Carlsberg Polska

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 37 ocen.

Carlsberg Polska
2 37 6 1

Opinie o Carlsberg Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

art

Panowie jak wygląda teraz praca ph na rejonie bosman?

Synek .
@Byba 25.07.2018 21:41

Były kufle z piwem i już na dniach koniec murzyńskiego sezonu urlopowego 2018 r. ! Teraz my będziemy odpoczywać ?.... . ????????????

przyszly

czy ktos wie dlaczego wsrod automatykow jest taka duza rotacja? dlaczego caly czas ktos sie zwalnia z dzialu technicznego?

MGR FLACHA
@przyszly 29.07.2018 21:04

- Praca nie adekwatna do zarobków - Brak szkoleń - Brak dokumentacji maszyn i urządzeń - Kiepskie zaplecze techniczne - Stare maszyny - Dostępność 24 h - Kiepska atmosfera w firmie Jednym słowem prowizorka za kiepską kasę pod presją czasu.

Heniek

Jakieś informacje o atmosferze w firmie dostanę na forum? Chcę aplikowac i szukam info od was.

Zainteresowany

Jeśli ktoś tak myśli o firmie to po co tu practicum???

OxOxoTo
@BOSman 05.04.2018 11:24

BOSman - ustąp miejsce tym co potrafią i chcą pracować. Zwolnij się nikomu na 100% nie będzie żal xDD.....))

Emilia

@I'm not a robot Musisz wiedzieć, że nie wolno na forum, mimo wszystko, obrażać swoich współpracowników. Dlaczego masz takie złe zdanie na temat właściciela Carlsberg? @Harnaś @Nowy Czy Waszym zdaniem zmiana menedżera zmieniłaby w sposób znaczący sytuację w tej firmie, a może należałoby popracować nad czymś jeszcze? Zachęcam Was do ciągłego, aktywnego uczestnictwa w dyskusji.

Lulu
@Emilia 14.07.2018 12:35

Myślę że zmiana obecnego menadżera zmieniła by dużo

anonim

(usunięte przez administratora)

I'm not a robot

właściciel nie odnosi się do Właściciela zakładu tylko do osoby z działu rozlewu która przejawia postawy właścicielskie - ale tylke te negatywne.

Emilia

Podsyłam link gdyby ktoś chciał aplikować https://carlsbergpolska.pl/pracuj-z-nami/dolacz-do-nas/ A jak przebiega sama rekrutacja? Podzieli się ktoś opinią? Każda wasza opinia jest cenna.

Fred
@Emilia 31.05.2018 18:32

Rekrutacja? na dział rozlewu, padają pytania typu: Chcesz pracować? będziesz przychodzić do pracy? nic skomplikowanego, firma jest w potrzasku

Młot na Carlsberga

Kiedy widzisz ogłoszenie o prace w Carlsbergu w Szczecinie z emailem kadr , kiedy jesteś na rozmowie w kadrach po której zapraszają cię ponownie do kadr na podpisanie umowy to dostajesz lekkiego szoku kiedy z umowy dowiadujesz się ze jesteś zatrudniony poprzez agencję pracy z Krakowa a dodatkowo na pół etatu przy czym te pół etatu trwa 39 godzin tygodniowo co jest zgodne z takim a takim paragrafem kodeksu pracy co udowodniła pewna kancelaria prawna w Warszawie. Kiedy idziesz po ubranie robocze do bhp to dowiadujesz sie że maja tylko 1 parę butów dla ciebie i dodatkowo o numer większy niż twój ale mogę sobie wsadzić wkładkę albo papier bo najbliższe uzupełnienie ubrań roboczych będzie nie wiadomo kiedy. Praca jest na 3 zmiany przy czym możesz pracować 22 dni w miesiącu albo tylko 13 bo to wszystko zależy jak dużo konsumenci piją piwa bo na początku sezonu pracują na pełna parę aby napchać magazyny więc potem czekają i jeśli nie ma popytu to wyłączają produkcje na weekend.Więc możesz zarobić tylko 1100 zł w miesiącu na rękę co poniedziałek spływają raporty z centrali że za dużo zużyło się prądu wody więc się zastanawiasz czy masz trzymać aby załatwić się w domu.....

akwarium
@Full 05.04.2018 11:34

Tak się śmialiście z Kołbaskowa, że nie mają ludzi a u was co raz gorzej i nie widać nawet światełka w tunelu

Harnaś

Jest wiele ofert pracy, nie wiem po co się pchać do upadającej firmy. Nowych jak ktoś wcześniej już napisał daje się na myjke i w sumie tydzień-dwa i pracownik się zwalnia, firma nie wie dlaczego, a no dlatego, że nie przywykli ludzie do pracy w takich warunkach, to nie jest siedzienie w akwarium i czy innej sali i myśleniem jak udoskonalić coś... Maszyny są już stare i zniszczone, brak odpowiedniego inwestowania w naprawy maszyn daje o sobie znać. Z tego co mówi "menadżer" rozlewu nikt nie słucha, ignorując wszelkie uwagi co do jakości opakowań i tak tułamy się już 3 miesiące jak nie dłużej, nikt nikomu nie potrafi tam wytłumaczyć najprostszych rzeczy. Ludzie pracujący po 20 lat za biurkiem są oderwani od rzeczywistości, i wiele rzeczy dla nich jest nierealnych, przyszli by na tydzień popracować na rozlew to sami by zobaczyli ile rzeczy trzeba zrobić. przy temperaturze 30 stopni na zewnątrz na hali będzie jakieś 40. Wszystkie awarie są usuwane w panice i pośpiechu, bo trzeba wykonywać plany. Gdzieś muszą nastać zmiany, bo inaczej ludzie (których i tak jest już mało) w końcu powiedzą dość

Lech
@Harnaś 04.07.2018 19:31

I proszę niech żaden 'liderek' nie pisze farmazonów, o "specjalistach", bo u was również znajdzie się jedna czy dwie osoby które się znają na maszynach

Emilia

@Zenek Zapewne masz sporo racji, ale czy możesz nam wyjaśnić, jak to konkretnie ma się do sytuacji w firmie Carlsberg? @Kuba Może w związku z tym napisałbyś komentarz, który w bardziej pozytywnym świetle pokazywałby tego pracodawcę? Myślę, że użytkownicy forum chcieliby poznać również jego pozytywne strony.

Krones / KHS / Kettner / SMI /

Pięknie się to czyta. Szczególnie gdy odchodząc wszyscy (oczywiście nie wszyscy i nie wprost) życzyli mi abym wrócił z podkulonym ogonem i aby mi się nie udało. Udało się i to bardzo. Tam zostaną już ludzie których przeraża spojrzenie w lustro nie mówiąc o podjęciu decyzji o zmianie pracy. Jest wielu naprawdę porządnych pracowników, ale brakuje im odwagi albo są zbyt leniwi. Browarze brnij dalej. Sail 2022 - to dna.

Kuba

Niektórzy przyzwyczaili się do narzekania i tak już cały czas robią?

Zenek

Za leżenie żadna firma nie płaci!!

Pawko
@Zenek 15.06.2018 18:27

Wyzysk pracownikow i jeszcze te wczesniejsze przyjscia do pracy 10-15 minut na tablice a nikt tego czasu nie oddaje na przerwe nie ma czasu pojsc cos zjesc tylko po kryjomu musisz jesc i pic na produkcji bo nie ma komu robiuc coraz wiecej ukraincow i murzynow zatrudniaja.

Nowy

Teraz to się dzieje,ludzie się zwalniają masowo a inni szukają pracy jak najszybciej...”bezdomny” za bramę .

pk

pracowalem w dziale technicznym praca na 3 zmiany w soboty niedziele i swieta 365 dni w roku i w dodatku za marne grosze a wymagania bardzo duze za nadgodziny nie placa odbierzesz sobie w tygodniu warunki na wydzialach przerazajace komuna jeszcze zostala bardzo duza rotacja pracownikow w dziale technicznym swiadczy o tym ze cos jest nie tak

Emilia

Czy w Carlsberg Polska szukają obecnie pracowników? Ktoś z Was był może ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej? Podzielcie się proszę opinia jaka panuje atmosfera w firmie. Czy można liczyć na wynagrodzenie za szkolenie, czy jest ono bezpłatne?

Kettnery
@Emilia 24.05.2018 16:07

Elloooo ! Emilia. ???? Szczerze - Proszę czytaj pomału ( Lepsze płaca i normalne warunki zatrudnienia ) Pracy jest teraz do wyboru do koloru w okolicy ! Pozdrawiam Cię gorąco.????????????

Mirbud

Jakis powod musi byc skoro ludzie masowo sie zwalniaja. Widac to po ilosci ogloszen w internecie ze nikt nie chce podjac pracy a starych pracownikow traktuje sie jak "smieci" dlatego odchodza.

Edma
@Mirbud 29.05.2018 21:14

Gorzej jak śmieci.

Emilia

@Byly, a firma nie zapewniała może dodatkoych benefitów pozapłacowych? Może były przyznawane premie? Kto jeszcze wyrazi swoją opinię o Carlsberg Polska? Jak wam sie tam pracuje?

bogdan
@Emilia 18.05.2018 16:49

benefity to nie wszystko to tylko dodatek ktory moze byc lub nie podstawa to konkurencyjne wynagrodzenie zasadnicze

Igor

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Wysokość zarobków zawsze jest sporna, może trzeba negocjować?

byly
@Igor 09.05.2018 19:36

jak by dobrze placili to bym tam dalej pracowal pensji czy podwyzki nie wynegocjujesz odgornie jest narzucone ile moga dac i tyle a jak masz lepsza prace to sie zwolnij nikt tu cie na sile trzymac nie bedzie na twoje miejsce zatrudnimy ukrainca bedziecpracowal za mniej i bardziej wydajnie pozdro

z motyka na ksiezyc

pracowalem w dziale technicznym kilka lat z roku na rok robilo sie zle poki nie zmieni sie menadzerow i kierownikow dzialu technicznego na nowych to bedzie coraz gozej jak jestes mlodym i ambitnym czlowiekiem to lepiej poszukaj innej pracy

nowy z doswiadczeniem
@Wiking 05.05.2018 17:42

niedawno bylem na rozmowie na automatyka zaproponowali mi na poczatek 4,2tys smiech a w dodatku mialbym pracowac na 3 zmiany i w soboty niedziele i swieta panstwowe hahahaha za 4,2 tys na glowe upadli tyle to zarabia sprzedawca w sklepie nie polecam nikomu zatrudniac sie jako automatyk

Były_pracownik

Jeśli myślisz poważnie o swojej karierze zawodowej, to lepiej omń ten zakład pracy szerokim łukiem. Stać Cię na więcej?! - Zdecydowanie nie polecam się tu zatrudniać.

Emilia

@Leon869, osoby prowadzące spotkania rekrutacyjne często zadają pytanie, dlaczego osoba chce pracować w danej firmie. Można śmiało stwierdzić, że jest to standardowe pytanie podczas procesu rekrutacyjnego, sprawdzające motywację pracownika do pracy w określonym miejscu. Z Twojego postu również wywnioskowałam, że rozmowa przebiegała w dwóch etapach. Kilkuetapowa rekrutacja również w wielu firmach jest obecnie standardem. Z jakim rezultatem przebiegła Twoja rekrutacja oraz, czy ostatecznie zdecydowałeś się na pracę w Carlsberg Polska? @Zuza, co Ty możesz napisać o pracy w Carlsberg Polska? Podziel się swoją opinią z innymi użytkownikami forum. @Płotka, przypominam, że na forum odnosimy się grzecznie do innych użytkowników. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin @Bos (zkoliszsięsam) MAN, w firmach często się zdarza, że nowi pracownicy są szkoleni przez starszych stażem. Chodzi Ci o to, że nie ma szkoleń z firm zewnętrznych? Może warto wyjść z inicjatywą oraz powiedzieć pracodawcy, że pracownicy chętnie korzystaliby również ze szkoleń zewnętrznych.

Justice for all
@Emilia 11.04.2018 11:01

Problem polega na tym, że pracodawca jest świadomy braku szkoleń zewnętrznych i wewnętrzych. Polityka firmy podyktowana jest jak najmocniejszymi cięciami finansowymi co bezpośrednio uderza w pracownika młodego i starego stażem. Jest to strzał w stopę. Powoduje przestoje produkcyjne które generują większe koszty niż solidne szkolenie. Jeśli chodzi o pracowników starych stażem to brak podejmowania przez nich działań podyktowana jest wieloma czynnikami. Sami są niedoszkoleni (nie wszyscy), są zmęczeni pracą i ciągłą rotacją personelu i wychodzą z założenia, że nie warto szkolić pracownika który zaraz odejdzie z firmy. Często jest też tak, że boją się konkurencji. Obecnie kiedy firma ma złą opinie na rynku pracy. Do Carlsberga nie trafiają same asy. Koło się zamyka. Pracodawca musi zrozumieć, że czasy się zmieniły i ta firma nie jest już tak atrakcyjna jak kiedyś. Obecnie mamy rynek pracownika. Chodzi mi o to, że pracownik ma dość duży wybór miejsc pracy. Z płacą bywa różnie, ale to już inny temat. Firma miała i ma duży potencjał. Tylko z górą jest coś nie tak. Za dużo ściemniaczy chcących przetrwać od premii do premii lub do emeryturki. Nic w firmie się nie zmieni dopóki nie zostanie zmieniona dyrekcja i managerowie którzy zrobią porządek ze starą ekipą i wprowadzą godne warunki pracy dla wszystkich pracowników. Proszę mi wierzyć, że góra zdaje sobie sprawę z wszelkich niedociągnięć usterek i patologii. Ważny jest ciepły fotel kawka na biurku i pensja która wpływa na konto. Pocimy się tylko przy audytach i wizytacjach. Przestoje to zawsze wina pracowników !!!

Bos (zkoliszsięsam) MAN

Firma straciła renomę już dawno na rynku. Obecnie pracodawca ma wielki problem z utrzymaniem pracowników. Jeśli w firmie żądzą DINOZAURY to nowy pracownik nie ma szans na szkolenie. DINOZAURY boją się pytań nowych pracowników, bo często nie znają na nie odpowiedzi. Pracodawca rezygnuje ze szkolenia firm zewnętrznych. Skazuje nowego pracownika na łaskę starych stażem. Zawiść, niewiedza, ignorancja, lenistwo starej załogi sprawi, że większość w bardzo szybkim okresie czasu odejdzie. Dinozaury to gatunek wymarły. Obecnie mamy epokę komputerów. Szkolenia można prowadzić online. Można zaprosić specjalistów z firm zewnętrznych. Rozumiem, że z moją opinią nie zgodzą się Dinozaury. Pozostawiam to do przemyślenia dla Ciebie drogi czytelniku. Nasuwa się proste stwierdzenie: jaki pan, taki kram. Pozdrawiam ludzi którzy podjęli mądrą decyzje i odeszli z tego zakładu pracy.

Sam w domu

Ooo widząc trzy ostatnie wpisy, mam świadomość tego jak bardzo Wam się dupa pali :) ostatnio mój sąsiad był w PUP-ie i mówił, że nawet tam już są Wasze oferty... hahah żal mi Was... Jeszcze trochę i też uciekam z tego wariatkowa. Róbcie tak dalej a kierownictwo będzie musiało zejść z krzesełka i ruszyć tyłek do roboty bo nikt tam już nie chce przyjść. I bardzo dobrze, może to Was nauczy rozumu. Bo dla mnie ta firma w ciągu ostatnich 8 lat zeszła tak na psy jak chyba żadna inna w Szczecinie. Nawet w ,,Biedrze" jest o niebo lepiej. Niepozdrawiam i odradzam.

Kew
@Sam w domu 10.03.2017 21:19

I jak zwolniłeś się i poszedłeś do Biedy. :-)

Dżarot

Święta prawda!!! i tak od co najmniej 9 lat... Z dnia na dzień coraz gorzej. Szkolenia, które są po to żeby tylko Ci wyprać mózg... Praca nic nie warta, nikt Cie nie doceni, im więcej się starasz tym bardziej Cie wykorzystają, zero perspektyw... mam nadzieję że to już ostatnie moje dni w tej firmie.... TRAGEDIA i nic więcej a pensja głodowa...

KU44
@Dżarot 14.03.2017 23:32

Mam nadzieje że znalazłeś godnego pracodawcę żeby cię zatrudnił.

Jechać ....

Opinia na podstawie pracy na liniach rozlewu: B1,B2 (Szczecin - Butelka) Minusy: - Brak ubrań roboczych. Dla ludzi z "pośredniaka" używane, przepocone, nie wyprane obuwie i odzież . - Brak przerwy. (Jesz i pijesz na hali produkcyjnej co grozi utratą premii jeśli ktoś Cię przyłapie) - Nieprawidłowe naliczanie godzin pracy. - Często zmieniający się grafik. ( Dowiadujesz się o tym jak pracujesz z dnia na dzień) - Praca 3 zmianowa która okazuje się czterobrygadówką. - BRAK SZKOLEŃ !!! - Brak wyszkolonej kadry - ciężko uzyskać odpowiedzi na pytania związane z obsługą maszyn i urządzeń. - Brak zmiennika (brak możliwości wyjścia do WC) - Częste przestoje - brak produkcji (niskie zarobki) - Prace zastępcze ( mycie maszyn i podłóg 10 razy w ciągu zmiany) - Psujące się maszyny (brak części, narzędzi, szkoleń) - Nie przestrzeganie zasad BHP (nieprawidłowo zaprojektowana hala produkcyjna: spadające butelki z transporterów, brak środków ochrony: rękawice, puste apteczki pierwszej pomocy) - Urlop który wykorzysta za Ciebie pracodawca podczas przestojów. (Oczywiście jeśli go jeszcze masz.) - Tablice (rozpoczęcie pracy "tablicami ściemy" które odbierają Tobie minimum 10 minut każdego dnia - 10 minut x 20 (dni pracy) = 200 minut = 3 godziny i 20 minut. - Brak spotkań integracyjnych dla pracowników. - Kadra zarządzająca - brak kultury osobistej, lekceważenie BHP, naginanie przepisów, załatwianie prywatnych spraw w czasie pracy. Plusy: - niska wypłata na czas. - motywacja do jak najszybszej zmiany pracy. Do poczytania. Artykuł stary, ale nic się nie zmieniło: http://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/kierownik-carlsberga-w-polsce-nie-ma-dobrych-ludzi-do-pracy,90155.html

on53
@Jechać .... 03.04.2017 14:57

Chyba krótko pracowałeś/jechałeś. Nieprawdą jest że brakuje wszystkiego a przede wszystkim nieprzestrzeganie zasad BHP. Dobrze że macie taki portal bo można wszystko napisać co się nie zgadza w rzeczywistości. A ty pewnie siedzisz na garnuszku państwa i bierzesz 500+ i pewnie wróciłeś za granicy bo tam tez niegodni byli żebyś u nich pracował.

Zuza

Niestety niektórzy potrafią jedynie narzekać!!! Popracujcie trochę i oceniajcie!

blg 12,5
@Zuza 24.03.2018 22:53

tak jak pisze Zuza tylko narzekacie a ilu z was ta praca życie uratowała? już nie będę się rozpisywał jacy to fachowcy odeszli którzy nauczyli się w tej firmie umiejętności od osób które zostały lub pracują. żeby wasi nowi pracodawcy byli z was zadowoleni.

Leon869

Dwa razy ciągali mnie na spotkanie kwalifikacyjne na mechanika. Zero konkretów , tylko głupawe pytania " czemu chce Pan u nas pracować?" - . Menedżer techniczny pojęcia nie ma kogo szuka...warsztat z poprzedniego stulecia . Odradzam

Merch

Chciałem zapytać jak wyglada z praca merchandiserow? Przez jaka firmę zewnętrzna sa zatrudniani, jaka stawka? Czy umowa zlecenie jest tylko na początku czy cały czas? Duzo punktów do odwiedzenia ?

stach

a jak jest teraz bo znowu szukaja ludzi ??????

właściciel
@stach 18.09.2017 11:48

Dawaj do cyrku.

Zostaw opinię o Carlsberg Polska - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska