Coca-Cola

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1302 ocen.

Coca-Cola
3 1302

Opinie o Coca-Cola

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola

anonymous

opinia

Iwona

@z, Twój wpis nie wnosi żadnych informacji o pracy w Coca-Cola. Jeśli pracujesz w tej firmie to powiedz proszę jak oceniasz pracę w tym miejscu? Wszystkie informacje, które dodajecie będą pomocne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w tej firmie.

Bartek

Każdy jest bohaterem ponieważ jest czas pracownika. A jak się skończy a tak będzie na pewno to taka firma daje poczucie bezpieczeństwa!!!!!!!!!!

z
@Matka 30.06.2018 08:10

Pozdrawiam Agatko

Iwona

@Matka, z Twojej wypowiedzi wynika, że firma daje możliwość rozwoju. Czy możesz dodać więcej informacji o pracy w Coca-Cola? Jaka atmosfera pracy panuje w firmie? Co możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia? @xox, jeśli pracujesz w Coca-Cola to napisz proszę, co sądzisz o pracy w tej firmie.

Paweł

Firma daje poczucie stabilizacji więc może czas zacząć doceniać takie kwestie?

xox
@Paweł 06.06.2018 13:20

tej stabilizacji po rero juz nie ma

Iwona

@Bolek na jakim stanowisku pracujesz w Coca-Cola? Czy podwyżki są przydzielane odgórnie czy może pracownik musi o nie trochę zawalczyć? Jak kształtują się benefity w Twoim dziale? @Bartek na jakiej podstawie uważasz, że firma Coca-Cola daje poczucie bezpieczeństwa w pracy? Możesz rozszerzyć temat?

Scandia

Witam! Czy jest tu osoba, ktora moze wypowiedziec sie na temat pracy w ramach programu menadzerskiego Coca Cola Experience? A szerzej to po prostu w biurze w Warszawie?

Scandia
@Luk 25.06.2018 13:20

Dzieki wielkie za odpowiedz. A Ty byles uczestnikiem czy obserwowales z boku? Bo aktualnie czekam na info odnosnie przyjecia juz po ostatniej rozmowie z dyrektorem i troche czasu minelo. Jestem swiadomy, ze program zaczyna sie od wrzesnia, ale mam pare innych opcji od polowy lipca i chcialbym wiedziec juz na czym stoje i czy warto je porzucic i poczekac. Dlugo czekales na swoja odpowiedz, jesli oczywiscie byles uczestnikiem?

Kłynbi

Super praca. Fajna kasa. Auto Berlingo 2 osobowe, praca pod i interkadra, żadnych premii.

xxxx
@Kłynbi 26.05.2018 19:52

Nie dajcie się j***ć przez interkadra, codziennie nadgodziny za które nikt wam nie zapłaci !

Sanir

No i posypaly się głowy STL z Rybnika. Tym razem najslabsze ogniwa odpadły ale każdego szkoda. Są przyjęcia w PC pewnie chętnie was zatrudnia i tam będziecie jednymi z najmocniejszych! Powodzenia

Sanir
@wciaż Ambassador 10.05.2018 13:29

To fakt ale nikt sie tym nie przejmuje ,rok temu likwidowano dzial KA w ktorym grzmialo ,kipialo nt. tego ze wszystko popadnie w ruinę !! Ale nikt nie sluchal, po dokladnie roku przywrocono dzial KA z powrotem pod inna nazwa i z troche innymi BD i STL(bo starzy w większości skubneli odprawy i poszli ).Nikt nie poniósł konsekwencji za tak odiotyczne decyzje !

Piotr

Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym aplikować. Czy prowadza może rekrutację?

Zdziwony
@Ona 16.05.2018 18:17

Możesz coś więcej napisać? Co nie jest w porządku z tą firmą? Jak zarobki?

Lulu Vega

Co tam Lamusy z Coca coli? Upalne dni przyszły a wy nie macie już w maju połowy produktów. Co będzie w lipcu albo sierpniu? Ta firma jest zarządzana przez samych Neptykow jak widać.....

malinek
@Lulu Vega 29.05.2018 18:54

Spokojnie po wakacjach i tak odtrąbią sukces :) jak zawsze zreszta:)

Zenek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Weteran

I jak korpoludki, zadowoleni ze zmian? Więcej czasu dla klientów i mniej w samochodzie jak obiecywał Lesio? Tylko szczerze, bo z kim by nie gadał to pół dnia w aucie spędza robiąc setki kilometrów tygodniowo, a o czasie dla klienta można zapomnieć. Wróciły czasy kiedy wyszczać się nie ma kiedy. Dziękuję moja droga firmo za zmiany na lepsze i za kolejne spełnione obietnice. Ale na mój szacunek już nie liczcie. Nigdy. Już wiem na 100 % że macie to głęboko w doopie.

Kasztan
@spidi 16.05.2018 16:50

Nie ma więcej czasu na obsługę,ponieważ każdy po zmianach ma wiecej klientów . Utworzono na IC nowe stanowisko BD Premium - po 60 klientów na trasę, każdy inny BD IC ma ponad 200, obsadzone bez rekrutacji wedle uznania. Na FC rozpisane trasy bez sensu, BD robią dziennie masę km , pytanie jakie jest uzasadnienie biznesowe takiego rozplanowania ? Atmosfera fatalna, zarobki nie są adekwatne do ilości obowiązków , firma nie jest atrakcyjnym pracodawca .

DZ. Wewn. Cc

Informujęmy, że wyciągnę y konsekwencje od osób wypisujących nieprawdę na Cc Mamy wasze IP!

Ja
@DZ. Wewn. Cc 13.05.2018 18:10

Wyciągnąć to sobie możecie ale stringi z d@py, albo koszule ze spodni. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić Wszystkie Panie z działu HR w CC. Jesteście niezwykle łatwe i każdy może Was mieć....wśród nocnej ciszy, albo wśród znajomych na Facebókó...:)

Sanir

Wiecie ,że u nas w Kato zostałem już ze starej ekipy tylko ja i Mariusz?

Chuck norris
@Sanir 26.04.2018 21:52

Teraz jak cię namierzą to odpalą cię jak z wyrzutni rakietowej. Będziesz płakał całymi dniami i nocami, bo Coca Cola zabierze Ci czerwoną Skodę, iPada i telefon, a komornik chatę bo masz w kredycie. Później baba cię zostawi, bo znajdzie sobie jakiego lekarza albo inżyniera z Syrii i co zrobisz?

Morris

Z dniem 01.06.2018 wchodzi pilotażowo na okres 3 mcy program Red Referenc. Testujemy go już w Lokacji Warszawa. Od września będzie to parametr płacowy, który stanowić będzie 30 % premii. Teraz zrobić premie i wziasc full będzie ciężko.

anonymous
@O! 09.05.2018 15:45

Morris premia za reda zostanie 30%. Red Referenc kosztem IC packow czyli potocznie mówiąc sprzedazowej premii

Kropla

Nieśmiało zapytam, co się do kur wy nędzy dzieje z Kroplą Beskidu? Brak dostępności od blisko tygodnia? Czy planiści produkcji też mieli retro czy może to taka nowa polityka firmy? Czekamy do zimy?

147
@Kropla 09.05.2018 18:47

Do hurtu jeździ tirami za 70 groszy :), to po co tobie woda :))

Mua

KOCHANI życze zmiany pracy. NOWI scm poustawiani udaja teraz neutralnych chlopow... g.k. i jego lzy na konfe bo rozwalil rynek? Jego nastepca ktory zawsze wraca do tematu? Spokoj.niech zostana sami sobie :)

Fifa 2018

Niestety, ale ponizszy post dotyczacy obcięcia wizyt serwisantów to prawda. Spora część punktów pozostanie bez obsługi mercha, tam gdzie się da poucinane godziny na maxa. Co niektórzy, mający pod obsługą sporą część punktów serwisowanych przez mercha, będą chyba musieli brać ze sobą śpiwory do pracy, bo niemożliwym jest wyłożenie towaru na tych wszystkich punktach w godzinach pracy. Przeżyłem wiele głupich decyzji w tej firmie, ale ta bije wszystkie na głowę. Ktoś chyba zapomniał, że nie robimy w makaronach tylko napojach i skala oraz częstotliwość zamówień jest inna. Nawiasem dodać, że od dawna nie wykorzystujemy potencjału naszych punktów właśnie przez ograniczoną ilość godzin mercha i do niedawna zbyt duży natłok wizyt PH. Nie wiem do czego to wszystko zmierza, ale będzie śmiechu po pachy.

Brak slow
@Fifa 2018 08.05.2018 18:04

Jak źle to przenieść się do makaronów skoro tam tak lekko...

Spidi

Jak tam panowie po zmianach? Czyżby wszyscy byli zadowoleni? :)

spidi
@Zespół RED 08.05.2018 16:53

A czy pytanie jak po zmianach to jakieś pogarszanie morali?? Myśle że to nie ja je pogarszam a jednak takie zespoły ja wy :) Pozdrawiam cieplutko :))

Ufoludek

Ludu pracujący BD Czy po tygodniu pracy w nowych realiach wiecie już ze firma was znowu przekręciła. Wiecie już dlaczego na MT macie dwie wizyty w tygodniu. Bo od 15 maja nie będzie merczow na leclercach, carefurach, Intermarche i innych. Zadzwońcie do swoich merczow z kursora i interkadry to wam potwierdza. Czyli masz wizytę w pon robisz Reda, a w środę wracasz ustawiać wszystko. Najlepiej być z samego rana to może jeszcze dostawa nie dojedzie ???????????????????? i robisz Reda znowu. Tak władza obywatela G.K znowu wyrolowała lud pracujący. Sprawdźcie sobie agendę czy macie wizyty w dniu dostaw do MT zwłaszcza tam gdzie robicie zamówienie czyli leclerc, auchan, itd. Pozdrawiam Ufoludek

Zespół RED
@Ufoludek 07.05.2018 20:59

Kolego musieliśmy zadbać o koszty ponieważ kontrakt z Lidlem i Biedronką dał nam volumen ale zabrał profit.

Co tam

Panowie a co tam w Kielcach i Rzeszowie jaki podział rynku?

anonymous
@anonymous 30.04.2018 08:42

Awansował :)

Colaż

Koledzy, kto ma info do kiedy wymieniają samochody?

Ggg
@Colaż 04.05.2018 21:42

Do końca roku planowana jest wymiana wszystkich aut. Co 2 tyg do lokacji ma przychodzic harmonogram najblizszych wymian

Aston Martin

Coca cola to wspaniała firma. Dzięki niej wiem co to braterstwo i zaufanie.

wawa
@Aston Martin 30.04.2018 22:20

Trącisz debilizmem

Andrzej

coś o Andrzeju P.? jakim jest gościem?

mms
@Andrzej 20.04.2018 23:27

Nic z nim nie zrobią. Jest poukładany z zarządem. Przy każdej kontroli jego przydupaski stlki świadczą na jego korzyść. Andrzejek ma teczki na każdego jak w ABW. Jedyne co bym sprawdził to samplingi które aprobował i faktury wersus wydatki na imprezy integracyjne i rzeczy zakupione do lokacji. Należałoby zrobić inwentaryzacje tego co kupił i porównać z fv kosztowymi. Kolejny temat to ludzie których zwalniał z tego aby płacili za kilometry przejechane w czasie wolnym od pracy. Bo byli równi i równiejsi w tym.

Nie będę zmieniał miejsca prac

Dzisiaj się dowiedziałem ze zmieniam lokacje, ale pisma z hr nie dostałem o zmianie miejsca wykonywania pracy, a tak powinno być zgodnie z przepisami, wiec sobie te zmiany chwilowo mogą wsadzić w buty, a gdy takie coś zostanie dane do podpisania mam prawo odmówić co automatycznie powoduje wdrożenie procesu wypowiedzenia umowy w trybie normalnego wypowiedzenia tj 3 mce i daje to podstawę o odprawę na drodze prawnej, O tym chyba zapomnieli robiąc tak chore zmiany

Tt
@Nie będę zmieniał miejsca prac 21.04.2018 00:51

A jak ci powiem ze będziesz. Zmusza cię. Czego się nie robi dla skody w gazie i iPada

CC HBC WAWA

Panowie proszę zabierzcie się do pracy. Wkrótce na wiosnę tego roku będzie specjalnie dla Was moi drodzy specjalny event w związku z powstaniem FUZE TEA. To nowa marka na rynku herbat w butelce. Na dwudniowym szkoleniu dowiecie się wszystkiego o o Fuze Tea oraz dostaniecie próbki dla Was i dla Waszych Rodzin. Pamiętajcie o pustych bagażnikach bo każdy metr sześcienny się przyda na Fuze Tea. Rusza specjalna kampania . Nie poddawajcie się i walczcie na swoich rejonach. A pieniaczom mówimy głośno NIE! Z pozdrowieniami Wasz Kolega z pracy.

Alpacino
@Tytus 04.03.2018 22:19

Hubuś+ Oskarek = Love Kubuś+ Oskarek + Andrzejek= big love

polo

Szukam mocnego handlowca co ogarnie "jakieś" ilości peta i puchy . kalex24(małpa)op.pl

anonymous
@Hans 19.04.2018 04:58

DW i EL

Kibic F1

Już dajcie spokój tym STL-om oni maja innne problemy w głowie!! Przyjdzie nowy szef i trzeba będzie się układać na nowo!! Ludzie z rozdania Andrzejka maja problem bo trzeba kupić nowa wazelinę.... ale napewno jakoś się ułoży ktoś wsadzi nowego szefa do auta i pojeździ po rynku i pokaże jak to tu jest złe a jak u mnie super!! Ale nowy dyro będzie już miał obraz wszystkich ludzi przecież to poplecznik Andrew!!!

HiFi

No i po imprezie lokacji Poznań. Dyrektorek wysłał swoje pieski żeby nakręcali atmosferę, dał im wódkę, whisky i zabawa trwała. Najgorzej na tym wyszedł damski boxer, ktory chodził biedny od stolika do stolika żeby ktoś się z nim napił aż w reszcie przyjęła go pod opiekę jego Area. Tak właśnie kończy się bitka z Ludem!

Pawcio
@Janusz 18.04.2018 21:08

Czarek daj spokój aby wypisywać takie teksty i użalać się nad sobą. To było słabe. Wstyd!

Zostaw opinię o Coca-Cola - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola