Carlsberg Polska

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 44 ocen.

Carlsberg Polska
2 44 6 1

Opinie o Carlsberg Polska

Emilia

@jan Słuszna uwaga - czasami jednak nie tak łatwo poprawić akurat te rzeczy. Jakie stanowisko obejmujesz w Carlsberg Polska? Jak myślisz osoby, które nie posiadają dużego doświadczenia mogą z powodzeniem przejść przez rekrutację? Czy raczej firma ceni sobie pracowników z doświadczeniem?

doswiadczony
@Emilia 09.10.2018 16:22

z doświadczeniem wieloletnim pracowników traktuje się jak najgorzej skoro pracuje tak długo to będzie pracowal i podwyzka mu się nie należy pracownicy z doświadczeniem wieloletnim zarabiają mniej niż nowo zatrudnieni i roznice w wynagrodzeniach sa spore

jan

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: podnieść pensje, zmienic system pracy

Emilia

@Brodacz Julian Myślę, że z Twojej strony był to zupełnie niepotrzebny komentarz. Firma Carlsberg Polska potrzebuję aktualnie nowych pracowników. Możecie to zobaczyć na ich oficjalnej stronie internetowej https://carlsbergpolska.pl/pracuj-z-nami/dolacz-do-nas/ Był ktoś może w ostatnim czasie na rozmowie kwalifikacyjnej i zechciałby nam zdradzić, jak ona przebiegała?

Brodacz Julian

@Emilia.Szczerze - w serduszku mym bywasz niesamowitą Kobietą - Więc muszę Cię poprosić, abyś nie obrażał w swoich wypowiedziach współrozmówców na tym forum. Rozumiem, że masz inne zdanie, ale to nie znaczy, że możesz zwracać się w ten sposób do użytkowników tuuu... Więc proszę Cię - Dbajmy wspólnie o to, aby poziom dyskusji był wysoki, a komentarze pomocne dla innych użytkowników, w podejmowaniu decyzji dotyczących ich kariery zawodowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emilia

@Brodacz Julian Oczywiście, że masz prawo do wyrażania swojej opinii na tym forum. Pamiętaj tylko, żeby Twoje wpisy były zgodne z regulaminem serwisu Gowork. Co nam zatem powiesz, merytorycznego, o pracodawcy, jakim jest Carlsberg Polska? @anonymous Ciekawe rozumowanie. Jesteś zatrudniony w tej firmie?

art

Panowie jak wygląda teraz praca ph na rejonie bosman?

DarekR
@art 13.02.2018 19:43

Praca wygląda tutaj tak, że najlepiej omijaj ją szerokim łukiem. Przeszło 10 lat tam pracowałem. Odszedłem w zeszłym roku i nie żałuję ani trochę.

Płotka
@DarekR 16.02.2018 17:22

I pewnie nikt za tobą nie płacze WYSOKIEJ KLASY SPECJALISTO. Baw się dobrze w nowej pracy. I połamania KIJA.

Byba
@Płotka 05.04.2018 10:31

Ciekawie któryś się podszył za mnie a drugi któremu korporacyjny bełkot wyprał mózg komentuję.

Synek .
@Byba 25.07.2018 21:41

Były kufle z piwem i już na dniach koniec murzyńskiego sezonu urlopowego 2018 r. ! Teraz my będziemy odpoczywać ?.... . ????????????

Kiełbasa
@Synek . 07.08.2018 12:39

Jechać, a nie narzekasz.

anonymous
@Płotka 05.04.2018 10:31

"Nie życz drugiemu co tobie nie miłe " każdy w tym kraju może zmieniać prace na lepszą , nikt niewolnikiem nie jest - nie kumasz ? :(

Brodacz Julian

@Emilia ???? Zawsze mam prawo do wyrażenia opinii i oceny, w końcu to forum. Ale jeśli widnieje większość negatywnych opinii to coś jest na rzeczy. Pozdro : pi..ą HR-owcom ????

Emilia

@Liliana Myślę, że jest już to wiedza, którą możesz na etapie rozmowy kwalifikacyjnej. Złożyłaś już swoje dokumenty w Carlsberg Polska? @Magazynier Rozumiem, iż zarobki oferowane przez tego pracodawcę nie spełniają stawianych przez Ciebie oczekiwań. Pamiętaj jednak, że ta kwestia zależy już od wymagań konkretnej osoby. Jakie są, Twoim zdaniem, plusy pracy w tym miejscu? @Brodacz Julian Myślę, że nie powinieneś wysnuwać tak pochopnych wniosków. Pracujesz tam?

