Carlsberg Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 397 ocen.

Carlsberg Polska
2 397

Opinie o Carlsberg Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska

Hanna

@mała MI, a Ty pracujesz lub chciałabyś pracować w Carlsberg Polska? Jeśli jesteś pracownikiem tej firmy, to napisz proszę, jak oceniasz warunki oferowane przez tego pracodawcę. Jak obecnie przedstawia się sytuacja pracowników w Carlsberg Polska? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii!

   
Petr

Siema, Jak z pracą we Wrocławiu? Zastanawiam się nad aplikowaniem na ambasadora marek premium, ale nie pracowałem jeszcze w tym biznesie. Chodzi mi o te aspekty: - Czy hajs jest okay? (jaka proporcja podstawy do premii i czy da rade wyrobić na premie? - Czy management jest racjonalny? (czy można się dogadać normalnie w kwestii wymiaru pracy/wyników/sprzedaży etc?) - Czy ludzie są do dogadania i mniej więcej w jakim przedziale wiekowym? Będę wdzięczny za wszystkie opinie, dzięki z góry.

   
mała MI
@Xyz 01.06.2018 07:05

@XYZ Ty mówisz o ambasadorze?? (załadowanie palety piwa na pakę ?? ) Ktoś się dostał do WRO tutaj??

   
Hanna

@Pracujący, czy mógłbyś podzielić się z nami rzetelną opinią na temat pracy w Carlsberg Polska? Po Twoim nicku wnoszę, że jesteś pracownikiem tej firmy. @Xyz, czyli rozumiem, że praca jest ciężka? A na podstawie jakiej umowy się odbywa? Nie ma problemu z uzyskaniem umowy o pracę?

   
Hary

Droga hr biznes partner z regionu okocim. Czy nie uwazasz ze twoje zachowanie dotyczace programu Ambasadorzy 3A jest nie etyczne?Zgłaszając lekko mowiac nielubianego zeby nie uzyc mocniejszych inwektyw Rmsa zwanege super D. Do tak prestizowego programu jest hipokryzja...Czy naprawde uwazasz ze osboba przez ktora zwalniaja sie najlepsi ludzie w regionie a reszta szuka pracy, na widok ktorej ludzi boli brzuch ze stresu, zasluguje na miano ambasadora?Co zrobiliscie wspolnie z zainteresowanym ze nasi Kosowie w ostatni dzien namawiaja nas do "spontanicznego" glosowania wbrew naszemu sumieniu?Co trzeba zrobic zeby Waraszwa albo Kopenchaga wkoncu zauwazyla to co sie tu dzieje i skonczyla ten uklad towarzyski dając w koncu normalne mozliwosci pracy. Dlaczego w sasiednim Regionie ludzie z radoscia ida do pracy a tu wszyscy sa zastraszeni???

   
Mick
@Hary 06.03.2018 08:06

Bardzo pomocna opina sądząc po ilości odznaczen , jakiego terenu dotyczy ?

   
Denis

I co sprawdza się ze jeden po drugim odchodzi z Okocimia? Ilu jeszcze?

   
Pracujący

Pieknie,tak jest jak piszesz. 5 z plusem

   
Hanna

@Cwks, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Może warto, żeby podjąć jakieś rozmowy w tej sprawie w Carlsberg Polska? @Były PH, forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracodawców. Nie jest to miejsce na plotki i doniesienie o kolegach z pracy.

   
Hanna

@zainteresowany, widziałam, że pytałeś o pracę w Carlsberg Polska. Zdecydowałeś się aplikować? A może już pracujesz w tym miejscu? @PH, długo już pracujesz w Carlsberg Polska? Na podstawie jakiej umowy pracuje się w tym miejscu? Słyszałam, że w wielu firmach przedstawiciele handlowy muszą mieć własną działalność gospodarczą. Czy tutaj też tak jest? @Cwks, czy Ty miałeś taką sytuację pracując w Carlsberg Polska?

   
Cwks
@Hanna 22.05.2018 19:15

Osobiście nie, sam odszedlem. Ale dwóch kolegów miało taką sytuacje. Mógłby ktoś zwrócić w końcu uwagę na to jak kierownicy traktują swoje zespoły, jak się do nich zwracają- chodzi tu zwykłą kulture szacunek do drugiego człowieka. Nawet jak się kogoś zwalnia to można zrobić tp w sposób kulturalny, a nie wmawiać komuś, ze jest do niczego i do niczego się nie nadaje. Nie tak się załatwia takie sprawy.

   
Ph

Czy u Was piwo w obszarach na fifo też jest jak yeti? Wszyscy o nim mówią a nikt go nie widział?

   
jeden z nas
@Ph 17.05.2018 22:00

podobnie

   
zainteresowany

Czy ktoś może opisać uczciwie jak się pracuje w Carlsberg na stanowisku ph i czy da się coś zarobić?

   
Cwks
@PH 06.05.2018 11:12

Wszystko zależy od kierownika i Twojej postawy wobec niego. Jeżeli przytakujesz i przeklepujesz wszystko w aplikacji tak by było ok, a nie robisz w rzeczywistości nic, to poklepie Cie po plecach. Jeśli bedziesz miał swoje zdanie i będziesz uczciwy to nie będzie z Tobą rozmawiał, a jak nadarzy się okazja to wymyśli jakiś powód i wręczy wypowiedzenie

   
Hanna

@Janusz piszesz o mobbingu. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej. Czy takie sytuacje były powszechne w tej firmie?

   
Janusz
@Hanna 09.05.2018 14:55

Bardzo dobrze znam prawo cywilne i prawo pracy, nie potrzeba cytować tego artykułu, a tym bardziej tylko jego części. Na pytanie czy takie sytuacje są w firmie powszechne to ciężko powiedzieć, mam nadzieje ze powszechne nie są, ale są. I to jest problem.

   
Hanna

@Janusz piszesz, że pracujesz już 2 lata w firmie Carlsberg Polska. A mógłbyś opisać w kilku zdaniach swoją przygodę z tą firmą, jakie są warunki pracy, jak z płacą, może posiadasz też informację na temat aktualnych ofert pracy z ich strony? Każda merytoryczna wypowiedź się przyda.

   
Janusz
@Janusz 18.04.2018 17:22

Przepraszam czy C H a m S t w o to słowo wulgarne bądź obraźliwe? Uważam ze to określenie które opisuje niekulturalne i obraźliwe, często ponizajace zachowanie w stosunku do podwladnego. Sygnaly są z Brzeska, Okocimia, Piły i Poznania. Pracuje tutaj i słyszę co się dzieje.

   
Robin Hood

KP w Carlsberg Carlsberg to świetna organizacja globalna, może pochwalić się rewelacyjnymi produktmi. HoReCa w Carlsberg Polska to jeden wielki CYRK z dwoma klaunami na czele delikatnie ujmując. Zarządza tym kanałem Pan C z osobistym Toudi (taki powinien mieć angaż, bo nic innego nie robi) Pan A. Zastanawiamy się czy to dzieje się naprawdę. Panowie mają swój świat który nijak ma się do rzeczywistości, błądzą w chmurach opowiadając bzdury które nic nie wnoszą. Najlepiej obrazuje to wynik 2017 a w zasadzie jego brak!!! W 2018 obiecali realizację większą od planu 2017, na tym przykładzie można już zauważyć brak kompetencji i znajomości kanału Panów C oraz A, już dziś twierdzę że wynik 2018 się nie wydarzy, a co za tym idzie pracownicy nie otrzymają premii. Teraz o pracy w HoReCa, jeśli nie pracowałeś w KP to zapomnij byś mógł tu pracować, realizować plany i normalnie funkcjonować. Panowie nie tolerują osób spoza KP (stamtąd też się wywodza), wszystkie ich opowieści i przykłady przytaczane są z czasów KP. Od czasu "lepszej zmiany" w Carlsberg czyli objęcia władzy przez C oraz A wszyscy nowi zatrudniani pracownicy są po znajomościach bądź z KP. Plany - nie realne, nie adekwatne do rynku, kosmiczne przyrosty, brak wsparcia, brak POS, targety są tylko po to by nie wypłacać premii. Zarządzanie kanałem HoReCa jest im obce, jednak świetnie wychodzi im mobbing (to mocne słowa lecz nie bez pokrycia). Wszyscy mamy swoją wytrzymałość możemy znosić wiele lecz ta bańka musi pęknąć. Mam tylko nadzieję że HR w tak dużej korporacji widzi to wszystko i coś z tym wreszcie zrobi. Śpieszę z ostatnim przesłaniem dla C oraz A, Panowie pamiętajcie "KARMA WRWCA".

   
Janusz
@Ola 02.04.2018 21:59

z lepszej do gorszej???tzn że niby w KP lepiej bo ma większe udziały? czy co? pracowałaś tam? jak nie to się nie udzielaj ja w CP jestem już 2 lata i mam porównanie

   
OKOCIM

To stały numer SUPER DARIA ,zastraszyć,zeszmacić,tak działa już kilka lat.Dario powinien być izolowany od społeczeństwa.

   
Zainteresowany
@OKOCIM 08.03.2018 17:34

Jakiego kierownika macie na myśli?

   
Denis

Napewno jeszcze trochę się zwolni a reszta ze złamaną psychi trochę pociągnie

   
Harnas

Ile jeszcz musi sie zwolnic osob w okocimu aby firma zrozumiala ze to wszystko przez jedna osobe.

   
XxX

Czy ktoś może napisać cokolwiek o nowym projekcie Ambasadorów? Chociażby o kadrze jaka ma być? :)

   
To ja Ci pomoge

Kolego, jak tak ci zle, to po co nadal pracujesz w Carlsberg? Świat stoi otworem!

   
Nie musisz pomagac
@To ja Ci pomoge 24.03.2018 17:22

Do twojej informacji: sam sie zwolnilem. Szach mat xD

   
Jasiek

Czy firma prowadzi rekrutacje aktualnie? Do nich można bezpośrednio czy przez agencję?

   
Bomber

Ja też Os Poznań. Super atmosfera, dobre pieniadze, samochód, benefity i nowoczesne narzedzia pracy. Cieszę się, że tu pracuje hihi. Pozdrawiam ekipe. Jak ktoś narzeka to znaczy, że sie nie zna. Hihi

   
Hose Gruba P.
@Bomber 08.12.2017 18:12

Polecam z całego serca ???? Pozdrawiam serdecznie

   
Kawosz

Wystarczy że nie robimy planów a już widać prawdziwe oblicze kierownika wyładowującego frustrację na zebraniach. To będzie jeszcze narastać bo firma założyła przyrosty na rynku który spada. To wie każdy ph. Jak widzimy plany założone na poszczególnych przedstawicieli to odnoszę wrażenie że ktoś nam zrobił kiepski żart. One są nie do zrobienia. Kosowie mają odwagę poniżać na zebraniach i spotkaniach ale żaden z nich nie odezwie się w jakim kierunku idzie firma. Za to idealnie im wychodzi robienie cyrku w czasie wizytacji. Ludzie którzy nie będą robić planów i zarabiać pieniędzy będą zdemotywowani. We wrześniu dadzą tego wyraz w opinii. I jeszcze parę słów do "sfrustrowanej" Skoro Cię nie przyjęli to widocznie słabo wypadłaś. Nie ma jak zaczynać robotę i skarżyć na ludzi z zespołu. W Warszawie w klimatyzowanym biurze robią sobie przerwy kiedy chcą. Przedstawiciele w upale, deszczu, mrozie wymieniają zgrzewki, czekają na piwo po kilka miesięcy a jak coś mają zrobić to na już. Najlepiej żeby złożyli zamówienie i piwo wyjechało w ten sam dzień. Mają więc prawo do przerwy. Mogą zjeść gdzie chcą i kiedy chcą. Lepiej niech założą kamery w biurze jak wyglądają zebrania. Mam dość przekleństw, trzaskania drzwiami, rzucania telefonami i porównywania mnie do.... . Ciężko mi będzie wysilać się dla firmy jak po spotkaniu z kierownikiem czuje się tak że mam ochotę się zwolnić.

   
OBSRANIEC
@www 16.03.2018 21:39

I zapomniałem jest mi na rękę,rozliczanie indywidualne,bo nie musze,robić górek,za nierobów.

   
sflustrowana

Praca w CP to beznadzieja, nie liczą się z pracownikiem, uważam że powinni założyć GPS to może co niektóre osoby wziełyby się za pracę, a nie siedziały na kawkach itp...żenada ja szukam czegoś innego tu nie da się pracować, najgorsza firma jaką znam, a w kilku byłam, NIE POLECAM !!!!!!!!!!! Pozdrawiam Panią Dyrektor z Poznania

   
loj
@sflustrowana 28.02.2018 19:44

Praca CP to wyzysk na pracownikach, jak najwiecej wycisnąć z ludzi umowy 1/2 albo śmieciówki, firmy zewnętrzne które tak samo wykorzystują swoim pracowników. GPSy już się pomału pojawiają, obecnie mają je operatorzy wózków wykonujący prace u nas w Brzesku, chłopaki na własnych działalnościach harują żeby na chleb zarobić nieraz po 12godzin nonstop, system im podlicza kazda minutę gdy wózek stoi, byłem kierowcą i wiem że się nie da non stop w pozycji siedzacej tyle czasu wytrzymać, trzeba sobie chwilę dychnąć co jakiś czas

   
Denis

Nikt z tym nie zrobi nic bo niby kto miałby coś zrobić. Hr razem z Super D to jedna ręka. Hr żadnej decyzji nie podejmuje sam to jest marionetka w rękach D. A że on robi co chce to ktoś mu pozwala. Może jak się zwolni reszta super przedstawicieli to może ale może ktoś zauważy. To jest karierowicz który po trupach do celu.Nie liczą się ludzie ich lata ciężkiej pracy tylko jego kariera Potrafi zgnoić każdego aż się robić nie chce. Tylko wymaga zero pomocy. Ten człowiek to największa porażka w regionie Okocim

   
yet

Niech ktoś napisze jeśli może jak wygląda tego typu praca tzn. jako PH. Nigdy nie pracowałem jako PH. Czy praca polega na szukaniu klientów a następne dostarczaniu towaru oraz jego wypakowaniu na półki?

   
Marcin
@yet 17.02.2018 23:42

Praca PH w dzisiejszych czasach to jest murzyństwo, harujemy za grosze aby kierownictwo wzwyż zarabiało na nas krocie, wszystkie brudy i problemy spoczywają na Nas, niestety ale za małe pieniądze ..

   
Zainteresowany

Zapytanie o region wlkp ? Pojawiło się nowe ogłoszenie ktoś ? Coś ? Może napisać ??? Z góry dziękuje :)

   
anonymous

A w Piascie?

   
Art

Panowie jak wygląda teraz praca ph na rejonie bosman?

   
Merch

Chciałem zapytać jak wyglada z praca merchandiserow? Przez jaka firmę zewnętrzna sa zatrudniani, jaka stawka? Czy umowa zlecenie jest tylko na początku czy cały czas? Duzo punktów do odwiedzenia ?

   
mambo
@johny 04.02.2018 23:32

obojętne gdzie trafisz i pod jakiego KOS wszędzie jest prze....w tej firmie było dobrze 5 i więcej lat temu. Pozdrawiam pracujących już nie pracujący. Na szczęście uwolniłem się z tego kolchozu

   
???

Jak tam po cyklowych? Zmotywowani? Jak oceniacie nowy sposob premiowania celow sprzedazowych?

   
ja
@??? 07.01.2018 14:04

w końcu niektórzy wezmą sie do pracy bo muszą robić na swój target, a nie będą żerować na innych i się opierdzielać

   
olej-nick

Wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku , dla łódzkich handlarzy samplingu życzy blaszak z lodowej.

   
Amator

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi do pracy? Warto aplikować?

   

Zostaw opinię o Carlsberg Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska