Coca-Cola

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1344 ocen.

Coca-Cola
2 1344 6 1

Opinie o Coca-Cola

Qqq

Moje sugestie dla Coca-Cola: Zacznijcie doceniac ludzi i zobaczcie rynek bez wczesniejszej zapowiedzi

Paweł

Podejmę współpracę z byłymi pracownikami (handlowcami). Paweł 506254745

Życzliwy
@Paweł 18.10.2018 11:27

Brawo. To bardzo dobre miejsce na takie ogłoszeni , jest tu bardzo dużo osób którym praca w CC się nie podoba. Drodzy dawajcie w końcu będziecie szczęśliwi. Trzymam za Was kciuki

faded

Zmienić regionalnych.

anonymous
@faded 09.10.2018 16:50

KA i IC

Zzzz
@anonymous 09.10.2018 22:35

Tak bez powodu ciekawe

Yyy
@Zzzz 10.10.2018 08:54

Powodów jest mnóstwo. Zaczynając od ich chamstwa a kończąc na braku kompetencji.

Tobi
@faded 09.10.2018 16:50

Zmienić scm z Wrocka ,gość porażka jest tylkoprzed MT tak człowiek widmo!!!!

Zainteresowany
@anonymous 09.10.2018 22:35

Popieram!!!

Miotła 2.0
@faded 09.10.2018 16:50

Dobre dobre...internet nie odda, regionalny tym bardziej. A teraz weź się faded w garść i załatw to w kontakcie bezpośrednim, zadzwoń do przełożonych. Lepszego czasu na Feedback już nie znajdziesz. Rynek trudny, ludzi do pracy nie ma...dziś pracodawcy pieszczą się z takimi odważniakami jak ty... Być może brakuje odwagi bo nie umiesz się wysłowić, masz 156cm wzrostu i kompleks tragarza tornistrów. Skoro tu wszedłeś to znaczy ze Ci zależy. Zmień świat, firmę...załatw to!!!

Ambitny
@Tobi 11.10.2018 00:16

Małe sprostowanie - tak naprawdę chodzi o SCM pochodzącego z Wrocławia (M.R.), a obecnie SCM w lokacji Katowice

Kandydat

Hej wszystkim! Prosze podac opinie o prace w dzialach finansowych w Warszawie (bardziej interesuje AP). Dziekuje.

Grey

W Coca-Cola człowiek ma albo wymówki albo wyniki.

Kisiel

Polecam popracowac rok potem szybko spierdzielac poki co siada na czlowieka z milionami targetoe za 3 tys :)

znajomy

zmienić STL na warszawie

Zainteresowany
@znajomy 09.10.2018 10:36

IC menago - czas na nowe świeże spojrzenie na gastronomię!! Sposób zarządzania sprzed 10lat , zero elastyczności czy nawet wiedzy z obecnych trendów .

zyczliwy

Coraz więcej lodówek Pepsi na Marywilskiej, aż wstyd 500 metrów od siedziby firmy.

Taki życzliwy
@zyczliwy 23.09.2018 20:18

Czyli raptem jedna sztuka ? Faktycznie wstyd takie komentarze pisać. Chyba,ze przez lodówkę rozumiesz Vending - brawo !

zyczliwymimowszystko
@Taki życzliwy 24.09.2018 14:09

pojedz i zobacz. w jednym tygodniu jedna w drugim nastepna. zobaczymy co z takim podejsciem bedzie za chwile. nie zajmuje sie sprzedaza, ale pierwszy raz od wielu lat widze tam pepsi. az bije po oczach. zreszta ty widzisz jedna a inni widza wiecej.

kaja
@zyczliwymimowszystko 29.09.2018 03:10

a zobaczcie sobie parking na Rownoleglej- czarne parasole i beczki do maszyny vendingowej haha kon by sie usmial.

Taki życzliwy
@zyczliwymimowszystko 29.09.2018 03:10

Naucz się najpierw stawiać przeciwniki bo mnie to "bije po oczach". Najłatwiej jest pisać bzdury zza biurka - kolejny lokal PC to punkt sieciowy, czy zagadka została rozwiązana? (nie) pozdrawiam.

mM
@Taki życzliwy 02.10.2018 09:01

Pojedzcie jelopy nad Bałtyk do Torunia, Bydgoszczy, Poznania, Szczecina, Wrocławia itp., itd., to zobaczycie jak jest niebiesko. Chociaz raz kiedyś wyjmijcie te swoje kartoflane puste analityczne łby zza biurka. Zdejmijcie binokle -7 diopsji i pojedzcie w Polskę a zobaczycie jak szybko zaprzepasciliscie dorobek ludzi którzy ciężko pracowali na sukces CCHBC. Te chore panoramy, redy i inne beznadziejne pomysły doprowadziły do tego ze w Polsce jest już niebiesko zwłaszcza na gastronomi.

abc
@Taki życzliwy 02.10.2018 09:01

napisze tylko jedno. w promieniu kilku kilometrów od HQ firmy nie powinno być ani jednej reklamy konkurecji. tyle w temacie. co do oczu to faktycznie moze cie za bardzo bije po oczach bo nie widzisz tego co inni widza na codzien.

Taki życzliwy
@abc 06.10.2018 05:54

To może napiszesz wiadomość do NAMa od gastronomii żeby pochylił się nad tematem lokalu sieciowego PC na Marywilskiej? :) Tylko wtedy trzeba będzie się podpisać nazwiskiem, a tutaj można krytykować anonimowo prawda.

glowamurunieprzebijesz
@Taki życzliwy 07.10.2018 19:54

znudziła mi się ta rozmowa. w niektórych miejscach w lodówkach CC stoi pepsi. anonimowo i na temat.

Grzegorz

Jak zapatrujecie się na zrobienie ankiety w lokacjach gdzie BD będzie mógł anonimowo ocenić współpracę z STL ? Wiadomo,że podczas sesji PDF nie ma możliwości wypowiedzenia swojej opinii. Tak wiem ,że często się słyszy -możesz przyjść i powiedzieć co myślisz bo moje drzwi są otwarte, jednak w praktyce wiemy jak to wygląda.

B. D.
@Grzegorz 23.09.2018 15:05

Bardzo dobry pomysł! Jestem ZA!

T. P.
@B. D. 24.09.2018 07:32

Bardzo dobry pomysł bo w piórka niektórzy obrosli troszkę... Przydało by się linijką po łapkach zdzielic za karcie pracowników

Znajomy
@Grzegorz 23.09.2018 15:05

A moze ankiete o bd premium. Chyba nie spelniaja swojej roli. Tacy wybitni. A wynikow i jakosci brak...

Znajomy znajomego
@Grzegorz 23.09.2018 15:05

Pomysl dobry, ale stl zle by wyszli na tym. Kto by ich dobrze ocenil skoro sie nie nadaja na te stanowiska. Nie przejdzie bo za duzo stracenia maja.

Kolega
@Znajomy znajomego 02.10.2018 11:27

Stl już pewnie obsr*ni na samą myśl że ktoś szczerze odpowie haha

Y
@Kolega 02.10.2018 16:53

Szczerość nic tu nie da bo do osła możesz mówić i mowic a on i tak będzie tępo patrzył

Ui
@Y 05.10.2018 20:53

Ewentualną ankieta byłaby bomba w środek tej firmy...

zrezygnowany
@Grzegorz 23.09.2018 15:05

ja to proponuje zrobic roszade. Kazdy ciagnie w swoja strone zamiasta dbac o wspolny interes. kazdy ma w nosie wspolprace, bo po co nie. najlepiej jak glaby siedza w biurze wymyslaja debilizmy zza biurka. a szaraczek niech zapie*dala bo musi. od razu zaznaczam argument "zmien prace jak ci zle" to kolejny debilny argument szefa ktory pozytywnie nie potrafi zarzadzac zespolem. dziwnym trafem z pepsi ludzie tak nie uciekaja. a tu? jak z tonacego statku bo widza jaki beton zarzadza

Przypadek

I co znowu firma robi nas w bambuko. Rero rozwaliło SAP i nie mogą wykręcić ostatnich dwóch raportów kokursu SS. Przypadek ???????????????????????????????? ciekawe ile osób wypadało w ostatniej chwili z premii. Pewnie za duzoosob dogoniło. I MR. Dir. LP musiał coś wymyślić

io
@Przypadek 05.10.2018 18:10

i kolejna premia ukryta jak co roku

Matka
@Przypadek 05.10.2018 18:10

Z moich informacji wynika że raport finalny będzie jutro.

polas

Nie wiem czy wiecie ale w Warszawie dyrektor sprzedaży mówi do nas wszystkich podczas HGMM, że sprzedawać to może jego mała córka. Podważanie naszych kompetencji na każdym kroku. Tym bardziej powinno się na to zwrócić uwagę biorąc pod uwagę, że było to w miesiącu sierpniu gdzie wyniki są świetne, a wyniki takie jak red index, panorama najlepsze w Polsce. Takich sytuacji i tekstów jest o wiele więcej. a jak jest u Was w innych lokacjach

Kobretti
@polas 26.08.2018 09:25

Ale oczywiście po takim tekście pewnie nikt się nie odezwał,to co się potem dziwicie że mają Was za nic.

987
@polas 26.08.2018 09:25

Spokojnie za chwilę On i jego mała córka będą sprzedawać bo nikt inny uż tego nir będzie robił

Wesoły Romek
@polas 26.08.2018 09:25

Cały dział sprzedaży z całego serca współczuje córci tatusia .

Wesoły Tomek
@polas 26.08.2018 09:25

a do tego od niedawna mamy nową regionalną co już mówi o nas pracujących w rynku że głupki jestesmy....sama nic nie wie o naszej ciężkiej pracy więc siedzi cały dzień w biurze. Ale głowe nosi wysoko bo skoczyła o kilka stanowisk bo G.K. do niej jezdzi, zresztą z firmy nie on pierwszy. Koledzy czy w innych lokacjach też takie wzory do menagerów macie ?

Lolek
@Wesoły Tomek 05.09.2018 15:17

O kilka, dokładnie o 2 chyba. A to dlatego, że jest pracowita, ma unikatowe umiejętności i ogromną wiedzę. Na detalu zjadła zęby i nie tylko, mercha ma w jednym palcu, panoramę w pierwszym lepszym kurniku stawia w 3 minuty, przynajmniej 10 expo, same paletowe i to wszystko bez żadnych negocjacji, na sucho. Po prostu, wchodzi i jest. Sprzedaż? Zawsze na plusie, ale nie jakieś tam michałki +3, tylko minimum +30. SOP to nawet nie ma co pisać, sam się robi. Przeterminy? Towar z CC się nie terminuje, po prostu to niemożliwe. To jest osoba po szkoleniach, z odpowiednimi kompetencjami, przedni mówca i motywator. Oby więcej takich ludzi w CC, tylko brać przykład.

zorro
@polas 26.08.2018 09:25

Mówiąc krótko "to (usunięte przez administratora) i prostak nie różniący się od rumuna, który pucuje mi lampy gdy stoję na światłach".

Superman

Może Cię usypia bo nie rozumiesz co do Ciebie mówi? Osoby, które do tej pory pracowały z Panią Patrycją nie narzekały na komunikację. Jest to bardzo konkretna, rzeczowa i bezpośrednia osoba, dzięki czemu każdy wiedział o czym mówi. Zwracam uwagę, że każdej osobie można dać feedback, więc proponuję nie obgadywać jak jakaś plotkara tylko wyrazić swoją opinię bezpośrednio najbardziej zainteresowanej osobie. PS: Tylko do tego trzeba mieć jaja!!!

Zdegustowany
@Superman 16.09.2018 19:04

To ty pewnie jesteś tym przez którego łóżko przeszła to miej jaja i się podpisz "Spiderman a nie piszesz bzdury szef jej i współpracownik Karol też ją chwała no ja posuwaj

Kasia
@Wesoły Tomek 05.09.2018 15:17

Ludzie pęknę ze śmiechu. Dopisujecie teorie spiskowe, użalacie się nad sobą, mędzicie, bo ktoś zaczął od Was wymagać? Pracujecie w korporacji, nikt nie ukrywa że trwa tu wyścig szczurów. Jak się nie podoba to wziąć tyłek w troki i poszukać innej pracy. To na prawdę nie jest trudne. Ale rozumiem że łatwiejsze jest nieuczciwe wystawianie nieobiektywnej oceny na forum internetowym. Ale słabo to świadczy o Was koledzy. Miałam przyjemność pracować z Patrycją i wiem jedno, jest wymagająca, inteligentna, bystra, nie da się oszukać, bo nie da wcisnąć sobie głupoty. Jest zdecydowana i konkretna. Jak dostałam opiernicz to wiedziałam za co. Nigdy nie odezwała się do żadnego pracownika w sposób przez Was opisywany. Jak oceniała to na konkretnej podstawie i w odniesieniu do faktów. Wierzę, że mogła powiedzieć że ktoś jest leniem ale na pewno nie użyłaby zwrotu który obrażałby czyjąś inteligencję. Proponuję wziąć się za pracę, zamiast mazać się na forum i wymyślać głupoty. Żałuję, że nie miałam w nowej firmie tak rzetelnego fachowca jak Patrycja.

Anna
@Zdegustowany 16.09.2018 19:18

Szanowni Państwo Myślę że pisanie tego typu informacji na anonimowym forum nie pomoże rozwiązać Waszych problemow. Uwierzcie najlepszym sposobem na rozwiązanie konfliktu jest konstruktywna zgodna z zasadami prawa i norm społecznych rozmowa. Z tego co już zdążyłam się zorientować to Szef Wasz jest osobą z którą można rzeczowo rozmawiać a to że wskazał córkę jako przykład w żadnym stopniu nikogo nie mobingowalo ani nie oznaczało że nie wierzy w Państwa umiejętności Nie jest miło czytać na temat zupełnie prywatnych spraw które nie powinny być tematami rozmów służbowych zwłaszcza na ogólnie dostępnym forum

pif paf
@Kasia 16.09.2018 19:18

Nie ma to jak wejść na go worka, poczytać o SOBIE komentarze, a potem wypisywać w obronie same pozytywy... Już by sobie Pani Patrycja darowała, naprawdę. I tak wszyscy już wiedzą. (usunięte przez administratora) na kółkach się zrobił. Dosłownie.

Pif
@pif paf 17.09.2018 18:10

Święta racja ta obłuda działa tak samo wszystko załatwia przez łóżko panowie ogarnijcie się przecież ja miałbym koszmar do końca życia budząc się przy tym pasztecie przez łóżko które dzieli z działem szkoleń ta kompetentna Pani się szkoli teraz szkoli się z nowego obciagania u kolegi po fachu

HR
@Pif 17.09.2018 20:41

Panowie ponosi Was i to bardzo. Poziom który w tej chwili prezentujecie mówi wyłącznie o Was. Przypominam że w Internecie nikt nie jest anonimowy, każdy zostawia po sobie ślad. A takie pomówienia są karalne, w chwili obecnej bardzo surowo. Proponuję zastanowić się mocno nad wypowiedziami, których poziom przypomina rynsztok. Życzę zdecydowanie więcej kultury inteligentym pracownikom, którzy tylko w wulgarny, a wręcz prostacki sposób starają się bronić swoich racji.

anty błaznom
@Pif 17.09.2018 20:41

Rozumiem że do swojej żony / dziewczyny / mamy tez się tak odnosisz ? Podpisz się bohaterze

Anty
@HR 17.09.2018 21:04

Proszę tylko o info czemu w tak porządnej firmie dział HR nie reaguje na nepotyzm szczerze naprawdę na rynku jest masa korporacji które w sposób właściwy reagują na związki pracownicze nie chodzi o to aby je likwidować ale etyczne jest aby jeden z partnerów zrezygnował z pracy Czemu później dziwi nas ze boli to Naszych pracowników SA przecież ludźmi mającymi uczucia i widzą pewne niesprawiedliwości...

Grzegorz
@polas 26.08.2018 09:25

Gdyby się ktoś odezwał to by dostał papier- chyba taka sytuacja miała niedawno miejsce w Warszawie prawda . Do zainteresowanych - zamiast wylewać żale na HGMM ,że są negatywne komenatrze w internecie może warto pochylić się nad kadra menagerska w Warszawie? Dlaczego nie zrobicie ankiety gdzie BD może ocenić współpracę z STL? Czyżby ze strachu przed wynikami.

Zdziwiony
@Lolek 06.09.2018 19:42

Lubię i szanuje Patrycję i uważam, ze negatywne komentarze są przerysowane - dokładnie tak jak ten !!!!!Panoramę stawia w 3minuty bez negocjacji , na sucho - mysle ,że sama zainteresowana by się pod tym nie podpisała. Czas ochłonąć.

Jeszcze kulturalny
@HR 17.09.2018 21:04

Witam HR Racja w internecie nikt nie jest anonimowy szkoda tylko że nawet HR nic z tym nie robi jak pracownicy zgłaszają sprawy które dawno przekraczają normy prawne, które są robione przez przełożonych.Jest to zamiatane pod dywan nawet sprawy z pogranicza Kodeksu Karnego. Pracownicy powinni pamiętać o narzędziu zwanym My Voice tutaj należy określić swoje niezadowolenie względem przełożonych oraz zarządu.I jak co roku nic z tym HR nie zrobi tylko standardowo system naprawczy pilnowany przez ZŁEGO przełożonego plus informacja że "ludzie pytań nie zrozumieli". Brawo HR Brawo

Gg
@Jeszcze kulturalny 26.09.2018 17:46

HR w CC to największa Sodoma I Gomora. Zwłaszcza Panie które na imprezach integracyjnych tak się bawią, ze na drugi dzień wstydzą się wejść do własnej łazienki, ze względu na lustro.

Moda na Sukces odc. 8432

Sporo jest związków nieformalnych w Coca Coli, a metoda wyglada tak. Szef i szybko awansującą w hierarchii firmy kochanica, która daje z siebie wszystko, nie pogardzi również zaproszeniem na loda.

anty błaznom
@Moda na Sukces odc. 8432 18.09.2018 08:46

Rozumiem że piszesz to na podstawie swoich doświadczeń ? bardzo "mały człowieczku". Podpisz się i pogadamy inaczej.

Moda na Sukces odc. 8433
@anty błaznom 18.09.2018 12:45

Pogadać i nie tylko to ja mogę z Tobą w cztery oczy na regionalnym albo pdf-ie. Myślisz ze Mar.... albo Grz....nie podziela mojej opinii. Znasz realia i wiesz jak jest zwłaszcza teraz. Po co mnie prowokujesz do podpisania? Czy naprawdę chcesz aby aż tak daleko to poszło. Przecież nie jest naszym celem demoralizowanie młodziezy tylko pisanie prawdy. Dobrze wiemy o tym, co się mówiło i wyrabiało na imprezach. Większość z nas nawet życie prywatne zastąpiło praca.

.....
@Moda na Sukces odc. 8432 18.09.2018 08:46

Niestety ale jest to fakt ... Ale przynajmniej było z czego a raczej z kogo się pośmiać .

Anty błaznom
@Moda na Sukces odc. 8433 20.09.2018 09:11

Dawaj! Nie mogę się doczekać. Bardzo chętnie się z tobą spotkam. Powiedz tylko gdzie i będę, może być nawet hgmm.

Grzegorz
@Moda na Sukces odc. 8432 18.09.2018 08:46

Znamy takie przypadki w Warszawie, szybkie awanse nie poparte wynikami czy sukcesami-a wręcz zaniżanymi targetami co by się negatywnie nie wyróżniła na tle zespołu . Jeśli ośmielisz się w jakikolwiek sposób skrytykować ową kochanice - jesteś skończony.

Moda na Sukces odc. 8431
@Anty błaznom 21.09.2018 17:30

Przyjedź do Gdyni na Hgmm i porozmawiamy. Drogę do mojego biura chyba znasz. Pozdrawiam AP.

ddtv
@Moda na Sukces odc. 8431 27.09.2018 21:33

A.P zjedz snicersa bo zaczynasz gwiazdorzyć

Niedowierzam
@Moda na Sukces odc. 8431 27.09.2018 21:33

Co tu się dzieje .....

PO
@Niedowierzam 02.10.2018 14:05

A co ma się dziać? (usunięte przez administratora)

Pytam

O co chodzi z campassem? Mój kierownik podchodzi do tego ze spokojem a inny straszy swoich bd, że będzie to miało wpływ na ocenę końcową przy PDF. Kto straszy to łatwo się domyśleć. Temat świeży z Poznania.

Podpowiedź
@Pytam 21.09.2018 17:56

Kolego Kam Pass nie ma wpływu na ocenę końcową. Powiedz swojemu kierownikowi żeby podrapał się po głowie!

Robot

Potencjalni pracownicy Coca Coli odradzam Wam pracy w tej Fabryce! Dzisiaj dostałem rozkaz od mojego kierownika, że mam wystawić obowiązkowo wniosek na urlop na piątek za tydzień! Ponoć to ROZKAZ dyrektora! Ale ja nie chcę! Wcześniej byłem już dwa razy zmuszany do niechcianych przeze mnie urlopów! Zostały mi 3 dni urlopu do końca roku! A jak mi coś wypadnie?a jak będę musiał wziąć urlop nieplanowany? To co zrobię? Dlaczego HR na takie coś pozwalają? Niedługo Ankieta Zaangażowania MyVoice. Na pewno odpowiednio ja wypełnienie! Dajcie nam pracować! Czuję się jak robot: to rób a tego nie! Jestem tylko zwykła kuklą! Pozdrowienia z Poznania!

Tomasz
@Robot 20.09.2018 20:11

W Poznaniu to norma. Stara ekipa odeszła troszkę przycichło i dalej zaczyna się robić (usunięte przez administratora) Stara szkoła „Ojca Dyrektora.”

Johny

Witam jezeli chodzi o rekrutacje mialem w sumie 4 etapy . 1 krótka rozmowa przez tel ogólnie czemu do nich.,co w poprzedniej pracy itp. 2 etap to test ogolne pytania i zadania do liczenia . 3 etap scenka przez tel sprzedazowa i 4 etap face to face .pozdro

Lubuskie \. Wielkopolskie
@Johny 09.08.2018 12:19

Jery ile lat temu to było ? Teraz biorą jak leci jeden etap normalna rozmowa scenka i jesteś pracownikiem cc. Otwarty uśmiechnięty i pewny siebie

Lubuskie \. Wielkopolskie
@Johny 09.08.2018 12:19

Jery ile lat temu to było ? Teraz biorą jak leci jeden etap normalna rozmowa scenka i jesteś pracownikiem cc. Otwarty uśmiechnięty i pewny siebie

Tttt
@Lubuskie \. Wielkopolskie 09.08.2018 21:27

Zmieniło się, jest tak jak Johnny mówi. Też tak miałem.

wsxedc
@Tttt 21.08.2018 23:13

Również miałem 4 etapy, przeszedłem wszystkie :)

Icek

Jeśli ktoś nie pójdzie szybko po rozum do głowy to chory projekt panorama doprowadzi do zwolnienia się z pracy wielu osób. Dajcie ludziom normalnie pracować. Miejmy jedynie nadzieję, że Leszek P uderzy dłonią w stół i powie dość tego absurdu!

kami
@Icek 08.09.2018 10:40

Już kilkanaście osób sie zwolniło przez ten projekt, a podejrzewam że kilka(set) szuka pracy przez ten absurdalny projekt....sam jestem po 3 rozmowach o prace przez to dziadostwo i zaraz uciekam ....

Raus
@kami 08.09.2018 18:09

Leszek stawia to również jako swój priorytet, jest i będzie to dla niego najważniejsze.Każdy SCM ma na to cisńienie z gory

Ciszek
@Icek 08.09.2018 10:40

Podobno od nowego roku ma się wiele zmienić na lepsze. Ma być mniej punktów w Panoramie. Od projektu nikt nie ucieknie - niestety.

Icek
@Ciszek 10.09.2018 05:35

Chyba że do innej firmy, co uczyniło już kilku kolegów z długim stażem i świetnych handlowców(wszyscy już pracują BTW) . Brawo coca colo.

paweł

WItam Pojawiło sie ogłoszenie na stanowisko External Services Manager Czy ktoś wie coś na temat tego stanowiska/czy jest to nowe stanowisko? Jakich pieniędzy można się spodziewać. Jakie auto służbowe? Jakie benefity?

789

Koleżanki, koledzy jak tam u was z Panoramą? Pytanie nie jest złośliwe, ale ciekawe jak to się wogóle kręci

Ggggg
@789 06.08.2018 18:00

Się nie kręci, nie mam na trasie żadnego punktu powyżej 65% A oni chcą minimum 85%

Ciszek
@Ggggg 06.08.2018 19:38

Trzeba teraz napisać prawdę aby te najsłabsze punkty wycięli z panoramy i będzie święty spokój bez oszukiwania. A nowych punktów nadających się do panoramy można poszukać na palcach jednej ręki w całej lokacji.

Jarno
@Ciszek 06.08.2018 19:55

A mimo wszystko nikt z tym nic nie robi, myślę że przez ten program to chyba będą masowe zwolnienia :)

Dhj
@Jarno 06.08.2018 21:35

Jest w ogóle pogrom z ankietami. Nie wiem jak u reszty ale u mnie 90% osób nie robi Reda i to kolejny już miesiąc.

Stefan
@789 06.08.2018 18:00

Zaczęli (usunięte przez administratora) się z panorama , wszystkie oddane punkty w panoramie musza mieć min 60% bo je wyrzuca i trzeba będzie oddać dodatkowe punkty a na trasach z nowych punktów nie ma już z czego wybierać. Na niektórych rasach jest nawet po kilkanaście takich punktów i teraz ciężko je podnieść do wymaganych poziomów a punktow na zastąpienie w bazie nie ma ( bo wszystkie sensowne zostały już oddane). Teraz tylko czekać ja to wszystko pierd...nie to tylko kwestia czasu bo te ich chore założenia nie są do spełnienia

Jack
@789 06.08.2018 18:00

Jest dramat. Jeśli ktoś nie oszukuje to nie zrobi. Tylko czekać aż kolejne afery będą i audyty.

Olwia
@Jack 16.08.2018 16:53

U was też kiero jeździ i odbiera punkty?Przecież to jest jakaś paranoja.

spidi
@Olwia 17.08.2018 15:30

Tak, jeździ z karteczka i sprawdza czy jest 85%

Ciszek
@spidi 17.08.2018 15:47

A co się stanie jeśli mu nie oddam panoramy? Zwolnić od tak nas nie mogą, sprawa od razu wygrana w sądzie pracy. Wymaganie od nas takich rzeczy na ładne oczy w sklepach podchodzi pod mobbing.

spidi
@Ciszek 17.08.2018 19:45

Nie mam pojęcia co się stanie, ale najgorsze jest to że ty nie oddasz a 10 innych odda bo będą się bać zwolnienia i zrobią te panoramy choćby mieli sie pokłócić w każdym sklepie, no i będzie słuchanie że ktoś może ty nie i jechanie ci po ambicji. Ale sam mam problem bo już nie mam gdzie tego robić a ludzie nie chcą wstawiać nawer 3-4 expo a co dopiero 7. Więc rozważam przejście do innej firmy bo za te same pieniądze można powiedzieć że sie nic nie robi, A u nas niestety coraz gorzej z wypłatami

xox
@Ciszek 17.08.2018 19:45

tutaj mobbing jest w białych rękawiczkach, niczego nie udowodnisz ... Jak nie oddasz panoramy to znajdą dziesiątki powodów ( oczywiscie mijajace sie z prawdą ) dla których bedzie powodem do zwolnienia, także jak mozesz to szukaj powoli innej pracy .Niestety ,ale taka prawda ,że dla tej firmy jesteś tylko numerkiem ,za którym nikt nie bedzie tesknił

5555
@789 06.08.2018 18:00

Ta firma to kpina. Wymagania i ciśnienie względem kasy która coraz mniejsza jest. Trzeba szukać coś innego puki dygnie 30tka i człowiek w tym fachu jako PrEdstawiciel Handlowy będzie już miał zamknięta drogę.

Gorol

Patrząc na dsr - a widać jasno, że okręt tonie. Współczuję tym z kredytami do spłacenia.

Aston Martin
@Gorol 25.07.2018 22:28

W DSR widzisz stratę do BP, a BP jest mocno założone vs LY, więc wcale nie oznacza to, że okręt tonie...

Bobik
@Gorol 25.07.2018 22:28

Spokojnie jeszcze chwila a na tym krecie zostanie tylko kapitan :), nikt tu nie będzie pracował za takie pieniądze przy takich obowiązkach

Aston Martin

Coca cola to wspaniała firma. Dzięki niej wiem co to braterstwo i zaufanie.

125
@Aston Martin 30.04.2018 22:20

Buhahaha

wawa
@Aston Martin 30.04.2018 22:20

Trącisz debilizmem

niezrodziny
@Aston Martin 30.04.2018 22:20

i bardzo rodzinna.

Scandia

Witam! Czy jest tu osoba, ktora moze wypowiedziec sie na temat pracy w ramach programu menadzerskiego Coca Cola Experience? A szerzej to po prostu w biurze w Warszawie?

Luk
@Scandia 09.06.2018 13:46

Cześć , Program menadżerski to fajna sprawa. W ciągu 2 lat przechodzisz przez 4 różne działy/ projekt (wokół głównego zainteresowania np Sprzedaż lub Finanse itp). Dzięki tym 4 projektom, poznajesz specyfikę firmy i łączące je zależności. Na programie Menadżerskim są młodzi ludzie z ciekawymi pomysłami i ambicjami. Fajne jest to że osoby z Programu tworzą swego rodzaju grupę / dział - trzymają się i wspomagają. Większość osób uczestniczących w programie które poznałem zostały w firmie, część osób jednak odeszła. Ogólnie uważam że program jest super i daje super możliwości, ale selekcja jest dość wysoka na starcie.

Scandia
@Luk 25.06.2018 13:20

Dzieki wielkie za odpowiedz. A Ty byles uczestnikiem czy obserwowales z boku? Bo aktualnie czekam na info odnosnie przyjecia juz po ostatniej rozmowie z dyrektorem i troche czasu minelo. Jestem swiadomy, ze program zaczyna sie od wrzesnia, ale mam pare innych opcji od polowy lipca i chcialbym wiedziec juz na czym stoje i czy warto je porzucic i poczekac. Dlugo czekales na swoja odpowiedz, jesli oczywiscie byles uczestnikiem?

Luk
@Scandia 27.06.2018 12:35

Nie byłem uczestnikiem, ale brałem udział w rekrutacjach i testach jako obserwator i kilka osób z programu było w moim dziale na projektach. Ogólnie proces rekrutacji trochę trwa i to jest jego największy problem ( przy tak dynamicznym rynku) ale cała reszta to duży plus. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć, wprowadzić zmiany poprzez projekty, mieć możliwość pracy z różnymi projektami i w różnych środowiskach/ działach, nie boisz się wyzwań to jest program dla Ciebie. Jeżeli chcesz coś znaleźć na CV , jakoś "przebimbać" 2 lata - szukaj czegoś innego. Jako ciekawy przykład podam, że jedna osoba z projektu menadżerskiego zorganizowała drużynę do gry w kosza na którą uczęszcza GM ( główny menadżer całej CCHBC Polska) więc osoby z programu mają szansę pokazać się na wielu płaszczyznach : pracy, innowacji, integracji i dobrej zabawy.

Jożin z bażin
@Luk 25.07.2018 11:22

Fascynujące.

Iwona

@anonymous, czy chciałbyś się wypowiedzieć na temat pracy w Coca-Cola? Jeśli jesteś pracownikiem w tej firmie to zachęcam Cię do tego, ponieważ mam wrażenie, że komentarz, który dodałeś nie jest zgodny z tym co chciałeś napisać.

anonymous

opinia

Iwona

@z, Twój wpis nie wnosi żadnych informacji o pracy w Coca-Cola. Jeśli pracujesz w tej firmie to powiedz proszę jak oceniasz pracę w tym miejscu? Wszystkie informacje, które dodajecie będą pomocne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w tej firmie.

Bartek

Każdy jest bohaterem ponieważ jest czas pracownika. A jak się skończy a tak będzie na pewno to taka firma daje poczucie bezpieczeństwa!!!!!!!!!!

Bolek
@Bartek 18.06.2018 21:16

4 rok z rzędu podwyżka Teraz 300zl brutto Więc nie narzekajmy

Weteran
@Bolek 20.06.2018 21:05

4 rok z rzędu zmiany na lepsze i zarobki w dół i to drastycznie,Proponuję porozmawiać z kolegami,którzy pracują dłużej niż 4 lata i zapytać ile kiedyś pracując ciężko można było zarobić.

kazaj
@Weteran 23.06.2018 10:46

Dokładnie, podwyżki są, ale targety coraz wyższe więc zarobki coraz mniejsze. Kiedyś 4 tyś nie było problemem, na chwilę obecną mimo podwyżek ciężko wyjść 3,5 tyś.

Monkey
@kazaj 23.06.2018 12:46

Chyba Tobie

Bobik
@Monkey 26.06.2018 16:12

To pochwal się jeszcze gdzie jeździ Twój towar?Francja,Anglia?A nie,sorry,wszystko w rynek,czyż nie?

Ciszek
@Bobik 27.06.2018 19:40

Gadasz głupoty Bobik. Jak dbasz o rynek to budżet na 100% z palcem w (usunięte przez administratora) zrobisz

Monkey
@Bobik 27.06.2018 19:40

Nie mam klienta z którym mam dilerkę. Moja średnia z 12 miesięcy to 4600. Chyba czas wziąć się za robotę kolego.

Bobik
@Monkey 28.06.2018 09:36

Kolego, pracuje w tek firmie długo, nigdy nie siedziałem w aucie pol dnia i nie jezdziłem do domu o 14, pracuje tyle ile musze a czasem nawet więcej. Nie znasz mnie więc nie obrażaj mnie mowiąc że jestem nierób. Rok napewno pracujesz więc powinieneś zauważyć ze trasa trasie nie równa. A znam takie co jeden z drugim nic nie robią a zarabiają.

Monkey
@Bobik 28.06.2018 16:25

Dlatego nie mówicie ze nie da się zarobić powyżej 4. Skoro trasa trasie nierówna to najwidoczniej jedni mogą inni nie. Jak wiadomo budżety są historyczne, nie zarobisz w tym, to może zarobisz W przyszłym. Pracuje tu 4 lata, jeszcze mi się nie zdarzyło wziąć podstawę nigdy przez te kilkadziesiąt miesięcy...

Matka
@Monkey 28.06.2018 16:40

Pracuję 5 lat i przeżywam swój najlepszy czas w firmie. Podwyżka, awans na starszego i drugie rero z rzędu otrzymuje kompletnie nie ułożona trasę. Efekt jest taki że przy solidnym przepracowaniu sklepów rzadko kiedy schodzę poniżej 5 tys na rękę. To nie fikcja. Przeorać ujęcie rynek, a zacznie się zwracać.

z
@Matka 30.06.2018 08:10

Pozdrawiam Agatko

Iwona

@Matka, z Twojej wypowiedzi wynika, że firma daje możliwość rozwoju. Czy możesz dodać więcej informacji o pracy w Coca-Cola? Jaka atmosfera pracy panuje w firmie? Co możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia? @xox, jeśli pracujesz w Coca-Cola to napisz proszę, co sądzisz o pracy w tej firmie.

Paweł

Firma daje poczucie stabilizacji więc może czas zacząć doceniać takie kwestie?

879
@Paweł 06.06.2018 13:20

tzn.?

xox
@Paweł 06.06.2018 13:20

tej stabilizacji po rero juz nie ma

Iwona

@Bolek na jakim stanowisku pracujesz w Coca-Cola? Czy podwyżki są przydzielane odgórnie czy może pracownik musi o nie trochę zawalczyć? Jak kształtują się benefity w Twoim dziale? @Bartek na jakiej podstawie uważasz, że firma Coca-Cola daje poczucie bezpieczeństwa w pracy? Możesz rozszerzyć temat?

Kłynbi

Super praca. Fajna kasa. Auto Berlingo 2 osobowe, praca pod i interkadra, żadnych premii.

9bž
@Kłynbi 26.05.2018 19:52

Super ze zadowolony jestes. ja tak samo stad nie rozumiem tej fali hejtu.

Kłynbi
@9bž 26.05.2018 23:49

Jedynie co to szkoda że premii nie ma żadnych i umowa zlecenie na 2 miesiące.Praca jak wszędzie po 10 do 11godzin.

xxxx
@Kłynbi 26.05.2018 19:52

Nie dajcie się j***ć przez interkadra, codziennie nadgodziny za które nikt wam nie zapłaci !

Sanir

No i posypaly się głowy STL z Rybnika. Tym razem najslabsze ogniwa odpadły ale każdego szkoda. Są przyjęcia w PC pewnie chętnie was zatrudnia i tam będziecie jednymi z najmocniejszych! Powodzenia

Matka
@Sanir 20.04.2018 12:19

Rybnik to został zmieciony z powierzchni ziemi. Dwóch stli wyrzucono, scm out, dwóch rzucili na Wrocław. Został jeden

Rozczarowany
@Sanir 20.04.2018 12:19

Mieszkam w mieście x, trasę dostałem w mieście y, 70 km w jedna stronę, kolega mieszka w mieście z, dostał trasę w mieście x, 70 km w jedna stronę, ciekawe jak długo damy radę zaczynać o 8 i kończyć o 16 na czas, teraz tylko wsiąść kasę za maj, zaklepać urlop na czerwiec , końcem czerwca złożyć wypowiedzenie, przeżyć wakacje i szukać normalnosci ????????????????

Szczery
@Sanir 20.04.2018 12:19

Sanir Ty na kolanach na Jasna Gore sie wybierz. To cud ze cie nie wy...li

Jontek
@Rozczarowany 20.04.2018 17:44

Chociaż Ci auto szybko wymienią jak kilometrów natrzaskasz.

matiz
@Rozczarowany 20.04.2018 17:44

Mam to samo, wczesniej 5 minut na trase teraz 60 km w jedna strone...masakra

Ciacho
@matiz 20.04.2018 20:11

Czyli teraz jak ktoś na urlop to niech zatrudnia dodatkowych back up ów , bo tylko nienormalny będzie robił swoją trasę i dymal 70 w jedna stronę na trasę kolegi lub kolezanki

wciaż Ambassador
@Sanir 20.04.2018 12:19

Najsłabsze ogniwa? Co za bzdury wypisywane przez sfrustrowanego BD, który pracuje przez zasiedzenie i którego nikt nie chce awansować ???? Pracowałem kiedyś z jednym z nich i nie dam powiedzieć złego słowa! To prawdziwa kopalnia wiedzy i filar tej Firmy, a bez niego już nic nie będzie takie samo... Takiej atmosfery i podejścia do ludzi to nie było chyba nigdzie. A tak w ogóle to czapki z głów przed dawnym Rybnikiem- kiedyś to była potęga w całej Polsce i to pod każdym wzgledem! Zniszczyły ją złe rządy i kiepskie decyzje. Zmiany zmiany, zmianeczki- a gdzie tu troska o klienta? Zobaczycie jak teraz wyniki sie posypią.

Zmiany
@wciaż Ambassador 10.05.2018 13:29

Zgadzam się w 100%. nic już nie będzie takie samo bez Rybnika. Zabrakło ludzi z wiedzą i zrozumieniem drugiego człowieka. Jedynie mogą się cieszyć osoby które miały okazję pracować/lub poznać to miejsce

Sanir
@wciaż Ambassador 10.05.2018 13:29

To fakt ale nikt sie tym nie przejmuje ,rok temu likwidowano dzial KA w ktorym grzmialo ,kipialo nt. tego ze wszystko popadnie w ruinę !! Ale nikt nie sluchal, po dokladnie roku przywrocono dzial KA z powrotem pod inna nazwa i z troche innymi BD i STL(bo starzy w większości skubneli odprawy i poszli ).Nikt nie poniósł konsekwencji za tak odiotyczne decyzje !

Zostaw opinię o Coca-Cola - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola