Gillette Poland S.A.
3 589 6 1

Opinie o Gillette Poland S.A.

Karol

Drodzy. Zakład w tym momencie to już jedna wielka kpina. Zarobki w porównaniu z innymi podobnymi pracodawcami nie są w żaden sposób atrakcyjne, benefity tak bardzo wychwalane przez żałosną pania L. mają w zasadzie już wszyscy a pracy jest tyle że można by często nią oddzielić po dwie trzy osoby. Ciągle słuchamy że w każdym roku musimy dostarczać oszczędności, co chyba ma już nawet przełożenie na to że w ubikacjach stosuje się do podtarcia tekturę byle by było taniej. Wieczne cięcia na rzeczy, często niezbędne do prawidłowej pracy maszyn. Masa nikomu niepotrzebnych systemów, z których wynika wielkie nic. Jakość produktów to już tylko legenda bo każdy tylko mysli jak zaoszczędzić kasę a nie jak dobry produkt powinniśmy dostarczać. Managerowie szkoda gadać. Karierowicze po trupach i do celu. Wyraźnie widać jak nie lubią ludzi i patrzą o co by tu się do... . Krytyka i pomysły, które nie są po ich myśli nie ma się prawa zdarzyć. Aż żal patrzeć na to co się dzieje na Ostrzach pod wodzą pewnych nieodpowiedzialnych osób zarządzających tym działem. Ogólnie zdecydowana część pracowników myśli o odejściu z firmy. Wiele osób już to zrobiło i zapewne wiele jeszcze zrobi. Nawet nowi pracownicy po krótkim okresie pracy zaczynają dostrzegać to że zakład nie jest tym czego się spodziewali i co im przedstawiano na etapie rekrutacji. Osobiście nie polecam.

best
@Karol 13.12.2018 11:40

dajcie spokoj p.L. ona miala do odegrania swoja role i tylko tyle.po prostu kazali jej zakomunikowac te fakty i tyle. gdy widzialem na jej twarzy jak bardzo jest jeej niezrecznie mowic takie farmazony--jak ten ze dodatek do 4 brygadowki to laska naszego zakladu--zrobilo mi sie jej szkoda. kazdego nasza korporacja tu wykorzystuje.

dzial HR

Moi Drodzy, jesli macie jakies pomysly, opinie i zastrzezenia dotyczace naszego zakladu to prosze korzystajcie z kanalow dostepnych tj spotkan wewnetrznych, miesiecznych lub kwartalnych, grup dyskusyjnych ktore organizujemy dla Was w firmie - tylko wowczas otwarcie mozna to przedyskutowac i stworzyc plany poprawy. Zachecam do rozmowy ze swoim przelozonym na spotkaniu 1-1 to jest najlepsza platforma na rzeczowa wyskusje. Z gory dziekuje.

anonymous
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Te spotkania nic nie dają nawet jak pracownicy odważą się i powiedzą to ginie to na szczeblach biurokracji i nie dociera do decydentów .Na zebraniu z dyrektorem nikt się nie wychyli,bojąc się konsekwencji że strony przełożonych.

Quiet key
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Dyskutujmy, ha ha dobre sobie. Ci którzy się odwazyli już nie pracują. Sprubuj się odezwać w imieniu wszystkich na spotkaniu i rozpocznij rozmowę z której wyniknie dyskusja i już jesteś na cenzurowanym. Dostaniesz później kilka niby próśb o nie wprowadzenie chaosu bo zakucasz pozadek spotkania. Jak nie poskutkuja to ocena do poprawy, jak jesteś nie ugiety to wylatujesz od razu niewykonałes planu. Jak się igniesz ale mimo wszystko będziesz aktywny to dostaniesz do poprawy za rok i tak Cię wywala. Taki jest schemat masz nie mieć własnego zdania, musisz być podpozadkowanym. Przerabialiśmy to juz nieraz. Więc proszę dajcie sobie spokój z takimi prośbami,pozwólcie normalnie o pracować w ludzkich cywilizowanych warunkach.

EX
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Po co są Ci spotkania skoro masz tutaj wszystko podane na talerzu, w kilku ostatnich wypowiedziach masz opisane wszystko to co boli pracowników tej fabryki. Jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy to zależy ci żeby informacje tu zamieszczone nie zniechęciły osób, które potencjalnie mogłyby zostać u was zatrudnione. Mam rację????

już były pracownik LMC
@anonymous 21.01.2018 10:30

Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie, wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest... I co ja robię tu?! Tak mi się zawsze kojarzyła ta piosenka podczas spotkań i tych niby rzeczowych dyskusji...

Marek Grechuta
@już były pracownik LMC 23.01.2018 07:48

"Dobra praca nadaje sens życiu człowieka, Jest motorem postępu, źródłem dobrobytu. Jest wiele miejsc na ziemi co na ludzi czeka By pracą swą zmienili je w oazę rozkwitu. Kiedy pracę się kocha, ceni i szanuje Gdy jest pasją pochłaniającą dni i noce Wysiłku i zmęczenia przy niej się nie czuje I taka praca przynosi najlepsze owoce. Kiedy praca zaś bywa jarzmem i ciężarem Gdy nie masz dla niej serca i nie masz ochoty Efekty będą marne jak gdyby za karę Stworzono ją dla ludzi uczciwej roboty"

Nelson Peltz
@już były pracownik LMC 23.01.2018 07:48

"Zostawcie Titanica! Nie wyciągajcie go! Tam ciągle gra muzyka I oni tańczą wciąż"

Ktoś
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Dokładnie....TAK :) A jak zaczną o tej wspaniałej atmosferze mówić np.w łódzkich wiadomościach dnia to widzi mi się że ludzie będą wycofywać swoje aplikacje a nie jest do nas składać :)

Eix
@Ktoś 25.01.2018 19:04

Do @ Ktoś 25.01.2018 19:04 Ty poważny/a jesteś? Kto i o czym ma mówić w łódzkich wiadomościach? To jest jakiś (usunięte przez administratora) koncentracyjny (z całym szacunkiem)? Wypłaty na czas nie dostajesz? Na przerwy (pół godzinne!!!) nie wychodzisz? Nie dane Ci jest skorzystać z toalety, w granicach zdrowego rozsądku- na kawę lub papierosa? Może nie możesz za około 3-5-7zł najeść się po czubek nosa? Może nie dostajesz bonów na święta (paczek dla dzieci)/dodatku wakacyjnego? Może pracujesz w FABRYCE PRZEMYSŁOWEJ a ktoś Ci każe gotować albo tańczyć? (ewentualnie w FABRYCE PRZEMYSŁOWEJ ktoś może Ci kazać przykręcić śrubkę, albo wymagać czegoś więcej, niż od Seito czy Randstatu?) Może nie masz dostępu do lekarzy, w tym dentysty (!!!) dla Ciebie i Twojej Rodziny? Może wszystkim zależy, żebyś nie zrobił/a sobie krzywdy w pracy? (i każde zdarzenie jest dokładnie analizowane) Może.... wiele wiele bardzo dobrych rzeczy... Ludzie, otrząśnijcie się...

Tonący Titan
@Eix 25.01.2018 20:33

Zwolennik "ciepłej wody w kranie" się rozpisał. Dopisz jeszcze że firma posiada -parking dla samochodów i rowerów Bo chyba zapomniałeś :)

Eix
@Tonący Titan 26.01.2018 07:01

...czyli zdajesz sobie sprawę, ze wszystkich dobrych rzeczy, które się tu dzieją... ...czyli typowe 'polactwo' i wieczne zrzędzenie... Nie zapomniałem- możemy zacząć licytację kto wypisze więcej kolejnych dobrych rzeczy- plus będzie taki, że tutejsze opinie nabiorą realności, bo i dobre strony ukażemy. I owszem, parking dla samochodów i rowerów, ba, nawet (nie powiem- zazwyczaj)- nie musisz okna w samochodzie zimą otwierać... Cały "Wasz"problem polega na tym, że kiedyś woda w kranie była pieruńsko gorąca. Teraz- ze względu na ogólnoświatowy (!!!) trend oszczędności i racjonalnego wynagradzania/benefitów i dóbr dla pracowników- woda jest już "tylko" ciepła. Takie- "dać palec- wezmą rękę". Mieliśmy rękę- teraz dają nam palec. Gruby, duży i syty.

Ktoś
@Eix 26.01.2018 07:48

Droga/i Eix 25.01.2018 20:33 - zacznij sie SZANOWAĆ zawodowo, bo przez takich jak Ty jesteśmy jako polacy ekonomicznie wykorzystywani przez zachodnie korporacje (bo dali nam prace, bo mamy ciepło i dach nad głową a do tego nikt nie mówi że kawa w pracy to używka jak to było za PRLu) , przez takich jak Ty tysiace polaków wyjechało żeby żyć i zarabiać jak europejczyk. SZANUJ SIĘ!!! bo narazie to jesteśmy najbardziej opłacalnym narodem jeżeli chodzi o siłę roboczą. Cińczyk jest już chyba droższy tzn. bardziej się ceni!!!!.

Eix
@Ktoś 26.01.2018 17:28

"jesteśmy jako polacy ekonomicznie wykorzystywani przez zachodnie korporacje" Rozumiem, że tylko w osiedlowym sklepie prowadzonym przez Polaka kupujesz wyłącznie produkty rozpoczynające się od kodu '5 90', a źródłem Twojego utrzymania jest własna działalność gospodarcza. Sprawa jest prosta- nie podoba mi się, to zmieniam pracę. Nikt tutaj cyrografu nie podpisał, a póki co, to oprócz kwalifikowanych ludzi (menadżerowie, kierownicy, kilku mechaników z faktyczną wiedzą i umiejętnościami)- jakoś większość populacji T2-E2(E3) tylko zrzędzi, ale dziwnym faktem się nie zwalnia. Będąc uczciwym- tak, kilku zrezygnowało, kilku odpuściło sobie w trakcie/po okresie próbnym- ale to tylko odsetek moim skromnym zdaniem.

Ktoś
@Eix 26.01.2018 19:43

Dokładnie, co do moich zakupów staram się kupować polskie produkty. Tak bardzo poważnie myśle o własnej działalności ,i to kwestia czasu..... .

PLC
@Eix 26.01.2018 19:43

Eix pewnie jesteś biurowym korpo pieskiem.. . Zgadłem?

McGill
@PLC 26.01.2018 21:02

Potrzymam Cię w niepewności :)

PLC
@McGill 26.01.2018 21:47

Czyli Hał hał hał :)

E3
@dzial HR 21.01.2018 09:06

tylko, że to nie działa. Strach się odezwać, bo przy najbliższej ocenie jest się odpowiednio oceniony.

Okularnica
@Eix 26.01.2018 19:43

Odzywają się ale tak jak tu wcześniej ktoś napisał to go zwalniają. Ze mną było podobnie odezwalam sie i co wywalili mnie na inny dział bo zwolnić nie mieli za co.

Łi ar jor czois
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Ha ha ha Sama kiedyś usłyszałam jak powiedziałam czy coś na forum z menegmentem żebym się uspokoiła a potem na 1:1inne wartości "

Adam
@dzial HR 21.01.2018 09:06

"Moi Drodzy, jesli macie jakies pomysly, opinie i zastrzezenia dotyczace naszego zakladu to prosze korzystajcie z kanalow dostepnych..." - I właśnie to tutaj robimy.

looking for the new job
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Firma wogóle nie wyciąga wniosków... Stwarza pozory że jest zainteresowana "dialogiem" z pracownikami... A tak naprawdę brnie w coraz gorsze (usunięte przez administratora) Realizując dawno wytyczoną ślepą ścieżkę...

Mario
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Jak na takim spotkaniu ktoś powie, ze mu cos nie odpowiada w firmie, to jest juz pierwsza osoba do zwolnienia. Dlatego ludzie nic nie chcą mówić na tych waszych spotkaniach.

Zielony
@Mario 09.07.2018 00:09

Pewnie , później pretekst i zakaz wejścia na teren ????

Sensorka
@Eix 26.01.2018 19:43

Jak bym zarabiała tyle co ci NIBY kwalifikowani line - menadżerowie i inżynierowie i myślała tylko o tym jak odjąć sobie pracy a wcisnąć jej więcej pracownikowi produkcji to też nie miałabym powodu do zrzędzenia. Jak możesz wogóle pisać takie bzdury o pracownikach produkcji którzy tak naprawdę są podstawą tej firmy. Pracują na noce, w weekendy "uwiązani" do maszyn dopuki ich ktoś nie zmieni na przerwę. Odpowiedzialni za wszystko - zatrzymania na maszynach,jakość produktu i jeszcze wiele innych rzeczy a na nich odbijają się najbardziej oszczędności w podwyżkach (jeżeli już je wogóle dostaną). Ja osobiście zachęcam żeby się zatrudnić w tym raju na ziemi i przekonać się samemu jak to wszystko tutaj wspaniałe funkcjonuje. Etaty dla inżynierów i ludzi od niewiadomo czego czekają. Gorzej z rekrutacją na produkcję ale w sumie to jeden może tyrać za trzech. Najwyżej sobie pozrzędzi.

QRP
@Sensorka 14.10.2018 04:31

Tak psia krew z nudów :) NIBY, czy nie NIBY- udało Ci się w życiu zrobić licencjat/magistra? Domyślam się, że nie. "Im"- tak. Ty- marudzisz, "Oni"- dostają wynagrodzenie choćby między innymi za dobre stopnie w szkole, fajną maturę, i 3/5 lat studiów. Tak- noce, tak- weekendy; na jasnych warunkach przedstawionych w umowie pomiędzy dwoma stronami za odpowiednie wynagrodzenie/dodatki, na które obie strony świadomie i dobrowolnie przystały. "Pracują na noce, w weekendy "uwiązani" do maszyn dopuki ich ktoś nie zmieni na przerwę."- jak Ty sobie wyobrażasz dorosłe życie i pracę? Stoisz przy kasie w sklepie, a Pani Ci oznajmia, że idzie na kawę? Spóźniasz się do pracy, bo kierowca autobusu stwierdził, że pójdzie sobie na 15 minutową fajkę? Mijasz się w drzwiach z lekarzem, bo mówi, że musi iść odebrać zamówienie ze sklepiku/deputat/paczkę? Serio, ja wysiadam i nie rozumiem. Praca to praca, czas wolny to czas wolny. Ja daję swój czas, godzę się na "pracę", pracodawca daje mi kasę. Proste. "Odpowiedzialni za wszystko - zatrzymania na maszynach,jakość produktu"... na papierku w teorii w definicji, a w praktyce... No zatrzymuje się i c..j. Co ja poradzę. Taka maszyna. Mechanika to w sumie nie wołam, bo to jakość półproduktu. Zmierzę w labo. Nie, za daleko. Chociaż nie, pójdę. Jednak nie, Człowiek na maszynie obok ma ważny moment gry w telefonie. Zawołałabym tego mechanika, ale nie wiem gdzie jest (!). Zresztą- powie żebym zmieniła półprodukt. A nawet jak jest dobry, to On guzik umie. Zmienię. Ale w sumie to po co. Narobię się, a pewnie nie będzie lepiej. O żesz. Wizualka i defekt. Znowu.. Na początku zmiany przecież wkładaliśmy papierek/smarowaliśmy [elektrozawór]/ustawiliśmy 'nasze' parametry.. W nosie. W TAMU nie sprawdzę, bo nie ma na "pulpicie". Zresztą- tyle się zmienia, że to już pewnie marginalny jest. Był lider, o analizę prosił. Ta kserówka z tym błędem nawet pasuje... Mógłbym tak duuuużo dłużej, nie chce mi się... "oszczędności w podwyżkach"- operator X zarabia kilka lat temu 2500zł. Dostaje podwyżkę- fajne 200zł. Liczy na to, że co roku będzie dostawał 200zł? Paranoja. To by znaczyło, że po 10 latach jego pensja wzrośnie blisko dwukrotnie! Szybkie duże podwyżki do osiągnięcia pewnego poziomu, z biegiem lat- proporcjonalnie coraz mniej. To też jest takie dziwne?... "Etaty dla inżynierów i ludzi od niewiadomo czego"- toć widać słabo orientujesz się w swoim 'służbowym' społeczeństwie, jeśli nie wiesz kto jaką ma rolę, i za co odpowiada... "jeden może tyrać za trzech"- konia z rzędem temu, kto mi wskaże taki konkretny przypadek. Zwolnienia, urlopy, szkolenia- nikt nigdy nie powiedział nikomu, że ma pracować na 2x (3x!) więcej stanowiskach! Ech, kończę. Czekam na falę hejtu i buntu od tych wspaniałych, poświęconych, oddanych, w 100% zaangżowanych pracowników :)

Jojo
@QRP 19.11.2018 01:50

Jesteś mądrzejszy od telewizora ! W takim razie mądrusiu życzę Ci aby twoje dzieci pracowały na produkcji przy maszynach. Może w tedy zaczniesz myśleć i przypomnisz sobie swoje mądrości z tego "forum"

Realista
@QRP 19.11.2018 01:50

Wszystko niby dobrze napisane,ale kiedyś było 10 fizycznie wykonujących pracę na 2 ,,umysłowych,,????Teraz jest już 10 na 4-5(którzy muszą się czymś wykazać) i dalej brniemy w tą stronę .Skończymy jak Anglia lub niedługo Niemcy.

Castore
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Zejdźcie na dół i weźcie się do roboty, nygusy. Wasza przydatność dla Zakładu jest bliska zeru. To my, pracownicy produkcyjni stojący przy maszynach wytwarzamy wartość , którą zużywacie słodko popierdując w swoje cieplutkie fotele. Chcecie stworzyć plany poprawy? już Wam tworzę - każdy nygol z 1-szego piętra pracuje 8 godzin w tygodniu przy maszynie jako pomoc technika. Ilu Ukraińców, jadących do Niemiec, możemy zastąpić dzięki temu pomysłowi? Łatwo policzyć.

Po prostu Pracownik
@Sensorka 14.10.2018 04:31

Pracuje w tej firmie długo i nie mogę pojąć skąd bierze się ta niechęć do biura, do pracowników z innych działów. Wiele osób widzi tylko czubek własnego nosa „ja” i „ja”. Tak, ja pracuje w biurze. Wychodzę z pracy i myśle o pracy, po położeniu dzieci spać otwieram laptop i pracuje. Stresuje się prezentacjami, niedostarczonymi wynikami, presja idąca z góry. Być coraz efektywniejszym, brać na siebie coraz więcej. Często nie mam czasu wypić herbaty lub iść do toalety bo pędzę ze spotkania na spotkanie. Pośpiech, stres, presja. Jak mnie nie ma bo mam urlop Lub dopadnie mnie choroba to telefon w domu się urywa, wszystko pilne i na już - a mnie nie ma w pracy. A potem słyszę ze i tak to co robię nie jest najważniejsze bo liczy się tylko produkcja. Każdy ciągnie własny wózek i każdy ma swoje problemy, po co palcem wskazywać innych. Jak się nie zna specyfiki czyjeś pracy to po co komentować? Jedni są przywiązani do maszyn inni do laptopów. Ja tez mogę powiedzieć ze jak idę na produkcje to palarnia jest pełna, widzę ludzi przy maszynach gapiacych się w telefony. Ale czy to oznacza ze nic nie robią, ze złe pracują? Nie sadze.

FCAM
@Po prostu Pracownik 04.12.2018 17:39

Ze zdrowiem wszystko dobrze ? Przecież sami napędzacie to pędzące koło. Sami mówicie ciągle OK OK Sami sobie bierzecie nowe obowiazki problemy. Istnieje jeszcze zwykłe słowo "NIE" Zrzucacie później wasze problemy na produkcję w formie analiz. (wychodzi wasze doswiadczenie i niewiedza ) Gdzie w was są kompetentne osoby na stanowisku ? Tak naprawdę to garstka z was ogarnia temat.

belial
@FCAM 04.12.2018 19:21

popieram zdanie poprzednika fcama. niestety biuro za bardzo podkreca to wszystko.zadaja coraz wiecej,bo wiecej zadaja od nich szefowie z US. nie potrafia nasi powiedziec --NIE. w berlinie nie robia polowy rzeczy ktore my musimy robic.o analizach nawet nie wspomne--nasi z biura na niczym sie chyba nie znaja,zadajac codziennie tych samych analiz. prawda niestety jest taka ze dla tych z biura ta fabryka to trampolina do wyzszych stolkow. wiec maja w tym cel by podkrecac wszystko,a potem merdac ogonkiem przed szefami z US.

gray worm
@dzial HR 21.01.2018 09:06

No i co drogi dziale HR? Od waszego postu lada chwilę minie rok...Tyle spotkań z pracownikami.... tyle zebranych informacji.... I jakoś nikt nie wyciągnął żadnych wniosków...co z tymi planami poprawy? Gdzie niby jakiekolwiek akcje? ... Tak to wszystko działa w tej fabryce... Książka z piękną okładką a w środku puste kartki...

Zaniepokojony
@Po prostu Pracownik 04.12.2018 17:39

Problem polega na tym że sami zalaliście siebie i dół stertą niepotrzebnej biurokracji i wydaje się, że jak kiedyś fizycznym nie zależało na produkcji tak teraz jest odwrotnie odnosi się wrażenie że produkowanie maszynek w tym zakładzie to taki dodatkowy element do różnego rodzaju analiz kwalifikacji ,bomów etc.

baal
@dzial HR 21.01.2018 09:06

to chyba jakis zart. moj przelozony nie potrafi nawet poprawnie po polsku -bez bledow ortograficznych pisac-- a ja mam z nim rozmawiac o tym co mi sie nie podoba? liderzy sa nastawieni by jak najszybciej awansowac i uciec z produkcji. takie wlasnie rzeczy widze na codzien w tej firmie.

Żenada
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Te wasze spotkania mają na celu tylko jedno.... (usunięte przez administratora) pracownika, aby kierownictwo mogło spać spokojnie, te wszystkie testy rozmowy to Bayer Monachium..

sadman
@Eix 25.01.2018 20:33

pracuje w fabryce przemyslowej--to prawda ale--- kaza mi robic za pisarza analiz---ktore sa nic nie warte--codziennie to samo sie dzieje. kaza mi robic za magazyniera---sam robie zamykanie orderow i i inne ... kaza mi robic za mechanika ---sam naprawiam maszyny kaza mi robic za operatora --tylko tu sie zatrudnilem masz cos jeszcze do dodania---czy moze uwazasz ze mam za duzo obowiazkow...... moze w innych fabrykach tez tak jest--robisz jako czlowiek --orkiestra. w biurze natomiast siedza i .........

Reneri

Ten zakład to jeden wielki Big Brother.

sadman
@Reneri 06.12.2018 23:28

jezeli ten zaklad bylby jak big brother--to z Bogiem sprawa... ale jak wytlumaczysz ze na najnowszym dziale ,gdy jest wizyta gosci z US, chowa sie krzesla na calym dziale..... zeby jeszcze przez przypadek goscie z us nie zobaczyli ze polskie robotnicy moga siedziec w pracy.... pewnie nie byliby zadowoleni i kazali pisac jeszcze wiecej analiz .... to nie big brother---to cos bardziej strasznego....

Oczytany

Moze dodam Ja coś od siebie. Od stycznia firma podnosi dodatek za 4 Brygady 550zl + nieco wiecej za nocki bedzie wypłacać. Ciekawi mnie to jak przełoży sie to na podwyżki. Sadze ze będzie coś na zasadzie "No w tym roku możemy ci dać 30zl maksymalnie." Widać ze firma jest dumna z tej rewizji jak to nazywają lecz nie wpadli na pomysł ze pracownik pracujący X lat zarabia w tej chwili mniej co nowy pracownik dostaje na start. Jeśli chcą wprowadzać zdrową politykę powinni przede wszystkim zrównać płace wszystkim E2 E3 odpowiednio podnieść płace i można śmiało stwierdzić że na dzień dzisiejszy zwykły pracownik powinien zarabiać powyżej 3tys Netto bez żadnych dodatków. A i jeszcze jedno śmiać mi sie chciało gdy Pani L. mówiła ze dodatek za brygady nie jest w żaden sposób prawnie wpisany i firma robi nam przysługę a prawdę mówiąc gdyby z niego nagle zrezygnowali to ludzie masowo by się zwolnili z fabryki bo każdy też się szanuje i chce żyć godnie

belfast
@Oczytany 10.12.2018 02:21

refleksja --niech kazdy sam przemysli pracownicy gillette od 15 lat pracuja coraz wydajniej.umieja coraz wiecej, lecz sa nisko wynagradzani. ich dochody to place ktore sa niskie. jednoczesnie nieswspolmiernie wysoko wynagradzane sa dochody z kapitalu czyli zyski i dywidendy. o tym na zebraniach oczywiscie cisza. gdy do tego dolozymy ulgi za dzialalnosc w specjalnych strefach--jak nasz zaklad--to okazuje sie ze zarabiamy bardzo male pieniadze. i nie pomoze to ze robia badania rynkowe.prawda jest taka jak napisalem....

Stephen Hawking

Witajcie Mam takie pytanie. Jeżeli na świecie jest przykładowo 200 maszyn BAM i wszystkie teoretycznie są identyczne. To 1. Czy czynności CILowskie operatorzy mają takie same ? 2. Czy czynności z kart E3 są takie same ? 3. Czy operator pisze analizy do powtarzających się problemów ? Dzięki za odpowiedź

booster
@Stephen Hawking 05.12.2018 17:54

ja tez mam inne pytanie czy w planie oszczednosci ktore nasza firma robi co roku--slynne 1-5-10,--umieszcza w tabelce oszczednosci--ulgi jakie przysluguja firmie gdy firma jest umieszczona w Lodzkiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej? fabryka gillette jest umieszczona w takiej strefie. nigdy --na zadnym zebraniu nie powiedzieli o tym wprost. a przeciez w statucie LODZKIEJ Strefy ekonomicznej stoi jak wol ze ulgi takie przysluguja podmiotom tu zarejestrowanym. robimy rozne rzeczy by osiagac oszczednosci--niedlugo ledy zamienimy na swiece, ale o tym ze mamy ulgi ,od szefow gillette nigdy nie uslyszalem, ze sa brane pod uwage. firmy ktore NIE dzialaja w strefie ekonomicznej nic nie przysluguje--oni prowadza prawdziwy biznes. natomiast firmy ktore maja oferowana pomoc (jak gillette )--niech w poczuciu przyzwoitosci--nie mowia ze prowadza biznes.

Mały Nick
@booster 06.12.2018 21:37

I Ja mam pytanie. Firma ciągle mówi o oszczędnościach, stratach, zaangażowaniu itd. Dlaczego nie chwali się zyskami ? Jak to się przekładają te działania na zysk. Bo np. zatrudnianie nie kompetentnych osób na stanowiska nie nazwałbym dobrą inwestycją w rozwój firmy. Aaa... I jeszcze jedno Hasło ze stołówki "Cały Świat tonie w plastiku" nie jest zbyt trafne Ps. Ile dziennie ton granulatu schodzi z silosow na produkcję ?

asfaf

Dobra pomijając żale, uprzedzenia, plucie jadem, czy ktoś może się wypowiedzieć jak wyglądają warunki pracy w firmie tak szczerzę : --- Na jakie wynagrodzenie może liczyć operator z 10 letnim stażem( inna branża) --- Czy praca jest ciężka?( operator) ---- Jak wyglada system 4 brygadowy( ile wolnego w miesiącu, na jakie godziny się pracuje) ---- Wynagrodzenie netto pracownik, operator --- Trudność obsługi maszyn( operator) --- Dodatki benefity, multisport? --- Atmosfera w pracy?

Wujek dobra rada
@asfaf 30.11.2018 15:47

Tak szczerze na twoje i inne pytania odpowie tylko Pani z rekrutacji. Pod warunkiem że lubisz miód, cukier i makaron nawijany na uszy.

X
@asfaf 30.11.2018 15:47

-zeby zostac operatorem musisz byc min. technikiem, - nie, - 14-22, 22-06, 06-14 - 2800 netto - operator dodatkowo robi wszystkie mniejsze naprawy, duzymi awariami zajmuje sie mechanik lub elektronik - dofinansowanie do obiadow, mulitsport, dofinansowanie na wakacje dla dzieci, wakacje pod grusza, prywatna opieka medicover, deputaty. - atmosfera ogolnie miedzy operatorami wspaniala.

Dariusz
@X 02.12.2018 02:51

Mógłbyś do swojej wypowiedzi dodać, ile czasu na przerwę przysługuje pracownikom, którzy pracują w firmie Gillette Poland? Czy jest to jedna dłuższa przerwa, czy może kilka krótszych? Aby iść na przerwę, musi zastąpić nas inny pracownik? Bardzo proszę, abyś przedstawił w swoim komentarzu, jak ta kwestia wygląda.

x
@Dariusz 04.12.2018 11:45

Jedna 30min i nieumowne 2x 15min na kawę. Trzeba się umówić z innym operatorem, żeby zastąpił cię na przerwę.

belial
@x 04.12.2018 20:52

bez przesady.na przerwe zastepuje mechanik lub lider.to jest czas kiedy mozesz spokoijnie odejsc od maszyny bez strachu ze kolega robi na czterech maszynach.i nie daje rady. co do kawy to raczej tez staraja sie zastepowac mechanicy lub operatorzy ktorzy maja chwile wolnego. zawsze jest tak ze nie wszystko idzie wiec mozna zastapic kogos. duzo zalezy od samych ludzi.jesli w linii sa jakies buce to nie ma klimatu na dobra prace i zastepstwa np. na kawe. jak zaspol jest zgrany to jest ok.

Banda Idiotów

Byłem na rozmowie kwal. w tej pożal się boże firmie jakaś masakra....( na stanowisko operator) 3,5 godziny maglowania, chyba mnie na starcie nie polubili- bo szło wyczuć że z góry byli na NIE, testy (2 części) bardzo trudne ( zdałem) rozmowa z typem z HR( nie zdałem, wyłożyłem się prawdopodobnie na jednym pytaniu choć jestem operatorem z dużym stażem w innej firmie) już myślałem że mnie się spyta z jaką szybkością mój penis mi opada, pytania niestety 90% oto aby podpier...ć kolegę, bądź co by pan zrobił gdyby, a to wszystko aby stać przy lini prod, odradzam, oni szukają specjalistów ds fizyki kwantowej, ani pracowników na produkcje.

x
@Banda Idiotów 04.12.2018 11:46

"banda idiotow" chyba ty nim jesteś, jak te rozmowy kwalifikacyjne i testy zdają bez problemu, dzieciaki zaraz po technikum.

x
@Banda Idiotów 04.12.2018 11:46

A na pytania o "(usunięte przez administratora)" kolegi, właściwą odpowiedzią jest, że go nie "(usunięte przez administratora) tylko wytłumaczysz sam, gdzie popełnia problemy i jak je naprawić. Już widzę, w którym miejscu poległeś.

Mamona

mamy marzenia a każdy w życiu chciałby do czegoś dojść pieniądz ma pomóc w dojściu do celu nie jest sam w sobie celem –zrozum to! wielu goni po więcej tak jakby to miało gwarantować szczęście coraz prędzej po resztki które sadzący zostawili nam miłosiernie żyjesz w dużym mieście jak w dużym getcie patrzymy ciągle na siebie w tej ciągłej pogoni staliśmy się chorzy nie trzeba tu lekarza do stawiania diagnozy to proste – konsumpcjonizm tu się liczy tylko mamona nie liczą się czyny, tylko puste słowa jak tak dalej pójdzie to będzie po nas

asfaf

Jak wygląda system 4 brygadowy ( godziny pracy)

Ren,n

Na jakie wynagrodzenie może liczyć operator produkcji.

Ok Ok

Kto idzie na MACHa ? Są jacyś wogole chętni ? Czy z nowu będzie forma "rozwoju" "wyroznienia" dla pracownika W skrócie przymus ! Ps. Pozdrawiam starych zyleciarzy

belfegor
Zweryfikowany użytkownik
@Ok Ok 24.11.2018 03:18

na macha idzie 9 ludzi z female.narazie szukaja 5 chetnych,potem -jak ich nie bedie -to wskazanie do przejscia.oto kandydaci do przejscia--2 liderow,2 mech wtryskarek i mech bamow. z jednorazowek natomiast ma przejsc 40 osob.czy to oznacza likwidacje calej zmiany i przejscie na trzy zmiany--tak to wyglada. w koncu mowili ostatnio ze 3 zmianowka tez cos dostanie za prace w takim sysytemie. poza tym jak sie idzie przez dyspo to nic nie idzie.wszystko wylaczone.

betrayer
Zweryfikowany użytkownik
@Ok Ok 24.11.2018 03:18

na te wszystkie przesuniecia,oddelegowania,wylaczenia maja wplyw dwie rzeczy--i nasza firma musi sobie z nimi poradzic. 1.od nowego roku ceny pradu dla odbiorcow przemyslowych znacznie wzrosna.przestajemy wiec byc tacy konkurencyjni. trzeba wiec ciac dalej koszty gdzie sie da. podwyzke cen pradu zalatwil nam pakiet klimatyczny--teraz trza za to placic. zobowiazalismy sie produkowac tanio a tu podwyzka cen pradu.... 2.od nowego roku ukraincy wyjezdzaja do niemiec.angela merkel otwiera dla nich swoj rynek pracy.za euro. wiec oni zamiast tu siedziec,pakuja walizki i jada dalej.za 4 razy lepsza kase. u nas takze ich braknie.nikt chyba nie mysli ze zostana za stawki posrednikow pracy--manpower. tak wiec widac wyraznie ze u nas moze byc roznie z produkcja.poza tym nasi na gorze zobowiazali sie ze MACH u nas wypali i zrobia wszystko by tak bylo.stad przesuniecia i inne oddelegowania i wylaczenia.

Venom

Wiecie jak nazywa się praca czterobrygadowa w ofercie pracy w P&G to wam powiem praca w systemie 3 zmianowym z weekendem dobre co? Żeby nie płacić

Jojo
@Venom 10.11.2018 15:28

W skrócie WYZYSK

sadman
@Venom 10.11.2018 15:28

bez przesady,panie venom. za prace w systemie czterobrygadowym w zakladzie gillette jest wyplacany dodatek w wysokosci 400 k. co miesiac.jest to czesc wynagrodzenia zawsze uwidaczniana na pasku.

Brytol
@sadman 14.11.2018 11:05

400k to jest 400tys.tak?czy Ty wiesz ile płacą za system np w energetyce?

QRP
@Brytol 18.11.2018 09:11

To idź do energetyki... Wolny kraj...

QRP
@Venom 10.11.2018 15:28

System pracy ciągłej, to system w którym praca odbywa się 24h/7 dokładnie CAŁY CZAS. I tak, w takim systemie Prawo Pracy przywiduje odpowiednio wyższe dodatki. My- pracujemy w zwyczajnej czterobrygadówce, z zachowaniem wolnych dni świąt kościelnych i państwowych- stąd dodatek (jeszcze) "tylko" 400zł i odpowiednio większa stawka za pracę w godzinach nocnych.

Brytol
@QRP 19.11.2018 00:58

Widzę że wynalazles "zwyczajną czterobrygadowke"jesteś po prostu zwyczajnie je....ty

Dariusz
@Brytol 19.11.2018 09:00

Proszę, aby w swojej dyskusji nie obrażać osób, które w niej uczestniczą. Możemy mieć inne zdania na dane tematy, jednak należy zachować kulturę wypowiedzi. Mam pytanie, czy firma Gillette Poland daje możliwości pracowania większej ilości godziny, aby móc więcej zarobić? Są szansę, aby porozumieć się z szefostwem w tej kwestii? Ciekawi mnie, czy jest to możliwe.

bezdomny

A ja uważam że firma jest ok mam szkorbut a firma daje możliwość skorzystania z darmowej opieki dentystycznej jestem bezdomny a tu jest gdzie się wyspać i wykąpać opracowuję nawet przeszywanie kodów na prywatne ciuchy więc i opierunek skarpet się załatwi można tanio zjeść za 170 zł miesięcznie no i co trzy miesiące 12 maszynek dostaję to i zarośnięty nie chodzę Ludu głupi jak but jeśli uważasz że firma prowadzi rekrutację to jesteś w błędzie kiedyś prowadzono rekrutację i wystarczyło dodać 2 plus 2 żeby się dostać. Teraz to polityka ograniczania załogi bez wypłacania za masowe zwolnienia. Można by tak pisać bez końca ale po co. Nie ma co się mazać jak dla mnie jest spoko

Jojo
@bezdomny 18.10.2018 18:30

Nie jesteś bezdomny. Zakład pracy jest twoim domem. Na sam koniec zywota jak będziesz bardzo zaangażowany to pochowają Ciebie pomiędzy budynkami Gillette / Sanoco. Z napisem na pomniku "dzięki za wsparcie" Dodatkowo możesz z boku zazyczyc sobie kultowy jubileuszowy szklany karmnik dla ptaszków.

QRP
@Jojo 18.10.2018 18:54

No fakt, lepiej żeby Firma zrezygnowała z jakichkolwiek nagród jubileuszowych, nie?

Vasyl

Ja nie panimaju szto wy gawariti

Analiza

No wyszło z 6W2H, potem było inne narzędzie UPS...

6W2H

Która mądra głowa wpadła na pomysł wpuszczenia stonki tzn. SEITO do naszej firmy ?

Dariusz
@6W2H 06.11.2018 21:02

O czym dokładnie piszesz? W ostatnim czasie nastąpiło jakieś wydarzenie w strukturach życia firmy Gillette Poland? Pamiętaj, że forum przeglądają osoby, które nie mają wiedzy o tym, co dokładnie dzieje się w firmie, więc dodając taki wpis, chciałbym, abyś dokładnie go uzasadnił, czego konkretnie dotyczy. Sprecyzuj, co takiego się wydarzyło.

6W2H
@Dariusz 09.11.2018 08:24

O to chodzi że to pospolity szkodnik w produkcji maszynki. Stonka zastępuje pracowników Gillette.

Dariusz
@6W2H 09.11.2018 21:21

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem. Chodzi o to, że jakieś czynności produkcyjne, które wcześniej wykonywane były przez pracowników, są oni obecnie zastąpieni przez maszynę, która jest w stanie sama wykonać te zadania? Jeżeli tak to, co z pracownikami, którzy wcześniej się tym zajmowali? Proszę, abyś sprecyzował to zrozumiale.

xxxxx
@Dariusz 15.11.2018 09:04

No jak pisze, ze została "wpuszczona" to raczej nie maszyna. Seito to firma zewnętrzna

Sensorka

Ooooo. Paulinka chyba dla niepoznaki zmieniła się teraz w Dariusza ???? Chyba już za dużo osób tutaj zaczęło ignorować Jej durne pytania ????

Fresh

Dla osób poszukujących pracy, firma obecnie prowadzi rekrutację i poszukuję 130 pracowników na stanowisko FRAJERA...kandydaci powinni być podatni na pranie mózgów...dodatkowym atutem przyszłego (usunięte przez administratora) będzię jeśli kandydat lub kandydatka lubi dawać się robić w konia...

Dariusz
@Fresh 22.10.2018 15:15

Dlaczego tak brzydko wyrażasz się o osobach, które wezmą udział w rekrutacji do pracy w firmie Gillette Poland S.A.? Możesz to jakoś uargumentować tak, abyśmy mogli poznać, dlaczego tak uważasz? Podziel się z nami swoją opinią na temat tego miejsca pracy.

Paulina

@Rysio, proszę, abyś nie obrażał osób, które są związane z pracą w firmie Gillette Poland S.A. i nie uczestniczą z nami w dyskusji. @Sensorka, pracownicy produkcyjni mogą iść na przerwę tylko i wyłącznie w sytuacji, kiedy zostaną zmienieni przez innego pracownika? Czy jest to w jakiś sposób ustalane z góry, czy może trzeba samemu między sobą ustalać, kto, o której godzinie idzie na przerwę?

Jojo
@Paulina 16.10.2018 09:19

Paulina Te odpowiedzi do @Rysio ; @Sensorka To z jakiego dnia, miesiaca,roku ? Odpowiadając, pytając w taki sposób wprowadzasz tylko zamieszanie na forum. Nie widać poczatku rozmowy

Zanafar

Więc tak,trochę o tym całym systemie rekrutacji,wpierw wspaniały dwuczęściowy test ,jak przedmówcy 36 i 56 pytań,na pierwszą część 50 min na drugą bez limitów czasowych,pytania logiczne,więc jak ktoś zakłada liczenie na tym teście ,to szkoda czasu,lepiej ruszyć głową,druga część rzeczywiście co by Pan/Pani zrobiła w danej sytuacji etc...głównie polegających na odpowiedzi...biegnę do lidera lub jeszcze wyżej ze skargą...pamiętajcie,wpierw skarga,potem co Wy byście zrobili,tego samego dnia nie mogły być rozmowy przeprowadzone,przyjechałem kilka dni później...Pierwsza rozmowa,pytania jak na mailu typu proszę podać przykład sytuacji którą czegoś Pana nauczyła i która pomogła Panu w innej pracy...pytań ogólnie 5 plus bonusowe 2 od rekrutera plus bonusowe jedno o bezpieczeństwo...więc zarezerwujcie sobie dobre 2.5 godz na te rozmowy,bo druga jest praktycznie identyczna,czasem zmieniają się pytania no i są dwie osoby,nie jedna...po drugiej rozmowie, po prawie 20 min przyszła Pani,która z uśmiechem oświadczyła Dziękujemy za poświęcony czas,ale drugiej rozmowy Pan nie przeszedł...w nagrodę dwie maszynki,damska,męska,ciastko i herbata...ludzie odchodzą masowo z tejże firmy i jak przychodzą nowi,chętni do pracy,to robią tak odsiew,że w konsekwencji na 20 ludzi mają może 2,którzy po roku im odejdą...brawa za system rekrutacji,zawiodłem się i to nie dlatego,że tej pracy nie dostałem,tylko na wymysłach HR Gillette...

HR
@Zanafar 19.07.2018 18:41

Ale buzia będzie ogolona i kicha zapchana. Trzeba było iść na stołówkę to i kawa by była w gratisie :)

Zanafar
@HR 19.07.2018 20:54

A odpowiedź godna pożałowania...ludzie tam przychodzą po pracę,nie.dla nędznych gratisów,które notabene tysiące ląduje w koszu...a jeśli P&G nie rozumie w czym tkwi ich błąd to przykra sprawa...

dorota
@Zanafar 19.07.2018 18:41

testy do tej śmiesznej firmy?..a po co? i do czego?Do stania 8 godzin przy maszynie i wyjmować żyletki?. haha .Wmawiają ze potrzebują Techników i nawet tak się tytułują zwykli robole przy maszynach którzy nie maja pojęcia co to jest suwmiarka .Ogólnie jedna wielka ściema korporacyjna i pranie ludziom mózgu. Kto nie jest kapusiem i nie ma mani ciągłego skarżenia przełożonym to szybko stamtąd ucieka bo nie może znieść tego chorego klimatu .

Sensorka
@HR 19.07.2018 20:54

Żenujący tekst. I to z HR :(

Lotek

Proszę o podanie konkretnych płac netto w tej firmie.Na jakim stanowisku ile można zarobić? Magazyn , produkcja itp. Proszę o szczere podanie zarobków . Pozdrawiam

XXX
@Lotek 10.10.2018 18:02

Wszystko masz na dole, możesz się zatrudnić tylko jako operator, bądź pracownik HR(wymagane wykształcenie wyższe),

Rysio
@XXX 10.10.2018 22:24

wykształcenie wyższe do HR? przecież tam pracują same imbecyle Facebook-owe. Wyzsze do HR!?..haha smiech na sali. Wystarczyło by tylko zatrudnic inteligentna osobę myślącą a nie wykształcona w niczym.. to w koncu moze ta korpo obora stanie na nogi.

Wioleta

Czy może orientuje się o jakiś podwyżkach stawek na produkcji po nowym roku?

BAM
@Wioleta 08.10.2018 18:48

Głuchy słyszał jak ślepy widział, że szczerbaty odgryzł włosy łysemu.

Gerald z Rivi

Firma przypomina komedie. Rekrutacja za pomocą testu który można zdać, ale po co pracownikowi fizycznemu pytania jak obliczać zysk firmy, czy efektywność handlowca a b lub c. Potem druga tura rozmowy, przychodzi rekruter i ma uśmiech na twarzy i sprawia wrażenie jak by się urwał z choinki albo na ta godzinę podrzucili by go zieloni z Marsa. Można odnieść wrażenie po pytaniach ze aplikuje sie na inżyniera lub technologa. Hm ale tacy panowie zarabiają 4000 zl a nie jak oni oferują od 2500 do 3000 zl max. Jak lubicie pokój bez klamek to polecam ten zakład, bo na pewno sie tam odnajdziesz tylko kup kaftan. A jak myślisz normalnie lepiej omijaj. Bo takiego poziomu bufonady nie znajdziesz w całej Polsce No tak to amerykańska firma, polak ma dopust ze tam pracuje nawet na kolanach..

Paulina

@RGL, poza przedstawioną przez Ciebie stawką wynagrodzenia tych grup pracowniczych, które pracują w firmie Gillette Poland mogą liczyć również na jakieś dodatki bądź korzystne benefity? Jakie wymagania należy spełniać, aby móc pracować na tych stanowiskach? @Tytanowykmiotek, jakie dokładnie umiejętności sprawdzane są w trakcie tych testów, które przeprowadzają osoby rekrutujące do pracy w firmie Gillette Poland?

Cesarz

Czy ktoś może podać zarobki techników i inżynierów. Czy jest to jakaś tajemnicą?z góry dziękuję.

RGL
@Cesarz 26.09.2018 18:50

3k i 10-15k

anonymous
@RGL 27.09.2018 16:15

Brutto czy netto?

B.
@anonymous 29.09.2018 15:20

Co do inżynierów, pierwsza umowa mniejsza, potem bardzo szybkie i duże podwyżki do osiągnięcia w/w widełek. Kwoty brutto. Niechętnie przyjmują doświadczonych, wolą absolwentów świeżo po studiach.

RGL
@anonymous 29.09.2018 15:20

netto

Beata

Na jakie wynagrodzenie i dodatki może liczyć nowo przyjety pracownik. Z góry dziękuję za informację

DX
@Beata 16.09.2018 10:03

ok 2900 do reki + dofinansowanie do obiadow, opieke medicover, karty multisport i wiele innych

Bea
@Beata 16.09.2018 10:03

Nie tak dawno zarabiałam tam 1300 zł netto, przez Agencję. Nie warto!

DX
@Bea 21.09.2018 13:40

Właśnie przez agencje, a nie w gillecie. To jest naprawdę spora różnca. Do tego to jest forum gilletta, a nie firm zewnetrznych jak seito itp. Wiele ludzi z firm zewnetrznych psuje opinie, bo mysla ze pracuja w gillecie i sie wypowiadaja.

Bea
@DX 21.09.2018 18:16

Doskonale wiesz że nie ma innej możliwości jak zatrudnienie przez pośrednika. Więc po co się wypowiadasz w sprawie zatrudnienia w Gillette!!!!

Ja
@Bea 24.09.2018 12:20

Zależy na jakie stanowisko. Na technika na produkcji jest ciągle prowadzona rekrutacja. Więc proszę nie wprowadzać ludzi w błąd.

DX
@Bea 24.09.2018 12:20

Gillette nie prowadzi rekrutacji przez posrednika. Ja bezpośrednio od razu zatrudniłem się w gillette.

Basia
@DX 24.09.2018 18:02

A czy dalej przy rekrutacji są prowadzone testy?

Tytanowykmiotek
@Basia 27.09.2018 21:38

Oczywiscie ze sa dalej prowadzone testy przy rekrutacji. Lecz nie są wcale na aż tak wysokim poziomie aby ich nie zdać.

Paulina

@DX, dziękuję za sprecyzowanie kwestii obiadowych w firmie Gillette Poland. @SMI, myślę, że to jaki mam kolor włosów nie ma nic wspólnego z tematem przewodnim tego wątku, dlatego, proszę, aby dyskutować tylko i wyłącznie na temat pracy w firmie Gillette Poland S.A. @Cesarz, masz zamiar aplikować do pracy w firmie Gillette Poland S.A.? Dlaczego akurat praca w tym miejscu Cie zainteresowała?

Paulina

@DX, jak dokładnie wygląda dofinansowanie obiadów dla pracowników zatrudnionych w firmie Gillette Poland? Obiady są przygotowywane na stołówce pracowniczej, czy może zamawiane z zewnątrz? Możesz przedstawić, jak to dokładnie wygląda? @SMI, dziękuję za sugestię, jednak myślę, że taka forma jest bardziej przejrzysta z uwagi na to, iż można napisać wszystko w jednym poście, nie generując niepotrzebnie większej ilości postów.

DX
@Paulina 20.09.2018 08:29

Mamy własną, sporą stołówkę sodexo. Każdy pracownik Gillette ma 170zl dofinansowania. Przy kasie płaci się odbijając się identyfikatorem. Z dofinansowania zabierane jest chyba 70% ceny i pracownik płaci 30%. Pieniądze za obiad są odejmowane w następnej wypłacie.

SMI
@Paulina 20.09.2018 08:29

Czy Pani jest blondynką?

Jolka

Czy do Gillette jest darmowy przewóz pracowników z okolicznych miast? Jeśli tak, to z jakich?

Dx
@Jolka 20.09.2018 12:04

nie, tylko do sonoco.

Paulina

@ja pierniczę!!!, dziękuję za wyjaśnienie oraz sprecyzowanie. @Adam, przed podjęciem pracy w firmie Gillette Poland dobrze jest zapoznać się z tym, jak wygląda praca w tej firmie, aby uniknąć sytuacji, gdzie zaraz po zatrudnieniu pracownik zdecyduje się na odejście z firmy. Takie sytuacje są niekorzystne zarówno dla pracownika, jak i pracodawcy. @stary żyleciarz, dlaczego tak uważasz? W wątku zadawane są tylko i wyłącznie pytania, które mają ścisły związek z pracą w firmie Gillette Poland. Opinie na temat pracy w tej firmie wyrażacie Wy, czyli osoby, które posiadają doświadczenia związane z tym miejscem pracy.

SMI
@Paulina 14.09.2018 08:19

Czy może Pani dawać swoje zapytania/komentarze bezposrednio odpowiadając danej osobie. Wstawiając wszystko w jedej nowej opini wprowadza Pani zamęt.

SMI
@Paulina 14.09.2018 08:19

Ps. Trzeba kliknąć w niebieski napis (odpowiedz)

Zostaw opinię o Gillette Poland S.A. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gillette Poland S.A.