Brodacz Julian

Jakie są obecnie stawki na produkcji na wejście dla nowego pracownika ? mam rower nie potrzebuję mzk . Interesuje mnie kasa jaka na wejście i czy jest / jaka wysokość premii !.

V
@Brodacz Julian 26.08.2018 00:12

2 156,72 PLN. O premii proszę zapomnieć. Praca jest 3 zmianowa 4 brygadowa. Rower jak najbardziej się przyda. ZDITM za rzadko puszcza autobusy i tramwaje. Będzie Pan jak pies przywiązany do budy. Szczerze polecam poszukać czegoś innego. Szkoda Pana czasu i nerwów.

Brodacz Julian
@V 27.08.2018 12:46

Łaaał - To murzyńska firma !. Thx...

Liliana

Ile zarabia specjalista ds magazynu ?

Magazynier
@Liliana 26.08.2018 21:07

Za mało. Miłego dnia. Pozdrawiam.

Tomek

Pojawiło się ogłoszenie na PH ds. kluczowych klientów. Czy ktoś może udzielić jakiejś przydatnej informacji? Co to za klienci, jaka kasa, auto?

Gogol

Jaką macie atmosferę w pracy? Czy warto szukać szczęścia w firmie?

Serek Gouda
@Gogol 21.08.2018 23:09

Szybciej szczęście znajdziesz w paczce Laysów niż w Carlsbergu, no chyba, że załapiesz się do białego domku do administracji i Gumiś weźmie cię pod skrzydełko. Wtedy jakieś okruszki z pańskiego stołu może zlecą na podłogę i uda ci się zgarnąć je dla siebie, zanim szczury się o nie pozabijają.

Andrzej

Dzień dobry. W internecie pojawiło się ogłoszenie na specjalistę ds. logistyki magazynowej i zastanawiam się, czy powinienem aplikować. Czy mógłby ktoś napisać, czy ta praca jest trzyzmianowa i co robi osoba na tym stanowisku?

trytka
@Andrzej 18.08.2018 22:16

Specjalista ds. logistyki magazynowe to po prostu magazynier. Praca zmianowa (nocki również + weekendy + dyżury).

Serek Gouda

Ostatnio rozmawiałem z kumplem, który pracuje nadal w Bosmanie (ja decyzję o odejściu podjąłem i zrealizowałem już szmat czasu temu). Podobno dzwonią do starych pracowników z prośbą o powrót. Nawet tych, których wywalili za picie w czasie pracy ;) Niech to podpowie potencjalnym kandydatom co dzieje się w Bosmanie.

przyszly

czy ktos wie dlaczego wsrod automatykow jest taka duza rotacja? dlaczego caly czas ktos sie zwalnia z dzialu technicznego?

MGR FLACHA
@przyszly 29.07.2018 21:04

- Praca nie adekwatna do zarobków - Brak szkoleń - Brak dokumentacji maszyn i urządzeń - Kiepskie zaplecze techniczne - Stare maszyny - Dostępność 24 h - Kiepska atmosfera w firmie Jednym słowem prowizorka za kiepską kasę pod presją czasu.

Heniek

Jakieś informacje o atmosferze w firmie dostanę na forum? Chcę aplikowac i szukam info od was.

Zainteresowany

Jeśli ktoś tak myśli o firmie to po co tu practicum???

Kev
@Zainteresowany 04.02.2018 15:12

Jak znasz kogoś z Bosmana to zapytaj się ile osób z doświadczeniem odeszło i sam sobie odpowiedz na swoje pytanie. Generalnie odradzam pracy w tym "czymś".

BOSman
@Kev 16.02.2018 17:25

Jakie doświadczenie: -brak najprostszych umiejętności jak tabliczka mnożenia, -zapamiętywanie swoich obowiązków, -brak umiejętności manualnych (trzymanie klucz, śrubokręta) nie wspmne o nieusunięcie najprostszej awarii, -czytanie rysunku to już wyższy LEWEL Tak że "fachowcy' którzy odeślij to dla nowych pracodawców wyzwanie :-)

Krones / KHS / Kettner / SMI /
@BOSman 05.04.2018 11:24

Te mondruś jak już to pisze się LEVEL. PS skiśniesz w tym akwarium.

BOSman
@Krones / KHS / Kettner / SMI / 30.06.2018 14:51

Te p...ł wiem jak się pisze LEVEL PS.Moja sprawa w którym akwarium skisnę

Pyś
@BOSman 05.04.2018 11:24

a ilu liderów potrafi trzymać klucz czy śrubokręt? nie wspomnę o usunięciu najprostszej awarii? nie wspomnę o najprostszych obowiązkach pilnowania produkcji, a nie siedzenie w akwarium przy komputerku. Apteczka pusta, środków do mycia nima, bo nie ma komu przynieść a lider nie jest od tego przecież, więc od czego jest?

OxOxoTo
@BOSman 05.04.2018 11:24

BOSman - ustąp miejsce tym co potrafią i chcą pracować. Zwolnij się nikomu na 100% nie będzie żal xDD.....))

Emilia

@I'm not a robot Musisz wiedzieć, że nie wolno na forum, mimo wszystko, obrażać swoich współpracowników. Dlaczego masz takie złe zdanie na temat właściciela Carlsberg? @Harnaś @Nowy Czy Waszym zdaniem zmiana menedżera zmieniłaby w sposób znaczący sytuację w tej firmie, a może należałoby popracować nad czymś jeszcze? Zachęcam Was do ciągłego, aktywnego uczestnictwa w dyskusji.

Lulu
@Emilia 14.07.2018 12:35

Myślę że zmiana obecnego menadżera zmieniła by dużo

anonim

(usunięte przez administratora)

wpsomnianywcześniejśrubkowkęt

Akurat Mariusz jest jedną z niewielu osób której zależy.

Load

Mariuszowi zależy i robi wszystko aby to trzymać w kupie. Żeby nie te wasze pseudo-choroby można by było stwożyć stałe grafiki, ale wy jeszcze Nie wiecie co to jest praca i za co się zarabia pieniądze potraficie tylko narzekać jak stare dewoty. Życzę powodzenia w nowej pracy!

Nowy
@Load 10.07.2018 17:52

Twoja odpowiedz jest z dupy...może lubisz włazić w (usunięte przez administratora) a twoje ambicje są żałosne skoro lubisz ta prace,albo za dużo zarabiasz.Jak ktoś pracuje 20 lat w jednej firmie to widocznie do niczego innego się nie nadaje. Powodzenia w tym kołchozie

Load
@Nowy 12.07.2018 13:31

Ty nie wiesz co to jest praca jak chcesz mnie obrażać podaj swoje dane cwaniaczku skoro jesteś taki odważny

OxOxoTo
@Load 12.07.2018 19:17

OxOxoTo - Pozdrawiam i życzę rzeczowej dyskusji a nie prania brudów.Wymagając kultury od " tych wyżej ", nie róbmy tu chlewika xDD))

OxOxoTo
@wpsomnianywcześniejśrubkowkęt 05.07.2018 10:14

Tyram za trzech w G - Szczecin ( A Kassiora Dla Jednego Pracownika ) Moja ładniejsza połowa mówi ze za kare ! Aktualnie szukam pracy jak i większość osób z podobnym stażem ( mało już nas zostało ). Każdy ze znajomych który odszedł nie przepadł, wielu zmieniło na lepsze, czy to pieniążki czy komfort i zadowolenie z pracy - zwłaszcza to ostanie, każdy idąc gdzie indzie na pierwszym miejscu stawia to że jest normalnie, ktoś zarobi więcej, ktoś na podobnym poziomie ale każdy chwali że atmosfera, kultura, podejście do pracownika jest zupełnie inne. Większość osób żałuje tylko jednego: dlaczego tak długo czekali ze zmianą pracy. Tak więc jak ktoś ma swoje zdanie, potrafi logicznie myśleć, jest uczciwy to nie polecam. Jak ktoś jest przytakiwaczem, potrafi lać wodę, ma parcie na szkło, jest ultra elastyczny to polecam. Kilka osób zasługujących na szacunek i uznanie jest, przyznaję ( i dziwię się co tu robią ). Nie mniej wszelkie slogany i hasła z plakatów, ogłoszeń to pusty frazes, niestety. Kiedyś tak było, na dziś dzień lipa. Ktoś może z pracy jest naprawdę zadowolony, większość wiem że nie. Brak poszanowania pracowika to pierwsza rzecz - bo za nieduże pieniążki ludzie mogą cenić atmosferę, to że się ich docenia, jest współpraca i te 8 godzin to mile spędzony czas. Niestety jest zupełnie inaczej. Podejście większąści przełożonych do pracowników jest niemal skandaliczne, osoba zarządzająca rozlewem powinna się wstydzić wielu słów skierowanych do ludzi, jak i zresztą samego podejścia xDD)) Beer - Home /// Szczecin - Polska . pozdro all J.D. !..

Nowy
@Load 12.07.2018 19:17

Jesteś za cienki na dyskusje i dosyc tępy skoro chcesz „tam” dalej pracować . Trzymaj się i się nie puszczaj

Hehe
@Load 10.07.2018 17:52

Właściciel spokojnie

I'm not a robot
@Hehe 13.07.2018 14:37

właściciel hehe - kanalia jakich mało " zeby była jasność" !

I'm not a robot

właściciel nie odnosi się do Właściciela zakładu tylko do osoby z działu rozlewu która przejawia postawy właścicielskie - ale tylke te negatywne.

Emilia

Podsyłam link gdyby ktoś chciał aplikować https://carlsbergpolska.pl/pracuj-z-nami/dolacz-do-nas/ A jak przebiega sama rekrutacja? Podzieli się ktoś opinią? Każda wasza opinia jest cenna.

Fred
@Emilia 31.05.2018 18:32

Rekrutacja? na dział rozlewu, padają pytania typu: Chcesz pracować? będziesz przychodzić do pracy? nic skomplikowanego, firma jest w potrzasku

Młot na Carlsberga

Kiedy widzisz ogłoszenie o prace w Carlsbergu w Szczecinie z emailem kadr , kiedy jesteś na rozmowie w kadrach po której zapraszają cię ponownie do kadr na podpisanie umowy to dostajesz lekkiego szoku kiedy z umowy dowiadujesz się ze jesteś zatrudniony poprzez agencję pracy z Krakowa a dodatkowo na pół etatu przy czym te pół etatu trwa 39 godzin tygodniowo co jest zgodne z takim a takim paragrafem kodeksu pracy co udowodniła pewna kancelaria prawna w Warszawie. Kiedy idziesz po ubranie robocze do bhp to dowiadujesz sie że maja tylko 1 parę butów dla ciebie i dodatkowo o numer większy niż twój ale mogę sobie wsadzić wkładkę albo papier bo najbliższe uzupełnienie ubrań roboczych będzie nie wiadomo kiedy. Praca jest na 3 zmiany przy czym możesz pracować 22 dni w miesiącu albo tylko 13 bo to wszystko zależy jak dużo konsumenci piją piwa bo na początku sezonu pracują na pełna parę aby napchać magazyny więc potem czekają i jeśli nie ma popytu to wyłączają produkcje na weekend.Więc możesz zarobić tylko 1100 zł w miesiącu na rękę co poniedziałek spływają raporty z centrali że za dużo zużyło się prądu wody więc się zastanawiasz czy masz trzymać aby załatwić się w domu.....

Full
@Młot na Carlsberga 13.03.2017 12:01

To nie przyjmuj takiej oferty jak nie masz poczucia własnych wartości to przykro dzieci w przedszkolu już tego uczą. zawsze możesz iść na pełen etat do Kołbaskowa.

Krones / KHS / Kettner / SMI /
@Full 05.04.2018 11:34

No ty na pewno nie pójdziesz bo oprócz donoszenia to raczej nie za wiele potrafisz.

akwarium
@Full 05.04.2018 11:34

Tak się śmialiście z Kołbaskowa, że nie mają ludzi a u was co raz gorzej i nie widać nawet światełka w tunelu

Harnaś

Jest wiele ofert pracy, nie wiem po co się pchać do upadającej firmy. Nowych jak ktoś wcześniej już napisał daje się na myjke i w sumie tydzień-dwa i pracownik się zwalnia, firma nie wie dlaczego, a no dlatego, że nie przywykli ludzie do pracy w takich warunkach, to nie jest siedzienie w akwarium i czy innej sali i myśleniem jak udoskonalić coś... Maszyny są już stare i zniszczone, brak odpowiedniego inwestowania w naprawy maszyn daje o sobie znać. Z tego co mówi "menadżer" rozlewu nikt nie słucha, ignorując wszelkie uwagi co do jakości opakowań i tak tułamy się już 3 miesiące jak nie dłużej, nikt nikomu nie potrafi tam wytłumaczyć najprostszych rzeczy. Ludzie pracujący po 20 lat za biurkiem są oderwani od rzeczywistości, i wiele rzeczy dla nich jest nierealnych, przyszli by na tydzień popracować na rozlew to sami by zobaczyli ile rzeczy trzeba zrobić. przy temperaturze 30 stopni na zewnątrz na hali będzie jakieś 40. Wszystkie awarie są usuwane w panice i pośpiechu, bo trzeba wykonywać plany. Gdzieś muszą nastać zmiany, bo inaczej ludzie (których i tak jest już mało) w końcu powiedzą dość

Lech
@Harnaś 04.07.2018 19:31

I proszę niech żaden 'liderek' nie pisze farmazonów, o "specjalistach", bo u was również znajdzie się jedna czy dwie osoby które się znają na maszynach

Emilia

@Zenek Zapewne masz sporo racji, ale czy możesz nam wyjaśnić, jak to konkretnie ma się do sytuacji w firmie Carlsberg? @Kuba Może w związku z tym napisałbyś komentarz, który w bardziej pozytywnym świetle pokazywałby tego pracodawcę? Myślę, że użytkownicy forum chcieliby poznać również jego pozytywne strony.

Krones / KHS / Kettner / SMI /

Pięknie się to czyta. Szczególnie gdy odchodząc wszyscy (oczywiście nie wszyscy i nie wprost) życzyli mi abym wrócił z podkulonym ogonem i aby mi się nie udało. Udało się i to bardzo. Tam zostaną już ludzie których przeraża spojrzenie w lustro nie mówiąc o podjęciu decyzji o zmianie pracy. Jest wielu naprawdę porządnych pracowników, ale brakuje im odwagi albo są zbyt leniwi. Browarze brnij dalej. Sail 2022 - to dna.

Kuba

Niektórzy przyzwyczaili się do narzekania i tak już cały czas robią?

Zenek

Za leżenie żadna firma nie płaci!!

Nowy
@Zenek 15.06.2018 18:27

Za jakie leżenie?

Pawko
@Zenek 15.06.2018 18:27

Wyzysk pracownikow i jeszcze te wczesniejsze przyjscia do pracy 10-15 minut na tablice a nikt tego czasu nie oddaje na przerwe nie ma czasu pojsc cos zjesc tylko po kryjomu musisz jesc i pic na produkcji bo nie ma komu robiuc coraz wiecej ukraincow i murzynow zatrudniaja.

Nowy

Teraz to się dzieje,ludzie się zwalniają masowo a inni szukają pracy jak najszybciej...”bezdomny” za bramę .

pk

pracowalem w dziale technicznym praca na 3 zmiany w soboty niedziele i swieta 365 dni w roku i w dodatku za marne grosze a wymagania bardzo duze za nadgodziny nie placa odbierzesz sobie w tygodniu warunki na wydzialach przerazajace komuna jeszcze zostala bardzo duza rotacja pracownikow w dziale technicznym swiadczy o tym ze cos jest nie tak

Emilia

Czy w Carlsberg Polska szukają obecnie pracowników? Ktoś z Was był może ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej? Podzielcie się proszę opinia jaka panuje atmosfera w firmie. Czy można liczyć na wynagrodzenie za szkolenie, czy jest ono bezpłatne?

Kettnery
@Emilia 24.05.2018 16:07

Elloooo ! Emilia. ???? Szczerze - Proszę czytaj pomału ( Lepsze płaca i normalne warunki zatrudnienia ) Pracy jest teraz do wyboru do koloru w okolicy ! Pozdrawiam Cię gorąco.????????????

Mirbud

Jakis powod musi byc skoro ludzie masowo sie zwalniaja. Widac to po ilosci ogloszen w internecie ze nikt nie chce podjac pracy a starych pracownikow traktuje sie jak "smieci" dlatego odchodza.

Edma
@Mirbud 29.05.2018 21:14

Gorzej jak śmieci.

Zostaw opinię o Carlsberg Polska - Szczecin

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska