Asseco Poland S.A.

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 317 ocen.

Opinie o Asseco Poland S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Poland S.A.

Julita

Grupa Asseco Poland S.A. prowadzi programy stażowe dla studentów i absolwentów, tzw. Asseco STARTER. Pracodawca zapewnia przyszłych kandydatów o rozwijaniu swoich umiejętności i zdobywaniu pierwszych ważnych doświadczeń zawodowych. Czy ktoś z Was rozpoczynał swoją karierę zawodową poprzez ten program? Czy zostało Wam zaproponowane przedłużenie umowy po odbytym stażu?

Lucyna

No dobrze, ale jakiś przedział chyba ktoś mógłby podać? Ciężko napisać między tyle..., a tyle ... możesz się spodziewać na sam początek na stanowisku młodszy spec. ds. podatków. Nie wierzę w to, że nikt tutaj nie ma wiedzy na temat zarobków na konkretnym stanowisku. Ja rozumiem, że konkretną kwotę ciężko podać, ale przybliżone sumy naprawdę tak trudno określić? Takie pisanie, że pion pionowi nie równy itp. to rzecz oczywista tak jak pracy pracy nie jest równa, ale jakieś tendencje w stosunku do wynagrodzenia są określone i wydaje mi się, że są tutaj osoby, które mają wiedzę na temat wynagrodzenia dla "świeżaków" na danym stanowisku. Są to informacje bardzo ważne, bo zmiana pracy często wiąże się ze zmianą miejsca zamieszkania lub dojazdami, a jak wiadomo to są dodatkowe koszty, które powstają. Więc jakieś wskazówki odnośnie wynagrodzenia są bardzo ważne w kontekście podjęcia decyzji.

johny
@Lucyna 10.08.2017 11:52
No dobrze, ale jakiś przedział chyba ktoś mógłby podać? Ciężko napisać między tyle..., a tyle ... możesz się spodziewać na sam...

no właśnie ciężko podać przedziały. Popieram korę. wynagrodzenie różni się w zależności od pionu, doświdczenia i po prostu tego co wiesz. Im więcej wiesz, tym większa pensja - proste. jesli nie wiesz czy oferta jest atrakcyjna pod kątem kasy na pewno dowiesz się na rekrutacji. Oni pytają o Twoje oczekiwania. jeśli powiesz za dużo to Cię najwyżej sprowadzą na ziemię. w momencie wysłania cv przecież nikt się jeszcze nie przeprowadza. myślę, że w żadnej z dużych firm, gdzie biznesy są różne, nikt nie poda Ci ogólnych widełek bo to zależy. ja się zawsze dowiaduję na rekrutacji o jakiej $ jest mowa

kora
@johny 11.08.2017 09:17
no właśnie ciężko podać przedziały. Popieram korę. wynagrodzenie różni się w zależności od pionu, doświdczenia i po prostu tego...

Obawiam się, że w Asseco jest poufność wynagrodzeń i jak wszędzie poza jakimś osobami z payroll i finansów oraz managementem nikt pojęcia może nie mieć o jakie kwoty chodzi. A sami zainteresowani z działu też chyba nie chcą innych informować ile zarabiają. Jak któryś jest idiotą może poda pion i dział i ile ma na pasku, ale może się to skonczyć żle bo PM to nie szara masa adminów i programistów tylko jest ich "nieco mniej" .

Machiavelli

Ile można się spodziewać na stanowisku Project Managera w pionie medycznym?

kora
@Machiavelli 07.08.2017 15:31
Ile można się spodziewać na stanowisku Project Managera w pionie medycznym?

nikt ci tego nie powie bo PM nie równy PM a projekt projektowi. a pion pionowi. jakakolwiek odpowiedź w temacie będzie niemiarodajna. Zresztą nie jest powiedziane, że nowy dostanie choć zbliżona kwotę +/- do aktualnie pracującego PM:)

Lucyna

Podpinam się pod pytanie @Tomasza a jak z wynagrodzeniem na sam początek, jakich kwot się można spodziewać na wyżej wymienionych stanowiskach?

Jarekdwr7

Pracy jest bardzo dużo ale doświadczeń też masa. Zamknięcia, jak w każdej firmie ciężkie, tyle że w Asseco można zdobyć naprawdę gigantyczne doświadczenie. Są plusy i minusy ale dla ambitnych miejsce idealne

Tomasz

Witam, bardzo proszę o szczerą opinie. Zastanawiam się nad zmianą pracy. Pracuje 5 lat w księgowości, ale mam zamiar coś zmienić w swoim życiu, ponieważ zarobki słabe i szanse na rozwój żadne. Zastanawiam się nad ofertą pracy w Asseco w Rzeszowie na stanowisko Spec. ds. podatków lub młodszy spec. ds. podatków. Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na sam początek. Jaka jest atmosfera w dziale finansowym itp. ? Po opiniach widzę, że szału nie ma, ale czekam na jakieś informacje z Waszej strony. Bardzo dziękuję.

Bożennnka
@Tomasz 26.07.2017 12:36
Witam, bardzo proszę o szczerą opinie. Zastanawiam się nad zmianą pracy. Pracuje 5 lat w księgowości, ale mam zamiar coś zmieni...

Myślę że to kwestia indywidualna, dlatego trzeba samemu wysłać CV i iść porozmawiać... Byłam na rozmowie jakiś czas temu, dostałam się. Na razie pracuję krótko i trudno się wypowiadać ale jestem zadowolona. Pierwszy raz brałam udział w tak profesjonalnej rekrutacji. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania. Opowiadali o szkoleniach i rozwoju. Ja polecam! Nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz...

Tomasz
@Bożennnka 27.07.2017 16:45
Myślę że to kwestia indywidualna, dlatego trzeba samemu wysłać CV i iść porozmawiać... Byłam na rozmowie jakiś czas temu, dosta...

Dziękuję Bożenko za odpowiedź.

Julita

@Mike, jeżeli mówisz o zarobkach w IT to stawki w firmach są porównywalne w Polsce, jeżeli chodzi o kraje UE to tam panują zupełnie inne zasady i inne prawo. Nie możemy porównywać się z innymi krajami i chcieć zarabiać jak np . w Niemczech, bo żyjemy w Polsce. Działy IT moim zdaniem nie są wcale nisko płatne, dużo zależy od kwalifikacji pracowników i doświadczenia.

Mike

Mateusz 2017-07-11 09:02 a ty sie koleś nie wymądrzaj bo takie argumenty to w stylu Bronka Komoruskiego: weź kredyt, zmień pracę. Jak byś miał jakieś pojęcie to zarobki w tej chwili w Polsce a tym bardziej wśród fachowców IT są jedne z najmniejszych na świecie, lepiej się już płaci w Chinach, nawet nas Rumunia przegania, pozostały tylko zacofane kraje spoza UE typu Ukraina gdzie płacą gorzej. W dodatku firmy ciągną z funduszy UE czyli też z naszych kieszeni ciężkie pieniądze i chciałyby zarabiać miliony a pracownicy najlepiej jakby harowali za darmo pod lufami karabinów. Zmierzamy do modelu Burkina Faso a nie cywilizowanych krajów.

pracownik

Na umowie o pracę jest jak na kontrakcie, bo nigdy nie wiesz jak długo popracujesz dla naszej największej firmy IT. Czy to ma być ta stabilność? Do tego rzucają ludzi wszędzie, a nawet zagranicę. Zysk z tego mały dla pracownika, ale jak się nie zgodzisz 5 dni tygodniowo być np. w Wawie, to do widzenia z miejsca.

pracownik

Nie polecam tego pracodawcy. Mało płacą, a zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdy całe IT idzie do góry. Ja z taką samą pensją od 2013r (12 lat pracy). Chyba nadchodzi pora na szukanie innego pracodawcy.

Mateusz
@pracownik 26.05.2017 18:03
Nie polecam tego pracodawcy. Mało płacą, a zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdy całe IT idzie do góry. Ja z taką samą pensją od...

załóż firmę zatrudnij pracowników i płac im wiecej - proste

kak
@Mateusz 11.07.2017 09:02
załóż firmę zatrudnij pracowników i płac im wiecej - proste

jak sie pracuje w dziale logistyki w rzeszowie?

Joanna

Jest ok.

Kandydatka

Witam, czekam na rozmowę z kierownikiem, czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda taka rozmowa podczas rekrutacji na staż?

Evitka

Jestescie świetni,ale musicie się bardziej promować.Polecam płyty mini CD.Pozdrawiam.

Marek

To popatrz sobie na raport za 2015 i wielkosc swiadzczen dla pracownikow. Wychodzi brutto grubo ponizej 10 k. A trzeba doliczyc zarzad z poborami na pozimie 3 milionow i premiami do 6 milionow.... Z reszta kasa jest wazna, ale to nie wszystko. Tam po prostu nie ma ciekawych projektow.

Adaś

Ale ta średnia zarobków jest przy uwzględnieniu zatrudnienia w wysokości 20000 więc w samym asseco proporcjonalnie moze byc taka sama albo i wieksz

Znawca tematu

Nawet uwzględniając kadrę zarządzającą i pracowników w Warszawie ze statystyki przy około 20 000 pracowników Asseco i średniej 12tys w całej firmie, wśród szeregowych pracowników w Rzeszowie nie płaca nie może być niższa jak 7-8tys brutto. Więc nie wiem skąd te narzekania i marudzenia, to chyba zamierzone działanie żeby nikt inny nie chciał robić konkurencji i tu przyjść do pracy.

Udziałowiec
@Znawca tematu 24.03.2017 17:03
Nawet uwzględniając kadrę zarządzającą i pracowników w Warszawie ze statystyki przy około 20 000 pracowników Asseco i średniej...

Ciekawe, ze raport roczny za 2015 pokazuje liczne pracowników w Asseco na poziomie 2851, a w 2014 na poziomie 3062. Liczba 20000 to PR, takie zatrudnienie maja chyba wszystkie spółki, w których Asseco ma udziały. Nijak się to nie ma do zatrudnienia Asseco Poland.

Bakier.pl

Zgadza się. Duży udział maja tu wynagrodzenia wysoko wykwalifikowanej kadry zarządzającej, zarowno dyrektorów jak i kierowników. A także pracowników centrum R&D w Warszawie (dawne IVMX).

money.pl

Najwięcej zarabiają informatycy w Asseco Poland - największym polskim producencie oprogramowania dla firm. Przeciętny zatrudniony zarabia tam 12,7 tys. zł brutto miesięcznie

pracownik
@money.pl 24.03.2017 00:03
Najwięcej zarabiają informatycy w Asseco Poland - największym polskim producencie oprogramowania dla firm. Przeciętny zatrudnio...

Te zarobki w Asseco to bajka. Ja zarabiam 4000. Nie polecam tego pracodawcy. Ja się będę z nim niedługo żegnał.

kat

firma w której pracuje się bardzo ciężko ......

zwolniony

No i mam pozamiatane. Weź tu teraz pracy szukaj z dnia na dzień, jak ci mówią ostatniego, że umowy nie przedłużają, bo się projekt kończy. Obiecywali przedłużenie, podwyżkę, stanowisko wyższe.

byłem, widziałem, wyleciałem
@hanna 02.03.2017 10:19
niekoniecznie koniec projektu - poprostu może PM poniosło starsznie...... z budżetem i będą stażystami robić., a jak PM okopany...

Ha Ha Ha! Brutalna prawda, tak frywolnie ujęta! Po x-latach ciężkiej dla Asseco pracy zwolniono mnie z winy pracownika, mimo iż ciągnąłem kilka projektów praktycznie w pojedynkę. Za parę miesięcy zaczęli szukać na to stanowisko i chyba dalej szukają. Tylko jaki to ma cel? Kogoś tańszego i z kompetencjami na pewno nie znajdą, a samo przeszkolenie nowego, do tego, co ja potrafiłem w projektach klientów Asseco, zajmie im rok, albo dwa. Ja pracę mam już lepszą, zarabiam o 45% więcej i do Asseco nie wrócę. Asseco strzeliło sobie w stopę, aby zaoszczędzić na paru miesiącach przestoju w projektach. Faktycznie PMy potrafią w Asseco każdy projekt zamienić w piekło. Najbardziej mi się podoba, jak bez konsultacji z liderem projektu (ze mną) obiecywali klientowi, robili wyceny i harmonogramy, a potem powiadamiali mnie o tym z opóźnieniem, że w sumie już od 2 tygodni powinienem to robić, bo się koniec wydania zbliża, mimo iż nawet do analizy nie przekazali zadań, a część rzeczy nie dało się zrobić w moich systemach, bez zmian w innych. Siedzenie po nocach i weekendy po 18 godzin dziennie.

fruuuu
@byłem, widziałem, wyleciałem 04.03.2017 23:13
Ha Ha Ha! Brutalna prawda, tak frywolnie ujęta! Po x-latach ciężkiej dla Asseco pracy zwolniono mnie z winy pracownika, mimo i...

to samo było u mnie, ale ja miałem jeden duży proj., a za nadgodz. kasy mi nie oddali

Evitka

MPK-jesteście świetni.Proponuję Wam coś nowego-promocję w wersji audio.Istnieją płyty mini CD.Są małe i można na nie wszystko nagrywać..Nagrywajcie tam np.cennik,rozkład jazdy czy porady dla pasażerów.Następnie jak tylko zobaczycie jakiś samochód na drodze to wysiądżcie z autobusu,zatrzymajcie kierowcę tego samochodu i jeśli widzicie psażera na tylnym siedzeniu to jemu dajcie prosząc o otworzenie okna.Jeśli jednak nie ma pasażera na tylnym siedzeniu po prostu dajcie kierowcy i już.Ponadto mam do Was pytania. 1Czy przypadkiem nie posiadacie autobusów Autosan Sancity?Jeśli nie te to jakie? 2 Jeślui te to czy są w nich radia ? Proszę o błyskawiczną odpowiedż dopwolnego kierowcvę.Pozdrawiam.

PoczątkującyTester

Hej, czy ktoś wie i mógłby coś powiedzieć jak wygląda rekrutacja na wakacyjny staż testerki? Czego należy się spodziewać? Jakieś informacje, porady? Chciałbym spróbować i przez te kilka miesięcy przygotować się do rozmowy, także za wszystko będę bardzo wdzięczny! Pozdrawiam.

paula

Hej! Powiedzcie jak wygląda aktualnie praca w Finansach w Asseco? jak atmosfera? Płacą regularnie za nadgodziny? i jak ze stabilzacją Bo opinie raczej bardzo średnie na tym forum są pozdrawiam

Paweł

hej , czy znacie szefa działu Controlingu ?

Marek
@Paweł 29.09.2016 17:13
hej , czy znacie szefa działu Controlingu ?

Tak

kamilla
@Paweł 29.09.2016 17:13
hej , czy znacie szefa działu Controlingu ?

a co Ci da ta odpowiedź ?? idąc do jakichkolwiek finansów w tej firmie (poza paroma stanowiskami w Wawe) nastaw się na mega zasuw, fajne programy do mierzenia efektów pracy:), niekonczące się ciśnienie na optymalizacje plus ostre jazdy jak zdecydujesz się zwrócić kulturalnie uwagę komuś wyżej np. niezatwierdzony koszt oraz nadgodziny których nigdy możesz nie odebrać bo ich ewidencyjnie nie bedzie :P -). Moja kumpela parę lat tam spędziła, rozstano się z nią z niespodziewanie - czy była za droga czy podpadła komuś czy może potrzebny był etat dla swojaka tego się nigdy nie dowiedziała

wonder

czy przypadkiem polski majkrosoft nie zrobił z IVMX tego co jego idol zrobił z Nokią? w tamtym przypadku zakończyło sie to klapą, a jak będzie w przypadku Asseco?

będę nadal kablował na kolegów i co PAN mi zrobi?

Ja się wiesz z kim trzymać i zaczynasz już jako swojak i jesteś na dobrym wysokim stołku to lata za dobrą kasę przepracujesz, z 2 strony na każdym niższym stanowisku możesz polecieć z dnia na dzień (kwestia tylko w jakim trybie odejdziesz stamtąd czy dyscyplinara czy porozumienie czy ci umowy nie przedłużą) a na nic umowa na czas nieokreślony. Musi być ostro, to nie jest zagraniczne korpo gdzie sie na video callach herbatke popija z uśmiechniętymi anglikami czy jankesami dyskutujac o każdym szczególe projektu bez presji zaczynajac od how are you i konczac na have a good day... ps. rynek w pracy w Rzeszowie jest tak zaj... pod kątem ofert i zarobków, że dziwię się, że każdy ora ile się da, jak my tu dajemy rade mieszkania kupować za prawie 5k/m2 i więcej przy "kosmicznych zarobkach":)) i "mnogości wypasionych korporacji", gdzie zagraniczny manago obsypie benefitami i da extra stanowisko bez koneksji:) relokacja: Wawa czy Wrocław to jak lot na Marsa:)

kliyn

@fon: a można wiedzieć, w którym pionie i mieście na kasę nie narzekają? Asseco samo sobie szkodzi zwalniając co chwilę osoby. Przykładowo, w zeszłym roku pion telekomunikacji został odchudzony o około 30%.

0o9i

To prędzej Asseco zaszkodziło i dużo więcej niż paru osobom, które pewnie się tu produkują. Mnie wywalono i to bez podstaw i bez odprawy, ale zrządeniem lodu sporo osób rzuciło papierami gdy się zaczęły przeżedzać zespoły, bo nie dawali rady i mi dano tak zwaną drugą szansę więc jestem w Asseco. Teraz żałuję, bo miałbym to za sobą i pewnie już bym pracował w normalniejszej firmie.

Żak

Patrzę na to(usunięte przez administratora) Programiści to tylko 35% złogi, czyli osoby wypracowujące faktyczną wartość stanowią tylko 1/3 załogi. Powiedzmy że analityków jest 4 razy mniej, więc 9%, administratorów po tyle samo, czyli mamy 35+9+9+9 czyli ledwie 62% - brakuje 38% więc bardzo dużo. Znając patologię polskich super korporacji zakładam, że te 38% to pion zarządzający, który pożera 80% wypłat i premii. Patrząc na komentarze o kiepskich zarobkach i braku podwyżek i premii, pewnie niewiele się mylę. Zresztą podobnie słyszałem od znajomych póki tam pracowali. W mojej firmie programiści są najważniejsi - niektóry robią za DevOps i adminów, albo analityków, bądź zarządzają zespołem, ale nie jest to ich trwałe zajęcie, bo zawsze są i chcą być programistami, bo to stanowi wartość i dlatego zarabiamy tu po 20 i 30 tys. miesięcznie.

jwjjw

w mojej ocenie praca 1 sza albo jak nie ma nic innego. A jak ktoś pracował w zagranicznej firmie IT może być w szoku albo z uwagi na kasę i nadgodziny charytatywne, jeśli kasę dostał dobrą to z uwagi na to, że długo nie popracuje albo go zjedzą "koledzy" co podwyżkę ostatnio dostali 7 lat t temu. Ale jak o firma giełdowa nie ma się co dziwić, że jak przetarg poleci albo projekt się skończy to wyrzuca ludzi.

Tomek

W tym właśnie chyba problem. Zamiast kupować podupadający Infovide Matrix dla kompetencji i kontraktów, Asseco powinno dać podwyżki i lepiej zmotywować swoich pracowników. Motywacja zwolnieniami działa destruktywnie, bo pracownicy zaczynają rozmawiać z innymi pracodawcami i uczyć się tego, czego oni wymagają, a nie projekty w Asseco. Moi koledzy uczą się, a jak się nauczą, to znikają z firmy na dobre, bo wiedzą, że nie ma tu dla nich przyszłości. @jj Parę osób zaliczyło zawały w Asseco i wiem, że inni też byli długo na L4 po jakiś projektach, właśnie ze względu na stany przedzawałowe.

asiulek 27

Po ta agresja? Firma moim zdaniem dba o pracowników: wynagrodzenia i socjal. Dają fajne szkolenia i można się wiele nauczyć:). I co ważne są mocni w branży kupili właśnie jakiś Invo matrix. A tylko silny przejmuje konkurencję. Dla mnie nowoczesny świat IT jest tutaj np. nowe projekty w administracji publicznej czy w bankach. Mój chłopak jest tam handlowecem i osobiscie go chwalą

Nie żartuj z ludzi na L4

Nie wiem skąd się wiałeś z tymi pomysłami, ale pracując w Asseco powinieneś wiedzieć, że L4 w Asseco biorą tylko ludzie naprawdę chorzy, często już przewlekle, lub ze stanami podzawałowymi. Ja też powiem, że ludzie się tu boją o pracę, ale to chyba właśnie dla tego, że poświęcili dużo życia i zdrowia dla tej firmy i trudno się im odnaleźć w specyfice nowoczesnego świata usług IT. Ty się z tego śmiejesz? Ale tylko do czasu.

jj
@Nie żartuj z ludzi na L4 23.03.2016 13:24
Nie wiem skąd się wiałeś z tymi pomysłami, ale pracując w Asseco powinieneś wiedzieć, że L4 w Asseco biorą tylko ludzie naprawd...

Stanami przedzawałowymi :) dobre ;)

fridko

A może się za robotę trzeba wziąć? Sorry ja mam płatne nadgodziny, jaki czas temu pogonili dwóch moich kumpli (jeden pracował 7 lat drugi 9 - buja się frajer teraz na rekrutacjach:) . Ale jak sie łazi na L4 jak finiszujemy projekt tak się to kończy. I podwyżkę też dostałem....I się nie boję jakiegoś pana od optymalizacji kosztów i tabelek, co mi powie, że koszty w dziale za wysokie i papaa. A szkolenia same pootrzebne i jakoś lojalki mnie omijają hhehhehhe

zaq

Tak jak napisałem. Podwyżek nie ma. Jak są to obniżki pensji o ponad 20% albo do widzenia.

Kieł

Wydaje mi się, że opowiadacie o jakiejś innej firmie, bo w Asseco podwyżek od wielu lat nie ma, a zarobki i atmosfera są podłe. Jak idzie się od juniora, to przy awansie po 2 lub 3 latach można coś wywalczyć, a potem znów długo nic. Zaq ma rację.

kazik23

Ja jako developer mam więcej niż Gdansku miałem w #$$$$$. Da się? I to w Rzeszowie. A pracuję tu 3 lata. Jak ktoś się obija i jest nieefektywny to mu się podwyżka nie należy. Najlepsze są te systemy kontroli czasu pracy - nierobów eliminują. i socjal ok:)

zaq

O tym krążą w Asseco baśnie, że w Asseco podwyżki ponoć kiedyś były, ale obdarowanie szczęśliwcy muszą chyba pracować w innych oddziałach, bo żadnego tu nie spotkałem. Mieliśmy natomiast parokrotnie akcje wręcz odwrotne, czyli obniżka pensji o 20 parę procent, albo wywalenie w trybie natychmiastowym.

lurpak

A co tam w Asseco mówi się o przejęciu Infovide-Matrix ? bo podobno to przejęcie miało na celu tylko wykończenie konkurencji i ivmx zostało zaorane całkowicie.

dfff
@grzybek 17.03.2016 13:58
Trzeba by pytać ludzi z IV-MX, czy ich zaorali. Oraniem tu nikt się nie chwali. Myśmy bardziej się bali, że nas zaczną orać, bo...

zgdadza sie, praktycznie wszyscy pracownicy ivmx zostali zwolnieni, m.in. dlatego ze byli drozsi, albo ze nie ma wolnych vacatów. nie wiem czy im wyszło wykończenie konkurencji bo przez te zwolnienia powstało nagle kilka mniejszych firemek :)

Dahlia
@dfff 19.07.2016 00:36
zgdadza sie, praktycznie wszyscy pracownicy ivmx zostali zwolnieni, m.in. dlatego ze byli drozsi, albo ze nie ma wolnych vaca...

Prawda, a inni widząc to co się dzieje, uciekli w popłochu z Asseco, zabierając często Infovidowe projekty ze sobą do innych firm. Asseco straciło na takim cwaniactwie podwójnie, bo i kompetencje uciekły i klienci.

omega

W Krakowie i Gdyni też nie jest ciekawie. Jest tu dużo ciężej niż w innych firmach. Koledzy odchodzą z Asseco, wiec mamy porównanie na bieżąco. Rzeszów to faktycznie centrum wyzysku.

Nowy

Jako admin na pewno nie warto. Będziesz siedział na dyżurach okrągłą dobę, tak jak ja i wszyscy w naszym dziale adminów.

poszukujący

jeżeli działają tu pracownicy to proszę o info czy warto aplikować do adminu?

nigdy A

Uciekłem po latach z bankowego z Asseco i nikomu nie polecam. Bezwzględny wykorzystanie słabego rynku pracy w Rzeszowie, zarobki dno, a do tego zamordyzm i wyzysk ludzi z kredytami, którzy nie mają wyjścia.

Okoniewski
@nigdy A 26.01.2016 22:41
Uciekłem po latach z bankowego z Asseco i nikomu nie polecam. Bezwzględny wykorzystanie słabego rynku pracy w Rzeszowie, zarobk...

To podobnie jak w stolicy, z tą różnicą, że u nas z Asseco zwalniali, ale pewnie zarobki zupełnie inne były. To teraz znów zatrudniają?

klRA

Ostanio widziałam, że szukali kogoś do kontrolingu? Wie ktoś coś? Czy dobrze płacą i jak z nadgodzinami (bo w finansach nie ma zmiłuj)??

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin

Pracownicy są wywalani z Asseco. Sam znam przynajmniej z dwa tuziny zwolnionych, kilku w trybie dyscyplinarnym, aby nie trzeba było wypłacać im odprawy.

opki

Słaba firma i słabe zarobki. Koledzy odchodzą, lub są zwalniani, ale mało kto o tym mówi, czy to z własnej woli.

anonim

(usunięte przez administratora)

łksIT

mam nadzieję, że nie wysłałeś/aś CV biorąc pod uwagę ortografię, chyba, że zamierzasz pracować tylko w niemieckim i znasz ten język perfekt

ABC

Miałem w zespole dwóch podopiecznych. Jeden to był kontraktowiec, drugi etatowiec. Etatowiec zarabiał coś koło 5000 zł, a kontraktowiec około 12000 zł. Obaj byli specjalistami tej samej klasy. Były zwolnienie grupowe i zwolnili etatowca nie pytając mnie nawet o zdanie! Pytałem dlaczego i powiedziano mi, że wykorzystano czas zwolnień grupowych, aby pozwalniać trochę etatowców, a kontraktowca zostawili, bo łatwiej go zwolnić i jego obecność nie wpływa na notowania na giełdzie. To jest dopiero absurdalne! Pozdrowienia dla obecnych i byłych pracowników Asseco.

kłosek

Dokładnie te same odczucia mam po 24 latach pracy w Asseco, a wcześniej Prokom. Gdyby Asseco chociaż płaciło dobrze, to nie miał by nikt zarzutów, ale ono płaci tak jak płacą małe firmy bez płynności, a samo płynność ma perfekcyjną z uwagi na stosowane natychmiastowe redukcje zatrudnienia i różnego rodzaju socjotechniki do wyduszania tej samej efektywności ze zredukowanych często trzykrotnie zespołów. Niestety, kiepsko zarabiasz, przywykasz do bardzo dziwnej specyfiki projektów, klientów, układów, a często także nieprzydatnych gdzie indziej narzędzi i technologi, podziału obowiązków, a potem z dnia na dzień wylatujesz i tak jak moi koledzy, nie możesz się przez rok odnaleźć na rynku pracy. Ta firma ssie nie dając nic ekstra w zamian.

anonim

(usunięte przez administratora)

jowita
@Ewa 03.01.2016 16:05
Zainteresować? A przystojny chociaż ten kierownik? Jakie ma upodobania i co trzeba zrobić, żeby dostać dobrze płatną pracę w As...

1. dobrze negocjować na rozmowie, mając na uwadze, że przy odchudzaniu kadry można polecieć niezależnie od stażu i zarobków (chodź często lecą dobrze opłacani, 2. żyć dobrze z dyrektorami, kierownikami, wykazywać max efektywność za wszelką cenę, dyskretnie punktować słabszych kolegów, być pod telefonem i nie pytać o nadgodziny 3. Jeśli zarabiasz podobnie jak pracownicy o dłuższym stażu, nie wychylaj się ze znajomością nowych, ale zbędnych w pracy technologi, językami obcymi, certyfikatami - bardziej staraj się poznać przełożonych i tego co wymagają I być na bieżąco z sytuacją na rynku pracy bo czy programista, leader, finansowiec czy wdrożeniowiec - bardzo różnie może być, skonczy się projekt, padnie przetarg i ... sorry to są uwarunkowania rynkowe i tu się nikt nie bedzie martwił twoim kredytem w CHF, może to straszne, ale myślę gdyby tez nie konkretna polityka HR ta firma by nie miała takich wyników finansowych

kłosek
@jowita 04.01.2016 12:30
1. dobrze negocjować na rozmowie, mając na uwadze, że przy odchudzaniu kadry można polecieć niezależnie od stażu i zarobków (ch...

I jeszcze to. odp. na 3. Dla przykładu koledzy mieli miesięczny przestój między projektami i zgłosili dyrektorowi, że znają technologię X, Y, Z i że widzą potrzebę zrobienia projektu wewnętrznego, a potem produktu półkowego i dostali akcept. Nie minął miesiąc, koledzy dosają kwity, projekt do kosza, tracimy dobrych specjalistów, a dyrektor wszystkiego się wypiera. Tu nikomu nie można ufać!

Zostaw opinię o Asseco Poland S.A. - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Poland S.A.