Coca-Cola

Adres: Al. Armii Ludowej 26, 00-609 Warszawa

NIP: 5260209679 KRS: 0000023941

Coca-Cola
2 1510 3801 5 1

Opinie o Coca-Cola

Filtruj opinie po kryteriach:

Nowa
 Opinia

Czytam to forum i stwierdzam, że poziom jaki prezentują pracownicy to... żenada. Nie jestem pracownikiem tej firmy i po przeczytaniu opinii stwierdzam, ze nie chcialabym tu pracowac i to nie dlatego, ze jak piszecie kadra menedżerska jest jue taka... ale dlatego, ze praca z ludzmi, ktorzy zajmują sie plotkami i tym kto z kim sypia musi być delikatnie mówiac trudna. Zal mi Was.

Pomocna?
Tak3Nie2
Dejv
 Opinia
@Nowa 17.06.2019 19:11

Dokladnie masz racje. Nie kumam ludzi co cisna sie o wszystko a nie szukaja nowej roboty.

Pomocna?
Tak1Nie1
Kukla
 Opinia
@Nowa 17.06.2019 19:11

Widocznie bardzo byś chciał skoro czytasz gowork Coli. Chyba że to taka pasja.

Pomocna?
Tak5Nie
gośka
 Opinia
@Kukla 17.06.2019 20:20

dobrze powiedziane.

Pomocna?
Tak1Nie
Hulti
 Opinia
@gośka 17.06.2019 23:16

A mi żal Ciebie, bo jesteś pewnie z tych, że Ty chciałaś ale pewnie nikt nie chciał od Ciebie tego wziąć.

Pomocna?
Tak1Nie1
Rozczarowany
 Opinia
@Nowa 17.06.2019 19:11

Żenada to dostawać awanse za pchane się do łóżek wszystkim po kolei. W tej firmie ostatnio to bardzo modny sposób pięcia się po szczeblach KARIERY! Jakie ploty ......pracownicy z ogromną wiedza i doświadczeniem od kilku lat są w tym samym miejscu co byli.A Panie STL z rocznym doświadczeniem ....ciekawe jak one to robią bo chyba nie wiedzą najlepszy przykład Gorzów (O Jezu ,ooooo! może któraś Pani pamięta bo my tak????????????????) TO JEST ŻENADA!!!!

Pomocna?
TakNie
dzizys
 Opinia
@Rozczarowany 18.06.2019 09:03

nieee to było tak aaaaaa aaaaaa oooooooo Jezuu ooooo bożeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaa, cicho cicho...... :P

Pomocna?
Tak1Nie
Hgmm
 Opinia

Hej Wszystkim Jestem bylym pracownikiem i zastanawiam sie czy pokazuja wam jeszcze wyniki w Nielsenie jak cc wyglsda do pepsico. ? Jezdzac po polsce mam wrazenie ze cc dostaje ostro w (usunięte przez administratora) a w ic to juz wogole porazka BTW. Zagldam na to forum bo zawsze mnie ciekawi co marketing wspanialego wymyslil. Na spotkaniach z klientami w celu rozluznienia rozmowy zawsze przytaczam auper pomysly z cc, albo prezesowinopowiad podczas podrozy ;) Ja skonczylem kariere w xc jal byly jeszcze icpaki

Pomocna?
Tak2Nie
BasS
 Opinia

Matryca efektywności. programy naprawcze się sypią

Pomocna?
TakNie2
Program
 Opinia
@BasS 17.06.2019 15:07

Coś bliżej, gdzie i za co?

Pomocna?
TakNie
Comabyctobedzie
 Opinia
@Program 17.06.2019 20:08

Na polnocy glowy poleca. Listy juz sa. Od kilku miesiecy wdrazaja swoj plan. Zrobili przerwe gdzie matryca sie pojawia i ciag dalszy. Każdy stl wie kto leci i ukrywaja to bo w sezonie bez ludzi mogliby miec ciesko wiec to lipa w *uj

Pomocna?
TakNie
Ten co wie
 Opinia
@Comabyctobedzie 17.06.2019 21:49

Nie tylko BD polecą. Wyniki HRK dla niektorych kierownkow tez nie wypadły najlepiej. Ma być mniej Stli w ic bo się obecna ilość nie sprawdza.

Pomocna?
TakNie
Sparow
 Opinia
@BasS 17.06.2019 15:07

Gdzie są nagrania z Andrzejem ? Czemu to usunęliście ?

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@BasS 17.06.2019 15:07

Kto dostał?

Pomocna?
TakNie
Tomasz Swędzipała
 Opinia

Breaking news from Białystok. Szykuje się grubsza afera obyczajowa w Białymstoku.

Pomocna?
Tak6Nie
Mecenas Wątroba
 Opinia
@Tomasz Swędzipała 13.06.2019 07:24

Chodzi o seks skandal?

Pomocna?
Tak1Nie
Xxx
 Opinia
@Tomasz Swędzipała 13.06.2019 07:24

Jakieś konkrety????

Pomocna?
Tak1Nie
Sparky
 Opinia
@Tomasz Swędzipała 13.06.2019 07:24

A coś więcej na ten temat?

Pomocna?
Tak1Nie
Wszystko jedno...
 Opinia
@Tomasz Swędzipała 13.06.2019 07:24

Jak coś wiesz, to napisz, nie buduj napięcia jak Bogusław w Kahoot :)

Pomocna?
Tak5Nie
juz wiadomo
 Opinia
@Tomasz Swędzipała 13.06.2019 07:24

to będzie z cyklu tych spraw: została STLem bo dała?

Pomocna?
TakNie
Baton
 Opinia
@juz wiadomo 14.06.2019 17:33

Stare powiedzenie a jakie trafne, ciekawe co na to drugie połówki. Prawda nie wszyscy czytają goworka!

Pomocna?
TakNie
kali
 Opinia
@Tomasz Swędzipała 13.06.2019 07:24

Przecież nie szykuje się a już wcześniej o tym pisali. Chodzi zapewne o romans depo z panią która została stl w białym. Zauroczyła się nadmuchanym pakerkiem z pustką we łbie. Temat zamieciony pod dywan przez audyt.

Pomocna?
Tak12Nie
A
 Opinia
@kali 14.06.2019 22:38

Nie zamieciony. Mamy kilka dużych spraw w bałtykach i już niebawem jesteśmy w Pl a wspomniany temat jest dla nas priorytetem. Spokojnie

Pomocna?
TakNie
B
 Opinia
@A 15.06.2019 17:35

A co ze sprawą gorzowską? Analogiczna sytuacja, pewna Pani BD dała komu trzeba i została STL.

Pomocna?
Tak7Nie
C
 Opinia
@B 15.06.2019 19:50

Jak to co? Teraz zmieniła adres zainteresowania i buziaczki posyła nowemu SCM na przywitanie. Zero szacunku do samej siebie, współczuje jej mężowi oraz ich dzieciom. Nie zdziwię się jak niedługo zacznie biegać za regionalnym...W końcu lubi duże brzuchy. Audyt zamiótł wszystko pod dywan więc teraz droga Natalio i drogi Krzysztofie - damy znać waszym drugim połówkom. A Ty Bartek (SCM) lepiej dobie odpuść tą lafiryndę.

Pomocna?
Tak8Nie2
edmund
 Opinia
@A 15.06.2019 17:35

Wszystko co ma wpływ na awans pracownika, a tymbarskiej jeśli idą za tym podteksty erotyczne w pracy i kobieta jest promowana przez przełożonego poprzez łóżko, powinno być zweryfikowane przez audyt. Nie można dopuścić do takich sytuacji, ze pracownicy bardziej kompetentni z większymi zasługami, stażem i lepszymi wynikami są pomijani w strukturach awansu, tylko dlatego ze SCM ma taki kaprys, albo ze spodobały mu się łóżkowe igraszki za free.

Pomocna?
Tak3Nie
Misiek
 Opinia
@edmund 17.06.2019 09:11

Ciekawe komu dala pomorska pani ic? Tu gruby brzuch tez moze byc atutem.

Pomocna?
Tak1Nie
A
 Opinia
@Misiek 17.06.2019 09:49

A w Białymstoku wyglada to tak że:. „StL” IC tak wspiera swoją podwładną ze prezentacje i inne czynności są robione w domu kierownika w czasie pracy ciekawe jakimi technikami?. Dziwią mnie takie praktyki i taka ścieżka awansu lub drogi do awansu. Warto sprawdzić jakie są prawdziwe powody tego ze Pani BD ktora nie mieszka w Bialymstoku przebywa w miejscu zamieszkania stla w czasie pracy ale tez po pracy. Co dziwne SCM ma możliwość sprawdzenia tego ale niestety nic z tym nie robi ..... ręce opadają. Co więcej sam bardzo mocno promuje ta Panią. Prezentacje ktore robi na hgmm są wyświetlane dwa razy pod rząd. Czyżby kolejny awans na kierownika się szykuje????

Pomocna?
Tak9Nie
on z białego ona z łomży
 Opinia
@A 17.06.2019 18:59

kim jest ten stl ic? chodzi mi o imię... to musi być jakiś wiejski uwodziciel

Pomocna?
Tak3Nie
Hulti
 Opinia
@on z białego ona z łomży 17.06.2019 23:14

W Białymstoku dzieją się cuda. Jakiś czas temu stlem została dziewczyną z 1 rocznym doświadczeniem, bo kierownik uznał że właśnie ona po nim powinna dostać schedę. Pominął dużo lepszych doświadczonych kandydatów. Mało tego zabronił im brać udziału w rekrutacji. Kolesiostwo i nie tylko. Bo tylko ona wie co mu zrobiła i jak to robiła ????

Pomocna?
Tak2Nie
Kup wiertarkę
 Opinia
@Hulti 18.06.2019 00:54

Znałem tego kierownika, lubił się ruszać. Potem miał problem z nogą ale ruchy pozostały. Nie miał gdzie spożytkować kondycji.

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia

W podgorzowskim Wawrowie na terenie Centrum Ogrodniczego „Świat Roślin i Zwierząt” znajduje się Karczma pod Łosiem. Najpierw były kwiaty, potem mini zoo, aż na prośbę odwiedzających powstała również restauracja. I choć w słoneczne dni wiele rodzin z małymi dziećmi przyjeżdża tu na wycieczkę, na obiad zostają nieliczni. Miało być zdrowo, ekologicznie, wesoło. Nie wyszło. Karczma pod Łosiem stała się szarą i smutną graciarnią. A właściciel wraz z załogą zapomniał, kto tak naprawdę rządzi dorosłymi odwiedzającymi jego Centrum. W Wawrowie pilnie potrzebna jest kolorowa ręka Magdy Gessler!

Pomocna?
TakNie
Kukla
 Opinia

Kochani! Słyszeliście już o fantastycznych zmianach w panoramie? Menedżment wysokiego stopnia debatował w pocie czoła cały weekend i mamy stało się coś niesamowitego! Nie musicie już oddawać panoramy na 90%,ale uwaga uwaga, wystarczy jedynie 88%!! Wow, dziękujemy, jest wspaniałe!!

Pomocna?
Tak4Nie
Lays
 Opinia
@Kukla 17.06.2019 20:25

Ktoś to wogóle robi tą panoramę?

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak23Nie2
1
Alicja
 Opinia

Drodzy natychmiast to wysylac do PIP co to za (usunięte przez administratora) Nie dac sie niech go zwolnia natychmiast. Coca cola wstyd. Skad ten pseudo kierowniczyna? Jak sie nazywa? Sama chetnie pojade z tym do PiPu.

Pomocna?
Tak2Nie1
RH+
 Opinia

To jest stara sprawa! Gościu za to beknął!

Pomocna?
TakNie1
Kinga
 Opinia

Czemu nikt tego nie wyslal do pip?? M o b b i n g

Pomocna?
Tak2Nie
Ełk pięknym miastem jest.
 Opinia
@Kinga 10.06.2019 08:36

Prawie jak w Białymstoku.

Pomocna?
Tak2Nie1
lolek
 Opinia

STL owie w tej firmie są z przypadku. Jak można operować taką łaciną i tak obrażać pracowników. Nagrania trafiły do zarządu a On pozamiatał dostawę pod dywan. Tak jak temat rzeszowski, z krk, z białego i z poznania. To po co ten kodeks postępowania? regulaminy i te wszystkie chore rzeczy, których firma od nas wymaga, dając nam w zamian takich gestapow.ów jako kierowników.

Pomocna?
Tak6Nie
John
 Opinia
@lolek 10.06.2019 11:43

A co sie dzialo w krk bo nie slyszalem?

Pomocna?
Tak2Nie
Kiki
 Opinia
@lolek 10.06.2019 11:43

Cała otoczka troski o pracownika jest tylko otoczką, aby ładnie wyglądało z boku. Firma nie szanuje ludzi, zarząd zamiata pod dywan i tak karuzela się kręci. Bardzo dobrze że CC nie jest już liderem w PL, przez lata na to pracowali i się doczekali :)

Pomocna?
Tak7Nie
aras
 Opinia
@Kiki 10.06.2019 16:52

CCHBC stacza się na samo dno. Te wszystkie listy z wytyczonymi ludźmi do zwolnienia, te chamskie i żenujące zachowanie kadry managerskiej doprowadziło na przestrzeni lat do tego, ze opinia o tej firmie jest dramatyczna. A teksty typu przyjazny pracodawca można włożyć między bajki.

Pomocna?
Tak11Nie
aras
 Opinia

Kordian czy Ferdek z Rybnika bohaterem kilku nagrań. hi hi

Pomocna?
TakNie
Cat
 Opinia

Co na celu ma publikowanie nagrań z przed kilku lat, za które został już ukarany ? Widać, że wyciągnął z tego wnioski i potrafi stanąć murem za swoimi ludźmi, co może niekoniecznie jest wszystkim na rękę. Piętnowanie absurdów jakich w firmie jest coraz więcej, na pewno nie przysparza mu „przyjaciół „

Pomocna?
Tak1Nie4
nicki
 Opinia
@Cat 10.06.2019 21:00

W jakiej On jest lokacji teraz? Chodzi o Rymuta?

Pomocna?
TakNie
STALO SIE
 Opinia
@nicki 10.06.2019 21:32

Wroclaw

Pomocna?
TakNie
Ble
 Opinia
@Cat 10.06.2019 21:00

Zadni taniej sensacji ...

Pomocna?
TakNie
koles
 Opinia
@Ble 10.06.2019 22:14

to teraz posypią się nagrania z innych lokacji. Będzie się działo. W mojej ekipie tez z trzech nagrywa.

Pomocna?
Tak2Nie
Olo
 Opinia

Czyżby Poznań..

Pomocna?
Tak2Nie
Zajazd u Jarka
 Opinia
@Olo 11.06.2019 09:09

U nas też nagrywał niejaki Krzychu nawet swoich kumpli.

Pomocna?
TakNie
CCHBC
 Opinia

Co miało na celu wrzucenie tego?

Pomocna?
TakNie
Andrzej Rymut
 Opinia
@CCHBC 11.06.2019 19:32

Co ma na celu? Słuchałeś? Tak ma wyglądać praca w jakiejkolwiek formie? Nagrania mają na celu to żeby (usunięte przez administratora) który jest tam kierownikiem zaczął się martwić o swoją przyszłość. Żeby chłopki którzy tam pracują dostrzegli że takie zachowania są złe, żeby każdy kierownik w tej firmie pomyślał zanim będzie "kierował"

Pomocna?
Tak1Nie
Halo
 Opinia
@Andrzej Rymut 12.06.2019 20:22

Czemu to jest usuwane?

Pomocna?
TakNie
Olo
 Opinia
@Halo 17.06.2019 09:54

Prawdę zawsze zamaiatają pod dywan, nie wiesz jeszcze tego ?

Pomocna?
TakNie
Kamyk
 Opinia

Czy to prawda że przez Interkadrę mozna tu zarobic okolo 4 tysie? Kiedy mozna dostać umowe z cc? I jakie sa wtedy wynagrodzenia?

Pomocna?
TakNie
Gałąź
 Opinia
@Kamyk 17.06.2019 10:09

Przez interkadre nie ma premii czyli 2,5 tys maksymalnie

Pomocna?
Tak2Nie
Olo
 Opinia
@Kamyk 17.06.2019 10:09

jedyny plus,ze auto masz bez gps'a i cieszysz sie,ze nie musisz harowac jak wół jak Twoi koledzy z umową cc ,którzy robią z siebie błaznów

Pomocna?
Tak1Nie
Pajacownik
 Opinia

Jak tam korposzczury? Gorąco? To dobrze, bo wasi kierownicy i zarząd bawi się świetnie w hotelu Gołębiewski na Warchałach nad jeziorkiem. A wy raz raz do skody i sprzedawać zgrzewki.

Pomocna?
Tak6Nie1
Jarek swedzipała
 Opinia
@Pajacownik 13.06.2019 12:04

Ciebie wzięli że sobą abyś im pucował?

Pomocna?
TakNie
Pajacownik
 Opinia
@Jarek swedzipała 13.06.2019 13:20

Niestety tak. Ale i tak jest fajnie.

Pomocna?
TakNie
Pracowity
 Opinia
@Pajacownik 13.06.2019 12:04

Guzu to zawsze tylko zabawa nie praca

Pomocna?
Tak2Nie
Rudolfo el coco-colo
 Opinia

Zadam wam pytanie. Jaki ptak(nazwisko) pierwszy w historii został kablem.

Pomocna?
Tak3Nie
Ciszek
 Opinia
@Rudolfo el coco-colo 12.06.2019 02:07

WROBEL? Czemu?

Pomocna?
TakNie
1
Jebemnato
 Opinia
@Rudolfo el coco-colo 12.06.2019 02:07

Poproszę o podpowiedź, 4 warianty.

Pomocna?
TakNie
endomondo
 Opinia
@Rudolfo el coco-colo 12.06.2019 02:07

Wróbel bez dwóch zdań. To jest kanalia

Pomocna?
Tak3Nie
Jebemnato
 Opinia
@endomondo 12.06.2019 13:56

Był jeszcze taki mały z ciekawym kolorem, nie mogę sobie przypomnieć nazwy..

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Goldi
 Opinia

oooooo matko! co to jest?! masakra ;(

Pomocna?
TakNie
Czerwony jak cegla
 Opinia

Głosy i imiona na pewno się zgadzają ale nie dotyczą Wrocławia ale jeszcze Rybnika. Wstyd że firma nic wtedy z tym nie zrobiła. Wasylij ilicz El rymuto by już nie pracował. A tak pod dywan. Zmiana lokacji. W końcu to on przygotowuje tabelki i interpretacje DSR

Pomocna?
TakNie
Zupa
 Opinia

Zupa pacanów (Kraków) Składniki: Wywar ● 250 g wołowiny ● 250 g łopatki wieprzowej ● 2 marchewki ● 1 pietruszka ● ½ selera ● Por ● Ziele angielskie ● Liście laurowe Zupa ● 1 cebula ● 4 ząbki czosnki ● 100 g kiełbasy ● 100 g wędzonki ● 2 łyżki masła ● 4 kiszone ogórki ● 1 szklanka zalewy z ogórków kiszonych ● 1 mały koncentrat pomidorowy ● 2 łyżki oliwek czarnych ● 2 łyżki oliwek zielonych ● 2 łyżki kaparów ● Pieprz ● Sól ● 1 cytryna ● Natka pietruszki ● Kwaśna śmietana Sposób przygotowania: Wywar ● Umyte mięsa kroimy w paski i zalewamy 1,5 litra wody. ● Warzywa obieramy, kroimy i dodaemy do mięsa. ● Dodajemy kilka liści laurowych i ziele angielskie. ● Gotujemy przez około 2 godziny. ● Wyjmujemy warzywa. Zupa ● Posiekaną cebulę szklimy na maśle. ● Dodajemy czosnek i podsmażamy przez chwilę. ● Dodajemy koncentrat pomidorowy i krótko przesmażamy. ● Wlewamy do wywaru z mięsem i nadal gotujemy. ● Kiełbasę kroimy w plastry i smażymy. ● Paski boczku smażymy razem z kiełbasą. ● Podsmażoną kiełbasę i boczek wrzycamy do zupy. ● Ogórki trzemy na grubej tarce. ● Starte ogórki podsmażamy na patelni, na której smażyła się kiełbasa. ● Odparowujemy wodę i dolewamy do zupy. ● Chwilę gotujemy ● Wlewamy sok z ogórków. ● Dodajemy oliwki oraz kapary. ● Dodajemy pieprz i plasterki cytryny. ● Zupę podajemy z kleksem śmietany i posypujemy posiekaną natką pietruszki.

Pomocna?
Tak1Nie
Magda
 Opinia

Kobiór - mała miejscowość na Śląsku. To tutaj miała miejsce ostatnia "Kuchenna rewolucja". Dla dawnej restauracji "Feniks", która teraz nazywa się "Modra pyza", Magda Gessler przygotowała nowe, tradycyjne, typowo śląskie menu. W karcie znalazła się wołowa rolada śląska nadziewana wędzoną słoniną i ogórkiem kieszonym podawana z sosem. Do tego kluski śląskie. Rolada śląska M. Gessler - przepis tradycyjny: 5 plastrów polędwicy wołowej o grubości ok 1 cm ostra musztarda (sarepska) po 2 plastry słoniny wędzonej na każdy plaster wołowiny ogórki kiszone ( po połowie ogórka pokrojonego w plastry na każdy płat mięsa) cebula sól, pieprz, mąka masło klarowane do smażenia liść laurowy, ziele angielskie 1 l bulionu wołowo-drobiowego Rolada śląska Gessler - sposób przygotowania: Plastry mięsa rozbić jak najcieniej, umieszczając wołowinę między dwoma kawałkami folii spożywczej. Kiedy mięso będzie trochę rozbite, oprószyć je z dwóch stron solą i pieprzem. Następnie na każdym płącie ułożyć plastry słoniny i "wbijać" je tłuczkiem w mięso. Posmarować płaty musztardą (z jednej strony). Na musztardzie ułożyć plastry ogórka kiszonego oraz posiekaną w pióra cebulę (kilka piór). Rolady śląskie zawijać śliśle, następnie obwiązać je białą nicią bawełnianą (można spiąć wykałaczkami). Rolady obtoczyć w mące. Smażyć na maśle klarowanym na złoto. Następnie zalać bulionem, dodać liść laurowy oraz ziele angielskie. Dusić pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości. Rolada śląska powinna być podawana z powstałym sosem (oraz modrą kapustą), który można zagęścić śmietaną lub mąką. Przed podaniem usunąć nici. Kluski śląskie - przepis: 1 kg ziemniaków 250g mąki ziemniaczanej jajko sól Sposób przygotowania: Najlepszy przepis na kluski śląskie to taki, w którym mąka ziemniaczana stanowi jedną czwartą objętości ziemniaków. Ziemniaki nalezy ugotować, ostudzić, przepuścić przez praskę. Dodać jajko, posolić. Wyrabiać gładkie ciasto. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego, w środku tworząc palcem charakterystyczną dziurkę. Gotować w osolonej wodzie około 2 minut od momentu wypłynięcia.

Pomocna?
TakNie6
Roman
 Opinia

Drodzy, Wasz pracodawca leci w kulki. Tnie koszty a jak wszyscy wiemy największym kosztem są pracownicy. Jesteście najlepiej wyszkoloną kadrą na rynku! Wyznaczajcie S. M. A. R. T cele. Odnajdziecie się wszędzie jak w CC daliście radę. Powodzenia!

Pomocna?
Tak8Nie
Bisnes
 Opinia

A ja uważam że to Lechu P nie dał rady to jego ludzie i jego pomysły panoramy tak wpływają na ludzi dobrze ze odchodzi smrodzic gdzie indziej

Pomocna?
Tak1Nie
Maurio
 Opinia
@Bisnes 10.06.2019 19:32

A dokąd idzie?skąd takie info?

Pomocna?
TakNie
MissCaptain
 Opinia

Ostatnio spotkałam w pracy audytora. To jakaś masakra. On też pracuje pod zewnętrzną firmą ale auto 5-cio drzwiowe.Podstawa lepsza a z premiami to prawie raz tyle co ja wyjdzie. Jak myślicie warto aplikować na takiego audytora? I jeszcze jedno .On ma target do zrobienia ale nie ma nacisku na sprzedaż. Pozdrawiam innych na okresie próbnym!

Pomocna?
Tak4Nie1
Nowy
 Opinia
@MissCaptain 01.06.2019 21:43

A jaka firma Interkadra ? Audytor tam ma 6 zł brutto za punkt . Więc sorry . O czym Ty mówisz

Pomocna?
Tak1Nie2
MissCaptain
 Opinia
@Nowy 02.06.2019 09:57

Auto miał oklejone WTS .Biała Skoda Fabia.Nie ma o tej firmie opinie jako o tym audycie.Jak ktoś coś wie to niech napisze bo ciekawa jestem co i jak.No i mówił mi ,że nas sprawdzają a potem jak jakieś błędy to po premii. O szczegółach nie chciał nic powiedzieć...

Pomocna?
Tak3Nie
Olo
 Opinia
@MissCaptain 02.06.2019 20:30

gdyby po coli była taka szansa, sam z chęcią bym startował

Pomocna?
Tak2Nie
iki
 Opinia
@Nowy 02.06.2019 09:57

6 brutto za punkt? Czyli jak zrobi 10 punktów dziennie to za jeden dzien pracy ma 60tysi ? :D :D :D To idę się zatrudnię na miesiąc jako audytor i będe żył z procentów :D

Pomocna?
Tak2Nie1
Łomżynianka
 Opinia

Mam sklep na terenie województwa podlaskiego. Jakiś czas temu podsluchalam rozmowę przedstawiciela z tej firmy, że jemu pogodna nie straszna, bo jak planu nie zrobi to gratisy do hurtowni sprzeda i tak wyjdzie na swoim!!!! A jak go proszę o to aby się rozliczył to ciągle nie ma albo wypiera się kierownikiem, że ten mu nie daje. Co się dzieje z tą firmą. Może mój głos przeczyta ktoś wyżej i zareaguje. Nie chcę dzwonić na infolinię i robić siarę. Wszędzie tak jest?

Pomocna?
Tak1Nie
Olo
 Opinia
@Łomżynianka 04.06.2019 22:39

Na infolini to i tak nic nie załatwisz,a druga sprawa pewnie PH blefował,bo gratisów jako takich ph nie dostaja na tyle,żeby gdzieś to sprzedawać

Pomocna?
Tak1Nie1
Pono
 Opinia
@Olo 05.06.2019 10:05

Jak to nie dostajemy? Czlowieku ja to na poludniu to do 2 tys na boczku dorabiam

Pomocna?
Tak2Nie3
Skoczek
 Opinia
@Łomżynianka 04.06.2019 22:39

Oj nie ładnie na kolegów donosić????

Pomocna?
Tak3Nie
Olo
 Opinia
@Pono 05.06.2019 22:10

zalezy chyba od lokacji

Pomocna?
Tak1Nie
iki
 Opinia
@Łomżynianka 04.06.2019 22:39

Wszędzie ;) firma zwyża targety które stają się nie do zrobienia więc trzeba sobie jakoś radzić. Wszystkich nie zwolnią :D

Pomocna?
Tak2Nie1
poldek
 Opinia

Firma nas pięknie załatwiła. Budżety nie do zrealizowania czyli bez premii. Red nie do zrealizowania czyli bez premii. Za to panoramy i inne sramy do zrealizowania. I jeszcze planami naprawczymi straszą. Coś pięknego. I jeszcze straszą audytami. Jak w Białym rozwiązali sprawę z zawyżaniem reda? Napiszcie czy ktoś wyleciał bo teraz będzie w Gdyni szukanie na sile.

Pomocna?
Tak4Nie
Wicia
 Opinia
@poldek 03.06.2019 15:01

Szukanie czego? Jeśli są jakieś nieprawidłowości to zgłaszajcie

Pomocna?
TakNie1
Podlasiak
 Opinia
@Wicia 03.06.2019 16:21

Nagany i tyle. Sprzedaj monstera na export i plan zrobisz. Na Litwę albo gdzieś dalej. Mam Cię uczyć ? Nic dziwnego że tak wam idzie my w Białym tylko tak. Puszka 0.2 i jedziesz

Pomocna?
TakNie2
Kick offf
 Opinia
@Wicia 03.06.2019 16:21

Jakie nieprawidłowości? Czy według ciebie ludzie maja bata kręcić na siebie i zgłaszać samych siebie ze kantują w redzie aby zarobić na rodzine? Bo z podstawy nie da się wyżyć.

Pomocna?
Tak4Nie
Wicia
 Opinia

Pamiętajcie ze są jeszcze związki zawodowe

Pomocna?
Tak2Nie
Radzisław
 Opinia

A ja kablowalem na kolegów, byłem pierwszym uchem kierownika i co? Teraz jestem pełniącym obowiązki STL a . Mozna? Można! Trzeba tylko chcieć a wy parobki dawać do roboty.

Pomocna?
TakNie9
Madzia
 Opinia
@Radzisław 03.06.2019 12:37

Dno i wodorosty, karma wraca. Tylko tacy ludzie zostali reszta mądrzejsza odeszła już dawno.

Pomocna?
Tak6Nie
Hub
 Opinia
@Madzia 03.06.2019 12:46

Znam Cię... Sprzedałeś kumpla aby piąć się dalej , on miał audyt i dyra na głowie a Ty wskoczyłem na jego miejsce.

Pomocna?
TakNie
Białystok
 Opinia
@Radzisław 03.06.2019 12:37

Zwiazki dobrały się do twoich panów i STLów wyj...li z roboty. Wyje...ą i ciebie karle :)

Pomocna?
Tak2Nie2
Radek zrobił szpagat
 Opinia
@Radzisław 03.06.2019 12:37

Tu szczurze korporacyjny,będziesz szedł kiedyś z dziećmi i zostaniesz opluty,za parę groszy,się sprzedałeś.

Pomocna?
TakNie
Ale
 Opinia

A jak podchodzicie do anulowania reda kosztem skupienia się na super cudownych przyrostach wolumenowych?

Pomocna?
TakNie
Ciszek
 Opinia
@Ale 01.06.2019 17:00

To jest ściema. Teraz nie oszukasz bo nie zawyżysz reda po audycie. O to im chodziło.

Pomocna?
Tak2Nie
Bul i nadziejia
 Opinia

Co z ludźmi z Białego po audycie?

Pomocna?
Tak1Nie
Hrabia Komor
 Opinia
@Bul i nadziejia 27.05.2019 18:18

Pewnie nikt już tam nie pracuje, nie ma komu pisać. Zostało tylko bul i nadzieija.

Pomocna?
Tak3Nie
Ciszek
 Opinia
@Hrabia Komor 28.05.2019 10:38

Dostali nagany

Pomocna?
TakNie4
Konteyajab
 Opinia
@Ciszek 29.05.2019 15:18

Banda idiotow ze.podpisali...

Pomocna?
Tak2Nie
Rudy ptak
 Opinia
@Konteyajab 29.05.2019 15:52

Nawet jakby nie podpisali i tak by dostali. Poczytajcie sobie w kodeksie pracy

Pomocna?
Tak2Nie
skarbek
 Opinia
@Rudy ptak 29.05.2019 18:51

Firma nie mogła sobie pozwolić na zwolnienie wszystkich, ponieważ realia są takie że nie ma ludzi do pracy, tzn nikt tu nie chce pracować. Dlatego poszły nagany. Dobrze dla chłopaków....

Pomocna?
Tak4Nie
rudy kristof
 Opinia
@skarbek 29.05.2019 19:56

pewnie dla niektorych to gwozdz do trumny, znajac to firme i tak wiekszosc wyleci tylko dyskretniej i nie wszyscy na raz...tak czy owak plama zostala i wiekszosc tych chlopakow jest juz fee dla kierownictwa. Moja rada, szukajcie sobie pracy jeszcze przed sezonem, bo historia duża a pogoda sie nie szykuje.

Pomocna?
Tak4Nie
Jshshz
 Opinia
@Rudy ptak 29.05.2019 18:51

Co Ty (usunięte przez administratora).... przeciez bykinw sklepie to stalo. Ktos zmienil miejsce, przelozyl, kupil... nagana rok w papierach (usunięte przez administratora):(

Pomocna?
Tak2Nie
Duża pała
 Opinia
@Jshshz 30.05.2019 19:19

Tak to Ty mamie tłumacz, albo żonie jak nie kumata .

Pomocna?
Tak3Nie
BMW
 Opinia
@Duża pała 31.05.2019 13:52

I tak Was wyjeb... a nagana zostanie. W sumie typ ma racje.

Pomocna?
TakNie
Smutek
 Opinia
@BMW 01.06.2019 09:31

Co za roznica jak nagany nie ma na swiadectwie pracy

Pomocna?
Tak2Nie1
Jożin z bażin
 Opinia

Firma was pięknie załatwiła. Budżety nie do zrealizowania czyli bez premii. Red nie do zrealizowania czyli bez premii. Za to panoramy i inne sramy do zrealizowania. I jeszcze planami naprawczymi straszą. Coś pięknego.

Pomocna?
Tak12Nie1
Kanalik
 Opinia
@Jożin z bażin 27.05.2019 16:28

Dlatego za miesiąc może dwa już mało kto tu będzie robił. A wtedy przyjedzie sobie Góra i sami będą robić panoramy :)

Pomocna?
Tak9Nie
audit
 Opinia

Audyt dotyczacy zawyżania REDa był tylko w lokacji Białystok?

Pomocna?
Tak1Nie
Ciszek
 Opinia
@audit 15.05.2019 14:39

Jeśli wyszły aż takie rozbieżności to napewno. Trzeba teraz jedynie liczyć, że nas w końcu zwolnią - może nawet z minimalną odprawą ????

Pomocna?
Tak4Nie1
kris
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@audit 15.05.2019 14:39

A co tu zawyżać skoro i tak Red jest nie do zrobienia :)

Pomocna?
Tak5Nie
Jshshz
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@kris 15.05.2019 18:31

(usunięte przez administratora) wam zrobia. Byles w sklepie to bylo i koniec :)

Pomocna?
Tak3Nie3
mylosz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@audit 15.05.2019 14:39

Najważniejsze ze nasz dyro zadowolony. Ona odmieniła jego życie jak widać.

Pomocna?
Tak4Nie
Jaro
 Opinia
@mylosz 18.05.2019 13:47

Polecą, jeden z Ostrołęki z Olsztyna i gościu który ma rejony od Siedlec do Białego. Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka.

Pomocna?
TakNie
Rudi
 Opinia
@Jaro 20.05.2019 04:39

Od dawna wiadomo że Olsztyn słynie z takich praktyk, jeden miał za to polecieć ale manager się wstawił.

Pomocna?
Tak1Nie1
korpo
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Jaro 20.05.2019 04:39

I co z tego jak wszyscy w Białym i Olsztynie zawyżają reda. Wszystkich nie wywala.

Pomocna?
Tak3Nie
Sranie w banie
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Jaro 20.05.2019 04:39

Wróżbita się znalazł... Od Siedlec do Białego to 3 trasy są po drodze... Poza tym za wcześniej na jakiekolwiek konkrety

Pomocna?
TakNie
Jaro Krecina ze Szczecina
 Opinia
@Sranie w banie 20.05.2019 21:27

"Milcz lelku bo Cię każę wychłostać." Jestem jednym z pierwszych u koryta więc wiem. Jakieś pytania? Lepiej powiedz gdzie pedałujesz w drugą stronę to plan naprawczy dostaniesz. Przedstaw się grzecznie i przeproś żeś niepoważny, może wtedy Ci wybaczę.

Pomocna?
TakNie3
Karton Network
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Jaro Krecina ze Szczecina 21.05.2019 02:14

Zmiana SCM w Białym miała zaprowadzić porządek i zlikwidować przekręty. A tu się okazuje ze jeszcze większe wałki odchodzą.

Pomocna?
Tak5Nie
Duży sprzęt
 Opinia
@Karton Network 21.05.2019 11:24

Laczmy się w bulu i nadzieji. Jesteśmy z wami bo was (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Dinoo
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Duży sprzęt 22.05.2019 20:42

Omg... jaki wysoki poziom reprezentujesz... na fb pewnie masz w pracodawcy wyższa szkoła melanżowania widząc twoją poprawną polszczyznę

Pomocna?
Tak5Nie
Bul i nadziejia
 Opinia
@Dinoo 22.05.2019 20:51

Jesteś za cienki, przedstaw się to dostaniesz plan naprawczy.

Pomocna?
Tak1Nie3
On
 Opinia
@Bul i nadziejia 24.05.2019 00:53

To się porobiło w Białymstoku, ponad dwudziestu pracowników do odstrzału. Zasłyszałem że zwrócili sie do Solidarności o pomoc. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może w końcu ktoś dostanie po (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Ciszek
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@On 26.05.2019 09:14

Dostali dyscyplinarkę czy za porozumieniem stron?

Pomocna?
Tak4Nie
Uśmiech
 Opinia

Pracowałem w tej korporacji jako PH dobrych kilka lat. Była to moja pierwsza poważna praca. Byłem młody i zachwycony!! COCA -COLA Wow! Samochód, telefon, benefity, zarobki też ok. Nie widziałem świata po za nią. Patrzyłem na innych PH na sklepie z góry. Ja mam najlepsze narzędzia i w ogóle jestem najlepszy. Dużo się nauczyłem bardzo dużo. Standardów pracy i całego FMCG. Poznałem rynek i klientów na swoim rejonie. Nie miałem wtedy jeszcze dzieci i rodziny. Spotkania do 18 mi nie przeszkadzały, malowanie trawy na zielono przed wizytacjami do 21 też nie.. Nic mi nie przeszkadzało. Chciałem być najlepszy we wszystkich tabelkach. I nawet często mi się to udawało. Byłem zapatrzony w firme jak w film dla dorosłych w najważniejszym momencie :) Narzekacie i piszecie że tak a nie tak. A że tak było by lepiej... To że ktoś liże tyłek etc to tak jest w każdej większej firmie. To normalne, jesteśmy ludźmi. Jeżeli wam się wydaje że ktoś na górze to czyta albo w jakiś sposób to do niego dotrze to jesteście w głębokim błędzie. Macie nadany nr i nic więcej. Jesteście malusieńkim trybikiem w całej tej maszynie. Chodź będziecie pracować tam 20 lat jako PH czy Kiero czy Bóg wie kto to po roku dwóch nikt ale to nikt nie będzie o was pamiętał. Chodź zostawiliście tam serce. Jeżeli wydaje wam się że stojąc w kolejce do kierowniczki w sklepie widząc gościa przed Tobą że jest jakiś gorszy, że pewnie mniej zarabia, nie ma benefitów etc etc etc to też jesteście w głębokim błędzie. Bo ten gość ma lepsze auto, zarabia więcej niż Ty, nie ma takiego ciśnienia jak Ty, realne szanse rozwoju, dobrą atmosferę w pracy i wiele innych. Coca Cola i nie tylko ale każda duża korporacja ma system wycisnąć z was co się da. Zakłada wam klapki na oczy, nie mając świadomości co się dzieje wokół was. Że jest inna praca pewnie lepsza. Że minął rok a Ty nie wiesz kiedy. Bo przecież - tydzień miesiąc kwartał rok dwa trzy... Ile razy kolega, koleżanka, dziewczyna, żona powiedziała Ci przestań już gadać o tej coca coli? Nie jesteś już w pracy, nie da się tego słuchać. Ilu pracowników pracuje w tej firmie dłużej niż 10 lat w dziale sprzedaży? 5%? Prawdopodobieństwo że lada moment was tam nie będzie jest bardzo duża a czasu i nerwów nikt wam nie zwróci. Pomyślcie o sobie, o rodzinie. Praca to coś bardzo ważnego. Pracujcie ale życzę wam aby dużo większa część waszego serducha została przeznaczona na coś innego....

Pomocna?
Tak82Nie
Jożin z bażin
 Rekomendacja
@Uśmiech 10.05.2019 23:41

Rzeczywiście ładnie Ci sprali mózg, że do tej pory wchodzisz na gowork czytać o tym (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie13
Kenny
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Jożin z bażin 13.05.2019 16:19

Nie bardziej niz Tobie... w piatek o tej porze sie (usunięte przez administratora) dupeczki a nie siedzi na goworku :p

Pomocna?
Tak6Nie1
Olo
 Opinia
@Jożin z bażin 13.05.2019 16:19

A sam siedzisz i obserwujesz buhaha

Pomocna?
Tak2Nie2
Tymek
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Uśmiech 10.05.2019 23:41

Dobrze kolego mówisz. Przepracowałem tam prawie 20 lat. Zacząłem od PH skończyłem jako kierownik. I tak jak mówisz nie ma sensu się spinać bo nikt tego nie będzie pamiętać. Moje dzieci już sa pełnoletnie i patrząc z perspektywy czasu nie było warto tak bardzo się poświęcać kosztem życia rodzinnego. Straciłem najpiękniejsze momenty życia moich dzieci, byłem obok tego, bo CC była najważniejsza. Czasu nie da się wrócić i tych straconych chwil. Teraz bardzo tego żałuję. Rodzina jest najważniejsza. Ale wtedy człowiek miał klapki na oczach. Najtrudniejsze było to jak po tylu latach ci po dziękują bez jakiś konkretnych powodów. Jesteś już nie potrzebny. Nikt nie pamięta że kiedy byłeś dobry, najlepszy. Liczy się jak jest teraz. Warto zatrzymać się na chwilę i pomyśleć czy warto, bo potem może być już za późno.

Pomocna?
Tak17Nie
Nikos
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia

Szykuja sie jakoes zwolnienia z odprawa ?:) Bo jak nie to uciekam z tego syfu.

Pomocna?
Tak17Nie
Anna
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia

A ja bym chciała się dowiedzieć jak wygląda praca Specjalisty ds Rozwoju Rynku tylko tak konkretnie i jakie pieniądze warunki bo jak narazie czytam i czytam to forum i nic konkretnego nie znalazłam. Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę o konkrety. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie4
2
Ciszek
 Opinia
@Anna 15.05.2019 13:15

Jako młodszy PH 2500zl na rękę plus na chwile obecną nierealna premia. Limit w aucie 550km na prywatę. Pełno zadań i brak czasu dla siebie i rodziny. Takiego ciężkiego roku jak ten to jeszcze nie było. Większość jest u kresu wytrzymałości.

Pomocna?
Tak16Nie
Max
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Ciszek 15.05.2019 16:05

Możesz trafić jeszcze na tzw dilerska trasę... Twój sympatyczne kierownik zadzwoni i każe Ci wbic w iPada całego tira kuka kuli i budżet się zrobi ????

Pomocna?
Tak5Nie
Kukla
 Opinia
@Anna 15.05.2019 13:15

Jak jesteś z Małopolski to chętnie Ci oddam moją trasę. Tylko odprawę jakąś niech dostanę.

Pomocna?
Tak3Nie
Hortrx
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Anna 15.05.2019 13:15

Chyba ze dorobisz sprzedajac gratisy jak to małopolska ma w zwyczaju.

Pomocna?
Tak1Nie1
Anna
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Hortrx 16.05.2019 08:01

Akurat nie Małopolska ????naprawdę tak trudno premie wyrobić?na ile czasu na początek podpisuje się umowę?

Pomocna?
TakNie
Leo
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Anna 16.05.2019 09:40

Budżet masz ustalony na podstawie tego jaka była sprzedaż rok temu. Maj 2018 pH x ma budżet 100tys, za oknami jest 35 stopni i bez trudu sprzedaje na 150tys (zgarnia Maxa). Dzisiaj firma założyła przyrost 30% oczywiście z tych 150tys. Więc budżet masz 195tys. Żeby zgarnąć maxa musisz sprzedać na 120%. Więc w tym przypadku 195+20%=234tys. Dla porównania rok wcześnie wystarczyło 120tys ????

Pomocna?
Tak18Nie
Miras
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia

Jak tam wykładacze towaru?

Pomocna?
Tak6Nie
Nikita
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Miras 14.05.2019 20:48

Elegancko. Za 3 tys to ja moge byc merczem.

Pomocna?
Tak1Nie
Marek@
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia

Szanowni Państwo. Zapewne jakby wziąść pod uwagę wszystkie aspekty, dane i kbi płacowe i pozapłacowe, możemy śmiało stwierdzić, ze ten rok będzie dla Was bardzo udany pod względem zarobków jak i zysku jaki wygenerujecie dla firmy. Team tak trzymać. Jesteście najlepsi i pamiętajcie, że macie jeszcze dużo do udowodnienia. Produkt premium, marka premium i ogrom narzędzi jakie macie do dyspozycji, klasyfikują i pozycjonują Was bardzo wysoko. Konkurencja popełnia błąd za błędem, skupiając się na volumen zamiast marża w przełożeniu na opakowanie, koszt produkcji jak i finalny zysk pet unit. Życzę powodzenia i udanego rozpoczęcia sezonu, w szczególności dobrego wykorzystania okresu świąt w budowaniu odpowiedniego forward stock, a później długiego jakże owocnego w sprzedaż weekendu majowego. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie34
Tusk
 Opinia
@Marek@ 14.04.2019 13:07

(usunięte przez administratora)Błąd to popełniamy ciągle my oddając nasz sprzęt i rynek bez walki dla konkurencji. Tysiące lodówek, sprzętu w punktach indirect wypełnionych jest wszystkim tylko nie naszymi produktami i jeśli ktoś oddanie rynku uważa za oszczędność to brawo :-(. Zatrudnia się w "tysiącach" młodych traine managerów, którzy rynek znają tylko z książek i wdrazają coraz to nowe kbi zamiast skupić się na tym co najważniejsze - dostępności dla naszych konsumentów a finalnie zysku. W tym tępie za 3 lata Coca Colę można będzie kupić tylko za granicą Nie pozdrawiam Marku:-(

Pomocna?
Tak32Nie
Jasiek
 Opinia
@Marek@ 14.04.2019 13:07

"Wziąść" to się możesz za swoją gramatykę.

Pomocna?
Tak15Nie
Janusz
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Marek@ 14.04.2019 13:07

A mi w pracy na okres swiat zycza w pracy duzo zdrowia i odpoczynku z rodzina... coca cola ty poje.... firmo.

Pomocna?
Tak15Nie
Doświadczony
 Opinia
@Janusz 15.04.2019 05:43

To dlaczego nie odejdziesz skoro tak Ci źle. Mamy bezrobocie na poziomie 4% znajdziesz pracę w firmie krzak bez problemu. Zarobisz więcej i nie będziesz miał tylu celów ale... W firmie krzak dostaniesz jeden cel : obrót i jak go nie zrobisz (np jak u nas Ci się zapewne wielokrotnie zdarza) to Pan właściciel nie rozpisze Ci planu tylko zwolni od razu. Za ten jeden cel robiony na 1000szt sku zapłaci Ci najniższa krajowa a resztę wypracujemy sobie z obrotu i zapewne dostaniesz to pod stołem. Oczywiście o bonusach socjalnych zapomnij. Nikt nie jest niewolnikiem i wybór należy do każdego. Ta Firma daje Ci możliwość zarabiania i szanuj to.

Pomocna?
TakNie4
1
fabia
 Opinia
@Doświadczony 15.04.2019 22:06

A dlaczego zakładasz, znalezienie nowego zatrudnienia w firmie „ krzak”? Sam piszesz, że bezrobocie 4%, wiec inne znane marki również szukają pracowników... Uważasz, że Coca Cola to jedyna słuszna i rozpoznawalna marka? Uwierz mi, że w innych firmach (rozpoznawalność logo nieporównywanie mniejsza) wcale nie masz 1000 sku, podstawę masz porównywalną, premia równie złożona i wieloskładnikowa ale o wiele wyższa. Z auta i innych narzędzi możesz korzystać do celów prywatnych. Wystarczy trochę popytać wśród handlowców. Ale masz racje, jesli komuś zle to warto odejść....

Pomocna?
Tak4Nie
Marta
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Doświadczony 15.04.2019 22:06

Kolego ladnie Ci ta firma nakopcila pod kopula :p alez musza z Ciebie byc zadowoleni szefowie :p

Pomocna?
Tak10Nie
Były pracownik
Nazwa działu: Sprzedaż
 Opinia
@Doświadczony 15.04.2019 22:06

Po kilku ładnych latach w cc i pracy w innych firmach śmiem twierdzić, ze piszesz bzdury... Cc na tle innych moich pracodawców w skali 1-6 wypada na naciągane 3+ . Otóż inni również oferują socjal, dobre auta bez limitu km, umowę o prace z dużo lepszymi warunkami, spotkania regionów za granica (oczywiście rekreacyjne a nie szkoleniowe) oraz dofinansowania do wakacji. Cc oferuje Ci beznadziejna i oklejona fabie z mega zapasem mocy aby można rowerzystę wyprzedzić, prace w stresie z natłokiem obowiązków i Panorame ale nie ta o 18:00. W standardzie jest również uczestnictwo w przez wszystkich lubianym hgmm z samego rana- marnowanie czasu i pośmiewisko w oczach innych pracodawcow. Hallooooo wake up!!! Zanim będzie za późno a Cc pochłonie Wasze umysły, praca w Cc to dobry epizod do wpisania w CV a pozniej jest już z górki. Pozdrawiam starych Colarzy!!!

Pomocna?
Tak17Nie1
Prawdziwy
 Opinia
@Marek@ 14.04.2019 13:07

Oo qwaaaa... co za korpo zniszczony żałosny mózg! Co to za wypociny?? Ktoś się boi o własny zad i pisze takie bzdety... żałosneeee. Bd, zmianiajcie prace... bez obaw. Przy tych wzrostach nie ma szand na godne pieniądze, ja za chwile zmykan do innej firmy. Bye

Pomocna?
Tak1Nie
Ja.
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Zaskakuje mnie fakt, że firma zamiast podejmować kroki mające na celu poprawić atmosferę, stara się karać ludzi którzy nie boją się otwarcie zwrócić uwagę na problem. Słowo pracownika nie jest w ogóle brane pod uwagę, jest traktowany jako trybik czy cyferka-PLka. Zawsze tak było, jest i będzie. Ankieta my voice, nie wszędzie wyszła dobrze, co z tym zrobimy? Niech będzie co dwa lata :D Każdy temat który wskazuje na niefunkcjonowanie pewnych obszarów jest skutecznie zamiatany pod dywan, a fałsz i obłuda nie zna granic. Wymagane wyższe wykształcenie na ph fmcg czyli mercza...Zabawne. Firma dobra na rok max dwa jako trampolina, tylko i wyłącznie. Firma nie godna zaufania i szacunku pracownika.

Pomocna?
Tak34Nie

Zostaw opinię o Coca-Cola - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny