CLAR SYSTEM

• Czapury
  • Kicin
Bydgoszcz - CLAR SYSTEM
Kalisz - Clar system
Katowice - Clar System S.A.
Kraków - Clar System
Łódź - CLAR SYSTEM S.A ZPCH
Warszawa - Clar system
Wrocław - Clar System

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o CLAR SYSTEM

Opinie o CLAR SYSTEM Poznań

Nie przegap nowości o CLAR SYSTEM!

Koksonka

26.05.2022 09:27

W chwili obecnej jestem zatrudniona w Płocku w Clar system. Nie powiem złego słowa pieniążki są zawsze na czas a nawet i przed. Wszelkiego rodzaju dodatki są wypłacane. Pracownicy są dobrze traktowani.
    Walentyna

10.08.2022 19:34

Niekoniecznie. Proszę próbować, choc logiczne, że pefronowskie wsparcie pracodawcy to łakomy dla niego kąsek.
    ????

26.09.2022 18:18

Nie wierzę w to bo (usunięte przez administratora),nie płacą za zastępstwa.
    Batman

27.05.2020 16:46

Witam Kordynator(usunięte przez administratora) spoko gość za pracownika oddał by życie dyrektor i zarząd zwalniajom z byle powodu i to ludzi z drugom grupom chore
    Jędza

12.09.2022 09:36

Dokładnie tak jak piszesz. Sama dostałam wiadomość o wypowiedzeniu umowy z dla mnie absurdalnych powodów też mam drugą grupę.

16.09.2022 14:22

Czy wskazano przyczyny zwolnienia? W Elblągu Clar System przegrał przetarg, może w innych miejscach również?
    gość

08.07.2019 20:08

Pracowałem w tej firmie w S tarachowicach powiem krótko firma to dno i wodorosty pani która na pięknie na początku śpiewała okazała się osoba której sie poprzewracało w (usunięte przez administratora) od pełnionej funkcji kierowniczej dla mnie żenada
    Jędza

12.09.2022 09:49

Mogę spytac na którym obiekcie byłeś w Starachowicach? Ja też pracuje w tej firmie i właśnie dowiedziałam się o tym że wypowiadają mi umowę podając absurdalne powody. Kilka osób które były przede mną zostały potraktowane w podobny sposób.
    Kraków awf

09.09.2022 21:29

(usunięte przez administratora) nie firma wykorzystywali ludzi na Awf żeby donosili na innych i kręcili z Ochroną źle traktowali osoby z grupą pani Krysia dawała (usunięte przez administratora) ochronie zamiast skupić się na innych nie polecam tej firmy w Krakowie. Nigdy nie zapomnę co tam się działo 3,5roku gnębienia i poniżenia
    Ryba

29.08.2022 10:12

Jakie i komu, na jakim stanowisku wypłacane są premie?
    Zenek

21.04.2022 10:31

Chciałbym wiedzieć jak się pracuje w ochronie Clar System w Poznaniu ? Mam zacząć w tej firmie ?
    Majster

26.04.2022 12:10

Chcesz umowę to szukaj pracy gdzie indziej. Mamią umowami ale ni widu, ni słychu.
    Wojciech

26.04.2022 12:09

Rekruterka Magdalena odpowiada drwiącym tonem na pytania. Więc i ja podniosłem głos box tą babą rozmawiać się nie da. Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem. Opolski oddział.

08.10.2021 07:28

Pracowałam dwa lata i nie mam dobrej opinii o zakładzie pracowałam od stycznia 2020 do czerwca 2020 prawie sama na całym obiekcie bo koleżanka Marta często było na l4 brygadztka Agnieszka nawe nie myślała żeby pomagać ale kasa brała za koleżanka teraz sprawa jest w sądzie pracy oby więcej byłych pracowników ich oddało do sądu i walczyli z nimi ja pracowałam w Zabrzu

09.10.2021 16:08

Powinni my się wszyscy spotkać co pracowali i pracują i napisać do sądu pracy za nie płacone dnowki tylko proszę podać gdzie i napisać do wszystkich chętnych może Kotowice
    Anet

05.04.2022 09:58

A na którym obiekcie w Zabrzu Pani pracowała?
    Beti

30.03.2022 17:00

Firma nie jest godna polecenia.Przed przyjęciem do pracy w ochronie Clark system zostałam wysłany na szkolenie do Szczecin przez 4 dni jeździłam pokonując 200 kg dziennie ,miały być zwrócone koszty a tu ani nie zwrócili kosztów ani nie zatrudnili nie polecam .
    Xyz

18.03.2022 08:03

Zdecydowanie nie polecam. Miałam podjąć zatrudnienie, Panie odprowadziły mnie po obiekcie, omawiały warunki i zakres. Miałam zacząć kilka dni później, nagle telefon że jednej coś wypadło. No i okej, rozumiem to i czekałam na telefon. Miesiąc. Miesiąc czekania na telefon. Zapytałam czy to nadal aktualne bo nie wiem po prostu co robić. Po kilku dniach z łaski odpowiedź, że jeszcze owa pani nie wróciła. Ja lubię jasne sytuacje, a nie kręcenie, no że jednak mnie nie zatrudniają. Odrobinę ludzkiej przyzwoitości bym prosiła.

09.03.2022 11:58

Pijaństwo, sex w aktualnie pustych pokojach, romanse, imprezy. Fajna praca w szczawnie. Polecam

22.02.2022 12:12

Jeśli chcecie trafić do najgorszej firmy, to polecam Clar System. Na początku udają w porządku ludzi, a potem z czasem okazuje się prawdziwe ich oblicze byłam zatrudniona na terenie Rumi w Multikinie. Pan który mnie zatrudniał miał kompletnie gdzieś co się dzieje na obiekcie, no chyba że posypały się kary to się zainteresuje na chwilę, a odbieranie telefonów czy SMS nigdy nie doznałam. Jak byłby problemy między pracownikami ciężko było mu zajechać i sprawdzić, panującą sytuacje oczywiście na wszystko zawsze miał czas. Przez bardzo długi czas na zmianie pracowałam tylko ja z koleżanką byliśmy same, i nie interesowało firmę że ciężko w dwójkę było sprzątać całe kino każdego dnia. A premie? To słowo nie znane w tej pożal się Boże firmie, a oszczędność na produktach to normalne czasami się myło się niemal samą wodą bo przecież musimy oszczędzać na wszystkim nawet na sprzęcie, jeszcze przed moim wyjazdem odkurzacz jest cały sklejony taśmą a jak przełożony się dowiedział i widział stwierdził że jest jeszcze okey i może tak być. A co do wykorzystania osób z grupą to jak najbardziej jest prawdą, na szczęście ja do tej grupy nie należę więc nie mogli mnie już tak wyzyskać. Najlepsze zostawiam na koniec. W styczniu 2022 miałam wyjazd, kiedy Pan Filip G. o tym się dowiedział STWIERDZIŁ że to wymysł i MOJA wymówka żeby po prostu nie pracować co ciekawsze mam dokument potwierdzający że faktycznie miałam wyjazd, więc nie mogłam pracować ale nadal jest zdania że mi się nie chce pracować. Lepiej unikać ich szerokim łukiem.
    JANINA

15.02.2022 14:35

NIE POLECAM FIRMA (usunięte przez administratora) PRACOWNIKOW ZA 2 TYGODNIE PRACY WFIRMIE W GRUDNIU W TYM 5 DNI ZASYĘPSTWO PO8 GODZ DODATKOWO SPRZĄTANIE HALI PO REMONĆIE PO LICZNYCH INTERWENCJACH U PANA LESZKA W KRAKOWIE PRZELEW OTRZYMAŁAM UWAGA ;;;;;; 149 ZŁ DOPIERO 15 LUTEGO PO ROZMOWIE Z PANEM LESZKIEM POWIEDZIAŁ ŻE WYSŁAŁ ZLECENIE DO POZNANIA NA KWOTE 840 ZŁ BRUTTO JAKI SPOSOBEM Z TEJ KWOTY ZOSTAŁO 149 ZŁ NETTO MOŻE KŚIĘGOWA ŚIĘ DO TEGO USTOSUNKUJE
    Waldek

15.02.2022 15:25

To pisz do Poznania, może masz komornika a potem zdziwienie.
    LUBIN

12.02.2022 23:32

Wszystko się zgadza !!!! Ja też sprzatałem Sąd w Lubinie !!! Nie dostałem żadnej umowy !!!!! Nie Polecam tej Firmy !!!!!
    BOLO

10.11.2021 19:39

Nie polecam !!!! Dostałem ponad 20 druków do wypełnienia !!!! NIE Dostałem żadnej Umowy !!!! Za Badania Okresowe musiałem płacić !!!!! Tragedia !!!! Sprzątałem SĄD w Lubinie !!!!! Zrezygnowałem Natychmiast !!!!

23.01.2022 02:13

Proszę nas przekonać wymieniając zalety firmy.
    Michał

23.01.2022 19:27

Też pracuję w Clar
    Były Pracownik LUBIN

13.01.2022 19:16

Nie Polecam !!! Nie dostałem żadnej Umowy !!!! Za Badania musiałem płacić - obiecali zwrot forsy - NIC nie dostałem !!!!!! Nie można się wogóle do tej firmy dodzwonić !!!!!! Tylko wspomnę że też sprzątałem SĄD w LUBINIE !!!!!!!! jak wielu pozostałych którzy się pozwalniali !!!!!!!! Firma Tragedia Nie Polecam !!!!!!!!!!
    Były Pracownik LUBIN

13.01.2022 19:11

Tragedia !!!!! Sprzątałem SĄD w Lubinie !!! Nie dostałem żadnej umowy - za badania musiałem płacić - obiecali zwrot forsy Nic nie dostałem ! Firma Tragedia !!! Wykorzystują ludzi Niepełnosprawnych !!! Wstyd !!!! NIE POLECAM NIKOMU !!! Żenada !!!!
    Bartek

03.12.2021 23:44

A może pracowal ktos na mmp na ulicy torunskiej w bydgoszczy jest tam taka wredna brygadzistka ja osobiscie polecam firme clar system omijajcie tylko ten jedne obiekt przez ta pania do dzis musze zazywac leki uspokajajace sprawa trafila do sadu
    Fidzi

10.11.2021 19:49

Ja też sprzątałem SĄD w Lubinie !!!! NIE Dostałem żadnej umowy !!!! Za badania musiałem płacić !!!! Nie Polecam Nikomu tej Firmy !!!!! Zrezygnowałem Natychmiast !!!!!!!!!!
    maja

26.10.2021 22:01

Czy ktoś z prezesów zajmie się wreszcie sprawą kierowniczki za Szpitala w Świeciu. Sytuacja beznadziejna brak rozeznania w grafikach wstawiane urlopy bez zgody pracownika , wysyłanie ludzi po innych oddziałach którzy nie wiedzą co mają robić , brak obsady na oddziałach ale mówi że jest obstawa , brak na bieżąco środków czystości jest wyliczane... każde spięcie z pracownikiem to zaraz dzwoni do Bydgoszczy . Brak zaufania do tej osoby wmawia rzeczy o których my nie wiemy a ona niby wie że te osoby tak powiedziały . Poprzednia kierowniczka była za pracownikami zaufana osoba do ludzi można było zawsze rozwiązać problem ta zaś za firmą brak zaufania (usunięte przez administratora) . Poprzednia kierowniczka załatwiła nam umowy na pół roku a ona powiedziała że to ona ubłagała w żywe oczy kłamie lecz zapomniała że to jest wszystko na e- mailach , były sytuacje gdzie mówiła że dzwoniła do pracownika ale żadnego telefonu tak naprawdę nie było , wysługuje się nie kiedy inną osobą aby zadzwoniła do pracownika że ma przyjść na zastępstwo bo od niej już nie chcą odbierać telefonów rzadko kiedy ma czas na rozmowę z pracownikiem słowa jej to robicie mi pod górkę powinnam was wszystkich zwolnić . Były sytuację gdzie nakrzyczała na pracowników przed pacjentami wstyd dorosła osoba a tak nie odpowiedzialna. Mogłabym jeszcze dużo pisać ..... paranoja nie wiem tylko czy Poznań wie co się tu dzieje szkoda mi ludzi z którymi pracuję od roku i naprawdę dużo się poświęcają a są traktowani jak w (usunięte przez administratora). Staramy się jak możemy ale niestety jak to powiedziała nasza Pani kierownik osoby grupą to osoby nie kumate lecz niestety to działa w inną stronę mam dość pomóżcie nam.
    ...

28.10.2021 14:55

"My" znaczy kto? Internet przyjmie wszystko, więc czujesz się bezkarna oczerniając kogoś i to w liczbie mnogiej... żal Rozmawiam z innymi pracownikami i wiem, że większość mówi, że jest dużo lepiej. Nie rozumiem tylko jednego, po co się tak męczysz, jak ci tak źle? Idź gdzieś indziej (usunięte przez administratora)
    Pracownik Szpitala Swiecie

02.11.2021 14:39

Nie zgadzam się kierowniczka jest bardzo w porządku i nie mam z nią żadnych problemów... A jeśli ktoś w pracy tnie (usunięte przez administratora) i się (usunięte przez administratora)to wtedy wypisuje takie głupoty. To jest żałosne jak tak można oczernić człowieka ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CLAR SYSTEM?

Kontakt - CLAR SYSTEM

Janickiego 20 B 60-542 Poznań

18.10.2021 08:07

xxx

Przebieg rekrutacji Rekrutacja dwuetapowa: na początku spotkanie z osobą z działu kadr, rozmowa przyjemna i o prostym poziomie. Drugi etap to rozmowa z osobą z działu do którego się aplikowało, rozmowa trudniejsza i konkretniejsza, większa presja. Na drugim etapie osoba z działu także pyta o zarobki, natomiast bardziej naciska na odpowiedź, pyta czy to nasza minimalna stawka itp. Pytania Zarobki, co mnie motywuje, dlaczego zmieniam pracę

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

12.06.2021 08:55

Pani kierownik niema żadnych skrupułów nie ma żadnych uczuć człowiek dlaniej to maszynka do robienia pieniędzy dzwoni do pracownicy chorej umierającej kiedy wróci do pracy pracownica przepraszam nie żyje gdy inni zachorują to pani kierownik jest tak bezczelna że nie każe chorobowego tylko urlop (usunięte przez administratora)z nadgodzinami lewe umowy zlecenie karanie pracowników i wiele wiele innych spaw
    Seba

09.07.2021 10:02

Brygadzistka Agnieszka którą niby zarządza ludźmi również niema skrupułów...slyszalem byłem świadkiem jak odnosi się do Pani sprzatajacych...potrafi ponizyc ubliza ..mobing..nagminny . Czasami jak słucham jak krzyczy na innych to mam ochotę się wtrącić...ale koordynator nie lepszy . Trzymają razem ...dal jej wolna rękę A ona robi co chce. Odradzam pracy .szczerze odradzam .Zabrze .Powen . Szlak mnie trafia jak słucham tego co ona mówi...jest taka samą osoba sprzątająca...tylko że ona nic nie robi i ma za to najniższą krajową...pytam za co???Za MIZIANIE bo inaczej tego nie można nazwać.

08.10.2021 07:44

Nie martw się kolego czeba spowiedź tym ludziom żeby szły po swoje do sąd pracy im nas będzie więcej tym lepiej

10.08.2021 11:04

Czy urlop w CLAR SYSTEM jest płatny 100%?
    XK

18.08.2021 07:04

W clar system nic nie jest wiadome. Jeśli chodzi o Poznań. Za weekendy nie płaca nic więcej niż w tygodniu , ani złotówki premii za przepracowany weekend nic. Mało tego (usunięte przez administratora) na wypłatach żerują na naiwności innych ludzi. Mi osobiście za 21 dni przepracowanych ze stawka 19.30 brutto wypłacili 1580 zł i nikt nie potrafi wyjaśnić sprawy udają ze nic się nie stało i próbują zrobić debila. Ludzi nawet na najniższej krajowej potrafią oszukać
    Pokrzywdzona

13.08.2021 16:47

Interesuje mnie taka sprawa kto dostaję pieniądze za zastępstwa ciągle brakuje ludzi Pani kierowniczka odpowiada zacisnąć zęby i pracować myślę że to przekręty biorą pieniądze za ludzi i garstka ludzi niepenosprawnych Obrabia całe osiedle na Zawadzie w elblagu to co się teraz tam dzieje przechodzi wszelkie pojęcie

16.08.2021 11:18

Proszę wybaczyć, ale odpowiem tylko podpowiedzią: proszę szukać po aktualnych ogłoszeniach, gdzie zostały zawarte wymienione przez mnie bonusy. Nie wiem, czy to nie jest wędka, ba każda firma ma niezadowolonych pracowników.... Osobiście nie sprawdziłam, ale rozważam.

16.08.2021 12:04

w firmie w której teraz pracuję, w ogłoszeniach również wpisuja różne bonusy, dodatkowe wynagrodzenia itp ale tak na prawdę to nigdy tego na oczy nie widziałem. Pewnie jest to zależne od obiektu, kierownika u którego się pracuje lub tak naprawdę od kontrachenta u którego firma sprząta bo oni też nie chcą płacić tylko idą po minimalce. Ja jednak spróbuję w tej firmie skoro ktoś ze znajomych mi ją poleca bo już tam pracuje. Bardziej wierzę jej opinii niż tych z internetu które nie wiadomo kto pisze. Nie urażając nikogo.
    wieloletni tyracz clar system

10.08.2021 14:34

ta antyludzka firma to nie firma, Auschwitz Birkenau to przy tym Pikuś. choć to jest firma czeska, zresztą reszta firm jest taka sama, wyzysk i dojenie pfronu/zfronu i up, jak nie masz znajomości w danej firmie to będą cię wykorzystywać, a nie pokornych odrazu zwalniają Jeden z dyrektorów kosztem pracownika spłaca(ł) kredyt hipoteczny, masakraa znajomy, były dyrektor pfronu opowiadał mi przy butelce jakie przekręty robią te firmy, aż głowa pęką w szwach zasada jest prosta min 3 mc (dla dotacji UP) maks 1 rok (gdy nie pokorny)
    uczestnik projektu

09.08.2021 11:25

To co czytam to tragedia i prawda. W Opolu jest obecnie projekt dla bezrobotnych a kierowniczka z Wrocławia - wybiera osoby tylko z probelami akoholowymi, którym wcale nie zależy na pracy, albo wciska pracę dla firmy clar w sprzątaniu dla wybranych firm. Chcielismy przystapić do projektu chociaż pensja 1560 zł i niby nie mozna mieć dodatkowych umów na zlecenie, ale jednak inni mają. (usunięte przez administratora) I TERAZ TYLKO KONTROLA. Jaka firma tak wykorzystuje projekty unijne do swoich celów!!!!!!!! Chieliśmy pracować w zawodach, jakie mamy od lat ale nie można - tutaj w Opolu tylko darmowy pracownik dla firm zaprzyjażnionych a człowiek nie ważny. Kierownik projektu z wrocławia nawet tutaj nie bywała po i po co, tylko telefon i wredny ton. Wstyd a KONSEKWENCJE GDZIE. Uważajcie i od razu reagujcie na takie firmy. Urząd pracy przecież musi wiedzieć jak i urząd marszałkowski o takich przekrętach. W Opolu przyjeli na 25 uczestników od kilku miesięcy trwania projektu tylko około 8-10 osób, zz których kilka rezygnowało bo byli zle traktowani. Nie wypłacają pieniędzy jakie się należą uczestnikom za dojazdy. Inne płatności też leżą Poinformowaliśmy kilka instytucji i teraz czekamy Ludzie z firmy clar to nieludzie

09.08.2021 14:11

Ja też byłam uczestnikiem projektu unijnego, ale elbląskiego ERKON-u i nie dotyczył on problemów alkoholowych, lecz społecznego wycofania z różnych powodów. Nie pamiętam dokładnie nazwy tego projektu, ale udział w nim (zajęcia z psychologiem, specjalistą od przepisów prawa pracy oraz tzw. trenerem pracy) zdecydowanie mnie wzmocniły. Właśnie poprzez ERKON zaprzyjaźniony z nim poprzedni pracodawca, który wiosną przegrał przetarg, przyjął mnie do pracy. Pierwszy raz w życiu pracuję jako sprzątaczka. Zostałam na obiekcie i trafiłam do Clar System. W Kmorder były kolorowe worki, które ułatwiały pracę, był krem do rąk na prośbę, w Clar System tego nie ma. Nie ma też płatnych zastępstw i się ludzie wykruszyli. Co do problemów alkoholowych, to głównym sprawcą jest POWSZECHNA DOSTĘPNOŚĆ ALKOHOLU. Gdyby zniknął on ze sklepowych półek, w dodatku w sklepach spożywczych (sic!), problem byłby zniknął. Alkohol jest NAJBARDZIEJ NIEBEZPIECZNYM NARKOTYKIEM (angielska klasyfikacja), jest też silną trucizną, która stacza człowieka do natury zwierzęcej, żeby nie rzec - czysto demonicznej. Myślę, że każdy alkoholik, choć może nie rozumie rosyjskiego, powinien odszukać sobie na (usunięte przez administratora) nazwisko Владимир Жданов (Władimir Żdanow) i przesłuchać choć jedno jego wystąpienie. Celebrowanie alkoholizmu jako choroby jest błędne i nieprawdziwe, jest instrumentalnym wykorzystywaniem ludzi wcześniej wkręconych przez mafie alkoholową.
    Xxxx

21.02.2020 07:44

I co do oddziału w Gdańsku. Zmiencie koordynatorów bo tam są chamskie kobiety, które nie mają kultury osobistej. Dziekuje im bardzo za wywalenie mnie z pracy tylko za to, że chce sie im zwrócić uwage. Dla nich to jest taka obraza że wolą wywalić kogoś.

10.07.2021 22:03

Gwoli formalności: oddział w Gdańsku nazywa się Clar Serwis? Pytałam koordynatorki, ale od niej niewiele się można dowiedzieć w sprawach organizacyjnych firmy.
    Gonzo

08.08.2021 21:32

Jestem z kłodzka pracowałam firmie clar system w kinie na galeri sprzątaniu pani koordynator nikogo więcej nie słuchała tylko swoje dwie pracownice ignorowała mnie wczasie wspólnych rozmów dotyczących pracy tak samo zostałam wywalona z pracy przez pracownice ponieważ chciałam żeby było czysto ponieważ nie jestem nauczona byle jakiego sprzątania
    Agnieszka

04.08.2021 09:16

Pracowałam na dużym obiekcie w Poznaniu. Pani Koordynator choć bardzo zapracowana zawsze udzialała odpowiedzi i była pomocna. Jak to w sprzątaniu trzeba pracować, ale uważam, ze są cięższe prace. Wynagrodzenie zawsze na czas co dla mnie stanowi kluczowy element. Firma duża i stabilna więc nawet w Covidzie była praca z pełnym zabezpieczeniem
    Jadzia

02.07.2021 12:44

Witam. Defakto nie jestem pracownicą tej firmy ale pracuje w firmie na Śląsku którą Clar System sprząta. Moje oburzenie i negatywna opinia wynika z tego że niejednokrotnie widziałam lub byłam świadkiem skandalicznego zachowania kierownictwa tej firmy i tego jak odnoszą się do swoich pracowników i jak ich traktują. To jest skandal! (usunięte przez administratora) Brygadzistka straszna osoba do której nic nie dociera..ona ma zawsze rację, nie pomagają tłumaczenia jej podwładnych, mało tego epitety które lecą w kierunku pracowników są wulgarne. Słownictwo tej kobiety świadczy o tym jaka to osoba. Zero szacunku do kogokolwiek. Niejednokrotnie stawałysmy w obronie tych kobiet że jest naprawdę czysto itp, a zazwyczaj kończyło się tym że osoba taka została usunięta z firmy. Widzę codziennie jak one harują bo to nie jest praca lekka, a ciągle są krytykowane, poniżane, niby leniwe. Jak ktoś się postawi, masakra po jakimś czasie albo sam odchodzi lub jest wyrzucany bo poprostu nie daje rady tak jest zawalany pracą. Mam nadzieję że ktoś z wyższych stanowisk tej firmy czyta te komentarze. Ludzie ogarnijcie tą firmę bo to co wyprawiacie z pracownikami jest wręcz ochydne

07.07.2021 07:26

Polska Grupa Kapitałowa, niemieckie (okupacyjne) porządki. Dodam na pocieszenie, że w moim mieście tak nie jest, przynajmniej na obiekcie, gdzie pracuję.

07.07.2021 07:30

Tej pani z ochrony warto grzecznie zaproponować złożenie oferty na stanowisko koordynatorki, proste. Natomiast plotek nikt nie powstrzyma, pogadają i przestaną. Każdy ma swój system wartości i własną miarą mierzy. Grunt to nie dać się zadeptać.
    bla bla bla

07.06.2019 23:11

No opinie na temat tej firmy są prawdziwe,bo tam pracowałam 2 lata.Jak kogoś nie ma to pracuję się za dwóch ,albo za trzech .Bez żadnej dodatkowej zapłaty!!! Skandal.!!! I to nadal trwa.Gdzie jest PIP?

17.06.2021 13:28

I jeszcze jedno zgłosiłam dla Twojej wiadomości ale im nad będzie więcej tym sprawa bardziej się uda
    Aga

23.06.2021 15:19

Masz rację...pracuje się za dwie lub trzy osoby...zero dodatkowej gotówki...premi tylko jeszcze oper bo nie zdążyłes zrobić

15.06.2021 20:43

Ja się zastanawiam czy prezesi i dyrektorzy firmy wiedzą co pracownicy transportu wewnętrznego ze szpitala w Inowrocławiu wykonują pracę chyba niewiedzą 6:15 zebranie brudnej sterylizacji od 6 piętra do 2 piętra oboczne od 1 piętra i parter . 7:10 wróżenie śniadania na oddziały brudna droga zbiera brudną bieliznę z oddziałuw 8 godz jest rozworzona sterylizacja na poradnie laryngoloczna chirurgiczna ortopedyczna onkologicznai neurologiczna stomatologiczna o 9 godz tworzenie wuzkuw że śniadania po ten jest apteka rozwozimy leki na oddziały brudna droga idzie i zbiera z oddziałuw śmieci później koło 10 godz wożą czystą bieliznę na oddziały potem jest wydawka techniczna i medyczna trakcie pracy zawozimy zgony z oddziałuw 8 godz rano przychodzi pracownik który z oddziałuw zbiera odpady medyczne to nie jest wszystko pani kordynator z Inowrocławia niema pojęcia co pracownicy faktycznie robią
    Clar-ownie

01.02.2020 00:36

Witam, jestem osobą, która nie pracowała w tej firmie. Za to moja Narzeczona spędziła tam 4 lata. Początek: Rozmowa kwalifikacyjna, na której dowiadujemy się, że są miesiące, kiedy trzeba dłużej zostać niż normowany czas pracy (8-16; rozumiem to bo często w branży, jest wysoki i niski sezon) Obowiązki narastają wraz z zdobytymi umiejętnościami w firmie. Natłok obowiązków. Moja Narzeczona pracowała czasami po 12-13godzin. Sam czekając w aucie na Janickiego i prosząc Ją, by w piątek o 20.30 skończyła Pracę.. Z czasem przyzwyczaiła się do "nadgodzin" ale ja, jako przedsiębiorca już nie. Sam chciałbym mieć taką osobę, która z samej woli robiła darmowe nadgodziny. ( Niestety moja branża nie dla kobiet..) Moja Narzeczona bardzo przejmowała się swoimi obowiązkami, próbowała sprostać zadaniom i robiła tyle, na ile jej starczyło sił. Widocznie za mało bo dostała wypowiedzenie. Takie to podziękowanie. Wiem, że każdy kij ma dwa końce.. ale za serce i całość jaką włożyła w pracę, nie powinna zostać tak potraktowana. System-owi Pa.
    Aedo

22.02.2020 14:24

Czemu sama wczesniej nie zmienila pracy? 4 lata? Nie dodales tylko ze narzeczona przejal inny dzial firmy. Z cala pewnoscia otoczenie bedzie miec lepsze.

13.06.2021 14:02

Bardzo proszę o kontakt w tej sprawie [email protected]

08.04.2020 18:38

Czy coś zmieniło się w tej firmie? Pojawiają się ogłoszenia na Inowrocław i zastanawiam się czy warto?
    Miau

11.04.2020 12:56

Co ma sie zmienic? Przychodzisz i pracujesz. W tej branzy za pensje najnizsza. Sprzet jest, srodki chemiczne sa. Firma nie ma jednej twarzy. Kazdy region, kooordynator itd. ma inne podejscie do ludzi i pracy. Odgornych ideologii w zasadzie nie ma.
    Iga

13.06.2021 13:57

Nie prawda ja mam wrażenie że oni mają taką politykę w firmie WYKORZYSTAĆ
    Sprawiedliwy.

01.06.2020 15:02

Chytry dwa razy traci , a (usunięte przez administratora) pyry trzy razy. My niewolnicy tortury , niewolenie, okradanie mamy już dosyć. Wyjdziemy na ulice i będziemy walczyć z naszymi oprawcami Paznańskimi Pyrami.

13.06.2021 13:53

Bardzo proszę o kontakt [email protected].

