CLAR SYSTEM

• Zieliniec
  • Suchy Las
Bydgoszcz - CLAR SYSTEM
Kalisz - Clar system
Katowice - Clar System S.A.
Kraków - Clar System
Łódź - CLAR SYSTEM S.A ZPCH
Warszawa - Clar system
Wrocław - Clar System

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o CLAR SYSTEM

Opinie o CLAR SYSTEM Poznań

Nie przegap nowości o CLAR SYSTEM!

Fiona

28.10.2022 09:00

Firma to żenada, kierownictwo niesłowne jeśli chodzi o Białystok.porazka odradzam pracy w tej firmie.
Piotr

17.12.2022 20:00

Mam dobrego szefa, dobrze współpracujemy .Firma ok ,minus to taki brak kasy na święta choć już pracuje drugi rok z rzędu,bez żadnego zwolnienia lekarskiego .A szkoda bo człowieka jakoś by tym zmotywowali ,by dał od siebie więcej.Wiec w skrócie kierownik Zbyszek the best,a sama firma co do premii świątecznej (usunięte przez administratora)

07.03.2023 19:24

Też pracuję w Clar System w Białymstoku . Jestem zadowolona z pracy i pracodawcy . Kontakt z firmą super . Mam porównanie bo zatrudniona byłam w innej . Wszystko jest tak jak ustalono . Koordynator pomocny i współpracujący . Z resztą , cała kadra pozytywna. Współpracownicy na obiekcie pracują bez zgrzytów. Nie myślę , że to wyjątek bo jaki powód aby jednych faworyzować A innymi pomiatać . Coś mi się wydaje ,że te złe opinie o Białymstoku piszą ludzie ,którzy nie do końca uczciwie rozstali się z firmą . Nagrabili A teraz psują opinię .
Plak

13.02.2023 22:05

(usunięte przez administratora) w lecie brak wody w zimie zero posiłków. O wszystko trzeba prosić i czekać miesiącami. Dno i jeszcze metr mułu.

05.11.2022 09:59

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w CLAR SYSTEM?
Kazia

01.02.2023 18:38

Clarvsystem daje umowy z agencji tymczasowej
Zxzx

22.01.2023 21:50

Clar System w Środzie Wlkp. (usunięte przez administratora) Zastępstw nie są płatne. (usunięte przez administratora) odradzam pracę tam lub przynajmniej proszę być czujnym.

31.01.2023 12:10

Pracowałem tam Polkowice Sandem też tak jest (usunięte przez administratora)ze strony brygadzisty a kierowniczka to popiera ludzie obudźcie się to jest jedna wielka (usunięte przez administratora) nie polecam tam pracować (usunięte przez administratora)

04.07.2022 16:12

Czy nowo zatrudnione osoby w CLAR SYSTEM otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Kika

15.12.2022 20:36

Umowę tymczasową.

07.01.2023 19:42

Nie otrzymują tylko zlecenie ewentualnie jak masz grupę to umowa o pracę bo oni na takich zeruja
Andrzej

22.12.2022 15:38

To firms Jedna wielka pomyłka jak tak dale beda tonic jak robia to wkoncu beda na siebie robic sami pracowalem rok czasu obiekt Levi's plock posiadam orzeczenie jeszcze na 2lata w stopniu umiarkowanym teraz przed swietami dowiedzialem die ze umowa o prace tymczasowa bo take sypiom nie zostanie no przeduzona no firms tnie po kosztach zostalem zwolniony dzialowi last zycze ogromnych zyskuw zwalniajac pracownikòw darmowyxh bo taking ludzi majom za darmo jeszcze dofinasowanie na nas zwalniajcie dalej a obiekty same sie sprzatnom smiech na sali
Ktoska

29.06.2022 10:25

Ja też nie polecam Clark system, mimo wielu lat pracy,ten ostatni okres przez kierownika Stanisława P. który jest w Wałbrzychu był koszmarem, mobbing, mobbing jeszczę raz mobbing, nie polecam współpracować z tym człowiekiem

10.08.2022 09:31

Odpowiedź jest prosta, nikt nie zgłosi bo nie jest to prawda.

16.12.2022 13:31

Na obiekcie Sandem też jest (usunięte przez administratora) stosowany przez Clark serwis nie jaka brygadzistka Marzena i kierowniczkę Mariola na pracownikach wyzwiska krzyki zmuszanie do używania płynów do mycia podłóg nie rozdrobnionych wyzwis ok a takie jak do pracownicy Black co to oznacza kierowniczka wszystko zamiotla pod dywan dużo by tu pisać
Łysy

18.10.2022 13:23

Jeśli chodzi o ochronę Białystok to na początku wszystko pięknie ładnie,a potem co innego mówią(usunięte przez administratora)
Ryś

01.11.2022 20:18

Pracuje w ochronie w Białymstoku w Clar już ponad 3 lata i nigdy nie miałem rzadnych problemów czy to z wypłatą czy też z urlopem, kierownictwo też wporządku, nawet jak chorowałem nie było problemów ze zwolnieniem czy dniami wolnymi na rehabilitację. Polecam w zupełności. Zwroty za leki z pfron też otrzymuję, na paliwo ostatnio nawet zwrot za ubezpieczenie auta otrzymałem. Szef w biurze też zawsze pozytywnie podchodzi do załatwiania spraw. Obiekt też spokojny w centrum miasta, służby 12 lub 24 zawsze do uzgodnienia(usunięte przez administratora) Osobiście polecam, ale każdy ma swoje zdanie, jak pracuje się bez problemów to ich nie szukam.
Aneta

05.10.2022 10:17

Jak wyglada praca na stanowisku referent ds logistyki ?
Poszukujaca pracy. 14.10.2022.

04.10.2022 18:40

Starałam się o Pracę Clar Serwis w woj. śląskim . Nie zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną .Ofertę znalazłam sama ,rozmawiałam tylko telefonicznie .Na kontakt telefoniczny miałam czekać od p.kierownik.Odezwała się pózniej niż przy pierwszej rozmowie.Okazało się .że żadnych konkretnych informacji oprócz tej .gdzie miałaby się ta praca odbywać nie uzyskałam.Pani kierownik powiedziała ,że mam zadzwonić do pana zktórym rozmawiałam na samym początku i dopiero on powiedział coś więcej.Ręce opadają a potencjalny pracodawca niczym się nie przejmuje.
Czarli

30.09.2022 14:12

Firma clar system jeśli chodzi o Białystok i pana kierownika regionu, no facet jest w porządku wydaje się ogólnie miły, sympatyczny, kasa się zgadza, tylko trochę brak stanowczości tutaj generalnie chodzi o region Białystok. A generalnie chodzi o obiekt poza Białymstokiem.
Clear LUBIN

03.02.2022 19:13

Nie Polecam Za badania Okresowe musiałem płacić - obiecali zwrot forsy - NIC nie dostałem !!!! Nie dali żadnej Umowy !!!!! Nie Polecam Clear System !!! Dodam tylko że też sprzątałem Sąd w Lubinie - uciekłem natychmiast !!!!! Takie Obiecanki to nie z Nami - Niepełnosprawnymi Ludzmi !!!!!! Zrezygnowałem tak jak wielu Innych Osób przedemną !!!!!! Miałem mnóstwo Druków do wypełnienia - a Umowy Żadnej !!!!!!! Tragedia !! Nie Polecam !!!!!
PAULA

21.09.2022 13:56

Akurat w brak umowy to ja nie uwierzę... nie ma możliwości żeby w tej firmie nie było umowy o pracę badz Zlecenie
Batman

27.05.2020 16:46

Witam Kordynator(usunięte przez administratora) spoko gość za pracownika oddał by życie dyrektor i zarząd zwalniajom z byle powodu i to ludzi z drugom grupom chore
Jędza

12.09.2022 09:36

Dokładnie tak jak piszesz. Sama dostałam wiadomość o wypowiedzeniu umowy z dla mnie absurdalnych powodów też mam drugą grupę.

16.09.2022 14:22

Czy wskazano przyczyny zwolnienia? W Elblągu Clar System przegrał przetarg, może w innych miejscach również?

08.07.2019 20:08

Jędza

12.09.2022 09:49

Mogę spytac na którym obiekcie byłeś w Starachowicach? Ja też pracuje w tej firmie i właśnie dowiedziałam się o tym że wypowiadają mi umowę podając absurdalne powody. Kilka osób które były przede mną zostały potraktowane w podobny sposób.
Ryba

29.08.2022 10:12

Jakie i komu, na jakim stanowisku wypłacane są premie?
Koksonka

26.05.2022 09:27

W chwili obecnej jestem zatrudniona w Płocku w Clar system. Nie powiem złego słowa pieniążki są zawsze na czas a nawet i przed. Wszelkiego rodzaju dodatki są wypłacane. Pracownicy są dobrze traktowani.

10.06.2022 09:29

ale w każdej firmie to zależy od obiektu, wszystkie zatrudniają osoby z orzeczeniem i zdrowe. Oni jako zakład chroniony muszą zatrudniać osoby z orzeczeniem żeby być takim zakładem. Ja jestem zdrowa i pracuję.
Andrzej

27.06.2022 11:46

bo żeby być zakładem pracy chronionej muszą chyba mieć zatrudnionych ok 40% osób niepełnosprawnych na wszystkich zatrudnionych pracowników i chyba o to mu chodziło.
Zenek

21.04.2022 10:31

Chciałbym wiedzieć jak się pracuje w ochronie Clar System w Poznaniu ? Mam zacząć w tej firmie ?
Barbara

08.10.2021 07:28

Pracowałam dwa lata i nie mam dobrej opinii o zakładzie pracowałam od stycznia 2020 do czerwca 2020 prawie sama na całym obiekcie (usunięte przez administratora)

08.10.2021 23:50

Dobry pomysł! Moja poprzednia firma zawsze za zastępstwa płaciła, ta niestety nie. Pracuję tam tylko dlatego, że mam blisko z domu, no i jestem tuż przed emeryturą. Poprzednia uczciwsza firma w moim obiekcie przegrała przetarg. Clar Serwis zaoferował tańsze usługi i teraz widać, jak pieniądze oszczędza. (usunięte przez administratora)
Anet

05.04.2022 09:58

A na którym obiekcie w Zabrzu Pani pracowała?
Beti

30.03.2022 17:00

Firma nie jest godna polecenia.Przed przyjęciem do pracy w ochronie Clark system zostałam wysłany na szkolenie do Szczecin przez 4 dni jeździłam pokonując 200 kg dziennie ,miały być zwrócone koszty a tu ani nie zwrócili kosztów ani nie zatrudnili nie polecam .
Xyz

18.03.2022 08:03

Zdecydowanie nie polecam. Miałam podjąć zatrudnienie, Panie odprowadziły mnie po obiekcie, omawiały warunki i zakres. Miałam zacząć kilka dni później, nagle telefon że jednej coś wypadło. No i okej, rozumiem to i czekałam na telefon. Miesiąc. Miesiąc czekania na telefon. Zapytałam czy to nadal aktualne bo nie wiem po prostu co robić. Po kilku dniach z łaski odpowiedź, że jeszcze owa pani nie wróciła. Ja lubię jasne sytuacje, a nie kręcenie, no że jednak mnie nie zatrudniają. Odrobinę ludzkiej przyzwoitości bym prosiła.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CLAR SYSTEM?

Kontakt - CLAR SYSTEM

Janickiego 20 B 60-542 Poznań

09.03.2022 11:58

Pijaństwo, sex w aktualnie pustych pokojach, romanse, imprezy. Fajna praca w szczawnie. Polecam

22.02.2022 12:12

Jeśli chcecie trafić do najgorszej firmy, to polecam Clar System. Na początku udają w porządku ludzi, a potem z czasem okazuje się prawdziwe ich oblicze byłam zatrudniona na terenie Rumi w Multikinie. Pan który mnie zatrudniał miał kompletnie gdzieś co się dzieje na obiekcie, no chyba że posypały się kary to się zainteresuje na chwilę, a odbieranie telefonów czy SMS nigdy nie doznałam. Jak byłby problemy między pracownikami ciężko było mu zajechać i sprawdzić, panującą sytuacje oczywiście na wszystko zawsze miał czas. Przez bardzo długi czas na zmianie pracowałam tylko ja z koleżanką byliśmy same, i nie interesowało firmę że ciężko w dwójkę było sprzątać całe kino każdego dnia. A premie? To słowo nie znane w tej pożal się Boże firmie, a oszczędność na produktach to normalne czasami się myło się niemal samą wodą bo przecież musimy oszczędzać na wszystkim nawet na sprzęcie, jeszcze przed moim wyjazdem odkurzacz jest cały sklejony taśmą a jak przełożony się dowiedział i widział stwierdził że jest jeszcze okey i może tak być. A co do wykorzystania osób z grupą to jak najbardziej jest prawdą, na szczęście ja do tej grupy nie należę więc nie mogli mnie już tak wyzyskać. Najlepsze zostawiam na koniec. W styczniu 2022 miałam wyjazd, kiedy Pan Filip G. o tym się dowiedział STWIERDZIŁ że to wymysł i MOJA wymówka żeby po prostu nie pracować co ciekawsze mam dokument potwierdzający że faktycznie miałam wyjazd, więc nie mogłam pracować ale nadal jest zdania że mi się nie chce pracować. Lepiej unikać ich szerokim łukiem.
JANINA

15.02.2022 14:35

NIE POLECAM FIRMA (usunięte przez administratora) PRACOWNIKOW ZA 2 TYGODNIE PRACY WFIRMIE W GRUDNIU W TYM 5 DNI ZASYĘPSTWO PO8 GODZ DODATKOWO SPRZĄTANIE HALI PO REMONĆIE PO LICZNYCH INTERWENCJACH U PANA LESZKA W KRAKOWIE PRZELEW OTRZYMAŁAM UWAGA ;;;;;; 149 ZŁ DOPIERO 15 LUTEGO PO ROZMOWIE Z PANEM LESZKIEM POWIEDZIAŁ ŻE WYSŁAŁ ZLECENIE DO POZNANIA NA KWOTE 840 ZŁ BRUTTO JAKI SPOSOBEM Z TEJ KWOTY ZOSTAŁO 149 ZŁ NETTO MOŻE KŚIĘGOWA ŚIĘ DO TEGO USTOSUNKUJE
Waldek

15.02.2022 15:25

To pisz do Poznania, może masz komornika a potem zdziwienie.
LUBIN

12.02.2022 23:32

Wszystko się zgadza !!!! Ja też sprzatałem Sąd w Lubinie !!! Nie dostałem żadnej umowy !!!!! Nie Polecam tej Firmy !!!!!

31.05.2020 01:39

Sewer

27.01.2022 08:06

Brak socjalu,na święta też nie ma dodatków
BOLO

10.11.2021 19:39

Nie polecam !!!! Dostałem ponad 20 druków do wypełnienia !!!! NIE Dostałem żadnej Umowy !!!! Za Badania Okresowe musiałem płacić !!!!! Tragedia !!!! Sprzątałem SĄD w Lubinie !!!!! Zrezygnowałem Natychmiast !!!!

23.01.2022 02:13

Proszę nas przekonać wymieniając zalety firmy.
Michał

23.01.2022 19:27

Też pracuję w Clar
Były Pracownik LUBIN

13.01.2022 19:16

Nie Polecam !!! Nie dostałem żadnej Umowy !!!! Za Badania musiałem płacić - obiecali zwrot forsy - NIC nie dostałem !!!!!! Nie można się wogóle do tej firmy dodzwonić !!!!!! Tylko wspomnę że też sprzątałem SĄD w LUBINIE !!!!!!!! jak wielu pozostałych którzy się pozwalniali !!!!!!!! Firma Tragedia Nie Polecam !!!!!!!!!!
Bartek

03.12.2021 23:44

A może pracowal ktos na mmp na ulicy torunskiej w bydgoszczy (usunięte przez administratora) ja osobiscie polecam firme clar system omijajcie tylko ten jedne obiekt (usunięte przez administratora)

26.10.2021 22:01

Pracownik Szpitala Swiecie

02.11.2021 14:39

Nie zgadzam się kierowniczka jest bardzo w porządku i nie mam z nią żadnych problemów... A jeśli ktoś w pracy tnie (usunięte przez administratora) i się (usunięte przez administratora)to wtedy wypisuje takie głupoty. To jest żałosne jak tak można oczernić człowieka ...

18.10.2021 08:07

xxx

Przebieg rekrutacji Rekrutacja dwuetapowa: na początku spotkanie z osobą z działu kadr, rozmowa przyjemna i o prostym poziomie. Drugi etap to rozmowa z osobą z działu do którego się aplikowało, rozmowa trudniejsza i konkretniejsza, większa presja. Na drugim etapie osoba z działu także pyta o zarobki, natomiast bardziej naciska na odpowiedź, pyta czy to nasza minimalna stawka itp. Pytania Zarobki, co mnie motywuje, dlaczego zmieniam pracę

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

10.08.2021 11:04

Czy urlop w CLAR SYSTEM jest płatny 100%?
XK

18.08.2021 07:04

W clar system nic nie jest wiadome. Jeśli chodzi o Poznań. Za weekendy nie płaca nic więcej niż w tygodniu , ani złotówki premii za przepracowany weekend nic. Mało tego (usunięte przez administratora) na wypłatach żerują na naiwności innych ludzi. Mi osobiście za 21 dni przepracowanych ze stawka 19.30 brutto wypłacili 1580 zł i nikt nie potrafi wyjaśnić sprawy udają ze nic się nie stało i próbują zrobić debila. Ludzi nawet na najniższej krajowej potrafią oszukać
Pokrzywdzona

13.08.2021 16:47

Interesuje mnie taka sprawa kto dostaję pieniądze za zastępstwa ciągle brakuje ludzi Pani (usunięte przez administratora)odpowiada zacisnąć zęby i pracować (usunięte przez administratora)
uczestnik projektu

09.08.2021 11:25

(usunięte przez administratora) W Opolu jest obecnie projekt dla bezrobotnych(usunięte przez administratora)Chcielismy przystapić do projektu chociaż pensja 1560 zł i(usunięte przez administratora)

09.08.2021 14:11

Ja też byłam uczestnikiem projektu unijnego, ale elbląskiego ERKON-u i nie dotyczył on problemów alkoholowych, lecz społecznego wycofania z różnych powodów. Nie pamiętam dokładnie nazwy tego projektu, ale udział w nim (zajęcia z psychologiem, specjalistą od przepisów prawa pracy oraz tzw. trenerem pracy) zdecydowanie mnie wzmocniły. Właśnie poprzez ERKON zaprzyjaźniony z nim poprzedni pracodawca, który wiosną przegrał przetarg, przyjął mnie do pracy. Pierwszy raz w życiu pracuję jako sprzątaczka. Zostałam na obiekcie i trafiłam do Clar System. (usunięte przez administratora)

21.02.2020 07:44

10.07.2021 22:03

Gwoli formalności: oddział w Gdańsku nazywa się Clar Serwis? Pytałam koordynatorki, ale od niej niewiele się można dowiedzieć w sprawach organizacyjnych firmy.
Gonzo

08.08.2021 21:32

Jestem z kłodzka pracowałam firmie clar system w kinie na galeri sprzątaniu pani koordynator nikogo więcej nie słuchała tylko swoje dwie pracownice ignorowała mnie wczasie wspólnych rozmów dotyczących pracy tak samo zostałam wywalona z pracy przez pracownice ponieważ chciałam żeby było czysto ponieważ nie jestem nauczona byle jakiego sprzątania
Agnieszka

04.08.2021 09:16

Pracowałam na dużym obiekcie w Poznaniu. Pani Koordynator choć bardzo zapracowana zawsze udzialała odpowiedzi i była pomocna. Jak to w sprzątaniu trzeba pracować, ale uważam, ze są cięższe prace. Wynagrodzenie zawsze na czas co dla mnie stanowi kluczowy element. Firma duża i stabilna więc nawet w Covidzie była praca z pełnym zabezpieczeniem
Jadzia

02.07.2021 12:44

Witam. Defakto nie jestem pracownicą tej firmy ale pracuje w firmie na Śląsku którą Clar System sprząta. Moje oburzenie i negatywna opinia wynika z tego że niejednokrotnie widziałam lub byłam świadkiem skandalicznego zachowania kierownictwa tej firmy i tego jak odnoszą się do swoich pracowników i jak ich traktują. To jest skandal! (usunięte przez administratora) Brygadzistka straszna osoba do której nic nie dociera..ona ma zawsze rację, nie pomagają tłumaczenia jej podwładnych, mało tego epitety które lecą w kierunku pracowników są wulgarne. Słownictwo tej kobiety świadczy o tym jaka to osoba. Zero szacunku do kogokolwiek. Niejednokrotnie stawałysmy w obronie tych kobiet że jest naprawdę czysto itp, a zazwyczaj kończyło się tym że osoba taka została usunięta z firmy. Widzę codziennie jak one harują bo to nie jest praca lekka, a ciągle są krytykowane, poniżane, niby leniwe. Jak ktoś się postawi, masakra po jakimś czasie albo sam odchodzi lub jest wyrzucany bo poprostu nie daje rady tak jest zawalany pracą. Mam nadzieję że ktoś z wyższych stanowisk tej firmy czyta te komentarze. Ludzie ogarnijcie tą firmę bo to co wyprawiacie z pracownikami jest wręcz ochydne
Seba

07.07.2021 06:37

Tak...ta sama firma i ten sam kierownik to także wiadomo o co chodzi .Ochrona wykonuje swoją pracę A sprzątające swoją...kazdy ma płacone za wykonanie usługi A nie za donoszenie i kablowanie .. Aczkolwiek rzeczywistość jest inna ...Pani z ochrony żeby mogła to by przejęła obowiązki koordynatora i rządziła cała gęba...to jest okropne . Każdemu zależy na pracy ale bez przesady z takim traktowanie ludzi. Tylko niech się karta odwróci...i wtedy jak poczują się te osoby co okropnie traktowały innych ... nikt nie jest wieczny. Pozdrawiam wszystkie Panie sprzątające

07.07.2021 07:30

Tej pani z ochrony warto grzecznie zaproponować złożenie oferty na stanowisko koordynatorki, proste. Natomiast plotek nikt nie powstrzyma, pogadają i przestaną. Każdy ma swój system wartości i własną miarą mierzy. Grunt to nie dać się zadeptać.
bla bla bla

07.06.2019 23:11

No opinie na temat tej firmy są prawdziwe,bo tam pracowałam 2 lata.Jak kogoś nie ma to pracuję się za dwóch ,albo za trzech .Bez żadnej dodatkowej zapłaty!!! Skandal.!!! I to nadal trwa.Gdzie jest PIP?

15.06.2021 04:46

Pracuję trzeci miesiąc pod Clar Serwice i rzeczywiście zapowiada się bieda. Nie chciałam iść za poprzednim pracodawcą, bo obiekt mam blisko domu i jest to wygodne. Koordynatorka u nas dobra dusza, ale nie ona liczy finanse, to ją rozliczają. Umiem oszczędzać, nie lubię używać rękawiczek, idą sporadycznie, ale brak worków na śmieci brzmi już beznadziejnie. Worki do odkurzacza małe i często trzeba je zmieniać, bo i śmierdzi i odkurzacz przestaje ciągnąć. Chętnie wymieniłabym rękawiczki na wazelinę lub krem do rąk. Tańsze przecież!
Aga

23.06.2021 15:19

Masz rację...pracuje się za dwie lub trzy osoby...zero dodatkowej gotówki...premi tylko jeszcze oper bo nie zdążyłes zrobić
Tur

15.06.2021 20:43

Ja się zastanawiam czy prezesi i dyrektorzy firmy wiedzą co pracownicy transportu wewnętrznego ze szpitala w Inowrocławiu wykonują pracę chyba niewiedzą 6:15 zebranie brudnej sterylizacji od 6 piętra do 2 piętra oboczne od 1 piętra i parter . 7:10 wróżenie śniadania na oddziały brudna droga zbiera brudną bieliznę z oddziałuw 8 godz jest rozworzona sterylizacja na poradnie laryngoloczna chirurgiczna ortopedyczna onkologicznai neurologiczna stomatologiczna o 9 godz tworzenie wuzkuw że śniadania po ten jest apteka rozwozimy leki na oddziały brudna droga idzie i zbiera z oddziałuw śmieci później koło 10 godz wożą czystą bieliznę na oddziały potem jest wydawka techniczna i medyczna trakcie pracy zawozimy zgony z oddziałuw 8 godz rano przychodzi pracownik który z oddziałuw zbiera odpady medyczne to nie jest wszystko pani kordynator z Inowrocławia niema pojęcia co pracownicy faktycznie robią

08.04.2020 18:38

Czy coś zmieniło się w tej firmie? Pojawiają się ogłoszenia na Inowrocław i zastanawiam się czy warto?
Miau

11.04.2020 12:56

Co ma sie zmienic? Przychodzisz i pracujesz. W tej branzy za pensje najnizsza. Sprzet jest, srodki chemiczne sa. Firma nie ma jednej twarzy. Kazdy region, kooordynator itd. ma inne podejscie do ludzi i pracy. Odgornych ideologii w zasadzie nie ma.
Iga

13.06.2021 13:57

Nie prawda ja mam wrażenie że oni mają taką politykę w firmie WYKORZYSTAĆ
Sprawiedliwy.

01.06.2020 15:02

Chytry dwa razy traci , a (usunięte przez administratora) pyry trzy razy. My niewolnicy tortury , niewolenie, okradanie mamy już dosyć. Wyjdziemy na ulice i będziemy walczyć z naszymi oprawcami Paznańskimi Pyrami.
Ona

13.06.2021 13:53

Bardzo proszę o kontakt [email protected].

Zostaw merytoryczną opinię o CLAR SYSTEM