SEWS-CABIND POLAND

Żywiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 436 ocen.

SEWS-CABIND POLAND
3 436 6 1

Opinie o SEWS-CABIND POLAND

Natsuya

Cześć , czy to prawda , że są masowe zwolnienia i Cabind w Sporyszu ma być tylko do końca roku i go likwidują?

Meksykanin
@Natsuya 15.10.2018 20:35

Tak komaxy juz wyprzedaja w Lutym 2019 zaklad przechodzi do Meksyku

Natsuya
@Meksykanin 15.10.2018 21:28

Dziękuje bardzo za odpowiedz :)

anonymous

Czy ktoś wie czy łysy magazynier jest wolny czy zajęty?

Andzia
@anonymous 08.10.2018 18:37

Podobno ma chłopaka...

Katrin
@anonymous 08.10.2018 18:37

Zajęty, ma już jakąś

Ola

Może być puki co

Praski

Jak nowa liderka na komaxach?

anonim

(usunięte przez administratora)

...

Daltego firma ma tyle chetnych nowych osob.

Marco

Cabind ma opinie dobrego pracodawcy?? chyba tobie firmy się pomyliły! Zatrudnianie ukraińców i nagrody 500+ za polecenie nowego pracownika to akt desperacji tego pracodawcy.Żaden normalny Polak nie popracuje tam dłużej jak miesiąc. To miejsce dla nieudaczników,ludzi którzy mają nóż na gardle bo mają kredyt do spłaty i godzą się pracować za grosze.Jeśli jesteś zdesperowanym nieudacznikiem który chce pracować za 2000zł i pozwolić na to żeby wydawały Ci polecenia osoby nie wykształcone,chore psychicznie i konfidenci którzy tylko czekaja na okazje żeby donieść na ciebie do kierownictwa to proszę bardzo...cabind przyjmie Cie z otwartymi ramionami do pracy.

Ola

Jeżeli chodzi o Tanie ukrainke tak pracuję ma 2 zm.

Kasia
@Ola 24.09.2018 11:27

Tania już chyba nie pracuję. Poszła do Delhi czy aptiv jak to się tam nazywa . Tam jest podobno lepiej dla nich i te 2 jula i ala też.

adasd
@Marco 24.09.2018 09:36

Marco co do niewykształconych to "niewykształconych" piszemy razem a nie osobno, więc no wiesz, dokształć się :) Marco na dyrektora, takich nam trzeba!

Marco
@adasd 25.09.2018 15:10

Adasd masz racje.Może i jestem nie wykształcony.Ale ja mam sumienie czyste.Nigdy nikogo nie (usunięte przez administratora) i nie cisne się do żądzenia i bycia dyrektorem. Poprostu nie dałbym rady gnoić ludzi.Pozatym od rozkazywania są nasze żałosne liderki które pod dyktando kierownika produkcji doprowadzają ludzi do nerwicy. Brygadzistki zajmujące się pilnowaniem ludzi czy czasami nie skończą pracy 30 sekund wcześniej lub czy kosze na śmieci równo stoją. Masterzy to zaraz będą mieć hemoroidy od siedzenia na (usunięte przez administratora) przez 8 godzin.I my frajerzy fizyczni musimy zapieprzać na wypłaty tych leni.Hahha śmiech na sali to co dzieję się w tym pseudozakładzie pracy.Żal.

Dawid

Jak z tymi zwolnieniami? Ktoś coś wie? Bo przecież przyjmują naszych i Ukraińców to chyba praca Jest?

Bolek

Mogą być lepsze Ale 2 soboty to spoko.

Celina

Serio taki tam wyzysk a jakie zarobki w ogóle?

Marco
@Celina 27.09.2018 14:17

Najniższa krajowa jeśli chodzi o zarobki,2100 po kilku latach pracy w tym obozie.Nie dość że nie zarobisz to jeszcze stresują człowieka o byle pierdołe. Pracowałem we wszystkich wiekszych firmach w Żywcu i okolicach... cabind jest najgorszy.

Ola
@Celina 27.09.2018 14:17

Zarobki nie są takie złe.

mieszkanka cieciny

Witam weszłam poczytać opinie i jestem w szoku przykro że są takie miejsca pracy jeszcze. Ktoś mi polecił ale chyba się PRZERAZIŁAM PO TYCH WPISACH są tylko złe opinie??? Co polecicie dobrego w tym zakładzie może jest jakaś zmiana na której jest dobrze? Pozdrawiam

Mała mi
@mieszkanka cieciny 27.09.2018 07:37

Nie polecam pracowałam kilka miesięcy i to był najgorszy czas w moim życiu zdrowie straciłam mam problemy dermatologiczne na rękach do tej pory (usunięte przez administratora) i nie szanowni pracownika!

anonymous
@mieszkanka cieciny 27.09.2018 07:37

Może haczinson albo delphi

Bolek

Sex to nie nowość gratulacje dla komaxów.

Zainteresowana 83

Wiecie coś o przedłużeniach umów podobno na jakiś liniach czytały liderki jakieś pismo od dyrekcji?

Ziom

Kochani to dopiero początek cyrku przenoszą bo tak im jest wygodnie, zgrane grupy będą rozpieprzane, kto podpadł ma czerwone kartki wycierane nim będą kąty.. Te zakład to dno i 5 metrów mułu.. mamy nagranie jak liderki się wysmiewaja z pracownikow kiedyś to wykorzystamy więcej nagrań i mamy podstawy do ściągnięcia TELEWIZJI ALBO INSPEKCJI PRACY..

anonymous

Sorry dla pstrykajacej się pary w szatni. To nie pierwszy raz .

Opinia

Nie polecam tego zakladu. Atmosfera w pracy jest fatalna. Ludzie nawzajem na siebie donosza. Na kazdym kroku mozna spotkac lizodupow, ktorzy łechtaja ego zarzadzajacych. Co do zarzadzajacych. W zakladzie panuje od dłuższego czasu chaos. Wydaje sie, ze nikt nad tym nie panuje. Co dziwniejsze, "grube ryby" caly czas siedza na swoich stołkach, a za caly (usunięte przez administratora) jest winny zwykly, szary pracownik ktory brzydko zamiata, albo krzywo siedzi. Ci wspaniali zarzadzajacy zamiast ulatwiac i usprawniac prace, ciagle wymyślają bzdurne reguly, zasady, nakazy i zakazy. Zwykly czlowiek nie jest w stanie zapamietac wszystkich tych idiotycznych wytycznych. Gdzie 60% i tak nie jest przestrzegane, poniewaz gdyby czlowiek chcial pracowac kropka w kropke wg tych zasad, po jednym dniu dostalby reprymende od przełożonego, ze nie jest wydajny. Zaklad pełen kontrastow i wzajemnie sie wykluczajacych decyzji.

FajnyTyp
@Opinia 19.07.2018 19:47

Najlepsze jest że jak coś zgłaszasz to po chwili okazuje się że Ty winny jestes bo ruszyłeś święte krowy.

,,,,,
@FajnyTyp 27.07.2018 04:06

to teraz ktoś mądrze powiedział;/

Kaska
@,,,,, 27.07.2018 19:51

Stresujaca i nerwowa atmosfera. Zarobki słabe.

123
@Kaska 30.07.2018 11:39

Dodam jeszcze przymusowe 12h do ktorych jestesmy zmuszani

Kapo
@123 01.08.2018 01:19

Trzeba (usunięte przez administratora) 12stki przymusowo i głupcy jesteście że robicie, niech staną te wielkie panie niech im się leje pot po (usunięte przez administratora) ach tak jak nam w tym upale (usunięte przez administratora) jak za Niemca.

An
@Kapo 06.08.2018 18:21

Lepiej isc do innej firmy. Cabindu odradzam

Hela
@An 18.08.2018 10:45

Ja tez odradzam

Kyrlio
@Hela 22.08.2018 09:58

Nie ma tam nic pozytywnego?

O9u
@Kyrlio 26.08.2018 19:37

Raczej nie.

Poldi

A czy ktoś wie czy Tania pracuję?

bosa

jak nazywa się ten wysoki i łysy magazynier ?

Aaaaa
@bosa 01.09.2018 00:24

A co zrobił co od niego chcesz

kolo
@Aaaaa 02.09.2018 16:44

DOBRZE !!!

Wolny
@bosa 01.09.2018 00:24

łysy

Req

Czy będą w najbliższym czasie zwolnienia w firmie? Ktoś coś wie?

Lol
@Req 10.09.2018 20:55

Nie zapowiada się na zwolnienia. Ale wszystkie fajnie ukraiński poszły do aptiv.

xyz
@Lol 20.09.2018 19:04

tak....ida ida i dojsc nie moga...to sa totalne nieroby

Smieszne to

Zaklad nadal nie potrafi szanowac pracownikow. Zamiast motywowac, straszy redukcjami, brakuje jeszcze tekstu o "autobusie chetnych" za drzwiami na nasze stanowiska. Patrząc z boku, wydaje sie ze nasi zarządzający zyja w innym świecie. Zwlaszcza siwy pan z biura prod. Prosze zejsc na ziemie i zobaczyc prawdziwe problemy, a nie obarczac wina ludzi. Ktorych cabin ma coraz mniej. Nie pozdrawiam.

....

Super inwentaryzacja starsze kobiety na drabinkach miedzy przewodami a mlode dziewczyny siedza przy komputerach:) Brawo!!!

zniesmaczona
@.... 01.09.2018 16:00

albo z nosem w komórce jak pani techniczna z apl, widocznie biurowe są na innych warunkach

Anonim8
@.... 01.09.2018 16:00

Cały Cabint nic nowego

Smerfi99

Mam pytanie o co chodzi z czerwonymi kartkami i co za to można mieć?

Tim Howard
@Smerfi99 29.08.2018 20:07

Jak wjedziesz od tyłu Pani z kontroli to sędzia może dać czerwoną kartkę.

Tom

Zakład jest w fatalnej kondycji. Jutrzejsza inwentaryzacja ma to potwierdzić.

Maszswojcabind

Pracowałam w cabindzie na start dostalam 1600zł, po 6 miesiącach 1800zl. Poszlam do innej firmy na start 2100zl, po 6 miesiacach 2700zl!(na rękę) wstyd, praca haniebna za tak marne pieniądze i w dodatku pod hordą wyrafinowanych wyjadaczek.

anonymous
@Maszswojcabind 28.08.2018 15:50

A co to za zakład gdzie teraz pracujesz

anonymous
@anonymous 28.08.2018 19:07

Jeleśnia

Maszswojcabind
@anonymous 28.08.2018 22:25

Nie, żadne kable :p

Olin

Czy Pan konserwator mógłby przy bramie wyjazdowej namalować na jezdni linię dzielącą jezdnię na dwa pasy a na tych pasach strzałki na jednym pasie w prawo a na drugim w lewo. Bo nadal sie zdążą że znajdzie się kierowca który jedzie środkiem i z tamuje plynny wyjazd zamiast ustawić na dwa pasy jak większość osób

Natalia

@An, czy aby na pewno nie da się powiedzieć o firmie nic chociażby neutralnego? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifiakcje? Może osobiście brałeś udział w jednym z nich i możesz podpowiedzieć nam coś więcej na ten temat? Powiedz nam jak wygląda ten aspekt w SEWS-CABIND POLAND. Czekamy na opinie.

Natalia

@Może inżynier, czy złożyłeś już swoją aplikacje na stanowisko o którym mówisz? A może jeszcze się zastanawiasz? Powiesz nam co, oprócz warunków finansowych jest dla Ciebie istotnym aspektem pracy? @Janusz, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza?

Może inżynier

Witam, widziałem ofertę pracy jako inżynier projektu (międzynarodowy). Ktoś się wypowie jaka praca, jakie zarobki?

Janusz

TYLKO PIĆ JEŚĆ SPAĆ JAK SOMSIAD (usunięte przez administratora) TYLKO PIĆ JEŚĆ SPAĆ

Lolitka

Ania ze zgrzewarek to wredna baba podejdziesz do niej to pożałujesz kto to widział liderka a taka nie miła .. :-O

Szary pracownik
@Lolitka 25.07.2018 14:07

Proponuję nagrywać ten cały cyrk kuśwa.. Ale przecież nie można, tam nic nawet na lidera się popatrzyc chodzą takie panie wielkie dziadówy a największa to z WG.. Co z patroli się wywodzi i ma męża alkoholika a tu struga wielka damę trochę pokory i szacunku do ludzi pani Barbaro

Ja
@Szary pracownik 03.08.2018 08:20

Szanowny pracowniku jeśli tak bardzo Ci nie odpowiada praca w naszej firmie i krytykujesz dobrych ludzi to pamiętaj że karma się wraca dojdą cię przyjaciele tej osoby pozdrawiamy ludzie z EJWG a ja będę pierwszy za twoimi plecami dowodzenia

.....
@Ja 04.08.2018 09:36

Ogarnij się człowieku i przestań straszyć Prawdę trzeba przyjąć na klatę i spróbować poprawić zachowanie a próbować straszyć to dzieci w przedszkolu Nie pozdrawiam

Zoltan
@Ja 04.08.2018 09:36

Chore układy w tym zakładzie a może by tak wkoncu się zebrać i zrobić protest?

Andzia
@Ja 04.08.2018 09:36

Dobrzy ludzie? Śmiechu warte na palcach by policzyć tych dobrych nie chce wymieniać tych pań.

Jontek

Ktoś wie gdzie można kupić doklejane rzęsy? Podobno na Utility handlują na wielką skalę, chcę dokleić do reflektorów samochodowych

Poldi
@Jontek 24.07.2018 08:17

Na Komaxach świnka Peppa Ci sprzeda

Góral
@Poldi 24.07.2018 09:06

Masakra przy tych upał ach nawet dodatkowej przerwy nie zrobią... może pomyślą jak znów ktoś umrze na zakładzie..

.....
@Poldi 24.07.2018 09:06

Kto to Pepa ?

Ania

Będzie wypłata na postój?

Zostaw opinię o SEWS-CABIND POLAND - Żywiec

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEWS-CABIND POLAND