ArchiDoc SA

Adres: Niedźwiedziniec 10, 41-506 Warszawa

NIP: 9540008211 KRS: 0000345514

ArchiDoc SA
2 352 6 1

Opinie o ArchiDoc SA

Filtruj opinie po kryteriach:

Toja
 Opinia

Ta firma to żart. Pierwsza rozmowa u nich, druga rozmowa u ich klienta. Oczywiście praca za najniższą krajową zaczynając od umowy zlecenie. Ale przede wszystkim zero kontaktu i profesjonalizmu. Jeśli przychodzę aż na 2 rozmowy, to po takiej rekrutacji spodziewam się, że dadzą chociaż znać mailowo, że "nie spełniam oczekiwań, ale dziękujemy za zainteresowanie", a nie dostałam żadnej odpowiedzi. Przecież to jest żałosne. Nie dość że pieniądze śmieszne to traktowanie potencjalnych pracowników wszystko mówi o tej firmie.

Pomocna?
Marlena
 Opinia

Umowa zlecenia w jednym egzemplarzu (dla zleceniodawcy) oraz okresem świadczenia zlecenia in blanco. To chyba wszystko wyjaśnia.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Dział HR
 Opinia
@Marlena 20.11.2018 06:08

@Marlena każda z osób, która dołącza do naszego zespołu otrzymuje egzemplarz umowy zawierający informację, na jaki okres została zawarta. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu: rekrutacja@archidoc.pl, chętnie pomożemy :)

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia

Witam, chciałabym przestrzedz wszystkich przed podjęciem pracy w firmie a szczególnie tych, których koordynatorem miałaby być wspomniana już na forum Ewa z Warszawy. Osoba ta wprowadza toksyczną wręcz atmosferę, początkowo jest miła trwa to do czasu aż pracownik nie zachoruje bądź nie poprosi o urlop/urlop na żądanie. Niejeden pracownik czuł się zaszczuty przez nią. Przyszłam do pracy, za dziewczynę która zrezygnowała przez stosowane wobec niej zachowanie ze strony Pani Ewy, ja również z tego powodu nie chciałam dłużej pracować. Przed odejściem z firmy dzwoniła do mnie, mówiła różne dziwne rzeczy. Podczas jednej z rozmów, jak słyszała,że płaczę śmiała się do telefonu mówiąc,że lubi emocje.u z firmy dostawałam przez kilka dni od niej wiadomości. Jej zachowanie było naganne, złośliwe i uporczywe. W sytuacjach gdy nie mogła bądź nie chciała się ze mną skontaktować dzwoniła do osób, z którymi pracowałam i mówiła różnego rodzaju rzeczy ,np. sugerowała, że ktoś jest na "przedłużeniu urlopu" podczas,gdy byłam chora w szpitalu. Podobnie miała jedną z osób w pracy, która na drugi dzień po zabiegu chirurgicznym z gorączką przychodziła do pracy w,ponieważ bała się jej reakcji.Wielokrotniee zganiać i doprowadzić go do łez, używać różnych niestosownych epitetów. Nie dziwię się, że tak dużo osób zrezygnowało z pracy i brakuje jej osób. Dodam jeszcze, że osoba ta bardzo wnikała w życie osobiste jej pracowników, często tworząc plotki i insynuacje, które nie miały żadnego pokrycia z prawdą. Proszę zwrócić uwagę na to co mówi podczas rozmowy rekrutacyjnej i jak przedstawia stanowisko, gdyż zazwyczaj nie do końca jest to zgodne z faktycznymi obowiązkami. Ja byłam rekrutowana na inne stanowisko, dostałam na umowie inne. Mam nadzieję,że moja opinia będzie przestrogą dla przyszłych pracowników. Ja zgłosiłam tą sprawę do odpowiednich organów i zamierzam dochodzić swoich praw.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Ola
 Opinia
@Ola 30.08.2018 11:47

*przestrzec

Pomocna?
Ania
 Opinia
@Ola 30.08.2018 11:50

Dodam do opinii koleżanki jeszcze brak możliwości rozwoju zawodowego. O śmieszna lista osób, które są punktowane za donoszenie na innych w grupie w/w Pani.

Pomocna?
byly pracownik
 Opinia
@Ola 30.08.2018 11:50

brak szkolen, brak perpektyw, ta praca nieczego nie nauczyla mnie w zwiazku z dalsza perpektywa moaj zawodowego rozwoju. jednak nie to bylo glownym powodem mojego odejscia z firmy - wiadomo, pieniadz sie szanuje i w chwili kryzysowej nawet tak malo ambitna praca jest dobra . to wlasnie zachowania podobne do tych jakie opisala kolezanka na gorze sprowokowaly mnie do szybkiej rezygnacji ze stanowiska w archidocu.

Pomocna?
Dział HR
 Opinia
@Ola 30.08.2018 11:47

Dzień dobry, wszelkie tego typu sprawy prosimy zgłaszać na adres hr@oex.pl. Każde zgłoszenie jest przez nas analizowane i wyjaśniane. Pozdrawiamy!

Pomocna?
rattle
 Opinia
@Ola 30.08.2018 11:47

Jestem ciekawa co to za pani Ewa... Nie pracuję juz tam kilka lat i jestem ciekawa czy znam osobnika czy też nie. To osoba, która juz tam długo pracowała i potem awansowała czy nowy nabytek? Ta panienka tak szaleje na Równoległej? Było kilku takich, co lubiło grać nie fair i karma do nich wróciła, także wszystko ma swój koniec.

Pomocna?
TakNie
Byly pracownik2018
 Opinia
@Ola 30.08.2018 11:47

Ale gdzie w pracy na jakiej ulicy???

Pomocna?
TakNie
Raff
 Opinia

Ma ktoś informację na temat pracy w magazynie ArchiDoc na Łubnej ? Zarobki ? Atmosfera ?

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

@Aaa bardzo Ci dziękuję za tak szczegółowe informacje. To zniweluje stres u nie jednego kandydata. Można się wcześniej szczegółowo przygotować do takiej rozmowy, dzięki Tobie. @Były pracownik a jakie stanowisko zajmuje ta Pani w firmie Grupa ArchiDoc S.A.? Może wystarczyłoby ja uświadomić, że powoduje nerwową atmosferę w biurze? Może nie jest tego świadoma?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
@różyczka
 Opinia
@Aneta 09.01.2018 13:40

Pani Ewa S. jest koordynatorem projektu w Warszawie. Nie można jej uświadomić ani nigdzie zgłosić problemu ponieważ Pani Ewa blokuje kontakt ze wszystkimi z ArchiDoca. Wszystkie sprawy można załatwiać tylko i wyłącznie za jej pośrednictwem. Nerwowa atmosfera to za mało powiedziane, ta osoba jest toksyczna i nie powinna zajmować stanowiska kierowniczego. Moim zdaniem nie wie co dokładnie należy do jej obowiązków. Najlepszą rozrywką jest plotkowanie ze "swoimi przydupaskami" o innych pracownikach. Na sugestię, że jej zachowanie nie jest odpowiednie, obraża się i robi problemy np. z urlopem...

Pomocna?
Dział HR
 Opinia
@@różyczka 03.09.2018 14:24

Dzień dobry, wszelkie sprawy dotyczące spraw pracowniczych, w tym relacji z przełożonymi i współpracownikami, prosimy zgłaszać na adres hr@oex.pl. Każde zgłoszenie jest przez nas analizowane i wyjaśniane. Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie
Obecny pracownik
 Opinia
@Dział HR 04.09.2018 10:29

Nie wiem czy to jakkolwiek pozytywnie wpłynie na rozwiązanie problemu z Panią Ewą S, wielokrotnie sugeruje wśród swoich podwładnych, że szef całej organizacji darzy ją szczególną symapatią i jest nie do ruszenia, jednocześnie wyrażając się w sposób nie conajmniej nieprzyzwoity.

Pomocna?
mAt
 Opinia
@Obecny pracownik 04.09.2018 17:17

Czy owa Pani zarządza projektem realizowanym w siedzibie, czy też gdzieś u któregoś zewnętrznego podmiotu na back-officie?

Pomocna?
Worker
 Opinia
@mAt 06.09.2018 19:25

Projekt poza siedziba, w jednym z urzędów na Woli.

Pomocna?
Pytacz
 Opinia
@Aneta 09.01.2018 13:40

Czy ktoś wie, czy np. jeśli chodzi o banki, to czy rejestratorzy rejestrują tylko w głównych siedzibach tychże banków, czy w poszczególnych oddziałach i w zw. z tym można sobie dopasować miejsce pracy terenowo? (bank podaję jako przykład, chodzi mi ogólnie o sieci firm niekoniecznie banków).

Pomocna?
TakNie
Róża
 Opinia
@Pytacz 13.09.2018 17:56

Wydaje mi się, że w oddziałach też. Nie wiem, jak w bankach, ale np. w PZU w Warszawie Archidoc prowadzi kilka kancelarii w różnych oddziałach firmy.

Pomocna?
TakNie
Róża
 Opinia

Lubię atmosferę w ArchiDoc SA za: W ArchiDoc na Równoległej panuje dobra atmosfera i wszyscy są bardzo pomocni.

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

@Pytacz, nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie gdyż nie jestem pracownikiem tej firmy i nie mam z ArchiDoc żadnych powiązań. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi, tak żeby osoby które odwiedzają ten wątek i chcą dowiedzieć się czegoś o ArchiDoc miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie. Zachęcam osoby, które są zatrudnione w ArchiDoc o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
Óqon
 Opinia

Jest ktoś, kto może się podzielić doświadczeniem pracy na stanowisku innym niż rejestrator danych np. pracownik kancelarii, biurowy (...) ?

Pomocna?
PytaczII
 Opinia

Czy ktoś wie, czy np. jeśli chodzi o banki, to czy rejestratorzy rejestrują tylko w głównych siedzibach tychże banków, czy w poszczególnych oddziałach i w zw. z tym można sobie dopasować miejsce pracy terenowo? (bank podaję jako przykład, chodzi mi ogólnie o sieci firm niekoniecznie banków).

Pomocna?
TakNie
Cię kawa
 Opinia

W sumie to też mnie ciekawią odpowiedzi na pytania Nick-a i mAt-a

Pomocna?
TakNie
NICK
 Opinia

Czy z urlopami w firmie nie ma problemu, czy jak ktoś weźmie wolne to nie ma już po co wracać, albo kręcą nosem?

Pomocna?
Konewka
 Opinia

Myśle że wszystko o Pani Ewie S. zostało już napisane. To osoba toksyczna, pozbawiona empatii, która nie lubi ludzi. Bardzo często i szybko zmienia zdanie, w sekundę przechodzi od miłości do nienawiści. Traktuje pracowników olewczo, gdy pojawia się jakiś problem lub pytanie nierzadko nie jest łaskawa podnieść głowy zza monitora lub zasłania się argumentem ze w tym momencie słucha Madonny i by jej nie przeszkadzać. Rozchwianie psychiczne szefowej odbija się na całym zespole, w projekcie zarządzanym przez E.S. dochodzi do ciągłych rotacji i zmian kadrowych - ciężko z nią wytrzymać. Jeśli kiedykolwiek zaproponują wam prace w projekcie Ewy S. Uciekajcie jak najdalej. Z pozytywów - pomocny i serdeczny zespół i możliwość dodatkowego zarobku poprzez nadgodziny. Totalny brak szkoleń czy wsparcia kierownictwa.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
mAt
 Opinia
@Konewka 03.09.2018 13:53

Czy owa Pani zarządza projektem realizowanym w siedzibie, czy też gdzieś u któregoś zewnętrznego podmiotu na back-officie?

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

@anonymous, dziękuję za Twoją odpowiedź. Pracujesz w firmie, napisałeś, że nie wiesz nic na temat świadczeń, możesz bardziej sprecyzować co masz na myśli? Dobra atmosfera i stabilne zatrudnienie to na pewno dobra wiadomość. A jak wygląda możliwość rozwoju zawodowego i szkoleń?

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

@Piot, dziękuję za Twoją wypowiedź, możesz jeszcze napisać czy firma oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, czy zlecenie? Jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych oraz pakiet świadczeń socjalnych i co się na niego składa? Jaka jest atmosfera w pracy? Co najbardziej podoba się Tobie w firmie? Możesz się tym podzielić na forum?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
anonymous
 Opinia
@Aneta 01.07.2018 00:50

To, że są chętni wszyscy do pomocy, przedłużają umowę, . Świadczeń nie wiem nic na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

Czy w ostatnim czasie coś się w firmie zmieniło? Możecie powiedzieć, czy pracownicy mają zapewnione szkolenia? A może pracodawca oferuje dostęp do benefitów pozapłacowych? Czy firma zatrudnia także osoby niepełnosprawne? @Hanka, wiesz coś o aktualnych ofertach pracy? Na jakie stanowiska trwają rekrutacje?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Piot
 Opinia
@Aneta 14.06.2018 11:09

Zatrudnia osoby niepełnosprawne,ale w ogłoszeniach nie ma podanego wymaganego orzeczenia niepełnosprawności, natomiast ja posiadałem i przyjmują. I to jest dobra praca również dla takich osób, gdzie jest mało wiedzy i podchodzą elastycznie, ale są dyżury w sobotę. No niestety pensja jest mała,ale dzieki orzeczeniom mogliby by podnieść ;0

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

@anonymous, dlaczego według Ciebie warto zatrudnić się w firmie? Jakie dobre strony pracy w tym miejscu zauważasz? Co mógłbyś doradzić osobom, które chciałyby rozpocząć karierę zawodową w ArchiDoc? Zapraszam Was do dyskusji o tym pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
Bartek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Warto aplikować?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
xxxxxxxxx
 Opinia
@Bartek 19.04.2018 18:36

Wejdź na stronę archidoc..pl i w zakładce kariera masz aktualne oferty pracy. Też czasami ogłaszają się na olx.

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia
@Bartek 19.04.2018 18:36

Warto napisać do nich, dział rekrutacji zawsze proponuje jakąś ofertę.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Bartek 19.04.2018 18:36

Jeśli chcesz się rozwijać w tym kierunku, to warto, wyślij do nich maila, Pan kierownik Tobie odpiszę, ja ze względu na dojazd musiałem zrezygnować i aktualnie w domu pracuje.

Pomocna?
TakNie
Jasiek
 Opinia

Czy tak dobrze się pracuje i nie zaglądacie na forum?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Hanka
 Opinia
@Jasiek 04.06.2018 10:18

Jest tyle pracy, że nie bardzo jest czas zaglądać na forum :) możesz zasilić ekipę. Najlepiej w centrum ;)

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Zastanawiam się jaka jest przyczyna , że przestaliście pisać?

Pomocna?
TakNie
xxxxxxx
 Opinia

Pracowałem w ArchiDoc, ale w MŁOCHOWIE. Czy polecam? Jeżeli chodzi o atmosferę, ludzi , to jest w porządku, wszyscy mili, pomocni. Więc jest ok. Jeżeli chodzi o pracę, to też nie ma się czego doczepić. Praca na Stanowisku Rejestrator Danych do skomplikowanych nie należy, jest przyjemna, ale jest strasznie monotonna. Polega na skanowaniu dokumentów... W ciągu dnia jedna osoba skanuje kilka tysięcy dokumentów, ale to nie jest praca na akord. Po prostu tyle każdy pracownik jest w stanie, sam z siebie dokumentów zeskanować. I nie ma nacisku na wyrabianą ilość. Każdy pracuje w takim tempie w jakim chce - ale to nie znaczy, że można się op*ier*****ć ;) Pracują w 99% dziewczyny. Faceci są bardziej do zadań siłowych, typowo magazynowych - przygotowywanie palet, podstawianie palet z dokumentami dla osób skanujących, układanie palet na regałach (jeżeli ktoś ma uprawnienia na wózek), itp. Praca w systemie 6-14 lub 8-16. Ale większość przychodzi na 6.00 :) Praca na PEŁNY ETAT z UMOWĄ o PRACĘ :) Jedynym dużym MINUSEM jest WYNAGRODZENIE! Wynosi Ok. 1800zł (Rejestrator danych) Więc jest to bardzo mało. Jeżeli jest ktoś studentem , chce sobie dorobić albo jest na garnuszku rodziców xD myślę, że jest to praca dla niego ;) Ogólnie to POLECAM :) Pozdrawiam...

Pomocna?
Aneta
 Opinia

@Arek czyli byłeś kiedyś pracownikiem firmy Grupa ArchiDoc S.A.? Jak wspominasz pracę tam? Chyba byłeś zadowolony skoro rozważasz powrót do niej? Myślisz, że pracownik, który wcześniej pracował ma szansę na powrót?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
pracownik
 Opinia
@Aneta 14.03.2018 13:49

Wszystko ok, polecam.

Pomocna?
TakNie
Arek
 Opinia

Jakie są obecnie stawki na umowie o pracę? Nadal takie jak przed pary laty, czy coś wzrosły?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
HHHHH
 Opinia
@Arek 28.02.2018 21:42

nic sie nie zmieniło! PORAŻKA, DNO I WODOROSTY!!!! ODRADZAM KAŻDEMU

Pomocna?
A.
 Opinia
@Arek 28.02.2018 21:42

UoP 2400 brutto. Można brać nadgodziny. Problem z wzięciem urlopu, można ewentualnie nieobecność odrobić.

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Atmosfera w ArchiDoc bardzo swobodna, ludzie nawzajem sobie pomagają, zawsze służą pomocą. Obowiązki też nie należą do tych skomplikowanych. Każdy jest w stanie wszystkiego się nauczyć. Jednak nie polecam współpracy z Panią Ewą S. Wprowadza negatywną atmosferę wśród pracowników. Wszyscy są pod jej obecnością nerwowi, nie można się swobodnie wypowiedzieć, ponieważ tej Pani wszystko przeszkadza. Potrafi wytykać w perfidny sposób błędy, na forum, gdzie moim zdaniem powinna wyjść z tą osobą i porozmawiać na osobności. Wytłumaczyć. Nie pomijając już o oskarżanie o coś czego się nie zrobiło. Chcę przestrzec nowe osoby, które wpadną pod jej skrzydła.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
ktoto
 Opinia
@Były pracownik 04.01.2018 19:06

Ewa S. z Warszawy?

Pomocna?
Aneta
 Opinia

@Aaa a możesz podać więcej szczegółów na temat rozmowy w Grupa ArchiDoc S.A? Stwierdzenie "taka sobie" byt wiele nie mówi. Skąd wiesz, że tak łatwo dostać tam pracę i pracuje się do momentu aż ona będzie? Chcesz powiedzieć, że są okresy kiedy jest więcej pracy i jest potrzeba większej ilości personelu, a gdy pracy jest mniej to są zwalniani?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Aaa
 Opinia
@Aneta 20.12.2017 13:43

Odpwiedz jest taka. Rozmowa jest taka ,że pyta Ciebie o doświadczenie, to co masz zawarte CV,o hobby o ile dobrze pamiętam. Pani podaje również maila do którego możesz wysłać jeśli chcesz zacząć pracę od zaraz. Wydzwania kierownik do Ciebie,potem przychodzisz od razu na dzień następny i najpierw zostajesz przeszkolony przez pracownika. A co do ilość pracy, to nie wiem. Ogólnie to zależy od projektu, bo można wykonywać jedną czynność :). A i są elastyczne godziny pracy..

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

Dobrze wiedzieć, że jest więcej niż jedna pozytywna opinia o pracy w tej firmie. Dla zainteresowanych firma Grupa ArchiDoc S.A. poszukuje Rejestratora danych http://www.archidoc.pl/kariera.html Ktoś był na rozmowie w sprawie tego stanowiska? Jak wygląda rozmowa?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Aaa
 Opinia
@Aneta 24.11.2017 13:19

rozmowa taka sobie, przyjmą Ciebie na pewno. Ale pracujesz do momentu az jest praca..

Pomocna?
TakNie
stroke
 Opinia

Jak ktoś poniżej napisał, praca pozwalająca odpocząć psychicznie (z racji tego, że nie masz kontaktu z klientem czy jakiejś nerwowej atmosfery). Osoby pracujące w firmie dłużej są miłe, pomocne. Obowiązki pracy proste, czasem monotonne jak musisz robić ciągle to samo. Wynagrodzenie mogłoby być wyższe, ale dobrze, że są też projekty akordowe i różne wyjazdy, dzięki którym można więcej zarobić. No i elastyczność czasu pracy, możliwość dogadania się co do godzin - to jest tutaj coś normalnego. Polecam dla osób, którym niekoniecznie zależy na wysokiej wypłacie, bardziej na spokojnej pracy w miłej atmosferze.

Pomocna?
Aneta
 Opinia

@mtvsh masz rację to jest bardzo mocne oskarżenie, które nie powinno się znaleźć w takim miejscu jakim jest forum. Dlatego ważne, żeby różne osoby wypowiadały się na forum na temat Grupy ArchiDoc S.A., żeby móc znaleźć jakąś średnią między tymi opiniami, bo jak wiemy każdy jest różny i każdy ma inne odczucia. Czyli mimo monotonni mógłbyś polecić innym tam pracę?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
asw
 Opinia
@Aneta 02.10.2017 11:22

@Aneta ja też polecam firmę :).

Pomocna?
TakNie
mtvsh
 Opinia
@Aneta 02.10.2017 11:22

@Aneta Jak najbardziej polecam. Jakby nie patrzeć rutyna daje się we znaki w większości miejsc pracy. W poprzedniej pracy (call-center) w ostatnich miesiącach szedłem ze świadomością, że ZNÓW idę do tej roboty i zmuzsałem się tak naprawdę żeby iść. Na 12-13 zmian , które sobie wpisałem w kwietniu, byłem wtedy na dwóch czy trzech. Tutaj jest inaczej. Robisz co masz robić, i skupiasz się na tym. Potrzebujesz pomocy? Idziesz w dowolnym momencie, nie musisz wielmożnego klienta przez telefon przepraszać że idziesz. Chcesz wyjść na chwilę na przerwę? Zapisujesz na karcie i wychodzisz. Nie ścigasz się z samym sobą, że po tym telefonie szybko wbijasz przerwę. Wynagrodzenie? Jest podstawowe, jeżeli komuś nie zależy, ale z własnego nabytego już doświadczenia wiem, że trzeba się chyba postarać żeby nie zrobić nic na premię akordową. Czy to skanowanie, czy inna praca z dokumentami. Wyrobić normy nie jest ciężko. Praca w weekend (czy nawet sobotę) też jest doceniana. Nie ukrywam, że jest to praca wymagająca pełnego nakładu czasowego, ale mi się mam nadzieję udać z kierownikami i połączyć zmiany ze studiami dziennymi :) Generalnie bardzo polecam. Napewno dla mnie jest to psychiczny odpoczynek od pracy z klientami (kino, call-center, etc).

Pomocna?
TakNie
Aneta
 Opinia

@:)) widzę, że jesteś zadowolony z pracy w Grupa ArchiDoc S.A. A powiedz czy wypłaty są na czas? Firma oferuje jakieś szkolenia czy benefity? Możesz też wypowiedzieć się na temat wywiadu z pracodawcą: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,193268,wywiad-iga-mettler?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
mtvsh
 Opinia
@Aneta 20.09.2017 13:29

@Aneta Pracuję w ArchiDoc już 2 miesiące. Kasa za wrzesień przyszła w terminie (tj. do 10, a że 10 IX był w weekend no to naturalnie przyszła wcześniej). Atmosfera fajna, ludzie sympatyczni. Łukasz - główny kierownik też bardzo w porządku. Jak wyrabiasz normę (niewyśrubowaną) to dostajesz większe wynagrodzenie. Praca nie jest bardzo męcząca fizycznie, owszem jest pewna rutyna i monotonność ale nic trudnego. Osoby bardziej doświadczone w tym co robią pokażą Ci wszystko i wytłumaczą :) I obiektywnie rzecz ujmując zastanawiam się co musiało się stać, że są tu komentarze mocno jadące po ArchiDocu, określając firmę obozem pracy. Chyba musimy żyć w równoległych rzeczywistościach.

Pomocna?
:))
 Opinia

Praca w ArchiDoc w Warszawie to nie jest ani obóz pracy ani bardzo jakaś straszna. Atmosfera jest tam bardzo przyjazna i przyjacielska. Praca jest na akord albo na godzinę, zależy to od rodzaju pracy, ale jak się nie wyrabia to praca liczona jest na godzinę 13 brutto przy umowie zlecenie. :))

Pomocna?
Aneta
 Opinia

@równowaga serwisowi zależy, żeby same opinie na forum były obiektywne, dlatego trzeba dyskusją tak prowadzić, żeby takie się pojawiały. Jednak nigdy nie ma stuprocentowej pewności, czy na pewno wypowiedź pisze pracownik firmy. @aciej a mógłbys zweryfikować słowa z wywiadu (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,193268,wywiad-iga-mettler)? Trochę się nie pokrywa, więc warto jakbyś jeszcze na ten temat nadmienił.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o ArchiDoc SA - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ArchiDoc SA

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.