Carlsberg Polska
2 418 6 1

Opinie o Carlsberg Polska

Ob

Cześć,jak rozmowy na PH w Warszawie? Jakieś informacje zwrotne?

kandydat
@Ob 14.12.2018 00:58

Byłem, rozmowa ok, ale mieli się odezwać, co i jak i cisza - szkoda, bo powinni dać odpowiedz zwrotną - tak jak obiecali , to świadczy o ich profesjonalizmie a raczej jego braku :(

Obiektywnie o CP

Jestem jeszcze pracownikiem tej firmy pracuję jako PH i niestety muszę przyznać rację niektórym opiniom na tym forum, kos na początku współpracy miły, potulny,pomocny, uczciwy kolega jednak z czasem (uprzedzano mnie że tu tak jest) zaczyna stosować mobingowe gierki, zaczyna ryć beret i próbuje tanimi sztuczkami i rozmowami zrobić z ph debila tylko po to bo myśli że zrobi z ciebie debila niedowartościowanego, który będzie jego sługą, cała ta otoczka na rozmowie super atmosfery i firmy to ściema zespoły są podzielone na tych co wchodzą w (usunięte przez administratora) kierownikom i na tych nieszczęsnych niewolników co zasiedzieli się bo dostają 3200netto i na rachunki wystarczy i morda na kłódkę bo albo kos cię zwolni albo będzie mobingdick:) także nie polecam tej firmy i na szczęście zaraz mnie tu nie będzie:)

ale to już było
@Obiektywnie o CP 30.09.2018 13:10

No prawdę napisałeś. Ja się już wyrwałem. Ludzie kochani zdajcie sobie sprawę z jednej rzeczy. za lepszą kasę gdzie indziej będziecie mieć normalne problemy jak w każdej pracy. I uwierzcie mi nie robią tele konferencji w normalnym świecie.

Psyche
@Obiektywnie o CP 30.09.2018 13:10

Mam podobną opinię. Ale nie tylko Sprzedaż jest chora. Cała ta firma to jeden wielki MORDOR. Produkcja to samo. U góry są ludzie, którzy poświęcają swoje rodziny , gnębią pracowników, każą pracować po godzinach by osiągnąć sukces zawodowy i finansowy. Takie podejście do ludzi, brak szacunku dla człowieka, na którego garbie się wspinają w górę powoduje to, że ludzie odchodzą. Wystarczy spojrzeć ile jest ogłoszeń Carlsberga. Niech nikt nie myśli, że tyle ogłoszeń bo firma się rozwija. Totalna bzdura. Ludzie mają dosyć ucisku psychicznego. Carlsbergu staczasz się w dół. Śrubka została przekręcona Panowie i Panie. Ogarnijcie się tam na górze, bo katastrofa wisi na włosku.

świr
@Psyche 04.10.2018 20:20

dokladnie katastrofa wisi na włosku , ludzie zaczna swirować .... a to oni sa najwazniejsi w całej tej machinie ... Gora udaje ze problemu nie ma , i dalej srube kręci :(

Bolek
@świr 23.11.2018 14:05

Jakoś ta katastrofa wisi na włosku od kilku lat w tych wypowiedziach i firma nadal żyje mało tego utrzymuje rynek.... ! Droga otwarta dla malkontentów! Kolego jak na początku chcesz zarabiać tyle lub więcej co ludzie z kilkuletnim stażem to ja lat kilka pracujący bym się bardzo źle z tym czuł.....! A wierz mi po kilku latach płaca satysfakcjonująca. Ale trzeba swoje wypracować a nie tak jak Wy młodzi 20tka na karku i najlepiej 5 tysi na łape na dzień dobry!! Powodzenia.....

zdziwiony
@Bolek 23.11.2018 19:58

żenada co piszesz. chłopaki ze stażem 10 letnim mają kasę na poziomie który urąga temu co robią. Są porządnymi ludźmi i jakoś sobie radzą z innych stron. jest mnóstwo osób które mają dodatkowe źródło dochodu. Rozejrzyj się dookoła i popytaj.

Bolek
@zdziwiony 24.11.2018 18:52

To jak im tak źle to czemu siedzą tyle lat?? Urąga im odejście do tych wszystkich firm które "rzekomo" tak świetnie płacą wkoło??!?!? Czy czekają na cud i nagle miliony w Carlsberg?!?!? Zastanów się i przestań cudowac.... A wszystkim którym tak bardzo źle polecam szukać szczęścia! Ale nie wzorujciec sie proszę pojedynczymi przypadkami gdzie ktoś coś lepiej dostał a też bywa że nie zawsze się przyzna kosztem czego....! W Lotto też podobno każdy może wygrać....

Zdziwiony
@Bolek 27.11.2018 19:25

Wiesz żeby Ci to wytłumaczyć musiał bym zejsc do Twojego poziomu rozumienia rzeczywistosci. Niestety takiego stopnia fantastyki nigdy nie osiągnę więc szkoda się produkować.....

Serdel

Bardzo dobrze pracowało mi się tu przez 5 miesięcy na stażu Lubię atmosferę w Carlsberg Polska za: Przyjaźni współpracownicy

tom2
@Serdel 04.12.2018 00:50

hahahahaha

tom

Cześć, Jak rozmowy na PH w Warszawie. Jakie spostrzeżenia, jak kasowo ? TOM

olej-nick

Witam , czy ktoś panuje nad rynkiem w Łodzi ? Handelek samplingiem aż kwitnie . Jakieś audyty robicie w tym carlsbergu ?

Dobrarada
@olej-nick 26.11.2018 17:58

Wszystko jest w porządku, nic nie kwitnie prócz Twojej zemsty, proponujemy upuścic trochę tego jadu bo sam się przypadkiem ukąsisz. Pzdr zajmij się swoją pracą

olej-nick
@Dobrarada 27.11.2018 10:52

Wiem,wiem premie słabe i piwko kusi pod czujnym okiem kosika , ten z bałut dalej handluje ?

Okocim

No i tak powiedziałem -ostatni zgasi światło w regionie okocim a będzie to niedługo. Ktoś coś wie dlaczego tylu ludzi się zwalnia? A to proste są osoby które zatruwają powietrze niszczą ludzi a to są ci sami co z jednej wsi przyjechali do wielkiego miasta. Kto następny? ?????? Wartościowi odchodzą. ....

Bolek
@Okocim 14.11.2018 23:59

Przesadzasz! Rotacja była i bedzie! Odchodzą i przychodzą (jak w każdej korporacji) Jest też pełno osób co są w region Okocim od lat i wcale nie mają zamiaru zmieniać bo jest ok. A nikt nikogo na siłę nie trzyma. Praca w normalnych godzinach bez przenoszenia jej do domu! Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.... Oczywiście chciałbym więcej zarabiać i aby zarobki szły w górę minimum z wzrostem kosztów życia ale reszta ok!

Okocim
@Bolek 19.11.2018 18:14

Podziel się tym co bierzesz bo to dobre. Ha haaaaaaaaaa chyba jesteś z hr

Bolek
@Okocim 22.11.2018 21:19

Nie dałeś rady i się wyżywasz. Znajdź Psychologa i zapomnij bo świat bez Ciebie kręci się dalej i jakoś nic się nie załamało.....

PhCP

Polecam pracę PH. Moje sugestie dla Carlsberg Polska: Polecam pracę jako PH w CP. Lubię atmosferę w Carlsberg Polska za: Wszystko

Kubaaaaaaaaa

Jak,widze oferty z tej firmy pod tytułem super oferta to aż żal sie robi co oni wypisują praca dla ludzi bez ambicji praca za grosze co oni zrobili z pracy handlowca żenada żebraka brudasa robola i tyle!,, Moje sugestie dla Carlsberg Polska: Obudź sie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kierownictwo

Oleander

Co tam Pany, dostajecie fifo czy zaś nas wydymają?

Dosia
@Oleander 19.11.2018 14:01

Wydymają u nas nikt go nie widział,jak co roku.

Sowa

Widzę dużo negatywnych opinii ale głównie z terenu... Jak jest z pracą w Warszawskim biurze?

Nick
@Sowa 30.10.2018 11:57

Jak w raju

Sowa
@Nick 30.10.2018 22:57

Sarkazm? Możesz napisać coś więcej?

Wiciu
@Sowa 30.10.2018 11:57

To samo co w terenie, "rotacja"

MoniaStonia

Ambasador Marek Premium - ktoś wie o co dokładnie chodzi w pracy? Jak zarobki itp? Rejon Szczecin

Pomocny
@MoniaStonia 15.10.2018 00:58

To robota jak PH ale jeździsz z markami premium po najlepszych sklepach, szału nie ma bo targety mają ogromne.

Paweł
@Pomocny 15.10.2018 17:47

A jakie auto? Jaka podsatwa i jakie mozliwe premie?

Ja
@Paweł 20.10.2018 10:51

Megane i ok 6 brutto Plus premia

Kandydat

Co się dzieje w Brzesku, Krakowie i Nowym Targu, że już KdH i Kosowie uciekają?

już mnie tam nie ma
@Kandydat 20.10.2018 22:37

Ludziom po prostu rozum wraca na swoje miejsce. Jest bardzo ale to bardzo dużo obowiązków od ph po kierownika. Nie da się tak. Poza tym względy finansowe.

Hary

Ilu jeszcze wartościowych ludzi odejdzie z regionu okocim ? To już nie region okocim tylko Darkowo.

ale to już było
@Hary 11.10.2018 11:58

Ostatni gasi światło.....

Zainteresowana

Czy ktoś może powiedzieć skąd tyle ostatnio rekrutacji w CP do działu HR? Z czego to wynika?

Kevin
@Zainteresowana 12.10.2018 07:07

Nowa miotła ...

Krzysztof Romanowski

Czy ktoś może podzielić się opinią o oddziale małopolskim? klimat pracy, sytuacja, zasady użytkowania auta, kierownik, poziom zarobków: podstawa plus premia.

Okocim OK
@Krzysztof Romanowski 28.09.2018 17:53

Oddział Malopolski nie polecam,RMS wódz (usunięte przez administratora)a osami żądzą jego (usunięte przez administratora) z tej samej wsi,razem się wychowywali,gdy dorastali to wieśniacy zrobili zrzute,i za zgromadzone pieniądze wysłali chlopakow,do miasta KRK,ci lizneli trochę prawdziwego zycia,i pieli się w hierarchii,nie stety po trupach i w świński sposób,topili przyjaciół w łyżeczce wody.Gdyby nie zbiórka wieśniaków na bilety do KRK to panowie pewnie by teraz pasali owce,lub handlowali oscypkiem przy deptaku ,a tagrze balonami na miejscowych odpustach.Panowie są teraz menagerami,i gnoja ludzi,praca pod nimi to nie kończący się dramat,zresztą kto jest pH obojętnie w jakiej branży i jeździ trochę po rynku,to omija ogłoszenia o pracy w carlsberg,bo wieści o atmosferze rozchodzą się poczta pantoflową.Lecz panowie Kosowie się nie poddają,i wychodzą z założenia jak brak wykwalifikowanego męskiego składu na rozmowach rekrutacyjnych,to postawili na kobiety,i budują żeńskie zespoly,i jakoś biznes się kręci.Wiec krótkie podsumowanie,pastuchy powinny pasać dalej owce a nie zarządzać i reprezentować firme Carlsberg.

Ok
@Okocim OK 28.09.2018 20:41

Znikają z tej wypowiedzi polubienia.

Wielkopolanin

Gdzie tkwi problem? Ludzie z biura, marketingu nie mają zielonego pojęcia na czym polega praca przedstawiciela handlowego. Żyją po prostu w swoim świecie. Tak naprawdę wymagają od nas wszystkiego, wymieniaj kapsle, wstawiaj lodówki, rób ekspozycję, cenówki, jedź po piwo na kapsle, sprzedawaj. I Ty musisz mieć w rynku wszystko super. Nie ma mowy żebyś nie miał czegoś zrobionego. Ale sami nie potrafią ogarnąć prostych rzeczy. Zmienianie zasad konkursu biletowego w czasie jego trwania pokazuje tylko jacy ludzie nami zarządzają i co o nas myślą. Mecz za kilka dni a my do tej pory nie wiemy gdzie pojedziemy. Czy na mecz w czwartek czy w niedzielę. Ludzie czy Wy myślicie że nie mamy nic do roboty? Przecież takie rzeczy trzeba planować, mogę mieć lekarza, mogę nie mieć z kim zostawić dziecka. Może mam inne plany. Po za tym wyjazd na mecz to też niezła wycieczka. Nie każdy ma 15 minut na stadion. Będziemy po całym dniu pracy a później trzeba wrócić do domu po meczu i rano znowu do pracy. No dobra przepraszam, RTM musi się zgadzać. Na umowie o pracę powinno widniec nie Carlsberg Polska tylko SFA Polska.

Kaszti

Tej wiara a jak sytuacja w Poznaniu? Jak pani dyrektorka wielka i jej paź B? Chyba najbardziej kabaretowy duet w Polsce i najmniej profesjonalny. Kiedyś to było...

Poznaniak
@Kaszti 05.09.2018 08:47

Prosze zostawić naszego kochanego najwspanialszego kierownika Bartka. On jest bardzo sprawiedliwy, odnosi się do pracowników z wielkim szacunkiem, zależy mu na zespole jak mało komu. Jest naszym bohaterem.

Lipton
@Poznaniak 05.09.2018 08:51

Poznaniak co ty bierzesz? Może jeszcze powiesz że się nie poci i nie harczy / pufa? HAhaha

Poznaniak
@Lipton 06.09.2018 22:59

Panie Lipton. Kochamy Bartka on jest filarem tej firmy. Gdyby nie on, nie byłoby też nas, a może cala firma Carlsberg by przestała istnieć gdyby nie dostał oświecenia pewnego dnia i nie wysłał CV do firmy? ??!!!!! Dziękujemy panie KOS za tak wspaniałą lekcje pracy i tak naprawdę życia.

Lipton
@Poznaniak 07.09.2018 14:45

Naprawde nie wiem co bierzesz kolo. Szok i niedowierzanie. Albo jesteś tak mądry, albo jesteś zwykłym trolem. Każdy wie, co ten gość sobą reprezentuje. Jeśli chodzi o podejście do zespołu i równe traktowanie to takie coś nie istnieje. Są 4 osoby, które lubi, szczególnie wiadomo kogo, a reszty mogłoby nie być...

Poznaniak
@Lipton 09.09.2018 22:05

Nic nie biorę. B.C. jest dla nas jak ojciec, jak dobry wujek, zawszef jesto cierpliwy, potrafi wysłuchać, zawsze służy dobrą radą. To jest filar Carlsberga. A my go kochamy i nigdzie nie oddamy. Moglibyśmy nawet swoją premie oddawać byleby tylko chciał być dalej naszym kierownikiem.

Dawidek

Się gra się ma ????

Manaam
@Dawidek 14.09.2018 22:05

Bylem podwładnym goscia, o którym się tu pisze. Szczerze, ma jedna dobrą cechę jako przełożony, prawie w ogóle nie wtrąca się do pracy, nie wie nic co się dzieje w rynku ani co robi zespół. No Ale złych cech jest więcej, nie będę się o nich tutaj rozpisywał. Wiadomo, że rzadko na jakimś wyższym stanowisku trafia się osoba, która jest sprawiedliwa i przyzwoita. O ile można mu wybaczyć brak kompetencji, podejścia do drugiego człowieka, intryganctwo, o tyle braku honoru się nie wybacza.

Południowy
@Manaam 18.09.2018 22:02

Hahahah. Ladnie się w tym Pozku porobiło. Ludzie, zgłaszajmy wszelkie przypadki złego traktowania, agresji czy wyzwisk. To od nas zależy czy pozwolimy sobie na takie rzeczy. Fajnie ze tu piszesz, ale co zrobiłeś żeby tego człowieka pociągnąć do odpowiedzialności?

Olej-nick

Czy w łodzi dalej można kupić tanio piwo od handlowca ?

handlowiec
@Olej-nick 02.08.2018 13:32

Zapytaj tego handlowca co od niego kupowałeś mądralo.

Janina

Ta firma traktuje pracowników jak potencjalnych "alkoholików" . Codzienne kontrole alkomatem wszystkich pracowników . Pracodawca nie może natomiast samodzielnie przeprowadzić badania, jeżeli pracownik nie wyraża na to zgody. Nie można zmusić pracownika, aby poddał się badaniu alkomatem. Takie działanie mogłoby stanowić naruszenie dóbr osobistych pracownika. Art. 11. KP Poszanowanie dóbr osobistych pracownika Pracodawca jest obowiązany szanować godność i inne dobra osobiste pracownika. W Carlsbergu ten kodeks jest łamany. To zarząd firmy na to?

jeden z nas
@Janina 04.07.2018 18:39

Przedstawiciel jak nie dmuchnie to też nie wyjedzie do pracy. Mnie to osobiście nie przeszkadza. jest wiele więcej trudnych spraw do rozwiązanaia.

Mario
@Janina 04.07.2018 18:39

No właśnie, nie można się już napić.. Kiedyś to były czasy, można było sobie poszarżować.. Znaczie przyjemniej się przy tym plotkowało..

Hanna

@zainteresowany, widziałam, że pytałeś o pracę w Carlsberg Polska. Zdecydowałeś się aplikować? A może już pracujesz w tym miejscu? @PH, długo już pracujesz w Carlsberg Polska? Na podstawie jakiej umowy pracuje się w tym miejscu? Słyszałam, że w wielu firmach przedstawiciele handlowy muszą mieć własną działalność gospodarczą. Czy tutaj też tak jest? @Cwks, czy Ty miałeś taką sytuację pracując w Carlsberg Polska?

Cwks
@Hanna 22.05.2018 19:15

Osobiście nie, sam odszedlem. Ale dwóch kolegów miało taką sytuacje. Mógłby ktoś zwrócić w końcu uwagę na to jak kierownicy traktują swoje zespoły, jak się do nich zwracają- chodzi tu zwykłą kulture szacunek do drugiego człowieka. Nawet jak się kogoś zwalnia to można zrobić tp w sposób kulturalny, a nie wmawiać komuś, ze jest do niczego i do niczego się nie nadaje. Nie tak się załatwia takie sprawy.

florek
@Cwks 24.05.2018 17:48

czego wymagać od KOSa, jak prezes traktuje ludzi jak śmieci

Zainteresowany
@Hanna 22.05.2018 19:15

Ee tam aplikować? Taak, ze szklaneczki czy kubeczka, przyjść wcześniej, chlapnąć pifkooo, jedno, może drugie.. No może trzecie.. I na wydmuchu przed wyjsciem jest 0.0 . Trzeba sie wyluzować i jest git.

Kandydat

Witam,czy mógłby jakis pracownik napisac jak wyglada praca na stanowisku PH ?? Ile wizyt dziennie i w ile godzin mozna temat ogarnac ? Jakie wynagrodzenie,podstawa +premia. Czy da sie zrobić premie,czy raczej targer z kosmosu. Jaka atmosfera w zespole? Dziękuję

Oskarek530
@Kandydat 13.07.2018 21:12

Zależy. Uczciwie jeżdżąc to 10 godzin. Okolo 18 wizyt dziennie. Ale z domu nie musisz wyjeżdżać nie ma czegos takiego jak audyty i nikt nie sprawdzi co robisz chyba że bedziesz miał pecha i przejedzie się kos albo rys. Ale to tylko w dużym miescie. Grunt to znaleźć klientów do dilowania. Wynagrodzenie 2500 minus 250 za auto. Premia 40 %. 20 dostajesz za przeklepanie w systemie, kolejne 20 plan sprzedażowy. Parę konkretnych strzalow na podhurt i jest ok. Atmosfera taka sobie ale to jak wszedzie

Jan gec xd

Browarki to jest to. Szczególnie król z gór i niepasteryzowane kaztelan xdxdxdxd piwo niepasteryzowane, które ma termin 3 albo 4 miechy? Gec się w grobie przewraca slyszac te bzdury xdxdxdxd.

Jan gec xd

Po czteropaczku można spokojnie pracować. Najbardziej optymalne jest duże stado zuberkow czyli osmiopak. I na tym trzeba się sfokusowac. Powiedz mi ile możesz wypić a powiem Ci kim jesteś xdxdxdxd przestańcie pisać te brednie, że po browarkach nie można nic robić a przebadać alkomatem trzeba tego, który wprowadził te obowiązkowe kontrole.

Kasandra

Nie można nawet czterech piwek wypić? Przecież da się jeszcze po tylu chodzić..

suma
@Kasandra 12.07.2018 14:53

W pracy się nie pije.

Nie pij

Masz problem z badaniem alkomatem? To chyba lubisz przychodzić do pracy na bani... właśnie dlatego powinni to zawsze sprawdzać, potem bedzie tylko problem przez takich pijaków jak ty.

Nie piję
@Nie pij 07.07.2018 10:33

Opammiętaj się bezimienna osobo. Nie obrażaj innych. Nie wyzywaj ich od pijaków. Kultury więcej. Faktycznie, codzienne sprawdzanie ludzi czy nie piją zatrzymania na bramie to dość nie komfortowa sytuacja delikatnie mówiąc. Nawet policja nie ma prawa sprawdzać każdego bez wyraźnego powodu. Ludzie uczciwi czesem w takiej sytuacji mogą się poczuć upokorzeni. Nie przesadzajmy z tymi kontrolami. Na ludzi pijanych są różne inne sposoby łącznie z wywiadem i obserwacją kierownika oraz współparacowników. Pracujemy w zespołach i na pewno nie pozwolilibysmy nato, żeby w dzisiejszych czasach ludzie pijani przebywali w pracy dla ich i naszego dobra.

Malamiii

Czesc , mam pytanie jaka atmosfera panuje w os Zielona Gora?

Petr

Siema, Jak z pracą we Wrocławiu? Zastanawiam się nad aplikowaniem na ambasadora marek premium, ale nie pracowałem jeszcze w tym biznesie. Chodzi mi o te aspekty: - Czy hajs jest okay? (jaka proporcja podstawy do premii i czy da rade wyrobić na premie? - Czy management jest racjonalny? (czy można się dogadać normalnie w kwestii wymiaru pracy/wyników/sprzedaży etc?) - Czy ludzie są do dogadania i mniej więcej w jakim przedziale wiekowym? Będę wdzięczny za wszystkie opinie, dzięki z góry.

Pauuula
@Petr 07.05.2018 21:53

Hej Petr, aplikowaleś? Byłeś na rozmowie? Ja aplikowalam do Poznania.

Xyz
@Petr 07.05.2018 21:53

Pieniądze - za ilosc pracy włożona w to wszystko - nieadekwatne. 30 stopni, rano wizyta w hurtowni, załadowanie prawie palety piwa na pakę, później roznoszenie go po klientach za kapsle i tak 20 wizyt dziennie. Do tego ułóż lodówkę, expo, zadbaj o relacje z klientem, zrób zamówienie itd itp. BRAK BUDŻETU NA COKOLWIEK. WSZYSTKO TRZEBA ROBIĆ NA PIĘKNE OCZY. Targety nakładane przez centrale są wzięte z kosmosu także nie licz na 100% premii. Wszystko zależy na jakiego kierownika i rmsa trafisz. Jeśli interesuje Cię południowo wschodnia cześć Polski - nie aplikuj. Zainteresowani wiedzą (D)lac(Z)ego. Przedział wiekowy - wg mnie jest to młody zespół. Średnio 30/40 lat

mała MI
@Xyz 01.06.2018 07:05

@XYZ Ty mówisz o ambasadorze?? (załadowanie palety piwa na pakę ?? ) Ktoś się dostał do WRO tutaj??

Bella
@Petr 07.05.2018 21:53

A jak praca w Os Zielona Gora?? Ludzie spoko??

Hanna

@mała MI, a Ty pracujesz lub chciałabyś pracować w Carlsberg Polska? Jeśli jesteś pracownikiem tej firmy, to napisz proszę, jak oceniasz warunki oferowane przez tego pracodawcę. Jak obecnie przedstawia się sytuacja pracowników w Carlsberg Polska? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii!

Hanna

@Pracujący, czy mógłbyś podzielić się z nami rzetelną opinią na temat pracy w Carlsberg Polska? Po Twoim nicku wnoszę, że jesteś pracownikiem tej firmy. @Xyz, czyli rozumiem, że praca jest ciężka? A na podstawie jakiej umowy się odbywa? Nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę?

Hary

Droga hr biznes partner z regionu okocim. Czy nie uwazasz ze twoje zachowanie dotyczace programu Ambasadorzy 3A jest nie etyczne?Zgłaszając lekko mowiac nielubianego zeby nie uzyc mocniejszych inwektyw Rmsa zwanege super D. Do tak prestizowego programu jest hipokryzja...Czy naprawde uwazasz ze osboba przez ktora zwalniaja sie najlepsi ludzie w regionie a reszta szuka pracy, na widok ktorej ludzi boli brzuch ze stresu, zasluguje na miano ambasadora?Co zrobiliscie wspolnie z zainteresowanym ze nasi Kosowie w ostatni dzien namawiaja nas do "spontanicznego" glosowania wbrew naszemu sumieniu?Co trzeba zrobic zeby Waraszwa albo Kopenchaga wkoncu zauwazyla to co sie tu dzieje i skonczyla ten uklad towarzyski dając w koncu normalne mozliwosci pracy. Dlaczego w sasiednim Regionie ludzie z radoscia ida do pracy a tu wszyscy sa zastraszeni???

Mick
@Hary 06.03.2018 08:06

Bardzo pomocna opina sądząc po ilości odznaczen , jakiego terenu dotyczy ?

Zostaw opinię o Carlsberg Polska - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska