Coca-Cola

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1228 ocen.

Opinie o Coca-Cola

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola

CC HBC WAWA

Panowie proszę zabierzcie się do pracy. Wkrótce na wiosnę tego roku będzie specjalnie dla Was moi drodzy specjalny event w związku z powstaniem FUZE TEA. To nowa marka na rynku herbat w butelce. Na dwudniowym szkoleniu dowiecie się wszystkiego o o Fuze Tea oraz dostaniecie próbki dla Was i dla Waszych Rodzin. Pamiętajcie o pustych bagażnikach bo każdy metr sześcienny się przyda na Fuze Tea. Rusza specjalna kampania . Nie poddawajcie się i walczcie na swoich rejonach. A pieniaczom mówimy głośno NIE! Z pozdrowieniami Wasz Kolega z pracy.

Alpacino
@Tytus 04.03.2018 22:19

Hubuś+ Oskarek = Love Kubuś+ Oskarek + Andrzejek= big love

polo

Szukam mocnego handlowca co ogarnie "jakieś" ilości peta i puchy . kalex24(małpa)op.pl

Kibic F1

Już dajcie spokój tym STL-om oni maja innne problemy w głowie!! Przyjdzie nowy szef i trzeba będzie się układać na nowo!! Ludzie z rozdania Andrzejka maja problem bo trzeba kupić nowa wazelinę.... ale napewno jakoś się ułoży ktoś wsadzi nowego szefa do auta i pojeździ po rynku i pokaże jak to tu jest złe a jak u mnie super!! Ale nowy dyro będzie już miał obraz wszystkich ludzi przecież to poplecznik Andrew!!!

HiFi

No i po imprezie lokacji Poznań. Dyrektorek wysłał swoje pieski żeby nakręcali atmosferę, dał im wódkę, whisky i zabawa trwała. Najgorzej na tym wyszedł damski boxer, ktory chodził biedny od stolika do stolika żeby ktoś się z nim napił aż w reszcie przyjęła go pod opiekę jego Area. Tak właśnie kończy się bitka z Ludem!

Pawcio
@Janusz 18.04.2018 21:08

Czarek daj spokój aby wypisywać takie teksty i użalać się nad sobą. To było słabe. Wstyd!

Szpilka w d.. pe

W końcu nad Bydgoszcza zawitało słońce

CCHBC W-wa

Witajcie W Warszawie jedna osoba zgłosiła do działu HR pozew o mobbing na SCMa. Następnego dnia została zwolniona. Powinno być w tej sprawie postępowanie? Czy można to gdzieś sprawdzić? W Warszawie za nowego SCMa jest bardzo źle. Każdy czuje się zastraszony, chociaż nikt prosto w oczy mu tego nie powie.

anonymous
@Kleo 11.04.2018 19:37

Od związków to się odpi...ol, robią robotę dla tych co w nich są. Widziałeś żeby ktoś z członków Solidarności wypłakiwał się na forum? Tylko takie piz..y jak ty się tu wypłakują. Pozdrawiam. PS. W Warszawie masz tylko związki dyrektorski, tak dla formalności.

Fanciarz

Dlaczego wczoraj i dziś nie ma szeryfów w pracy? Jakieś szkolenie?

jago
@Fanciarz 12.04.2018 18:17

Tak, szkolenie z aktywnego poszukiwania pracy dla osób nie aktywnych zawodowo;)

NICK

Ten portal powinien nazywać się POZNAŃwork . Jesteście mizerni. ........ do swojego gniazda! . Przychodzi mi tylko jedno do głowy , powinni .... . Udanego dnia malkontenci

Andrew
@NICK 12.04.2018 06:31

Może nie my jesteśmy mizerni tylko kierownictwo tej firmy? Może trochę winy jest po stronie tych, którzy rzadza i doprowadzają do tego że złe i coraz gorzej/trudniej się pracuje? Może pewne osoby towrza taką A nie inna atmosferę? Może czasem trzeba spojrzeć w lustro? Najlepsi ludzie odchodzą albo ich wyrzucacie, system pracy i RTM to całkowita porażka. Przejedzcie się po punktach oddanych do hurtu i zobaczcie co jest w lodowkach. Panorama? To jedna wielka kpina wymyślona przez ludzi nie znających realiów rynkowych. Ale ok. Dla was najważniejsze jest to aby przytakiwac i wysyłać 20 zdjęć dziennie i załamywać rzeczywistość. Żal ściska widząc to co się dzieje

Karpacz

Uwaga!! W najbliższy piątek szykuje się impreza całej Lokacji Poznań (wygrana konkursu Bingo w 2017 r). Ciekawy jestem kogo tym razem skopie damski kick-boxer z Z.G. Pamiętajcie, że chłopaczek czuje się bezkarnym! Oczy dookoła głowy.

Bokser
@Karpacz 07.04.2018 19:06

Czy wszyscy zakupili już rękawice na piątek? Będzie impreza, będzie wesoło, będzie bitka! Damski bokser od dwóch dni już sparuje z sąsiadkami!

Kibic F1

Zmiany w Poznaniu?? Wszystko zostaje w „rodzinie” Sebus jest z rozdania Jędruli wiec przygotujcie się na nowe-stare rozdanie!!! Według mnie będzie podobnie jak za Andrzejka czyli knucie,szufladkowanie i szukanie dziury w całym!! A koksik na ”derektora” to już jakaś parodia!!!

Karolina
@Kibic F1 09.04.2018 12:47

Koksik per Dawidek zawsze brał po same kulki. Ale z drugiej strony co z tego ze targał worki Jędrkowi skoro ustawił się na całe życie. Teraz hajsu będzie zarabiał po 25 tysi miesięcznie i dalej nic nie robił. Trzeba zacząć ciągnąć kulki i wazelinę zakupić.

Ee

Dawidek w Białymstoku. Jak usłyszałem to dziś to zaśmiałem się. Współczuje ludziom z Białego. Typowy pozorant i niezwykle zakłamany i fałszywy koleś. Ale teraz już nie będzie miejsca na pozory. W końcu zarząd przekona się jak bardzo błędna była to decyzja. Szukajcie ludzi do pracy w Białym bo w pierwszych trzech miesiącach wiele osób z białego rzuci papierek.

S
@Szok 07.04.2018 19:13

Zanznaczajcie w ankiecie liczcie ze się coś zmieni. Jak słyszę temat ankiety to śmiać mi się chce. To tak jak po zamachu dać ludziom kredki aby w odwecie pomalowali płytki chodnikowe w ramach protestu.

janusz ze Skierniewic

I wszystko już jasne w temacie rero. Żegnamy SCMow z Katowic, Rzeszowa, Białegostoku, Poznania, Bydgoszczy, Kielc. Łączenie lokacji stało się faktem.

były pracownik
@Big Milk 03.04.2018 18:26

Z Andrzejem przesadzacie, nie jest zły. Dawidek? najgorszy leser, wazeliniarz i pozorant. Gratuluję Poznaniowi pozbycia się gościa, Białemu współczuję. Kto/co stoi za jego karierą?Nawet zazdroszczę, ale lustra bym musiał pozdejmować w domu. Kanalia przez wielkie K. Z drugiej strony zamiast narzekać weźcie się lepiej do roboty albo zmieńcie ją... poza cc naprawdę jest życie i to wielokrotnie lepsze... Z ciekawości zapytam, jak tam sop 2 miesięczny i nowy red? do ogarnięcia czy tragedia?

Wisłostrada

A co się stanie z Wilkiem? Ktoś wie? Bo jak słyszę swojego Stla, że Wilk ma ciśnienie i każe dilować przez MT bo trzeba odrobić dilowanie z ubiegłego roku to ja się zastanawiam gdzie jest Dział Audytu?! A jak dilować to przede wszystkim przez Leclerck! Prawda?!

KK
@Wisłostrada 02.04.2018 18:41

Prawda kolego. Dilerka tylko przez leclerka i to tłuściutka.

Alwaro

Coca Cola odróżnia mężczyzn od chłopców!

iwow
@Alwaro 30.03.2018 21:18

Tak

Ślązak

Ha ha ... słynna pani trener! Przez małe "p" i jeszcze mniejsze "t"! Prowadzone przez nią warsztaty to Szopka! Jak ktoś ma z nią jechać w rynek to wiadomo, że dzień zmarnowany! Potencjalni pracownicy Coca Coli- chcecie pracować i się rozwijać? To nie w tej Firmie. Dział trenerski z Mariolka to nieporozumienie.

Ślązaczka
@Ślązak 25.03.2018 20:17

Jak wygląda ta trenerka Mariola? Możesz opisać fryzurę?

Ojoj

Na północy to się dopiero dzieje! Ponoć z trzech lokacji mają zrobić jedną. Ktoś wie coś w temacie?

Rero_CCHBC
@Upsss 14.03.2018 20:12

Poznańską "Pałkę" ??? Hehehe

Rero

W obecnych realiach nie ma co aplikować do Coca Coli- moja uwaga jako osoby z krótkim stażem. Wszyscy czekają na rero! My w Poznaniu liczymy na wymianę przede wszystkim jednej osoby, która nie pasuje do pozostałych-dyrektorka. Niech zabierze ze sobą swojego lizusa-koksa oraz damskiego boxera z Z.G. Wszystko inne bez zmian a atmosfera zrobi się sama.

Koala
@Rero 25.03.2018 20:53

Niech bierze synka koksika wsiada na łodz i rusza do Syrii. Reżim Baszszar al-Asada potrzebuje tak oddanych żołnierzy.

Iwona

Aktualnie Coca-Cola prowadzi wiele rekrutacji na różne stanowiska. Czy na forum są pracownicy firmy którzy chcieliby wypowiedzieć się na temat oferowanych warunków pracy i atmosfery w firmie? Przypominam że forum ma służyć osobom szukającym opinii bądź chcącym się nią podzielić. Prywatne rozmowy nie są tutaj mile widziane.

Helo
@Iwona 20.03.2018 14:15

Nie warto do tej firmy nawet aplikować. Zreszta jak trzeba być mało inteligentnym aby wiedzieć/widzieć ze skoro tak duża jest rotacja i ogłoszenia wiszą non stop jeszcze się pytać, czy warto aplikować. Zacznijcie myśleć, by potem wejść na drugi level i formułować pytania.€€€

Trip

Ludziska, czy to prawda, że rero dotyczy też trenerów? Mamy mieć jakąś panią trener! ? Słyszałem, że totalnie jest bez wiedzy i zakompleksiona na maxa! Do tego warsztatowo klapa! Nic nie reprezentuje! Kto rządzi trenerami? Na jakiej podstawie przyjeli ją na to stanowisko? Czy można zrobić ankietę dotyczącą tylko trenerów? Jak mają nas czegoś nauczyć to proszę bardzo! Ale to muszą być osoby, które mają wiedzę i świeca przykladem. Ktoś, gdzieś się pogubił!

Mariusz

HALO KOSZALIN co się stało, że potrzebny nowy kierownik? Dotychczasowy odszedł czy awansował? Może ktoś się wypowiedzieć? Zastanawiam się nad aplikacją i „kondycją” zespołu ;)

Lol
@Atena 18.03.2018 09:15

Właśnie w tym problem jest. Jak mamy zarządzać czy awansować skoro takie Sebusie czy Krzyśki tworzą własny zamknięty świat i wszystko robią po układach. Uczynili sobie z CC własny folwark a sami w trakcie pracy robią co im się podoba. A co do ubioru to akurat w tej branży jest to wizytówka. Stl nie może wyglądać jak syryjski uchodźca.

Mordas

Halo Wawa jest tu ktoś?

Zolwik86

Mlodszy specjalista do rozwoju rynku. Jaka umowa? Jaki czas? Wynagrodzenie?prosze o odpowiedz na jakich zasadach zatrudnienie jesli ktos jest na ww stanowisku lub sie orientuje. Pozdrawiam

Pele

Może ktoś powie co tam z Rero w Łodzi, coś wiadomo?

Sanir
@Pele 07.03.2018 15:34

W Katowicach znowu malujemy trawę na zielono a raczej na czerwono bo jutro Market tour , rzdajemy sampla wstawiamy regały na sztukę i zmieniają nam rejon odwiedzin, Bogowie firmy otwórzcie w końcu oczy i przestańcie klaskać za zrobioną sztukę na chwile!!! Żygać się chce na samą myśl o jutrzejszym kabarecie w odsłonie trzeciej!!!!

Były zg

tak Było jest i będzie

Paweł

Specjalista ds. Rozwoju Rynku Jakie zarobki plus jakie auto?

Premia hahahhahaaa
@Ciszek 28.02.2018 04:20

Premia to tylko za Reda, chyba ze jesteś (usunięte przez administratora) stla i zaniżył ci budzet

Czeski film

W firmie w której jestem, zmienił sie kierownik handlowców, który przyniósł zwyczaje z coca coli. Wymóżdżony jak cholera. Człowiek tabelka, mimo 3 miesięcy pracy u nas, czyli w innej, spokojniejszej specyfice działania, narzuca swoje ciśnienie i chyba myśli, że dadzą mu puchar za nadgorliwość. Sztuczny usmieszek, a przyjdzie co do czego wypnie sie na podwładnych, byle sie przypodobac przelozonym. Znam tez trzech przedstawicieli z coca coli. Jeden żuje gume i chodzi z nogi na noge jak rozmawia z klientem. Druga, laska, wygląda na choleryczke i widać złość na twarzy, trzeci, wyłysiał przez rok jak go widziałem (to napewno nie przez prace :). Ludzie świadczą o firmie i na odwrót. Nie wspierajcie tego korpo, szkoda niszczyć ten świat i otaczać sie ludzmi którzy zaczynają przypominać dziwolągów. Życie to nie tabelki, lepiej znaleźć normalną prace. Słyszałem też w firmach gdzie przychodzą przelozeni po coca coli robi sie chora atmosfera bo szukają dzi...y w d.. Jak chcesz iść do coca coli sprawdź najpierw stan zdrowia swojego psychicznego. Po za tym szkoda zdrowia na picie odrdzewiacza ;)

Chaosend

Poznań pełen chaosu! Etatowy dyrektorek ma urlop to na tronie zasiadł kolejny wszechwiedzący z Zielonej G. Chciałem napisać Stl ale on nawet nie zarządza ludźmi. Jak w lokacji może być PO ktoś kto nie ma pojęcia o pracy z MD? słyszałem,że dzisiaj zrobił awanturę za sop w Ic. Przecież on nawet nie wie co to Sop a co dopiero Ic! Na odżywkach i sztangach to się zna, ale skrót RGB to nie skrót suplementu diety! Myślałem, że gorzej już być nie może z zarządzaniem w lokacji. Jednak się myliłem! Niech będzie to rero! Niech zmieni się Władza!

Bolek
@Chaosend 20.02.2018 22:00

Nic się nie zmieni. Etatowy dyrektorek jest wieczny jak ospa. Prędzej na A2 bramki zlikwidują, niż oderwą od koryta Andrzeja i jego rottweilera D.Z.

Chaosend

Dobre NEWSy z Poznania! Nawet niejaki Czarujący Czarodziej nie dał rady złamać zielonogórskiego układu! Nikt nie pojawił się na warsztatach z zachodniej flanki. Dyrektorek wystawił swojego najlepszego człowieka a i tak poległ. No cóż, od dawna mówiłem:albom jesteś z Nami albo przeciwko nam. MDs zawsze razem!

Bolek
@Chaosend 21.02.2018 20:26

Dyrektorek to sobie może wystawiać najlepszego człowieka ale w lizaniu d..y. Od kiedy Andrzejek jest w Poznaniu i jego lizusy to pojęcie „najlepszy” odnosi się do trzymania ręki w gorze przytakiwania i robienia sztucznych prezentacji opartych na jednym zdjęciu z rożnej perspektywy. Tak wyglada lokacja kiedy były trener nią zarządza. Jest tylko teoretyczna, bo praktycznie nie istnieje. Zastał ją murowaną a zostawi drenianą. A na ta chwile mam to w nosie i warsztaty i dyrektorka. Najważniejsza jest kasa. Przecież ta firma w takim kształcie przetrwa jeszcze najwyżej 2 lata. Wszystko będzie oddane hurtowniom. Jak ktoś mam mózg to widzi ze cyfry jakie wozimy nie zarobią na utrzymanie MD.

zerojeden

Dobrze ze stworzyli wam ten portal bo nawet wasza stara by nie zniosła tych żali. Ten portal powinien się nazywać popłaczmy razem. Ogarnijcie sie.

Do dawidka z poznania
@zerojeden 22.02.2018 09:59

O Dawidek z Poznania już szczeka. No jasne jakbym nic nie robił tylko trzymał ręce w d..e to mógłbym tak pisac

Petru

Coca-Cola bardzo straciła pozycje w marketach. Widać to gołym okiem. Brakuje egzekucji agresji i energii waszym ludziom w handlu nowoczesnym. To tak informacyjnie bo tez działam na tym rynku tylko w innym segmencie.

Sanir
@Gorzelnik 21.02.2018 18:37

Nie spotykasz Kariny, Tomka i Krzysztofa bo już nie pracują w CC wzięli odprawy i pożegnali się z nami Coca Colowcami. A szkoda bo fajna ekipa KA byla w Katowicach.

Zostaw opinię o Coca-Cola - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola