Są chwile, kiedy trudno jest zignorować atmosferę w firmie, gdzie kontrola zdaje się być wszechobecna. Ostatnio jednak sytuacja stała się jeszcze bardziej skomplikowana, gdyż zdobywanie rzetelnych opinii na platformie Gowork stało się niemożliwe. Wydaje się, że firma zainwestowała w usługi tej platformy, kontrolując przepływ informacji i promując jedynie pozytywne opinie. Widać to również w ilości usuniętych lub zarchiwizowanych opinii uznanych za niekonstruktywne według ich kryteriów. Jednym z niepokojących elementów jest praktyka podsłuchiwania konsultantów na żywo bez ich zgody oraz podglądanie ich za pomocą kamer. Warto zastanowić się, czy taka praktyka nie narusza pewnych przepisów prawa. Mimo że wynagrodzenia są wypłacane terminowo, pozostałe aspekty pracy nie prezentują się zbyt optymistycznie. Zmiany w systemie prowizji zdecydowanie nie idą na korzyść pracowników, utrudniając osiągnięcie wcześniejszych dochodów. Chociaż praca zdalna jest dostępna, elastyczność grafiku wydaje się być jedynie pozorną korzyścią. Propozycje zleceń lub umów B2B ukazują się bardziej jako umowy o pracę, co ogranicza rzeczywistą swobodę pracowników. Mimo zapewnienia o dowolności godzin, istnieje wymóg pracy w standardowych godzinach 9-17. Nawet po spełnieniu minimalnego wymiaru godzinowego, próba wzięcia dwóch dni wolnego spotyka się z oporem Team Leaderów, co jest sprzeczne z zasadami elastycznego grafiku. Podobno ryba psuje się od głowy i coś w tym tutaj jest, a obawy związane z pewną osobą w hierarchii sugerują, że decyzje podejmowane są jednostronnie, co stwarza ryzyko problemów dla pracowników. Warto się zastanowić, czy podjąć ryzyko związane z pracą w tej firmie. Dla tych, którzy nie mają innych opcji i potrzebują dodatkowego źródła dochodu, może to być rozwiązanie krótkoterminowe. Niemniej jednak, na dłuższą metę, istnieje ryzyko negatywnego wpływu na zdrowie psychiczne lub doświadczenie (usunięte przez administratora)
Jak przedstawia się obecnie system prowizyjny? Praca jest na umowie zlecenie, b2b, czy o pracę bo nie do końca zrozumiałam?
System prowizyjny zależy od stanowiska na jakim zostanie Pani zatrudniona. Umowa jaką na początek pracy oferujemy to umowa zlecenie lub umowa b2b do wyboru przez kandydata.
Dziękujemy za opinię pragniemy zauważyć, że praca naszych konsultantów jest możliwa w godz. od 9 do 20 zależnie od projektu, na którym się zostanie zatrudnionym. Nasi konsultanci są wyposażeni w aplikację do wykonywania pracy zdalnej dzięki której istnieje możliwość nagrywania rozmów w celach szkoleniowych i podnoszenia jakości. Istnieje także możliwość wspólnego łączenia się przełożonego i pracownika także w celu zapewnienia lepszej jakości świadczonych przez nas usług oraz pracy nad rozwojem pracownika. Nasza ciągła praca nad podnoszeniem standardów pracy skutkuje zmianami także w systemach prowizyjnych rozumiemy, że nie każdemu te zmiany przypadają do gustu, ale dla naszej firmy nadal pozostaje najważniejsza jakość i satysfakcja klientów także tych wewnętrznych.
Hej, pracuję w tej firmie od czerwca, dlatego stwierdziłam, że też się wypowiem. Dla mnie ta praca jest idealna pod wieloma względami, przede wszystkim możliwość pracy z domu co jest największym plusem, dzięki czemu nie tracę na dojazdy. Ale nigdzie nie zaznałam tak wspaniałej atmosfery jak w Invo, a pracowałam juz w innym CC, więc mogę się wypowiedzieć w tej kwestii. Wiem, że negatywne komentarze piszecie pod wpływem emocji, bo możliwe zostaliście zwolnieni, ale zastanówcie się dlaczego? Myślicie naprawdę, że będziecie mieć płacone za "siedzenie w pracy" i nic nie robienie? Tak naprawdę tutaj nie ma jakiś skomplikowanych zadań, mamy tylko dzwonić i pilnować czasu pracy, ot tyle! Wynik wiadomo, jest ważny, przecież normalne to jest i wiadome od początku podpisywania umowy, że na tym firma zarabia, na leadach. Więc pracownik, który nie robi nic jest mało opłacalny, chyba sami byście nie chcieli, aby w Waszej firmie Wasi zatrudnieni pracownicy się opierdzielali prawda? Idąc pracować do biedronki nie będziecie siedzieć na magazynie i udawać, że pracujecie, bo musicie pracować, to należy do Waszych obowiazków. Powiem Wam szczerze ja też miewam gorsze dni, mam ochotę rzucić pracę, bo mi nie idzie. Ale to nie jest tak, że od razu jesteśmy zwolnieni jak tu co niektórzy piszą. Jest tu taka wspaniała Liderka, która potrafi mega zmotywować a ze mną chwilami miała ciężko jak jej narzekałam, ale posłuchałam jej, zmieniłam nastawienie do pracy i wiecie co? Znowu zaczełam robić super wynik. Dlatego nie dam złego słowa powiedzieć na nasze Liderki, bo one bardziej wierzą w Nas niż my sami w siebie. Jak ktoś rzetelnie i uczciwie dzwoni, to nie ma problemu z niczym, a jak ktoś próbuję oszukać firmę, lub robi sobie po prostu żarty to nie dziwcie się, że są zwolnieni. Sami pomyślcie, czy Wy mając własną firmę trzymalibyście takie osoby. Pragnę zaznaczyć, że pracujemy zdalnie, więc Szef czy Liderki nie mają możliwości stać nad nami i sprawdzać jak pracujemy, dlatego ważne jest tutaj wzajemne zaufanie. Co do zarobionych pieniędzy tutaj, nie lubię się chwalić, ale te niektóre komentarze przyprawiają mnie o mdłości. Ja zarabiam tutaj 2x tyle co najniższa, a mogłabym więcej - zależy od moich chęci. Można śmiało robić nadgodziny. Pewnie wiele osób nie uwierzy i mój kom zostanie wyśmiany, ale jeśli nie wierzysz odezwij się pod tym kom, podam meila, napisz do mnie i Ci udowodnię ile zarabiam :) I powiem więcej, też przed przyjściem do pracy tutaj czytałam opinie, ale nie zniechęciłam się, bo zawsze w każdej firmie znajdą się osoby, które (usunięte przez administratora) i jeszcze mają problem o to, że przecież powinny mieć zapłacone bo wykonały 2 połączenia na godzinę, ale przeciez w pracy są :D Osoby, które czytają ten komentarz przed przyjściem do Nas powiem Wam tak, śmiało składajcie CV, sami zobaczycie jak u nas jest super - najwidoczniej jest ZA super, skoro innych to boli :) A osoby które u nas były i wystawiają złe komentarze, zastanówcie się czy Wy byliście fair w stosunku do firmy. I pewnie zaraz mi napiszą jakieś osoby, że na siłę wystawiam pozytywny komentarz, albo że mnie opłacili, żebym wystawiła xd. Nie podlizuję się również, celowo dałam taki nick, żeby nie wiedzieli kto to pisze, ale czułam, że muszę to napisać bo przykro czytać takie komentarze.... Ja pracuję od czerwca więc widzicie jak się chce to można:) Pozdrawiam ciepło wszystkich pracowników Invo, Werę, Kingę, Karolinę, Kasię i Bartka oraz Szefa
Zastanawiam się nad rozpoczęciem pracy tam. Czy możesz napisać co mnie?
Witam ja zaczynam przygodę mam nadzieję że po miesiącu pracy uda mi się choć jeden pomyślny wynik zdobyć pracowałam jako rekruter w prywatnej firmie - szef był tragiczny ale to nie moja opinia a przynajmniej nie tylko moja do tego musiałam zajechać swoje auto codziennie trasa 104 km i wypłata mniejsza niż minimum krajowe a jestem osobą po studiach z wyższym wykształceniem - nie liczę od razu na kokosy ale mam nadzieję że uda mi się wytrwać. Mi praca zdalna i elastyczne godziny odpowiadają bo mam chorą starszą osobę w domu i młode dziecko w wieku szkolnym - mam tylko nadzieję że się nie zrażę na co trzeba się przygotować jak rekruter po angielsku jeśliby ktoś mógł podać zakres obowiązków i jaki poziom trudności jest w obsługiwaniu tajemniczej aplikacji która zawiera bazę?? mam już trochę lat na karku i nie oczekuję że wszystko mi spadnie z nieba a jednak chciałabym wiedzieć jak zabrać się za powierzone mi zadanie pracę zaczynam 25 września 2023
Spytano jakiś czas temu czy w firmie dalej słabo się zarabia. mnie wyświetliły się oferty dla konsultanta w których podano widełki od 4,200 do 8,000 pln. Pytanie tylko przy jakim nakładzie pracy można byłoby liczyć na ten górny próg?
Zarabia sie najniższa krajowa + premie za osiągnięcia. Czyli im jesteś lepszym sprzedawcą tym więcej zarabiasz :)
Racja nie ma szans na premie kiedyś prędzej a wypłaty już teraz nie ma 10 płacą jak chcą bo mają do 30tego termin, niby miały być zaliczki tylko każdy odmowę dostaje
Za wysokie progi, tam wczesniej bylo od wk czyli iloscinleadow ale...no wlasnie byl warunek przedxialu godxinowego pracy jesli miales za duzo godz pracy to mimi ze wk ok to premi nie bylo, teraz przeliczaja efektywnosc czyli licza ilosc leadow i czas pracy wedlug wzorku i musisz byc sporo na plusie zeby dostac a leady no coz stara baza i slabo ida kazdemu, raczej nastawiaj na tylko wyplate niz premie,
Ciężko jest osiągnąć nawet ten dolny próg z racji na to, że mocno ucinają godziny. Trzeba pilnować w jakim dniu ile się pracowało bo można mieć kilkaset złotych mniej do wypłaty
jak ktos pracuje i faktycznie dzwoni to nie ma ujcinanych godzin, ucinane godziny maja nieroby no sory ale nie dziwie sie back officowi maja zaliczyc delikwentowi godzine a on dzwonil w tej godzinie tylko 15 minut bo reszte gral np ??? szanujmy sie a co do premii nie zgodze sie ja wyrabiam co miesiac premie 500 zl moglbym wyzsza ale jestem leniwy
Nie rozumiem komentarzy, które mijają się z prawdą. Praca ta, jak każda inna, wymaga zaangażowania, aby osiągnąć satysfakcjonujące wynagrodzenie - wystarczy sumiennie wykonywać powierzone obowiązki. Jako konsultant z ponad rocznym doświadczeniem w firmie, pracujący na pełny etat, regularnie otrzymuję wynagrodzenie oraz premie. Wykonuję powierzone mi zadania bez żadnych problemów, pracując 8 godzin dziennie. Mysle że osoby narzekające na odliczanie czasu pracy nie przedstawiają rzeczywistości. Warto zadać np. pytanie, ile połączeń wykonują w ciągu godziny pracy - to szybko wyjaśni, dlaczego tak łatwo krytykują, prawdopodobnie z powodu własnych niepowodzeń. Praca wymaga zaangażowania, a nie tylko "bycia zalogowanym" i zajmowaniem się prywatnymi sprawami. Przykład ekspedientki, która zamiast obsługiwać klientów którzy stoją przy kasie, poprawia makijaż przez godzinę, jest trafny - takie zachowanie nagminnie powtarzające się szybko skończyłoby się zwolnieniem nieprawdaż? Podsumowując, szczerze polecam tę pracę. Oferuje ona dobre zarobki oraz elastyczność dzięki możliwości pracy zdalnej, co oszczędza czas na dojazdy.
Chciałem tylko powiedzieć że mnie zwolnili już jakiś czas temu z firmy , ale no nie mam im za złe bo wynik miałem straszny . Przynosiłem dla firmy straty ale dam wam radę dawajcie nam znać wcześniej a nie chwilę przed żeby ludzie zdązyli sobie nową pracę znależć . Ja mam kredyt i opłaty więc to jest duży minus musiałem na szybko iść do biedronki pracować . Niefajne . Ale ludzie co ich poznałem są fajni . Z tego miejsca powiem wam że najfajniejsi są Marta - mega babka dała mi kopa do działania i wykorzystuję jej rady teraz w biedronce nie boję się klientów , Klaudia - taka dziewczyna co wam ścina czasy ale mimo że je ścina bo nie wyrobisz talk timu to jest taka wesoła i ładna że chciałem żeby mi codziennie wysyłała to ścięcie hehe , Amadeusz - fajny chłopak za takiego przełożonego to by się każdy dał pokroić nie ma kija w (usunięte przez administratora) i można dużo z nim załawtić i się pośmiać ma chłop jaja ze stali na nasze odwalanie no i Rafał który mnie szkolił bardzo lubiłem jego humor i wysyłanie kotków na czacie chłopak jest bardzo przyjazny i z każdym chce utrzymywać konktakt po pracy . Reszty nie znam ale może jak by mi dali szansę jeszcze to wrócę do was silniejszy .
Cześć bardzo dziękujemy za Twoją opinię i wierzymy, że wrócisz do nas silniejszy :-). Wiesz już co jest potrzebne w pracy u nas, więc jak będziesz czuł, że to już ten moment to pisz do nas śmiało. Pozdrawiamy i życzymy dużo sukcesów Zespół HR
Jestem dopiero po szkoleniu z Rafałem, więc tylko na taki temat mogę się wypowiedzieć. Rafał jest naprawdę świetny w tym co robi, wyciąga pomocną dłoń na każdym kroku. Przekazuje swoją wiedzę w bardzo ciekawy sposób, przez co szkolenie nie jest nudne i monotonne. Dzięki Rafał za szkolenie, jesteś super gość! :D
Jako były pracownik, chciałbym podzielić się swoją opinią na temat tej firmy. Na pierwszy rzut oka może wydawać się, że jest to miejsce pracy, które oferuje stabilne zatrudnienie. Niestety, moje doświadczenia są zdecydowanie negatywne. Pierwszym problemem, który zauważyłem, są słabe warunki finansowe. Progi premiowe są tak ustawione, że praktycznie nikt nie jest w stanie ich osiągnąć. Oczekiwania są wygórowane, a dodatkowe wynagrodzenie to tylko iluzja. To powoduje, że wielu pracowników czuje się zniechęconych i niedocenianych. Co gorsza, aby poprawić wizerunek firmy, pracownicy są zachęcani do pisania pozytywnych opinii na platformie. Na pewno wszyscy ci, którym zależy na pracy, to robią, ale czy takie opinie są rzetelne? Nie, ponieważ nie pozwala się publikować negatywnych komentarzy, co rodzi poważne wątpliwości co do uczciwości tych recenzji. Osobą, która szczególnie zasługuje na krytykę, jest obecna dyrektor. Rozpoczęła swoją karierę jako konsultant, a następnie, poprzez nieczyste zagrywki, wygryzła swoją poprzedniczkę. Jej manipulacyjne podejście do zespołu HR sprawiło, że wszyscy wartościowi pracownicy odeszli. Teraz zespół jest kompletnie zmieniony, a nowi pracownicy nie mają ani doświadczenia, ani motywacji. Dodatkowo, sytuacja z trenerem, który przyszedł jako konsultant, a po chęci odejścia został "przerzucony" do działu szkoleń, jest bardzo dziwna. To tylko potwierdza, że firma traktuje pracowników jak zapchajdziury, zamiast inwestować w ich rozwój. Podsumowując, nie polecam pracy w Invo. Brak przejrzystości, niskie wynagrodzenie i toksyczna atmosfera sprawiają, że nie jest to miejsce, w którym można rozwijać swoje umiejętności zawodowe ani czuć się docenianym.
W Invo System pracowalam krótko, zaledwie 2 miesiące, lecz praca była pozytywnym i przydatnym doświadczeniem. Była to pierwsza moja praca w tej branży, jako konsultant call center i naprawdę nie mogę powiedzieć złego słowa. Szkolenie bardzo profesjonalnie przeprowadzone, wszystko jasne i klarowne. Co prawda wymagania co do pozyskiwania leadów i dobrych wyników są spore, więc nie będzie to praca dla każdego. Trzeba mieć naprawdę dobre umiejętności sprzedażowe i cierpliwość. Ja nie pracuje, gdyż nie udało mi się uzyskać wymaganej normy (efektywności/rentowności) pomimo iż byłam bardzo blisko celu. Pimo tego pozytywnie będę wspominać współpracę z tą firmą, nie miałam absolutnie żadnych problemów związanych z umową czy wynagrodzeniem. Miałam szczęście trafić do wspaniałych leaderów Marty i Amadeusza - wspierający, pomocni, cierpliwi i bardzo pozytywni ludzie. Miałam okazję też poznać wielu ciekawych ludzi, pomimo iż to praca w 100% zdalna.
Patrycjo, serdecznie dziękujemy za Twoją opinię. Było nam niezwykle miło Cię poznać i towarzyszyć Ci na etapie rozwoju Twojej kariery zawodowej. Zespół HR
W firmie nie pracowałem długo, niestety przyczyny osobiste zmusiły mnie do zrezygnowania. Prace mimo wszystko wspominam dobrze, już od momentu szkolenia. Pan R., który jest szkoleniowcem prowadzi szkolenia bardzo interesująco i nie mogę narzekać na nudę. Dawka wiedzy, którą otrzymałem faktycznie, przydała mi się już na początku pracy, kiedy trafiłem pod opiekę teamleadera. Jeśli chodzi o teamleaderów, są to osoby bardzo otwarte, pomocne i zawsze mogłem liczyć na jakąś radę. Każdy w firmie, kto jest na wyższym stanowisku, zawsze podchodził do mnie normalnie. Po ludzku dało się też porozmawiać czasem o tematach prywatnych, które akurat pojawiły się w życiu, i mimo to, że nie było to do końca w ich obowiązkach, starali się pomóc i doradzić. Same wymagania pracy nie są ciężkie, a raczej takie jak w każdej firmie tego typu. Realizujesz założenia dzienne i starasz się o jak najlepszy wynik dla samego siebie, za co masz płacone. W umowie miałem zapisy, które pokrywały się z tym, co spotkałem podczas pracy. Wypłata była na czas, a nawet szybciej. Invo będę wspominał dobrze, ponieważ zawsze otrzymałem pomoc, kiedy potrzebowałem, i czuję, że rozwinąłem się też w wielu sprawach. Jak najbardziej polecam pracę, nawet ze względu na samą atmosferę, którą tworzą teamleaderzy, ale też ludzi którzy są zatrudnieni na podobnych stanowiskach do mojego.
Kacprze serdecznie dziękujemy za Twoją opinię i współpracę z Tobą. Życzymy powodzenia w nowych obszarach. Zespół HR
Witam czy słyszał ktoś ze w firmie nie ma wynagrodzenia na godzinówki tylko strikte za umawianie kontaktów dostałam takie informacje podczas rozmowy i nie pokrywa sie to z informacjami tutaj
Dziękujemy za przesłanie pytania oraz zainteresowanie współpracą z naszą firmą. Pragnę poinformować, że oferujemy dwa modele współpracy: pierwszy, oparty na rozliczeniu za przepracowane godziny, oraz drugi, bazujący na wynikach, czyli rozliczeniu za pozyskane leady. Jesteśmy elastyczni i otwarci na omówienie szczegółów, aby dopasować odpowiednią formę współpracy do Pani potrzeb. Pozostajemy do dyspozycji w razie pytań lub potrzeby dalszych informacji. Z wyrazami szacunku, Dział HR Invo System sp. z o.o.
Miałem okazję przejść proces rekrutacyjny i muszę przyznać, że był to bardzo profesjonalny i pozytywny doświadczenie. Zespół HR był bardzo pomocny, a cały proces przebiegł sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Mimo że po odbyciu szkolenia doszedłem do wniosku, że to stanowisko nie jest dla mnie, uważam, że firma oferuje świetne możliwości rozwoju. Szkoleniowiec był przyjazny i starał się wszystko wytłumaczyć jak należy ale jednak sądzę, że nie mam tego czegoś by być dobrym sprzedawcą.
Na rozmowie telefonicznej otrzymałem informacje ze dziennie trzeba pracować min 5h, czy to prawda, czy jeżeli nie będę miał wyrobionego całego etatu w ciągu miesiąca to mi wypłacą kase ?
Minimalny wymagany czas pracy to 5 godzin dziennie. Ewentualne zmiany w godzinach pracy lub dostosowanie ich do indywidualnych potrzeb pracownika mogą być omawiane bezpośrednio z team leaderem po zatrudnieniu. Wynagrodzenie jest wypłacane proporcjonalnie do liczby przepracowanych godzin w danym miesiącu, co oznacza, że jest ono uzależnione od rzeczywistego czasu pracy.
Witam, rozpocząłem prace 24 czerwca, dzisiaj po 5 dniach pracy dostałem informacje że mnie zwalniają (wczesniej nie było żadnych ostrzeżeń) powód zwolnienia to słaby wynik i źle poprowdzone szkolenie co kompletnie nie ma sensu bo przeciez to wina szkoleniowca a nie moja... a co do wyniku to jest to śmieszne, nie miałem od początku pracy ani jednego zakończonego dnia bez sprzedaży, łacznie w 5 dni zrobilem 9 sprzedaży, systematycznie porównywałem sie do innych pracowników bo miałem wgląd poprzez aplikacje invosystem, i było pełno osób z gorszymi wynikami jest pełno osób które maja przez cały dzień 0 sprzedaży... zrozumiałbym gdyby od paru dni mi mówili "Słuchaj Robert masz gorszy wynik podciągnij sie albo bedziemy musieli zakonczyc współprace" i to by było zrozumiałe, zamiast tego, dostaje w środku dnia z (usunięte przez administratora) info, że mnie zwalniają za wyniki i za to, że szkolenie bylo źle poprowadzone i nie mogą go powtórzyć, kiedy powiedziałem, że pracuje tutaj 5 dni i wynik jest na spokojnie do wyrobienia to powiedzieli, że wiedzą o tym ale to nic nie zmienia, kiedy powiedziałem, że to nie moja wina, że szkolenie jest źle przeprowadzone to dostałem odpowiedź, że to decyzja z góry i nie mają juz na to wpływu, to powiedziałem, że chce z kims innym porozmawiać po czym odezwał sie do mnie taki Amadeusz, napisał, że to kwestia wyników, napisałem mu to co pisze tutaj, czyli ze inni maja gorsze wyniki i ze pracuje tutaj dopiero 5ty dzien i na to odpowiedzi juz nie dostałem :) zapadła cisza, także NIE POLECAM, uciekać jak najdalej od tak niepewnej pracy.
Szanowny Panie Robercie, Dziękujemy za Pana opinię. Chcielibyśmy odnieść się do poruszonych przez Pana kwestii oraz wyjaśnić sytuację. Kontakt do osób zarządzających Przede wszystkim, jeżeli miał Pan sugestie co do metod pracy firmy, zawsze miał Pan możliwość skontaktowania się z osobami zarządzającymi firmą poprzez dostępne adresy mailowe. W sytuacjach, gdy na niższym szczeblu nie uzyskał Pan odpowiedniego wyjaśnienia, było to właściwe miejsce do zgłoszenia swoich uwag. Przyjrzeliśmy się Pana sytuacji i z danych przedstawionych przez Dział Lead Generation wynika, że trafił Pan do naszej firmy na szkolenie w dniu 18.06.2024. Po czterodniowym szkoleniu, które miał Pan przejść jako osoba z potencjałem do pracy, nie zauważyliśmy spodziewanej poprawy w Pana wynikach oraz podejściu do klientów. Pomimo deklarowanego doświadczenia, Pana rozmowy z klientami nie spełniały naszych oczekiwań. Wykorzystując cechy produktu zamiast korzyści, nie walczył Pan z obiekcjami klientów, a w rozmowach brakowało uśmiechu i ludzkiego podejścia. Te elementy są kluczowe dla naszej firmy, ponieważ dbamy o nasz wizerunek i zależy nam, aby nasze połączenia wychodzące były przyjemnym doświadczeniem dla potencjalnych klientów. Po udzieleniu przez team leadera feedbacku, nie zauważyliśmy poprawy w Pana rozmowach, a Pana talk time nie spełniał wymagań regulaminowych, na które zgodził się Pan przy zatrudnieniu. Te czynniki wpłynęły na decyzję o zakończeniu współpracy, ponieważ nie widzieliśmy możliwości dalszego rozwoju Pana efektywności i zaangażowania. W naszej firmie wychodzimy z założenia, że każdy może z nami pracować, ale od osób zatrudnionych oczekujemy 100% zaangażowania w wykonywane obowiązki. Kiedy nasi Team Leaderzy udzielają feedbacku, oczekujemy, że zmiany będą wprowadzane od razu. Tworzymy silny zespół, w którym każdy chce podnosić siebie nawzajem. Jeżeli nowe osoby nie okazują zaangażowania, decydujemy się na zakończenie współpracy. Rozumiemy Pana żal i frustrację. Decyzja została podjęta na podstawie Pana zaangażowania, postawy oraz wyników. Przez te pięć dni, w których Pan z nami pracował, nie zauważyliśmy poprawy ani progresu, co skłoniło nas do podjęcia takiej decyzji. Dziękujemy za czas spędzony w naszej firmie i życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej.
Nie sądzicie, że przed dzień przed zwolnieniem warto powiedzieć takiej osobie proste zdanie "podciągnij wynik do jutra bo cie zwolnimy" brutalnie ale jasno i rzeczowo, a tak TL o 12 zaprasza mnie na rozmowe i mnie zwalnia XD i ten sam TL 2 dni wczesniej mi pisał "nie patrz na wynik bo z czasem na pewno będzie lepszy", skończcie się kompromitować. @Pracodawca
Oczywiście, napisać można wszystko. Najlepiej jeśli ktoś feedbacku nie dostał żadnego i został po prostu zwolniony z dnia na dzień :) Dla osób szukających stabilnego miejsca pracy nie polecam....
Nie martw się… To tylko 5 dni, z pewnością znalazłeś lepszą pracę. Ze mną było podobnie – nikt nic nie wspominał, a nagle dostaje telefon, że kończą współpracę. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby tylko przekazali to w bardziej uprzejmy sposób, ale widocznie tej firmie brakuje profesjonalizmu. Wstydzić powinna się ta firma, nie ty czy ja.
Mimo że moja droga na tym etapie z invo już się zakończyła, to mimo to wychodzę z nowym doświadczeniem, na wiele tematów otworzyły mi się oczy, na pewno wiele rzeczy przyda mi się nie tylko w życiu prywatnym ale i zawodowym, a kto wie może kiedyś ponownie spróbuję podjąć się jeszcze raz zawalczenia o klienta w tej firmie. Owszem praca może nie jest dla każdego, zimna baza zdecydowanie wymaga o każdego indywidualnie sprawdzenia charakteru i jego umiejętności, a daje możliwość wykształcenia czy wyszlifowania umiejętności już nabytych. Wychodzę z przyjemnym i na prawdę fajnym doświadczeniem, jeżeli masz twardy charakter i potrafisz się z tym zmierzyć to warto, może tobie pójdzie lepiej, dla mnie etap osiągnięcia wyniku był twardym orzechem i mimo że udawało mi się coś zmieniać w tym kierunku, to zdecydowanie nie był jeszcze mój moment.
Takiego draństwa że firma ma awarie autodialera i w godzinach pracy masz godzine przerwy za którą Ci nie zapłacą to jeszcze nie widziałem w cywilizowanym świecie. Na zapytania że poświęcasz przeciez swój czas i jesteś cały czas w gotowości do pracy argumenty typu: NIe podoba się to (usunięte przez administratora) bez grama godności.
Ogólnie nigdy nie pracowałam w CC ale stwierdziłam praca zdalna nie muszę nigdzie wychodzić to skorzystam, chyba każdy marzy o pracy z domku. Początkowo musiałam przejść szkolenie, wkurzyło mnie na starcie to że liczy się wynik w tej firmie. Ale po rozmowach z innymi ks zrozumiałam, że przecież każdy z nas doklada cegiełkę i bez wyniku nie ma kasy na premie. Ale no to moje pierwsze zderzenie z CC. Zrezygnowałam z pracy po 4 miesiącach. Powodem był właśnie ten wynik, który nie wyrobiłam. Były dni co nic nie umówiłam a siedziałam w pracy normalnie 8 godzin- firma widziała we mnie potencjał normalnie wyplacili mi za te godziny pracy, nawet chcieli żebym uwierzyla w siebie I zawalczyla ale w zgodzie z własnym komfortem psychicznym postanowiłam odejść. Mimo to, zdobyłam ciekawe doświadczenie które na pewno mi pomoże dalej przede wszystkim przełamać się w rozmowach z ludźmi.
Sprawne szkolenie dobra atmosfera. Wiadomo, praca nie jest dla każdego natomiast jeśli chcesz spróbować i masz możliwość, daj sobie szanse
jestem po szkoleniu, wszystko przebiegło sprawnie i szybko, szkoleniowiec w odpowiedni sposób zaznajomił mnie z firmą, zobaczymy jak to wykorzystam w pracy :)
Nie bój się, podobno szkoleniowiec jest w porządku. Pracuję w firmie od roku i jakiś czas temu się wymienił z tego co wiem. Sama praca jest ciężka i nie ma co ukrywać, ponieważ trzeba mierzyć się z zimną bazą (jak nie wiesz co to jest, to poczytaj). Natomiast na każdym etapie mamy wsparcie i dużo przerwy :D Kiedyś jak pracowałem dla Amazona to na 8 godzin miałem 15 minut, a tutaj mam 40 minut.
W tej firmie byłam jedynie na okres szkoleniowy ze względu na inne sytuacje życiowe. Invo zostawiło we mnie dobre wrażenie, śmieszna atmosfera i otwartość w rozmowach. Prowadzący szkolenie zachęcał nas do interakcji również niezwiązanej z omawianymi tematami jak np. wysyłanie memów kotów xD. Jedyna trudność dotyczy już tylko i wyłącznie samej pracy, czyli trudność przebicia się do klientów z ofertą na zimnej bazie, ale myślę, że do tego każdy powinien podejść indywidualnie.
Pracuje tam od dawna, ale widzę że administracja że tak powiem szaleje, zaprasza do ćwiczeń i robienia pajacyków od samego rana a na dodatek jeszcze w czerwonej czapce a czapki nam nie chcą wysłać :-(
not really ale fakt atmosfera jest bardzo otwarta i luźna
Pracowałam wcześniej tylko na infolinii, ale chciałam spróbować swoich sił w sprzedaży, więc złożyłam CV do kilkunastu firm szukajac, gdzie moge pracować. Rekrutacja miała dwa etapy – pierwszy był telefoniczny, a drugi odbył się na meets. Po przejściu rekrutacji wzięłam udział w 4-dniowym szkoleniu wewnętrznym, było bardzo dobrze zorganizowane. Pierwsze dwa dni poświęcone były na teorię – poznanie firmy, produktu oraz podstaw sprzedaży. Kolejne dwa dni to była bardziej praktyka, połączona z indywidualnymi rozmowami na temat moich próbnych rozmów z klientami. Podjęłam pracę, ale trochę się jednak przestraszyłam. Myśle że sprzedaż nie jest dla mnie. Dzwonienie do klientów spowodowało u mnie stres. Mimo to, serio pozytywnie oceniam szkolenie oraz atmosferę w zespole na początku mojej przygody z Invo System. Kariery nie zrobiłam, ale uważam, ze firma oferuje solidne wsparcie dla nowych pracowników, choć nie każdy może od razu poczuć się pewnie w roli sprzedawcy, tak jak ja.
super praca super ludzie super administracja, bardzo ciekawa praca, łatwo zrobić wynik dzieki temu dostaje super premie co miesiac co mnie motywuje, nie ma dodatku za sprzet ale moga wyslac ci sprzet jak chcesz ja narazie nie chce ale wiem że inni ks mają ogółem mega spoko praca dla ludzi ktorzy cenia pracę z roznych czesci polski a nawet i świata :) ja pracuje dzis ze słowacji
Jestem pracownikiem w tej firmie już prawie 2 lata, nie chcę tu zaznaczać na jakich etapach jestem i na jakim stanowisku tu pracuję bo nie w tym jest tak na prawdę rzecz. Przez okres pracy tutaj miałam za sobą tak samo wzloty i upadki, miałam chwile gdzie to ja chciałam się zwolnić, a były i takie gdzie z racji i na moje wyniki wiedziałam, że pracę mogę stracić. Sposób pracy zdalnej wymaga od nas na prawdę wielu poświęceń, ale też zaangażowania i patrząc pod kątem ludzi z którymi miałam już przyjemność pracować, mogę stwierdzić jedno - że nie każdy pracę zdalną traktuje serio i chce mieć multum benefitów nie wywiązując się z umowy którą podpisujemy w dniu zatrudnienia. Jak w każdej firmie zawsze będzie ktoś/coś co komuś nie będzie pasowało i owszem ze mną było tak samo, ale mam za sobą grono ludzi, którzy nie tylko we mnie uwierzyli ale pomogli mi w wyprostowaniu ścieżki która była tuż przede mną, ale sama nie mogłam na nią trafić. Czy moja opinia jest pozytywna dla firmy - oczywiście że tak patrząc pod kątem własnych doświadczeń, i tak wiem zawsze znajdą się ci którzy będą z tego nie zadowoleni bądź negujący moje czy innych zdanie, ale ilu z was może pochwalić się na prawdę ambitnym i szerokim rozwojem, którym ja mogę się pochwalić bo mnie firma w tym wspierała - teraz popatrz na siebie i nie oceniaj innych, jak sam masz sobie coś do zarzucenia ;)
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Invo System Sp. z o.o. - Warszawa
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Invo System Sp. z o.o.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Invo System Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Invo System Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 206.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Invo System Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 171, z czego 58 to opinie pozytywne, 83 to opinie negatywne, a 30 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Invo System Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Invo System Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Aleje Jerozolimskie 89 lok. 43
02-001 Warszawa - NIP: 7010996051 REGON: 386944644 KRS: 0000858377
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- Paweł Pokryszka
- Dero Speed Sp. z o.o.
- Mkostimo Marcin Kosturkiewicz
- Papilio Agencja Reklamy Jarosław Kozłowski
- Monitoring Wizyjny Sp. z o.o.
- Indywidualna Praktyka Lekarska Aneta Smardz
- Edyta Toporowicz
- Saltex Ekspertyzy Ubezpieczeniowe Sp. z o.o.
- Awar Sp. z o.o.
- Rafał Białkiewicz Dekoracje Ścian Remonty i Wykończenia
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |