CLAR SYSTEM

• Czapury
  • Kicin
Bydgoszcz - CLAR SYSTEM
Kalisz - Clar system
Katowice - Clar System S.A.
Kraków - Clar System
Łódź - CLAR SYSTEM S.A ZPCH
Warszawa - Clar system
Wrocław - Clar System

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o CLAR SYSTEM

Opinie o CLAR SYSTEM Poznań

Nie przegap nowości o CLAR SYSTEM!

LuminatTych

25.12.2023 21:09

Firma porażka odkąd to znam. Zamieszczają ogłoszenia na które nie odzwaniają, zwodzą miesiąc, pół roku, rok. Człowiek tyrał dla tych imbecyli za te minimalne, co miesiąc cwaniaki dostawali na Mnie 2100 dotacji a teraz zachowują się niepoważnie jak gówniarze z piaskownicy. I mówimy tu o stanowisku pracownik ochrony. Tychy. Nie wspomnę że na mróz (usunięte przez administratora)potrafi ubrać pracownika w ciuchy na lata !!!! Są głęboko zaburzeni w kwestii biznesu. Jak koordynator tak i koordynatorka z rejonu Tychów. Reasumując żenada. Ludzie bez obycia.
    Martyna

11.12.2023 11:13

Ale nie ma co najlepszy to jest kierownik na podlaskim taki Kubuś który bajki opowiada, kość w biurze pojawia się raz na godzinę, to w ogóle coś załatwić to porażka, nie wiem dlaczego jeszcze nie napisał żadnej bajki dla dzieci, wszystko jest koloryzowane no i oczywiście (usunięte przez administratora) przykrywa następnym (usunięte przez administratora), jakaś w ogóle porażka. Tak to jest jeżeli są niekompetentni ludzie na stanowisku i dlatego obiekty są tracone.
    Martyna

26.11.2023 09:52

Nie polecam pracy w tej firmie, lepiej zastanowić się kilka razy i znaleźć coś normalnego. Ludzi w ogóle nie szanują, najlepiej żeby każdy był z pierwszo grupą i jeszcze pracował przy sprzątaniu, kierownictwo porażka, ludzie w ogóle nie kompetentni nie mają zielonego pojęcia o prowadzeniu firmy.
    Poznań

22.11.2023 09:57

jeśli chodzi o Poznań to wszystko zależy na jakiego koordynatora trafimy. Gdy moim był Pan Bartek wszystko działało jak w maszynie i każdy był zadowolony a ja otrzymałam premię, gdy koordynator mi się zmienił na Panią Jolantę momentalnie premia zabrana z powodu L4 pomimo obietnic że tą premię dostanę. ( jelitowka...musiałam pracować parę dni bez rękawic bo pani Jolanta nie chciała mi ich zapewnić, dopiero sama sobie musiałam kupić). Swoją drogą pracownice które tam pracują z Ukrainy musiałam (usunięte przez administratora) co do moich zarobków bo pani J nie chciała żebyśmy zarabiały tyle samo....wytrzymałam miesiąc, pracownicy mówili że nigdy nie było tak czysto a mimo wszystko Jolanta nakrzyczała na mnie w kanciapie przewracając oczami na wieść że się zwalniam żegnając mnie słowami " a idź w (usunięte przez administratora) " opinia reszty pracownic też nie jest budująca według nich jest pamiętliwa, zawistna i nawet potrafi blokować zatrudnienie w innej firmie osobom które jej czymś podpadły. Tak podłego człowieka to chyba pierwszy raz poznałam

16.11.2023 14:13

Przestrzegam bardzo przed rekrutacją do Firmy CLARSYSTEM. Odbyłem pozytywną rozmowę z Panem Arturem M. który zdecydował o zatrudnieniu mnie, poinformowałem Pana Artura M., że niezwłocznie zwolnię się z dotychczasowej pracy aby podjąć pracę w CLARSYSTEM. Nie informując mnie o zmianie decyzji na negatywną, zwolniłem się z dotychczasowej pracy z nadzieją na nową pracy w CLARSYSTEM i tak oto przez lekkomyślne decyzje Firmy CLARSYSTEM zrujnowali mi życie, czyli jestem dzięki firmie CLARSYSTEM BEZ PRACY. Jaszcze raz przestrzegam przed Firmą CLARSYSTEM
    anonim ???

21.11.2023 19:11

A możesz podpowiedzieć jakie wynagrodzenie na początek proponują na te stanowisko Kierownik Regionu ? Będę wdzięczny .
    An,pat,

21.11.2023 10:05

Nie polecam pracy w Clark system Polkowice Sandem brygadzistka zakłamana która nic nie robi razem ze swoją przydupaska ,Anna a kierowniczka to popiera a niektórych pracowników gnębi i popierają pracę pracownika który przychodzi do pracy pijany jeden wielki (usunięte przez administratora) tam jest że Sandem pozwala na takie zachowanie nawet już nie wspomnę że jest bród na męskich szatniach
    NN 2810

05.11.2023 23:58

Po co to politykować na temat jak w Polsce jest wiadomo (usunięte przez administratora) i cały ten Clar System nie polecam tej porąbanej firmy gdzie umowy dają w Aucie a potem pracuje się bez umowy niech sobie Clar System wsadzi te zarobki sobie do wora nie polecam tej firmy
    Pracownik Autostore

22.10.2023 18:29

Jako obserwator firmy która u nas sprząta szczerze nie polecam, chodzi o firmę w Koszalinie pani kierownik czy nie wiem jak to się nazywa u was, zatrudniła swoją córeczkę która nie dość że siedzi cały dzień na pupie, czasami pojawia się z dzieckiem w pracy uważa się za wielka brygadzistka bo wiadomo zatrudniła ja mamusia to raz jest raz jej nie ma a raz parę godzin a raz tyle więc szczerze mówiąc nie wiem jak funkcjonuje ta firma widać dalej żyjemy w komunię znajomości

08.10.2023 19:31

Nie polecam. Uciekać jak najdalej ! Psi pieniądz, a wymagania jak za złoto. Pierwszy i ostatni raz w tej firmie. Pff...
    An.pat.

15.10.2023 20:41

Poznań zlekceważył skargę na brygadzistów jaka była i jest w stosunku do pracownika ,była skarga o (usunięte przez administratora) co wyprawiala ale to że pracownik przychodził do pracy pod wpływem alkocholu to też kłamstwo gdzie pracownik przychodząc na nockę był pod wpływem alkocholu i został zatrzymany do kontroli i wydmuchania alkomatem i stwierdzono w wydychanym duża zawartość alkocholu gdzie o tym brygadzistka wie to prawda brawo dla wartowników bo to było już na porządku dziennym przychodzenie do pracy na rajdzie oj Mareczku a to wszystko się dzieje .Sandem Polkowice do zwolnienia zakaz wstępu na zakład .pisałam prawdę z czym się spotkałam ze strony brygadzisty klamcy

08.10.2023 19:27

Nie polecam Clark System totalna porażka. Bałagan na maksa i zero szacunku do pracownika.
    Czarownica

18.08.2023 05:04

Nie polecam pracować w tej firmie (usunięte przez administratora) na wypłatach Nawet nie dadzą urlopu każdemu daje tylko nie mi a wie jaka mam sytuację brak szacunku
    @Kasia

29.08.2023 12:45

Pracujesz w dziale Kadr i Płac w Poznaniu?
    Nike

05.04.2023 10:46

Ta firma to najgorsze (usunięte przez administratora) dlatego dobrze radzę żeby nikt tam nie szedł odradzam, kierownictwo zwłaszcza Białystok to są kłamcy i oszusty, kłamią ile wlezie (usunięte przez administratora) koloryzują myślę że ludzie dzisiaj się urodzili, a ten cały kierownik to człowiek jakiś nawiedzony gościa nigdy nie ma w biurze, doprosić się urlopu to jakaś porażka, po prostu oby to firmę jak najszybciej zamknęli, zniknęła z rynku bo to tylko wstyd.
    Ryszard ochrona

05.04.2023 18:05

Głupoty piszesz , żenada ... każdy sam sobie wybiera pracę i miejsce nikt nikogo nie zmusza, a do krytyki za zwyczaj to są pierwsi z urażoną dumą :)
    Anna

27.08.2023 18:43

Dokładnie ,ja pracowałam w tej firmie sprzątającej w Wadowicach i byłam zadowolona,kasą zawsze na czasie zwrot za leki za mycie okien płacili było spoko????

31.05.2020 01:39

Medium

21.04.2023 08:50

Ja wypraszam sobie wchodzić w kompetencje lekarskie i oceniać stan zdrowia i klasyfikację PFRON po swojemu. Jestem byłym pracownikiem służby zdrowia i to, co jako pacjentka mogłabym lekarzom zarzucić, to zbyt szybką kwalifikację i niedochodzenie przyczyn problemów zdrowotnych. Nawet jeśli lekarze są w stanie zobaczyć problem całościowo, to mają obowiązkowe procedury i kwalifikacje. Taki system.
    Zbynio

26.08.2023 07:15

Skarga na clar w Sandem Polkowice żeby sprzątaczki lepiej sprzątały kible męskie ,bo są (usunięte przez administratora) a zwłaszcza ta młoda tylko przeleci jakąś Anka ,i szatnie męskie kabiny prysznicowe ohyda jak można się w takim (usunięte przez administratora) kąpać pracownik Sandem niech się przyłoży do sprzątania lepiej
    Były pracodawcą

25.08.2023 08:32

Firma zatrudniająca ludzi do sprzątania na basenie Fala w Łodzi, stanowczo nie polecam. Nowy pracownik dostaje najgorsze i najcięższe prace , ci którzy juz tam pracują jakiś czas pracę wykonują na odpieprz się po czym dekują się na saunie z telefonami . wspomnę o nagminnym piciu alkoholu, jest co robić bo na fali jest brudno ja się przykładałam do pracy i wykonywałam ja sumiennie ale wobec takich zachowań pana kierownika Sebastiana i Kasię jego kobiety zrezygnowałam. przestrzegam !!
    Ktoś tam

24.08.2023 21:27

Pracowałam dwa lata w clar system, umowa z agencją oczywiście pracy a nie z nimi , do dziś za okna nie zapłacili, poza tym trzymają niektórych co im opracować nie chce, a brak środków do sprzątania, kilka razy sama kupiłam Domestos aby doczyscic WC.ciagle szukają pracowników, bo o tych co chcą pracować, to mają ich gdzieś.
    Były

22.08.2023 20:15

Firma zatrudniająca ludzi do sprzątania na basenie Fala w Łodzi, stanowczo nie polecam. Nowy pracownik dostaje najgorsze i najcięższe prace , ci którzy juz tam pracują jakiś czas pracę wykonują na odpieprz się po czym dekują się na saunie z telefonami . wspomnę o nagminnym piciu alkoholu, jest co robić bo na fali jest brudno ja się przykładałam do pracy i wykonywałam ja sumiennie ale wobec takich zachowań pana kierownika i jego kobiety zrezygnowałam. przestrzegam !!
    Elo

27.03.2023 21:40

Zastanawiam się dlaczego taka firma (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)pracują w tej firmie a zwłaszcza kierownictwo (usunięte przez administratora)Białystok przecież taka firma nie powinna wcale istnieć to jest tylko kumoterstwo swój swego trzyma obiecuję co innego radio co innego chamstwo i nic więcej i kłamstwo ile wlezie koloryzowanie zerowanie naiwności ludzi i niewiedzy uważają że ludzie dzisiaj się urodzili i nie wiedzą co z czym się je
    Patrz,Ann,

07.06.2023 10:32

To jest to dobrym pracownikow się zwalnia bo mówią prawdę o brygadziscie że stosowne (usunięte przez administratora) a brygadzistce się przedłuża umowę to już widać że ten clar to jeden wielki (usunięte przez administratora) na obiekcie Sandem polko,
    Gucio Agnieszka

14.07.2023 18:27

Chce spytać czy dlugo się czeka na umowy ,czy praca stała czy krutko terminowa na ile czy sq wypłacalni na czas jaka najnizsza kajowa
    Beata

30.01.2018 17:02

Firma Clar System bazują na naiwności i niewiedzy osób z grupą. Na dzień dzisiejszy w podobnej firmie dostaniecie 1900 zł na rękie za 5-dni pracy za 7-godzin pracy. Dodatkowe godziny są inaczej płatne a soboty i niedziele i święta to 150% twojego wynagrodzenia. Jeśli nie chodzisz na zwolnienie lub urlop w miesiącu dostaniesz od 200zł premi miesięcznej dodatkowo. Dodatkowo osoby z grupą bez znaczenia z jaką, dostaną wszelkie dofinansowania od 60% do nawet 120% z ZFRON. Czyli pracując cały miesiąc po 7godz 5dni, dostaniesz 1900zł + 200zl najniszej premi. Postaraj się faktury za leki to niech będzie 100zł , koszt podruży do pracy niech będzie 200zł. Więc prosty rachunek 2400zł miesięcznego wynagrodzenia na rękie. Ale niech ci wpadną nad godziny albo weekend to aż chce się pracować. Ale Uwaga To Nie W Firmie Clar system!!!. Tak postępują firmy którym zalerzy na ludziach, a teraz rozpoczeła się wojna o pracowników z grupą. Więc nie dajcie się oszukiwać w Clar System.
    Były procownik clal system

25.05.2023 18:44

Mnie zastawili na lodzie bez pracy w 2018 roku jak wróciłem z chorobowego to nie miałem pracy Juz w szczecinie clal system mam nadzieję że ta firma spontajaca spetanie iztniec w szczecinie clal system i nie polecam tej firmy wogule nikomu pozdrawiam bardzo serdecznie clal system
    Ryba

04.07.2023 16:57

Niestety w Firmie Clar System takich przywilejów nie ma,nawet urlopu nie ma,mając orzeczenie z tytułu niepełosprawności,a zapłatę za leki mając faktury nie można nawet marzyć. Nie jest to firma,którą poleciłbym znajomym.
    Aplikant

02.06.2023 11:05

Mam spore doświadczenie w branży usług czystościowych, co trzeba zrobić żeby dostacy stanowisko np. brygadzisty lub koordynatora?
    irena

24.05.2023 18:09

Pracowałam w Tuchomiu 2 m--ce tyle wytrzymałam na umowę zlecenie .team super .pani brygadzistka Agnieszka do wywalenia . robi przekręty ma tez przy boku (usunięte przez administratora)który nie mówi tylko wrzeszczy na nowych pracowników i naduzywa alkoholu w pracy też do wymiany ,.bo wszyscy pracownicy wykonują dobrze swoje obowiązki .Ktoś powinien coś z tym zrobić bo nikt nie chce tam pracować .sprzątacze to też ludzie i wykształceni .a nie że się poniża
    A,p,

30.05.2023 20:42

Te brygadzistki to są niektóre super bo one lubią robić przekręty na swoją korzyść tak jak na obiekt Sandem Polkowice w clar serwis też jest super brygadzistki powinna już order dostac

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CLAR SYSTEM?

Kontakt - CLAR SYSTEM

Janickiego 20 B 60-542 Poznań

Normalny

30.03.2023 20:34

Nie polecam pracy z kierownikiem regionalnym z Gdańska, udaje kulturalnego a słoma z butów wystaje, krzyczy, rzuca przekleństwa, poniża, grozi. (usunięte przez administratora)i wykorzystywanie pracownika a w zamian wyzwiska.
    a,p

18.04.2023 13:55

Też tak uważam praca oky wszystko na czas tylko brygadzistki ,i kierowniczka zakłamane kierownik powinien być neutralny wysłuchać pracownika a ona co obstaje za brygadz, do wymiany obydwie to ludzie będą zadowoleni no chyba że takie same przyjdą nowe
    A,p,

07.05.2023 18:11

Ta cała clar to jedno wielkie zło omijać szerokim łukiem nie polecam a zwłaszcza brygadzistki M,H
    OnaPracownica

20.06.2021 19:20

Odnośnie postów dotyczących sądu okregowego w Warszawie alei solidanosci zgadzam się w 100 % . Po raz kolejny z rzędu P.Grzybowski okazał się Oszustem , koordynator obiektu , jakis czas temu pracujący w Aś olszynka grochowska ( dla chcących wiedzy udziele informacji czemu tam nie pracuje )
    Pabloo

18.04.2023 21:08

Ja też tam pracuje i wiem jak jest. Tylko najlepiej kogoś oskarżać, a nie patrzeć na siebie co się robi tak naprawde
    Ą,p,

19.04.2023 07:21

Tak trzeba pracować i się chce pracować jak jest atmosfera i ludzie normalni co rzadza a to też wyssane z palca że pracownik przychodzi do pracy pod wpływem alkoholu i siada na maszynę
    Marta

17.04.2023 09:43

Ale zauważyłam że wiele komentarzy jest którzy chwalą firmę ja pracowałem kilka lat w Białymstoku i zostałem zwolniona z dnia na dzień bez żadnej przyczyny także ja sobie poradziłam ale tak się nie postępuje z ludźmi dlatego odradzam, a chwala firme ci co mają dwójki grupy i nie odzywają się o swoje albo ci co mają układy .
    P,a,

18.04.2023 13:39

To jest prawda że jednych się premiuje a drugich się gnębi w taki sposób że nowo przyjety jest już szykanowany żeby nie zadawać się z pracownica ,albo zdjęcia się robi żeby upodlic pracownika i był powód do zwolnienia kłamstwo i chamstwo ze strony kierownik M,i brygadzistki M,
    Ronaldo

28.10.2022 22:43

Ta cała firma clar system to chyba raczej kler się nazywa kłamią (usunięte przez administratora) i tyle bazują na naiwności ludzi obiecują co innego a robią co innego chodzi o kierownictwo Białystok
    Ryba

06.04.2023 09:51

Potwierdzam sytuacje z urlopami,które mają zastosowanie w tej firmie.
    Medium

06.04.2023 14:47

Słusznie, w tym właśnie rzecz. Ale w moim przypadku nie dałoby rady nawet za realną zapłatę. Po swoich rewirach wszystko mnie bolało (po przechorowaniu modnej choroby) i w diabły poszły plany pracy na emeryturze, tym bardziej, że jeszcze poskracali płatny czas pracy, a ja się w swoim czasie rzadko wyrabiałam. Od niepełnosprawnych oczekują tyle, co od zdrowych ludzi, wg mnie to zwyczajny faszyzm. Przy tym polskie państwo mi nie pomogło w problemach z poprzednim zatrudnieniem w innym charakterze, mam dłużnika i sama jestem dłużna. Idei brak, by pracować na służbie rodzimemu kapitałowi.
    Żołnierz

19.03.2023 20:26

Nie ma nic gorszego niż pracować w firmie clar system to jest najgorsze (usunięte przez administratora) i najgorsza firma jaka może być jeśli chodzi o Białystok oddział. Cały ten kierownik jak się pokaże że na godzinę i jego nie ma nieobecny jest nic jego gościa nie obchodzi gość jest chamski tylko bajki opowiada i koloryzuje wszystko ludzie nie liczą się wcale wywalają z dnia na dzień ludzi tracą obiekty przez takich ludzi których mają jedna wielka (usunięte przez administratora)
    Ryszard ochrona

03.04.2023 19:34

Ja tam polecam firmę w Białymstoku. Pracuje tu w ochronie już od 2015 roku i nigdy nie mam z niczym problemów . Mam grupę dostaję zwroty z pfron za paliwo ubezpieczenie auta leki . Szef też jest bardzo OK. Żeby każdy taki był, a tych piszących wyżej domyślam się kto, to powiem popatrz A... j G....i na siebie i co zrobiłeś, a potem pisz głupoty, po co pisałeś głupoty na Prezesa itp, a teraz masz pretensje do Kierownika. Pamiętaj będzie Ci oddane .... Pozdrawiam i polecam Clar Białystok
    Sandra

19.03.2023 20:29

A jeśli chodzi o Białystok o firmy to kierownik jest bezczelny i chamski struga jakiegoś biznesmena a tak naprawdę to mu słoma z butów wystaje, a już nie mówiąc o przydupasieje to brak słów jest taki memlak który plącze się za plecami i trzymaj jego może jakiś znajomy, kłamią (usunięte przez administratora) ludzi jak się da ale to wszystko wychodzi z czasem. Kłamstwo ma krótkie nogi
    Beata

29.03.2023 21:44

Jestem pierwszy raz na tej stronie i jak to czytam to niewierze własnym oczom, pracuje w Fastach pod Białymstokiem zasłabł mi mąż jakiś czas temu na ulicy nie miałam jak dojechać do szpitala zadzwoniłam do kierownika bo nie miałam do kogo za chwilę przyjechał i pomógł mi dojechać nawet męża odwiedził w szpitalu załatwił zastępstwo za mnie a wy go oczerniacie , to złoty człowiek i wszyscy z tego biura , wstyd wstyd wstyd nie wierze w żadne złe opinie o tej firmie bo za długo tam pracuje !!!!!!
    Roni

22.03.2023 16:02

Ludzie przepłacza to wszystko że ta firma i całe kierownictwo w Białymstoku, karma ich dotknie bo ludzi z dnia na dzień się nie zwalnia obiecuje się co innego a robi się co innego, to jest chamstwo i nic więcej.
    Alan

22.03.2023 15:36

Jeśli chodzi o firmę clar system a szczególnie o Białystok chodzi o kierownictwo i brygadzista tak zwanego (usunięte przez administratora) którego kierownik trzyma bo razem wałki kręcą i koloryzują kłamią ludziom nie szanuje ludzi wcale , to cała firma to jakaś porażka totalna kierownika nigdy nie ma na godzinę gdzieś pada swoje działalność ma jakąś kompletne paranoja, pani w kadrach gdzieś zdalnie kilka dni pracuje ciężko z tą osobą się ogólnie dogadać, oby ta firma jak najszybciej upadła.
    Marta

01.03.2023 08:59

Jeśli chodzi o firmę clar system a szczególnie o Białystok to nie polecam pracy w tej firmie kierownik jest bardzo chamski i bezczelny i kłamie kłamie na każdym kroku, oby takich firm jak najmniej było i żeby ta firma jak najszybciej skończyła swoje działalność ludzi wywalają jak się da. Z dnia na dzień tylko swoich wrzucają
    Danka

09.03.2023 07:25

Szczerze to myślę że pracujemy w różnych firmach . Ja w clar pracuje już dlugo i każdy z biura w Białymstoku jest wpoządku . Jeżeli chodzi o kierownika p. Marcina to rzeczywiście czasem opierdzieli ale nie za darmo trzeba zarobić na to . Ja polecam pracę w tej firmie w Białymstoku kokosów nie ma ale atmosfera jest ok.
    Fiona

28.10.2022 09:00

Firma to żenada, kierownictwo niesłowne jeśli chodzi o Białystok.porazka odradzam pracy w tej firmie.
    Piotr

17.12.2022 20:00

Mam dobrego szefa, dobrze współpracujemy .Firma ok ,minus to taki brak kasy na święta choć już pracuje drugi rok z rzędu,bez żadnego zwolnienia lekarskiego .A szkoda bo człowieka jakoś by tym zmotywowali ,by dał od siebie więcej.Wiec w skrócie kierownik Zbyszek the best,a sama firma co do premii świątecznej (usunięte przez administratora)

07.03.2023 19:24

Też pracuję w Clar System w Białymstoku . Jestem zadowolona z pracy i pracodawcy . Kontakt z firmą super . Mam porównanie bo zatrudniona byłam w innej . Wszystko jest tak jak ustalono . Koordynator pomocny i współpracujący . Z resztą , cała kadra pozytywna. Współpracownicy na obiekcie pracują bez zgrzytów. Nie myślę , że to wyjątek bo jaki powód aby jednych faworyzować A innymi pomiatać . Coś mi się wydaje ,że te złe opinie o Białymstoku piszą ludzie ,którzy nie do końca uczciwie rozstali się z firmą . Nagrabili A teraz psują opinię .
    Plak

13.02.2023 22:05

(usunięte przez administratora) w lecie brak wody w zimie zero posiłków. O wszystko trzeba prosić i czekać miesiącami. Dno i jeszcze metr mułu.

05.11.2022 09:59

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w CLAR SYSTEM?
    Andrzej

22.12.2022 15:48

Zgadza sie Co do umuw mi przed swietami umowy nie przedluzyli chociaz man orzeczenie na 2lata umiarkowany Robi sie nie dobrze tam podano no powud ciecie po kosztach idioci now jeden pracodawca z ucalowaniem reki by wzial osobe z takim orzeczeniem widze kalkulatory majom tan dobre albo koordynatoròw uzdolnionych Levi's Płock
    Kazia

01.02.2023 18:38

Clarvsystem daje umowy z agencji tymczasowej

04.07.2022 16:12

Czy nowo zatrudnione osoby w CLAR SYSTEM otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

07.01.2023 19:42

Nie otrzymują tylko zlecenie ewentualnie jak masz grupę to umowa o pracę bo oni na takich zeruja
    Krystyna

31.01.2023 08:25

Bo tak na prawdę, wszystkie te komentarze pisze tylko kilka osób. Podejrzewam że większość z nich została zwolniona za jakieś przewinienia i teraz w internecie mogą sobie popisac jak to było źle. Był tu nawet jeden z obiektu na którym ja sprzątam i żalił się jak to jest źle, jak firma nie płaci i jak go wykorzystują ale zapomniał dodać że wiecznie przychodził na kacu i został zwolniony za picie w pracy a całą resztę wymyślił żeby..... no właśnie nie wiadomo dla czego.
    Andrzej

22.12.2022 15:38

To firms Jedna wielka pomyłka jak tak dale beda tonic jak robia to wkoncu beda na siebie robic sami pracowalem rok czasu obiekt Levi's plock posiadam orzeczenie jeszcze na 2lata w stopniu umiarkowanym teraz przed swietami dowiedzialem die ze umowa o prace tymczasowa bo take sypiom nie zostanie no przeduzona no firms tnie po kosztach zostalem zwolniony dzialowi last zycze ogromnych zyskuw zwalniajac pracownikòw darmowyxh bo taking ludzi majom za darmo jeszcze dofinasowanie na nas zwalniajcie dalej a obiekty same sie sprzatnom smiech na sali
    Ktoska

29.06.2022 10:25

Ja też nie polecam Clark system, mimo wielu lat pracy,ten ostatni okres przez kierownika Stanisława P. który jest w Wałbrzychu był koszmarem, mobbing, mobbing jeszczę raz mobbing, nie polecam współpracować z tym człowiekiem

16.12.2022 13:31

Na obiekcie Sandem też jest (usunięte przez administratora) stosowany przez Clark serwis nie jaka brygadzistka Marzena i kierowniczkę Mariola na pracownikach wyzwiska krzyki zmuszanie do używania płynów do mycia podłóg nie rozdrobnionych wyzwis ok a takie jak do pracownicy Black co to oznacza kierowniczka wszystko zamiotla pod dywan dużo by tu pisać

16.12.2022 19:17

Nie polecam tam pracować Polkowice Sandem a firma clar serwis o tym trzeba powiadomić Poznań i a jak to nie pomoże to sąd pracy i inspekcja pracy wykańczają kobiety do takiego stopnia że lądują na psychotropach i się zwalniają a brygadzistka z kierowniczka to psiaprzyjaciolki ze szkolnych lat brak szacunku że ich strony do pracownika mają cię za nic
    Kraków awf

26.11.2022 07:09

W Krakowie AWF. Kierownik ok tylko te (usunięte przez administratora) dawały jakieś pieniądze na lewe przez moje konto. Żeby były czyste pani Krystyna. Nie płaciła za soboty i niedziele zabierała pieniądze kazała donosić na kierownika awf pana A i pana T. Omijać szerokim łukiem tę firmę powinna nie istnieć zrujnowała mi (usunięte przez administratora) zdrowie psychiczne gnębiła pani Krystyna nadgiminie i jeszcze śmiała się w żywe oczy ta kurwa*nie powinna nigdzie pracować odpowie kiedyś mi za to. Karma wraca a Aśka nie lepsza. Trzyma razem z nią uważajcie i pilnujcie pieniędzy przeżyłam w ostatnim roku koszmar jak kazała donosić powiedziałam jej siierdala*mobbing!!!!!!!!! I z tą firmą sed hud.
    Łysy

18.10.2022 13:23

Jeśli chodzi o ochronę Białystok to na początku wszystko pięknie ładnie,a potem co innego mówią,z ludzi robią baranów.Opowiadaja bajki myślą że ludzie są naiwni.
    Ryś

01.11.2022 20:18

Pracuje w ochronie w Białymstoku w Clar już ponad 3 lata i nigdy nie miałem rzadnych problemów czy to z wypłatą czy też z urlopem, kierownictwo też wporządku, nawet jak chorowałem nie było problemów ze zwolnieniem czy dniami wolnymi na rehabilitację. Polecam w zupełności. Zwroty za leki z pfron też otrzymuję, na paliwo ostatnio nawet zwrot za ubezpieczenie auta otrzymałem. Szef w biurze też zawsze pozytywnie podchodzi do załatwiania spraw. Obiekt też spokojny w centrum miasta, służby 12 lub 24 zawsze do uzgodnienia z Panem Sebastianem. Osobiście polecam, ale każdy ma swoje zdanie, jak pracuje się bez problemów to ich nie szukam.
    Aneta

05.10.2022 10:17

Jak wyglada praca na stanowisku referent ds logistyki ?
    Poszukujaca pracy. 14.10.2022.

04.10.2022 18:40

Starałam się o Pracę Clar Serwis w woj. śląskim . Nie zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną .Ofertę znalazłam sama ,rozmawiałam tylko telefonicznie .Na kontakt telefoniczny miałam czekać od p.kierownik.Odezwała się pózniej niż przy pierwszej rozmowie.Okazało się .że żadnych konkretnych informacji oprócz tej .gdzie miałaby się ta praca odbywać nie uzyskałam.Pani kierownik powiedziała ,że mam zadzwonić do pana zktórym rozmawiałam na samym początku i dopiero on powiedział coś więcej.Ręce opadają a potencjalny pracodawca niczym się nie przejmuje.
    Czarli

30.09.2022 14:12

Firma clar system jeśli chodzi o Białystok i pana kierownika regionu, no facet jest w porządku wydaje się ogólnie miły, sympatyczny, kasa się zgadza, tylko trochę brak stanowczości tutaj generalnie chodzi o region Białystok. A generalnie chodzi o obiekt poza Białymstokiem.

Zostaw merytoryczną opinię o CLAR SYSTEM