Philips

Kętrzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 298 ocen.

Philips
2 298 6 1

Opinie o Philips

Koko dżambo i do przodu

Ja tam kocham swoją prace,za możliwość postawienia klocka w miare czystym i ciepłym kibelku i w sumie to będą wszystkie argumenty za pracą w tym miejscu.Pozdrawiam wszystkich Polaków,szanujmy się,bo jest i będzie Nas coraz mniej ...

Anka

Wszyscy zapiepszają na ròwno,a wypĺaty są ròżne,nie rozumiem tego systemu.Na umowie masz 2200zł,i żeby nie wyciągnąć 1500 zł za cały miesiąc pracy,to jest chore.To jest wykożystywanie ludzi,robią z nas tanich parobków,mają nas za śmieci.Trzeba pomyśleć na zmianą pracy.Nie polecam pracy w Philips Kętrzyn.

Koko dżambo i do przodu
@Anka 11.10.2018 22:06

Ktos dostaje premie kosztem kogoś.Tobie zabiorą,innemu dadzą.Nie przejmuj się i tak wszyscy wylądujemy w piachu.

Philipsianka

Witam , przeczytałam opinię o naszej firmie. Jetem pod wrażeniem, tak wielu negatywnych opinii. Pracuję w firmie długo, nawet bardzo długo. Raz jest lepiej , raz gorzej jak w życiu . Za darmo nikt nie otrzymuje wynagrodzenia. Dużo żalu, pretensji , rozżalenia. Kochani , ogarnijcie się. Ile firm w regionie oferuje transport ? Ludzie dojeżdżają indywidualnie z Leśniewa, Srokowa , Kosakowa swoimi środkami transportu po 10-20 lat. Chcesz pracować to pracuj , nie to nie. Praca nie jest lekka , wiem, odczuwam coraz bardziej. Mamy ciepło , czysto jest kantyna. Jak wam źle , idźcie do prywaciarza tam poznacie smak wyzysku, nie będzie ciepełka,pralni , karnetów na basen , biletów do kina , wody ,jabłuszek. Macie uwagi , zgłoście do mistrza. Obawiacie się zróbcie to w kilka osób. Liderki pracują z wami , skoro nie potrafią się dogadać, też je można wymienić jeśli faktycznie jest podstawa.Uwierzcie , one też obrywają , znam to środowisko. Osobiście ...Bogu dziękuję każdego dnia ,że mam pracę , pieniądze na życie , opłaty . Pozdrawiam załogę firmy Philips :)

Ja
@Philipsianka 15.09.2018 02:33

Basen?kino? Itp? Wszystko masz odliczane z pensji czytasz wydruki??? Place za to z czego nie korzystam ogarnij sie i nie rób ludzi w h.......a gdy by płacili godnie to co nie stać cie na bilet do kina???

CZŁOWIEK
@Philipsianka 15.09.2018 02:33

Niech Pani Bogu powie że Ludzie Pracują pod PRESJĄ.Na trankingu ponuje Mobing Ludzie Płaczą Jest tam grupa która udaje że wszystko wie nie szanują ,wyśmiewają ,obrażają za przyzwoleniem liderki Te panie z trankinga są wiecznie niezadowolone bo mają ubogie życie osobiste i w pracy chcą się dowartościować ale to działa odwrotnie zamiast szacunku do nich jest Pogarda Proszę jeszczę poprosić Boga żeby dał tym panią do myślenia żeby zachowywały się tak że jak będą szły żeby nikt im nie PLUŁ w twarz za ich zachowanie Czyli wniosek jest taki jak te panie szanują siebie tak Szanują drugiego CZŁOWIEKA Mistrzu Andrzeju PROSZĘ Otworzyć Oczy jak ZACHOWUJĄ się panie z trankinga Walczmy o SZACUNEK i o JEDNAKOWE TRAKTOWANIE TO JEST NASZE PRAWO Proszę panią niech pani prosi BOGA żeby Ludzie tam PRACUJĄCY więcej już nie byli TRAKTOWANI jak Druga Kategoria Proszę PAMIĘTAĆ

Gangbang z Solanki
@Philipsianka 15.09.2018 02:33

I takich żołnierzy wiernych głupich i oddanych philips potrzebuje haha.Ładnie ryją wam beret.Nie będzie transportu,nie będzie roboli,chyba proste.

Gangbang z Solanki
@Philipsianka 15.09.2018 02:33

Ty Bogu podzidkuj za zdrowie,a nie za pracę,chyba ze masz albo i nie tylko podstawówke to tak dziękuj Bogu,bo kiedyś Philips kiedy miał renome zatrudniał tylko ze średnim wykształceniem,a teraz haha,abyś miał dwie sprawne ręce i umiał mówic haha

Były pracownik,chwała Bogu
@Philipsianka 15.09.2018 02:33

Philips to jeden wielki wyzysk,ale co sie dzieje u przewoznikow to tragedia.U przewoznika białe busy autokary kierowcy zmieniają sie jak rękawiczki.Pracują wszyscy bez umowy,bez zusu składek itp.Proszą,błagają wręcz o umowe i jej nie dostaja.Tak to jest jak pracują u przemytnika.Najśmieszniejsze jest to ze wlasciciel ma wtyki w philipsie na górze i oko na to przymykają.Pan Radosław kierowca,konfident numer jeden w tej firmie,zniszczył każdego kierowce,każdego podpieprzył do szefa nie długo sam będzie tyrał w tej firmie.Dziwie się ze do tej pory ma gębe całą za to ile krzywdy ta jednostrzałowa bladz wyrządziła innym !!

Katiko
@Były pracownik,chwała Bogu 21.09.2018 01:03

Kazdy madry pisze tu co mu slina na jezyk przyniesie..a moze tak wiecej odwagi i otwartosci ...moze czlowieku badz na tyle odwaznym i to co napisales wyzej powiedz to panu kierowcy prosto w oczy patrzac mu w twarz...rzucac obelgi bezpodstawne i gnoic czlowieka kazdy moze...

Stary_wyga
@Philipsianka 15.09.2018 02:33

Dużo nie potrzeba do szczęścia ,wystarczy dojazd do pracy i bilet do kina ???? wpadnij do mnie to dam Ci obejrzeć Tv a Ty ogarniesz mi dom...trzeba być tępym i mało ogarniętym żeby chwalić firmę za dojazd do pracy lub bilet do kina .Ty patrz lepiej żeby ci wypłaty nie dawali w biletach bo raczej tego do gara nie wsadzisz ." Pracowałam w Philipsie jeździłam do pracy ,chodziłam do kina lecz z głodu zdechła moja rodzina " Ciekawe jaką opinię wstawisz jak Ukrainiec zabierze ci Twoje miejsce pracy :)

Ups

Na ten zakład nie może być pozytywnej opini ....nie mogę pojąć jak dla Polaków może nie być pracy ludzi chcą zwalniać i coraz więcej Ukraińców przyjmują. To nie jest normalne

Wasz ctranking

czlowiek chce przyjsc do pracy bez stresu przede wszystkim robic na siebie i za siebie, nie za kogos i na kogos .to caly ctranking.tego wymagaja liderki .niezbyt mile ale prawdziwe

Mała

Mam zastrzeżenia do liderek na trakingu,ciężko jest doprosić się czegokolwiek,wolą z koleżankami (usunięte przez administratora) obrabiać innym.Przyjżyjcie się dokładnie,powinni coś z tym zrobić.

Aaa mm

Ludzie!!! Busy są tylko i wyłącznie dobrą wolą RANSTADU... Wiec po co te narzekanie. Jeśli bus ma jechać po 2 osoby z Mrągowa które raz są a raz nie to normalne ze im się nie opłaca. Mało w jakiej filmie jest transport do pracy. Ale najlepiej hejtować bo z tego ludzkość słynie. A co do pracy!!! To jak komuś się nie podoba to nikt Was nie trzyma. Drzwi otwarte. Nigdzie nie jest dobrze ale to głupie komentarze zostawicie dla Cb bo aż żal czytać.. Tak tak nie muszę czytać ale pośmiać i owszem z waszych komentarzy.

Ja
@Aaa mm 14.09.2018 18:09

Busy nie sa dobrą wolą tylko tylko punktem w umowie o prace jeżeli mieszkasz po za kętrzynem. I ich za stan.....y.....m obowiązkiem jest cie dowieść skoro decydują sie ciebie zatrudnić!!!!!!

Gangbang z Solanki
@Aaa mm 14.09.2018 18:09

Myśle,ze powinnaś zamknąć japke jak bladego pojęcia nie masz o transporcie i tego ilu pracowników dojezdzalo to raz.Mówisz nie pasuje droga wolna,haha ty tak na serio ? Philips do tej pory ma problem z obsadą dlatego sciągają ukraińcow,gruzinów itp.Mało tego,od października będą dowozić więźniów z zakładów karnych.Nie pisz głupot,gdyby nie ta ukraina to ten zakład juz dawno by splajtował.

Ja

Znacie kodeks pracy?? Jutro tzn. 15 macie odrabiać za 21 następnego miesiąca z wyniku pracodawcy czyli wymiana trawersów na malarni. Jest to wina pracodawcy więc nie musicie tego odrabiać. Kolejny WYZYSK PHILIS KĘTRZYN

Anka
@Ja 14.09.2018 18:00

Podejdź do tematu bardziej profesjonalnie . Żaden wyzysk , za darmo pracujesz ? Nie wina pracodawcy tylko potrzeby produkcyjno & biznesowe.Gramy do jednaj bramki , albo jesteśmy drużyną albo nie. Jest potrzeba , pracujemy koniec , kropka. Za tydzień będziesz miał wolne trzy dni. Pozdrawiam :)

Ja
@Anka 15.09.2018 02:44

Ciekawe jaka dostaniesz odprawę jak w niedługim czasie cie zwolnią. A wyzysk jest wyzyskiem i wbrew k.p. A co do mnie to wypowiedzialem umowę tej firmie szkoda mojego zdrowia

Elwira

Lódzie jak morzecie plóć na swuj zakłat pracy ? Pszecierz nie pracójecie tam zadarmo tak ? Firma wypłaca wam pęsje co miesionc,za to rzyjecie,opłacacie rahunki,kópójecie artykóly potszebne do rzycia,jedzenie itp.Jerzeli pracodawca wypłaca pęsje to i terz oczekóje wynikuw to normalne.Jestem zadowolona z pracy w tym zakładzie,mam darmo dojasd do pracy a to tesz kilka stuwek miesiencznie otchodzi,moge kópic kawe obiat,u mnie we wiosce tego nie ma,dla mnie to okno na swiad,ja nienarzekam,szanóje swoje miejsce pracy,wam terz to radze bo morzna gozej trafic naprawde.

kang
@Elwira 20.07.2018 09:34

marne prowo :D

Nikt
@Elwira 20.07.2018 09:34

Następnym razem jak będziesz pisać, to błagam weź słownik.

Zyta
@Elwira 20.07.2018 09:34

Tyle błedów co pani Elwira zrobiła to szkoda komentować.

Zryta
@Zyta 24.08.2018 15:55

Sarkazm znasz takie słowo ??

Ella
@Elwira 20.07.2018 09:34

Idź do szkoły i naucz się pisać... ????

Katarzyna

Dzięki Pani (usunięte przez administratora)zabrali Wam busa,ta Pani bezczelnie w twarz śmiała się pracownikom z Mrągowa którzy przyszli ją prosić o transport !! Najlepiej wydać polecenie zabieramy busa i zostawić pracowników na lodzie,przeciez to nie mi zabiorą,to nie ja będe musiała codziennie wydawać kase na autobus i męczyć się pracując tylko na 3 zmiane.Troche empati Pani Lewandowska,siedzi pani w biurze klimatyzowanym i jest pani zupełnie odrealniona,nie nadaje sie pani na to stanowisko.Szukajcie oszczędnosci u siebie,w swoich płacach i premiach które są kosmiczne.Napisałem pani z małej litery poniewaz nie dam do pani szacunku za to co pani zrobiła.Nagłosnimy tą sprawe,odpowie pani za to !!!

Odp
@Katarzyna 14.07.2018 17:19

Premia tej pani zależy od Waszych zarobków, premii, dodatków itp. Im mniej dostaniecie, im więcej na Was zaoszczędzi tym więcej ona dostanie. To czysty biznes. Nie mówcie o empatii. Czas się obudzić. Jeżeli sami sobie nie wywalczycie to w tej firmie nikt Wam z własnej woli niczego nie da. A powinien. Bo to dzięki Wam ta fabryka jeszcze ciągnie. (usunięte przez administratora) po ziemi ale ciągnie.

Katarzyna
@Odp 14.07.2018 19:19

Popieram w 100 %,nie wiedziałam o tym,ze im więcej ona zabieze ludziom,tym wiecej ma dla siebie.Szok normalnie

Xyz
@Katarzyna 14.07.2018 21:55

Nie dosłownie. Ale Wy macie swoje normy a ona ma swoje. Każdemu płacą za co innego.

jupi
@Katarzyna 14.07.2018 17:19

No i czego się prujecie o tym busie do Mrągowa? Dziwne, że tyle czasu jeździł, skoro dowoził najpierw tylko jedną osobę, a teraz chyba 4. Z giżycka też nie dowozi na jedną ze zmian, bo byłyby tylko 2 osoby. Transport oferuje randstad w reklamie, a nie philips, a to nie randstad podawał umowy na 2 lata - tylko philips który od kiedy firma istnieje, to nie oferował dojazdu pracownikom.

Lucek
@jupi 16.07.2018 18:21

Prujemy ? Ogarnij się,ludzie zostali bez transportu postawieni przed ścianą.Jaka jedna osoba z mrągowa haha,w tamtym roku 15 osob jezdziło,w tym troche mniej ale nie 1 !!! Czyja to wina ze ludzie omijaja ten zakład z daleka ? Jak jest robota to Cie po rękach całują i busy potrafią latać po 1 osobę,a jak jest lipa z pracą to totalna olewka,przestoje po kilka tygodni a zyć z czegoś trzeba,rachunki same sie nie opłacą.Ludzie odchodzą bo jak tak mozna zyc ? A ty jupi zapewne Pani z biura albo philipsa haha,macie klapki na oczach,odrealnieni jestescie !!! Bieda do (usunięte przez administratora) Wam zajrzy to sie ogarniecie !!

jupi
@Lucek 16.07.2018 19:47

ale ochlon czlowieku. busy oferuje randstad zachecajac do pracy. tam masz umowe tygodniowa. nie masz jak dojechac - odmawiasz podjecia pracy z tego wzgledu. philips nie gwarantuje dojazdu swoim pracownikom. wiec skad te pretensje?

Lucek
@jupi 16.07.2018 22:26

Ale po co ta tępa gadka ?? Pytam sie po co ? Ochłoń haha ? Człowieku ja tu pisze na luzie bez spiny to ty sie prujesz bo jestes anonimowy,w realu bym cie zjadł !! Pomyśl 3 razy zanim coś tu naskrobiesz,z Mragowa dojezdzaja tez ludzie z randstadu !!! To raz,dwa kto płaci za ten dojazd ?? Philips,i tyle w temacie.A trzy stul w koncu tą japke bo próbujesz zaistnieć tępą gadką,a nie udaje ci się za bardzo.To jest dramat dla tych ludzi zostac bez transportu,bo chca pracowac,a Ty jakies tępe faramazony tutaj skrobiesz.Postaw sie na ich miejscu i przycisz jadaczke,bo szczekasz jak pies,taki kundel bez ładu i składu.Żegnam,szkoda marnować czas na głupich ludzi ...

obserwatorka
@Lucek 17.07.2018 05:43

chłopie ze wsi ty masz cos z glowa najwidoczniej. czego ty sie na okraglo drzesz? ciagle wyzwiska i wykrzykniki. idz do psychiatry po silne tabletki na uspokojenie, a pozniej zdobadz kulture osobista i kilka punktow w tescie na inteligencje, (usunięte przez administratora)

Opserwatór
@obserwatorka 19.08.2018 10:55

Test na inteligencje potrzebny jest dla takiego plebsu jak ty,zeby chociaz tam zdobył pare punktów haha i sie dowartościował.Czytając co tu smętnie naskrobałaś odnoszę wrażenie ze mamy doczynienia z małym zakompleksionym bez inteligencji i szans na nią malym zawistnym człowieczkiem haha.Zal mi ciebie

Dziewczyny...

Najlepsza liderka na Lpc u Pana D. To Pani Zosia Cz. We wszystkim pomoże, wszystkie problemy rozwiąże nigdy nie odmawia pomocy. Takich liderek brakuje nabiorą malolat, które się wywyzszaja. A nic nie potrafią tylko się madrza. Wielki szacunek dla tej Kobiety :) :)

xyz
@Dziewczyny... 11.05.2018 06:00

Pani Zofia to wspaniała kobieta , jak również wiele zwykłych pracowników bogatych stażem , takich , owszem , można uważać za Liderów !

Zosia
@Dziewczyny... 11.05.2018 06:00

Tak tak Pani Zosiu,fajnie jest pisać o sobie haha.Żenada

pff
@Zosia 14.07.2018 17:08

jprd..gó.. wiesz o tej kobiecie widać .,tępa dzido !

Zosia
@pff 19.07.2018 16:53

Tępa dzida to twoja matka,bo do tej pory szuka Ci ojca bękarcie

ona
@Zosia 19.07.2018 19:59

Twoje słownictwo mówi kim jesteś..mam nadzieje,że w końcu ktoś się zajmie tą stroną, admin, ktoś z Philipsa, nie wiem, w każdym razie wszystkie te hejty , obrzydliwe teksty będą wnikliwie monitorowane .

Buahaha
@ona 22.07.2018 09:38

Buahaha ty tak na serio ?? wyluzuj bo żyłka ci pęknie haha,znalazła się matka teresa z kalkuty obrońca biednych koncernów i firm.Nie strasz nie strasz bo się zesra...Porazki i zal.pl

Ups

Aż żal czytać to co większość wypisuje to już jest kompletne dno.. Jak wam coś się nie podoba to zakonczcie pracę w tym philipsie a nie tylko narzekacie i (usunięte przez administratora) głupoty bo tylko to umiecie najwyraźniej kto chce pracować to będzie i bez narzekania a taki leń będzie tylko narzekał bo najlepiej dla niego jak by leżał cały dzień (usunięte przez administratora) do góry i żeby mu forsę za nic dawli

Jak sobota to tylko do lidla
@Ups 23.07.2018 23:24

Jak żal czytać to po co tu siedzisz ? Nie pasuje Ci cos to idź pobiegaj sobie,a nie klepiesz bezmyślnie w klawiature.

Magda wali mi z ryja

Szkoda ze nam busa zabrali,ale od tego czasu oddycham swiezym powietrzem.Pani z Mrągowa bez zębów mówiąc delikatnie,przy kazdej rozmowie z nią mialem chęć wymiotować tak jej z kopary waliło.Pani Magdo czas coś z zębami zrobić,bo wali Pani z gęby gównem,zywym gównem.Tragedia jednym słowem

Aneta randstad

Cwaniakują bo na okres letni mają pracowników po 20 lat,którzy mają w (usunięte przez administratora) tyranie w wekendy.Zobaczymy we wrześniu haha jak odejdą.Dlaczego są busy i dojazdy z pobliskich miast ? A to dlatego,ze nikt o zdrowych zmysłach z Kętrzyna za te grosze tyrał nie będzie haha.Ukraińcy tylko raz tu przyjeżdzają,raz dadzą sie w balona zrobic,potem omijają ten kołchoz z daleka.Swoją drogą jaką trzeba być mendą i nie polakiem zeby zatrudniac ukraine, dajcie podwyzke dla polaków to chętnie pójda tyrać do was.Opłacają hotele dla ukraińców obiady,zyc nie umierac,tylko czekać az ktoś się podpali w tym zakładzie zeby to ukrucic.Na ten zakład kazdy moze wjechac autobusem dowożącym do pracy i wyjść sobie bez karty,to jest chore.Mam nadzieje,ze kiedys ktos ten (usunięte przez administratora) wysadzi w c.hu ...

Mazurian

Firma gwarantuje transport do pracy w dwie strony haha śmiech na sali.Pracownikom dojeżdżającym prawie 2 lata z kierunku Mrągowo zabrali busa,a w związku z tym pozbawili dojazdu do pracy,mimo tego ze mają umowy na 2 lata.Co dostali w zamian ? Mogą chodzić do pracy tylko na 3 zmianę bo tylko tak mogą dojechać do pracy autobusem na swój koszt.Pytam po co wciskać kit na olx,podczas rozmów kwalifikacyjnych,nawet na busach jest napisane darmowy transport !! Po co to ? To zwykłe kłamstwo !!! Ta firma z nikim sie nie liczy,zatrudniają ukraińcow zamiast Polaków,odradzam pracę w tej firmie,szkoda czasu i nerwów !!!

anonymous

Najgorsza firma w Kętrzynie

Ja

Firma na cały świat zarobki jak w średniowieczu 1600,00 zł Panie liderki z nieciekawym życiem osobistym dlatego chcą pokazać swoją wyższość nad pracownikiem i się do wartościować w pracy -ŻAL Zmienić liderów droga firmo bo pracownicy uciekają bo nie wytrzymujæ psychicznie Państwo Mistrzowie obserwujcie swojch liderów to są Panie intrygantki Pamiętajcie Panie Luderki PRACOWNIK TO FUNDAMENT FIRMY Jak jego zabraknie to i wy Panie zdejmecie żółte koszulki i będziecie BEZROBOTNYMI Czyli wniosek wszyscy jesteśmy tacy sami jedno nas różni kolor koszulek Prosze poczytać co oznacza słowo Lider oczywiście ze zrozumieniem czytamy Naprawdę SzACUNEK to nic nie kosztuje po godzinach nie trzeba zostawać żeby się tego nauczyć Trzeba poczytać dobrą książkę iść na spacer itp.i do pracy przyjść szczęśliwym że się jest Liderem a nie wydzierać się na PRACOWNIKÓW

ktoś
@Ja 22.05.2018 18:38

Dokładnie...!! niech poczytają definicje słowa LIDER !!!! hahaa..czasem adekwatne podstawowe wykształcenie mówi samo za siebie i pseudo Liderów niektórych !!!

Tom
@ktoś 23.05.2018 16:52

Minimum polowa liderów nie ma nawet ukończonej szkoły średniej więc o czym to w ogóle rozmawiać? Ludzie po studiach tyraja na montażu. Wszystko stanęło na głowie. Potem musisz znosić fakt że byle wsiok po podstawówce tobą zarządza.

Hehe
@Tom 25.05.2018 19:06

Ale nikt nikomu nie broni zostać liderem bądź mistrzem nawet tym tyrającym po studiach na montażu. Więc po co te żale...? Śmiało, pnijcie się w górę heh. Pewnie większość liderów i nie koniecznie tych nie wykształconych chętnie ustąpi wam miejsca.

Im
@Hehe 26.05.2018 11:50

Ale chyba ktoś powinien zabronić dostępu do tych stanowisk takim osbom bez wykształcenia i kultury, co często idzie w parze, bo później dzieje się tak jak się dzieje. . .

Hehe
@Im 26.05.2018 17:43

Wieczne narzekanie, mentalność tego narodu. Dostaniesz lidera po studiach, i tak będziesz narzekać. Wieczna zawiść i marudzenie. Jeden drugiego w łyżce wody by utopił...

Im
@Hehe 26.05.2018 19:16

Nie zawsze się narzeka bez powodu... Nie ma większego tyrana jak z (usunięte przez administratora) zrobić pana jak ktoś to powiedział. Może wybór takich ludzi nie jest przypadkowy...? Jeden drugiego w łyżce wody by utopił... i każdy katolik oczywiście. Takie cechy narodowe co zrobić...

Zen
@Hehe 26.05.2018 11:50

Oho, pewnie liderek jakiś urażony napisał

anonymous
@Tom 25.05.2018 19:06

Ty nie bądź taki mądry. Nie studia świadczą o inteligencji bo jakbyś nie wiedział to kulturę osobistą wynosi się z domu i zadne fakultety tego nie zmienią .Więc odczep się od ludzi którzy nie mają wykształcenia bo nie jeden z nich ma więcej do zaoferowania niż Ci wykształcene pustaki...

GREGORY

A ile dają na produkcji? Jest coś extra? jakieś premie czy co? Za nadgodziny placą? Szukam czegoś od zaraz, na szybko.

anonymous

Ja też mam zastrzeżenia do tej firmy ponieważ w biurze jest pani nie mila i 22 maja bylam w pracy a mi nk wstawili za to ze poszłam na bramę odbilam się przepustką bo zanosilam skierowane dla córki i dopiero jutro to wyjaśnię bo nie dali mi do słowa dojść masakra

Xxx

A gdzie są Mistrzowie Kierownicy przeciesz Ci Państwo majæ obowiązek obserwować dbać o pracowników Jeżeli ciægle ktoś pisze o Paniach liderkach źle tylko zaznaczmy że nie wszystkie Panie Liderki są złe To obowiązkiem kierownictwa jest zbadanie co się dzieje w zakładzie że LUDZIE którzy tam pracują piszą źle o tych Paniach Na Lpc są Liderki wspaniałe które szanują pracownika ale te Panie mają po 40 ,50 lat Panie liderki w wieku 20+ szanują tylko swoje kumpele reszta pracowników się nie liczy Jednym zdaniem Panie liderki z Lpc mające 20+ czerwieńcie się i wstycie się Bardzo brzydko się zachowujecie i źle traktujecie ludzi a tam pracują Panie Panowie z lepszym wykrztałceniem niż macie Panie wy Dobra rada traktujcie ludzi tak jak chciałybyście same być traktowane Do ludzi starszych mówi się Pani,Pan to jest forma grzecznościowa to takie przypomnienie dla Pani z Lpc Pani liderko z Lpc kumpela to po pracy a w pracy szacunek i sprawiedliwe traktowanie Pracowników bo my jesteśmy Ludźmi i ciężko pracujemy żeby Pani w ciągu 8 godzin pracy spisała obecność i miała exstra zapłacone bo my musimy pracować na siebie i na Panią a przepraszam jeszcze w 8 godzinnej pracy odwiedzana jest kumpela na lini Proszę szanować ludzi bo kto na was będzie pracował Jeszcze raz szacunek dla Pań Liderek40+ z Lpc tacy ludzie powinni być doceniani to są Panie od Pana Mistrza A

Iwo
@Xxx 06.05.2018 20:57

Prawda.Jak masz koleżankę liderkę to masz lżejszą pracę.Jak z nią zadrzesz to masz przej.... aż jej przejdzie.Nie zastanawia się co i do kogo mówi-chyba w ogóle nie wie co to szcunek drugiego człowieka.PANI LIDER ma władzę.Oczywiście nie wszystkie panie tak się zachowują,ale warto by było,żeby przełożeni bliżej przyjzeli się swoim liderkom.

omg
@Xxx 06.05.2018 20:57

Szacunek , to podstawowa forma kultury i dobrego wychowania ..a zachowanie dużo mówi o człowieku ..Złe zachowanie wobec drugiego , zwłaszcza Liderów , poniżanie go..to forma mobbingu !!

!!!
@omg 23.05.2018 17:05

Przepraszam a poniżanie Pracowników obojętnie czy to z Polski czy z Ukrainy to jaka to Forma? Jak to nazywamy ?

rafixxx

Jestem mężczyzną dopiero wchodzącym na rynek pracy, pracuje już tydzień w Electronics Piła w celu zdobycia doświadczenia zawodowego, wcześniej pracowałem u nich na magazynie, powiem tak: mobbing, poganianie, wytykanie błędów uczniom i wyolbrzymianie ich, ja źle nazwałem płytkę (powiedziałem deska) to wielki ból rzyci i wytykanie mi tego przez tydzień że jak mogłem tak powiedzieć, miałem wrażenie że równie dobrze mógłbym kogoś zabić, skandal jak kobiety traktują tam mężczyzn, myślą że przepracowały 10 lat albo mają zieloną/niebieską koszulkę to zakład należy do nich, stresująca atmosfera, darcie, krzyki, zastraszanie uczniów przez niektóre pracownice, przez to nie można się skupić na wykonywaniu pracy. Jedna przerwa 20min (przy fizycznej pracy) A jak chcesz wyjść do toalety to koleżanki z lini krzywo patrzą bo one przecież zarabiają tyle co ty i nie chodzą. Nie mówię że każdy pracownik jest zepsuty ale układziki i lizanie tyłka zauważyłby nawet ślepy z 10 kilometrów. Jak ktoś jest zdesperowany albo potrzebuje doświadczenia to niech bierze te ochłapy co w tej firmie oferują, ale ogólnie nie polecam zostania tam na dłużej chyba że ktoś jest masochistą...

Tom
@rafixxx 16.05.2018 18:37

rafixxx "lizanie tyłka" masz przykład poniżej od "Dziewczyny..." Daleko nie trzeba szukać :)

Chuda

Te panie liderki w żółtych koszulkach,pieprzone darmozjady,nic nie potrafią,(usunięte przez administratora)

anonymous
@Chuda 12.03.2018 20:52

Potrafią - latać jak wściekłe z jednego końca hali na drugi i krzyczeć na ludzi... Oby tylko nie zapieprzać na linii produkcyjnej, a brać kasę za nic.

Eryka
@Chuda 12.03.2018 20:52

Łatwo jest rzucać w kogoś kamieniem nie podpisując się z imienia ani nazwiska generalnie to problem Internetu ...tu zakompleksieni i sfrustrowani ludzie daja upust swojej fantazji podnoszac swoje ego poprzez deptanie innych..przykre

Takaja
@Chuda 12.03.2018 20:52

Jakim prawem wypowiadasz się na temat dziewczyny która w tej firmie przepracowała już ponad kilkanaście ładnych lat... Taka z Ciebie gierojka, podpisz się nazwiskiem to chętnie podyskutujemy osobiście, powiesz co Cię boli. Zazdrość... zawiść bo ktoś może lepiej wygląda niż Ty? Najlepiej kogoś zgnoić, a Tobie samej pewnie do ideału uuuuuu daleko. Tylko ktoś zakompleksiony takie głupoty potrafi pisać.

nick
@Eryka 20.03.2018 21:05

zgadzam sie pracowalem tam kiedy na szczescie teraz juz tam nie musze sie meczyc w tym kolchozie a ta niby liderki czy liderzy nie stana na nitce i niech poryja za za najnizsza na 3 zmiany ,ale wiadomo wszedzie teraz znajomosci. Firma .tylko zeby czlowieka wykorzystac do oporu wstydze sie ze mieszkam w takim chorym miescie ... zycie jak papier .do (usunięte przez administratora)

Im
@Takaja 21.03.2018 14:21

Takim prawem, że każdy może tu wyrazić swoją opinię i wcale nie musi się podpisywać. Właśnie przez te kilkanaście lat pewnie dała się poznać nie jednemu i wcale nie od najlepszej strony!

Ona
@nick 23.03.2018 12:48

Liderki czy liderzy również pracowali w linii inaczej nie mogliby być "Liderami". Tak samo zapieprzali jak o my teraz. Takie osoby mają wystarczająco dużo obowiązków związanych z produkcją-widzę to stojąc w nitcce . Skończycie skakać sobie do gardeł. Powinniście być zgraną ekipą. Pomagać sobie nawzajem, a niestety taka jest kolej rzeczy Liderzy obrywają od swoich przełożonych, a pracownicy produkcji od swoich czyli Liderów. Zamiast wylewać żale w internecie porozmawiajcie o tym co was boli. Praca wcale nie należy do lekkich, nikt tego wam nie obiecywał, oczywiście presja jest ogromna ale czasami ludzie za bardzo biorą se wszystko do głowy a na problemy których nie jesteśmy w stanie rozwiązać sami nie zwracajmy uwagi bo nie my od tego jesteśmy- My jesteśmy tylko od zgłoszenia problemu :) To jest zbyt duża firma żeby żeby wszystkiemu sprostać, a krzyki zlejcie po sobie jak wodę . Głowa do góry i róbcie swoje jeśli wiecie że robicie dobrze ????

Eryka
@Im 15.04.2018 23:25

A ja myślę że przez Ciebie przemawia zwykła zazdrość jeśli nie radzisz sobie ze swoimi kompeksami zamiast wylewać swoje żale pod anonimowym Nickiem i pluć jadem dookoła może skorzystaj z pomocy terapeuty spoko to żaden wstyd ????i nie wypowiadaj się na temat osób których zupełnie nie znasz...

im
@Eryka 01.05.2018 09:25

halo, halo? Jaka zazdrość, jakie plucie jadem? Chyba sama nie wiesz o czym mówisz? Tutaj wiele osób się wypowiada a ja się tylko zgodziłem z jedną czy z dwiema z nich bo wiem o kim mowa. A tę radę to może skieruj właśnie do tej osoby o której mowa bo pewnie bardziej tego potrzebuje skoro jej temat pojawił się na publicznych forum...

Okk
@im 04.05.2018 14:10

Skoro na forum każdy ją ocenia to widocznie z nią jest coś nie tak... Z moich obserwacji to jest dobrą intrygantką wiecznie wyśmiewającą się z każdego.

kazimierz 3
@Okk 05.05.2018 13:43

która ?

Tonik

Może trzeba rozmawiać z szefostwem na tematy bardzo utrudniające dobrą pracę??

Paweł

No to nam firma zrobiła majówkę. Poniedziałek i środa do odrobienia w soboty. Jak ktoś ma drugą i trzecia zmianę zostaje całe 5-4dni majówki. Ot majówka ze hoho. Gratulacje po raz kolejny panom i paniom za wspanialomyslosc i pamięć o pracownikach. DZIĘĘĘĘKUUUUJEEEEMYYY.

anonymous
@Paweł 28.04.2018 14:49

ale czego ty chcesz? wolałbyś przyjsc dzien do pracy i dzien wolnego i dzien do pracy i dzien wolnego itd? tez byloby zle, co? 5dni wolnego to dla ciebie malo? bo pewnie wyjechalbys pawelku na kanary na dwa tygonie?

Ja
@Paweł 28.04.2018 14:49

A w piątek i sobotę okazało się jak poważnie ludzie traktują swoją pracę.

I
@Ja 06.05.2018 12:06

Chyba podobnie jak firma traktuje ludzi...

Ja
@I 06.05.2018 21:50

Mariusz.Praca jest praca.Swoje obowiązki wykonać trzeba.Firma tak Cię traktuje,że wypłatę dostajesz.Tak,czy nie?A jak jest obowiązek przyjścia to pracy,bo inny dzień był wolny to się przychodzi.Jakieś konsekwencje z tych nieobecności wyciągnięte być powinny.Urlop na żądanie nie powinien usprawiedliwiać cwaniactwa.zawiodły osoby,które robią to notorycznie.Wiele nagłych nieobecności tych samych osób przechodzi bez echa.Taki z tego wniosek,ze jednym można,jest im wiele wybaczone,a inni mają problem ,zeby wyjść na przepustkę.Zauważalny jest fakt,ze są to ciągle te same osoby,ludzie,którzy podpisali umowy z Philips.Teraz im nagle przestało zależeć, bo jak mówią " co mi zrobią"?.To prawda...co zrobią????

Ela
@Ja 07.05.2018 12:24

OBIEMA RĘKOMA SIĘ POD TYM PODPISUJĘ

Masakra

Nie polecam,robię od niedawna i dawno w żadnej firmie nie widziałem tyle nienawiści do ludzi jeden drugiemu (usunięte przez administratora) opieprza same konfidenta co lecą do lidera że skargami wstyd że tacy ludzie żyją

Joł
@Masakra 18.04.2018 08:08

Potwierdzam pracowalem tam sezonowo Zero szacunku do ludzi

Obiektywny

Jeżeli tyle negatywnych opini na temat liderek to znaczy że ludzie pracujący tam czują że są przez te Panie źle traktowani A tam pracują różni jeden ma to wszystko wiadomo gdzie a drugi przeżywa to i nie jest to miłe Jeżeli tak się dzieje że ludzie zaczynają się bać i wpływa to na ich psychikę należy zgłosić to do odpowiednich organów którym jest Inspekcja Pracy i niech zbada co dzieje się w zakładzie A dzieje dzieje

Paulina

@Saluuuuut, przypominam, że niezależnie od tego, czy piszemy negatywne, czy pozytywne komentarze nie posługujemy się danymi osobowymi innych osób. Są one chronione przez przepisy prawa, dlatego nie należy tego robić. Przeczytaj regulamin do którego wkleiłam link https://www.gowork.pl/regulamin @Zależy mi, to co napisałam wyżej także dotyczy Ciebie. Również zapoznaj się z regulaminem. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane z forum przez administratora. @Pracuś, co dokładnie masz na myśli? Twój post nie jest zrozumiały, dlatego dobrze by było gdybyś wytłumaczył czego konkretnie dotyczy. @Edward, @Obiektywnie patrząc, również uargumentujcie swoje wypowiedzi. Pisanie merytorycznych komentarzy jest ważne i pomaga bardziej zrozumieć wypowiedzi. Czy można napisać coś pozytywnego o pracy w Philips? Może wiele kwestii da się jakoś wyjaśnić z przełożonymi. Rozmowa oraz wytłumaczenie różnych spraw często przynosi pozytywne rezultaty.

Do Paulina
@Paulina 10.04.2018 10:39

Oczywiście, że można napisać coś pozytywnego. Wydaje się, że gorzej niż jest już być nie może!

Obiektywnie patrząc

Duża firma małych ludzi. Nie polecam.

Edward

Wykorzystują ludzi,nie polecam!

Pracuś

Philips rządzi!!!!

Zostaw opinię o Philips - Kętrzyn

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philips