TOPEX, Sp. Z.O.O

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 249 ocen.

TOPEX, Sp. Z.O.O
4 249

Opinie o TOPEX, Sp. Z.O.O

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O

Agnieszka

@Karol rozumiem, że nie zgadzasz się z opiniami, które są poniżej? W takim razie napiszesz co Ty sądzisz o pracy w firmie TOPEX? Każda opinia jest ważna. @Tom czy firma TOPEX po rozmowie rekrutacyjnej odezwała się do Ciebie z pozytywną decyzją? Jeżeli tak, to opisz nam swój początek w firmie.

Zainteresowany

Firma ponownie szuka Specjalisty Marketingu Handlowego ds. E-commerce. Czy ktoś wie coś o tej firmie - o tym jakie warunki pracy tam panują i jaka tam jest atmosfera?

Tom
@HarryChujewski 18.06.2018 09:27

Harry...rozumiem, ze pracowales w tej firmie, znasz ja od srodka i sam wyrobiles sobie taka opinie..Najwidoczniej to nie miejsce dla Ciebie. Szukam obecnie pracy i czytam rozne opinie. Ciagle tylko narzekania i narzekania. Powiem Ci Harry, ze bylem na spotkaniu w sprawie pracy i mam calkiem pozytywne odczucia.

Karol

Konkurencja zainspirowała do pisania tych bzdur!!

Agnieszka

@Zainteresowany Z Twojej wypowiedzi wynika, że chciałbyś podjąć pracę w TOPEX. Może w takim razie aplikowałeś do nich, albo już tam pracujesz? Napisz o swoich doświadczeniach, pewnie wielu użytkowników forum jest ciekawych Twojego zdania.

Jacek

Idealnych firm nie ma. Zawsze trzeba pracować żaby poprawiać to co nie do końca jest dobre!!

Kris
@Jacek 25.04.2018 09:52

Idealnych nie ma, fakt, ale tę firmę należy omijać... nadmuchana wydmuszka, brak szacunku do ludzi.

Danuta

Zastanawiająca jest ta cisza? Jest tak dobrze czy tak źle?

miczu
@Danuta 24.03.2018 22:30

dobrze

Robert

Czy warto starać się o pracę w firmie? Może podpowiecie kilka wskazówek?

robinson
@Robert 14.12.2017 17:48

nie warto, to tyle!

Azor

Firma top wex jest winna nam 19.zl jestem podwykonawca FHU Wandą Markiewicz. Wierzycie Rafał Wysocki Belna Dolna 6, 38-340 Biecz To skandal.

Administrator

Czy cisza na forum oznacza zadowolenie pracowników z pracy w TOPEX, Sp. Z.O.O? Może warto byłoby ożywić ten wątek newsami na temat sytuacji tej firmy. Będą one ważne zwłaszcza dla tych osób, które chciałyby w przyszłości zasilić jej szeregi.

Zainteresowany

Witam wszystkich. Interesuję się Topexem jako potencjalnym pracodawcą, ale mając styczność z powyższymi komentarzami mam nieodparte wrażenie, że w większości spisały je osoby mające jakiś żal wynikający z czyichś koligacji rodzinnych, geologii (było dużo mowy o dnie...) i innych pomniejszych trywialnych spraw. Dlatego też mam nadzieję, że znajdzie się tu ktoś kto mógłby napisać mi prosto, ale jednoznacznie i rzetelnie nieco o: - kulturze organizacyjnej - skuteczności zarządzania - objętości i skomplikowaniu procedur wewnętrznych - kooperacji wewnętrznej - atmosfery w pracy - stabilizacji zawodowej (przede wszystkim biurowych, innych niż magazynowe/logistyczne/techniczne) - możliwość rozwoju (szkolenia, możliwość uczestniczenia w wybranych przez siebie wydarzeniach) - dostęp do wiedzy i standardów (zakup lub już posiadane wersje różnych dokumentów i publikacji) - nastawienie spółki na zmiany, rozwój, świadomość potrzeb itp. - benefitów finansowych i pozafinansowych (przede wszystkim opieka medyczna). Czytając komentarze, nawet te bardziej emocjonalne, zauważyłem, że firma mogła w swojej działalności pójść w kierunku mniej pozytywnym dla pracowników. Pojawiły się wzmianki o zwolnieniach, ale też i podwyżkach, więc istnieje wzajemny dyskurs. Proszę o jakieś solidniejsze info. Pomijam stawki, ponieważ o stawkach dyskutuje się na rozmowach kwalifikacyjnych i jest to sprawa mocno indywidualna. I niech ktoś odpowie tym biednym handlowcom jak wygląda sytuacja z dostępem do narzędzi pracy oraz jej warunkami, w tym finansowymi, bo są ciekawi, a ludzie widzą tylko szubek swojego konta ;)

Zainteresowany
@nigol 13.07.2017 14:32

Minęło kilka miesięcy, ostatecznie nie wszedłem we współpracę z Topexem, a tu widzę ten wpis i chyba dobrze podjąłem decyzję. Ogólnie przedstawiono mi warunki finansowe i to one zaważyły o mojej negatywnej decyzji (firma była na "tak"). Dziękuję za ten perfekcyjny wywód i oby przydał się potomnym, a firmie życzę jak najlepiej, bo wrażenie i tak było pozytywne na tym etapie.

przemek

Cześć, Jestem zainteresowany pracą na stanowisku PH - czy może ktoś powiedzieć jakie są stawki na podstawie? I w jaki sposób liczona jest premia? Czy jest jakaś ścieżka rozwoju dla PH?

Agnieszka

@Agnieszka co najbardziej podobało Ci się w pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O? @Handlowiec jak długo pracujesz w firmie? Możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? Takie informacje są pomocne dla osób zastanawiających się nad aplikowaniem.

Agnieszka

Witam. Przeglądam opinie o moich byłych pracodawcach. W Topexie pracowałam niespełna 3 lata jakiś czas temu. Było raz lepiej, raz gorzej, ale z perspektywy czasu widzę, że to niezłe miejsce dla kogoś kto szuka stabilnej pracy. Opinii jest sporo i to różnych, ale jak wiadomo nie wszystkim się dogodzi:)

Marcel

Mam znajomego, który pracuje już tam chyba z 10 lat i chwali sobie atmosferę, ludzi, szefów, a i pieniądze w miarę ok. Ja chciałbym w takiej firmie pracować, bo jakoś do tej pory różne bywało, firmy dużo obiecują na wstępie a potem nici z tego. Będę próbował w ich rekrutacjach, a nuż się uda.

Handlowiec
@Marcel 22.07.2017 14:48

Próbuj. Mi się udało. Robiłem już w kilku miejscach jako handlowiec, ale w Topex to inna bajka. Od samego początku dobre wrażenie. Zaczynasz od szkolenia i poznania firmy i asortymentu. Cele realne, można zamknąć kwartał i dostać swoje. Ludzie spoko. Wygląda na to, że dają to obiecali.

Bazyl

Mam tam znajomego. Ogólnie nie narzeka - bywa zadowolony. Mówi że robota ciekawa, fajni ludzie, kaska leci na czas, a bonusy też wpadają. Wydaje się że jest OK.

PH

A co ze stanowiskiem PH - jak wygląda praca?

Dobra-rada
@PH 18.07.2017 08:00

a co do PH to tak jak pisałem do @zainteresowany. Swoje trzeba zrobić, ale zespół ok, wsparcia nie brakuje, jest czym walczyc, a to się przydaje bo konkurencji jest w ... . Nie ma tu korporacyjnej kasy, ale nie ma też koroporacyjnych wymagań, jak w życiu, coś za coś. Cele poukładane, raporty normalne, wprowadzają systemy elektroniczne i tyle. Jak toś się chce rozwijać to też ma szansę, a jak nie to robi swoje.

Zainteresowany

Jeszcze niedawno tam pracowałem, a jak czytam powyższy wpis to cos mi się wydaje, że o innej firmie jest. Widać frustratów na świecie wciąż nie brakuje. Ja polecam.

Agnieszka

@Zainteresowany rozumiem. Jest to jednak ważna informacja, ponieważ ogólne warunki pracy oraz m.in. atmosfera, o którą pytasz jest najczęściej zależna od obejmowanego działu.

zmeczony_hejtem
@Dobra-rada 18.07.2017 09:06

Nareszcie ktoś normalny! Dzięki za ten głos.

Zainteresowany

W tym przypadku nie będę ujawniać, ponieważ moje zapytanie na tej stronie ma charakter typowo nieformalny, a nie chciałbym, aby to zostało źle odebrane ze strony osoby ze Spółki, jeśli tu zajrzy (w końcu różnie bywa). Najgorzej, że nikt nie chce odpowiedzieć ;)

Agnieszka

@Zainteresowany, którym stanowiskiem jesteś zainteresowany?

Marcin

A nie napisałem to nie chodzi o topex tylko o GTX Service

Marcin

Wypłata na czas

Agnieszka

@Marcin, a co możesz powiedzieć o plusach pracy w TOPEX, Sp. Z.O.O?

Marcin

Agnieszka ludzie z tamtą uciekają nie bez powodu. Amatorka a nie prawdziwy serwis odmalowanie ścian i powieszenie loga niestety nie wystarcza. Pensję niby teraz podwyższyli ale dla wybranych co niby jakaś wymyśloną normę robią .

Agnieszka

@Marcin, dlaczego? Powiesz coś więcej?

Marcin

Ruszyła rekrutacja do gtx service na technika niech kto aplikuje zastanowi sie dwa razy

Marcin

Ruszyła rekrutacja do gtx service na technika niech kto aplikuje zastanowi sie dwa razy

Agnieszka

A jak TOPEX, Sp. Z.O.O prosperuje w 2017 roku? :) Jakieś opinie?

xepot
@Agnieszka 02.03.2017 09:39

Ten wasz program do automatycznego pisania komentarzy powinien mieć taki algorytm, który czyta wczesniejsze opinie, sprawdza co się dzieje na rynku i durnie nie przepisuje pełnej nazwy firmy z błędem. Gowork to miejsce gdzie mozna kupić pozytwne komentarze, a te nieprzychylne za odpowiednią stawkę usunąć.

usta

Wydaje mi się @f7h9k, że i tak najlepiej znaleźć zatrudnienie u nich i wtedy można się przekonać o prawdziwości niektórych komentarzy. W końcu ważna jest atmosfera jaka panuje w firmie, bo wtedy od razu milej wypełnia sie swoje obowiązki pracownicze.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ferdek

Jak to tam było juz nikt nie pamięta ... Ale lepiej poszukać lepszego pracodawcę, takiego z przyszłością.

Zostaw opinię o TOPEX, Sp. Z.O.O - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOPEX, Sp. Z.O.O