przez administratora)z daaaalekaaaaa

Pomocna?
Tak15Nie
alex
 Opinia

nocka zaczyna od niedzieli?

Pomocna?
Tak2Nie2
freegifter
 Opinia
@alex 23.04.2019 15:51

Tak, trzeba przyjść... 5.V.2019na 3 zmianę... komaxy, przygotowanie i małe wiązki

Pomocna?
Tak2Nie
Pacz
 Opinia

Zamiast Bony przelać wcześniej i zaKupy zrobic na spokojnie to jeszcze dziś nie ma ich na koncie. A ten weekend to największa wariacja na sklepach.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Debil
 Opinia
@Pacz 20.12.2018 08:36

Bony są przywilejem ciesz się że w ogóle coś dostajesz, bo równie dobrze mogliby nie dawać i nie miałbyś nic do powiedzenia.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pacz
 Opinia
@Debil 20.12.2018 22:25

Masz rację są przywilejem , ale spójrz co daje konkurencja jak chcę się walczyć o pracownika na rynku pracy w dzisiejszych czasach to różnymi dodatkami można skłonić że wybierze akurat tą firmę lub zostanie na dłużej. Trzeba czymś konkurować na rynku pracy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Debil
 Opinia
@Pacz 21.12.2018 18:25

To idź do konkurencji skoro pasują Ci ich warunki.

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oczy zielone
 Opinia
@Pacz 20.12.2018 08:36

Ale te babska są puste w tym zakładzie żal patrzeć, czytać, słuchać. Dają bony-źle bo za późno, gdyby wogole nie dali to już byłby koniec świata... zamiast cieszyć się z tego że wogole są, i naprawdę małe nie są. Dają paczki - źle, a bo takie czemu nie ma tego tego.. chodzące nieszczęścia ziemskie. Okropne jesteście i atmosfera która panuje w pracy same sobie ja tworzycie...

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grażynka
 Opinia
@Debil 20.12.2018 22:25

Bony są z naszych pieniędzy co miesiąc ściągają nam na fundusz pracy.

Pomocna?
TakNie1
Flagowy
 Opinia

Nauczyciele strajkują bo najniższa ich pensja to 2 tys za siedzenie 6 godzin i czytanie z książki regułek które dzieci przepisują do zeszytów . Ma ponad 3 miesiace wolnego + soboty niedziela . Ja stoję przy głośnej maszynie codziennie 8 godzin raz na 2 tygodnie 12 godzin przez 5 dni w tygodniu mając w sumie 26 dni urlopu +sobota niedziela . Pracując ciężko fizycznie mam 2 tys 300 zł . Też będę strajkował zaraz po górnikach . Proponuje nauczycielowi postać obok mnie 8 godzin i niech tylko patrzy wtedy doceni swoją prace i zarobki .

Pomocna?
Tak12Nie6
Mańka
 Opinia
@Flagowy 09.04.2019 19:58

tak to wygląda kiedy eis słucha jedynie słusznej TV. Nauczyciel pod tablica ma 18 godzin, a sprawdzanie klasówek i kartkówek - w domu , a zebrania rodziców, na nasiadówki tzw Rady pedagogiczne do nocy, a zajęcia wyrównawcze dla słabszych lub nie chcących się uczyć uczniów a dokształcanie - w soboty i niedziele i za swoje pieniądze. A żeby po reformie wyrobić tzw pensum to przemieszczają eis ze szkoły do szkoły za swoje pieniądze. Spokojnie kiedy w większych miastach bo tak szkół nie brakuje ale w mniejszych gdzie jest jedna dwie placówki. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A hałas przy maszynie czy hałas na przerwach bardzo porównywalny - tylko na korytarzu ochraniaczy na uszy nauczyciel nie założy. Znam Wasz zakład i byłam nauczycielką .Odeszłam z zawodu bo nie utrzymałabym dzieci, nie mogłabym ich kształcić, leczyć, wyjechać na wakacje.

Pomocna?
Tak4Nie10
Lesnisnka
 Opinia
@Mańka 10.04.2019 07:15

To tak dobrze jesteście wykształceni i jeszcze sobota niedziela sie doksztalcace nauczyciele to lenie i tyle

Pomocna?
Tak8Nie2
mańka
 Opinia
@Lesnisnka 11.04.2019 02:55

Smutne że tak ludzie mogą myśleć. Takie macie doświadczenia? nie było w Waszym życiu szkolnym nauczyciela z powołania. Jak tak dobrze i leniwie żyje się nauczycielom to polecam się przekwalifikować choćby w nauczyciela zawodu. Bedzie można sprawdzić na własnej skórze jak to dobrze być nauczycielem i jak dużo wolnego ma nauczyciel. Ciągle narzekacie na prace w zakładzie wolna droga do innego zawodu. Czy to nie z lenistwa tylko narzekacie a niczego w życiu nie zmieniacie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Flagowy
 Opinia
@mańka 11.04.2019 18:52

A dlaczego nauczyciele sie nie przewalifikują my pracujemy na stanowiskach fizycznych nauczycielowi jako takiemu fachowcy łatwiej o nową pracę ale wiedzą że drugiej takiej nie znajdą . Niech poszeża swoje kfalifikacje i zostaną wykładowcami na uniwersytetach , taki nauczyciel to jest coś a nie podstawówka i gimnazja gdzie rodzice odrabiają zadania za dzieci w domach bo takim jest nauczycielem że nie potrafi nauczyć

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
 Opinia
@Flagowy 09.04.2019 19:58

Trzeba było się uczyć kolego, iść na studia. Jeden został nauczycielem a drugi robolem :)

Pomocna?
Tak1Nie
Flagowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@123 21.04.2019 14:52

Nauczyciel mógł sobie wybrać lepiej płatną prace nie wiedział jakie sa zarobki patrzyl tylko na to zeby sie nie narobic ? Mógł studiować i wybrać lepszy zawód jeden jest robolem a drugi konczy studia i mysli ze jest szlachcicem a o prawdziwej pracy nie ma zielonego pojecia

Pomocna?
TakNie
falowy
 Opinia

Nauczyciele to największe nie roby jakich znam 18 godz tygodniowo a zadań dziecią zadają tyle że 3godziny to czasem mało żeby to ogarnąć.

Pomocna?
Tak9Nie2
adasd
 Opinia
@falowy 12.04.2019 12:10

"Nieroby" piszę się razem, a przed "że" stawiaj zawsze przecinek. Ja dałbym też kropkę po pierwszej części zdania. Nie bierz tego do siebie, tak tylko zwracam Ci uwagę bo jak już spędzasz te 3 godziny z tym dzieckiem (a mogłabyś wtedy oglądać Trudne Sprawy) to nie marnuj ich, może choć trochę się nauczysz od swojej pociechy.

Pomocna?
Tak3Nie2
był
 Opinia
@adasd 24.04.2019 14:32

Jak widzę napisany wyraz "dziecią" - prawdopodobnie chodziło o - dzieciom - to myślę, że powinien zająć się jednak tymi Trudnymi Sprawami - mniej szkody dla dzieci i ich nauki

Pomocna?
Tak1Nie
Porazka
 Opinia

Ubezpieczenie nowe jest takie ze lekarza mam pod nosem którego znam A firma załatwia mi lekarza w Bielsku jaki to sens kto mi da na bilet czemu nie dali tych pieniędzy do stawki i niech ludzie sami decydują u kogo się chce leczyć gro ludzi leczy się juz u specjalistów i nie beda ich zmieniac A to wychodzi na to że nie skorzystają z oferty zakładu i związków!

Pomocna?
Tak14Nie6
1
zaniepokojona
 Opinia

dlaczego z każdy rokiem bony są coraz mniejsze? mi9

Pomocna?
Tak6Nie2
flagowy
 Opinia
@zaniepokojona 12.04.2019 18:31

Bo silniki w autach służbowych coraz większe:)

Pomocna?
Tak5Nie
Pablo Gąsior
 Opinia

Słyszałam, że Cytryn w Meksyku to niezły dup**yciel, nie wystarcza już mu Pani ze Wzorcowni?

Pomocna?
Tak16Nie5
3
Dorothy
 Opinia
@Pablo Gąsior 30.03.2019 19:59

Nie bez powodu ma ksywę łysy z brazzers hehe

Pomocna?
Tak11Nie2
1
L33t Fi88y
 Opinia
@Pablo Gąsior 30.03.2019 19:59

a uszy Cie nie pieką jeszcze ?

Pomocna?
Tak1Nie7

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Colins adam
 Opinia
@Pablo Gąsior 30.03.2019 19:59

Ludzie mówią ze Cytryn to niezly wodzirej i podobno kabluje na wszystkich swojemu szefowi, prawda to?

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wodzirej
 Opinia
@Colins adam 06.04.2019 16:47

Nawet na samego siebie byleby donos był...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafał
 Opinia

Witam. Czy jako pczątkujący jestem w stanie zarobić 3 tys ( może być ew. z jedną sobotą )netto w tym zakladzie na produkcji ?

Pomocna?
TakNie10
Ale
 Opinia
@Rafał 06.04.2019 07:15

Tak za 2 miesiące i to jeszcze po podwyżkach

Pomocna?
Tak7Nie
Flagowy
 Opinia
@Rafał 06.04.2019 07:15

Jako początkujący musisz najpierw dotrwać do tej 1 wypłaty a to wcale nie jest takie proste . Bedziesz miał ponad 3 tys okolo 3,4 tys ale jak zsumujesz 2 miesiące jako młody pracownik . A potem już z górki ani sie ogladniesz a za 10 lat 3 tys bedziesz mial za miesiac Pozdro

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafał
 Opinia
@Flagowy 06.04.2019 23:05

Aż tak źle ? To nie lepiej poszukać pracy w Bielsku ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K.D
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rafał 06.04.2019 07:15

Tak zarobisz ale w innym zakladzie jesteśmy najgorzej płatnym zakładem, na ostatnim miejscu w tej gałezi motoryzacyjnej. Jeśli chcesz lepiej zarabiać szukaj u konkurencji.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mała mi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rafał 06.04.2019 07:15

Hahaha ludzie tu po 17 latach tyle nie zarabiają xd

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grazyna
 Opinia
@Rafał 06.04.2019 07:15

Po 19 latach pracy z dwoma sobotami premią i dodatkiem stazowym dostaniesz aż .......2550 na rękę

Pomocna?
Tak1Nie1
magda
 Opinia

prosze o pomoc czy szukaja na stanowisko montera wionzek?

Pomocna?
TakNie8

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Myslenie nie boli.
 Opinia

Kto znow wymyslil odrabianie Wielkiego Piatku? W kalendarzu na ten rok nic takiego nie jest uwzglednione, ale widocznie zarzadzajacy maja w (usunięte przez administratora) ten kalendarz. Po drugie po co w ogole sie zgadzacie na cos takiego? Bedziecie robic za darmo w sobote, zeby miec wolne w tygodniu? Czy wy w ogole macie rozum i potraficie logicznie myslec? Jesli chcecie miec wolny W. Piatek, to po prosu wezcie sobie urlop, lub urlop na żądanie, w końcu po to je macie! A nie przez wasze idiotyczne pomysły połowa zalogi bedzie ZMUSZONA do pracy w sobote bez powodu! Jeśli macie mózgi to ich używajcie niekiedy.

Pomocna?
Tak139Nie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Post
 Opinia
@Myslenie nie boli. 06.03.2019 18:38

Jak ustalili kalendarz to juz wiedzieli że W piątek obrobimy w sobote to głosowanie to pic na wodę co roku to samo

Pomocna?
Tak44Nie
Marta
 Opinia
@Myslenie nie boli. 06.03.2019 18:38

Z tego co pamietam to kalendarz jest podpisywany przez najwazniejszych ludzi w zakladzie. Jesli teraz jest zmieniany "na kolanie" to jak to swiadczy o ekipie zarzadzajacej?

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oko
 Opinia
@Myslenie nie boli. 06.03.2019 18:38

Biura tez odrabiania W piątek?

Pomocna?
Tak32Nie
Anonim 10
 Opinia
@Myslenie nie boli. 06.03.2019 18:38

Tyle za. Czy to ktoś czyta z Dyrekcji i wyciąga wnioski. Wielki piątek zawsze był urlop!!!jak pracuje 15 -Lat. Zakład schodzi na psy.Puszcza liste kto chce odpracować wielki piątek .Zenada ale propozycji już nie ma czy może urlop ?.Przecież mamy tyle starego urlopu .Panie Dyrektorze, jest Pan przeciez katolikiem ,bo widzę Pana w kosciele ♥️

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czwartek
 Opinia
@Myslenie nie boli. 06.03.2019 18:38

Może na dzień odrabiania W Piątku trzeba wziąść urlop na zadanie

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zmęczona Dorotka
 Opinia
@Myslenie nie boli. 06.03.2019 18:38

A co na to wszystko Solidarność? Podpisują wszystko co im podsuną, najwyraźniej coś z tego mają.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A ja chciałam zapytać czy wiecie coś o pracy chalpniczej?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Sews-Cabind Poland Sp. z o.o. - Żywiec

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej