Coca-Cola

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1158 ocen.

Opinie o Coca-Cola

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola

Borys

Czy z podstawowym mam szanse na pszedstawiciela. Czy tyko zatrudiaja wyksztalciuchow ? Widze ogłoszenie na Gniezno i nie wim czy zanosic papiery. Gdzie w Gnieznie jest siedziba firmy ? Znam derektora Pana Czarka tylko gupio tak się pytac i nie chce po znajomosci.

Dolar
@Borys 22.01.2018 08:07

Masz duże szanse. Z podstawowym możesz zatrudnić sie jako zbieracz puszek coca-coli. Amelinium jest w cenie wiec zarobisz więcej niż przedstawiciel na Gniezno.

Szept

Tak sobie siedzę i myślę: gdzie ja jutro zaparkuję no i gdzie zrobię siku? W nowej siedzibie lokacji Poznań jest 1 kibelek na 50 panów i brak parkingu( przepraszam jest! Po drugiej stronie ulicy w błocie bez pasów dla pieszych-tak informacyjnie dla Jacka M.) Pierwszy hgmm to totalny niewypał organizacyjny. Szukanie miejsca postoju i kolejka do kibelka. Czy jutro coś się zmieni? Korzystając z okazji: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!

Marrow
@szklanka do połowy pełna 10.01.2018 16:42

Dajecie radę?

Fakty
@szklanka do połowy pełna 10.01.2018 16:42

Proszę wsiąść się za prace a nie narzekać. Czas narzekania się skończył. A jak się nie podoba to droga otwarta. I proszę przestać wypisywać już bzdury.

Jhony

Mam pytanie. Dlaczego czas pracy jest liczony dopiero jak dojeżdżamy do klienta? Przecież czarno na białym czas powinien byc liczony od wyjazdu z domu. A do tego jeżeli mamy umowę o pracę i czas pracy 8 godzin dziennie to każda kolejna godzina jest godziną nadliczbową płatną 50%. A tak nie jest. Kto może niech się wypowie. Pozdrawiam

Walker
@Jhony 20.01.2018 19:42

Spytaj Marioli ;-)

Stary
@Jhony 20.01.2018 19:42

Czas pracy jest nam liczony od wsiadniecia do samochodu i wrucenia do domu.

Stefan

Czy ktoś słyszał kiedy będzie kolejne rero i zwolnienia?

ByłyAUDYTOR

Kojarzy ktoś z Was Mariolę z Katowic? Jakieś opinie?

CORPOLUDEK
@ByłyAUDYTOR 16.01.2018 18:54

Jak ty jesteś były to co się interesujesz Mariolką? Gdzie indziej sobie kobiety szukaj.

BezPaniki
@ByłyAUDYTOR 16.01.2018 18:54

Chyba wiem o jaką paniom ci chodzi ;-) Sympatyczna nie ma co? Napisz coś więcej .Może nożyce się odezwą ;-)

Coca cola

Moze GÓRA powinna przeczytać i zastanowić się.... http://innpoland.pl/140393,w-koncu-potwierdzili-to-o-czym-szepcze-sie-od-lat-praca-w-korporacji-moze-doprowadic-cie-do-psychiatryka

Carmen

Nie rozumiem tego. Jak się praca nie podoba to po co w niej jesteście? Bo za taką kasę nic nie znajdziecie innego leniwce. Zatem do roboty lub zmienić pracę, a nie wylewać pomyje.

były pracownik
@Carmen 15.01.2018 22:32

"za taką kasę" otwórz oczy, to co dostajesz za wkład który dajesz to jałumużna. Odszedłem 4 lata do innej branży, takie zarobki jak w koli max można mieć jako podstawę na początek w normalnej firmie.

Zapytanie

Pisaliście o Białymstoku i SCM, widziałem ze STL -em IC została dziewczyna z dwuletnim stażem. Jest aż tak dobra ?

Ja
@Zapytanie 15.01.2018 16:05

Może wreszcie odpowiednia osoba. Życzę jej jak najlepiej !

Zapytanie
@Ja 16.01.2018 12:54

Dzięki za odzew. W taki razie powodzenia dla niej !

Daniel

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Spriteciarka!

Jestem zaskoczona bardzo pozytywnie premią świąteczną! W końcu jakaś firma potrafi docenić pracowników! Wszystkim Colarzom i Colarkom ,życzę najlepszego w Nowym Roku!

wawa
@Spriteciarka! 30.12.2017 13:48

O jakiej Ty (usunięte przez administratora)premii mówisz?

wawa
@Spriteciarka! 30.12.2017 13:48

Przestań pi....lić. Żadnych premii nie było. Jedyne co to wypłata świąteczna z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych, czyli z Twoich własnych pieniędzy. CCHBC Nie dało od siebie złotówki nigdy odkąd są w Polsce. Tyle w temacie.

Hubi aim the beast !

Hej Jestem Hubi i Andriu mnie lubi i fotki fuza wysyłam a wy nie he he he

Miał
@Hubi aim the beast ! 06.01.2018 18:03

Lepiej nie robić nic a pöźniej zaśpiewać. Znowu w życiu mi nie wyszło. Znowu w życiu mi nie wyszło?

Zażenowany

Panowie,a dlaczego nikt nie zajmie się SCM z Bydgoszczy'? Facet przez przeszło dwa lata swojej pracy w tej funkcji zwolnił lub postawił pod ścianą mnóstwo bardzo dobrych kierowników i handlowców, których już nie ma! Stosuje mobbing i mimo tego, że jego bezpośredni przełożony M.G. wie to bardzo dobrze od tych co już odeszli i tych co nadal pracują NIC Z TYM NIE ROBI. Nie wystarczy robić dobrej miny do złej gry, gdzieś jest granica.

Abc
@BPCC 06.01.2018 11:19

To go zabierz,bo bliższa współpraca wcale nie jest kolorowa. Ciekawe na czym wyrobiles taka opinię

Nicki
@Abc 06.01.2018 16:14

SCM z Bydgoszczy rzeczywiście jest jednym z najlepszych kiedy jest źle mówi że jest źle. Bez owijania w bawełnę i robienia brązowego noska i jest bardzo za swoimi ludźmi. Więc nie rozumiem tego hejtu

anonim

(usunięte przez administratora)

A.

Na podstawie obserwacji, stwierdzam że Białystok nie jest gorszy od Gdańska, bo też ma swojego „Bolka”. Każdy wie jak było, a on dalej udaje, że nie wie o co chodzi.

Fuze Tea o smaku "hate"

Ale w tym Białymstoku są wylewni. Tak naprawdę takie sytuacje są w całej Polsce, nie do końca rozumiem, przecież kiedyś to firma nawet płaciła za polecenie pracownika, który utrzymał się na powierzchni "szamba" CC przez 6 mies a teraz to jakieś przestępstwo, że pracuje jakiś znajomy na najniższym możliwym stanowisku w sales? a jeśli chodzi o zdjęcia to teraz każdy na swoim rynku robi fotkę i jeszcze wysyła do bazy MMS, czyżby wszyscy jesteśmy "konfidentami"? Happy New Year !

BurdelNaKółkach

A i jeszcze jedna lektura dla was???????? na pewno o tym wiecie ale w ramach przypomnienia. NIECH GÓRA SIĘ DOWIE!!! Drogie Koleżanki i Koledzy, Będąc częścią rodziny Coca-Cola HBC razem tworzymy jej wartości oraz historię. Każdy z Nas poprzez codzienną pracę dokłada się do sukcesów naszej Firmy. Ważną częścią sukcesu jest wzajemna współpraca, ochrona naszych ludzi i naszych wartości. W związku z tym chcielibyśmy przypomnieć Wam, że w przypadku zachowania o charakterze nieetycznym lub niezgodnym z naszymi wewnętrznymi zasadami macie możliwość poufnie i anonimowo zgłaszać wszystkie Wasze obawy. SpeakUp! Line nr tel. 00-800-151-0067 – specjalna linia telefoniczna prowadzona przez niezależną firmę

Cieśnianin
@BurdelNaKółkach 04.10.2017 18:44

Tak, tak w Lokacji Białystok było zgłoszenie na wielkiego Menagera P.L. że zatrudnia rodzinę i że faworyzuje a wszystko zostało zamiecione pod dywan, a ludzie z „audytu” dali do zrozumienia żeby dzwonić jak ma się dowody a podczas rozmowy z pracownikami o nic takiego nie prosili.

Antytroll.

Zero trollowania w Poznaniu! Ale jakie są fakty: 1. Atmosfera była miła bo słynny damski bokser z zielonej góry nie pił! I ma szczęście bo nikt z nim by się nie napił! 2.asystentka była bardzo ładnie ubrana 3.minus taki,że jak to zawsze bywa kiedy organizatorem jest nasz Generał-zabrakło alkoholu! Trzeba było robić zrzutkę. Ogólnie impreza na plus.

stop hejtującym trollom

I po Wigilii w Poznaniu, wszystko ładnie, w porządku... klasa. Pozdrawiam zdroworozsądkowych.

Sam wiesz kto
@stop hejtującym trollom 15.12.2017 18:48

Dzięki i nawzajem! A trolowaniu mówimy stanowcze nie! Do zobaczenia w pracy! p.s.W prawym tylnym kole masz mało powietrza. Zerknij sobie...

Trolll
@Sam wiesz kto 22.12.2017 09:08

Krystek namierzyli cię. To ty wozisz się na flaku. Andrzej jest wkurzony.

Jadwiga z Tesco

W Poznaniu po Wigilii jest ładnie i pięknie bo jest atmosfera. Były bony, paczki i premie w grudniu. Misie i reniferki plus szklaneczki do garażu. Poklepywanie się po plecach i pryszczach dodatkowo daje plus. Andrzej to zacny menadżer potrafi docenić tych co mocno trzymią rękę tam gdzie jest ciemno i słońce dochodzi tylko podczas lewatywy. A i na koniec jeszcze spytam się kto jest teraz HUNTEREM w Poznaniu?

Rozgoryczony

Co to za nowa trenerka na południe ??? Coś niemożliwego ktos po studiach , zero obeznania i trener , chora sytuacja . To tak jakbym gotować nie umiał a chciał byc kucharzem .

Zmyki

Jutro zaczynaja panorama 2018 Jest telekonferencja panorama baza 2018, oczywiście stl ci prawdy znowu nie powie, powie ze ma być tak pięknie i t p. Jak z rtm, firma zjeżdża na psy, wszyscy z nas się śmieją, tysiące parametrów, zarabiają tylko dilownicy bo normalnie to nie dogonisz CNR i transakcji, zreszta z panorama 2016 pewien dyrektor to nawet powiedział ze to tylko do końca roku, później będzie spokój, a w styczniu mówił ze nic takiego nie mówił chociaż było wtedy 44 świadków na to, po tym panorama stała się permanentna a on nawet został twarzą panoramy. Ciekawe czym będziemy płacić za 6 ekspozycji na sklepie, których kontrakty nie obejmują. Klienci przebudźcie się i wygonicie nas ze sklepów. Takie życzenie świąteczne noworoczne. Pozdrawiam lud pracujący

CCichosza

Panowie to prawda ,że od stycznia kończy się zatrudnianie przez zewnętrzne firmy? Wszyscy będą pod CC HBC pracować?

Była PH w CC HBC

Zwolniłam się po tym jak mnie dwa razy audytor u.....ł i góra mi pojechała po premiach. Ponad 1000zeta mniej .Podziękowałam bo nie będę się o prawdę wykłócać

no Langer
@Była PH w CC HBC 10.12.2017 21:05

W firmie jestem kilka lat i pamiętam jak KA w Katowicach zawsze walczyli z audytorami podczas rozbieżności nawet do tego stopnia że wyciągali filmy z monitoringu które byly dowodem niepodważalnym i zawsze uznawano ich racje,mieli też mocnego STL-a który wstawiam się za nimi ale byl niewygodnym to go RTM zweryfikowal jak i kilku BD KA którzy mieli jaja.

Ciekawe

Co to za rekrutacja na kierownika zespołu w Bydgoszczy ? Jest vacat? Aktualne ?

Sanir

A teraz nadchodzi moja ulubiona pora roku w CC gdzie wszyscy się kochają składają fałszywe życzenia i obdarowują się pięknymi prezentami. Mam nadzieję, że to moje ostatnie swieta w CC a na wiosnę RTM biorę odprawę i adios????. Wszystkim życzę Merry Christmas and perfectly new years ????. Nie udzielam sie juz często bo STL mnie zbyt moco dojeżdża ????

ahhh
@anonymous 06.12.2017 00:03

A Ty jesteś pewnie nie ANONIMOWYM lizidupkiem firmowym i dlatego nie narzekasz. No niestety nie każdy zniży się do poziomu włażenia w (usunięte przez administratora) :) powodzenia

anonymous
@ahhh 06.12.2017 11:56

Podziwiam poziom wypowiedzi nie wchodzę nikomu w (usunięte przez administratora) ani nie jestem lizidupkiem porostu jestem człowiekiem i potrafię realnie oceniać otaczający mnie świat bez żalów do wszystkich o wszystko tylko zaczynam od siebie.Jestem byłym pracownikiem CC HTC lokacji Lublin który sam zrezygnował z pracy bo wie że jeżeli nie mogę czegoś zmienić a się z tym nie godzę to świat na CC HBC się nie kończy ba nawet jest lepiej, szkoda tylko że bez niektórych fajnych ludzi którzy jeszcze pracują w CC HBC.

Ciszek

Panowie słyszeliście coś o nowej ankiecie RED jaka ma wejść od stycznia? Podobno na plus będzie brak pytania o zgodność cen, ale za to w każdym punkcie ma być Panorama czyli po minimum 3 ekspo w redzie tak jak w POS plus cały asortyment. To już jest paranoja.

rambo
@Ciszek 04.12.2017 17:25

No w sumie chyba nie sadziłeś że będzie łatwiej, ta firma już zeszła na psy niestety

Lol
@Ciszek 04.12.2017 17:25

No to bedzie trzeba STL ki nowe umowy przygotować , juz nikt z nami nie bedzie handlował

kacperek

No to stało sie faktem od 1 marca łączenie lokacji nastąpi.Gdansk ze Szczecinem ma być. Kolejne zwolnienia redukcje i poklepywanie sie po plecach jakie to korzyści płyną z rtm. Ale ludzie w tej firmie którzy nią kierują maja poryte czapki. No i powrót do KA jak najlepsi z KA odeszli albo właśnie odchodzą. Jednym słowem zaczynam wierzyć w opinie jakie krążą o firmie, ze mądrzy odeszli a zostali tylko lojalni.

Turysta
@kacperek 28.11.2017 00:04

Kacperek, zmień dilera albo bierz pol tego co przyjmujesz. Szczecin z Gdanskiem? Pomyślmy...a nie lepiej Wrocław z Rzeszowem - piękna autostrada wiec i komunikacja lepsza. W sunie to Poznań z Warszawa ten można. Ale nie....juz wiem! Polska jako jedna lokacja. TAAAAAK.

stary

W Kato wczoraj pojawił się jegomość G.K w towarzystwie regionalnego, pojechali do Eleclerca w Sosnowcu i dostali epilepsji, na sklepie syf brak ekspozycji w punkcie gdzie red Index byl na poziomie 98%. Ciekawe co zrobi "mądra" głowa ktora twierdzi ze KA BD są niepotrzebni ??? Kto poniesie konsekwencje tego,ze z rynku zjechaly 1000 palet i ekspozycji w MT po działaniach murgrabi?

ccc
@Obserwator 24.11.2017 12:05

Na szczęście już tam nie pracuje ... nie sama coca cola czlowiek zyje... słaby z Ciebie obserwator hehe. Pewnie Ty siedzisz teraz w domku zamiast pracować i twierdzisz ze reszta się leni. Sądzisz po sobie ha ha...

kacperek
@Obserwator 24.11.2017 12:05

obserwator niedługo nie bedziesz miał kogo obserwować i skończy sie "lenistwo" w godzinach pracy i strofowanie ludzi. Skończy sie szpanowanie golfikiem na WI w białej koszuli i marynarce.

PaniHandlowiec

Dziękuje!Gdzie indziej też się to potwierdziło.Koniec tematu niech gdzie indziej jeleni szukają. Jutro idę na rozmowe pracy w dużej hurtowni ;-) Trzymajcie kciuki!A CC to ewentualnie do drina jak czegoś inngo braknie...

Ciszek

Panowie czy coś wiadomo o ankiecie myVoice czy przemilczenia sprawę ze względu na wyniki?

Ha ha
@Ciszek 21.11.2017 17:27

Pytasz o "anonimowa" ankietę robiona na tabletach służbowych ha ha ha ? ;) wszystko idzie z naszych kontowarzyszy służbowych wiec pewnie nikt nie odważył się prawdy napisać :) śmiech na sali...

Ccv

Obejrzyj film „Alternative Coca-Cola Christmas Advert” w (usunięte przez administratora) - swietna reklama coca coli na swieta od green peace

anonymous
@Bd 23.11.2017 18:32

Przyzwyczajenia konsumenckie i mentalność, ale przede wszystkim koszty. Czy wprowadzenie opłaty kilkunastu groszy za foliówkę spowodowało mniejsze zużycie przez konsumentów? No chyba nie. Tu nie jest idealnie, ale gdzie jest? Te wszystkie żale i w ogóle stękanie na CC...pracy jest mnóstwo, wyjrzyjcie za okno tylko... A jak Wam tak źle z tymi butelkami to nie bądźcie hipokrytami i ich nie sprzedawajcie. Pozdrawiam

Głos z Poznania
@Bd 23.11.2017 18:32

Wystarczy zeby przeszli na szklo i wtedy nie bedzie plastiku Przyzwyczajenia konsumenckie i mentalność, ale przede wszystkim koszty. Czy wprowadzenie opłaty kilkunastu groszy za foliówkę spowodowało mniejsze zużycie przez konsumentów? No chyba nie. Tu nie jest idealnie, ale gdzie jest? Te wszystkie żale i w ogóle stękanie na CC...pracy jest mnóstwo, wyjrzyjcie za okno tylko... A jak Wam tak źle z tymi butelkami to nie bądźcie hipokrytami i ich nie sprzedawajcie. Pozdrawiam

Grupa Ż.

A co tam u p.Daniela D. z Kielc ? Te same działania co w Grupie Ż.

Astronom
@Grupa Ż. 21.11.2017 18:17

Czyli jakie działania?

anonymous
@Astronom 22.11.2017 07:28

Ma być i ch.. plus poniżanie i gnojenie ludzi,ważne by cyfra się zgadzała i nie ważne czy faktycznie jest to zrobione.Ps.Przy wpadce umywa ręce i zaprzecza wszystkiemu.

cccc

Ta firma schodzi na psy. Albo jesteś przydupasem STL i liżesz tam gdzie trzeba albo nie istniejesz i jadą po Tobie jak po burej su... karierę robi ten ktory wie gdzie się zakręcić i komu lizać. Opieprz notorycznie od pseudo Managerów bez szkoly, którzy nic konkretnego nie robia ... podobno lokacja łód jest "najlepsza" , wynik musi być i "ch..", cyrk z małpkami... i chłopcami na posylki panów STL ... :)

PaniHandlowiec

Pilne!Potrzebuje opini na temat pracy jako PH przedstawiciel. Jest praca jako handlowiec współpracujący(z d.. nazwa zawodu). 1.Czy to prawda ,że w pierwszych miesiącach pracuje się pod zewnętrzną firmą za najgorsza stawkę? 2.Czy to prawda ,że dostaje sie ..............e 2 osobowe Fiorino i trzeba płacić za jazdę nim po pracy? Mam kilka propozycji pracy i się waham bo w CC obiecują cuda wianki ale po kilku miesiacach. W Pepsico zatrudniają bezpośrodnio i jawnie warunki podają. Pomocy!Mam kilka dni na podjęcie decyzji

123
@PaniHandlowiec 20.11.2017 15:47

prawda co piszesz, lepiej iść gdzie indziej, chyba że lubisz rozbić za marne pieniadze po 2 trasy i 11 godzin

swiezak krzys
@PaniHandlowiec 20.11.2017 15:47

Nawet się nie zastanawiaj tylko wybierz jasną drogę i przekaz , jak widzisz hi na poczatku obietnice to tylko zle świadczy o rekruterze i o tym , że szuka na szybko i byle kogo żeby zapewnić sobie zatkanie dziury po wakacje. Jak juz ktos wstąpi do cyrku to wtedy się oczy zamieniają w księżyce,to co juz wiesz to Pikus w porównaniu z tym co czeka BD w szeregach CC . ODRADZAM!!!!

Ewakuacja

A teraz jeszcze wrócił problem inwentaryzacji lodówek w punktach przekazanych partnerom hurtowym. Oczywiście wraca nam na trasy, tyle ze co tydzień będą dochodzić nowe lodowki do znalezienia bo inwentaryzacja naliczana jest w trybie tygodniowym, A miało być tak pięknie, przy kick off RTM, mówiono mamiono ze będzie scanowacz lodówek z agencji, ze partnerzy z hurtu to zrobią. A teraz znowu wszystko nam wraca. To tylko wszystko pokazuje jak obywatel G.K bardzo się pomylił z RTM. i nikt mu się nie umie postawić,tylko brniemy w pańoramy, wstawianie pseudo lodówek teraz by cyfra się zgadzała,CNR, transakcje itd, by pokazać ze to jednak funguje, a wszystko to jedna wielka abstrakcja by zatuszować brak kompetencji naszego Obywatela, który u mie tylko dociskać, był kiedyś taki dyrektor hrabia pruśki, wiecie który który nie chciał malowania świata na czerwono przy market tourach, ale chyba był za normalny i nie pasował władzy, Happy x mass koledzy

Kubek
@Ewakuacja 16.11.2017 19:20

Hehe a u mnie nie będę pisał gdzie to najpierw skanują chłopaki z agencji a potem my.Do odnalezienia są setki jak nie tysiące lodówek w,których co jest? Sami wiecie ;-) Szukać trzeba czegoś innego...

Kordek(znajomy znajomego)
@Kubek 20.11.2017 15:54

Za te szukanie jest jakaś premia?

big lebowski

Wczoraj przed szkoleniem w poznaniu mój kieras mówi do mnie ze albo zaczynam wystawiać lodowki do klientów albo on wystawi mnie ze swojej arei i trafie do smorkow do umieralni.

Lodowkowicz

Pozdrowienia z Poznania! Nie wytrzymałem. Albo mam działać zgodnie z Kodeksem Postępowań albo nie! Temat lodówek zakręca koło! Nasz Generał wpadł w panikę bo w Poznaniu nie zamyka się temat lodówek i wyznaczył targety na wstawienie lodówek.w poniedziałek dostałem informację, że do wtorku mam bezwzględnie wystawić wniosek na lodówkę! Stlowie poddenerwowani uspakajają,że to pozwoli zrealizować target lokacji. Komu mam ją dać? Babci?wujkowi?sąsiadowi czy pani z okienka? W gastro gdzie była możliwość to już lodówka stoi! Wiadomo,że klient weźmie kolejna na zaplecze! Ja nie chcę znowu szukać zaginionych lodówek! Do dziś ciągnie się smród takich działań sprzed 2 lat. Czy ktoś może sprawdzić gdzie trafią lodówki montowane do końca roku? Oni każą my wstawiamy! Proste!

jak ankietę sie robi w ipad
@Lodowkowicz 15.11.2017 20:17

Goraczka na wstawianie sprzętu trwa w najlepsze. Andriu i jego leśne skrzaty cisną a sami nie potrafią ankiety red na ipadzie zrobić. Bezradne kaleki.

1236
@Lodowkowicz 15.11.2017 20:17

Na południu podobno to samo, chcą się normalnie skichać z tym wszystkim

1000 500 100 900

Pracowałem w cc i powiem że to dobre miejsce aby się na chwilę zatrzymać,zdobyć jakieś nowe doświadczenie,przeżyć trochę nerwów i upokorzenia tylko po to aby w kolejnej pracy docenić święty spokuj,że jesteś ważnym ogniwem zespołu itd Mnie odstrzelono w Rtm i byłem załamany tym że wylecialem za dobre wyniki...ale dzisiaj jestem bardzo wdzięczny za ten ruch Mam pracę gdzie szacunek i spokuj to codzienność,podstawę mam większą niż w cc z redem i premia, I każdemu kto ma już dosyć tego co się w cc dzieje radzę poszukać innej pracy bo naprawdę uczciwie pisze że może być znacznie!! Lepiej za większe pieniądze.bez GPS,nękania tel i mailami .wmawianie że macie wszystkie narzędzia z cena najwyższa na rynku! Pozdrawiam wszystkich walczących

rotfl
@1000 500 100 900 10.11.2017 17:36

Wiem, że mało merytoryczna odpowiedź, ale błagam - SPOKÓJ..

Innowator

Juz w piatek pierwsze kick offy FUZETEA Bedziemy mieli co robic

Colarz

HOOP bedzie teraz dystrybutorem Nestea hahaha ale dopiekli cc hbc

Zdziwiony
@Colarz 02.11.2017 18:24

Rozmawiałem z chłopakami z Hoop-a nic nie wiedzą na ten temat. Maja się dopytać,sprawdzone info czy jak zwykle plota ?

Szersza perspektywa
@Zdziwiony 06.11.2017 18:23

Portalspozywczy/ wiadomoscihandlowe polecam

błażej

W pierwszej kolejnosci STL z ponad 10 letnim stazem poleca. Potem BD. A co do stanowisk huntera to juz jak je utworzyli było wiadomo ze beda likwidowane. Nowa matryca efektywnosci i zmian pod koatem rero II zostala zaprezentowana w Wa-wie. Jestem zdumiony tym ze w obliczu kiedy nie ma ludzi do pracy firma pozbywa sie tych najbardziej doswiadczonych. Ale chodzi o kase i ich stawki jakie wypracowali sobie przez lata. Bedzie tez łączenie lokacji w nowym roku. Szczecin-Gdańsk, Łódź-Poznań, Kraków-Rzeszów, W-wawa zostanie sama, Kielce juz połączone z Lublinem, Wrocław zostanie jak jest, Białystok zostanie jak jest, Rybnik-Katowice.

zarowka
@błażej 07.11.2017 22:47

a kiedy będą zwalniać? A kiedy RTM 2?

Boss

Slyszeliscie ze likwiduja hunterow? Ale sie chlopaki napracowali Podobno w planach kolejne rero I starzy BD maja isc na zielona trawke

spider
@Boss 06.11.2017 20:22

A starzy to tzn którzy ??? bo się napaliłem :)

Kołchoźnik
@Boss 06.11.2017 20:22

Czyli taki hunter to taka Kropla o Smaku :)

korpos

Jest to pierwsza firma, w której podczas szkolenia w katowicach "trenerka" wyzwała wszystkich od (usunięte przez administratora) Z KTÓRYMI MUSI PRACOWAĆ. w życiu czegoś takiego nie spotkałem. nie narzekajcie wiec na Jacka G. :)

Gall
@korpos 05.11.2017 20:16

Korpos a "trenerka" z Katowic to ..... Podaj dane niech Biały Dom poczyta

korpos
@Sanir 06.11.2017 14:59

Gall: Biały Dom powołał "trenerkę" więc chyba wiedział co robi :) Sanir: pytałem znajomego szefa działu szkoleń w firmie kosmetycznej co sądzi o takim zachowaniu coacha. Najpierw zapytała, czy w firmie zatrudniamy już desperatów i furiatów a potem powiedziała, że taka osoba u niej pracowałaby jakieś 5 min po wypowiedzeniu takich słów, a dyscyplinarkę wręczyłby na oczach słuchaczy. I co Wy na to?

anonim

(usunięte przez administratora)

Podlotek
@LiptonHot 02.11.2017 19:25

Patrząc na politykę pepsi to się nie dziwię,że ochłapy ph dostaje.

Były pH Cola
@Podlotek 04.11.2017 19:38

Napisz coś więcej?;-)

Hellenka

(usunięte przez administratora) atmosfera pracy w CC https://www.(usunięte przez administratora).com/watch?v=2ddFoMwUlu4

jpg

Nie sadze aby w CCHBC cos sie zmieniło w przyszłości. To Corpo nastawione jest tylko na zysk. Ludzie a tymbardziej bd nic nie znaczą. Ciśnienie idzie od góry a menago w lokacjach na tyle sobie nie radzą ze mnożą to razy dwa i ludziom psycha siada. Na szczęście dla ludzi pracy jest sporo i nikt nikogo nie tyra.

były kolarz

Panowie co narzekacie faktycznie roboty jest dużo na rynku za tą samą kasę co w CC HBC ale bez tych wszystkich zjadaczy czasu które odciągają Was od klienta oraz rynku.Ba szacunek dla pracownika jest na dużo wyższym poziomie niż w CC HBC. Każdy nowy pracownik bez doświadczenia cieszy Naszą konkurencie.Przykro że firma nie szanuje pracowników, dzięki którym zarabiają pieniądze. Oczywiście Coca Cola będzie się zawsze sprzedawała ale wątpliwe jest to że będzie przodowała na rynku :( . Konkurencja wyprzedzi CC i wówczas przyjdzie mądrym ludziom rozum do głowy. Jak większość znających się na pracy odejdzie ciekawe jak SCM,STL i biały dom sobie poradzi

.....

Słuchajcie... rynek się zmienia to i firma się zmienia ... pracowałem kilka mc w tej firmie i niestety odszedłem ponieważ to co sie dzieje to szok 8 niedowierzanie .... może w i nych regionach jest lepiej ale u mnie było kumoterstwo i k9lesiostwo ... porażka. A jeżeli komuś jest tak zle to po comtam siedzicie !? Jest tyle roboty ze naprawdę jest w czym wybierać.

melisa

Jacku trenerze nasz. Szafa jest potrzebna w poznaniu abyśmy mogli śpiewać ci tak. O łubu dubu, o łubu dubu zostań Jacku szefem naszego klubu! A teraz na poważnie. Mam pytanie i prosze o rzetelna odp. Po co firma tworzy takie stanowiska ja Jacka G?

spider
@melisa 23.10.2017 21:20

Po to je tworzą żeby nas gnębić durnymi szkoleniami....bo przecież nam się nudzi w pracy i mamy mało roboty...

Poss

Kolego gmyrku! Nie mieliśmy okazji być razem na rynku, ale po dzisiejszym cyrku już wiem,że jestem Wygranym! Pytasz: co nam przyniosło RGM? Odpowiem -NIC! czy warto było?-NIE! Czy wykorzystamy coś w rynku?-NIE! Czy chcemy tego wiecej!?-NIE! Czy potrzebujemy OJD?-NIE! A gadanie,że to dla naszego dobra żebysmy lepiej zarabiali-to odpowiem: My nie patrzymy Tobie w portfel więc Ty nie zaglądaj w nasz. Bądź GENTELMENEN!

Operator
@Dziki trener 20.10.2017 09:08

Okresowy Jawny Donos. Szkolenia w perswazji i manipulacji na przykładach literatury klinicznej-praca zbiorowa.

Ojd
@Operator 20.10.2017 14:19

O Już Dość

Dziki trener

Co to to ojd?

Kartkówka

Jutro w Poznaniu mamy kartkówkę z ojd W mojej głowie rodzi się niepokój Czy jestem odpowiednio kumaty Czy będę mógł ściągać Czy nasz profesor Gmyrek będzie chodził po sali i pilnował nas Czy jeśli dostanę niedostateczny to co. wtedy .....? Normalnie Cyrk i tyle !

Zostaw opinię o Coca-Cola - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola