Clar system

Social Media

5. Opinie o Clar system

Opinie o Clar system Warszawa

WebsiteIconCLAR SYSTEM

Nie przegap nowości o Clar system!

06.02.2023 10:05

Czy w Clar system są szkolenia zewnętrzne?
    Ewa

12.02.2023 15:35

Szkolenia polegające na wyciskaniu z ciebie ile wejdzie ,(usunięte przez administratora)totalne nie firma .

19.05.2026 15:06

Tak na YouTubie

18.05.2026 14:36

Odradzam pracę w tej spółce. Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Umowy na 3 miesiące. (usunięte przez administratora) Kompetencje (usunięte przez administratora) pozostawiają wiele do życzenia. Nie ogarnia podstawowych czynności które do niej należą, ma nawet problemy z zatowarowaniem i pretensja do pracowników w rezultacie. Ktos kto zatrudnił ta panią popełnił ogromny bląd. Do wszystkich zwraca sie jak do koleżanek a nie do ludzi którzy mogliby byc jej rodzicami. Niewychowana i pozbawiona dobrych manier (usunięte przez administratora) Podnosi glos kiedy brakuje jej argumentow albo wypiera sie sie swoich słów oraz wymusza na pracownikach zostawanie po godzinach. Zdecydowanie działa na szkodę firmy, a współpraca z tą pania to jakas pomyłka.

Hanka

19.05.2026 03:27

No wiesz umowy na 3 miechy to na ogół standardowy okres próbny na wdrożenie, ale jak po tym czasie wyglądają realne szanse na dłuższą stabilizację i umowę na czas nieokreślony🤔

19.05.2026 14:49

Wcale nie wyglądają. Będziesz dostawać umowę na 3 miesiące co 3 miesiące.

26.02.2026 23:14

Pisałem ostatnio wszystko widać moderator usunął moje wszystkie posty nie polecam tej firmy i koniec ponieważ zatrudniają Ukraińców z projektu unijnego. Już nie wspomnę o koordynatorce Zofię.G
    Jarosław

27.02.2026 08:55

Przecież te projekty unijne to dają kursy języka polskiego, szkolenia zawodowe, doradztwo, pośrednictwo pracy, czasem staż/przygotowanie (z refundacją stypendium stażowego), czasem częściową refundację kosztów (np. doposażenie stanowiska, szkolenie, mentor), ale z papierologią i warunkami. Więc tak na dobrą sprawę żadna firma z tego biznesu nie zrobi XD

03.03.2026 21:40

Jednak wykorzystała na trzy miesiące co potem Ukrainka się sama zwolniła. Z powrotem zatrudnili pracownika z chorobą ale oczywiście mnie trzeba było w pełni zwolnić bo chcieli wykorzystać i sprawdzić czy mu ręka będzie mocniejsza ode mnie! Wstyd i hańba dla clar system i Zofie G

26.02.2026 23:16

Kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo ja pracowałem 8 lat a ta firma miała cholerne spółki nigdy nie było na stałe w końcu zwolnili nie polecam tej firmy i koniec bo nie było stać na kupienie kosiarki masakra.
    Zbyszek

13.01.2026 14:53

jestem pracownikiem ochrony fizycznej od 4 lat w firmie Clar System. Jedyne czego oczekują to przychodzenie do pracy, sumienność i wykonywanie swoich obowiązków . Wypłata na czas w tym premie i dodatki za godziny nocne. To są normalne rzeczy których oczekuje kasy pracodawca. Mogę polecić firmę w tej firmie
    #PracownikOchrony
    Zofia

13.01.2026 14:34

Jestem obecnym pracownikiem firmy Clar System od 15 lat. Nie ma żadnych problemów z porozumieniem się z koordynatorem, wypłata oraz wszelkie premie na czas. Umowa o pracę na czas nieokreślony.
    waldek

15.03.2025 11:28

W ogłoszeniu dla kierownika regionu ze strony widziałem, że przysługuje mu jakiś system premiowy. A na niższych stanowiskach też jest szansa na dodatkowa kasę?
    Nadia

27.07.2025 21:31

a to na jaki czas ta pierwsza umowa jest w takim razie? bo w sumie pierwsza umowa w wielu firmach jest próbna na jakiś tam czas.
    Marcy

28.07.2025 17:58

3 m-ce. O za każdym razem będą to 3 m-ce. Tym się charakteryzuje umowa tymczasowa, że zawsze będzie zawierana tymczasowo. Oczywiście, może Ci to pasować.
    Tolki

12.02.2023 21:43

A z jakiej uczelni zatrudniacie Koordynatorki?oraz Brygadzistki??? Bo tu gdzie się zatrudniłem to nie ma żadnego dialogu ,komunikacji z przełożonym? Jak ma wyglądać współpraca?z taką (usunięte przez administratora)która nie rozumie podstawowych zadanych pytań?

11.07.2025 19:32

to dzwoń do Poznania, do dyrektora operacyjnego i napisz e-mail też do Poznania, na pewno się zainteresują.
    Pola

22.07.2025 20:30

Ten Dyrektor? Nie licz na nic.
    rozczarowana

10.08.2024 23:19

Czuje sie niestety ta firma rozczarowana.Kręca,zawodza i zwlekaja.masakra poprostu. Bede zmuszona zakonczyc z nimi współprace,zrezygnuje z ich usług. obiecanki cacanki tylko a głupiemu radość. omijajcie ludzie ta firme, bo tez bedzie was zwodzic jak mnie.
    Ela

25.06.2025 13:50

Ale z umowami już kręcą.
    Ela

09.07.2025 18:48

Otóż nie. Nie są w tej samej wysokości. Wiem na co się umawiałam i wiem co otrzymałam.
    Jowita

30.09.2024 15:28

Najgorsza firma jaka tylko może być (usunięte przez administratora) jakich mało do czego to podobne żeby pracodawcy nie mieli szacunku do ludzi .(usunięte przez administratora) odradzam każdemu podjęcia w tej firmie pracy nawet najgorszemu wrogowi
    KORBA

23.03.2021 17:57

To jest firma a inaczej konsorcjum CLAR system sami (usunięte przez administratora) , patrzą tylko na kasę aby i tak już skrzywdzonego przez los pracownika oszukać . Takie pseudo firmy powinno POLSKIE PAŃSTWO piętnować i likwidować . NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY NAWET NAJWIĘKSZEMU WROGOWI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Joanna

05.08.2024 21:43

Ja niedlugo bede pracowala w Sądzie Okręgowym na Czerniakowskiej w Clar system. i nie sadze aby tak bylo,przyszla moja przelozona Renata jest w porzadku po dzisiejszej rozmowie,mila,sympatyczna kobieta.nie wiem czemu tu jest oczernianie tej firmy.Bede pracowac w popoludniowych godzinach,tam gdzie bedzie spokojniej.
    Kasia

13.05.2020 20:18

Jeśli mam 3 grupę i umowę na 1 miesiąc, a znajdą kogoś z 2 grupą to mnie wywala.
    Aneta

14.05.2020 09:41

ja mam 2 grupę i też dostałam umowę na miesiąc. Wydaje mi się że to bardziej chodzi o tego wirusa i jak musieli by zwalniać bo nie będą mieli obiektów do sprzątania to nie muszą dawać wypowiedzeń itp. Mnie już raz przenieśli na inny obiekt ponieważ zakład który sprzątałam się zamknął na jakiś czas.
    Ola

19.06.2024 11:02

W tej chorej firmie tak jest dają takie umowy i ciągle przedłużają i dają umowę o pracę tymczasową nigdy nie dostawałyśmy takich umów tylko w tej firmie krzak
    Placowy

17.09.2021 12:51

Jakie są opinie o Panu Januszu Pawlaku?Mam propozycję pracy od niego.
    Ewa

15.06.2022 13:09

(usunięte przez administratora) obiecanki cacanki tylko z jego ust płyną. Kręci i (usunięte przez administratora) na wszystkim nawet firmę (usunięte przez administratora) ze środków i paliwa. Dobry (usunięte przez administratora) z niego. W wolominie mówią na niego Janusz (usunięte przez administratora)

08.08.2023 22:28

A czy ktoś widział tego P.Janusza w pracy robi dochody obroty ale jak jak go nigdzie nie ma nic nie robi a jakie zarobki ma na których obiektach teraz jest i co niby robi chyba jak zawsze nic tylko bierze pieniądze za lewe faktury jak można zrobić z pracownika kierownikiem firmy danych obiektów i pracownik jest na śmieciowej umowie zleceniu za 700 zł ludzie nikt nie jest debilem jak kierownik może mieć 700 zł na umowie mniej niż zwykły pracownik więc jaki jest P.Janusz proszę was otwórzcie oczy woły robocze

08.08.2023 22:06

Clark system jeden wielki wałek na każdym obiekcie gdzie jest P.Janusz są lewe interesy czy to wolumin czy Pruszków czy teraz kolejnictwo i sądy to wszed,ie jest na wolnym chorobowym urlopie ma bol(usunięte przez administratora) nigdy nie widać żeby coś robił a trzepie chaos za lewe umowy wraz z P. Ewelina zielonka jazda kierowniczkę koordynatorkę wygląda po jakimś czasie z obiektów a ta to się ślizga za każdym razem i to buduje co chwila nowy dom to mieszkanie kupuje to samochody mąż jej pracuje tam ale nikt go nigdy nie widzi i do tego połowa jej rodziny ma tam zatrudnienie na papierze ale nikt tam nie pracuje najlepsze jest to że robią walki w budynkach sądu ministerstw itp.jak to mówią najciemniej pod latarnia to gdzie na tą skargę iść jak oni z prezesami sądów na pań brat policjantami urzędnikami widzicie gdzie mają obiekty i jakim cudem taka firma wygrywa przetargi jak tyle lat jest tam źle i za każdym razem ktoś kradnie
    zleceniobiorca

16.10.2019 20:16

Koledzy zleceniobiorcy czy wam też za miesiąc wrzesień wypłaty się nie zgadzają ??? Czy mi ktoś może wytłumaczyć jak to się dzieje że podaje ilość przepracowanych godzin do biura w B....stoku potem otrzymuje zaniżone pobory w stosunku do podanych godzin , dzwonię do księgowości w Poz......niu , a tam mi mówią że naliczono mi pobory zgodnie z otrzymaną listą..... . wygląda mi to na ewidentne oszustwo , ktoś nas chyba okrada z naszych uczciwie zarobionych pieniędzy.
    SHERLOCK HOLMS

25.10.2019 15:17

Drogi zleceniobiorco wydedukowałem ....... że być może część twoich zarobionych poborów i pewnie jeszcze wielu innych osób jest księgowane na tzw: SŁUPA,,,,... , a później trafia do "lewej kieszeni" ..., może warto się przyjrzeć który z waszych kierowników ....jeździ często na wycieczki lub buduje lub remontuje dom.....he...he..he. .Życzę owocnych dedukcji.

08.08.2023 21:52

Buduje kolejny dom kupuje kolejne mieszkanie p.janusz i P.Ewelina Zielonka to oni trzepią kasę lewe konta i te sprawy kierownika dają umowy zlecenia na 700 zł z obiekt śmieciowe umowy dla osoby z niepełnosprawnością z grupą i stanowisko kierownik i robią takich słupów to jest (usunięte przez administratora)dopiero

26.06.2022 10:46

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Clar system?
    Rachela

12.02.2023 15:41

(usunięte przez administratora),nie masz nic do pracy!podpisałeś umowę to musisz robić to co oni chcą.Zadnej współpracy,(usunięte przez administratora).
    Lola

16.06.2023 12:54

Nie kierowniczka Pani z Warszawy wcale nie szanuje oracownikuw . Propracowalam wprawie 4 lata i została zwolniona za to że poczułam się źle po szczepionce. Powiedziała że jestem pjana i udaje, jest straszny (usunięte przez administratora)

18.05.2023 12:27

Jaki jest okres rozliczeniowy w Clar system? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
    Tomek

18.05.2023 14:30

umowy zlecenia do 15go a umowy o pracę do 10go dnia następnego miesiąca, chociaż zdarza się że pieniądze są na koncie wcześniej ale rzadko. nigdy nie spóźniają się z wypłatami.
    Oluś96

20.02.2023 19:44

Beznadziejna firma ja już prqcuje od roku 2 msc mam cały czas umowę tymczasową czy w tez macie
    Zwolniony pracownik

26.05.2022 13:12

Nie polecam za upomnienie się o swoje pieniądze zostałam zwolniona z pracy nie została mi umowa przedłużona w Warszawie, tak nie powinno być tyle lat człowiek pracuje, ludzie mają traktują cie jak własną rodzinę w pracy a tu za prawdę zostałam potraktowana jak śmieć!!!! Mam. Nadzieje, ze to ktoś kompetentny przeczyta i skarga będzie rozpatrzona i ktoś się odezwie
    Basia

12.02.2023 17:07

Państwowa Inspekcja Pracy tam się zgłasza ,nie ma się czego bać niech oni się boją,.
    Magda

17.02.2023 17:53

To samo zrobili ze mną i na dodatek przy ostatniej wypłacie ze 128 godzin zapłacili tylko za 40 godzin zgłosiłam do PIP czekam teraz co ustala
    Magda

05.02.2023 11:27

Nie polecam wypłata przychodzi niższa i nie zgadza się z liczba godzin a jak zaczęłam się upominać to po tym jak wzięłam 3 dni wolnego z powodu choroby już na moje miejsce dali kogoś innego i na dodatek nie otrzymałam wiadomości ze już nie pracuje tylko prosili czekać w gotowości a w dniu wypłaty okazało się ze zamiast 128 godzin co przepracowałam zapłacili mi za 40 godzin i kontakt się urwał żeby to wyjaśni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Clar system?

Kontakt - Clar system

Warszawa

CLAR SYSTEM
    Bartek

21.12.2022 12:10

Ja tam pracowałem dla PIANKI i nie narzekałem. Towaru tyle na wynosiłem i sprzętu że on ma cały magazyn na podwórku u siebie i ja. Ja odszedłem i z tym co na wynosiłem z firmy dla siebie i PIANKI tyle że firmę własną otworzyłem i działam na rynku. Dom postawiłem, samochód kupiłem i żonę zmieniłem. Trzeba wiedzieć jak kombinować jak Cię (usunięte przez administratora) nie bądź dłużny, taka jest moja rada. Pozdro dla PIANKI.
    Jo Asia

13.10.2022 11:29

Polecam tę firmę . Pensje przelewem są na czas. Bardzo przyjazna i miła pani koordynator Iwona . Miła atmosfera w pracy.
    Ania

22.11.2022 11:25

to czemu nie pracujesz jak tak dobrze ?
    Ktoś

14.09.2022 14:15

Zarobki małe a dewizą firmy podejrzewam że jest " Narobić się i nie zarobić "
    Ktoś

16.09.2022 15:38

Tak , takimi że nie wypłacają pensji tyle ile się należy tylko mniej ????????

01.02.2022 12:08

Co jaki czas w Clar system można ubiegać się o podwyżkę?
    agi

20.07.2022 13:15

nigdy ..najlepiej dla nich po śmierci
    Jo Asia

08.07.2022 09:18

Co sądzicie o miejscu pracy na ul. Bielańskiej 12 w Warszawie w firmie Clark System ?
    Wieloletni pracownik

26.05.2022 13:07

Dzwonię do biura do Poznania w sprawie skargi na kierownika lecz nikt nie odbiera jak mam się skontaktować z Panem dyrektorem Maciejewskim w sprawie skargi

26.05.2022 13:49

dzwoń do skutku lub napisz na email ze strony internetowej [email protected] i proś lub pisz do Pana M.Fic On jest jakimś głównym i dużo może. Ja kiedyś próbowałem załatwić coś u dyrektora z Warszawy i nic to nie pomogło.
    XXL

15.06.2022 13:04

Maciejewski jest dyrektorem okręgu Mazowsze. On jest jeszcze gorszy niż kierownicy ale jak chcesz to urzęduje w biurze w warszawie, w poznaniu urzęduje prezes. Maciejewski już tyle pozwów i skarg na niego było że po nim to spływa i Poznań nie reaguje na na skargi na niego! Kręci lody z kierownikami że sobie nie wyobrażasz, najgorsze jest to że ja w tym też biorę udział, ale robię to na kasy bo mam z tego niezły szmal. Kiedyś jak CBA tam wpadnie to firma zniknie z map polski, takie lody że my jesteśmy za kruccy na to.
    Wałcz 22

20.04.2022 12:08

Nie polecam pracy w tej firmie kordynatorka nie dba o pracowników kłamie tylko jedno zadaje pytanie kiedy grupa będzie na umowę czekałam półtora miesiąca gdzie inni już mieli umowy

09.03.2022 11:48

Miejsce pracy to szczawieńskie uzdrowisko. Porażka. Ta baba która tam rządzi nie ma żadnych kompetencji. Nie potrfi ułożyć grafiku. Jest bezczelna i wulgarna. Traktuje ludzi jak (usunięte przez administratora) i tempaków. (usunięte przez administratora) i wykorzystują na każdym kroku. Ogólnie (usunięte przez administratora) Kobiety które tam pracują to (usunięte przez administratora) bez kultury osobistej. Najważniejsze w tej pracy są ploty. Przychodzą do pracy po alkoholu na czele z brygadzistką. (usunięte przez administratora) totalne.
    pracownica

23.03.2022 09:10

czyli wszyscy łącznie z pracownicami i brygadzistką są na tym szczawieńskim uzdrowisku źli i niedobrzy? A może w taki razie warto się zastanowić nad sobą, co jest nie tak ze nie chcą z Toba pracować :-)
    Młody

16.09.2021 06:45

Czy są tutaj osoby które pracowały z J. Pawlakiem? Obiekt w Pruszkowie.
    ZUS-WOŁOMIN

12.09.2021 14:54

Pracowałam w ZUS Wołomin u J.Pawlaka to krętacz nie wypłacalny i nie płaci za nadgodziny! Poza tym oszukuje na środkach czystości, co dostawa zabierał część środków a co do niektórych dolewał wodę. Firma bazuje na naiwności i wyłudza pieniądze państwa za zatrudnianie osób z orzeczeniem.
    Sylwia 22

13.07.2021 19:37

Witam odnośnie postów dotyczących sądu okręgowego alei Solidarności 127 , została pobita pracownica serwisu sprzatajacego Clar System przez pracownika P. GRZYB.... KPRDYNATOR nadal nie widzi problemu ..... proszę o pomoc ,,, wysle zdjęcia pracownicy po tym incydencie oraz nagranie video , POZNAŃ GŁOWNA SIEDZIBA NIE REAGUJE W ŻADEN SPOSÓB
    WesołaNadia

28.05.2021 06:43

Witam , nie polecam i w zupełności odradzam współpracy z pseudo firma Clar System zwłaszcza na terenie Warszawy . Nie wypłacają ludziom pieniedzy zwłaszcza jeśli się pracuje na obiekcie gdzie kontrakt jest na P.Grzybowskiego ( koordynator którego można śmiało nazwać faryzeuszem i kolaborantem ) . Aktualnie ma kontrakt na sądzie okręgowym alei solidarnosci 127 , nie wypłacił pieniędzy kilkunastu osobom , przyjął do pracy osoby z tzw czarnej listy , dla przykładu : osoba wyrzucona za kradzież , osoba wyrzucona za molestowanie w miejscu pracy , będąca aktualnie na warunkowym zawieszeniu kary . Śmiech na sali . Odradzam !!!!!!
    pracownica

28.05.2021 11:25

Pracuję na tym sądzie i to co pani/pan pisze to są kłamstwa. Podejrzewam że ten komentarz napisała brygadzistka, brygadzista lub była koordynatorka które zostały z firmy zwolnione, na szczęście dla nas zwykłych pracowników. W internecie napisać jest łatwo, ale skoro ktoś pisze taki komentarz, podaje nazwisko koordynatora który w końcu na naszym obiekcie zrobił porządek to może niech poda również swoje nazwisko.
    magda

28.06.2021 11:04

Taki porządek ze pracownicy sądu narzekają na firmę clar system , brud i (usunięte przez administratora) !!!!!!!
    OnaPracownica

20.06.2021 19:18

Odnośnie postów dotyczących sądu okregowego w Warszawie alei solidanosci zgadzam się w 100 % . Po raz kolejny z rzędu P.Grzybowski okazał się Oszustem , koordynator obiektu , jakis czas temu pracujący w Aś olszynka grochowska ( dla chcących wiedzy udziele informacji czemu tam nie pracuje )
    PracownicaSąd

30.05.2021 14:11

Potwierdzam post dotyczący Sądu okregowego alei solidarnosci 127 Warszawa , do dzisiaj nie otrzymałam pieniędzy z umowy na zlecenie od P. Grzybowskiego , szykujemy pozew grupowy bo jest kilkanaście (usunięte przez administratora) osób
    Ona40

28.04.2021 10:14

Nie polecam i odradzam , zwłaszcza (usunięte przez administratora) osoba zatrudniona w biurze na ulicy Czerniakowskiej , nie mająca podstawowej wiedzy o stanowisku w którym jest zatrudniona , brak kultury osobistej i aparycji adekwatnej do zajmowanego stanowiska .
    Jager

22.05.2021 06:23

Jeszcze jedna firma podszywająca się pod z- d pracy chronionej.Nie polecam tej firmy nikomu.
    Ewa-warszawa.

20.04.2021 11:12

Pracowałam u nich w Warszawie w ARiMR dla p.Pianki. Do dziś mam nie zapłacone za nadgodziny i dodatkowo za mycie okien. Krętacz nad krętacze i oszuści w tej firmue. Osoby orzeczeniem onjajcie tą firmę bo was oszukana tak jak mnie!

02.12.2020 10:33

Czy w Clar system jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Andrzej

27.01.2021 20:59

ja miałem problemy na obiekcie z brygadzistom, który był (usunięte przez administratora) poskarżyłem się koordynatorowi i to nie przynisło efektu. Wiec napisałem maila do biura w Poznaniu i do dyrektora który jest w mieście gdzie pracuję i pomogło.teraz mamy spokój. Jeżeli koordynator nie reaguje to idziesz wyżej. Myślisz że oni mają informacje co się dzieje na dole? jak nikt się im nie skarży to skąd maja wiedzieć co się dzieje, (usunięte przez administratora) koordynator nie bedzie na siebie donosił .
    Landsberg

31.01.2021 17:18

Nie ma wtedy żadnej reakcji. Najwięcej problemów stwarzają brygadzistki - prymitywne chamskie babsztyle - a kierownicy firmy mają to w głębokim poważaniu.
    @EWA@

24.01.2021 18:09

Omijajcie tych (usunięte przez administratora) Totalna porażka z wynagrodzeniem i godzinami pracy, kręcą i (usunięte przez administratora) na jednymi drugim. Pracuję w ZUS-wołomin i odchodzę bo mam dosyć już być okradana.
    Radek

02.12.2020 12:46

Znalazłem ich ogłoszenie w swoim mieście. Oferują 3000 brutto na początek. Praca 5 dni w tyg od 6 do 14. Czy warto ?

14.05.2020 10:27

Jak długo trwa proces awansu w Clar system?
    Basia

18.09.2020 19:26

Nie ma zadnego awansu,co ty bredzisz.Sprzataczki nie awansuja.

Zostaw merytoryczną opinię o Clar system