Dominium s.a.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 122 ocen.

Opinie o Dominium s.a.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dominium s.a.

CC DOMINIUM

Dawno nie widziałam opinii na temat Call Centre na Górczewskiej. Co tam się dzieje, to jest istny dramat i od razu na wstępie poradzę, aby PRZENIGDY nie współpracować z tą firma! :) Zacznijmy od tego, że coś takiego jak "elastyczny grafik" nie istnieje. Grafik dostajesz taki, jaki wymyśli sobie panna z góry. Pieniądze są śmieszne, bo całe 10-11 zl/h, a oczekuje się za nie cudów. Oczekują, że człowiek nie ma własnego życia i będzie siedział po 12h w pracy bez słowa. Są na tyle bezczelnie, aby "prosić" (bo to prędzej rozkaz niż prosba) pracowników o siedzenie po godzinach i napastuja telefonami nawet w dzień wolny od pracy. Kierowniczki to oczywiście niezadowolone z życia stare panny i słoiki, które myślę, że złapały Pana Boga za nogi, bo dostały własne biurko ;) Oczywiście z każdym problemem jest wycieczka piętro wyżej, czyli do głównego kierownika, którego twarz jest tak wykrzywiona, że nie wiem czy nie najadl się zbyt dużo cytryny w dzieciństwie. Próbuje robić z siebie szefa, a jest tak samo ważny jak i kierowniczki- czyli w ogóle. Kolejna sprawa są testy wiedzy z obecnego menu i promocji - ok, akceptowalam to, dopóki ktoś ciągle cię nie podsluchuje i aż do znudzenia robi ci testy na stan twojej wiedzy. To jest praca, a nie szkoła:) Żeby was nigdy nikt nie zamotal rzekomymi premiami! Ponieważ żadnych nie dostaniecie! Jeśli nawet wyjdzie wam dobry target, to pod koniec miesiąca "magicznie" maleje u kierowniczek. I z rzekomych i obiecywanych "300 zl" zrobi się nagle 50 albo 100. Oczywiście, jeśli komuś jakimś cudem zacznie udawać się wyrabiać target, to za chwilę go podnosza tak, abyś jednak go przypadkiem nie wyrobił ;) Jeszcze wspomnę tylko o tym, że jedyne co wam są w stanie zaoferować, to umowa zlecenie, a każda wasza ewentualna nieobecność w pracy BĘDZIE MUSIAŁA BYĆ POTWIERDZONA ZWOLNIENIEM LEKARSKIM! Ha! No i z racji, że szukają dowolnego pretekstu, aby dodatkowych pieniędzy ci nie dac, to za takie nieobecności RÓWNIEŻ ODEJMUJA PONAD POŁOWĘ TARGETU. Czyli krótko mówiąc możecie pracować cały miesiąc, zachorować i nie dostać premii wypracowanej przez 30 dni :) Beznadzieja, dno i wodorosty. Ci, którzy tam zostali, muszą naprawdę mocno potrzebować gotówki, aby być w takiej desperacji :) NIE POLECAM PRACY W DOMINIUM W OGÓLE.

BYŁY ROBOTNIK
@CC DOMINIUM 31.01.2018 11:47

ŚwiętA prawda ale w ododzile gółwnym na sakiej kępie nie lepiej tak samo. Panienki menagerki z cc to niezłe kombinatorki i plotkary. Atmosfera w ogóle w tym odzile niezależnie od działu to tragedia. Czytam i czytam dużo o ksiegowosci te dziołchy naprawdę niezle plotkują radze na nie uważać dawno temu byłam tam tak zwana samo zło (takie chamstwa jakie ona odwalała to naprawdę nigdzie nie uświadczysz - z jakiej patologii ona uciekła to już sama wie bo to się znikąd nie bierze) ale sie zwolniła i teraz buja sie po Wilanowie widziałem ją. Jeżlei chodzi o cc uważajcie będą kombinować we wszystkie możliwe strony żeby targetów nie wypłacić obcinac za byle co żeby tylko jak najniższa pensje wypłacić jak zobaczysz 500 czy 600 zl za harówę przez miesiąc tam to i tak dużo to sie ciesz. To JEST (usunięte przez administratora). NIEMCY BARDZIE NIE WYKORZYSTYWALI JAK ONI. TO SIE NADAJE DO SADU, INSPEKCJI PRACY, URZEDU SAKBOWEGO I SANEPIDU. NIECH KTOS SIE NIMI ZAJMIE WKANCU. LUDZIE ZGŁASZACIE ICH DO INSPEKCJI PRACY TO JEST ANONIMOWE I DARMOWE.

Pracownik

Konkurencja musi się gdzieś wypisać? Dominium jest super.

Gośc
@Pracownik 11.01.2018 09:46

Niestety to piszą autentycznie pracownicy napewno ksiegowosci i cc bo tam jest największa masakra ale tez lokali. Niestety smutna rzeczywistość. Inspekcyjna pracy i sanepid zarobiłby miliony na nich jakby się za nich wzieli

do gutka i do innych klientów

prosta sprawa nie zamawiac dominium i tyle. Ciasto gumowe i nie dobre od waszych kelenrów i kucharzy doskonale wiem jakiej jakości są składniki!!!!!!! Taka beznadziejna pizza a taka droga za taka cene człowiek oczekuje czegoś choć trochę dobrego. Nie polecm miałam tez przygody w wc po waszej pizzy z komentarzy można wyczytać ze karzecie przychodzić parcownikom nawet gdy sa chorzy może stąd moje problemy z układem pokarmowym.

Gutek

Ja wiem mądry Polak po szkodzie.... jeśli jednak ktoś przeczyta tą wiadomość - NIE ZAMAWIAĆ PRZEZ PIZZAAAAPORTAAAAALLLL... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Gutek

Co to ma byyyyyyyyyyć sie pytam????????....chociaż i tak nie byłem fanem waszej pizzy jednak się skusiłem za pośrednictwem.... i takieee rzeczy?....33zł za malutką pizze?????? proszę kompetentną osobę od was o sprostowanie tego OSZUSTWA!!!!!!!!!. JESTEM MOCNO ROZGORYCZONY .....a to MOCNO DELIKATNIE powiedziane!....ZŁODZIEJSTWO!!! I NABIERANIE KLIENTÓW W BALONA!!!!.

Gutek

Kurw...a.... odradzam zamówień int. przez pizzzzzaportaaall.plll...jeśli chodzi o DOMINIUM!!!!, KUR...WY i (usunięte przez administratora) , fakt zamawiając nie było opcji wybrać jaki rozmiar pizzy...przyjechała przed chwilą malutka pizza za którą zapłaciłem 33 KUR....WA ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . (usunięte przez administratora) I WYZYSKIWACZE!!!!

kr

Zamówiłam dwie pizze średnie, przyszły dwie małe. Tradycyjnie na dostawę trzeba czekać i czekać

Trole z dominium,

Jejku co tu się dzieje !!!!!!!! Dział hr troluje pozytywnymi komentarzami, które nie maja nic wspólnego z prawda. Niech admin coś z tym zrobi na listosc boska!!!!!! Działy księgowość i cc maja bardzo ale yo bardzo zła opinie a opinie o lokalach tez złe. Zaczynajcie czytać od pierwszej strony. To jest T rOLING!!!!!!

anonymous

Mam nadzieję że sos czosnkowy który ostatnio dostaliśmy to był tylko wypadek przy pracy ponieważ jest okropny i nie jest to tylko moja opinia. Wcześniej sos był pyszny prawdziwy czosnek w środku a teraz sztuczna papka przypominającą klej. Jeśli nie wrócą do poprzedniej wersji stracą kilku stałych klientów bo jak pisałem wcześniej to nie jest tylko moja opinia.

Tobitra

Czekam na pizzę 1 h i 40 min Jak przywieźli to była zimna Gdy złożyłem reklamację przez tel zaproponowali mi że następnym razem gdy zamówię pizzę druga dostanę gratis. Śmiech na sali. Już nigdy nie zamówię. Kiedy często zdążyła się też przypalona, ale to nosiłem.

Hanna

@Ftftftff gdy jest się chorym nie powinno się pracować zwłaszcza w gastronomii. Czy pracodawca kazał Ci pracować, gdy byłaś chora? Czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia związane z pracą w Dominium s.a.? Czy podzielicie się nimi na forum?

Magdalena

Dominium na Jana Pawła II ma przepyszne jedzenie, miła obsługa, czas oczekiwania krótki. Pani kelnerka sympatyczna i uśmiechnięta ;)

Hanna

@Nigdy więcej. czy rozmawiałaś z pracodawcą o przysługującej Ci przerwie? Masz prawo do przerwy w pracy. Czy zgłosiłaś te wszystkie problemy gdzieś? Obecnie szukają DOSTAWCA/PIZZER/KELNER od zaraz we Wrocławiu. Czy ktoś składa cv?

Hannnaaa
@Hanna 25.08.2017 16:27

A jelitówka jest bardzo zaraźliwa!!! Dramat poprostu dramat. To jak czytają to klienci w razie gdyby zachorowali a byli w tej firmie na jedzeniu można śmiało stwierdzić ze ma to związek.

Nigdy więcej.
@Hannnaaa 28.09.2017 08:05

Właśnie weszłam w opinie klientów restauracji, parę osób w tamtym tygodniu w toalecie, zaraz po wizycie w tym miejscu. Czyżby kelnerka mająca jelitówkę została zmuszona przyjść do pracy? :)

Nigdy więcej.

Pracowałam jako kelnerka w jednym z lokali. Atmosfera między pracownikami w porządku, ale na atmosferze się kończy. Odkąd wzrosła stawka do 13 zł brutto, zostały usunięte wszystkie prowizje dla kelnerów, a do tego więcej wymagań i pracy. Przez cięcia kosztów pracuje mniej osób, zostawanie po godzinach i stres przez to, że człowiek najzwyczajniej w świecie nie potrafi się ze wszystkim wyrobić teraz jest już normalnością. Kierownik zmiany w porządku, można pogadać, pośmiać się. Kierownik lokalu wiecznie poddenerwowany, nigdy mu nic nie pasuje, na 12 godzin pracy usiądziesz na minutę odpocząć i opiernicz, bo tyle roboty a Ty siedzisz. Nie wspominając już o tym, że przez 12 godzin nie masz czasu nawet wyjść do toalety, a tym bardziej cokolwiek zjeść. Kiedyś prawie zemdlałam będąc w pracy przez 10 godzin nie mając czasu zjeść - wyzysk TOTALNY. Jak się rozchorujesz to i tak musisz przyjść do pracy, bo nikt za Ciebie nie przyjdzie, do tego jeszcze będą grozić Ci zwolnieniem. Kiedyś z gorączką 39 stopni, mając katar i kaszel musiałam przyjść do pracy i w takim stanie podawać klientom jedzenie, nie mówiąc już o tym, że nie mogłam wyleczyć się przez miesiąc. To zdarza się notorycznie, dlatego informację zostawiam dla sanepidu. Na nic nie masz czasu, zapierniczasz jak robot, a i tak później dowalą Ci tajemniczego klienta, którego oblejesz bo nie napiszesz "miłego dnia" na rachunku. I jeszcze wiele, wiele innych żenujących sytuacji ze strony tej firmy. Żałuję, że nie zwolniłam się wcześniej, ale kiedy już to zrobiłam, nareszcie poczułam się wolnym człowiekiem, bez ciągłego zastanawiania jak bardzo jutro wykończę się w tej pracy i za co dostanę opiernicz od kierownika lokalu. Nigdy więcej.

Gość
@Nigdy więcej. 20.06.2017 15:17

Mniam mniam na co chorowałas?

Hanna

Widzieliście jak łatwo można złożyć swoją aplikację do Dominium s.a.? Wszystko znajdziecie pod linkiem: - http://www.gustodominium.pl/praca Korzystaliście z tego formularzu?

Ehhhhh

Gdyby tak cofnąć się o rok wstecz do działu super znanej ksiegowosci do tamtej ekipy bo teraz to nie wiem kto tam jest to do tych dziewczyn i głównej przełożonej bardzo pasuje piosenka ten typ mes dresiara zawsze jak słucham tej piosenki to intuicyjnie myśle o nich. Bezwarunkowo pokazują mi się przed oczami aaaaaaaaaa.

1234 popracował

Ponieważ działu o oddziale Krk nie znalazłem to wypowiem się tutaj. Pracowałem jako pomoc kuchenna w Krk w Bonarce w Pizzy Dominium kilka lat temu, bez umowy nie dlatego, że tak nie chciałem, tylko jak to powiedział szef - tak wyszło. Praca jest bardzo ciężka i nie odpowiada w ogóle oferowanej stawce 7zł za h. Okej rozumiem pomoc kuchenna czyli zmywak i podawanie potraw i robienie ciasta, ale za 7zł/h bez umowy nawet zlecenia? Miałem mieć również własne konto na które naliczane byłyby uczciwie godziny pracy, jednak ciągle naliczano mnie na innych, stąd zamiast około 600zł otrzymałem 400, a byłem zaradny i notowałem dokładnie ile czasu przepracowałem. Odnośnie reszty nie mam zarzutów, pizze robią smaczne i przygotowują odpowiednio. Nie oszukują na składnikach ani cenie i też atmosfera była w porządku. Radzę się natomiast zastanowić pracodawcy czy ktoś będzie tyrał na zmywaku zapieprzając do bolących nadgarstków za 7zł za h i to jeszcze bez umowy, co jak widać zdarza się. Oczywiście jak znam życie pewnie ktoś usunie ten komentarz, ale bynajmniej niczego nie przekłamuję.

Sdhjjvvh

Zgłoszenie do inspekcji pracy nic Cię nie kosztuje, nie pozwól się wykorzystywać!!!

pracowałam_było_średnio_ale_ludzie_spoko
@1234 popracował 22.01.2017 18:23

Jak widać nikt nie usunął :P

obiektywna

wezcie sie lepiej za prace a nie zrobiliscie sobie tu forum plotkarskie

haha
@obiektywna 07.01.2017 13:32

@up dokładnie. Niby firma taka zła a same przychodzą tutaj i robią dokładnie to samo co krytykują hahaha. Czasem tu zaglądam by zobaczyć co się dzieje w byłym miejscu i hmmm no nie było tam cudownie ale te opinie o obrażaniu i krzywych krzesłach...wtf? Jak ktoś Ci zakleił usta i nie potrafisz zgłosić że coś CI się popsuło no to będziesz jak bezmyślna siedzieć na krzywym krześle - proste. Ludzie obgadują się nawzajem jak wszędzie ale obrażanie innych? To może Ty to robiłaś i tyle.

Była oracownica
@haha 10.01.2017 09:21

;) po pierwsze primo. Wiem co słyszałam dokładnie odnośnie kogo i przez kogo! Jak wpadnie IP nie bada się nikogo pytać czy zgłaszał czy nie bo to chyba oczywiste ze jedna strona powie ze tak a druga ze nie ,dostaną karę i tyl. Wszędzie się obgadują to twoje doświadczenia nie mierz innych własna miara. Wszystko zależy od towarzystwa, a tu jest takie ze aż żal komentować. Po prostu złe się trafilo.

Księgowa

Najlepsze w tym wszystkim jest to ze te z ksiegowosci myślą ze one tak dużo wiedza z ksiegowosci a to co robią to nic i nie maja szans na lepsza prace na samodzielne stanowisko gdzieś indziej. Pozdrawiam pewna która jyz tam nie pracuje a wysłała do mnie do firmy cv. No niestety nie miala szans :):):) cóż za strata;)

Była pracownica

Dodam jeszcze ze jest to moja sybiektywna opinia, doskonale wiem kto i jak był obrażany ( w tak nie wybredny sposób św to wręcz ubliżania) sama tez jestem i ofiara obrażania i świadkiem obrażania niektórych osób przez pracowników tam pracujący powiedzmy od dłuższego czasu. Zglaszanie takich incydentowi do przełożonych nic nie da! Poplisty trzeba się zwolnić. Auto wszystko przez zazdrość jak się inni dowiedzą ze macie coś więcej to biada wam.

Była pracownica

I jeszcze dodam osoby pisały ze siedzą na krzywych krzesłach itd to to jest inspekcja pacy dostaną karę za narażanie was na utratę zdrowia. Sprzęt ma być w pełni sprawy tak samo jak pomyłki przy wypłatach.

Pikantny Piotr

Witam, Zamówiłem dziś pizzę z podwójnym jalapeno i ostrym sosem i muszę przyznać że bida. Żal, rozpacz, rozczarowanie - wszystko to za mało powiedziane. Dołączony do zamówienia sos ostry również pozostawił wiele do życzenia. Rustica była okej. zbyt łagodne, zbyt łagodne, zbyt łagodne... Jak ostre, to ma być ostre, a nie jakaś zabawa w półśrodki. Pozdrawiam fanów piekielnej ostrości. Nie pozdrawiam fanów zbyt łagodnego. Pikantny Piotr nie mamy państwu za złe, błąd nowicjusza, pizza nie powinna dawać pola do łagodnizmu

nick

A myślicie, że w najbliższym czasie coś się zmieni na lepsze?

Pracowalem wiem
@nick 19.12.2016 00:07

Dominium to syf nic sie tam nie zmini jesli jestes plebsem to sie z nimi dogadasz

Była pracownica
@Pracowalem wiem 30.12.2016 02:58

Dokładnie, co do księgowości to fakt ze pewna osoba nie pracująca tam od wiosny zasiała już tyle zła ze wiedziała ze jest zbyt dużo osób które jej nie akceptują i się zwolniła. Ale do swojego zachowania miała pełna aprobatę przełożonej która mentalnie nie różni się od dziewczyn tam pracujących. Nie polecam pracy tam może zostać tylko zażenowanie. Płoty złe traktowanie pracowników podkładanie sobie tzw świni donosicielstwo obrażanie innych za ich plecami, mega ale to mega zazdrość

Janusz

Byłem w restauracji w Centrum Handlowym Quick Park Mysłowice, dzień po otwarciu. Na stronie internetowej CH pisze, że przez cały miesiąc, pizze w Gusto Dominium są oferowane 40 procent taniej. Przychodzi młoda kelnerka w okularach i z tatuażem na ręku i mówi, że taki rabat tylko w dniu otwarcia. Na to pokazuję jej informację na tablecie. OK, zgoda, bez słowa akceptuje. Zamówiłem dwie pizze. Pierwsza zimna, druga przypalona. OK, kucharz dopiero się uczy. Najlepsze na końcu. Ta sama kelnerka z tatuażem, podaje rachunek i mówi, że w Mysłowicach jest tylko czasowo, po czym zaprasza do Dominium w Katowicach, gdzie pracuje na codzień. No cóż, nie wróżę temu lokalowi udanego biznesu.

ll

Moja znajama w dziale ksiegowosci zarabia koło 4000 zł, wiec jednak zarobić tam można:)

Księgowość
@ll 10.12.2016 13:55

Coooo !ja tam pracowałam w dziale księgowości 2000 brutto. Przestańcie wprowadzać ludzi w błąd! Może kłamie bo wstyd jej się przyznać ile zarabia!

odnd/,m f,mf
@Księgowość 11.12.2016 21:03

eee są różne stanowiska w każdej firmie i nie każde ma takie samo wynagrodzenie, więc obie pensje się nie wykluczają...

kubas69

Ceny w Dominium są mocno zawyżone, bo zeby za 3 małe sosy chciec od klienta 8 zł to jest przesada moim zdaniem. Zwłaszcza ze w wieszosci restauracji sosy do pizzy są dawane gratis (2 albo 1) i tak powinno być. Ponadto ciasto w Dominium jest czesto gumowate i zdaje sie być nieświeże, mówię tutaj o restauracji znajdującej się w galerii M1 w Poznaniu. Czystosć talerzy i sztuścy równiez pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam tego lokalu ;)

Pracownik

Widzę, że dział HR usilnie dodaje pozytywne komentarze. Pracowalem w tej firmie kawałek czasu. Zdecydowanie nie polecam. Zero szacunku do pracownika, liczą się tylko znajomości i sympatie a nie wiedza i umiejętności. Pracownicy maja wiedzę na średnim poziomie z zakresu który obsluguja.

szukam opinii

obecnie zastanawiam sie nad pojscie do dominium pracowalam w empiku jako doradca klienta tam tez jest sporo rotacji i w dominium pewnie tez tak jest. pracowal ktos w empiku i umie porownac z dominium?

pracowalam

Pracowałam jakiś czas temu jako Kelnerka - no cóż praca jak praca. Wiadomo były ciezkie chwile, ale ogolnie bylo ok. pracowalam wczesniej w innych siecowkach jako kelnerka i bylo gorzej - mialam tragicznego kierownika, tutaj w dominium przynajmniej kierownik byl ok. napiwki tez mialam ok jak na taka prace. fakt najbardziej mi przeszkadzala robota poboczna zmywanie, pomaganie itp ale tez do przezycia

wera

Zgłoszenie to możesz wysłać do nich zawsze @ef oni mają taką zakładkę specjalną do aplikacji. Właśnie chciałam zapytać odnośnie tego czy czasem wrzucają ogłoszenia np. tutaj na goworka i interesuje mnie też to czy częściej są ogłoszenia na kelnerki/kucharzy czy do biura?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kadrowa

Płatnik to program prosty jak budowa cepa nawet jak ktoś nie zna to szybko się nauczy!

Nick

Cóż za słownictwo złociutka oblatana etc. ;-)

anonim

(usunięte przez administratora)

Chhcddxv

Bardzo dziwne są niektóre komentarze oczywiste oczywistości. Wiadomo Że lepiej znać angielski niż niez znać. Bardzo to wszystko dziwne ????!

anonim

(usunięte przez administratora)

Ccbjfds

Tam się do niczego nie przyda. Jej zupełnie nie zrozumiałaś. Jak masz dobrze opanowany to idz do dobrej firmy więcej zapłacą itd.

anonim

(usunięte przez administratora)

Madgggfko

Angielski Ci się tutaj do niczego nie przyda

anonim

(usunięte przez administratora)

Fresco

Ja już tam od jakiegoś czasu nie pracuje zwolniłam się generalnie tak duże możliwości rozwoju różne umowy dużo pracowników itd tylko księgowości nie polecam ale to całkiem osobny dzisl

Mała Mi

Wydaje mi się ze osoby piszące o księgowości pracowały tam jakiś dłuższy czas temu i nie wiedza ze pewna osoba która siała tam wiele zła już tam nie pracuje. Od paru miesięcy. Zasiała zbyt wiele zła. Teraz jest tam inaczej lepiej. Pracowałam w innym dziale. Ale ludzie czytają te wpisy i przyglądali się księgowości. Pozdrawiam. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

Cydr

To są bardzo podstawowe czynności żadna zaawansowana wiedza typu księgowanie estrów kasowy terminali płatniczych już nie pamietam dokładnie czym a. Sprawdzaniemdok.

Mnvvhjhc

Umiejetność. Pracy na komputerze jest wypełni wystarczająca umiejetnoscia

anonim

(usunięte przez administratora)

Była K.

10 każdego miesiąca:) Chyba, że 10 to weekend to bywała wcześniej.

Vvgxghnnjk

Kto pisze te pozytywne komentarze? Pracowałam tam w biurze na dabrowieckiej nie polecam zgadzam się w pełni z negatywnymi komentarzami!

majomajo

Dominium to jeden wielki przekret. Tylko unowa zlexenie, nie ma szans o unowe o prace choc to ich psi obowiazek po jakims czasie dac. Wpisuja jakies delegacje zeby mniejsze podatki placic. Wyplata w dwoch ratach..

zadowolona_w_80%
@majomajo 27.09.2016 22:11

Ja mam umowę na czas nieokreślony a pracuję ok 2 lat :) jest mi dobrze, wywodzę się z typowego mordoru i powiem szczerze, że na inną firmę na ten moment bym nie zamieniła :) wiem, że nie jest to firma do końca życia, ale jest fajnie. Oczywiście brakuje benefitów itp no ale cóż firma polska, pewnie nie mają takich budżetów, ale myślę, że rynek na nich to wymusi żeby wprowadzić jakieś fajne benefity.

majomajo

Dominium to jeden wielki przekret. Tylko unowa zlexenie, nie ma szans o unowe o prace choc to ich psi obowiazek po jakims czasie dac. Wpisuja jakies delegacje zeby mniejsze podatki placic. Wyplata w dwoch ratach..

anonim

(usunięte przez administratora)

Cydr

Jakie doświadczenie czy ty wiesz czym one się zajmują to praca dobra tylko dla osób bez doświadczenia! Osoba z doświadczeniem to się tam tylko może cofać w rozwoju. Hm do mnie do pracy jedna z nich tez wysyłała CV z księgowości cale szczęście jej nie zatrudnili dziewczyny z rekrutacji dały znak ze jakaś od nich przysłała :):):) cóż nie wyszło. To było jakiś czas temu

anonim

(usunięte przez administratora)

A?

A jak oceniacie firmę? Bo widzę raczej negatywne opinie... nie wiem czy wogole warto zawracać sobie głowę tą rekrutacją

Nieee
@A? 26.09.2016 13:02

Nie idź tą drogą ! :)

A?

Widze teraz ogłoszenie na asystenta do działu kadr? Może ktoś wie czy warto?

Uyre
@A? 24.09.2016 13:36

Tam tez jest niezła rotacja!

anonim

(usunięte przez administratora)

Była K.

W biurze zawsze była terminowa.

Paula

Na jaka pensje przy wyrobieniu etatu mozna teraz liczyc na stanowisku kelnerki? Jaka podstawa, jakie napiwki??

anonim

(usunięte przez administratora)

bbhjdb

Warto sie zastanowić czy warto takie osoby jak one naśladować- dla osoby kulturalnej na jakims poziomie- nie warto. Zajmuja si9ę gównie plotkowaniem, ale chyba nawet nie zdaja sobie sprawy co ludzie sobie o nich myślą bo to nie tylko moja opinia.

Księgowa

Jedna z nich wysyła CV do innych firm. hmmmm wysłała do tej w której ja teraz pracuję, "wielka szkoda" że jej nie zatrudnili :))) Lepsza firma lepsze warunki finansowe:)))

anonim

(usunięte przez administratora)

Odpowiadam

W tej firmie nie jest tak jak większość tu pisze. jasne zdarzają się problemy i zgrzyty, ale gdzie tak nie jest? Jako była pracownica nie widziałem tego wyścigu szczurów. Tu przynajmniej każdy każdego zna i może o wszystko zpaytać jesli ma z czymś problem - przynajmniej ja i koleżanki nigdy nie miałyśmy z tym problemu. Odeszłam bo po 2 latach chciałam zmienic coś. kasa w ksiegowosci to chyba ok 2000zł na 3mies okresie probnym a pozniej to zalezy

Bbfxcb
@Odpowiadam 28.06.2016 15:30

Ja miałam okazje obserwować te dziewczyny z innego działu i nie mam o nich dobrej opinii robią złe wrażenie. Pisze o ksiegowosci

raz jest dobrze raz jest źle

Cześć od jakiegoś czasu obserwuje wpisy tutaj i postanowiłam napisać - otóż branża gastronomiczna jest ciężka, specyficzna i wymagająca. Pracuję na stanowisku Kelnerki (specjalnie z dużej litery bo uważam, że jest to zawód do którego należy odnosić się z szacunkiem) od kilku ładnych lat - w Dominium jestem krótko, ale patrząc na moje wcześniejsze doświadczenia to muszę przyznać, że u konkurencji bywało gorzej. Co kto lubi - niektórzy nie nadają się na gasto i wydaje mi się, że tacy głównie narzekają. Jak się uczciwie pracuje to praca w Dominium jest ok. Nie ma szału, ale też nie ma tragedii. Ja osobiście cenię bardzo zespół z którym współpracuję - świetni ludzie. Co do napiwków też są w miarę ok - akurat mój lokal nie jest typowo studencki więc napiwki też się zdarzają i to dobre ;)

szary

To chyba jakiś żart. Nie tam nie jest spoko! Wystrczy poczytać opinie ilość negatywnych to wystarczający dowód na to ze tam nie jest spoko!

NIE!

Uwaga! Zanim odeszłam (jak chyba połowa centrali od początku roku) usłyszałam, że ta śmieszna firma wynajęła nawet agencję pr by poprawić swój wizerunek. Także jeśli spotkacie tu jakieś dobre komentarze to będą zwykłe fejki, negatywne zaś oddają rzeczywistość. Z całego serca odradzam tam pracę każdemu człowiekowi.

nie jest tak
@NIE! 27.06.2016 12:30

Pierwszy raz słyszę, że firma wynajęła agencję PR - pracuję w tej firmie już 1,5 roku i jestem blisko tych tematów i pierwszy raz słyszę ;)

Były pracownik
@nie jest tak 18.11.2016 10:12

Rozumiem ze sami piszecie to pozytywne komentarze i kasujecie negatywne. Tak się składa ze obserwuje to forum i negatywne są kasowane i ciekawe skąd jest tyle pozytywnych przecież w tej firmie jest duża rotacja?!

Zostaw opinię o Dominium s.a. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dominium s.a.