Philips

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 191 ocen.

Philips
2 191 6 1

Opinie o Philips

Zibbi

Nowa firma sprzątająca się stara to młoda ekipa i to jest godne uwagi docenić ich trzeba.

Gold
@Zibbi 06.06.2018 22:19

Co to za młoda ekipa?takie dokładne czy są urokliwe?może masz jakieś namiary? :)

Życzliwa
@Gold 14.09.2018 13:42

Z tego co wiem zaklad już kombinuje jak się pozbyć tej ekipy,a może przy najbliższym przetargu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kaz55

Rekrutują na produkcję.

Tp1

Niestety, ale fakt taki,że zakład umiera w biały dzień... Doświadczeni ludzie odchodzą. Mało trafione nowe projekty. Z tego co wiem kolejne wypowiedzenia są przygotowane do podpisania. Praktycznie każdy z kim rozmawiam szuka pracy. Robotnik sobie poradzi. A ten co bierze grube tysie...

Wuder
@Tp1 27.08.2018 21:15

Ten zaklad jeszcze istnieje? Myslalem ze biedronka juz tam stoi.

Robotnik

Nie dzieje sie za dobrze, wiele osob sie zwalnia a kierownictwo nic sobie z tego nie robi, brak szacunku dla fachowcow z duzym stazem, nie mowiac juz o podwyzkach ktore sa smieszne. Zaklad schodzi na psy.

Cezary

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Fałszywymi wpisami można bardzo zaszkodzić!!

Marek

Szczerze odradzam, firma powoli umiera bo ile można produkować trzonki do żarówek :D Poza tym zarobki takie sobie, na 1 i 2 zmianie totalny terror i kontrola, nawet jak straszny upał trzeba być ubranym we wszystko. Jedyny plus to taki że na 3 zmianie można spać i walić alkohol :)

Natalia

@tp1, czy nie ma innego sposobu, poza zmianą kadry zarządzającej, żeby zmienić relacje panujące między pracownikami różnych szczebli? Czy ciągła rotacja pracowników jest lepszym modelem organizacji pracy, niż dążenie do optymalizacji warunków w ramach istniejącego stanu zatrudnienia? Ciekawa jestem, czy w firmie Philips funkcjonuje jakaś organizacja pracownicza typu związek zawodowy?

Zenek

Czy wiecie coś o nowych ofertach pracy?

tp1
@Zenek 07.06.2018 08:48

ofert pracy jest dużo, co miesiąc zwalnia się po 4-5 pracowników. nikt w obozie nie będzie pracował. dopóki nie zmieni się kadra zaradzająca lepiej nie będzie

Natalia

@Zenek nie znalazłam żadnych aktualnych ofert pracy w Philips. Natomiast często takie informacje pojawiają się na naszym forum, więc jeśli jesteś zainteresowany podjęciem tam zatrudnienia, to zaglądaj tu regularnie. @Pracuś a co się zmieniło na tłoczni? Możesz to jakoś sprecyzować i napisać więcej na ten temat? Konkretne informacje z pierwszej ręki będą pomocne dla osób zainteresowanych pracą w Philips.

Administrator

Czy od czasu dodania ostatniej opinii wynagrodzenia w Philips uległy zmianie?

Pracownik

A teraz z innej beczki jak podoba się nowa firma sprzątająca ,podobno tańsza niestety taniej rzadko oznacza lepiej.

Pracuś
@Pracownik 22.03.2018 14:40

Super, sprzątają bardzo dokładnie- nawet telefony pracowników

Pracownik
@Pracuś 02.04.2018 16:24

Spokojnie moglo zostać to co bylo przynajmniej się starali no i kradzieży nie bylo.

Pracuś

Prac a na tłoczni już nie jest taka sama jak wcześniej. Nie polecam!

.

Czym różni się sortownia od galwanizacji ?

Qwertt
@. 06.01.2018 11:37

Niczym, tu i tam zapier#$!asz tak samo.

Natalia

@., jesteś zainteresowany zatrudnieniem w Philips? Jeżeli tak jest, to dobrze by było gdybyś zrelacjonował innym zaglądającym na ten wątek osobom przebieg procesu rekrutacyjnego, w którym prawdopodobnie weźmiesz udział. Jaki rodzaj stanowiska najbardziej interesuje Cię w tej firmie?

Tuptus

Ten zakład jeszcze coś produkuje? Niebywałe.

pracownik

zarobek 4200 produkcja

John
@pracownik 12.08.2017 10:24

4.200? Na produkcji? Chyba technolog.... 14 lat tam robie i tyle nie widzialem

robcik
@pracownik 12.08.2017 10:24

chyba na kwartał...

Pełny

Witam, powiedzcie ile można zarobić na produkcji? Netto...Aktualnie mam prace ( zarabiam 2600zł netto) . ile tam mozna dostać ?

wartownik
@Pełny 08.08.2016 11:57

2100

robol
@Pełny 08.08.2016 11:57

1900 + 5% premii

Lulek

Mlody na dzień dobry ile może dostac

robol
@Lulek 10.10.2017 08:58

1900 na start. bez premii jeszcze mniej

Natalia

@John Twój staż w Philips jest imponujący. Co z perspektywy tak długoletniej współpracy z tym pracodawcą jesteś w stanie o nim powiedzieć? Na jakich warunkach opiera się Twoja współpraca? Czy w międzyczasie udało Ci się awansować na wyższe stanowisko? Twoja opinia będzie ważna dla osób, które myślą nad złożeniem swojej aplikacji do tej firmy.

Ugabuga

Ciekawe co będzie od stycznia...

Karol

Sądzę, że taka długa lista ofert pracy zmusi niektóre firmy do podniesienia zarobków. Jeszcze trochę i zdobycie na rynku dobrego fachowca będzie wielkim problemem!!

Natalia

Obecnie firma prowadzi nabory na różne miejsca pracy, więc wnioski jaki mi się nasuwają to takie, że firma dobrze prosferuje i poszukuje nowych pracowników do takich miast jak Łódź, Gdańsk czy Kraków. Warunki zatrudnienia pozostają bardzo lukratywne ponieważ oferują szereg benefitów, stabilne zatrudnienie i elastyczny czas pracy.

pracownik

nie wiem na co nazekacie pracuje w tej firmie sa lepsze i gorsze strony normalka a co do władzy majstra technologia na Tp-2 wystarczy ich popieprzyć i chodzą ze spiszczona głowa a co do kierownika co mogę powiedzieć zła zmiana bo jak beatka byla kierownikiem to majster i technolog na baczność stali hahha

led34

Zero szacunku dla pracowników!! tylko wymagania zastraszania

Never again!

Niestety pracowałam w tym bagnie, czego po dziś dzień żałuję. Pensja do kitu, kadra zarządzająca - dno intelektualne i moralne. Ogólnie syf, kiła i mogiła - jak masz nogi, to omijaj z daleka, a nie masz, to poproś kogoś żeby cię odciągnął na bezpieczną odległość.

miszczu

Pracowałem kiedyś w tej firmie. Zarobki takie sobie. Najwięcej zarabiały tyłkowłazy i kapusie. Dziwię się, że ta firma jeszcze istnieje.

Tym

Czy do Philips przyjmują że tak powiem, z ulicy, bo muszę przyznać, że warto byłoby sprawdzić się w takiej kortporacji

żarówki

Widzę że na tym forum opiniują same ( usunięte przez administratora )

żarówka

Kto pamięta Półmiarka o co o nim możecie powiedzieć.

żarówki

Czy ktoś może coś powiedzieć na temat nie pracujących już w philipsie facetów pod tytułem Dariusz Półmiarek i aSławomir Strzelczyk?

Zostaw opinię o Philips - Bielsko-Biała

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philips