TOPEX, Sp. Z.O.O

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 247 ocen.

Opinie o TOPEX, Sp. Z.O.O

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O

Zainteresowany

Witam wszystkich. Interesuję się Topexem jako potencjalnym pracodawcą, ale mając styczność z powyższymi komentarzami mam nieodparte wrażenie, że w większości spisały je osoby mające jakiś żal wynikający z czyichś koligacji rodzinnych, geologii (było dużo mowy o dnie...) i innych pomniejszych trywialnych spraw. Dlatego też mam nadzieję, że znajdzie się tu ktoś kto mógłby napisać mi prosto, ale jednoznacznie i rzetelnie nieco o: - kulturze organizacyjnej - skuteczności zarządzania - objętości i skomplikowaniu procedur wewnętrznych - kooperacji wewnętrznej - atmosfery w pracy - stabilizacji zawodowej (przede wszystkim biurowych, innych niż magazynowe/logistyczne/techniczne) - możliwość rozwoju (szkolenia, możliwość uczestniczenia w wybranych przez siebie wydarzeniach) - dostęp do wiedzy i standardów (zakup lub już posiadane wersje różnych dokumentów i publikacji) - nastawienie spółki na zmiany, rozwój, świadomość potrzeb itp. - benefitów finansowych i pozafinansowych (przede wszystkim opieka medyczna). Czytając komentarze, nawet te bardziej emocjonalne, zauważyłem, że firma mogła w swojej działalności pójść w kierunku mniej pozytywnym dla pracowników. Pojawiły się wzmianki o zwolnieniach, ale też i podwyżkach, więc istnieje wzajemny dyskurs. Proszę o jakieś solidniejsze info. Pomijam stawki, ponieważ o stawkach dyskutuje się na rozmowach kwalifikacyjnych i jest to sprawa mocno indywidualna. I niech ktoś odpowie tym biednym handlowcom jak wygląda sytuacja z dostępem do narzędzi pracy oraz jej warunkami, w tym finansowymi, bo są ciekawi, a ludzie widzą tylko szubek swojego konta ;)

nigol
@Zainteresowany 13.04.2017 09:55
Witam wszystkich. Interesuję się Topexem jako potencjalnym pracodawcą, ale mając styczność z powyższymi komentarzami mam nieod...

Firma jak wiele innych, przeciętna polska firma. Można by powiedzieć, że to taka hurtownia narzędzi. Firma miała swoje pięć minut, ale nie wykorzystała chwili by zrobić więcej i z głową, a wszystko z przyczyn prozaicznych, zarządzają nią przeciętniacy, z przypadku na tych stanowiskach. Jednak siebie traktują jak alfę i omegę, dokonali przecież niemożliwego – skok w karierze od konduktora, akwizytora do członka zarządu. Niestety posiadają przestarzałą wiedzę na temat rzeczywistości i wynikiem tego jest niska skuteczność decyzji. Ważne decyzje podejmowane są na podstawie plotek. Wiele decyzji ma charakter populistyczny , ale sprzedawane są tłumowi i założycielom jako przełomowe w historii firmy. Dyrekcja przyznaje się , że nie ma pomysłu na tą firmę co zresztą widać na każdym kroku i pod każdym dywanem. Ciekawostką jest to, że pluszaki z zarządu noszą się z zamiarem napisania książki o zarządzaniu! Śmiechu warte! Atmosfera jest podobna do rodzinnej, ale rodziny patologicznej. Ilość zatrudnionych w firmie równa się małej korporacji i to jest jedyna namacalna podstawa dająca szefom powód do postrzegania firmy jako wielkiej i ważnej. W innych obszarach firma bezskutecznie próbuje się przybliżyć do korporacyjnych standardów, ale brak świeżej krwi, testosteronu młodych ludzi z doświadczeniem i wiedzą spoza topexu sprawia że firma utknęła w martwym punkcie. Młodzi, którzy przychodzą nie zostają tutaj na długo. Firma ratuje się redukcją etatów, głównym celem których jest ratowanie wyniku finansowego aby dobrze wyglądał na tle konkurencji z Wrocławia. Brak jasnej strategii rozwoju oferty handlowej powoduje, że z dnia na dzień produkty firmy bezpowrotnie znikają ze sklepów. Na tle konkurencji katalog Topex wygląda nędznie. Narzędzia z nowoczesnymi rozwiązaniami pojawiają się w katalogu po 2-3 latach od pojawienia się w katalogach konkurencji. Kultura organizacyjna jest kulawa – wszelkie wizje, wartości i ustalenia ze spotkań istnieją tylko na papierze. Brak zaspakajania podstawowych potrzeb podwładnych – czuje się stan zagrożenia i niepewność, a numer jeden to brak szacunku w stosunku do osób innych. Firma nie identyfikuje umiejętności pracowników powiązanych koleżeńsko z dyrektoriatem co skutkuje słabą efektywnością i przebiegiem realizowanych projektów. Sprawy niewygodne zamiatane są pod dywan. W ostatnich kwartałach firma stopniowo pogrąża się w marazmie. Wizja lepszego jutra jest mglista, rzeczywistość przytłacza coraz bardziej, a obecny zarząd zasłynie z tego, że zmarnował wszelkie szanse na dalszy rozwój biznesu.

Zainteresowany
@nigol 13.07.2017 14:32
Firma jak wiele innych, przeciętna polska firma. Można by powiedzieć, że to taka hurtownia narzędzi. Firma miała swoje pięć mi...

Minęło kilka miesięcy, ostatecznie nie wszedłem we współpracę z Topexem, a tu widzę ten wpis i chyba dobrze podjąłem decyzję. Ogólnie przedstawiono mi warunki finansowe i to one zaważyły o mojej negatywnej decyzji (firma była na "tak"). Dziękuję za ten perfekcyjny wywód i oby przydał się potomnym, a firmie życzę jak najlepiej, bo wrażenie i tak było pozytywne na tym etapie.

przemek

Cześć, Jestem zainteresowany pracą na stanowisku PH - czy może ktoś powiedzieć jakie są stawki na podstawie? I w jaki sposób liczona jest premia? Czy jest jakaś ścieżka rozwoju dla PH?

Agnieszka

@Agnieszka co najbardziej podobało Ci się w pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O? @Handlowiec jak długo pracujesz w firmie? Możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? Takie informacje są pomocne dla osób zastanawiających się nad aplikowaniem.

Agnieszka

Witam. Przeglądam opinie o moich byłych pracodawcach. W Topexie pracowałam niespełna 3 lata jakiś czas temu. Było raz lepiej, raz gorzej, ale z perspektywy czasu widzę, że to niezłe miejsce dla kogoś kto szuka stabilnej pracy. Opinii jest sporo i to różnych, ale jak wiadomo nie wszystkim się dogodzi:)

Marcel

Mam znajomego, który pracuje już tam chyba z 10 lat i chwali sobie atmosferę, ludzi, szefów, a i pieniądze w miarę ok. Ja chciałbym w takiej firmie pracować, bo jakoś do tej pory różne bywało, firmy dużo obiecują na wstępie a potem nici z tego. Będę próbował w ich rekrutacjach, a nuż się uda.

Handlowiec
@Marcel 22.07.2017 14:48
Mam znajomego, który pracuje już tam chyba z 10 lat i chwali sobie atmosferę, ludzi, szefów, a i pieniądze w miarę ok. Ja chcia...

Próbuj. Mi się udało. Robiłem już w kilku miejscach jako handlowiec, ale w Topex to inna bajka. Od samego początku dobre wrażenie. Zaczynasz od szkolenia i poznania firmy i asortymentu. Cele realne, można zamknąć kwartał i dostać swoje. Ludzie spoko. Wygląda na to, że dają to obiecali.

Bazyl

Mam tam znajomego. Ogólnie nie narzeka - bywa zadowolony. Mówi że robota ciekawa, fajni ludzie, kaska leci na czas, a bonusy też wpadają. Wydaje się że jest OK.

PH

A co ze stanowiskiem PH - jak wygląda praca?

Dobra-rada
@PH 18.07.2017 08:00
A co ze stanowiskiem PH - jak wygląda praca?

a co do PH to tak jak pisałem do @zainteresowany. Swoje trzeba zrobić, ale zespół ok, wsparcia nie brakuje, jest czym walczyc, a to się przydaje bo konkurencji jest w ... . Nie ma tu korporacyjnej kasy, ale nie ma też koroporacyjnych wymagań, jak w życiu, coś za coś. Cele poukładane, raporty normalne, wprowadzają systemy elektroniczne i tyle. Jak toś się chce rozwijać to też ma szansę, a jak nie to robi swoje.

Zainteresowany

Jeszcze niedawno tam pracowałem, a jak czytam powyższy wpis to cos mi się wydaje, że o innej firmie jest. Widać frustratów na świecie wciąż nie brakuje. Ja polecam.

Agnieszka

@Zainteresowany rozumiem. Jest to jednak ważna informacja, ponieważ ogólne warunki pracy oraz m.in. atmosfera, o którą pytasz jest najczęściej zależna od obejmowanego działu.

Dobra-rada
@Zainteresowany 13.07.2017 12:42
Dzięki za informacje. Byłem ostatecznie na rozmowach i odniosłem bardzo pozytywne wrażenie, że firma jest dość przyjacielska i...

Rozmawiaj dalej, negocuj warunki i podejmuj decyzje samodzielnie, słuchaj swojego rozumu, a nie podpowiedzi w sieci. To nie jest dobra rada tylko życiowe doświadczenie. Sam wiesz jak trudno znaleźć w necie jedną pozytywną opinię, a jak łatwo jest wrzucić anonimowo opis jakiejś firmy, która prawdopodobnie nie spełnia oczekiwań osoby inaczej wyobrażającej sobie swoją karierę. Ja pracuję w terenie, ale widzę co się dzieje w firmie i nie widzę tu nic czego trzeba się czepiać. Są plusy i minusy, jak wszędzie, a firma ogólnie jest poukładana i wie co robi, widzą to też konkurenci i inni PH to potwierdzają. A co do wyników to sory, ale konkurencja jest ogromna i raz jest lepiej a raz gorzej, a jak się swoje robi to jest szacunek i kasa się zgadza.

zmeczony_hejtem
@Dobra-rada 18.07.2017 09:06
Rozmawiaj dalej, negocuj warunki i podejmuj decyzje samodzielnie, słuchaj swojego rozumu, a nie podpowiedzi w sieci. To nie j...

Nareszcie ktoś normalny! Dzięki za ten głos.

Zainteresowany

W tym przypadku nie będę ujawniać, ponieważ moje zapytanie na tej stronie ma charakter typowo nieformalny, a nie chciałbym, aby to zostało źle odebrane ze strony osoby ze Spółki, jeśli tu zajrzy (w końcu różnie bywa). Najgorzej, że nikt nie chce odpowiedzieć ;)

Agnieszka

@Zainteresowany, którym stanowiskiem jesteś zainteresowany?

Marcin

A nie napisałem to nie chodzi o topex tylko o GTX Service

Marcin

Wypłata na czas

Agnieszka

@Marcin, a co możesz powiedzieć o plusach pracy w TOPEX, Sp. Z.O.O?

Marcin

Agnieszka ludzie z tamtą uciekają nie bez powodu. Amatorka a nie prawdziwy serwis odmalowanie ścian i powieszenie loga niestety nie wystarcza. Pensję niby teraz podwyższyli ale dla wybranych co niby jakaś wymyśloną normę robią .

Agnieszka

@Marcin, dlaczego? Powiesz coś więcej?

Marcin

Ruszyła rekrutacja do gtx service na technika niech kto aplikuje zastanowi sie dwa razy

Marcin

Ruszyła rekrutacja do gtx service na technika niech kto aplikuje zastanowi sie dwa razy

Agnieszka

A jak TOPEX, Sp. Z.O.O prosperuje w 2017 roku? :) Jakieś opinie?

xepot
@Agnieszka 02.03.2017 09:39
A jak TOPEX, Sp. Z.O.O prosperuje w 2017 roku? :) Jakieś opinie?

Ten wasz program do automatycznego pisania komentarzy powinien mieć taki algorytm, który czyta wczesniejsze opinie, sprawdza co się dzieje na rynku i durnie nie przepisuje pełnej nazwy firmy z błędem. Gowork to miejsce gdzie mozna kupić pozytwne komentarze, a te nieprzychylne za odpowiednią stawkę usunąć.

usta

Wydaje mi się @f7h9k, że i tak najlepiej znaleźć zatrudnienie u nich i wtedy można się przekonać o prawdziwości niektórych komentarzy. W końcu ważna jest atmosfera jaka panuje w firmie, bo wtedy od razu milej wypełnia sie swoje obowiązki pracownicze.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ferdek

Jak to tam było juz nikt nie pamięta ... Ale lepiej poszukać lepszego pracodawcę, takiego z przyszłością.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ferdek

Kiepsko to wygląda. Nikt ich towaru już nie chce. Zarządza firmą stróż żyrandola otoczony przez wazeliniarzy. Kierunek rozwoju firmy nie jest znany. Znany jest kierunek podążania firmy - goni z zadyszką konkurencje, ale tą mierną. Kres życia tej firmy szacuję na 4-7 lat - przy obecnym prezesie, który nie ma pomysłu na jej rozwój. Firma jest duża hurtownia narzędzi bez przyszłości.

magazynier

Jestem aktualnym pracownikiem Topexu. W każdej wypowiedzi jest trochę prawdy: umowy o pracę, po mniej więcej roku pracy na zlecenie, zarobki- 2000 zł netto zlecenie, 2500 netto umowa o pracę. Dosyć wysokie jak na rynkowe stawki. Praca przez agencję pracy tymczasowej, wypłaty co miesiąc punktualnie. Kierownictwo ogółem pomocne. Szanse rozwoju? możliwość przejścia z magazynu do serwisu elektronarzędzi, marketingu itd. Praca na magazynie jak każda inna, duża automatyzacja. Zatrudnienie głównie po znajomości. Polecam dla młodych osób gdyż pracy jest sporo i wymaga dobrej kondycji fizycznej. Dobra lokalizacja magazynu

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator

Hej moni przynajmniej nie wazelinuj i tak Ci nikt za to nie zapłaci chyba że to TY z transportu i tak chwalisz rodzinna firmę. Dyrekcja logistyki już dawno do wymiany już nie wspomnę o kierownictwie magazynu mąż , żona , szwagier i na dodatek teściu nic dodać nic ująć?????? Topex to kmpletne DNO!!!!!!!!!!!!!

PH

Ponawiam pytanie . Orientuje się ktoś jakie warunki finansowe oferuje Topex na stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds. RT? Chodzi mi dokładnie jaka podstawa i premia??

poz
@PH 21.07.2016 16:20
Ponawiam pytanie . Orientuje się ktoś jakie warunki finansowe oferuje Topex na stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds. RT? Chodz...

Ponawiam pytanie poprzednika. Czy łaskawie ktoś odpowie?

PH

Witam orientuje się ktoś jakie warunki finansowe oferuje Topex na stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds. RT? Chodzi mi dokładnie jaka podstawa i premia??

anonim

(usunięte przez administratora)

bydło

akurat tam jest tak napisane jak w rzeczywistości - o wyszukiwaniu informacji w internecie też

anonim

(usunięte przez administratora)

bydło

Sprawy rekrutacji maja się tak jak są opisane na stronie firmy - wystarczy przeczytać - jest dokładnie napisane. Niestety niezbędną umiejętnością u potencjalnych pracowników jest sprawne wyszukiwanie informacji w sieci.

bydło

Dyskusja wspólpracowników goworku w tym watku jest tak płaska jak uliczny chodnik. Żenujący wątek o samochodzie służbowym i telefonie. To poziom nawet nie gimnazjum, ale specjalnej podstawówki dla mutantów z trocinami zamiast mózgów. Czy wy macie w gowork kogoś, kto opiniuje teksty które piszecie? Przecież takie bzdury bija w dobre imie tego serwisu... Chyba, że gowork to serwis dla przyszłych błaznów w cyrkach, kadłubków i bab z wąsami w klatce? Słowo "żenada" nie dość właściwie okresla zawartość serwisu pisaną przez "twórców kontentu". Handlowiec w Topexie nie jeżdzi samochodem - ma zniżkę na PKP, PKS i kartę do automatu telefonicznego. Na poczcie korzysta z faksu, teleksu i wysyła telegramy do klientów. Także jezeli lubicie jeżdzić pociągiem i autobusem do klientów to ta praca jest dla was. Jest za to opieka medyczna w firmie - co prawda z zakładzie weterynaryjnym ale dobre i to. Inni nie maja wcale i muszą się zapisywać na 2025 rok do specjalisty. Multisport jest za to na magazynie - jak ktoś ma jeszczę siłę poćwiczyć po całym dniu w pociągu to wpada na magazyn a tam drabiny, towar w siatkach foliowych i workach trzeba trochę poskakać.

anonim

(usunięte przez administratora)

geniusz

dno,dno i jeszcze raz dno

anonim

(usunięte przez administratora)

geniusz

niestety areczek masz poważną wadę słuchu bo Topex to już zupełne DNO!!!!

krystian

Witam, Chciałbym zapytać na jaką pensje mogą liczyć przedstawiciele handlowi w firmie Topex podstawa + prowizja oraz ogólnie o warunki pracy ponieważ widzę że jest kilka ofert Z góry dzięki Pozdrawiam

tapek

Mam pytanie do pracowników obecnych... czy w Topeksie dają opiekę medyczną typu luxmed, medicower? czy jest karta multisport?

babadok

Witam, potrzebuje zasiegnac infromacji o pracy PH ds RT, na jaka podstawe mozna liczyc, jakies sa narzedzia, czy pracodawca daje samochod? bo nigdzie nie moge znalezc info na ten temat a zostalem zaproszony na rozmowe o pracy i nie wiem czy warto tracic kase na paliwo pzdr

andy

To są same bzdury ,brednie Pan kierownik magazynu Pan logistyk Pan (usunięte przez administratora)to ludzie bardzo w porządku.Warunki pracy są dobre rzadko są tu zwolnienia chyba że z przyczyn pracownika zarobki nie najgorsze

psstek
@andy 25.07.2015 22:14
To są same bzdury ,brednie Pan kierownik magazynu Pan logistyk Pan (usunięte przez administratora)to ludzie bardzo w porządku.W...

człowieku gzie ty się uchowałeś taki naiwny i komu chcesz się podlizać????wiadomo przecież że dyro z kierownikiem magazynu to jedna lega ręka rękę myje a sam kierownik się obstawił tak rodzinką (szwagier - kier.zmiany a żona w transporcie pod odpowiednią opieką)normalnie firma rodzinna i kto im podskoczy jak prezesi się nie interesują losem zwykłych pracowników i mają ich gdzieś a to co wyprawiają i na co sobie pozwala logistyk z pracownikami(starych dobrych pracowników ze stałą umową przenosi na umowy śmieciowe agencyjne )to się w głowie nie mieści, nic dziwnego że przychodzą ukraińcy za 8zeta

anonim

(usunięte przez administratora)

jatoja

bzdura

Pssst

Nadal pracuje szczurowata;) kojarzę takową z widzenia. Łyka każdą ściemę jak pelikan i rozdmuchuje po wszystkich z którymi rozmawia... Co do firmy to oczywiście, że schodzi na psy... Zwalniają pracowników z umowami po to aby zatrudnić za miesiąc Ukraińców z agencji za 8zł/h... Ludzie poważni i myślący logicznie coraz to bardziej czują się nie szanowani. Nie wspomnę już nawet o kadrze kierowniczej. Ręka rękę myje... Poza tym to wiadomo... interes rodzinny. Nie muszę tłumaczyć o co chodzi. Układy i układziki. Kierownik magazynu wraz ze swoim szwagrem kierownikiem zmiany. Słabo to wygląda jeśli chodzi ogólnie o uczciwość. Co do pensji to nie powala. Dyrekcja uważa tą firmę za jedną z większych w Europie a płacą jak w lidze magazynków spożywczych... Za to samochodów służbowych nie brakuje. Wiadomo że utrzymanie i tankowanie na koszt firmy. Znajomemu pracy raczej bym tu nie załatwił. A na pewno nie w tym momencie. Kiedyś owszem. Było lepiej. No i może coś się jeszcze zmieni.

bart

Ciekawa to firma, która zwalnia ludzi po wielu latach pracy i wszyscy udają, że nic się nie stanęło - to trochę jak w polskiej piłce, podobieństwo poziomów Naprawdę nie czujecie niesmaku? Śmieszna to firma, w której prym wiodą ludzie odkrywający po raz drugi marki dawno już odkryte - i nikt nie widzi, że tego człowieka nie firma interesuje, a tylko budowanie własnego CV Aż takie zaćmienie Was dopadło? Smutne to, bo Właściciele firmy zawsze byli ludźmi na poziomie, szkoda, że tak wielką swobodę dali krótkim korpoludkom, gładkoustym karmicielom agencji A Wam? Co Wam może zrobić korpoludek? Zabrać może tylko tyle, ile sami oddacie

raper
@bart 23.03.2015 23:36
Ciekawa to firma, która zwalnia ludzi po wielu latach pracy i wszyscy udają, że nic się nie stanęło - to trochę jak w polskiej...

To jest szok i niedowierzanie, bo chyba wiem o kim mowisz... tez mnie zatkalo, nie tylko mnie...jest to zalosne, ciekawe jak dlugo wlasciciele pozwola na takie zarzadzanie...

wroc
@raper 24.03.2015 07:38
To jest szok i niedowierzanie, bo chyba wiem o kim mowisz... tez mnie zatkalo, nie tylko mnie...jest to zalosne, ciekawe jak dl...

Tak długo jak cyfra się będzie zgadzać, skąd mają wiedzieć, że Topex już nie ustawia rynku tylko kopiuje Profix i Yato? Skąd mają wiedzieć przecież rozdmuchany marketing nawet bąka nie puści bez agencji a jak już puszcza to tylko w formie prezentacji ppt A że bąki są kosztowne to i marże coraz mniejsze, zawsze można trzepnąć śpiewkę o konkurencji, kryzysie, itd

ewka

a czy na pakowaniu nadal pracuje taka wieśniara karolina czy ewelina już nie pamiętam, taka niska chuda mocno szczurowata ;D ?

hura

2000- 2500 co to za śmieszna kwota wsadż sobie taką pensję w buty niby Warszawa a płacą jak za zbieranie ziemniaków,w ochronie zarabiają więcej a tylko śpią,TOPEX schodzi na psy i wcale mnie to nie dziwi z taką logistyką

pracownik

Witam. Proszę o bardziej szczegółowe dane.O jakie stanowisko chciałbyś się ubiegać,jakie masz wykształcenie itd. Jeśli chodzi o prace na magazynie jako pracownik " fizyczny" to mogę udzielić Ci więcej informacji. Praca zmianowa,zarobki od 2000 tysięcy do 2500 to góra....umowa albo przez Firmę Grupa topex( stała pensja, stała umowa na minimum 5 lat bez żadnych umowy zlecenia chyba ze będziesz chciał pracować w soboty i niedziele) lub umowa przez agencję pracy ( najniższa krajowa + reszta na umowę zlecenie)

======-===Tom

hello, czy może ktoś skomentować swoje miejsce pracy ( TOPEX, Sp. Z.O.O) ? Interesują mnie zarobki, bo w obecnej pracy nie mogę liczyć na wiele a rodzina mi się powiększa. Nowa praca najczęściej wiąże się z ciekawymi wyzwaniami, wyższym wynagrodzeniem i bardziej prestiżowym stanowiskiem. Na co moge więc liczyć w tej firmie?

pracownik

Witam. To wszystko jest zależne od stanowiska.Jeśli chodzi o ludzi z magazynu to każdy ma inną wdl. zaslug....Co konkretnie Cię interesuje? Jeśli chodzi o opinie tu to fakt jest że są podzielone jak w kazdej firmie znajdzie sie nie jedna osoba której "cos" nie pasuje... pozdrawiam. Aktualny zadowolony pracownik

kodak

a kto jak tam same głąby a zarządza nimi nie lepszy dyr.logistyki,który patrzy jakby tu jeszcze zakombinować

edek

no właśnie, te hasła brzmią tak strasznie banalnie, wręcz sztampowo.. i nie wiem czy to prawda czy nie, ale wiem jedno - nie budzą one we mnie pozytywnych uczuć czy zaufania. w ogóle byłoby dobrze, gdyby firma chciała zmienić odrobinę swoją stronę internetową, bo i mało na niej się dzieje i grafikę mogliby poprawić też.

ambitny

Witam, jakie auto ma PH (jaka marka, osobowe czy wan?), jakie zarobki?

.

pracodawca godny polecenia.!

pracownik

Jak w każdej firmie są różni ludzie, zależy w jakim dziale i na kogo się trafi.

obserwator

poczekajcie jeszcze trochę a zobaczycie co znaczy umowa o pracę w śmiesznej GRUPIE TOPEX bo dla mnie nic z dnia na dzień mogą cię wywalić a [usunięte przez moderatora] magazynu to marionetka [usunięte przez moderatora] któremu mam nadzieję że też się noga niedługo powinie

?

Witam, a na jakie zarobki mogą u was liczyć PH

Zostaw opinię o TOPEX, Sp. Z.O.O - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O