13.06.2021 08:12

Macie grafiki kierowniczka z Inowrocławia rozwaliła transport wewnętrzny twierdząc że to źle pracownikuw a na drugi dzień i CH wywala twierdząc że wystarczy 4 lub5 albo 6 transporcie wewnętrzny m są trzy zmiany a pani kierownik stwierdziła że jest jedną zmiana dotego doszło jest bałagan i przykro powiedzieć reszta pracownikiem zapiepsza popoludniuwce i nocki to jest wina pani kordynator nikt nie odważył wam opowiedzieć co się dzieje w szpitalu Inowrocławiu bo ludzie są zastraszeni i szantażowani macie grafiki które pani kierownik wam przesyła jeszcze są grafiki które mają pracownicy

13.06.2021 13:36

Bardzo proszę o kontakt

13.06.2021 08:34

Oczyma pani muwi skąd można wiedzieć czy panie jest podstawiona przez panią kordynator z Inowrocławia jaką mają gwarancję za dużo złego wydarzyło się dlaczego firma nic nie robi od samego początku kiedy zaczęły wpływać skargi na panią kordynator z Inowrocławia jeżeli nic nie zrobicie ta pani dalej będzie bezkarnie robić co chce

10.06.2021 09:36

Witam bardzo proszę osoby które w jakikolwiek sposób czują się wykorzystywane, mobingowane, proszę o wiadomość prywatną pod adresem [email protected] możliwości aby zrobić tam porządek potrzebuje tylko dowodów.
    Ona20

11.06.2021 20:27

Witam , ale gdzie dokładnie porządek czy z firmą czy z danym obiektem ? Bo mam dość duża wiedze na temat pewnego obiektu w ścisłym centrum Warszawy gdzie od miesiąca siedzieją sprawy uważane w świetle dziennym za niezgodne z kodeksem pracy m.in (usunięte przez administratora)

11.06.2021 21:53

Witam, ogólnie
    Giguś

13.02.2021 07:47

Czy ktoś z prezesów zajmie się wreszcie sprawą kierowniczki za Szpitala w Inowrocławiu. Jak można taką bestię hitlerowca w spódnicy oddelegowac do pracy z ludźmi często z dużą niepełnosprawnością. Ta osoba nie godna miana człowieka powinna być dyscyplinarnie zwolniona z tego stanowiska. Mobbing który stosuje wobec ludzi którym na pracy zależy jest przerażający. Niech ta ordynarna pozbawiona wszelkich uczuć wyższych postać zapozna się bliżej z przepisami prawa. Ludzie boją się chodzić na zwolnienia lekarskie bo są szantażowani zwolnieniem z pracy. Niektórzy zaniedbuja swoje zdrowie przez to Jak ten capo ich traktuje..poniza wyśmiewa ich ułomności. Sprawa nadaje się do telewizji. Ci ludzie boją się tego potwora. Nie jestem pracownikiem podległym tej fanatyczce ale pracownikiem szpitala który od dłuższego czasu obserwuje całą sytuację. Jeżeli nic się z państwa strony za tą sprawę nie weźmie może faktycznie telewizja naglosni sprawę. Ona nie jest tu nadczlowiekiem i mam nadzieję że sprawiedliwość ją dosiegnie. Narazie pisze tutaj ale oficjalne pismo też będzie przedstawione.

08.06.2021 09:29

Proszę osoby które w jakiś sposób są mobingowane w tej firmie lub byly o kontakt

08.06.2021 11:44

Witam. Bardzo proszę o kontakt [email protected]
    Bondy

13.02.2021 06:46

Było źle na Ad w Krakowie nie wiem z kad dali tam taką Brygadzista od siedmiu boleści panią Krysia robi na Basenie nie powinna wcale tam robić..bo pomoże ludzi kręci osobami z ochrony. Uważajcie na nią potwór nie człowiek.

08.06.2021 09:37

Jestem byłą pracownicą tej firmy i przeżyłam tam gehennę nie pracę nie zamierzam tak tego zostawić dlatego poszukuje pracowników którzy również byli wykorzystywani w tej formie proszę o kontakt [email protected]

07.06.2021 14:28

Bardzo proszę osoby które czują się w jakikolwiek sposób wykorzystane czy tez pokrzywdzone przez tą firmę o kontakt.

07.06.2021 15:03

A jak się skontaktować? Jakiś telefon?

08.06.2021 09:31

[email protected]