Gillette Poland S.A.

Adres: Zabraniecka 20, 03-872 Łódź

NIP: 7280132308 KRS: 0000054827

Gillette Poland S.A.
2 603 1024 5 1

Opinie o Gillette Poland S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

sadistical
 Opinia

SDDS przed nami coroczne spotkania SDDS.bedzie piknik na dworzu i inne zabawy.beda nawet nagrody dla najlepszych. ciekawa rzecza bedzie prezentacja nowej wizji CBN. stara juz nie jest adekwatna.ciekawe dlaczego? otoz okazalo sie ze bedziemy musieli dostarczac jeszcze wiecej oszczednosci.5 % to za malo.a tyle bylo w starej wizji. na spotkaniach cicho mowili o 7.5 %,ale teraz dowala porzadne oszczednosci. takie ze pospadaja nam buty. jednym z przyczyn jest to ze od lipca zostaja uwolnione ceny pradu dla odbiorcow przemyslowych. wiec nasza firma bedzie placic wiecej za prad,ale chce produkowac tanio wiec....oszczednosci na calego.

Pomocna?
Tak1Nie5
Gorefest
 Opinia
@sadistical 18.06.2019 08:45

Jak wam sie podoba pomysl sdds w niebieskim korytarzu? Tak wlasnie ma byc. No coz....pokoje sniadaniowe troche kosztowaly,trzeba gdzies zaoszczedzic.

Pomocna?
Tak1Nie
Piaskiem po oczach
 Opinia
@Gorefest 20.06.2019 13:19

W sumie spoko, blisko do kibla i do domu. Oszczędności 8.30 -14 w prądzie, pneumatyce, prozni, zatrzymaniach itp. Po prostu szacun dla firmy i nagroda prezesa dla pomysłodawcy dla takich spotkań. ...... "Ziewam" ...... Jak jest? Jest super: ) T-short na korpus z hasełkiem i kierunek na sedes SDDS Ps. Myślałem że żyjemy,zarabiamy na produkcji maszynek do golenia. Chyba jednak NASA ma inne obliczenia na biznes.

Pomocna?
TakNie
saint
 Opinia

na tegorocznej paradzie ,,rownosci,, w warszawie,jednym z wspierajacych byl PG. nasi przedstawiciele korporacji firmowali swoim udzialem parade dewiantow i innych dziwolagow. to przykre. tak naprawde nie chodzi o zadna tolerancje ,a o agresywna propagande ruchu LGBT. ze niby to postep. szkoda slow ---czekam teraz na to ze korytarz zmieni sie w teczowe barwy,flagi przed zakladem tez beda teczowe. zreszta zauwazylem u pan w personalnym ze identyfikatory tez maja ,,teczowe,, . ech--szkoda slow.

Pomocna?
Tak11Nie2
Female
 Opinia
@saint 11.06.2019 08:00

To jest straszne W pracy po mydło już się nie schylam ????

Pomocna?
Tak6Nie
Karamba 325
 Opinia
@Female 11.06.2019 13:54

Ale pod biurko też nie wchodź. Bo to wstyd.

Pomocna?
Tak2Nie
betrayer
 Opinia

dobrodzieje z PG. zachodnie korporacje budujac fabryki w polsce -w tym i PG- caly zysk transweruja za granice. my nie mamy z tego nic.budujemy potege proktera w zamian zarabiamy tylko na jedzenie. nic wiecej. ulgi ,specjalne strefy ekonomiczne,zwolnienia z podatku od zrodla--az tyle dostaja korporacje w tym i PG. niech nie mowia ze robia tu biznes --tak to kazdy by potrafil produkowac i sprzedawac. rodzimi przedsiebiorcy moga o takich ulatwieniach tylko pomarzyc. w zamian za to--PG posadzi pare drzewek,wyremontuje jakies jedno mieszkanie i zrobi inne teatralne gesty-jak np. rozda koszulki do reklamy wlasnej.

Pomocna?
Tak8Nie1
Piaskiem po oczach
 Opinia
@betrayer 06.06.2019 11:04

Ważne że "dają" "pomagają" Tak za darmoszkę i bezinteresownie. Ale czy na pewno tak jest ?!!!! Niestety nie ! To jest pomoc z interesem. Pomagają ale i jeszcze więcej na tym zarabiają, zatruwają, wykorzystują, manipulują. Wciągają pracowników w swoje rozmaite "akcje" A na końcu zostaje tylko z sukcesem PG Co do koszulek. Biadolicie w biurach na stolowkach przy maszynach, przy falbankach, palarniach itp. jak jest źle A później paradujecie w tych ich koszulkach po hali z tymi glupawymi hasłami Tylko po co ? Godzisz się z tym ? ************************ STOP Zatrzymaj się Myśl samodzielnie

Pomocna?
Tak4Nie
Belial
 Opinia
@Piaskiem po oczach 06.06.2019 19:32

Po prostu koszulki sponsorowane lepiej oddychaja w tej hali.dlatego lepiej ja nosic niz blue t- shirt.ot cale wyjasnienie panie kolego......

Pomocna?
Tak2Nie
Piaskiem po oczach
 Opinia
@Belial 06.06.2019 23:02

Po prostu Z hasłem "Daję wszędzie i o każdej porze" Rozumiem że też byś chodził ha ha ha Typowy Janusz Za darmoszkę wszystko bierze Ps. W "Ptaku" takie ciuchy za grosze kupisz bez glupkowatych haseł.

Pomocna?
Tak1Nie
assasin
 Opinia

strategia marketingowa tesco dzial sprzedazy produktow do golenia. maszynka skinguard --nowosc, 2 ostrza----54 zlotych maszynka fusion--5 ostrzy ----51 zlotych gdzie tu sens,gdzie logika? panowie od dzialu sprzedazy powinni chyba sie zreflektowac i OBNIZYC cene skinguarda. takimi dzialaniami jak teraz widze w sklepie to my rynku nie zdobedziemy. potem dyrektor narzeka ze sprzedaz siada.....

Pomocna?
Tak3Nie
Siudmy punkt zgrzewu
 Opinia

Ale mowcie co chcecie I tak sie poprawilo jak ten ciul osborn odszedl...

Pomocna?
Tak3Nie8
Belial
 Opinia
@Siudmy punkt zgrzewu 31.05.2019 05:01

Spokojnie. Nasz nowy dyrektor jest dopiero rok I na ocene przyjdzie jeszcze czas. Pamietajmy ze kazdy nowy dyrektor przychodzi do naszej firmy z jakims zadaniem.mike przyjechal zrobic tu porzadek.centrala byla zanipokojona tym ze ankieta wypada tak slabo. O innych celach nowego dyrektora dowiemy sie wkrotce.zeby nam tylko na te cele starczylo sil.... Nil osbourne byl jaki byl. Teraz zabawa sie skonczyla.....

Pomocna?
Tak1Nie
Piaskiem po oczach
 Opinia
@Siudmy punkt zgrzewu 31.05.2019 05:01

Noooo.... Wszystkie deski obsikane, wszystkie kible (usunięte przez administratora)e Jaka jest nasza piękna firma, gdy się ją widzi nad ranem Wszystko poukładane, dużo dobrej roboty Do firmy się zbliżają z NASAukrainy istoty

Pomocna?
TakNie
Thomas
 Opinia

Wyzysk więcej niż podstawa nie dostaniesz brednie że tak dobrze płacą o premii możesz pomarzyć

Pomocna?
Tak5Nie7
Nick
 Opinia
@Thomas 22.04.2019 11:14

Na pewno pracujesz w gillette? A nie w jakimś sonoco, lub firmie zewntętrznej?

Pomocna?
Tak8Nie1
DbajOPracownikaChuju
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 23.04.2019 17:27

Typie w sonoco płacą lepiej niz w gillette. Wiec hamuj się. Pracowalam tam 11 lat i wolę sonoco.

Pomocna?
Tak1Nie3
Liderka
 Opinia
@Nick 23.04.2019 17:27

W sonoco płacą lepiej operatorom niż w gillette teraz. 10lat w gillette i zrezygnowałem. Na dzień dobry w sonoco dostalem 100zl więcej niz w gillette po 10latach. I weekendy wolne a nie czterobrygadowka!

Pomocna?
Tak2Nie
Rozczarowany
 Opinia

Witam. Stanowczo odradzam rozmowy w sprawie pracy... Szkoda Waszego czasu. Rekrutacja składa się z dwóch testów i dwóch rozmów. Testy rozwiązywane grupowo... Jeżeli chodzi o rekruterów, miałem przyjemność rozmawiać trzema osobami. Pan z pierwszej rozmowy przygotowany i umie poprowadzić rozmowę natomiast kolejna rozmowa która odbywa się w obecności dwóch rekruterów to totalna kpina... Zadawanie pytań tych samych co poprzednik, tłumaczą się że takie mają procedury- rozumiem, natomiast podejście tych dwóch rekruterów, niestety nie rozumiem. Śmiech i lekceważenie... Gdybym był w pracy nie pozwoliłby sobie na takie zachowanie, brak profesjonalizmu. Nie jestem osobą która pozwoli sobie na zachowanie tego typu. Przerwałem rozmowę i poprosiłem o wyprowadzenie z tej firmy. Pani rekruter bardzo mnie przepraszała jeżeli urazili mnie swoim zachowaniem, ale może warto pomyśleć wcześniej o konsekwencji swojego zachowania? Straciłem cztery godziny swojego czasu, dlatego wyrażam swoją opinię. Obiecałem, że pochwalę się opinią i mam nadzieję, że dużo osób to przeczyta przed podjęciem decyzji. Jeżeli chodzi o warunki finansowe, nie udzielę żadnych informacji-nie miałem ochoty kontynuować rozmowy, już nawet nie miałem ochoty pracować w tym zakładzie. Pozdrawiam Moje sugestie dla Gillette Poland S.A.: Marka to duże znaczenie, pracownicy też tworzą jakość... Po rozmowie jednak straciłem dobre zdanie o Gillette.

Pomocna?
Tak18Nie2
operator
 Opinia
@Rozczarowany 28.12.2018 19:19

Niestety zachowanie osób z biura jest tylko odzwierciedleniem tego co dzieje się na hali produkcyjnej. Tu też czujemy że jesteśmy traktowani jak zło konieczne , a jeszcze kilka lat temu upewniano nas w przekonaniu że jesteśmy tu najważniejszym dobrem bo to my przynosimy dochód tej firmie. Przykre jest to że już na wstępie "pierwsze twarze tej firmy " robią tak "dobre " wrażenie na ludziach z zewnątrz , bo jeśli chodzi o PR to nasza firma zawsze starała się pokazać z jak najlepszej strony.

Pomocna?
Tak5Nie
Dariusz
 Opinia
@operator 30.12.2018 13:34

Od nowego roku zmieniły się może warunki zatrudnienia dla pracowników pracujących na produkcji w firmie Gillette Poland, czy może pozostały bez zmian? Są jakieś rokowania względem ewentualnych podwyżek, czy może na nic takiego się nie zanosi? Odpowiedz proszę, jak to wygląda.

Pomocna?
Tak1Nie
x
 Opinia
@Dariusz 02.01.2019 13:29

Podwyżki obowiązkowo są co roku. Tzw rewizja wynagrodzenia

Pomocna?
TakNie1
operator
 Opinia
@Dariusz 02.01.2019 13:29

Jak zauważyłeś jestem operatorem a co za tym idzie nie zawsze jestem na bieżąco, ale czuję że za wszelką cenę chcesz pokazać dobre strony firmy i oczywiście ta firma ma dobre strony, aczkolwiek jest ich coraz mniej. Od nowego roku ( z wypłatą lutową) mamy otrzymać dodatek do czterobrygadówki (około 200 zł. brutto) oraz po 100zł mają dostać ci co pracują na dwie i trzy zmiany. Odnośnie podwyżek to póki co nie będzie i nie spodziewałbym się że firma w kwietniu coś dołoży.

Pomocna?
Tak1Nie
Jehoby Mcgregor
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Dariusz 02.01.2019 13:29

Będziesz widział podwyżkę, jak świnie niebo????

Pomocna?
Tak2Nie
Mach3
 Opinia
@Dariusz 02.01.2019 13:29

Tam nic się nie zmienia.(usunięte przez administratora) Im dłużej pracujesz tym mniej zarabiasz a masz wiecej obowiązków standardy

Pomocna?
Tak2Nie
Mach3
 Opinia
@x 03.01.2019 14:26

Podwyżki chyba żart Pracowałam tam 10 lat podwyżki nie zobaczysz. Moze jak sie wyksztacisz na technika i będziesz mieć papier. Może stowke dorzuca.

Pomocna?
TakNie1
x
 Opinia
@Mach3 18.05.2019 20:48

Na pewno pracujesz w gillette?

Pomocna?
Tak1Nie
Liderka
 Opinia
@Mach3 18.05.2019 20:48

Dokladnie. Im dłużej pracujesz Tym mniej zarabiasz. W sonoco liderom dają na dzień dobry większe pieniądze. A obowiązków pięć razy mniej.

Pomocna?
TakNie2
asfaf
 Opinia

Jak wygląda system 4 brygadowy ( godziny pracy)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzech
 Opinia
@asfaf 30.11.2018 15:05

1 zmiana 6 dni i 1 wolny 2 zmiana 6 dni i 1 wolny 3 zmiana 6 dni i 4 wolne Tak działa tam gdzie pracuje

Pomocna?
TakNie
brutal
 Opinia

kariera bardzo ciekawa sprawa jest robienie kariery w tej firmie. szeregowym pracownikom-operatorom mowi sie ze ,,musicie sie szkolic na kolejne E by awansowac. oczywiscie wszyscy to lykaja jak pelikany. tymczasem zwykle jest tak ze po studiach przychodzi jakis czlowiek do naszego zakladu.na staz.byc moze ktos mu powiedzial ze tu jest fajnie.koles na stazu zajmuje sie jakims zagadnieniem ktore jest drugorzednym problemem.na niczym sie pzreciez nie zna. po stazu mowi ze wiele sie nauczyl i chwali nasza korporacje. zwykle wtedy zostaje inzynierem jakiegos procesu--na ktorym oczywiscie sie nie zna i zamierza go dopiero poznac. przez caly czas bycia inzynierem wdraza swoje raczej nieudane pomysly i to nie prowadzi do poprawy sytuacji. po kilku latach zostaje liniowym --teraz zarzadza zespolem ludzkim i nadal srednio lub wcale zna sie na tej robocie. ale karire zrobil jak sie patrzy. dla niego jest to oczywiscie trampolina --zwykle dalej gdzies idzie i tak dalej. przez swoje lata pracy widzialem mnostwo takich ,,karier,,. tak wyglada kariera w naszej firmie.

Pomocna?
Tak15Nie
brutal
 Opinia
@brutal 22.05.2019 15:16

dadam jeszcze tytulem uzupelnienia ze przez caly czas z wyjaktkiem stazu ludzie ci zarabiaja bardzo duze pieniadze-nawet jak na warunki naszej korporacji. natomiast kazda proba pokazania braku kompetencji tych ludzi skutkuje grozba bycia ,,do poprawy ,, albo gorzej. dobranoc.

Pomocna?
Tak8Nie
Piątek
 Opinia
@brutal 22.05.2019 15:16

Dlatego drogi techniku... Nie ma co się pocić, spinać nad tą robotą. Szkoda zdrowia... Są "inżynierowie" to niech pracują nad problemami. W ten sposób pracują uczciwie na swój awans !

Pomocna?
Tak3Nie4
altaris
 Opinia

w temacie oszczednosci warto zaznaczyc jeszcze jedna sprawe. otoz firmy amerykanskie ktore maja zaklady w polsce zostaly ZWOLNIONE z placenia ,,podatku od zrodla,,. miano wprowadzic taka regulacje ale odstapiono od tego w stosunku do firm amerykanskich. inne firmy z innych krajow placa jak trzeba. wiec ja sie pytam--ile jeszcze bedziemy musieli wymyslac kolejne oszczednosci. poza tym nasza fabryka znajduje sie w LODZKIEJ SPECJALNEJ STREFIE EKONOMICZNEJ. z tego powodu ma kolejne ulgii. wychodzi ze produkujemy taniej niz najtaniej.

Pomocna?
Tak4Nie2
Anonimm
 Opinia

Rozmowa rekrutacyjna to jakaś kpina. Pisze się dwa testy. Techniczny jest trudny, z tego co mówili w biurze mało osób go przechodzi. Szkoda waszego czasu.. Jak dla mnie powinno być szkolenie a następnie test podsumowujący, zwykły "Kowalski" nie dostanie się tam, może cudem..

Pomocna?
Tak1Nie3
x
 Opinia
@Anonimm 14.05.2019 18:31

Pytania typu: w którą stronę będzie się kręcić koło zębate i podstawowe pytania na poziomie fizyki z gimnazjum, nazywasz trudne?? Szkolenie? Która firma robi szkolenia nie zatrudnionym pracownikom. Ty idziesz na stanowisko technika, to musisz znać chociaż podstawową wiedzę techniczną. Pracę dla zwykłych "Kowalskich" oferuje Biedronka, zapraszamy.

Pomocna?
Tak4Nie
assasin
 Opinia

oszczednosci po co w naszej firmie robi sie tak ogromne oszczednosci? sytuacja na rynku jest taka ze ceny akcji naszej firmy mocno zwyzkuja.sa ponad 100 dolarow. jednoczesnie dyrektor na zebraniach potwierdza ze sprzedaz nie rosnie tak jakby chcieli. prawo rynku jest takie ze wszedzie wzrost cen akcji jest powiazany ze wzrostem sprzedazy wlasnej. jesli tego nie ma-jak u nas --trzeba robic oszczednosci. pozornie to dobre rozwiazanie--ale na krotko. oszczednosci nie mozna robic w nieskonczonosc,poza tym nie mozna robic absurdalnych oszczednosci. nasza firma powinna skupic sie na tym aby sprzedaz wzrastala,to jest jej glownym celem. utrzymywanie wysokiej ceny akcji przez robienie oszczednosci jest zlym rozwiazaniem. zrobi sie tak ze pomysly na oszczednosci sie skoncza,i wartosc pg poleci w dol na leb,na szyje. wtedy zaczna sie prawdziwe klopoty.....

Pomocna?
Tak7Nie2
Nelson Peltz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@assasin 15.04.2019 15:24

już niedługo 2020 ???? Teraz jest P&G Gillette Zaraz bedzie YAMADA Gillette Lub coś innego Biedronka Gillette Może w końcu skończą się te durnowate analizy oraz oszczędności na maszynach. np. "łańcuch lasera na maszynie BAM" Brawo - nagroda prezesa się należy.

Pomocna?
Tak4Nie2
assassin
 Opinia
@assasin 15.04.2019 15:24

ostatnio -pod pozorem tygodnia ziemii-- nasi menagerowie promuja nowe oszczednosci.tym razem pod plaszczykiem ekoligii,choc wiadomo ze firma na tym skorzysta. na telebimach na stolowce leci wiec gdzie mozna zaoszczedzic ,,ekologicznie,,. salwy smiechu wzbudza zwlaszcza ze podczas mycia rak pod kranem marnujemy wode....18 litrow.to zostalo podkreslone jako zachowanie do poprawy. wiec jak--nie myjemy rak pod kranem w firmie??? pewnie wymysla mycie rak na sucho by zaoszczzcedzic wode,za ktora musza placic..... ech---szkoda gadac.

Pomocna?
Tak4Nie
Wujek dobra rada
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@assassin 25.04.2019 16:37

Wystarczy naprawić spłuczki w kiblach! Albo opisać przyciski siku/kupa oczywiście w różnych językach. ......... Można iść w stronę Kaizena i zainstalować półkę z wagą w muszli. Waga dawała by sygnał na elektrozawor wody. Ile wody jest potrzebne na spłukanie zanieczyszczeń.

Pomocna?
Tak1Nie
E4 i 1/2
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Wujek dobra rada 25.04.2019 21:28

Lepszym rozwiązaniem będzie instalacja systemu wizyjnego. Kalibracja systemu za pomocą odpowiednich wzornikow. Podczas wykonywania CILa codzienna kontrola systemu wizyjnego! :)

Pomocna?
Tak2Nie
fact
 Opinia
@assasin 15.04.2019 15:24

wlasnie przed chwila przeczytalem ze dyrektorzy finansowi PG nie sa zadowoleni ze sprzedazy gillette. okazuje sie ze sprzedaz spadla o 8 %. to stan na 23 kwietnia.mowi sie coraz czesciej ze biznes do golenia ciagnie w dol proctera. jesli tendencja do niegolenia sie utrzyma to prokter nie bedzie mial wyjscia i pozbedzie sie gillette. pokolenie minelialsow nie chce sie golic i zapuszcza brody--to nie jest dobra informacja. nasza firma ma dobre wyniki sprzedazy w produktach dla kobiet,ale faceci nie chca sie golic. nasza firma --gillette --musi robic mega oszczednosci bo inaczej sie nas pozbeda.

Pomocna?
Tak3Nie1
Mach3
 Opinia
@fact 04.05.2019 14:39

Spadla bo starzy pracownicy odchodzą ,a nowi nie chcą pracować w pg

Pomocna?
Tak3Nie
belfegor
 Opinia

23 kwietnia zarzad PG poinformowal o spadku sprzedazy w biznesie grooming--gillette ,braun. jest to niepokojaca informacja.spadek jest o 8 %. pojawiaja sie glosy ze gillette ciagnie w dol PG,co nie wrozy dobrze jesli wyniki marnej sprzedazy utrzymaja sie w kolejnym kwartale. co prawda ofensywa gillette--maszynka skinguard --jest niezla,ale niestety to za malo. jesli tak dalej bedzie szlo to sa mozliwe kolejne oszczednosci--bardzo drastyczne.wiadomo co to znaczy. kolejnym krokiem moze byc pozbycie sie przez PG marki gillette. nie wiadomo co to oznacza dla nas--czy damy sobie rade bez proctera pod innym szyldem. ogolnie powialo niepewnoscia.

Pomocna?
Tak4Nie1
Apollo 13
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@belfegor 06.05.2019 17:26

A czy NASA już o tym została poinformowana ? XD

Pomocna?
Tak4Nie
Problem po imieniu
 Opinia
@belfegor 06.05.2019 17:26

Brawo dla ludzi od reklam.... co jedna to lepsza... I są efekty....

Pomocna?
Tak1Nie
belfegor
 Opinia
@belfegor 06.05.2019 17:26

niestety--zle wyniki sprzedazy nie wziely sie znikad. pod koniec roku ubieglego gillette sygnowala wlasna nazwa kampanie THE BEST MAN CAN BE IT. ten spot reklamowy niestety nie stawial mezczyzn o tradycyjnych pogladach w dobrym swietle. po tej kampani wiele hejtu wylalo sie na gillette.wystarczy zobaczyc komentarze na you tube. po za tym wielu facetow porzucilo z tego powodu wyroby gillette. nie wiem co za spece od reklamy to robily,ale fakt jest taki ze ta kampania zrobily wiele niedobrego. trudno teraz bedzie to odkrecic.

Pomocna?
Tak2Nie
Mach3
 Opinia
@belfegor 06.05.2019 17:26

(usunięte przez administratora) Nic mnie w gilletw nie zdziwi bo tam każda wada przechodzi na rynek .tragedia

Pomocna?
TakNie2
Boro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Seito robi najlepsza robotę w tym nierobowie Gillettowskim???? Seito jest najlepsze a ludzie z seito o wiele lepiej pracują niż pracownicy Gillette. Wywalić wszystkich nierobow z Gillette a zatrudnić tylko Seito.

Pomocna?
Tak3Nie7
Janusz
 Opinia
@Boro 09.05.2019 09:59

Twoja druga strona ciała Cię szczypie widząc jak sobie usiądziemy na jakiś czas? Nawet sobie nie zdajesz pojęcia ile czasem jest na naszej głowie. Poza tym Seito jest zatrudnione po to żeby tu robić i nam pomagać, a nie siedzieć i gapić się w telefon.

Pomocna?
Tak6Nie
Żaden ukrainiec nie jest moim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Boro 09.05.2019 09:59

pitu...pitu... Najpierw to się nauczcie korzystać z toalet (usunięte przez administratora) Tu nie Ukraina !!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Bożena
 Opinia

Na jaką stawkę może liczyć nowy pracownik produkcji. Jestem spoza Łodzi i nie wiem czy składać CV . Zwłaszcza że z tego co wiem to zakład nie zapewnia transportu. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie
Dein
 Opinia
@Bożena 14.04.2019 13:27

Nikt ci tutaj takich rzeczy nie napisze.publicznie o kasie nie wolno mowic.to info poufne.niestety.na co wiec liczysz?

Pomocna?
TakNie
Bożena
 Opinia
@Dein 14.04.2019 16:18

Nie rozumiem , to w jakim państwie żyjemy? Komunistycznym czy demokratycznym? Chyba do tego służy ten portal żeby wiedzieć ile jest w stanie zaoferować pracodawca i czy sobie zawracać głowę. Jakaś psychoza, jesteście bardzo zastraszeni że nie piszecie o zarobkach. Chyba wam brakuje j...j.

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
z
 Opinia
@Bożena 14.04.2019 17:18

ok 2800 na reke

Pomocna?
Tak4Nie
Bożena
 Opinia
@z 14.04.2019 19:47

Wielkie dzięki za informacje. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
reality
 Opinia

kaizen kolejna ciekawa kwestia w naszej firmie to kaizeny.oczywiscie firma nasza chce by ich zglaszac jak najwiecej. niby w porzadku ale.... pracownik wymysla usprawnienie na danej maszynie lub procesie.opisuje i wdraza. od tej chwili maszyna lepiej juz pracuje i zarabia na fabryke o wiele wiecej. pracownik dostaje nagrode --nawet zlota.maszyna zas po kaizenie taka nagrode splaci w godzine lub krocej. pracownik po otrzymaniu nagrody nic juz nie ma wiecej,maszyna zas z usprawnieniem zrobionym przez niego zarabia wiecej kasy. pracownik wymyslajacy kaizeny nie ma tez nic jesli chodzi o prawa np. patentowe. dokumentacja zas wedruje do US i wszystkie maszyny ida lepiej i kosza kase. nie musze dodawac oczywiscie kto jest wtedy wlascicielem owego pomyslu.

Pomocna?
Tak10Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
messi
 Opinia

wiem jak sprawic by plan oszczednosci dla naszej fabryki byl zrealizowany. trzeba przypomniec naszym szefom ze nasza fabryka znajduje sie w LODZKIEJ SPECJALNEJ STREFIE EKONOMICZNEJ.i ma z tego powodu ulgii. nasi szefowie cisna z oszczednosciami bo pewnie o tym co napisalem nie wiedza......

Pomocna?
Tak18Nie7
6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dzial HR
 Opinia

Moi Drodzy, jesli macie jakies pomysly, opinie i zastrzezenia dotyczace naszego zakladu to prosze korzystajcie z kanalow dostepnych tj spotkan wewnetrznych, miesiecznych lub kwartalnych, grup dyskusyjnych ktore organizujemy dla Was w firmie - tylko wowczas otwarcie mozna to przedyskutowac i stworzyc plany poprawy. Zachecam do rozmowy ze swoim przelozonym na spotkaniu 1-1 to jest najlepsza platforma na rzeczowa wyskusje. Z gory dziekuje.

Pomocna?
Tak39Nie8
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Te spotkania nic nie dają nawet jak pracownicy odważą się i powiedzą to ginie to na szczeblach biurokracji i nie dociera do decydentów .Na zebraniu z dyrektorem nikt się nie wychyli,bojąc się konsekwencji że strony przełożonych.

Pomocna?
Tak32Nie1
Quiet key
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Dyskutujmy, ha ha dobre sobie. Ci którzy się odwazyli już nie pracują. Sprubuj się odezwać w imieniu wszystkich na spotkaniu i rozpocznij rozmowę z której wyniknie dyskusja i już jesteś na cenzurowanym. Dostaniesz później kilka niby próśb o nie wprowadzenie chaosu bo zakucasz pozadek spotkania. Jak nie poskutkuja to ocena do poprawy, jak jesteś nie ugiety to wylatujesz od razu niewykonałes planu. Jak się igniesz ale mimo wszystko będziesz aktywny to dostaniesz do poprawy za rok i tak Cię wywala. Taki jest schemat masz nie mieć własnego zdania, musisz być podpozadkowanym. Przerabialiśmy to juz nieraz. Więc proszę dajcie sobie spokój z takimi prośbami,pozwólcie normalnie o pracować w ludzkich cywilizowanych warunkach.

Pomocna?
Tak43Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EX
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Po co są Ci spotkania skoro masz tutaj wszystko podane na talerzu, w kilku ostatnich wypowiedziach masz opisane wszystko to co boli pracowników tej fabryki. Jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy to zależy ci żeby informacje tu zamieszczone nie zniechęciły osób, które potencjalnie mogłyby zostać u was zatrudnione. Mam rację????

Pomocna?
Tak38Nie1
już były pracownik LMC
 Opinia
@anonymous 21.01.2018 10:30

Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie, wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest... I co ja robię tu?! Tak mi się zawsze kojarzyła ta piosenka podczas spotkań i tych niby rzeczowych dyskusji...

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek Grechuta
 Opinia
@już były pracownik LMC 23.01.2018 07:48

"Dobra praca nadaje sens życiu człowieka, Jest motorem postępu, źródłem dobrobytu. Jest wiele miejsc na ziemi co na ludzi czeka By pracą swą zmienili je w oazę rozkwitu. Kiedy pracę się kocha, ceni i szanuje Gdy jest pasją pochłaniającą dni i noce Wysiłku i zmęczenia przy niej się nie czuje I taka praca przynosi najlepsze owoce. Kiedy praca zaś bywa jarzmem i ciężarem Gdy nie masz dla niej serca i nie masz ochoty Efekty będą marne jak gdyby za karę Stworzono ją dla ludzi uczciwej roboty"

Pomocna?
Tak17Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nelson Peltz
 Opinia
@już były pracownik LMC 23.01.2018 07:48

"Zostawcie Titanica! Nie wyciągajcie go! Tam ciągle gra muzyka I oni tańczą wciąż"

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Dokładnie....TAK :) A jak zaczną o tej wspaniałej atmosferze mówić np.w łódzkich wiadomościach dnia to widzi mi się że ludzie będą wycofywać swoje aplikacje a nie jest do nas składać :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eix
 Opinia
@Ktoś 25.01.2018 19:04

Do @ Ktoś 25.01.2018 19:04 Ty poważny/a jesteś? Kto i o czym ma mówić w łódzkich wiadomościach? To jest jakiś (usunięte przez administratora) koncentracyjny (z całym szacunkiem)? Wypłaty na czas nie dostajesz? Na przerwy (pół godzinne!!!) nie wychodzisz? Nie dane Ci jest skorzystać z toalety, w granicach zdrowego rozsądku- na kawę lub papierosa? Może nie możesz za około 3-5-7zł najeść się po czubek nosa? Może nie dostajesz bonów na święta (paczek dla dzieci)/dodatku wakacyjnego? Może pracujesz w FABRYCE PRZEMYSŁOWEJ a ktoś Ci każe gotować albo tańczyć? (ewentualnie w FABRYCE PRZEMYSŁOWEJ ktoś może Ci kazać przykręcić śrubkę, albo wymagać czegoś więcej, niż od Seito czy Randstatu?) Może nie masz dostępu do lekarzy, w tym dentysty (!!!) dla Ciebie i Twojej Rodziny? Może wszystkim zależy, żebyś nie zrobił/a sobie krzywdy w pracy? (i każde zdarzenie jest dokładnie analizowane) Może.... wiele wiele bardzo dobrych rzeczy... Ludzie, otrząśnijcie się...

Pomocna?
Tak25Nie3
Tonący Titan
 Opinia
@Eix 25.01.2018 20:33

Zwolennik "ciepłej wody w kranie" się rozpisał. Dopisz jeszcze że firma posiada -parking dla samochodów i rowerów Bo chyba zapomniałeś :)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eix
 Opinia
@Tonący Titan 26.01.2018 07:01

...czyli zdajesz sobie sprawę, ze wszystkich dobrych rzeczy, które się tu dzieją... ...czyli typowe 'polactwo' i wieczne zrzędzenie... Nie zapomniałem- możemy zacząć licytację kto wypisze więcej kolejnych dobrych rzeczy- plus będzie taki, że tutejsze opinie nabiorą realności, bo i dobre strony ukażemy. I owszem, parking dla samochodów i rowerów, ba, nawet (nie powiem- zazwyczaj)- nie musisz okna w samochodzie zimą otwierać... Cały "Wasz"problem polega na tym, że kiedyś woda w kranie była pieruńsko gorąca. Teraz- ze względu na ogólnoświatowy (!!!) trend oszczędności i racjonalnego wynagradzania/benefitów i dóbr dla pracowników- woda jest już "tylko" ciepła. Takie- "dać palec- wezmą rękę". Mieliśmy rękę- teraz dają nam palec. Gruby, duży i syty.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Eix 26.01.2018 07:48

Droga/i Eix 25.01.2018 20:33 - zacznij sie SZANOWAĆ zawodowo, bo przez takich jak Ty jesteśmy jako polacy ekonomicznie wykorzystywani przez zachodnie korporacje (bo dali nam prace, bo mamy ciepło i dach nad głową a do tego nikt nie mówi że kawa w pracy to używka jak to było za PRLu) , przez takich jak Ty tysiace polaków wyjechało żeby żyć i zarabiać jak europejczyk. SZANUJ SIĘ!!! bo narazie to jesteśmy najbardziej opłacalnym narodem jeżeli chodzi o siłę roboczą. Cińczyk jest już chyba droższy tzn. bardziej się ceni!!!!.

Pomocna?
Tak16Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eix
 Opinia
@Ktoś 26.01.2018 17:28

"jesteśmy jako polacy ekonomicznie wykorzystywani przez zachodnie korporacje" Rozumiem, że tylko w osiedlowym sklepie prowadzonym przez Polaka kupujesz wyłącznie produkty rozpoczynające się od kodu '5 90', a źródłem Twojego utrzymania jest własna działalność gospodarcza. Sprawa jest prosta- nie podoba mi się, to zmieniam pracę. Nikt tutaj cyrografu nie podpisał, a póki co, to oprócz kwalifikowanych ludzi (menadżerowie, kierownicy, kilku mechaników z faktyczną wiedzą i umiejętnościami)- jakoś większość populacji T2-E2(E3) tylko zrzędzi, ale dziwnym faktem się nie zwalnia. Będąc uczciwym- tak, kilku zrezygnowało, kilku odpuściło sobie w trakcie/po okresie próbnym- ale to tylko odsetek moim skromnym zdaniem.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Eix 26.01.2018 19:43

Dokładnie, co do moich zakupów staram się kupować polskie produkty. Tak bardzo poważnie myśle o własnej działalności ,i to kwestia czasu..... .

Pomocna?
Tak5Nie
PLC
 Opinia
@Eix 26.01.2018 19:43

Eix pewnie jesteś biurowym korpo pieskiem.. . Zgadłem?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
McGill
 Opinia
@PLC 26.01.2018 21:02

Potrzymam Cię w niepewności :)

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PLC
 Opinia
@McGill 26.01.2018 21:47

Czyli Hał hał hał :)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
E3
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

tylko, że to nie działa. Strach się odezwać, bo przy najbliższej ocenie jest się odpowiednio oceniony.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Okularnica
 Opinia
@Eix 26.01.2018 19:43

Odzywają się ale tak jak tu wcześniej ktoś napisał to go zwalniają. Ze mną było podobnie odezwalam sie i co wywalili mnie na inny dział bo zwolnić nie mieli za co.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łi ar jor czois
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Ha ha ha Sama kiedyś usłyszałam jak powiedziałam czy coś na forum z menegmentem żebym się uspokoiła a potem na 1:1inne wartości "

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

"Moi Drodzy, jesli macie jakies pomysly, opinie i zastrzezenia dotyczace naszego zakladu to prosze korzystajcie z kanalow dostepnych..." - I właśnie to tutaj robimy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
looking for the new job
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Firma wogóle nie wyciąga wniosków... Stwarza pozory że jest zainteresowana "dialogiem" z pracownikami... A tak naprawdę brnie w coraz gorsze (usunięte przez administratora) Realizując dawno wytyczoną ślepą ścieżkę...

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Jak na takim spotkaniu ktoś powie, ze mu cos nie odpowiada w firmie, to jest juz pierwsza osoba do zwolnienia. Dlatego ludzie nic nie chcą mówić na tych waszych spotkaniach.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zielony
 Opinia
@Mario 09.07.2018 00:09

Pewnie , później pretekst i zakaz wejścia na teren ????

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sensorka
 Opinia
@Eix 26.01.2018 19:43

Jak bym zarabiała tyle co ci NIBY kwalifikowani line - menadżerowie i inżynierowie i myślała tylko o tym jak odjąć sobie pracy a wcisnąć jej więcej pracownikowi produkcji to też nie miałabym powodu do zrzędzenia. Jak możesz wogóle pisać takie bzdury o pracownikach produkcji którzy tak naprawdę są podstawą tej firmy. Pracują na noce, w weekendy "uwiązani" do maszyn dopuki ich ktoś nie zmieni na przerwę. Odpowiedzialni za wszystko - zatrzymania na maszynach,jakość produktu i jeszcze wiele innych rzeczy a na nich odbijają się najbardziej oszczędności w podwyżkach (jeżeli już je wogóle dostaną). Ja osobiście zachęcam żeby się zatrudnić w tym raju na ziemi i przekonać się samemu jak to wszystko tutaj wspaniałe funkcjonuje. Etaty dla inżynierów i ludzi od niewiadomo czego czekają. Gorzej z rekrutacją na produkcję ale w sumie to jeden może tyrać za trzech. Najwyżej sobie pozrzędzi.

Pomocna?
Tak19Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QRP
 Opinia
@Sensorka 14.10.2018 04:31

Tak psia krew z nudów :) NIBY, czy nie NIBY- udało Ci się w życiu zrobić licencjat/magistra? Domyślam się, że nie. "Im"- tak. Ty- marudzisz, "Oni"- dostają wynagrodzenie choćby między innymi za dobre stopnie w szkole, fajną maturę, i 3/5 lat studiów. Tak- noce, tak- weekendy; na jasnych warunkach przedstawionych w umowie pomiędzy dwoma stronami za odpowiednie wynagrodzenie/dodatki, na które obie strony świadomie i dobrowolnie przystały. "Pracują na noce, w weekendy "uwiązani" do maszyn dopuki ich ktoś nie zmieni na przerwę."- jak Ty sobie wyobrażasz dorosłe życie i pracę? Stoisz przy kasie w sklepie, a Pani Ci oznajmia, że idzie na kawę? Spóźniasz się do pracy, bo kierowca autobusu stwierdził, że pójdzie sobie na 15 minutową fajkę? Mijasz się w drzwiach z lekarzem, bo mówi, że musi iść odebrać zamówienie ze sklepiku/deputat/paczkę? Serio, ja wysiadam i nie rozumiem. Praca to praca, czas wolny to czas wolny. Ja daję swój czas, godzę się na "pracę", pracodawca daje mi kasę. Proste. "Odpowiedzialni za wszystko - zatrzymania na maszynach,jakość produktu"... na papierku w teorii w definicji, a w praktyce... No zatrzymuje się i c..j. Co ja poradzę. Taka maszyna. Mechanika to w sumie nie wołam, bo to jakość półproduktu. Zmierzę w labo. Nie, za daleko. Chociaż nie, pójdę. Jednak nie, Człowiek na maszynie obok ma ważny moment gry w telefonie. Zawołałabym tego mechanika, ale nie wiem gdzie jest (!). Zresztą- powie żebym zmieniła półprodukt. A nawet jak jest dobry, to On guzik umie. Zmienię. Ale w sumie to po co. Narobię się, a pewnie nie będzie lepiej. O żesz. Wizualka i defekt. Znowu.. Na początku zmiany przecież wkładaliśmy papierek/smarowaliśmy [elektrozawór]/ustawiliśmy 'nasze' parametry.. W nosie. W TAMU nie sprawdzę, bo nie ma na "pulpicie". Zresztą- tyle się zmienia, że to już pewnie marginalny jest. Był lider, o analizę prosił. Ta kserówka z tym błędem nawet pasuje... Mógłbym tak duuuużo dłużej, nie chce mi się... "oszczędności w podwyżkach"- operator X zarabia kilka lat temu 2500zł. Dostaje podwyżkę- fajne 200zł. Liczy na to, że co roku będzie dostawał 200zł? Paranoja. To by znaczyło, że po 10 latach jego pensja wzrośnie blisko dwukrotnie! Szybkie duże podwyżki do osiągnięcia pewnego poziomu, z biegiem lat- proporcjonalnie coraz mniej. To też jest takie dziwne?... "Etaty dla inżynierów i ludzi od niewiadomo czego"- toć widać słabo orientujesz się w swoim 'służbowym' społeczeństwie, jeśli nie wiesz kto jaką ma rolę, i za co odpowiada... "jeden może tyrać za trzech"- konia z rzędem temu, kto mi wskaże taki konkretny przypadek. Zwolnienia, urlopy, szkolenia- nikt nigdy nie powiedział nikomu, że ma pracować na 2x (3x!) więcej stanowiskach! Ech, kończę. Czekam na falę hejtu i buntu od tych wspaniałych, poświęconych, oddanych, w 100% zaangżowanych pracowników :)

Pomocna?
Tak16Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jojo
 Opinia
@QRP 19.11.2018 01:50

Jesteś mądrzejszy od telewizora ! W takim razie mądrusiu życzę Ci aby twoje dzieci pracowały na produkcji przy maszynach. Może w tedy zaczniesz myśleć i przypomnisz sobie swoje mądrości z tego "forum"

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Realista
 Opinia
@QRP 19.11.2018 01:50

Wszystko niby dobrze napisane,ale kiedyś było 10 fizycznie wykonujących pracę na 2 ,,umysłowych,,????Teraz jest już 10 na 4-5(którzy muszą się czymś wykazać) i dalej brniemy w tą stronę .Skończymy jak Anglia lub niedługo Niemcy.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Castore
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Zejdźcie na dół i weźcie się do roboty, nygusy. Wasza przydatność dla Zakładu jest bliska zeru. To my, pracownicy produkcyjni stojący przy maszynach wytwarzamy wartość , którą zużywacie słodko popierdując w swoje cieplutkie fotele. Chcecie stworzyć plany poprawy? już Wam tworzę - każdy nygol z 1-szego piętra pracuje 8 godzin w tygodniu przy maszynie jako pomoc technika. Ilu Ukraińców, jadących do Niemiec, możemy zastąpić dzięki temu pomysłowi? Łatwo policzyć.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Po prostu Pracownik
 Opinia
@Sensorka 14.10.2018 04:31

Pracuje w tej firmie długo i nie mogę pojąć skąd bierze się ta niechęć do biura, do pracowników z innych działów. Wiele osób widzi tylko czubek własnego nosa „ja” i „ja”. Tak, ja pracuje w biurze. Wychodzę z pracy i myśle o pracy, po położeniu dzieci spać otwieram laptop i pracuje. Stresuje się prezentacjami, niedostarczonymi wynikami, presja idąca z góry. Być coraz efektywniejszym, brać na siebie coraz więcej. Często nie mam czasu wypić herbaty lub iść do toalety bo pędzę ze spotkania na spotkanie. Pośpiech, stres, presja. Jak mnie nie ma bo mam urlop Lub dopadnie mnie choroba to telefon w domu się urywa, wszystko pilne i na już - a mnie nie ma w pracy. A potem słyszę ze i tak to co robię nie jest najważniejsze bo liczy się tylko produkcja. Każdy ciągnie własny wózek i każdy ma swoje problemy, po co palcem wskazywać innych. Jak się nie zna specyfiki czyjeś pracy to po co komentować? Jedni są przywiązani do maszyn inni do laptopów. Ja tez mogę powiedzieć ze jak idę na produkcje to palarnia jest pełna, widzę ludzi przy maszynach gapiacych się w telefony. Ale czy to oznacza ze nic nie robią, ze złe pracują? Nie sadze.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
FCAM
 Opinia
@Po prostu Pracownik 04.12.2018 17:39

Ze zdrowiem wszystko dobrze ? Przecież sami napędzacie to pędzące koło. Sami mówicie ciągle OK OK Sami sobie bierzecie nowe obowiazki problemy. Istnieje jeszcze zwykłe słowo "NIE" Zrzucacie później wasze problemy na produkcję w formie analiz. (wychodzi wasze doswiadczenie i niewiedza ) Gdzie w was są kompetentne osoby na stanowisku ? Tak naprawdę to garstka z was ogarnia temat.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
belial
 Opinia
@FCAM 04.12.2018 19:21

popieram zdanie poprzednika fcama. niestety biuro za bardzo podkreca to wszystko.zadaja coraz wiecej,bo wiecej zadaja od nich szefowie z US. nie potrafia nasi powiedziec --NIE. w berlinie nie robia polowy rzeczy ktore my musimy robic.o analizach nawet nie wspomne--nasi z biura na niczym sie chyba nie znaja,zadajac codziennie tych samych analiz. prawda niestety jest taka ze dla tych z biura ta fabryka to trampolina do wyzszych stolkow. wiec maja w tym cel by podkrecac wszystko,a potem merdac ogonkiem przed szefami z US.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gray worm
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

No i co drogi dziale HR? Od waszego postu lada chwilę minie rok...Tyle spotkań z pracownikami.... tyle zebranych informacji.... I jakoś nikt nie wyciągnął żadnych wniosków...co z tymi planami poprawy? Gdzie niby jakiekolwiek akcje? ... Tak to wszystko działa w tej fabryce... Książka z piękną okładką a w środku puste kartki...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaniepokojony
 Opinia
@Po prostu Pracownik 04.12.2018 17:39

Problem polega na tym że sami zalaliście siebie i dół stertą niepotrzebnej biurokracji i wydaje się, że jak kiedyś fizycznym nie zależało na produkcji tak teraz jest odwrotnie odnosi się wrażenie że produkowanie maszynek w tym zakładzie to taki dodatkowy element do różnego rodzaju analiz kwalifikacji ,bomów etc.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
baal
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

to chyba jakis zart. moj przelozony nie potrafi nawet poprawnie po polsku -bez bledow ortograficznych pisac-- a ja mam z nim rozmawiac o tym co mi sie nie podoba? liderzy sa nastawieni by jak najszybciej awansowac i uciec z produkcji. takie wlasnie rzeczy widze na codzien w tej firmie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żenada
 Opinia
@dzial HR 21.01.2018 09:06

Te wasze spotkania mają na celu tylko jedno.... (usunięte przez administratora) pracownika, aby kierownictwo mogło spać spokojnie, te wszystkie testy rozmowy to Bayer Monachium..

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sadman
 Opinia
@Eix 25.01.2018 20:33

pracuje w fabryce przemyslowej--to prawda ale--- kaza mi robic za pisarza analiz---ktore sa nic nie warte--codziennie to samo sie dzieje. kaza mi robic za magazyniera---sam robie zamykanie orderow i i inne ... kaza mi robic za mechanika ---sam naprawiam maszyny kaza mi robic za operatora --tylko tu sie zatrudnilem masz cos jeszcze do dodania---czy moze uwazasz ze mam za duzo obowiazkow...... moze w innych fabrykach tez tak jest--robisz jako czlowiek --orkiestra. w biurze natomiast siedza i .........

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
operator
 Opinia
@Eix 26.01.2018 19:43

Droga Eix musisz sobie uświadomić że firma jest w coraz gorszej pozycji i to nie dzięki nam, pracownikom hali ,ale dzięki wam. To wy sterujecie tym statkiem nie my. Chcesz nam powiedzieć że jesteśmy nie dość kompetentni? a co z wami? Dzięki waszym oszczędnością firma produkuje buble a wy naszymi rękoma próbujecie zaoszczędzić. Może czas sprawdzić wasze kompetencje ? Pamiętaj my bez was dalej będziemy produkować i to z podobnymi wynikami, dalej mamy tych kilku dobrych i resztę słabych pracowników ale my damy radę produkować a wy? zejdziecie na halę ? staniecie na maszynach z waszymi inżynierami którzy praktycznie nic o maszynach nie wiedzą?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dariusz
 Opinia
@operator 03.01.2019 15:18

Po czym stwierdzasz, że firma Gillette Poland jest obecnie w coraz gorszej sytuacji na rynku? Brakuje zamówień i klientów, czy może Twoje zdanie na ten temat wzięło się na podstawie zupełnie innych czynników? Chciałbym poznać, dlaczego tak uważasz, więc zachęcam do sprecyzowania poprzedniego wpisu.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eix
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja Cię nie obraziłem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PDCA
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@operator 03.01.2019 15:18

"Chcesz nam powiedzieć że jesteśmy nie dość kompetentni?" "mamy tych kilku dobrych i resztę słabych pracowników" 'Samozaoranie'. Poziom: Technik produkcji :):):)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Quiet key 21.01.2018 14:56

Schemat dzialania we wszystkich fabrykach pg w Polsce, a na pewno w lodzkim.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Eix 26.01.2018 19:43

Glupoty piszesz. Kwalifikowani managerowie,kierownicy to juz odeszli poawansowali ci co inaczej nie mieliby szans.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozmowa kontrolowana
Nazwa działu: linia produkcyjna
 Opinia

(I) Dlaczego pracownicy nie związani z produkcją (maszynami) 1.Szkolą się w SME ? 2.Szukać niezgodnosci ? 3.Robić technologię (obsługę maszyn) Te czynności nie maja związku z ich stanowiskiem. (II) Oszczędności,oszczędności... zaaangazowanie.. dajcie z siebie wszystko.. pracujcie nad stratą... itd. itd. CO Z TEGO MA przykładowy Kowalski ? Kiedy firma w końcu wprowadzi premie od tych zysków ? Np. W formie 13stki dla wszystkich pracowników Gillette nadzej firmy. To jest motywacja ! A nie tam jakieś tu i teraz, w pupę to sobie wsadzcie.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TWS
Nazwa działu: linia produkcyjna
 Opinia
@Rozmowa kontrolowana 12.03.2019 21:41

(II) Pracownicy 'produkcji'- to ludzie, którzy nie mają płacone 'na akord', ani na 'zlecenie' określonej ilości produkcji. To ludzie, którzy mają płacone za 8h pracy w dyspozycji pracodawcy, w zakresie ich kompetencji i ukończonych szkoleń. Tak, pracodawca ma pełne prawo wykorzystać w jak najlepszym dla siebie interesie 8h czasu pracy pracownika. Pracodawca nie płaci za utrzymanie maszyny w ruchu przez 8h (dokładanie ostrzy czy innych komponentów co parę minut, a reszta czasu z głową w telefonie)- tylko ma prawo oczekiwać 8h pracy. Więc tak- widząc większość populacji na rannej zmianie pn-pt z oczami w smatfonach- ma prawo przypuszczać, że czas pracy pracowników którym płaci nie jest efektywnie wykorzystywany- i mają od groma i trochę czasu na więcej zadań (tak- analizy, starty, zaangażowanie itp itd). P.S. A to, że daje nagrody, za pracę wykonaną w czasie pracy- to się tylko cieszyć należy...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pitu Pitu
 Opinia
@TWS 12.03.2019 22:52

W tej fabryce chyba się komuś coś mocno pomyliło myśląc że zatrudniając ludzi na stanowisko operatora o przepraszam "technika" będzie można od niego wymagać aby pracował za inżyniera dalej za pensje technika tj. naprawiał maszyny; przeprowadzał modernizację i usprawnienia na tych że maszynach; analizował i eliminował straty itp. itd...... POWODZENIA :D

Pomocna?
Tak12Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozmowa nagrywana
 Opinia
@Pitu Pitu 13.03.2019 08:52

Dokładnie Od rozwiazywania problemów jest stanowisko inżyniera, planera Niech współpracują ze sobą. Biorą w końcu gruby hajs za swoją pracę. Promują się na naszej wiedzy i doświadczeniu. Później zbierają "oklaski" i nagrody w biurze. A My "Technicy" E3/4 dalej robimy za nich robotę to samo za tyle samo i jeszcze więcej. Bo się nie mogą wyrobić! Naprawdę? W porze sniadaniowej można spotkać taką grupę wsparcia w pokoju relaksu Tak samo i w porze obiadowej (wiecznie zarobieni) Ręce bolą od roboty. KONIEC. Mówię STOP Nie będę robił za nierobów.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozmowa nagrywana
 Opinia
@Rozmowa nagrywana 13.03.2019 15:40

Ku ścisłości Inżynier – osoba, która ma umiejętności i wiedzę zdobytą w zakresie nauk inżynieryjnych i technicznych. Jest to także określenie tytułu zawodowego nadawanego przez uczelnie wyższe po ukończeniu studiów inżynierskich. Więc róbcie co do Was należy!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dred
 Opinia
@TWS 12.03.2019 22:52

Nasz pracodawca placi za utrzymanie maszyn w ruchu przez 8 godzin. Nie masz wiec racji. Maszyny maja robic a nie stac.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozmowa kontrolowana
 Opinia
@TWS 12.03.2019 22:52

Pracownik produkcji to człowiek (osoba) która ma rozum, uczucia, emocje itd. Bo chyba zapomniałeś TWSie ?! Zgodzę się że obsługuje maszynę przez 8h czasami i 12 ,13h kosztem zdrowia, snu, rodziny Ale poza naszymi kochanymi operatorami, którzy zarabiają dla naszej firmy pieniążki. Są jeszcze operatorzy obsługujący koparki, dźwigi, tokarki, wózki widłowe itp. Wykonują swoją pracę jak najlepiej, zwaną OBSŁUGĄ zgodnie z BHP Koparki naprawiają firmy / serwisy - mechanicy / elektrycy / osoby uprawnione Dźwigi naprawiają firmy / serwisy - mechanicy / elektrycy / osoby uprawnione Obrabiarki tak samo wózki widłowe to samo baaaa... Nawet kierowcy ciężarówek czekają już na serwis jak jest awaria pojazdu kierowca nawet nie zmienia koła Bo kierowca tak jak operator jest od kierowania/obsługi ! Ważne jest tylko sprawne zgłoszenie problemu awarii. Co "boli" daną maszynę Za usługi serwisu,naprawy Ktoś inny bierze pieniądze razem z ODPOWIEDZIALNOŚCiĄ ! W naszej firmie operator sam kręci na siebie bata do czasu wypadku. Co do analiz, strat, usprawnień i innych "dobrych rzeczy" tymi tematami niech zajmą się ludzie po studiach Bo chyba po to się kończy te wyższe uczelnie ?? Aby coś dobrego i praktycznego samemu stworzyć wnieść do życia . Bo droga TWS to ślepa droga. Kiedyś trzeba będzie zawrócić, a to będzie zmarnowany czas i pieniądze o których tak ciągle mówicie.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pitu 2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pitu Pitu 13.03.2019 08:52

Oczywiście, nie mówiąc o tym, że awansują ludzie na stanowiska operator maszyn, nie mając ukończonej zawodówki i pusto w głowie nie mając o niczym pojęcia hahaha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Rozmowa kontrolowana 12.03.2019 21:41

Dawajcie z siebie wszystko eliminujcie nieplanowane i waskie gardla wspolnie pracujemy na dobro firmy poczucie wlascicielstwa bla bla bla a wszystko dla poklepania po ramieniu hahahaha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1234
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zebujace podejscie do Kandydata. Bylem umowiony na rozmowe na 10. O godzinie 8 telefon z potwierdzeniem rozmowy, po 9 telefon, ze rozmowa sie nie odbedzie. I nikt nie poczuwa sie do winy, juz o zwrocie kosztow podrozy do Lodzi nie wspomne. Zenada

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@1234 16.03.2019 17:32

A to dopiero rozmowa dalej jeszcze lepiej. Z managerow ci lepsi odeszli e ich miejsce awansowali ci co inaczej nie mieliby szans, zgrywaja wazniakow

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dreon
 Opinia

Fabryka gillette w lodzi jest umieszczona w lodzkiej specjalnej strefie ekonomicznej. Ma z tego powodu ulgii w swojej dzialalnosci. Czemu kierownictwo nic o tym nie mowi? Czemu nie mamy wiekszych pieniedzy z tego powodu? Czemu mowi sie o oszczednosciach skoro ulgii to oszczednosci dla gillette? Pozdrawiam kierownictwo gillette...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fety
 Opinia
@Dreon 14.03.2019 20:38

Prosimy kierownictwo do odpowiedzi.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Md Shahidur Rahman
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Job Moje sugestie dla Gillette Poland S.A.: Job

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
 Opinia

Jeżeli nudzi cię praca lub mało zarabiasz, możesz się zająć zarabiać przez internet. Wejdź na mój profil instagram: @zarabiajprzyinternecie lub na moją stronę internetową: www.zarabiajprzyinternecie.pl.tl

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
????
 Opinia
@Nowa 13.03.2019 22:59

Chyba nasze biuro w taki sposób dorabia. Wiecznie zarobieni. Laptopy gorące. Tyłki czerwone jak u pawiana he he

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1234
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Bardzo nieprofesjonalne podejście do kandydatów. Byłem umówiony o 10 na rozmowę rekrutacyjną. Tego dnia po godz. 8 telefonicznie potwierdzałem termin rozmowy, po 9 otrzymałem wiadomość, że z powodu braku rekrutera rozmowa się nie odbędzie. To nic, że poniosłem koszty dojazdu do Łodzi na rozmowę, która nie odbyła się z nie mojej winy. "Firma" ma to gdzieś. Żenada

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
brutal
 Opinia

warto zauwazyc ze ostatnio tak szeroko reklamowane nagrody dla pracownikow --POY,bony,nagrody srebrne,zlote ,platynowe i inne nie sa do konca tym czym sie wydaja. nagroda -wyroznienia nie sa bowiem integralna czescia naszego wynagrodzenia.nagrode mozna dostac lub nie.nie mozna zakladac ze skoro 80 % pracownikow dostalo przez pol roku nagrody to jest ok. my tu przychodzimy do pracy by miec przyzwoita pensje--i tyle.nagrody nas nie obchodza bo nie zawsze mozna ja dostac.jezeli firma chce miec zadowolonych pracownikow to niech da duza pensje a nie uznaniowe nagrody. to od pensji sa skladki i inne rzeczy--bony nie wplywaja na to ze duzo niby zarabiamy. rewizja wynagrodzen natomiast kuleje.co roku do pensji dodaja coraz mniej. wyplata za prace to jedno--nagrody to inna sprawa.niech kierownictwo o tym pamieta.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@brutal 08.03.2019 10:13

Pracuj tak aby dostać nagrodę. Byle lamaga, za byle " nadzwyczajne" osiągnięcie - stworzenia Opl, w którym często ktoś pomaga, dostaje sreberko, więc co trzeba robić aby nie dostać? Rozumiem tych co mają wy... , bo to też sposób na życie, ale oni nie mają prawa narzekać, ale Ci co narzekają na pensje i nie dostają nagrody to ... A pensje, no cóż nie są zachodnie, ale jak komuś nie pasuje, to może wyjechać i nie narzekać, tak będzie mieć wspaniale. A jak nie wyjedzie to po prostu ma predyspozycje tylko na pracę w Polsce na swoim stanowisku, więc w czym problem? Tu nie ma kajdanów i łańcuchów, każdy robi to co chce/umie/ma odwagę.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Red
 Opinia
@Były 09.03.2019 19:40

,,byly,, to jak widac totalna korporacyjna wazelina.bedzie pisal opl lub je doradzal byly dostac srebro.totalna zenada.jak chcesz to wyjezdzaj,my chcemy tutaj sie szanowac.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
brutal
 Opinia

na ostatnim spotkaniu SDDS nasz szanowny pan dyrektor pionformowal nas ze firma stoi dobrze jak nigdy dotad.akcje sa po 100$. warto zauwazyc ze prawie wszystkie fabryki gillette sa w krajach gdzie placi sie niewiele. manaus,mexico,lodz,wietnam--place sa duzo nizsze niz np. w stanach. tymczasem produkty zrobione w tych fabrykach sa sprzedawane po normalnych swiatowych cenach. klient za maszynki nie placi mniej bo jest wyprodukowana w polsce. rozumiem wiec zadowolenie szefow PG.akcje ida w gore,produkujemy za darmoszke (lodzka specjalna strefa ekonomiczna ),zysk plynie szerokim strumieniem do akcjonariuszy. a pensje pracownikow ??? niech kazdy sam sobie odpowie.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brutto
 Opinia

Jestem szczęśliwy i zadowolony. Pączki z tofii wróciły do sprzedaży na stołówce. ☺

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Brutto 04.01.2019 00:04

Ale Ja jestem nie zadowolony ! Pączki do kawki powinny być za darmoszkę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ok Ok
 Opinia

Kto idzie na MACHa ? Są jacyś wogole chętni ? Czy z nowu będzie forma "rozwoju" "wyroznienia" dla pracownika W skrócie przymus ! Ps. Pozdrawiam starych zyleciarzy

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
belfegor

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Ok Ok 24.11.2018 03:18

na macha idzie 9 ludzi z female.narazie szukaja 5 chetnych,potem -jak ich nie bedie -to wskazanie do przejscia.oto kandydaci do przejscia--2 liderow,2 mech wtryskarek i mech bamow. z jednorazowek natomiast ma przejsc 40 osob.czy to oznacza likwidacje calej zmiany i przejscie na trzy zmiany--tak to wyglada. w koncu mowili ostatnio ze 3 zmianowka tez cos dostanie za prace w takim sysytemie. poza tym jak sie idzie przez dyspo to nic nie idzie.wszystko wylaczone.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
betrayer

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Ok Ok 24.11.2018 03:18

na te wszystkie przesuniecia,oddelegowania,wylaczenia maja wplyw dwie rzeczy--i nasza firma musi sobie z nimi poradzic. 1.od nowego roku ceny pradu dla odbiorcow przemyslowych znacznie wzrosna.przestajemy wiec byc tacy konkurencyjni. trzeba wiec ciac dalej koszty gdzie sie da. podwyzke cen pradu zalatwil nam pakiet klimatyczny--teraz trza za to placic. zobowiazalismy sie produkowac tanio a tu podwyzka cen pradu.... 2.od nowego roku ukraincy wyjezdzaja do niemiec.angela merkel otwiera dla nich swoj rynek pracy.za euro. wiec oni zamiast tu siedziec,pakuja walizki i jada dalej.za 4 razy lepsza kase. u nas takze ich braknie.nikt chyba nie mysli ze zostana za stawki posrednikow pracy--manpower. tak wiec widac wyraznie ze u nas moze byc roznie z produkcja.poza tym nasi na gorze zobowiazali sie ze MACH u nas wypali i zrobia wszystko by tak bylo.stad przesuniecia i inne oddelegowania i wylaczenia.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ok Ok
 Opinia
@Ok Ok 24.11.2018 03:18

Widać że chętnych nie potrzebują. Na tą chwilę tylko same "wyróżnienia" Fabryka* z wyboru. *czyt. dział

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
priest
 Opinia
@Ok Ok 08.01.2019 16:14

nasza firma potrzebuje chetnych i to bardzo mocno.w tym celu zamiescili artykul sponsorowany na nasze miasto pl. w tym artykule nasze szanowne panie agnieszki z HR reklamuja nasz zaklad jak sie da. ze troche za bardzo podkoloryzowuja obraz?? co tam--najwazniejsze aby nowi pracownicy przyszli do pracy w super fabryce. widac ze dotychczasowe metody rekrutacji nie przynosza owocow takich jak trzeba.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taka taka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ok Ok 24.11.2018 03:18

Odpuść siebie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taka taka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Taka taka 15.02.2019 21:35

Priest Takich jak trzeba? To chyba takich (usunięte przez administratora) jak ty. Fabryka sie tak promuje ,bo nikt bie chce pracować. Ukraina odjedzie i zostanie Gillette w czarnej (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Self
 Opinia
@Taka taka 15.02.2019 22:04

Posiadacz nicka ,,taka taka,, to prawdziwy frustrat.pewnie pomineli go w awansie na e2 i dlatego tak docina...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ok Ok 24.11.2018 03:18

Rozważyłbym propozycję przejścia, ale nie wiem co tam dają za darmoszkę. Te ich bluzy są nawet ciekawe. Dobre na ryby i na grzyby ☺

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stephen Hawking
 Opinia

Witajcie Mam takie pytanie. Jeżeli na świecie jest przykładowo 200 maszyn BAM i wszystkie teoretycznie są identyczne. To 1. Czy czynności CILowskie operatorzy mają takie same ? 2. Czy czynności z kart E3 są takie same ? 3. Czy operator pisze analizy do powtarzających się problemów ? Dzięki za odpowiedź

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
booster
 Opinia
@Stephen Hawking 05.12.2018 17:54

ja tez mam inne pytanie czy w planie oszczednosci ktore nasza firma robi co roku--slynne 1-5-10,--umieszcza w tabelce oszczednosci--ulgi jakie przysluguja firmie gdy firma jest umieszczona w Lodzkiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej? fabryka gillette jest umieszczona w takiej strefie. nigdy --na zadnym zebraniu nie powiedzieli o tym wprost. a przeciez w statucie LODZKIEJ Strefy ekonomicznej stoi jak wol ze ulgi takie przysluguja podmiotom tu zarejestrowanym. robimy rozne rzeczy by osiagac oszczednosci--niedlugo ledy zamienimy na swiece, ale o tym ze mamy ulgi ,od szefow gillette nigdy nie uslyszalem, ze sa brane pod uwage. firmy ktore NIE dzialaja w strefie ekonomicznej nic nie przysluguje--oni prowadza prawdziwy biznes. natomiast firmy ktore maja oferowana pomoc (jak gillette )--niech w poczuciu przyzwoitosci--nie mowia ze prowadza biznes.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mały Nick
 Opinia
@booster 06.12.2018 21:37

I Ja mam pytanie. Firma ciągle mówi o oszczędnościach, stratach, zaangażowaniu itd. Dlaczego nie chwali się zyskami ? Jak to się przekładają te działania na zysk. Bo np. zatrudnianie nie kompetentnych osób na stanowiska nie nazwałbym dobrą inwestycją w rozwój firmy. Aaa... I jeszcze jedno Hasło ze stołówki "Cały Świat tonie w plastiku" nie jest zbyt trafne Ps. Ile dziennie ton granulatu schodzi z silosow na produkcję ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Self
 Opinia
@booster 06.12.2018 21:37

Ciekawe czy porusza ta sprawe na najblizszym sdds.w sumie byloby to uczciwe

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Stephen Hawking 05.12.2018 17:54

Nie intetesuj się.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NIE dla ankiety
 Opinia

Ankieta jest aninimowa i dobrowolna. Hahaha Link do ankiety zostanie wysłany na pocztę @ Ps. Nie ważne jak wypadnie. Ważne kto liczy "głosy". Ankiecie mówię stanowcze NIE !

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Filip
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@NIE dla ankiety 20.02.2019 20:31

Dokładnie Ta ankieta nic nie daje. Tylko pogarsza/utrudnia nam pracę w firmie. Dzięki Ja nie idę.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@NIE dla ankiety 20.02.2019 20:31

Ankieta jest ok. Zawsze z niej coś wyniosę jakiś baton, długopis, napój Za darmoszkę ☺

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Gillette Poland S.A. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej