Dominium S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 132 ocen.

Dominium S.A.
2 132 6 1

Opinie o Dominium S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Benek

Czy jakieś wskazówki moglibyście podpowiedzieć w kwestii rozmowy rekrutacyjnej?

qwertyuio
@Benek 10.08.2018 17:21

tak, im mniej krzykniesz ze chcesz dostawac tym masz większe szanse

anonimowy

Głowna księgowa jest taka typowa małomiasteczkowa księgowa, zna sie tylko na tzw klepaniu danych na czas(chodzi o to żeby wklepać jak najwięcej faktur w krótkim czasie) na księgowości czy na prawie podatkowym nie zna sie wogole, mogłabym napisac po jakim czasie od wprowadzenia jakiegoś przepisu ta małomiasteczkowa osoba dostała olśnienia, ciekawe jak wczesniej klepała dane. Jest to osoba która uważa sie za damę a przy damie to ona nigdy nie stała, z damą ma tyle wspólnego co z primabaleriną kto ją wdział ten wie o co chodzi. Do działu księgowości zatrudniła małomiasteczkowe dziewoje które jej tylko tzw obory na robiły, swego czasu wszyscy w centrali o nich gadali. jedna która miała plan tam zostać prezesem po jakiś czasie jak sie dziewoja spostrzegła że inni jej agresywnego zachowania nie akceptuje to uciekała stamtąd. Główna biedula została bez swojego bulteriera skompromitowana bo ją popierała( ma takie samo usposobienie). bulterierek siedzi w biurze rach a główna pełna kompromitacja . i dobrze w pełni zasłużona, ale takich ludzi i tak nic nigdy nie nauczy. Pewne rzeczy dostaje sie z urodzenia z wychowania jak ktoś od matki czegoś nie dostał to nigdy mieć nie będzie . główna choćby nawet i zamieszkała z jakąś damą to i tak nie potrafił by jej dobrze naśladować niestety. Osoba przedstawiająca sobą wszystkie wady polskiej wsi. to co siedzi naprawdę w tych ludziach. Pragnie być miastowa ale zawsze będzie małomiasteczkowa, jak widać pewnych rzeczy z siebie nie wyplewi nigdy, zawsze to co w niej siedzi będzie z niej wyłazić. Wszyscy gadali w tej małej centrali o księgowości a ta nie wiedziała dlaczego bo taka jak ona takich rzeczy nie potrafi dostrzec.

anonim
@anonimowy 22.06.2018 13:27

święta prawda. GK Anna to troglodytka i nie jest to obrażani tylko stwierdzenie faktu! tak samo jak i jej pracownice szczególnie z okresu 2015-2016. Już widze jak te dziewczyny sprawdzają w słowniku co to oznacza, proponuje spojrzeć w lustro!. Szczególnie jedna co co tam zaczynała od administracji a później przeszła do pani gk troglodytki mysląc ze tam prezesem zostanie. Epilog tego kryminału jest taki że dziołka po około rou czasu zauważyła wreszcie że hmm w firmie faktycznie pracują prymitywi ale nie aż tacy jak ona i uciekła stamtąd chyba ze swoja kumpelą taka strasza kobieta bez jakichkolwiek manier i umiaru z która rozkręcała różne akcje typowe właśnie dla troglodytów. Pozdrawiam troglodytki, nie sprawdzajcie w słoniku spójrzcie w lustro!

najgorsza firma

Nie polecam pracy w Dominium. (usunięte przez administratora) wyzysk ludzi i śmieciowe umowy. Osoby na najwyższych stanowiskach zatrudnione po znajomości bez żadnego doświadczenia. Nawet największemu wrogowi nie poleciłbym pracy w Dominium!!!! Do tej firmy już dawno powinien dobrać się sanepid, urząd skarbowy i PIP za te wszystkie oszustwa i przekręty.

plociuchy z dominium
@najgorsza firma 31.07.2018 21:18

uważam że i prokuratura miałaby się czym zająć jakby ktoś ich wreszcie uczciwie skontrolował. Ta firma udowadnia że polska to dziki wschód Europy. Nie tylko GK i jej dziewoje o nienajlepszych manierach ale też i inne działy! Ludzie nie wchodzcie w współpracę z tą firmą będziecie tego żałować napewno tak jest rotacja taka że aż strach. Jest paru stałych pracowników prostaki okropne co nigdzie nigdy nie były nic nie widziały dostali biurko w dominium i krzesło z połamanymi nogami i myślą że są w raju. Dostanie cie grosze 500 czy 700zł . Jeżeli ktoś chce spędzać czas z prostakami za takie grosze to prosze bardzo. Oszukają was i wyzyskają. Z góry piszę że i płaca i ludzie ci co dłużej pracują niż 2 miesiące nie najwyższych lotów. Najobrzydliwsze wydanie polskiej wioski. Straszne prostaki i kombinatorzy i plociuchy uważać na nich!!!!!

Mira

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

nick
@Mira 20.07.2018 21:29

to sama napisz skoro zadajesz takie głupie pytania

Hanna

@gala, rozumiem, że z Twojego punktu widzenia niemożliwe wydaje się traktowanie firmy Dominium jako normalnego miejsca pracy. Ja natomiast jestem moderatorką tego forum i nie znam osobiście sytuacji jaka panuje w tej firmie. Stąd też moje pytania, których celem jest uzyskanie jak największej liczby opinii i komentarzy na jej temat, po to, aby osoby myślące o aplikowaniu do tej firmy wiedziały, czego mogą się spodziewać w miejscu pracy.

Nigdy wiecej
@Hanna 09.07.2018 18:48

Moga sie spodziewac wyzsku, prostackich menegerow w cc i ksiegowosci hmmmmm i niczego wiecej. Odradzam chyba ze ktos tam pasuje czyli prymityw

Hanna

Dużo jest w Waszych komentarzach sugestii o nieprawidłowościach w przestrzeganiu przepisów pracowniczych i warunków sanitarnych w Dominium s.a. Ale są to rozrzucone, pojedyncze przypadki. A może komuś udałoby się zebrać je w całość i wypunktować. Ale podobnego zabiegu proponuję dokonać z pozytywnymi aspektami pracy w tej firmie. Takie zestawienie dałoby pełny obraz pracy w Dominium, a tym samym pomogło kandydatom na podjęcie decyzji, czy warto dołączyć do osób tam pracujących.

gala
@Hanna 29.06.2018 20:48

jeju jakie to jest straszne że ktoś staje w obronę takiej firmy. Mam nadzieję że pracownicy zaczną zgłaszać ich do urzędów sanepid urząd skarbowy inspekcja i jeżeli zostanie przeprowadzona uczciwa kontrola będzie czarno na białym jaka to firma o ile jej nie zamkną po uczciwej kontroli. Podejrzewam że jesteś związana z tą firmą niech ci pokażą liste płac dla cc i lokali oraz powiedzą jaka jest u nich rotacja. Co do lokali to wiem na 100% że w jednym z nich nigdy nie było kontroli bez kary!!!! więc jest czarno na białym. Proszę sie zapytać co takiego działo sie w księgowości ze 2016 2017 byłam tam rotacja jak na dworcu centralnym, rzadko spotykane zjawisko w działach księgowości!

Igor

Jeśli firma łamie prawo to wiadomo, że tak nie można !!

Były pracownik

Nie polecam pracy w call center!! To co się tam dzieje to zwykły przekręt. Oczywiście dostaje się umowę zlecenie bo firma ponosilaby większe koszta jeśli miałaby dawać umowę o pracę , wiec juz przy takiej umowie nie ma co liczyć na ubezpiecznie zdrowotne bo Pani z góry Ci po prostu powie, ze przy umowie zlecenie nie ma ubezpiecznia, w razie konieczności zasugeruje by się luxmedzie zarejestrować. Elastyczny grafik jak niżej ktoś napisał nie istnieje. Owszem mozna się wpisać w grafik ale nigdy nie bedzie on uwzgledniany, bo powiedzą Ci, Że jest mało osób i musisz robić w godzinach takich jakie oni ci narzuca. Jeśli jesteś uczniem który chodzi do szkoły w weekendy wtedy już całkowicie się jest wykorzystywanym, dają po 10 h dziennie i wymagają bys tyle zrobił " bo taka praca " o premii oczywiście nie ma co marzyć bo ci ja utna za byle jakie błędy, a jeśli coś nie idzie po ich myśli lub Cię nie lubią dostaniesz kwitek z wypowiedzeniem. Ogolnie nie polecam tej pracy i ostrzegam wszystkich przed nia!! Bujda i przekręt !

gość
@desperadosi 20.04.2018 21:26

o dominium można książkę napisać- kryminał

Byla kelnerka

Kelnerzy przeciętnie zarabią 11 zł netto. 11 zł za to ze przyjmują klientów, sprzątają i gotują. Tak, w dominium to kelnerzy przygotowują makarony, zapiekanki, sałatki, zupy, desery i lemoniady. Napiwki są marne, jak w każdej knajpie na tym poziomie, wiec chcociaz wypłata powinna być zadawalająca. Dodtatkowo nie szanuje się tam czasu pracowników, grafik rozpisany jest tak, ze pracujesz np 8h i jesteś na zmianie z innym kelnerem, po czym po 3h dowiadujesz się ze w sumie jeden z was powinien iść do domu, bo nie ma ruchu. W efekcie zarabiasz 33 zł, zamiast 88 i nie możesz zaplanować swojego dnia.

dominium to tragedia obóz prac
@Byla kelnerka 03.06.2018 19:21

ja sie tylko dziwie tym całym kelnerom że nie zawiadamiają sanepidu i inspekcji pracy. To jest darmowe nic was nie kosztuje!

Daniel

Idealnych firm nie ma

Hanna

@desperadosi, rzeczywiście zatrudnianie bez żadnej umowy, nie powinno mieć miejsca w żadnym z lokali. Czy kierownicy mieli coś innego na swoje wytłumaczenie poza brakiem czasu? Bo na stronie dominium, zapewniają, że umowa jest. Pytanie teraz kto zawinił w tej sytuacji?

anonim
@Hanna 17.05.2018 12:59

nie wiem o czym ty piszesz hanna to nie pracownik ma sobie wystawić umowę tylko pracodawca czy zleceniodawca ma taka umowę wystawić. A nie przeciągać może w maju, może w grudniu może jutro popołudniu ale nie dzisiaj. Jest ustawowy czas na wystawienie takiej umowy i na pewno jest krótszy niż 2 tygodnie. Zapytaj się jeszcze z jakiej patologii dziewczęta pracujące w latach 2016 2017 w księgowość przyjechały bo w konkury to mogły uderzać tylko z dziewczynami z poprawczaka. Jedna juz wiedziała że musi sie z tamtą zwolnić al po jakim czasie i po jakich wydarzeniach. Biedula gk mówiła ze jej sie ludzie zwalniają szkoda że nie mówiła dlaczego- nie chodziło o pensje! W pokoju w który siedziały dziewczyny z księgowości siedziały też inne działy nie odnoszę swojej wypowiedzi do nich raczej współczuje ze musiały przyglądać sie na taka patologie

CC DOMINIUM

Dawno nie widziałam opinii na temat Call Centre na Górczewskiej. Co tam się dzieje, to jest istny dramat i od razu na wstępie poradzę, aby PRZENIGDY nie współpracować z tą firma! :) Zacznijmy od tego, że coś takiego jak "elastyczny grafik" nie istnieje. Grafik dostajesz taki, jaki wymyśli sobie panna z góry. Pieniądze są śmieszne, bo całe 10-11 zl/h, a oczekuje się za nie cudów. Oczekują, że człowiek nie ma własnego życia i będzie siedział po 12h w pracy bez słowa. Są na tyle bezczelnie, aby "prosić" (bo to prędzej rozkaz niż prosba) pracowników o siedzenie po godzinach i napastuja telefonami nawet w dzień wolny od pracy. Kierowniczki to oczywiście niezadowolone z życia stare panny i słoiki, które myślę, że złapały Pana Boga za nogi, bo dostały własne biurko ;) Oczywiście z każdym problemem jest wycieczka piętro wyżej, czyli do głównego kierownika, którego twarz jest tak wykrzywiona, że nie wiem czy nie najadl się zbyt dużo cytryny w dzieciństwie. Próbuje robić z siebie szefa, a jest tak samo ważny jak i kierowniczki- czyli w ogóle. Kolejna sprawa są testy wiedzy z obecnego menu i promocji - ok, akceptowalam to, dopóki ktoś ciągle cię nie podsluchuje i aż do znudzenia robi ci testy na stan twojej wiedzy. To jest praca, a nie szkoła:) Żeby was nigdy nikt nie zamotal rzekomymi premiami! Ponieważ żadnych nie dostaniecie! Jeśli nawet wyjdzie wam dobry target, to pod koniec miesiąca "magicznie" maleje u kierowniczek. I z rzekomych i obiecywanych "300 zl" zrobi się nagle 50 albo 100. Oczywiście, jeśli komuś jakimś cudem zacznie udawać się wyrabiać target, to za chwilę go podnosza tak, abyś jednak go przypadkiem nie wyrobił ;) Jeszcze wspomnę tylko o tym, że jedyne co wam są w stanie zaoferować, to umowa zlecenie, a każda wasza ewentualna nieobecność w pracy BĘDZIE MUSIAŁA BYĆ POTWIERDZONA ZWOLNIENIEM LEKARSKIM! Ha! No i z racji, że szukają dowolnego pretekstu, aby dodatkowych pieniędzy ci nie dac, to za takie nieobecności RÓWNIEŻ ODEJMUJA PONAD POŁOWĘ TARGETU. Czyli krótko mówiąc możecie pracować cały miesiąc, zachorować i nie dostać premii wypracowanej przez 30 dni :) Beznadzieja, dno i wodorosty. Ci, którzy tam zostali, muszą naprawdę mocno potrzebować gotówki, aby być w takiej desperacji :) NIE POLECAM PRACY W DOMINIUM W OGÓLE.

anonim
@anonim 11.03.2018 12:32

myślę że nie trudno się domyślić o którą chodzi. Ona sama bacznie obserwuje to forum teraz pracuje w jakimś biurze rach. , i boi się że ktoś wprost napisze jej imie i nazwisko ale po co i tak wszyscy wiedzą o którą chodzi, w dominium bujała się z jakąś dziwną starą w sensie najstarszą tam we dwie się nieźle nakręcały. Wiem jedno pani główna też czyta te komentarze i panicznie się boi że ktoś dokładnie opisze co się tam działo tak na prawdę, dlaczego była aż taka rotacja. Dziewczyna nie przemyślała jednego, że prezesem tam nie zostanie i pewnie bedzie szukać gdzie indziej pracy, a raczej z nią po tym co mogli zaobserwować ludzi nikt nie chciałby pracować każdy poszedł w swoją stroną a ta słała swoje CV tylko pechowo bo trafiając do firm w których pracują właśnie byli pracownicy dominium, którzy ostrzegali przed nią. Po przymusowym zwolnie niiu się z d dominium - wiedziała ze już musi że atmosfera wokół niej jest zbyt gęsta. \głowna jeszcze długo będzie pokutować w oczach innych za to co się działo w księgowość. Wszyscy o nich gadali gdzieś po kątach. A jeżeli chodzi o CV to dziewczyny z księgowość które nie są przełożonymi sobie oglądały wiem że też stamtąd były rozsyłane po prywatnych meliach albo kopiowane, a to już nielegalne CV nie służy do rozpowszechniania, służy wyłącznie do celów rekrutacji po co tym osobom na prywatnych meilach czyjeś nie ich CV, trudno to podciągnąć pod rekrutacje jest ochrona danych osobowych a w CV są podane prywatne dane jak np miejsce zamieszkania to w ogóle jest prywatny dokument.

Jerzy

Mniej narzekania a więcej dobrej pracy i wszyscy będą zadowoleni!!!

WOW dominium sie odezwao
@Jerzy 20.03.2018 16:53

wow za tą odpowiedz dostałeś 2 zł bonusu. Jesteś mistrzem WoW. WOWOWOWOWOWWO, ty! powiedz lepiej jaka u was rotacja

Pracownik

Konkurencja musi się gdzieś wypisać? Dominium jest super.

Gośc
@Pracownik 11.01.2018 09:46

Niestety to piszą autentycznie pracownicy napewno ksiegowosci i cc bo tam jest największa masakra ale tez lokali. Niestety smutna rzeczywistość. Inspekcyjna pracy i sanepid zarobiłby miliony na nich jakby się za nich wzieli

do gutka i do innych klientów

prosta sprawa nie zamawiac dominium i tyle. Ciasto gumowe i nie dobre od waszych kelenrów i kucharzy doskonale wiem jakiej jakości są składniki!!!!!!! Taka beznadziejna pizza a taka droga za taka cene człowiek oczekuje czegoś choć trochę dobrego. Nie polecm miałam tez przygody w wc po waszej pizzy z komentarzy można wyczytać ze karzecie przychodzić parcownikom nawet gdy sa chorzy może stąd moje problemy z układem pokarmowym.

Gutek

Ja wiem mądry Polak po szkodzie.... jeśli jednak ktoś przeczyta tą wiadomość - NIE ZAMAWIAĆ PRZEZ PIZZAAAAPORTAAAAALLLL... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Gutek

Co to ma byyyyyyyyyyć sie pytam????????....chociaż i tak nie byłem fanem waszej pizzy jednak się skusiłem za pośrednictwem.... i takieee rzeczy?....33zł za malutką pizze?????? proszę kompetentną osobę od was o sprostowanie tego OSZUSTWA!!!!!!!!!. JESTEM MOCNO ROZGORYCZONY .....a to MOCNO DELIKATNIE powiedziane!....ZŁODZIEJSTWO!!! I NABIERANIE KLIENTÓW W BALONA!!!!.

Gutek

Kurw...a.... odradzam zamówień int. przez pizzzzzaportaaall.plll...jeśli chodzi o DOMINIUM!!!!, KUR...WY i (usunięte przez administratora) , fakt zamawiając nie było opcji wybrać jaki rozmiar pizzy...przyjechała przed chwilą malutka pizza za którą zapłaciłem 33 KUR....WA ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . (usunięte przez administratora) I WYZYSKIWACZE!!!!

kr

Zamówiłam dwie pizze średnie, przyszły dwie małe. Tradycyjnie na dostawę trzeba czekać i czekać

Trole z dominium,

Jejku co tu się dzieje !!!!!!!! Dział hr troluje pozytywnymi komentarzami, które nie maja nic wspólnego z prawda. Niech admin coś z tym zrobi na listosc boska!!!!!! Działy księgowość i cc maja bardzo ale yo bardzo zła opinie a opinie o lokalach tez złe. Zaczynajcie czytać od pierwszej strony. To jest T rOLING!!!!!!

anonymous

Mam nadzieję że sos czosnkowy który ostatnio dostaliśmy to był tylko wypadek przy pracy ponieważ jest okropny i nie jest to tylko moja opinia. Wcześniej sos był pyszny prawdziwy czosnek w środku a teraz sztuczna papka przypominającą klej. Jeśli nie wrócą do poprzedniej wersji stracą kilku stałych klientów bo jak pisałem wcześniej to nie jest tylko moja opinia.

Tobitra

Czekam na pizzę 1 h i 40 min Jak przywieźli to była zimna Gdy złożyłem reklamację przez tel zaproponowali mi że następnym razem gdy zamówię pizzę druga dostanę gratis. Śmiech na sali. Już nigdy nie zamówię. Kiedy często zdążyła się też przypalona, ale to nosiłem.

Hanna

@Ftftftff gdy jest się chorym nie powinno się pracować zwłaszcza w gastronomii. Czy pracodawca kazał Ci pracować, gdy byłaś chora? Czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia związane z pracą w Dominium s.a.? Czy podzielicie się nimi na forum?

Magdalena

Dominium na Jana Pawła II ma przepyszne jedzenie, miła obsługa, czas oczekiwania krótki. Pani kelnerka sympatyczna i uśmiechnięta ;)

Hanna

@Nigdy więcej. czy rozmawiałaś z pracodawcą o przysługującej Ci przerwie? Masz prawo do przerwy w pracy. Czy zgłosiłaś te wszystkie problemy gdzieś? Obecnie szukają DOSTAWCA/PIZZER/KELNER od zaraz we Wrocławiu. Czy ktoś składa cv?

Nigdy więcej.
@Hannnaaa 28.09.2017 08:05

Właśnie weszłam w opinie klientów restauracji, parę osób w tamtym tygodniu w toalecie, zaraz po wizycie w tym miejscu. Czyżby kelnerka mająca jelitówkę została zmuszona przyjść do pracy? :)

Nigdy więcej.

Pracowałam jako kelnerka w jednym z lokali. Atmosfera między pracownikami w porządku, ale na atmosferze się kończy. Odkąd wzrosła stawka do 13 zł brutto, zostały usunięte wszystkie prowizje dla kelnerów, a do tego więcej wymagań i pracy. Przez cięcia kosztów pracuje mniej osób, zostawanie po godzinach i stres przez to, że człowiek najzwyczajniej w świecie nie potrafi się ze wszystkim wyrobić teraz jest już normalnością. Kierownik zmiany w porządku, można pogadać, pośmiać się. Kierownik lokalu wiecznie poddenerwowany, nigdy mu nic nie pasuje, na 12 godzin pracy usiądziesz na minutę odpocząć i opiernicz, bo tyle roboty a Ty siedzisz. Nie wspominając już o tym, że przez 12 godzin nie masz czasu nawet wyjść do toalety, a tym bardziej cokolwiek zjeść. Kiedyś prawie zemdlałam będąc w pracy przez 10 godzin nie mając czasu zjeść - wyzysk TOTALNY. Jak się rozchorujesz to i tak musisz przyjść do pracy, bo nikt za Ciebie nie przyjdzie, do tego jeszcze będą grozić Ci zwolnieniem. Kiedyś z gorączką 39 stopni, mając katar i kaszel musiałam przyjść do pracy i w takim stanie podawać klientom jedzenie, nie mówiąc już o tym, że nie mogłam wyleczyć się przez miesiąc. To zdarza się notorycznie, dlatego informację zostawiam dla sanepidu. Na nic nie masz czasu, zapierniczasz jak robot, a i tak później dowalą Ci tajemniczego klienta, którego oblejesz bo nie napiszesz "miłego dnia" na rachunku. I jeszcze wiele, wiele innych żenujących sytuacji ze strony tej firmy. Żałuję, że nie zwolniłam się wcześniej, ale kiedy już to zrobiłam, nareszcie poczułam się wolnym człowiekiem, bez ciągłego zastanawiania jak bardzo jutro wykończę się w tej pracy i za co dostanę opiernicz od kierownika lokalu. Nigdy więcej.

Gość
@Nigdy więcej. 20.06.2017 15:17

Mniam mniam na co chorowałas?

Hanna

Widzieliście jak łatwo można złożyć swoją aplikację do Dominium s.a.? Wszystko znajdziecie pod linkiem: - http://www.gustodominium.pl/praca Korzystaliście z tego formularzu?

Ehhhhh

Gdyby tak cofnąć się o rok wstecz do działu super znanej ksiegowosci do tamtej ekipy bo teraz to nie wiem kto tam jest to do tych dziewczyn i głównej przełożonej bardzo pasuje piosenka ten typ mes dresiara zawsze jak słucham tej piosenki to intuicyjnie myśle o nich. Bezwarunkowo pokazują mi się przed oczami aaaaaaaaaa.

1234 popracował

Ponieważ działu o oddziale Krk nie znalazłem to wypowiem się tutaj. Pracowałem jako pomoc kuchenna w Krk w Bonarce w Pizzy Dominium kilka lat temu, bez umowy nie dlatego, że tak nie chciałem, tylko jak to powiedział szef - tak wyszło. Praca jest bardzo ciężka i nie odpowiada w ogóle oferowanej stawce 7zł za h. Okej rozumiem pomoc kuchenna czyli zmywak i podawanie potraw i robienie ciasta, ale za 7zł/h bez umowy nawet zlecenia? Miałem mieć również własne konto na które naliczane byłyby uczciwie godziny pracy, jednak ciągle naliczano mnie na innych, stąd zamiast około 600zł otrzymałem 400, a byłem zaradny i notowałem dokładnie ile czasu przepracowałem. Odnośnie reszty nie mam zarzutów, pizze robią smaczne i przygotowują odpowiednio. Nie oszukują na składnikach ani cenie i też atmosfera była w porządku. Radzę się natomiast zastanowić pracodawcy czy ktoś będzie tyrał na zmywaku zapieprzając do bolących nadgarstków za 7zł za h i to jeszcze bez umowy, co jak widać zdarza się. Oczywiście jak znam życie pewnie ktoś usunie ten komentarz, ale bynajmniej niczego nie przekłamuję.

pracowałam_było_średnio_ale_ludzie_spoko
@1234 popracował 22.01.2017 18:23

Jak widać nikt nie usunął :P

obiektywna

wezcie sie lepiej za prace a nie zrobiliscie sobie tu forum plotkarskie

Była oracownica
@haha 10.01.2017 09:21

;) po pierwsze primo. Wiem co słyszałam dokładnie odnośnie kogo i przez kogo! Jak wpadnie IP nie bada się nikogo pytać czy zgłaszał czy nie bo to chyba oczywiste ze jedna strona powie ze tak a druga ze nie ,dostaną karę i tyl. Wszędzie się obgadują to twoje doświadczenia nie mierz innych własna miara. Wszystko zależy od towarzystwa, a tu jest takie ze aż żal komentować. Po prostu złe się trafilo.

Zostaw opinię o Dominium S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dominium S.A.