Philips

Kętrzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 185 ocen.

Opinie o Philips

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philips

Firleii

Ja jakoś nie narzekam na pracę w tej firmię, w sumietakim właśnie po to tam jestem: żeby PRACOWAĆ a nie żalić się na jej temat i wymyślać pierdoły na temat kierownictwa czy innych pracowników, z którymi współpracuje. Praca jest jaka jest, do lekkich nie należy, jednak jak to mówią "dla chcącego nic trudnego". Jeśli się chce pracować i idzie się tam, żeby zarobić to niestety, jeśli ktoś chce utrzymać się na w tej firmie to musi pokazać, że chce i potrafi nauczyć się nowych rzeczy. Robota tam nie polega na staniu i lenistwie, co niestety idzie często zauważyć po nowych osobach a niestety, trzeba przebierać łapkami i robić to co należy do obowiązków na danym stanowisku (obojętnie czy jako router, pracownik produkcji lub magazynier). Produkcja opraw nie jest prosta czy na LpB czy na LpC lub LpA. Pracowałam kilka lat temu na trunkingach i pamiętam do dziś jak z dziewczynami z nitki robiłyśmy po 120 opraw, mimo iż są trudniejsze od Lera czy Revo lub Petrola. Teraz kiedy idę tam zapalić, widzę normę 38 lub ok. 50. Nie wiem dlaczego praca tam tak osłabła czy z winy pracowników czy z powodu braku komponentów, jednak czynników może być wiele. U nas na LpB też częto są problemy co do braku pracy, jednak to nie jest wina kierownictwa. Najczęściej nawala magazyn i malarnia, a co do sobót, bez przesady. Kiedy wcześniej były płatne, ludzie nie chodzili bo mieli wywalone na to, kiedy zmienili płatne na za dzień wolny, to narzekali, że mogliby płacić za sobotę. Teraz znów są płatne i ilu z Was byłobw sobotę? Co chwilę słyszę "P******ę, w żadną sobotę nie idę", a potem narzekacie, że niby Was zmuszają? Mają inny wybór skoro ani płatne soboty ani za dzien wolny nie potrafią Was namówić by przyjść? Logika.

das

Są jakieś ogłoszenia?

Lpc

No i gdzie nasze dodatki za czterobrygadówkę?Zamiast tego normy z kosmosu,nie do wykonania dla normalnych ludzi,którzy prócz pracy mają jeszcze dom,rodzinę...Ale kogo to obchodzi?!liczy się wydajność.Taaak wydajność święta rzecz,a zwykły szaraczek z produkcji,od którego przecież wiele zależy nic nie znaczy. Smutne to wszystko i przygnębiające.Wyzysk made in china.

Phi
@Lpc tydzień temu
No i gdzie nasze dodatki za czterobrygadówkę?Zamiast tego normy z kosmosu,nie do wykonania dla normalnych ludzi,którzy prócz p...

Wez sie do pracy zamiast tak sie rozczulać nad sobą. Nie podoba sie to dowidzenia.

Lpc
@Phi tydzień temu
Wez sie do pracy zamiast tak sie rozczulać nad sobą. Nie podoba sie to dowidzenia.

Dziękuję za radę ...DO WIDZENIA (tak jest poprawnie:(

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@ja rozumiem, że nie polecasz pracy w firmie Philips m.in ze względu na wynagrodzenie. Czy w firmie nie ma możliwości dostania podwyżki albo jakiejś premii? Czy ktoś z was opowiedziałby o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie Philips?

czwarta brygada
@Paulina 2 tygodnie temu
@ja rozumiem, że nie polecasz pracy w firmie Philips m.in ze względu na wynagrodzenie. Czy w firmie nie ma możliwości dostania...

Liżesz cztery litery mistrzom i liderom to będą traktowali Cię dobrze i może dadzą lepszą znaczy się lżejszą pracę a w innym przypadku to ta niedouczona, niewychowana (absolwenci gimnazjum bez daru wypowiadania się i tworzenia zrozumiałych zdań i wypowiedzi ) młodzież będzie Tobą pomiatała jak śmieciem. Prędzej tryzuba zrobią kimś WAŻNYM ( w sensie produkcji tzn. nic taki nie robi , niby sprawdza, kontroluje ale i tak o niczym nie ma pojęcia) niż Polaka. Taki to zakład pracy. Ale jeśli chcesz spróbować, zobaczyć, doświadczyć ( m.in. upokorzenia psychicznego ) to polecam.

yhym
@czwarta brygada 2 tygodnie temu
Liżesz cztery litery mistrzom i liderom to będą traktowali Cię dobrze i może dadzą lepszą znaczy się lżejszą pracę a w innym pr...

tak, jasne.. nawciskali umow dla gospodyn domowych i ludzi uposledzonych zyjacych z zasilkow i spodziewaja sie super produkcji i wydajnosci

ja

Nie traktują ludzi poważnie. Totalny Wyzysk. Marne pieniądze. Nie polecam.

Phi

Jak nie zasłużyłeś to nie masz.

4 brygada

A gdzie kasa za obecność w sierpniu na czterobrygadówce ??? Nie starczyło dla roboli ??? Chamstwo!!!

Pablo

Witam. Czy moze ktos powiedziec cos na temat jak wyglada praca na stanowisku magazyniera ? Jakie obowiazki na czym polega tak naprawde praca na tym stanowisku ?

Marcin
@Pablo 11.09.2017, 21:56
Dzieki. A co robi tak konkretnie ten magazynier moglbys napisac ? Jakie obowiazki ? Czy tyra sie ze jezyk przy jajach wisi. Jes...

Sory nie powiem Ci przekonaj się ale podobno ludzie będą tam pracować do końca roku. Znów zmieniają system

Jaguar
@Marcin 13.09.2017, 17:27
Sory nie powiem Ci przekonaj się ale podobno ludzie będą tam pracować do końca roku. Znów zmieniają system...

A po końcu roku kto? Psy i koty?

mieszkaniec

Ostatnio widziałem artykuł zamieszczony na "Nasze Miasto Kętrzyn pl" . Brak ludzi do pracy w Philipsie ?? Może zastanówmy się dlaczego nie ma ludzi do pracy ???? A nie ze ludzie nie chcą pracować!!! Co Robi Philips żeby zachęcić ludzi do pracy ??? Wynajmuje Agencje Pracy do znajdywania pracowników. Podnieście płace a ludzie się znajdą , a nie wydajecie pieniądze na jakieś agencje czy pracowników z Ukrainy. Ludzi nie będzie , młodzi ludzie wyjeżdzają za lepszymi zarobkami , na studia , za granice. Gdzie są jakieś perspektywy. A Kętrzyn się nie rozwija, nie ma czym przyciągnąć ludzi, nawet turystów. Żadnego rozwoju

ktoś

Witam. jakie są zarobki w philipsie na produkcji ?? a jakie jako operator wózka ??

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Pablo
@Marcin 08.09.2017, 19:09
Marco na tym polega życie a tym bardziej w tym kraju nie dasz rady zarobić na rodzinę pracując w Philips. A każdy pragnie rodz...

Czy myślisz, że Philips to tylko produkcja zarabiająca 1600zł?

Marcin
@Pablo 11.09.2017, 09:22
Czy myślisz, że Philips to tylko produkcja zarabiająca 1600zł?

To fakt mam znajomych którzy dostają mniej

Ad augusta per angusta

Szkoda gadać...Nie ma pracy - ŹLE, jest praca-też NIE DOBRZ. Polska to wolny kraj, zawsze można się zwolnić i dać swoje stanowisko Ukraińcom. Fabryka się powiększa z roku na rok i pewnie za ok 3 lata będzie podwojenie produkcji i tym samym zwiększenie liczby pracowników. Zarówno operatorów jak i specjalistów, wiec może warto iść na studia i zamienić wkrętak na komputer.

xxx

Nie jest tak źle chyba że trafisz na pseudo trenerkę Madziunię to już lipa wszystko wiedząca przemądrzała bez niej to philips by padł a tak naprawdę to w niczym nie umie pomóc tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich

Ewa L

Jakie sa zarobki w Philipsie i jak wygląda rekrutacja pracownika? Proszę o wiadomość.

Do wszystkich
@Ewa L 19.08.2017, 12:43
Jakie sa zarobki w Philipsie i jak wygląda rekrutacja pracownika? Proszę o wiadomość.

2500 brutto przez agencje pracy tymczasowej "Randstad" + dodatkowo płatne soboty. Rekrutacja pracownika jest bardzo szybka. Zanosisz CV a w tym samym tygodniu masz już szkolenie bhp i zaczynasz prace

Marcin
@Ewa L 19.08.2017, 12:43
Jakie sa zarobki w Philipsie i jak wygląda rekrutacja pracownika? Proszę o wiadomość.

Nie marnuj sobie życia znajdź inną prace

Marcin

Zmuszanie do pracy pod pretekstem dnia wolnego to już żenada.40 godzin pracy tak jest w umowie pracy tymczasowej a to co robi randstad jest pod paragrafem kodeksu pracy. Nie wywiazujecie się z własnych umów i proszę mi nie mówić że jest to dobrowolne przyjście bez żadnych konsekwencji nieobecności. Mam propozycje zróbcie z Ukraińców jeleni.

POL

Chodzą takie plotki, że niedługo w Philipsie sami Ukraińcy będą pracować. W regionie gdzie jest 30% bezrobocie! Wspaniała polityka. Gratuluję. Gdzie są związki zawodowe?!!! Zarządy pierdzą w stołek bo mają robotę zapewnioną więc po co się wychylać!

Pracuś

Lpc musi pracować na 4 zmiany przez niekompetencje innych osób. Brak komponentów na czas, duża ilość procesów czy nowe oprawy które miały być super dopracowane, a są tylko kulą u nogi. My za to cierpimy bo my jesteśmy temu winni

Pracownik

Nie wiem po co wypowiadają się w temacie 4 zmianowki ludzie, którzy nie wyglądają dalej jak metr od swojego wkrętarka.

Do wszystkich

Wezcie sie do pracy

Do wszystkich

Powiem Wam tak. Każdy dział ma swoje wady i zalety. Czterobrygadówka to nie dobre rozwiązanie dla nas a szczególnie w wakacje. Nic sie na to nie poradzi niestety. LPb od września prawdopodobnie rusza na czterozmianówke. Więc wszystkich nas to czeka. I niema co sie kłócić tylko trzeba pracować. Jeżeli komuś nie odpowiada praca, system czterozmianowy, niska płaca to każdy może zmienić prace. Są inne mniejsze firmy w mieście i w okolicy gdzie pilnie szukają do pracy. Dziękuje za wypowiedź i życzę Wam wszystkim udanej pracy. Pozdrawiam.

Lpc
@Do wszystkich 25.07.2017, 19:01
Powiem Wam tak. Każdy dział ma swoje wady i zalety. Czterobrygadówka to nie dobre rozwiązanie dla nas a szczególnie w wakacje....

Mało prawdopodobne,pracownik i Nicku Ll będzie RYŁ 8 razy szybciej i nie dopuści do tego,nooo chyba,że zostanie do tego przymuszony .:(

Ll

To naucz i pokaż ukraińcom jak powinna wyglądać praca. Powiedz do nich co myslisz i zmuszaj ich do zapier..... Pokaż że to POLSKA gospodarka a nie ukraińska co przyszli tylko na gotowe .

Ll

Niepodoba Ci sie tzw. obóz? To zmień prace. Nikt na siłe Cie nie trzyma. Chyba że wiesz że żadna inna firma nie bedzie chciała tak beznadziejnego i słabo pracującego pracownika.

Najniższy szczebel albo jeszcze niżej
@Ll 25.07.2017, 13:13
Niepodoba Ci sie tzw. obóz? To zmień prace. Nikt na siłe Cie nie trzyma. Chyba że wiesz że żadna inna firma nie bedzie chciała...

Jeśli jestem beznadziejnym pracownikiem to dlaczego dostaję tzw. piątki jako ocenę pracowniczą? ( w sumie to nic nie daje). Potrafię RYĆ wszędzie na produkcji a nie jak niedouczeni pseudo liderzy i ich pupilki, ukraińcy na nitkach nie RYJĄ, oni spowalniają RYCIE i normy nie zrobisz choćbyś chciał. Ale uważam, że dyskusja nie ma sensu. Pozdrawiam.

Ll

Gdybyście tak intensywnie pracowali jak ludzie z LPB to byście nie mieli czterobrygadówki. Przyjdzie i popatrzcie jak tam ludzie pracują. Jak kobiety i młode i w średnim wieku zapier.... spocone. Tak samo faceci. Przyjdzcie i zobaczcie. A nie jak LPC wszyscy leniwi. Tylko wam dawać. Jak bedziecie dobrze pracowac, trzy razy szybciej to czterobrygadówka nie bedzie Wam potrzebna. Chcecie żeby było sprawiedliwie to najpierw zacznijcie trzy razy szybciej pracować a potem prosze o wypowiedzi.

Ll
@Lpc 25.07.2017, 15:35
A nie pamiętasz jak u was w tamtym roku była czterozmianówka?Czyżbyś mało intensywnie wtedy pracował/a?A może na L 4 wtedy byłe...

Każdy widzi jak tam ludzie wiecznie albo stoją i wolno pracują albo siedzą. Bo robią sobie przerwy gdzie nie powinni ich mieć bo są niby zmęczeni. Pracownicy na LPb nie mają krzesełek na liniach jak Wy. Muszą pracować na stojąco po osiem godzin lub czasem nawet po dwanaście bo są przymuszani do nadgodzin i niemają wyjścia.

Lpc
@Ll 25.07.2017, 18:45
Każdy widzi jak tam ludzie wiecznie albo stoją i wolno pracują albo siedzą. Bo robią sobie przerwy gdzie nie powinni ich mieć b...

Przymuszani do pracy????Ahaaaa....

Ten sam

Może tak cały zakład na czterobrygadówkę a nie tylko jeden dział. Wtedy będzie sprawiedliwie. Urlopy normalnie dawać ludziom pracy a nie po tygodniu cykać a nieroby z biura idą na 3 tygodnie. Chamstwo !!!

Olsztyn

Przestańcie na wszystko narzekać. Ludziom leniwym to wszystko przeszkadza, byle tylko nie pracować. Weźcie się do pracy a szczególnie magazyn, który codziennie spowalnia prace na produkcji a operatorzy muszą przez leniwość magazynu przychodzić w soboty do pracy lub zostawać na nadgodziny. Philips musi poważnie wziąść się za ludzi pracujących z magazynu bo widocznie za dobrze mają, a przez nich klient nie otrzymuje opraw na czas. Natomiast jeżeli nie podoba się Wam praca to możecie sobie zmienić. Zamiast narzekać to wykorzystujcię tą energie do pracy a wszystkim nam się to opłaci. Pozdrawiam

Patriota

Niebiesko żółtych zrobili inspekcyjnymi. Koszmar. Dla Polaków nie ma takich etatów? W tajemnicy wszystko robią. Będą sprawdzać i dawać paski Polakom. Pięknie !

jola

Czterozmianówka za tydzień się kończy :) ,cieszycie się?

mario

Witam nie macie racji nic nie ucichło to jest cisz przed burzą wiem to z pewnego żrudła teraz dopiero się zacznie tylko trzeba było trochę odczekać i poczekać na ich błędny ruch a taki właśnie zrobili zastraszają ludzi azali podpisywać pismo że trzeba przychodzić do pracy w sobotę w niedzielę a takiego czegoś nie mogą absolutnie robić to jest jawne zastraszanie pracownika i mają jeszcze śmiałość mówić że jak ktoś nie podpisze lub nie przyjdzie to wyciągną wnioski to jest już jawne zastraszanie a tak nie może być nadganiają pracę bo już powoli ludzie rzucają robotę teraz dopiero zobaczą za te zastraszanie ludzi

Obserwator

Patrzac na to jak pracuja na magazynie (rozladunek i zaladunek samochodow), to wiecej jak na najnizsza krajowa to nie zasluguja! Maja pretensje do kierowcow, ze przywoza towar, a przeciez jakby nie przywozili to by roboty nie mieli! Specjalnie kaza czekac na rozladunek po 1-3 godziny, bo sie robic nie chce, a przeciez kierowca jest tez zmeczony, bo jest w trasie czesto po 10-12 godzin i chcialby wkoncu jechac do domu. Jak sie im nie chce za taka stawke robic to z pretensjami do szefostwa, albo niech sie zwolnia nieroby! Na miejscu prezesa wolalbym firme zamknac, niz darmozjadom placic. Chcesz zarabiac wiecej, to sie wykaz, a potem zadaj podwyzki!

Pracownik
@Obserwator 07.06.2017, 19:12
Patrzac na to jak pracuja na magazynie (rozladunek i zaladunek samochodow), to wiecej jak na najnizsza krajowa to nie zasluguja...

Czas tylko brania pełnymi łapami się skończył, ile można się starać i nic z tego nie mieć? Tak pracodawcy zależy na stałej ekipie, taki ma szacunek do pracownika. Jak myślisz detektywie, czemu w tej firmie jest taka rotacja ludzi od lat? Jak takie stare przysłowie, z niewolnika nie ma pracownika. Póki nikt tego nie zrozumie będzie jeszcze gorzej. W sumie powinieneś się cieszyć że masz przerwe w pracy, do kantyny możesz zajść obiad se zjeść normalny :))) i z toalety skorzystać :DDD

japa
@Pracownik 11.06.2017, 22:48
Czas tylko brania pełnymi łapami się skończył, ile można się starać i nic z tego nie mieć? Tak pracodawcy zależy na stałej ekip...

haha no wlasnie - a w kantynie takie tanie jedzenie. zupa za 2,50 a do tego chleba ile tylko zechcesz. dowoza ludzi za darmo do pracy. wciaz przestoje na produkcji, bo ciagle czegos brakuje. to jakie maja byc zarobki? niektorzy chcieliby pewnie po 3 tysiaki zarabiac jedynie za to, ze przywiesc pozwola sie do tej fabryki :D

raf

No i od 11 czerwca UE otwiera granice dla Ukraińców, długo nie trzeba było czekać. Zaraz znowu będzie płacz że nie ma ludzi do pracy. Życzę powodzenia firmie i dalszego liczenia na Ukraińców.

Niezadowolony

Pracuje w tej firmie ponad 10 lat i tak źle jeszcze nigdy nie było. Obecnie pracownik wg. dyrekcji to śmieć z którego trzeba wycisnąć ile tylko się da. Związki tylko temu wszystkiemu przytakują. Radzę tą firmę omijać szerokim łukiem, wypłatę na czas dostaniemy również u innych pracodawców

Wiola

Pracuję w tej firmie długo i zawsze distaje wypłate na czas. Jest praca i jestem zadowolona. Jeśli ktoś nie chce pracować zawsze znajdzie powód, żeby narzekać.

Kamil

Nowe grafiki pracy na czterozmianowke są świetne. Do końca roku 4 wolne weekendy. A jeszcze lepsze są przerwy między tygodniami pracy 5 dni na noc, jeden dzień wolnego (dokładnie 24h) i od razu na drugi dzień na rano na 6. I znów 5 dni do roboty. Ta firma nie jest już żałosna, ona jest śmieszna.

pytający

Napiszcie coś na temat dyr. Andrzeja Malickiego.

Ja

Sa nowe stawki dla randstad, 13 zl brutto, na produkcji

raf

Za tydzień w jedej z hal wchodzi system pracy ciągłej (tzw cztero brygadówka). Praca w soboty i niedziele (za darmo) na 3 zmiany. Oczywiście zero dodaktów. Pracodawca nawet nie poczuwa sie do tego aby jakos wynagrodzić człowiekowi zabrany czas wolny. Nie dość że zarobki są na najniższym poziomie, to do tego zabrano jeszcze wolne weekendy. Czyli w sumie wszystko co można było, chyba że jeszcze zedrą z pracownika ostatnią parę gaci. Wolny weekend wypada średnio RAZ NA 3 MIESIĄCE. Gratulacje(usunięte przez administratora) Takiego bajzlu chyba jeszcze nikt tam nie widział, a potem dyrekcja jest zdziwona że nikt tam nie chce pracować, jak jedyne co dzieje sie w firmie to przykręcanie śruby i obserwowanie co się stanie. Wszyscy liczą na pracowników z Ukrainy, tylko mało kto się zastanawia jak rząd "przykręci kurek" z ukraińcami lub zachodnia Europa otworzy dla nich granice. Znów będzie płacz i lament. Czyli w sumie znowu schodzimy do meritum. W tej fimie człowiek to bezwartościowy śmieć, którego można kopać ile się da.

ZAWIEDZIONY
@raf 16.05.2017, 17:49
Za tydzień w jedej z hal wchodzi system pracy ciągłej (tzw cztero brygadówka). Praca w soboty i niedziele (za darmo) na 3 zmian...

Całkowicie zgadzam się z opinią. Człowiek pracy (fizol) nie liczy się nic a nic. On nie potrzebuje wolnej soboty i niedzieli, on ma ryć na pasożytów z biur, on nie ma rodziny i nie chce z nimi spędzać wolnego czasu jak normalny człowiek, on ma zasuwać a wolne będzie miał w środku tygodnia jak wszyscy inni są w pracy. Philips to dno !!! DNO !!! A kierownictwo to ..... w cywilizowanym świecie brak określenia na to coś, bo to jest coś a nie ludzie.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Zainteresowani podjęciem pracy w firmie Philips? Na ich stronie internetowej znajdziecie aktualne oferty pracy: https://philips.wd3.myworkdayjobs.com/jobs-and-careers/1/refreshFacet/318c8bb6f553100021d223d9780d30be Macie może już jakieś doświadczenia, z którymś z tych stanowisk?

anonim

(usunięte przez administratora)

TakToJa

Strasznie wyczerpujący opisz i tak wiele o niej mówi, a i ta nowa maszyna? Nawet jak by ktoś coś wiedział to istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych. Moja propzycja byś nie spamował.

związkowiec niedługo były

A co robią związki zawodowe aby nie wprowadzić czterobrygadówki. Trzeba się z nich wypisać bo kompletnie nie dbają o ludzi pracy i ich interesy. Są związki to można i strajk byłoby zrobić a nie tylko łeb schylić i na wszystko się zgadzać. Porażka !

paroc

Cześć, Przeszedł do nas Wasz dyrektor generalny. Jakie macie zdanie o nim?

TakToJa
@paroc 28.04.2017, 16:28
Cześć, Przeszedł do nas Wasz dyrektor generalny. Jakie macie zdanie o nim?

Do was? To znaczy gdzie? Ja tam nie narzekałem i szkoda że odszedł i ciężko będzie im znaleźć drugiego takiego.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w Philips? Co możecie powiedzieć o jej przebiegu? O jakie stanowisko się ubiegaliście? Jakie pytania usłyszeliście? Podzielcie się radami z przyszłymi zainteresowanymi pracą w firmie Philips.

raf
@Paulina 28.04.2017, 11:08
Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w Philips? Co możecie powiedzieć o jej przebiegu? O jakie stanowisko się ubiegali...

Żadne rozmowy z ludzmi z pridukcji nie są przeprowadzane, tak było kiedyś. Teraz jak masz dwie łapy i dwie nogi idziesz do roboty i tyle. I nie ma co liczyć na więcej niż na najniższą krajową.

rozowesłonce

Witam mam pytanie do pracujacych na umowach randstad jak wyglada miesieczne wynagrodzenie i jak praca w phlipsie?

Jaga
@rozowesłonce 26.04.2017, 17:28
Witam mam pytanie do pracujacych na umowach randstad jak wyglada miesieczne wynagrodzenie i jak praca w phlipsie?...

Jak cały miesiąc pracujesz,to najniższą krajową zarobisz,nawet więcej,bo dodatek za nocki.Ogólnie nie jest źle.

Z
@rozowesłonce 26.04.2017, 17:28
Witam mam pytanie do pracujacych na umowach randstad jak wyglada miesieczne wynagrodzenie i jak praca w phlipsie?...

13 zl brutto na godzine, 150 zl za obecnosc, 2,70 za prace w nocy-dodatek

Alf

NUDA!!NUDA!!! NIC SIĘ NIE DZIEJE!!!

Alf

Życzę wszystkim Zdrowych i Szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy!!!

TakToJa
@Alf 14.04.2017, 14:42
Życzę wszystkim Zdrowych i Szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy!!!

Wzajemnie, przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt;)

Marcin

I mają umowy europejskie a nie krajowe jak Wy. Każdy z nich podpisuje umowę na warunkach unijnych a nie wewnętrznych danego kraju. W umowie i tak mają najniższą krajową a reszta to dieta jak we wszystkich APT. I nie ma co płakać sami jesteśmy sobie winni, nie potrafimy walczyć zjednoczyć się, tylko narzekać wracając do domu po pracy co prawie co dzień słyszę, pisać na forach żale. NIE CHCE NIKOGO OBRAZIĆ ALE MAM PYTANIE DO LUDZI KTÓRZY TROSZKĘ MYŚLĄ. CZY PHILIPS TO TAK WIELKA KORPORACJA KTÓRA MOŻE ZADZIC ŻYCIEM LUDZI??? UZALEZNIAC ICH OGRANICZAĆ??? MAŁY PRZYKŁAD ☺BIEDRONKA☺ ZATRUDNIA WIĘCEJ OSÓB NIŻ PHILIPS W POLSCE I CO ??? SAME KOBIETY DAŁY RADĘ PODNIEŚĆ KRYTERIA PRACY,PŁACY, I SZACUNKU. DO DZIŚ PO MIMO ZRÓŻNICOWANYCH OPINI WIELE OSÓB CHCE TAM PRACOWAĆ. DLACZEGO????? BO SAMI WYWALCZYLI SWOJE PRAWA O GODNOŚĆ, NIE BALI SIE WYJŚĆ I OTWARCIE MÓWIĆ, BYLI I SĄ LUDŹMI WE WŁASNYM KRAJU, CIĘŻKO PRACUJĄC I PŁACĄC CHOLERNEEEE PODATKI. W TYŁKU MAM WAŁĘSĘ I SOLIDARNOŚĆ ALE TYLKO JEDNOCZAC SIE ZDOBEDZIECIE TO CZEGO PRAGNIECIE.I NIE ZALCIE SIĘ PISZĄC, BO CZYTAJĄC NIKT NIE POMOŻE! !!!!! ZACZNIJCIE DZIAŁAĆ A NIE NARZEKAĆ

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Chcecie być na bieżąco ze wszystkimi aktualnościami firmy? Zachęcam do odwiedzenia strony internetowej Philips http://www.philips.pl/a-w/about/news.html Któryś temat szczególnie Was zaciekawił?

???

Nie tylko piją ale kogo to obchodzi za nacpany gość obsługuje maszyny!!!!!!!!

Marcin

Widzę że posty które kola w oczy prezesów giną pięknie i to jest wolność słowa po co tam portal?????????????????

xxx

Niech się wezmą w końcu za pijaków przychodą pjani do pracy w pracy piją a jak ich złapią to do domu pogonią tylko.Zamiast odrazu dyscyplinarnie zwolnić weź pracuj z takimi debilami

.

Jak sie niema pracy to niema na co narzekać.

Zostaw opinię o Philips - Kętrzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philips