Select Uitzendbureau b.v.

Uitgeest

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 57 ocen.

Select Uitzendbureau b.v.
4 57 6 1

Opinie o Select Uitzendbureau b.v.

Edyta

@Marek, interesuje Cie praca za pośrednictwem firmy Select Uitzendbureau b.v.? Dlaczego akurat praca za pośrednictwem tego biura pracy tymczasowej zainteresowało Twoją osobę? Słyszałeś pochlebne opinie od osób, które miały okazję tam pracować? Może inne czynniki wpłynęły na to, iż rozważasz podjęcie pracy akurat za pośrednictwem tej agencji? Napisz, jak to wygląda w Twoim przypadku.

Marek

ile sie zarabia / jaka stawka godzinowa / w select ?

Edyta

@Halina, możesz w jakiś sposób odnieść się do wpisu użytkownika @0000, jeżeli chodzi o sprzęt do pracy w danym miejscu pracy za pośrednictwem firmy Select Uitzendbureau? Czy rzeczywiście agencja pracy oferuje pracę w takich miejscach gdzie sprzęt do pracy nie jest odpowiednio konserwowany i w wyniku tego jest popsuty? Czy spotkałaś się z sytuacją, kiedy miałaś utrudnione pójście na przerwę w pracy za pośrednictwem Select Uitzendbureau? Napisz proszę swoje informacje na ten temat.

0000

Ta firma to jest jedna wielka porażka . Człowiek daje z siebie 200 % a dla szefostwo i tak jest wiecznie za mało , chcesz byc goniony jak pies pracuj w kbb .pieniądze są na czas ale trzeba kontrolować i godziny i soboty bo oni nie lubią wypłacać należnych się pieniędzy . Stare szyny nie naoliwione wózki.. pchać taki wózek to jest jak zawody stron men .. stare tempe sektory też nie ułatwiają pracy . Jedne rękawiczki na cały tydzień + dwie koszulki to jest śmiech na sali bo człowiek na szklarni poci się jak swinia a i zdążą się że szklarnia przezcieka ... do WC można iść tylko na przerwie nie ważne że ma się problem i nie można czekać. Do nadgodziny zmuszają krzycząc!! I tak samo do pracujących sobotę czy niedziela bo tam jest to na porządku dziennym ... nie dajcie się zwodzic tym głupim Polakom co tam pracują oni chuja robią już są ustawieni to wy będziecie odwołać czarna robotę dostaławac najgorsze rajki czy mieć najciezejsza pracy na likwidacji. Dajcie sobie spokój nie ryzykuje swojego zdrowia do takiej firmy która nie szanuje pracownika ! Dla nich jesteście tylko numerami będą was gnoic za nic no chyba że wpadniecie jednemu z szefów w oko ....

Halina
@0000 27.03.2017 19:43

Jeżeli piszesz opinię to zrób to uczciwie ,pracuje w tej agencji i nie słyszałam żeby kogokolwiek wysyłali na szklarnie . Zle opinie o uczciwych agencjach piszą tacy co im się robić nie chce ,agencja select jest wporzadku , zdążają się pomyłki w solariach ale wyjasniane zostaje wypłacone każde zaległe euro. Ludzie pracujący w biurze są w porządku

Dawid
@0000 27.03.2017 19:43

Nie wiem gdzie pan pracowal ale nasza firma nie wysyla ludzi do szklarni moze sie panu firmy pomylily

Bartek

Podpowiedzcie czy żeby wyjechać do pracy trzeba znać dobrze język ?

Didll
@Bartek 14.05.2018 19:10

Nie musisz znać języka żeby pracować w select.Agencja wporzadku wypłacają wszystko co ci się należy. Pracuje tam i nie narzekam.

Miki 27

Witam. Co wy pieprzycie ja normalnie za tamten rok dostałem jarographe do końca lutego 2017 i normalnie wypłacają a zakwaterowanie mają super niż co inne zakwaterowani na innych firmach jak za nadgodziny wypłacają normalnie no co według mnie w porządku i co raizen koszta normalnie wypłacane co do pracy się dojezdza. Co za głupoty piszecie

Edyta

@Sniku, czy możesz coś więcej napisać na temat pracy za pośrednictwem agencji Select Uitzendbureau b.v.? Co dokładnie wydarzyło się, że wyrażasz taką opinię o pracy za pośrednictwem tej agencji? Rozumiem Twoje rozżalenie jednak bardzo proszę, aby mimo wszystko zachować kulturę wypowiedzi zgodną z panującym regulaminem forum gowork.pl.

Sniku

Nie polecam tych wiatraków... zwykli (usunięte przez administratora) i pijawki (usunięte przez administratora) ponad to nie wyplacają kaucji za pokoje

Edyta

@Bartek, znajomość podstawowych słów może się przydać. Zawsze możesz się ich nauczyć jeszcze przed wyjazdem lub wziąć ze sobą przydatne rozmówki albo notatki. Na pewno zależy to od tego gdzie jedziesz i jakie obowiązki przewidziano na Twoim stanowisku. Najlepiej skontaktować się z bezpośrednio z firmą Select Uitzendbureau b.v. i po prostu zapytać o szczegóły.

Kobieta

Ta agencja to za przeproszeniem (usunięte przez administratora) a nie dobra agencja pracowałam z partnerem i koleżanką po czym nie dostaliśmy jaarografu a powinniśmy umowę dają ale chyba tylko dla spokoju bo gdyby praca była legalna to każdy by dostał te rozliczenie co powinno nastąpić w lutym

Piotr

Tylko ten się nie myli kto nic nie robi!!! To jest bardzo dobry pracodawca ale pracownik się pomylił i tyle!

anonim

Jak narazie wszystko jest ok, kasa na czasopisma a to jest najwazniejsze

Lukrecja
@anonim 17.09.2010 22:39

Jeśli wystarcza Ci tylko na czasopisma to widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji finansowej przez tych Złodziei ????. Najlepszy jest motyw- osoby są zatrudniane bez umowy, a po zrezygnowaniu z pracy po uprzednim skontaktowaniu się z koordynatorem otrzymujesz informacje, że nie otrzymasz pieniędzy, bo rzekomo nie skontaktowałeś się z nikim i nie należy Ci się wynagrodzenie za przepracowany zeszły tydzień oraz zwrot urlopowego i wakacyjnego. Panie Dariuszu, Panie Darku- sprawa będzie w toku. Dosyć zatrudniania ludzi bez umowy. Jeśli ktoś miał podobną sytuację, został pokrzywdzony w jakikolwiek sposób przez tą firmę- zapraszam do kontaktu na maila- manasamawro@gmail.com. Razem stawimy czoła tym Złodziejom!

Dawid
@Lukrecja 20.03.2018 10:57

Jezeli cos sie pani nie zgadza prosze o kontakt bezposrednio ze mna nr pewnie pani ma

Lukrecja
@Dawid 22.03.2018 18:12

Tak, nie zgadza się. Jaką mam pewność, że otrzymywałam na konto takie kwoty, jakie powinnam, skoro pracowałam bez umowy jak większość Państwa pracowników? Słowo "umowa" jest Państwu obce i gdyby miało być ulokowane w bibliotece, umieszczono by je na dziale "Legendy i Baśnie".

Paula

trzymalabym się od tej agencji z daleka. Koordynatorka Polska w ogóle nieogarnieta . Są niewyplacalni do tej pory nie zobaczyłam wypłaty za 3 tyg pracy około 130h + dodatki wakacyjne i urlopowe odkładane z każdej wypłaty. Nie tylko ja , moi znajomi również nie otrzymali. Na warunki mieszkalne narzekać nie mogę tylko tyle że mieszkaliśmy w 5 osób w bungalu i każdy placil po 400e na mies .. A to bardzo dużo za taka cenę wynajelibysmy sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sty apartament. A oprócz tych 400e pralnia była za 2 e jedno pranie + 1 euro za wyrzucenie śmieci a przy 5 osobach śmieci jest bardzo dużo. Daleko do pracy bo 50 km w jedną stronę . Trzeba było prosić się o zwrócenie kosztów dojazdu.. A praca wcale nie lekka bo przy mięsie. Jeśli ktoś już pracował w takiej fabryce ten wie że godziny pracy są bardzo różne raz 12-14h a raz 6h.. bez uprzedzenia. Nie było żadnych dodatkow za nadgodziny ani za soboty w które też pracowaliśmy. A po tej całej sytuacji z pieniędzmi zero kontaktu z tą ta agencja. Zablokowali nam nr, również na fb. Z całego serca nie polecam , jeśli ktoś by chciał więcej się dowiedzieć na temat tej agencji jestem w stanie opowiedzieć jak to było jeśli w ogóle mówimy o Select Staffing. Pozdrawiam

Dawid
@Paula 11.07.2017 14:02

To jest post o select uitzendbureau nie select staffing

Paula

trzymalabym się od tej agencji z daleka. Koordynatorka Polska w ogóle nieogarnieta . Są niewyplacalni do tej pory nie zobaczyłam wypłaty za 3 tyg pracy około 130h + dodatki wakacyjne i urlopowe odkładane z każdej wypłaty. Nie tylko ja , moi znajomi również nie otrzymali. Na warunki mieszkalne narzekać nie mogę tylko tyle że mieszkaliśmy w 5 osób w bungalu i każdy placil po 400e na mies .. A to bardzo dużo za taka cenę wynajelibysmy sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sty apartament. A oprócz tych 400e pralnia była za 2 e jedno pranie + 1 euro za wyrzucenie śmieci a przy 5 osobach śmieci jest bardzo dużo. Daleko do pracy bo 50 km w jedną stronę . Trzeba było prosić się o zwrócenie kosztów dojazdu.. A praca wcale nie lekka bo przy mięsie. Jeśli ktoś już pracował w takiej fabryce ten wie że godziny pracy są bardzo różne raz 12-14h a raz 6h.. bez uprzedzenia. Nie było żadnych dodatkow za nadgodziny ani za soboty w które też pracowaliśmy. A po tej całej sytuacji z pieniędzmi zero kontaktu z tą ta agencja. Zablokowali nam nr, również na fb. Z całego serca nie polecam , jeśli ktoś by chciał więcej się dowiedzieć na temat tej agencji jestem w stanie opowiedzieć jak to było jeśli w ogóle mówimy o Select Staffing. Pozdrawiam

Kordynator
@Paula 11.07.2017 14:00

A czy wspominala Pani o tym co sie stalo w domku? Jak wszyscy piliscie oraz paliliscie plus do tego uszkodziliscie auto ktorym jezdziliscie do pracy? Wakacyjne nie zostalo wyplacone poniewaz do tej pory dostajemy kary za nieplatnosc za parkingi oraz przekroczenie predkosci. Ale o tym niestety zapomniala Pani napisac! Firma poniosla wysokie szkody a nadgodziny sami sobie zalatwiliscie za naszymi plecami z firma poniewaz chcieliscie na czarno! Prosze powiedzidc cala prawde! I tak zgadzam sie z Pania zostala Pani zablokowana na moim prywatnym profilu na Facebooku poniewaz wiadomosci ktore dostawalam w nocy byly niestosowne wiec nie bede pozwalala na takie zachowanie. Jesli chce sie Pani skontaktowac ma Pani numer do biura adres oraz adres email wiec dlaczego mowi Pani ze nie odpowiadamy jesli nikt sie nie kontaktuje! To ja z calego serca nie polecam takich pracownikow ktorzy wracaja do Polski i oczerniaja inne agencje ktore byly 24h dla ich dyspozycji a teraz nazywaja mnie nieogarnieta wypraszam to sobie! A jesli nawet za pranie nie zapomniala Pani dodac ze dostawaliscie Nie polecam oraz nastepnym razem zastanowie sie 100 x nad tym kogo zatrudnie.

wolek
@Kordynator 17.08.2017 20:24

Panie Koordynatorze, nie moge sie doczekac do dnia dzisiejszego Jarografu. Pani Grazyna nie odpisuje ani na maile ani na smsy..

wolek
@Kordynator 17.08.2017 20:24

mozna prosic Pana o odp zwrotna na mojego maila ? woleknl@wp.pl

Dawid
@Paula 11.07.2017 14:00

Firma Select staffing to nie jest firma Select uitzendbureau

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z zarobkami w Select Uitzendbureau b.v.? Czy od czasu dodania ostatniej opinii pensje w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Ciapak

Oddawać pieniądze (usunięte przez administratora) ! Jedno z najgorszych biur na rynku kłamcy i to wielcy razem z Linda Polka która sprzedała swoją duszę czarnemu diabłu za jakieś grosze , nie polecam i to bardzo zwykli (usunięte przez administratora) nie wypłacają pieniędzy na czas zawsze z wypłata problem tak samo się skontaktować z tymi ludźmi to tragedia , stanowczo odradzam

Haary
@Ciapak 15.01.2018 17:16

A gdzie mieszkałes/as ? I czy nadal jesteś przez tą agencje ? Czy orientujesz się czy są inne agencje tutaj.?

Dawid
@Ciapak 15.01.2018 17:16

Witam, Pisze w imieniu biura Select nazywam Sie Dawid Rogowski i jestem Dyrektorem w firmie Select, obawiam sie ze pomyliles nasza firme z inna firma o podobnej nazwie, w naszej firmie nie pracuje zadna pani Linda. Moze napisz w jakiej miejscowosci mieszkales albo u jakiego klienta pracowales ale mysle ze sie pomyliles ?

slawek

Firma OK wyplacalna z mieszkaniem tez ok. Nie mam zadnych pretensji do kierownictwa zostalem zwolniony bo nie bylo wiecej pracy OK. Mialem problem jedynie z pracownikami ktorzy tak samo jak ja pracowali i to przez nich zostalem zwolniono zawsze mozna logos nie wygodnego usunac. Ale nie mam nicc do firmy polecam :P

Edyta

@Czarek zaglądałeś już na stronę internetową firmy? Znajdziesz tam wiele ofert pracy http://selectuitzendbureau.nl/werknemer.php Ktoś z osób ostatnio aplikujących może wypowiedzieć się więcej o tym, jak przebiega sam proces rekrutacyjny? Takie informacje będą cenne dla osób, które wciąż się wahają nad kontaktem z firmą.

Czarek

Czy może ktoś napisać coś o ofertach pracy przez tą agencję?

Dawid

@Paula jak moglas pracowac w naszej firmie przez inna agencje skoro my jestesmy agencja pracy ?? Moze ci sie firmy pomylily ?

Edyta

@Paula czy udało Ci się uzyskać należne wynagrodzenie? Czy ktoś jeszcze miał takie problemy z firmą?

niutka

moja praca w Select trwa do dziś ,a juz troche tu pracuje. byłam i na kwiatkach i na rybach..kawie,inpaktu ,texelu itp..itd.. prawda jest taka ,że jak chcesz to masz prace. zawsze.NAWET POZA SEZONEM!mam 40 lat i znam minimum holenderskiego..mimo to pracuje,i tygodniówki nie są niższe niz 400e przy normalnych godzinach. pieniądze zawsze na czas ,dodatki 125% 150% 200% pieniążki wakacyjne i dodatki świąteczne (festuuren) zawsze na solarisie i na koncie. a mieszkania......??? pamietajcie że to wy udządzacie sobie pokój a nie biuro.w pokoju ma być łóżko i stolik oraz szafka na ubrania. to nie jest hotel 5 gwiazdkowy tylko pokoje robotnicze...palić? czemu nie ale po pracy i nie w hotelu. czy w jakimkolwiek hotelu w holandii można palić zioło? otóż nie.palenie dozwolone jest tylko w wyznaczonych miejscach lub na posesji PRYWATNEJ!!!! to samo jest z akloholem itp,itd... pozdrawiam (pozytywna..knook)

Dawid

Zwolnienie pracownika zawsze jest czym spowodowane, niechce mi sie wierzyc ze ktos pania zwolnil bez zadnego powodu.

LOOLKA
@Dawid 17.05.2017 10:27

Właśnie chciałam poznać ten powód...zwolnili mnie i nie powiedzieli dlaczego. Gdyby nie mój mężczyzna to teraz bym kwiatki wąchała od spodu, bo już miałam myśli żeby skoczyć ze sobą. Zostałam bez centa przy duszy i wyrzucona na bruk w ciągu trzech godzin. Wszystkie pieniądze wydałam na jakieś garki i środki czystości bo na lokalizacji nic nie było. Mimo że wczesniej telefonicznie zostałam poinformowana że wyposażenie domku powinno być. W razie jego braku mieli to dokupić. No, ale to były słowa puszczone na wiatr. W pracy przepracowałm niecałe cztery dni. W pierwszych trzech byłam chwalona, że dobrze pracujeba na czwarty dzień mnie wywalili. Dziwne też że w czasie pracy zawiezli mnie na lokalizacje gdzie już na pokój w którym mieszkałam czekała nowa para. Nie byłeś w mojej skórze i nie wiesz co przeżyłam. Nie miałam się gdzie podziać i nie wiedziałam co robić. To był horror.

LOOLKA

Trzymajcie się z daleka! Wywalają z pracy nie podając przyczyny a na lokacji czekają już następne ofiary. Wszystkie negatywnie postawione opinie to niestety okazuje się prawda. Tylko ja jestem pewna że tego nie zostawie bez echa!!!

sama

Oczywiście 99% negatywnych opinii bierze się z nieudolności tych ''niby pracowników" myśleli ze wyjada za granice i dostana pieniążki za darmo . Biura pracy , zatrudniają legalnie i według przepisów Holenderskiego prawa pracy, nikt nie jest zmuszany do podpisywania kontraktów... ale nieuki z PL nawet w Polsce ledwo czytali ze zrozumieniem ,a co dopiero za granica. Później krytykują, na szczęście to tylko ten sam odpad społeczny który nie dawał rady nawet w Polsce. Czyli mała mniejszość. Reszta szanuje prace, pracodawców , i swoje zarobki..... i własnie tych pozdrawiam :)

Paula
@sama 21.04.2017 11:44

A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda. Pracowałam w tej firmie przez inna agencję i było ok zmienili nam na ta to zaczęło się wszystko psuć. Z chęcią porozmawiam z Tobą prywatnie ;)

Select

Chyba Pan nas z kims pomylil !!! Nasza firma nie wysyla zadnego pracownika do szklarni !!

echo
@Select 28.03.2017 12:31

Czyżby?

Radzik30

Biuro może i ma pracę dla ludzi lecz koordynatorzy pozostawiają wiele do życzenia ale tak to jest wpuścić gnoja do biura to atrament łyknie , dojazd do pracy może być ale za to z pracy ludzie czekają wymarzinieci godzinę przeszło aż laskawie ktoś ich odbierze i na dodatek 3 EUR za transport w jedna stronę to chore jest i aponizej krytyki jest dwóch takich hamowni w biurze ze łby bym pourywal jakbym spotkał na ulicy ....

huk

Wiecej opinii nt. agencji Select znajdziesz na stronie http://bpwh.pl Ranking Agencji Pracy w Holandii.

Wierny

Salcect to naprawdę dobre biuro. Pieniądze na czas. Praca jest . Jak jej nie ma ogarniaja zaraz coś innego. masz checi do pracy bedziesz pracowal. Nie zostawiają Cię na hotelu bez pracy. Nie można narzekać . Warunki mieszkaniowe moga być chociaż w innych biurach gdzie byłem wcześniej były o niebo lepsze . Co potrzebujesz pomagaja Ci . Szef Dawid naprawdę spoko gość chociaż mógłby traktować wszystkich nA równi.... Darek Koordynator to dopiero zakrecony gość Ale pozytywnie :D koordynatorka Pani Grażyna . Stanowcza Kobieta . Osobiście nie miałem z nią r?przypalow . Nic nie mogę złego na nią powiedzieć . Teraz przejdzmy do sedna . Na hotelu sam fałszywy typ . Wybierając się tam, patrz za plecy bo tylko czaja żeby Ci noz wbić . Wiadomo jak to Polak, Ale żeby wśród młodych osób ..... Pojechałem sam bez Kobiety . Najgorsza nie była tęsknota tylko to , że nie mogłem odgonić się od pewnej osoby . Mowa tu o Karolinie O. Mająca się za piękność a tak nigdy nie było i nie będzie . Nigdy nie dalbym Ci zrobic lachy a co dopiero . Ze szmaty aksamitu nie zrobisz . Chłopaki nA ruchanie to do niej ! Powiedziałem najważniejsze . Pozdrawiam Select!

Sylwia

Witam,szukam pracy,Jestem doświadczoną ,zdyscyplinowaną,raczej bezkonfliktową osobą.Chcę zmienić firmę a o TEJ słyszałam wiele dobrego...dyspozycyjna od zaraz praktycznie ,bez zjazdów Świątecznych itp rzeczy.Będę wdzięczna za odpowiedź czy są jakieś szanse.Pozdrawiam Sylwia.

Zostaw opinię o Select Uitzendbureau b.v. - Uitgeest

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Select Uitzendbureau b.v.