Carlsberg Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 409 ocen.

Carlsberg Polska
2 409 6 1

Opinie o Carlsberg Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Kaszti

Tej wiara a jak sytuacja w Poznaniu? Jak pani dyrektorka wielka i jej paź B? Chyba najbardziej kabaretowy duet w Polsce i najmniej profesjonalny. Kiedyś to było...

Poznaniak
@Kaszti 05.09.2018 08:47

Prosze zostawić naszego kochanego najwspanialszego kierownika Bartka. On jest bardzo sprawiedliwy, odnosi się do pracowników z wielkim szacunkiem, zależy mu na zespole jak mało komu. Jest naszym bohaterem.

Lipton
@Poznaniak 05.09.2018 08:51

Poznaniak co ty bierzesz? Może jeszcze powiesz że się nie poci i nie harczy / pufa? HAhaha

Poznaniak
@Lipton 06.09.2018 22:59

Panie Lipton. Kochamy Bartka on jest filarem tej firmy. Gdyby nie on, nie byłoby też nas, a może cala firma Carlsberg by przestała istnieć gdyby nie dostał oświecenia pewnego dnia i nie wysłał CV do firmy? ??!!!!! Dziękujemy panie KOS za tak wspaniałą lekcje pracy i tak naprawdę życia.

Lipton
@Poznaniak 07.09.2018 14:45

Naprawde nie wiem co bierzesz kolo. Szok i niedowierzanie. Albo jesteś tak mądry, albo jesteś zwykłym trolem. Każdy wie, co ten gość sobą reprezentuje. Jeśli chodzi o podejście do zespołu i równe traktowanie to takie coś nie istnieje. Są 4 osoby, które lubi, szczególnie wiadomo kogo, a reszty mogłoby nie być...

Poznaniak
@Lipton 09.09.2018 22:05

Nic nie biorę. B.C. jest dla nas jak ojciec, jak dobry wujek, zawszef jesto cierpliwy, potrafi wysłuchać, zawsze służy dobrą radą. To jest filar Carlsberga. A my go kochamy i nigdzie nie oddamy. Moglibyśmy nawet swoją premie oddawać byleby tylko chciał być dalej naszym kierownikiem.

Goodwell
@Lipton 09.09.2018 22:05

Dawidek, Łukaszek, Sebastianek i Kinia. Ktoś ma inne typy?

Dawidek
@Goodwell 14.09.2018 17:34

Się gra się ma ????

Manaam
@Dawidek 14.09.2018 22:05

Bylem podwładnym goscia, o którym się tu pisze. Szczerze, ma jedna dobrą cechę jako przełożony, prawie w ogóle nie wtrąca się do pracy, nie wie nic co się dzieje w rynku ani co robi zespół. No Ale złych cech jest więcej, nie będę się o nich tutaj rozpisywał. Wiadomo, że rzadko na jakimś wyższym stanowisku trafia się osoba, która jest sprawiedliwa i przyzwoita. O ile można mu wybaczyć brak kompetencji, podejścia do drugiego człowieka, intryganctwo, o tyle braku honoru się nie wybacza.

Południowy
@Manaam 18.09.2018 22:02

Hahahah. Ladnie się w tym Pozku porobiło. Ludzie, zgłaszajmy wszelkie przypadki złego traktowania, agresji czy wyzwisk. To od nas zależy czy pozwolimy sobie na takie rzeczy. Fajnie ze tu piszesz, ale co zrobiłeś żeby tego człowieka pociągnąć do odpowiedzialności?

Olej-nick

Czy w łodzi dalej można kupić tanio piwo od handlowca ?

handlowiec
@Olej-nick 02.08.2018 13:32

Zapytaj tego handlowca co od niego kupowałeś mądralo.

Janina

Ta firma traktuje pracowników jak potencjalnych "alkoholików" . Codzienne kontrole alkomatem wszystkich pracowników . Pracodawca nie może natomiast samodzielnie przeprowadzić badania, jeżeli pracownik nie wyraża na to zgody. Nie można zmusić pracownika, aby poddał się badaniu alkomatem. Takie działanie mogłoby stanowić naruszenie dóbr osobistych pracownika. Art. 11. KP Poszanowanie dóbr osobistych pracownika Pracodawca jest obowiązany szanować godność i inne dobra osobiste pracownika. W Carlsbergu ten kodeks jest łamany. To zarząd firmy na to?

jeden z nas
@Janina 04.07.2018 18:39

Przedstawiciel jak nie dmuchnie to też nie wyjedzie do pracy. Mnie to osobiście nie przeszkadza. jest wiele więcej trudnych spraw do rozwiązanaia.

Mario
@Janina 04.07.2018 18:39

No właśnie, nie można się już napić.. Kiedyś to były czasy, można było sobie poszarżować.. Znaczie przyjemniej się przy tym plotkowało..

Hanna

@zainteresowany, widziałam, że pytałeś o pracę w Carlsberg Polska. Zdecydowałeś się aplikować? A może już pracujesz w tym miejscu? @PH, długo już pracujesz w Carlsberg Polska? Na podstawie jakiej umowy pracuje się w tym miejscu? Słyszałam, że w wielu firmach przedstawiciele handlowy muszą mieć własną działalność gospodarczą. Czy tutaj też tak jest? @Cwks, czy Ty miałeś taką sytuację pracując w Carlsberg Polska?

Cwks
@Hanna 22.05.2018 19:15

Osobiście nie, sam odszedlem. Ale dwóch kolegów miało taką sytuacje. Mógłby ktoś zwrócić w końcu uwagę na to jak kierownicy traktują swoje zespoły, jak się do nich zwracają- chodzi tu zwykłą kulture szacunek do drugiego człowieka. Nawet jak się kogoś zwalnia to można zrobić tp w sposób kulturalny, a nie wmawiać komuś, ze jest do niczego i do niczego się nie nadaje. Nie tak się załatwia takie sprawy.

florek
@Cwks 24.05.2018 17:48

czego wymagać od KOSa, jak prezes traktuje ludzi jak śmieci

Zainteresowany
@Hanna 22.05.2018 19:15

Ee tam aplikować? Taak, ze szklaneczki czy kubeczka, przyjść wcześniej, chlapnąć pifkooo, jedno, może drugie.. No może trzecie.. I na wydmuchu przed wyjsciem jest 0.0 . Trzeba sie wyluzować i jest git.

Kandydat

Witam,czy mógłby jakis pracownik napisac jak wyglada praca na stanowisku PH ?? Ile wizyt dziennie i w ile godzin mozna temat ogarnac ? Jakie wynagrodzenie,podstawa +premia. Czy da sie zrobić premie,czy raczej targer z kosmosu. Jaka atmosfera w zespole? Dziękuję

Oskarek530
@Kandydat 13.07.2018 21:12

Zależy. Uczciwie jeżdżąc to 10 godzin. Okolo 18 wizyt dziennie. Ale z domu nie musisz wyjeżdżać nie ma czegos takiego jak audyty i nikt nie sprawdzi co robisz chyba że bedziesz miał pecha i przejedzie się kos albo rys. Ale to tylko w dużym miescie. Grunt to znaleźć klientów do dilowania. Wynagrodzenie 2500 minus 250 za auto. Premia 40 %. 20 dostajesz za przeklepanie w systemie, kolejne 20 plan sprzedażowy. Parę konkretnych strzalow na podhurt i jest ok. Atmosfera taka sobie ale to jak wszedzie

Jan gec xd

Browarki to jest to. Szczególnie król z gór i niepasteryzowane kaztelan xdxdxdxd piwo niepasteryzowane, które ma termin 3 albo 4 miechy? Gec się w grobie przewraca slyszac te bzdury xdxdxdxd.

Jan gec xd

Po czteropaczku można spokojnie pracować. Najbardziej optymalne jest duże stado zuberkow czyli osmiopak. I na tym trzeba się sfokusowac. Powiedz mi ile możesz wypić a powiem Ci kim jesteś xdxdxdxd przestańcie pisać te brednie, że po browarkach nie można nic robić a przebadać alkomatem trzeba tego, który wprowadził te obowiązkowe kontrole.

Kasandra

Nie można nawet czterech piwek wypić? Przecież da się jeszcze po tylu chodzić..

suma
@Kasandra 12.07.2018 14:53

W pracy się nie pije.

Nie pij

Masz problem z badaniem alkomatem? To chyba lubisz przychodzić do pracy na bani... właśnie dlatego powinni to zawsze sprawdzać, potem bedzie tylko problem przez takich pijaków jak ty.

Nie piję
@Nie pij 07.07.2018 10:33

Opammiętaj się bezimienna osobo. Nie obrażaj innych. Nie wyzywaj ich od pijaków. Kultury więcej. Faktycznie, codzienne sprawdzanie ludzi czy nie piją zatrzymania na bramie to dość nie komfortowa sytuacja delikatnie mówiąc. Nawet policja nie ma prawa sprawdzać każdego bez wyraźnego powodu. Ludzie uczciwi czesem w takiej sytuacji mogą się poczuć upokorzeni. Nie przesadzajmy z tymi kontrolami. Na ludzi pijanych są różne inne sposoby łącznie z wywiadem i obserwacją kierownika oraz współparacowników. Pracujemy w zespołach i na pewno nie pozwolilibysmy nato, żeby w dzisiejszych czasach ludzie pijani przebywali w pracy dla ich i naszego dobra.

Malamiii

Czesc , mam pytanie jaka atmosfera panuje w os Zielona Gora?

Petr

Siema, Jak z pracą we Wrocławiu? Zastanawiam się nad aplikowaniem na ambasadora marek premium, ale nie pracowałem jeszcze w tym biznesie. Chodzi mi o te aspekty: - Czy hajs jest okay? (jaka proporcja podstawy do premii i czy da rade wyrobić na premie? - Czy management jest racjonalny? (czy można się dogadać normalnie w kwestii wymiaru pracy/wyników/sprzedaży etc?) - Czy ludzie są do dogadania i mniej więcej w jakim przedziale wiekowym? Będę wdzięczny za wszystkie opinie, dzięki z góry.

Pauuula
@Petr 07.05.2018 21:53

Hej Petr, aplikowaleś? Byłeś na rozmowie? Ja aplikowalam do Poznania.

Xyz
@Petr 07.05.2018 21:53

Pieniądze - za ilosc pracy włożona w to wszystko - nieadekwatne. 30 stopni, rano wizyta w hurtowni, załadowanie prawie palety piwa na pakę, później roznoszenie go po klientach za kapsle i tak 20 wizyt dziennie. Do tego ułóż lodówkę, expo, zadbaj o relacje z klientem, zrób zamówienie itd itp. BRAK BUDŻETU NA COKOLWIEK. WSZYSTKO TRZEBA ROBIĆ NA PIĘKNE OCZY. Targety nakładane przez centrale są wzięte z kosmosu także nie licz na 100% premii. Wszystko zależy na jakiego kierownika i rmsa trafisz. Jeśli interesuje Cię południowo wschodnia cześć Polski - nie aplikuj. Zainteresowani wiedzą (D)lac(Z)ego. Przedział wiekowy - wg mnie jest to młody zespół. Średnio 30/40 lat

mała MI
@Xyz 01.06.2018 07:05

@XYZ Ty mówisz o ambasadorze?? (załadowanie palety piwa na pakę ?? ) Ktoś się dostał do WRO tutaj??

Bella
@Petr 07.05.2018 21:53

A jak praca w Os Zielona Gora?? Ludzie spoko??

Hanna

@mała MI, a Ty pracujesz lub chciałabyś pracować w Carlsberg Polska? Jeśli jesteś pracownikiem tej firmy, to napisz proszę, jak oceniasz warunki oferowane przez tego pracodawcę. Jak obecnie przedstawia się sytuacja pracowników w Carlsberg Polska? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii!

Hanna

@Pracujący, czy mógłbyś podzielić się z nami rzetelną opinią na temat pracy w Carlsberg Polska? Po Twoim nicku wnoszę, że jesteś pracownikiem tej firmy. @Xyz, czyli rozumiem, że praca jest ciężka? A na podstawie jakiej umowy się odbywa? Nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę?

Hary

Droga hr biznes partner z regionu okocim. Czy nie uwazasz ze twoje zachowanie dotyczace programu Ambasadorzy 3A jest nie etyczne?Zgłaszając lekko mowiac nielubianego zeby nie uzyc mocniejszych inwektyw Rmsa zwanege super D. Do tak prestizowego programu jest hipokryzja...Czy naprawde uwazasz ze osboba przez ktora zwalniaja sie najlepsi ludzie w regionie a reszta szuka pracy, na widok ktorej ludzi boli brzuch ze stresu, zasluguje na miano ambasadora?Co zrobiliscie wspolnie z zainteresowanym ze nasi Kosowie w ostatni dzien namawiaja nas do "spontanicznego" glosowania wbrew naszemu sumieniu?Co trzeba zrobic zeby Waraszwa albo Kopenchaga wkoncu zauwazyla to co sie tu dzieje i skonczyla ten uklad towarzyski dając w koncu normalne mozliwosci pracy. Dlaczego w sasiednim Regionie ludzie z radoscia ida do pracy a tu wszyscy sa zastraszeni???

Mick
@Hary 06.03.2018 08:06

Bardzo pomocna opina sądząc po ilości odznaczen , jakiego terenu dotyczy ?

Denis

I co sprawdza się ze jeden po drugim odchodzi z Okocimia? Ilu jeszcze?

Pracujący

Pieknie,tak jest jak piszesz. 5 z plusem

Hanna

@Cwks, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Może warto, żeby podjąć jakieś rozmowy w tej sprawie w Carlsberg Polska? @Były PH, forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracodawców. Nie jest to miejsce na plotki i doniesienie o kolegach z pracy.

Ph

Czy u Was piwo w obszarach na fifo też jest jak yeti? Wszyscy o nim mówią a nikt go nie widział?

jeden z nas
@Ph 17.05.2018 22:00

podobnie

zainteresowany

Czy ktoś może opisać uczciwie jak się pracuje w Carlsberg na stanowisku ph i czy da się coś zarobić?

PH
@zainteresowany 05.05.2018 21:56

Pracuje się ciężko, zwłaszcza w sezonie, ale jak wyrobisz premie to kasa jest Ok.

Cwks
@PH 06.05.2018 11:12

Wszystko zależy od kierownika i Twojej postawy wobec niego. Jeżeli przytakujesz i przeklepujesz wszystko w aplikacji tak by było ok, a nie robisz w rzeczywistości nic, to poklepie Cie po plecach. Jeśli bedziesz miał swoje zdanie i będziesz uczciwy to nie będzie z Tobą rozmawiał, a jak nadarzy się okazja to wymyśli jakiś powód i wręczy wypowiedzenie

Hanna

@Janusz piszesz o mobbingu. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej. Czy takie sytuacje były powszechne w tej firmie?

Janusz
@Hanna 09.05.2018 14:55

Bardzo dobrze znam prawo cywilne i prawo pracy, nie potrzeba cytować tego artykułu, a tym bardziej tylko jego części. Na pytanie czy takie sytuacje są w firmie powszechne to ciężko powiedzieć, mam nadzieje ze powszechne nie są, ale są. I to jest problem.

Hanna

@Janusz piszesz, że pracujesz już 2 lata w firmie Carlsberg Polska. A mógłbyś opisać w kilku zdaniach swoją przygodę z tą firmą, jakie są warunki pracy, jak z płacą, może posiadasz też informację na temat aktualnych ofert pracy z ich strony? Każda merytoryczna wypowiedź się przyda.

Janusz
@Hanna 16.04.2018 14:18

Jedyny plus to auto i wypłata na czas. Atmosfera kiepska, a od kierownictwa w górę zaczyna się głupota i (usunięte przez administratora) niestety czasami na granicy mobbingu. Nie polecam.

Janusz
@Janusz 18.04.2018 17:22

Przepraszam czy C H a m S t w o to słowo wulgarne bądź obraźliwe? Uważam ze to określenie które opisuje niekulturalne i obraźliwe, często ponizajace zachowanie w stosunku do podwladnego. Sygnaly są z Brzeska, Okocimia, Piły i Poznania. Pracuje tutaj i słyszę co się dzieje.

Robin Hood

KP w Carlsberg Carlsberg to świetna organizacja globalna, może pochwalić się rewelacyjnymi produktmi. HoReCa w Carlsberg Polska to jeden wielki CYRK z dwoma klaunami na czele delikatnie ujmując. Zarządza tym kanałem Pan C z osobistym Toudi (taki powinien mieć angaż, bo nic innego nie robi) Pan A. Zastanawiamy się czy to dzieje się naprawdę. Panowie mają swój świat który nijak ma się do rzeczywistości, błądzą w chmurach opowiadając bzdury które nic nie wnoszą. Najlepiej obrazuje to wynik 2017 a w zasadzie jego brak!!! W 2018 obiecali realizację większą od planu 2017, na tym przykładzie można już zauważyć brak kompetencji i znajomości kanału Panów C oraz A, już dziś twierdzę że wynik 2018 się nie wydarzy, a co za tym idzie pracownicy nie otrzymają premii. Teraz o pracy w HoReCa, jeśli nie pracowałeś w KP to zapomnij byś mógł tu pracować, realizować plany i normalnie funkcjonować. Panowie nie tolerują osób spoza KP (stamtąd też się wywodza), wszystkie ich opowieści i przykłady przytaczane są z czasów KP. Od czasu "lepszej zmiany" w Carlsberg czyli objęcia władzy przez C oraz A wszyscy nowi zatrudniani pracownicy są po znajomościach bądź z KP. Plany - nie realne, nie adekwatne do rynku, kosmiczne przyrosty, brak wsparcia, brak POS, targety są tylko po to by nie wypłacać premii. Zarządzanie kanałem HoReCa jest im obce, jednak świetnie wychodzi im mobbing (to mocne słowa lecz nie bez pokrycia). Wszyscy mamy swoją wytrzymałość możemy znosić wiele lecz ta bańka musi pęknąć. Mam tylko nadzieję że HR w tak dużej korporacji widzi to wszystko i coś z tym wreszcie zrobi. Śpieszę z ostatnim przesłaniem dla C oraz A, Panowie pamiętajcie "KARMA WRWCA".

Janusz
@Robin Hood 22.03.2018 07:59

Ja jestem z KP i pracują w CP obecnie jest tu spoko. Uważam że ph CP co tak narzekają i którym jest tak zle to jeszcze mało widzieli:)

Ola
@Janusz 27.03.2018 07:31

Jak można przyjść z lepszej firmy do gorszej ? znajomości ? układziki ? albo Cie wyrzucili...

Janusz
@Ola 02.04.2018 21:59

z lepszej do gorszej???tzn że niby w KP lepiej bo ma większe udziały? czy co? pracowałaś tam? jak nie to się nie udzielaj ja w CP jestem już 2 lata i mam porównanie

OKOCIM

To stały numer SUPER DARIA ,zastraszyć,zeszmacić,tak działa już kilka lat.Dario powinien być izolowany od społeczeństwa.

Zainteresowany
@OKOCIM 08.03.2018 17:34

Jakiego kierownika macie na myśli?

Denis

Napewno jeszcze trochę się zwolni a reszta ze złamaną psychi trochę pociągnie

Harnas

Ile jeszcz musi sie zwolnic osob w okocimu aby firma zrozumiala ze to wszystko przez jedna osobe.

XxX

Czy ktoś może napisać cokolwiek o nowym projekcie Ambasadorów? Chociażby o kadrze jaka ma być? :)

To ja Ci pomoge

Kolego, jak tak ci zle, to po co nadal pracujesz w Carlsberg? Świat stoi otworem!

Uzależniony
@To ja Ci pomoge 17.03.2018 00:46

Nie kuś! Bo się zdecyduje

Nie musisz pomagac
@To ja Ci pomoge 17.03.2018 00:46

Ja juz nie pracuje w tym bublu od pewnego czasu i jakos mi nie zal. Przynajmniej teraz nikt mna nie pomiata i godziwe pieniadze daja. @Uzalezniony ja cie kusze bo firm jest od groma a przynajmniej bedziesz mogl spac spokojnie nie tak jak w bublu ktory sie nazywa carlsberg

Kibic
@To ja Ci pomoge 17.03.2018 00:46

Mieszko, Tomku, obiecywaliście nie pisać na forum. Przy okazji...jak Wasze wyniki bizesowe? Jakie wymówki w tym roku macie na topie?

To ja Ci pomoge
@Nie musisz pomagac 23.03.2018 11:34

Nie pracujesz ale chyba bardzo tęsknisz skoro siedzisz na forum o Carlsbergu... musisz być strasznie zrozpaczony że nie spełniłeś wymagań firmy i Cię pożegnali.

To ja Ci pomoge
@Uzależniony 21.03.2018 20:57

Nie rób tego! Bez Ciebie ta firma nie bedzie istnieć!

Nie musisz pomagac
@To ja Ci pomoge 24.03.2018 17:22

Do twojej informacji: sam sie zwolnilem. Szach mat xD

Jasiek

Czy firma prowadzi rekrutacje aktualnie? Do nich można bezpośrednio czy przez agencję?

Bomber

Ja też Os Poznań. Super atmosfera, dobre pieniadze, samochód, benefity i nowoczesne narzedzia pracy. Cieszę się, że tu pracuje hihi. Pozdrawiam ekipe. Jak ktoś narzeka to znaczy, że sie nie zna. Hihi

Hose Gruba P.
@Bomber 08.12.2017 18:12

Polecam z całego serca ???? Pozdrawiam serdecznie

Kawosz

Wystarczy że nie robimy planów a już widać prawdziwe oblicze kierownika wyładowującego frustrację na zebraniach. To będzie jeszcze narastać bo firma założyła przyrosty na rynku który spada. To wie każdy ph. Jak widzimy plany założone na poszczególnych przedstawicieli to odnoszę wrażenie że ktoś nam zrobił kiepski żart. One są nie do zrobienia. Kosowie mają odwagę poniżać na zebraniach i spotkaniach ale żaden z nich nie odezwie się w jakim kierunku idzie firma. Za to idealnie im wychodzi robienie cyrku w czasie wizytacji. Ludzie którzy nie będą robić planów i zarabiać pieniędzy będą zdemotywowani. We wrześniu dadzą tego wyraz w opinii. I jeszcze parę słów do "sfrustrowanej" Skoro Cię nie przyjęli to widocznie słabo wypadłaś. Nie ma jak zaczynać robotę i skarżyć na ludzi z zespołu. W Warszawie w klimatyzowanym biurze robią sobie przerwy kiedy chcą. Przedstawiciele w upale, deszczu, mrozie wymieniają zgrzewki, czekają na piwo po kilka miesięcy a jak coś mają zrobić to na już. Najlepiej żeby złożyli zamówienie i piwo wyjechało w ten sam dzień. Mają więc prawo do przerwy. Mogą zjeść gdzie chcą i kiedy chcą. Lepiej niech założą kamery w biurze jak wyglądają zebrania. Mam dość przekleństw, trzaskania drzwiami, rzucania telefonami i porównywania mnie do.... . Ciężko mi będzie wysilać się dla firmy jak po spotkaniu z kierownikiem czuje się tak że mam ochotę się zwolnić.

OBSRANIEC
@Kawosz 16.03.2018 08:55

Zwalniaj się stary,widać siadły ci już nerwy,robię 9 lat,i co roku jest to samo,pierwszo podwyżka harnasia,potem ambitne plany,i tak co roku nic nowego,zwalniaj się zanim się wykonczysz,ja też w grupie nie chce mieć osoby,którą mi narzeka,i demotywuje,szukaj rozwiazan.Stary inne firmy na Ciebie czekają,nie wiem co tu jeszcze robisz,idź do biura,pij ciepła kawe,ciesz się wolnością,ZACZNIJ FUNKCJONOWAC.I to nie pisał hr.

OBSRANIEC
@Kawosz 16.03.2018 08:55

Kawosz Ja przez 8 godzin jestem w stanie zrobić,wszystkie zadania,plan sprzedażowy i do tego policzyć kapsle,ale muszę przyznać że trzeba ostro zasowac,i przy tym myśleć,widać po raz kolejny że,sobie nie radzisz,zwalniaj sie.,za dużo kaw,i zbędnego narzekania,skupiles się na problemach.A nie nad zadaniami,do wykonania.

www
@OBSRANIEC 16.03.2018 21:10

faktycznie , twój pseudonim pasuje jak ulał do tego co piszesz , jak tacy jak ty są zmotywowani do realizacji celów to właśnie widac to po wynikach

OBSRANIEC
@www 16.03.2018 21:39

Ja liczniki co miesiac zamykam.A nick jest nawiązaniem do narzekającego kolegi wyżej.

OBSRANIEC
@www 16.03.2018 21:39

I zapomniałem jest mi na rękę,rozliczanie indywidualne,bo nie musze,robić górek,za nierobów.

sflustrowana

Praca w CP to beznadzieja, nie liczą się z pracownikiem, uważam że powinni założyć GPS to może co niektóre osoby wziełyby się za pracę, a nie siedziały na kawkach itp...żenada ja szukam czegoś innego tu nie da się pracować, najgorsza firma jaką znam, a w kilku byłam, NIE POLECAM !!!!!!!!!!! Pozdrawiam Panią Dyrektor z Poznania

Nik
@sflustrowana 28.02.2018 19:44

czyli ta pani jeszcze pracuje , żałosne ......

loj
@sflustrowana 28.02.2018 19:44

Praca CP to wyzysk na pracownikach, jak najwiecej wycisnąć z ludzi umowy 1/2 albo śmieciówki, firmy zewnętrzne które tak samo wykorzystują swoim pracowników. GPSy już się pomału pojawiają, obecnie mają je operatorzy wózków wykonujący prace u nas w Brzesku, chłopaki na własnych działalnościach harują żeby na chleb zarobić nieraz po 12godzin nonstop, system im podlicza kazda minutę gdy wózek stoi, byłem kierowcą i wiem że się nie da non stop w pozycji siedzacej tyle czasu wytrzymać, trzeba sobie chwilę dychnąć co jakiś czas

Zostaw opinię o Carlsberg Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska