Carlsberg Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 344 ocen.

Opinie o Carlsberg Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska

olej-nick

Wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku , dla łódzkich handlarzy samplingu życzy blaszak z lodowej.

Amator

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi do pracy? Warto aplikować?

Ciekawy

A napisze ktos szczerze jak pracuje się aktualnie w regionie Okocim?

anonymous
@anonymous 10.01.2018 18:11

Ty prowadzisz te rekrutacje ze wiesz?

Abc
@anonymous 10.01.2018 19:12

Wszyscy wiedz bo wsrod pracownikow rozmowy o kasie sa rzecza naturalna i czesto jest niezrecznie jak.osoba ktora dopiero co przyszla ma wiecej niz ktos kto pracuje 5 lat...

???

Jak tam po cyklowych? Zmotywowani? Jak oceniacie nowy sposob premiowania celow sprzedazowych?

Abc
@??? 07.01.2018 14:04

Zmotywowani do zmiany pracy

anonymous

A w Kasztelanie?

anonymous

A jak jest w Piascie?

Piast
@anonymous 22.12.2017 21:29

W Piaście karuzeli nie ma, jest stały zespół który wie co ma robić i to robi... to warszawsko / kosowska opinia dla gawiedzi, a prawda jest taka, że może jest lepiej jak w reszcie kraju ale stres, kolesiostwo, włażenie w **** , wzajemne (usunięte przez administratora) praca ponad 8h i w weekendy przed wizytacją to normalka. Tylko nikt tego na głos nie mówi bo z reguły plany się robią i trochę lepsze premie są i chwała najwyższemu normalny RMS

anonymous
@anonymous 22.12.2017 21:29

Czyli obecny RMS jest ok, że docenia prace poprzednich RMSów , którzy mu ten region zbudwali czyli Hoffmana i Gura.

bosmanek

teraz się okaże czy koszmarkowej się upiecze czy za przewalenie budżetu i nie panowanie nad swoim pupilkiem zza buga opusci struktury - bardzo ciekawe jak firma postapi

ja
@bosmanek 22.12.2017 14:07

a pupilek zza buga jeszcze pracuje czy wyleciał ?

anonymous

Pracowałam kiedyś w CP - moja opinia jest taka: Plusy - pieniądze w miarę ok i na czas -możliwość korzystania z auta - odciągają jakies 250 zł i jezdzisz ile chcesz - karta multisportu i opieka medyczna( ale to w większości firmach jest) Minusy -praca od świtu do nocy- i wiecznie żle -atmosfera w zespole beznadziejna -Kos i RMS - beznadzieja -brak towaru na wymiany -plany nierealne- jeśli nie pokolorujesz to zero premii (najgorsze jest to , że ci na górze o tym wiedzą i nic z tym nie robia- tabelki muszą się zgadzać- porażka) - praca w wiecznym stresie -brak czasu dla rodziny - chyba że kończysz o 12 i w domu przy obiedzie nadrabiasz wizyty (bo tez tacy są) - wiele innych- na których brak słów Jednym słowem NIE POLECAM - chyba że nie masz domu, rodziny, znajomych i kolegów - to spokojnie możesz tam pracować

Pogonszczecin

Slabo to wygląda. W Szczecinie jest kiepsko, na Pile karuzela, a w Poznaniu z tego co wiem ciagle zmieniają kosow, ten obecnie jest kiepski, wiec zaraz też poleci. To co sie dzieje w Bosmanie to jakaś katastrofa, czas na zmiane Rmsa. Nie polecam

Poznaniak
@Pogonszczecin 23.11.2017 10:20

Podobno z 3 nowych osób jedna odeszła po 2 tyg i był to właśnie region Trzcianka. Więc życzę powodzenia..

Bosman
@Poznaniak 19.12.2017 16:13

Poznaniak w poznaniu chyba wieksza rotacja co ??????

zainteresowany

cześć napiszcie czy warto aplikować na stanowisko PH ? bo jak widze niektóre opinie to się zastanawiam czy pracuja tam ludzie czy idioci? Towar ginie, ludzie robią co chcą, nie ma żadnego nadzoru? jesli tak jest to jak sie robi plany? z kosmosu? Proszę o szczere odpowiedzi bez jaj

Kolo
@zainteresowany 09.12.2017 13:38

Aplikuj, praca Ok ale zarobki przeciętne. Zależy jaki obszar bo z tego co widzę jest różnie w różnych obszarach.

Piast
@Kolo 10.12.2017 10:24

Zależy, jezeli zaczynasz przygode z handlem, to warto mieć w Cv taką przygode i latwiej znaleźć cos sensownego, a jezeli szukasz stabilnej pracy to sobie odpusc. Kolesiostwo i prywata, na awans zero szans. Placa od golasa 2300 na rękę, po 3500 maks i wyżej nie skoczysz.

Bomber

Ja też Os Poznań. Super atmosfera, dobre pieniadze, samochód, benefity i nowoczesne narzedzia pracy. Cieszę się, że tu pracuje hihi. Pozdrawiam ekipe. Jak ktoś narzeka to znaczy, że sie nie zna. Hihi

Rogal

Mi w Poznaniu pracuje się bardzo dobrze. Kos i ekipa bardzo fajna. Pozdrowienia :)

Robi

Ktoś coś może napisać o Gołębiewskim z Łodzi, czy to jakiś przydupas Krakowskiego?

Paszteciarz
@Robi 14.11.2017 22:42

Nie rozumiem co mają wspólnego wyżej wymienione osoby z pracą w CP? Po pierwsze. Po drugie, co to kogo interesuje, kto jest czyim "przydupasem"? Obie osoby nie pracują już w CP, to po jakiego grzyba poruszany jest ich temat? Nawet nazwisko jest przekręcone... Żal i dramat.

anonymous

Bosman znowu na ustach całej "Polski" , najpierw kosik z Zielonej Góry zapomniał się rozliczyć z samplingu który magicznie wyparował, a teraz kosisko ze Szczecina sobie przywłaszczył "kilka" aut z piwkiem.... oj Aga coś Ci nie idzie pilnowanie ludzi... nie dość ze marne wyniki sprzedażowe to jeszcze kolejna wtopa ze znikającym piwem...

Losamigos
@anonymous 15.11.2017 20:56

... I teraz czas na p.Agę za brak kontroli na budżetem , ludzmi ect .

ktoś
@Losamigos 21.11.2017 20:35

ona juz dawno powinna poleciec

anonim

(usunięte przez administratora)

Nickk

Pisofnia na najfyszym pisiomie ???? asz kóje f oczy ???? kópie ći słofnik pod hoinke ???? ogarnij sie ponieważ każdy ma prawo sie wypowiedziec

Anonim

Zgadzam się z głosami poniżej. Pracuję tu 4 lata. Nie polecam pracy w tym miejscu. Warunki zatrudnienia tak sobie. Postawa kos/rms - brak profesjonalizmu i kompetencji, a do tego często brak kultury. Atmosfera też przeciętna, szczucie ludzi na siebie, premiowanie lizusostwa, nie dobrej pracy. I do tego kilka przypadków, gdy rekrutacja jest prowadzona na miejsce pracujacej osoby. W zeszlym roku byly 3 takie sytuacje

Statysta

Ja proponuje Panu Blawatowi przyjechać na wizytacje do Okocimia bez zapowiedzi to RMS i KOS nie "wymaluja" trawnika na zielono...bo Krakow był malowany... no chyba, ze Pan Prezes lubi takie "spektakle" teatralne w wykonaniu Dariusza Wielkiego króla Okocimia.

krakowiak
@Statysta 20.11.2017 22:44

takie spektakle to normalka w tym regionie , a czy ktoś wie co się podziało z gwiazdą południa ze taki szybki odpał i nawet przyjaciel nie pomógł

Sss

Firma bez honoru omijająca kodeks pracy jak tylko się da..mobing na porządku dziennym i marne zarobki, przynajmniej w Brzesku. Przeciez ludzie w Brzesku nie maja takich kosztow zycia jak we Warszawie. Żenująca firma zwalniajaca kobiety po urlopie macierzynskim. Poniżająca swoich pracowników wysokością wynagrodzeń.

Homer Simpson

Aston podpisuję się dwoma rękami pod tym co napisałeś. Wszyscy o tych problemach wiedzą a nikt nic nie robi. Niech w końcu ktoś w tej Warszawie zainteresuje się co się dzieje z samplingiem w regionach

olej-nick
@Homer Simpson 19.10.2017 22:13

Popytaj kosika z Łodzi to Ci powie jak handelek samplingiem idzie .

Filip

Pracuję tu już dość długo i może nie jest idealnie ale ja nie narzekam.

Aston

Do Carlsberga! Mamy prośbę. Znajdźcie chwile i przeanalizujcie czas naszej pracy. Macie przecież dostęp do sfa. W ciągu tygodnia spotykamy sie minimum dwa razy na hurcie lub w biurze. Tak super ze nie ma zebran po pracy ale są one rano. Siedzimy do 10,11 a nawet 12 a potem jedziemy w rynek. Do tego do zrobienia 20-25 wizyt których nie da sie zrobić dobrze. Nie oczekujcie wiec cudów. Skoro mamy robic wzrosty musimy sie przykładac. Nikt nie bedzie wiec od 11 robil do wieczora bo kos nie ma co robic i sciąga ciagle przedstawicieli .Sprawdźcie tez nasze notatki przy rejestracji. Biuro,zebranie, hurtownia,biuro,zebranie itd. I najważniejsze. Chcemy wręcz wymagamy pisemnych potwierdzeń które pójdą do Was ze otrzymalismy piwo do pracy w rynku. Tak jak potwierdza przykładowy przedstawicieli X ze otrzymal kurtkę lub kartę przedplaconą.Tak chcemy potwierdzac ze mamy sampling i ze po drodze to gdzies nie zginęło. Juz mamy dosyć słuchania bajek ze nie ma piwa. Skoro mamy ankietę w sfa nazywaną fifo i wbijamy krótkie daty to tez powinniśmy dostać tyle ile tam wbilismy. A dostajemy 10,20%. Kosom nie ufamy!!! Długi na sklepach rosną zbliza sie koniec roku ,remamenty a my wszyscy ph jesteśmy w czarnym lesie. Pomożecie?

Bruno

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla specjalisty ds. wsparcia sprzedaży - środki trwałe?

olej-nick

Jeszcze raz zadam to pytanie. Dlaczego łódzki kos usuwa nie wygodne dla siebie posty u administratora forum ? Miej jaja chłopie !!!

Homer Simpson

A co powiecie na to, że kończy się promocja multimilionera, a my nie mamy piwa na wymianę za kapslę i kierownik karzę pożyczać piwo ze sklepu?

Berger

@ewan Szkoda, że jesteś nastawiony na pisanie negatywnych komentarzy iż zapominasz napisać o Carlsberg Polska czyli o firmie na forum której jesteśmy aktualnie?. Ktoś tak inspiruje, że myślenie wyłączyłeś?

ewan

Witam, chciałbym poruszyć temat o pracy w Brzesku Okocim Carlsberg browar, odrazu mówię żebyście unikali pracy w tym zakładzie, rządzą tam układy, przyjmują na umowy śmieciowe, bądź poprzez firmy zewnętrzne takie jak Niva, Sodexo, Proster, Fast Service. Fast service unikajcie bo to jedna rodzinka z kierownikami magazynu. Straszny wyzysk, Jedna mafia. Pozdrawiam.

Dżery

Jakim trzeba być wrednym i nieczułym człowiekiem żeby pod koniec promocji wymiany kapsli harnasia zrobić ewidencję i spis lodówek w rynku? Jak mało ktoś musi wiedzieć ile zajmuje nam to czasu? Jak można było nie zapytać ludzi z rynku? Czy nie lepiej to było zrobic w listopadzie? Ale jak się pracuje tylko na tabelkach to tak to wygląda. Nie macie pojęcia ile czasu tracimy na latanie po sklepach, liczenie i wycieczki po piwo na kapsle. Dawno robilibyśmy plany gdyby był czas na to żeby usiąść u klienta , budować relacje a nie siedzieć przed lodówką i klepać masło maślane! Przecież mamy teraz 3 ankiety potwierdzające czy mamy lodówki. Czy naprawdę nikt w Carlsbergu nie wie na czym polega praca ph? To Wam podpowiem- na budowaniu długofalowych relacji z klientem co skutkuje wzrostami sprzedaży. Sprowadziliściennas do roli "wymieniaczy"kapsli i ankieterów. Chcemy pracowac jak na przedstawicieli przystało i chcemy zarabiać, przestańcie podcinać nam skrzydła.

Hanna

@Piweczko czy jesteś zadowolony z pracy w Carlsberg Polska? Czy powiesz coś o warunkach pracy w tej firmie? Co najbardziej podoba Ci się pracując tutaj? Takie informacje mogą być pomocą dla nowo zatrudniających się osób.

anonim

(usunięte przez administratora)

hłhł

Mówiąc jeszcze niedawno masz chyba na myśli jakieś 6 lat temu kiedy mieliśmy porządnego szefa, a tak dla przypomnienia i refleksji: Bajka o pracowitej mrówce (autor nieznany) Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała wykonywanie swoich obowiązków. Produkowała dużo, a to co robiła dawało jej satysfakcję. Szef lew był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał więc, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę?! Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów. Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych. Potrzebował także sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty oraz pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych. Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie dodatkowych wykresów, w celu opisania tempa produkcji i przeanalizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać w prezentacji na zebraniach Zarządu. Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnić muchę do prowadzenia działu informatyki. Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu. Lew doszedł zatem do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka. Stanowisko dał więc cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła. Nowy kierownik cykada, również potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomógł jej przygotować Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu. Dział w którym pracowała mrówka stał się smutnym miejscem, gdzie nikt się już nie śmiał, za to wszyscy byli nerwowi. W tym samym czasie cykada przekonała szefa lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania środowiska pracy. Po przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki lew stwierdził, że efektywność uległa znacznemu zmniejszeniu. Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania. Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: “W dziale jest przerost zatrudnienia”. Zgadnijcie, kogo lew zwolnił jako pierwszego? Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała „brak motywacji i negatywną postawę”

Hanna

@Mirosław Gajoszek to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Carlsberg Polska. Dość długo tutaj pracujesz, więc masz duże doświadczenie. @olej-nickto forum dotyczy firmy Carlsberg Polska w Warszawie. Czy ktoś jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą?

waldemar
@Hanna 29.09.2017 17:27

Hania , jak wczytasz się w posty to forum dotyczy całego kraju . Nie tylko w Warszawie się mordują z tym korpo-badziewiem , które produkuje szczochy zamiast piwa.

pracownik

Jednym słowem : porażka. Praca do późna, ciągłe telefony (nawet w weekendy), wykorzystywanie pracownika, brak konkretnych godzin pracy, wynagrodzenie - jak na takie wymagania pracodawcy - marne, problemy z dostępnością towaru, a co za tym idzie brak możliwości wywiązania się co do sklepów. Pretensje, krytyka, brak człowieczeństwa w podejściu do pracownika. Nie daj Boże jakiś mecz, promocja - pracuj człowieku do późna. Zero docenienia pracownika i kręcenie na każdym kroku. Jak dla mnie brak słów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mirosław Gajoszek

Mirosław Gajoszek Witam, dzięki uprzejmości jednego z przyjaciół z Carlsberg-a dowiedziałem sie, że pod moim pseudonimem/ksywką "Gajowy" umieszczane są dziwne wpisy na temat Cralsberga i osób tam pracujących. Chciałbym w kilku zdaniach odnieść się to tych wpisów: W Carlsbergu przepracowałem 14 ostatnich lat. Tak jak Carlsberg tak i Ja sie mega rozwinąłem w tym czasie. Dzięki ludziom, których poznałem w Carlsberg oraz tym z którymi współpracowałem ukształtowałem sie jako człowiek oraz jako Manager. Dzięki tej firmie zdobyłem doświadczenie, które będę mógł wykorzystać w przyszłości. Każdy z Szefów, których miałem przekazał Mi ogromną ilość wiedzy, dzielili się ze Mną swoimi doświadczeniami zdobytymi w kraju i zagranicą. Dzięki takim ludziom Carlsberg tyle osiągnął przez ostatnie 14 lat, a Ja wraz z Nim. Reasumując: Bardzo dziękuję firmie za te 14 lat pracy, a osobę podszywającą się pode Mnie bardzo proszę o nie umieszczanie jakichkolwiek wpisów obrażających osoby pracujące w Carlsebrgu jak i samej firmy. Z poważaniem. Mirosław Gajoszek

Gajowy

Mieszko nic z tym nie zrobi bo ze strachu przed prezesem ofajda się. Tyle miał zmienić i co? Dalej ten sam syf- tylko panienki w firmie amant ma nowe.

Bartosz

Czy może ktoś napisać jaka była przyczyna, że został zatrudniony nowy prezes? Wprowadza nowe metody i to zawsze stwarza wielki stres. Każdy obawia się czy poradzi sobie in ogólnie jest wtedy nerwowo. Ale powód jego zatrudnienia jest pewnie kluczem w tej sytuacji!

Gucio

Kiedy wreszcie Kopenhaga zrozumie, że problemem CP jest prezes Bóg Słońce Tomasz. Za Pastuszki wszystko działało, a ludzi traktowano z szacunkiem....i przyszedł fachowiec, od 5 lat  nie robi planów, wywala kolejnych ludzi z centrali, zatrudnia kolesi z KP, trzyma mafię z Brzeska i lansuje się na mieście.  Pytamy ile to jeszcze potrwa? Ludzie mają już dość...miej honor  i już idź

Gucio

Kiedy wreszcie Kopenhaga zrozumie, że problemem CP jest prezes Bóg Słońce Tomasz. Za Pastuszki wszystko działało, a ludzi traktowano z szacunkiem....i przyszedł fachowiec, od 5 lat  nie robi planów, wywala kolejnych ludzi z centrali, zatrudnia kolesi z KP, trzyma mafię z Brzeska i lansuje się na mieście.  Pytamy ile to jeszcze potrwa? Ludzie mają już dość...miej honor  i już idź

Hanna

@Nataniel czy masz jakieś doświadczenia z firmą Carlsberg Polska? Pracowałeś tu może? Co powiesz o dobrych stronach pracodawcy? Co najbardziej podobało Ci się w pracy w firmie? To ważne informacje dla tych co myślą nad aplikowaniem tutaj.

Nataniel

Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził, znacie takie przysłowie? Jeszcze niedawno nie było szans na pracę w firmie a teraz tylko narzekanie . Wszędzie potrzebny jest umiar, tak samo w firmie. Nie ma ideałów więc cieszmy się z tego co mamy!

Bmc

Proszę podać ile zarabia rzeczywiście PH w malopolsce. Nie interesuje mnie na obecną chwilę atmosfera, tylko kapucha. Ile, przy założeniu ze realizuje plan? Dzięki.

Klm
@Bmc 31.08.2017 23:58

Przy realizacji wszystkich planow 3000-3500 w zaleznosci od podstawy. Jednak wykonanie wszystkich planow jest nierealne

Klm
@Klm 02.09.2017 10:49

Wiec realnie patrzac mozesz zarobic 2500-2700

Bionik

Widziałem, że firma ma kilka ciekawych ofert pracy. Czy możecie napisać kilka informacji o atmosferze w firmie?

Bodzio

Widziałem, że firma ma kilka ciekawych ofert pracy. Czy możecie napisać kilka informacji o atmosferze w firmie? Słyszałem, że do podstawy są jeszcze dodatki, może coś więcej się dowiem bezpośrednio od pracowników.

Piwko

Ja nie bardzo wiem dlaczego tak piszecie? Prac spoko , zarobki normalne więc o co chodzi? Nie chcecie pracować będą szukać innych a chętnych znajdą. Niektórzy niestety tylko narzekać potrafią i pisać !!

Waldi

Firma spoko, praca jak każda wymaga zaangażowania więc przestańcie tracić energię na bzdury tylko weźcie się do pracy!

Bazyliszek

Widzę, że firma nie ma zbyt dużych potrzeb kadrowych!. Może osoby bardzo niezadowolone zrobią miejsce dla nowych chętnych do pracy w Carlsberg Polska?

Zuch
@Bazyliszek 11.08.2017 21:32

a Co nagle znaleźliście 300 ukraińców na nasze stanowiska? To śmiało zróbcie grupowe, czy wam Kopenhaga zabrania ?

TK

W CP pracuje mi się bardzo dobrze - os poznań :) pozdrawiam ekipe

PoPisSld
@TK 11.08.2017 11:40

hehehe.... a w przeciągu roku to już który KOS w os Poznań? Aga przestań już pisać te pochlebne opinie o swoim regionie wszyscy wiedzą kto w PL w tym roku nie zrobił ani razu planu i ma problem ze znalezieniem ludzi do roboty

5
@PoPisSld 12.08.2017 14:05

Czy ja jako pracownik nie mogę mieć dobrego zdania o cp?? Naprawdę tak płytko myślicie? ?

TT

Pozdrawiam OS Zielona Góra ????????

Uzalezniony

Jak już takie osoby rzucają papierami i rezygnują z pracy ( Mirek G) to fajnie musi być...

koleś oleś
@Krzywy 10.08.2017 09:39

koleś sie zwolnił, na jego miejsce jest gość który był w regionie Bossman - powalony jak cały ten obszar - i zapewne tez miał udział w zaginięciu towaru - świętoszek razem z Koszmarkową-he he he

koleś oleś
@Krzywy 10.08.2017 09:39

koleś sie zwolnił, na jego miejsce jest gość który był w regionie Bossman - powalony jak cały ten obszar - i zapewne tez miał udział w zaginięciu towaru - świętoszek razem z Koszmarkową-he he he

PH

Wszyscy co narzekają piszą o wyścigu szczurów w tej firmie. A czy w ogóle macie świadomość jak z nas do zarząd i akcjonariusze? Przecież w OGSM jest wyraźnie napisane ile prezes się zobowiązał wywieźć kasy z naszego kraju. 200mln płn. Skoro jest zatrudnionych 1300 pracowników to na jednego rocznie wychodzi ile? 200000000 /1300= 153.846 rocznie pln/ 12 miesięcy=12 820 PLN na miesiąc. To są czyste pieniądze które uciekają z naszego kraju. Każdy człowiek w tej firmie zarabia dla Kopenhagi prawie 13 tyś zł na miesiąc. A nam się opowiada o jakichś medianach. Zacznijcie mówić o tym. A nikt nie powie wprost zarządowi że nas wykorzystują bo każdy ma kredyt i się boi stracić nawet to co ma. Każdy z nas mógłby zarabiać nawet 6 tyś pln na miesiąc ale po co dać to Polakom skoro można pompować kasę na zachód. Rocznie z Polski wypływa 100 mld PLN i my też się do tego przykładamy. Pomyślcie o tym przy następnych wyborach. Powodzenia

Krzywy

Dobrze przynajmniej ze kapsle się już skończyły to nie trzeba latać na hurt po piwo 2 razy dziennie...

M.M.
@Krzywy 07.08.2017 18:42

..."Mniej? człowieku nie wiem jak w twoim obszarze ale u mnie na sklepach w 2 tygodniowym cyklu mam po 2-3 kapsle! wspomnę ze jest to home market co wiążę się z większą rotacją, zresztą sami klienci mówią żę "firma oszukuje" bo wygranych niema, żule spod sklepu zaczęły tatre pić bo tam wygrywają. Znowu ktoś z W-wy dał ( usunięte przez administratora )i nie pomyślał a my zostajemy bez premii sprzedażowej "... Zapraszam do OS Sierpc Nadal wymieniają co miesiąc ok 18000szt kapsli per PH

Krzywy
@M.M. 17.08.2017 22:57

Szacun dla nich, a powiedz mi jeszcze Mieszko kiedy chłopaki z Kasztelana te kapsle liczą? w domku po wizytach w rynku czy może jakieś specjalne spotkania mają? Skoro tyle kapsli wymieniają to chyba muszą mieć te spotkania albo chociaż nadgodziny płatne? Warto przemyśleć temat kapsli w home marketach i ich liczenia w szczególności bo to całkiem spora ilość nadgodzin do zapłacenia może być jak nie daj boże komuś przyjdzie do głowy sie po sondach powłóczyć

SERW

A co powiecie w temacie ostatnio modnych couchingów ? takiej porażki tu jeszcze niebyło , przyjeżdża kos czy rms i zamiast 20 wizyt w ciągu dnia robie 8 bo przed i po każdej wizycie pałujemy się nad banalnymi żeczami - jak to powiedziałem , czy właściwie to powiedziałem , co by było gdybym powiedział inaczej itd. pracuje tu kilkanaście lat , realizuje swoje cele , znam tych klientów bardzo dobrze i zamiast zajac się sprzedażą , merchem to tracimy czas na dziwne rozmowy . Dawniej kos mi pomagał , wspierał moją pracę , budował relacje z klientami a teraz jest niemy , tylko notuje i to też niepodoba się klientom - często słysze - tych z biura to nie uczą mówić , jak masz przyjechać z tą niemową to niech zostanie w samochodzie ... , mam chodzić tam i spowrotem z posm bo takie jest przygotowanie do wizyty nawet tam gdzie nie mogę ich zainstalowac bo dany sklep ma tylko własne . w tym dniu nie zrobie pozostałych wizyt bo po prostu nie zdąrze ale musze je nadrobić w pozostałych dniach i tak w kolejnych dniach mam 25 wizyt i tu nikogo to nie obchodzi że się nie wyrabiam i wizyty są robione na szybkiego żeby głównie objechać klientów ......paranoja , i jak maja być wyniki ?

Zostaw opinię o Carlsberg Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska