P&G
3 87 115 5 1

Opinie o P&G

Filtruj opinie po kryteriach:

Anonim
 Opinia

Brakuje ludzi do pracy w Magazynie który jest w Sochaczewie,firma robi jakies chore testy które trzeba przejść a przeciez operator wózka widłowego to nie dyrektor to po co takie testy robić,potem się dziwią,że nie ma komu robić

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@Anonim 05.06.2019 01:50

Faktycznie - P&G poszukuje aktualnie Operatorów wózka widłowego w Sochaczewie. Ogłoszenia widnieją na portalu pracuj.pl. I trzeba powiedzieć, iż są w stanie zaoferować super warunki, bo chociażby: konkurencyjne wynagrodzenie, bogaty pakiet socjalny (m.in. prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do posiłków) czy też pakiet sportowy. Wspomniałeś jednak o testach, jakie trzeba przejść. Powiesz nam coś więcej na ten temat? Zachęcam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
flan
 Opinia

Czytając tutejsze opinie postanowiłem aplikować na stanowiska junior planning specialist. Wypełniłem kilka stron danych + assesment test, w którym podobno "każda odpowiedź jest dobra". Znam komunikatywnie angielski, mam mgr z logistyki i pierwsze doświadczenie w pracy korporacji. Nawet nie dostałem zaproszenia na rozmowę, od razu systemowy mail odmowny, abym probówal w przyszłości. Ciekaw jestem co to za elitarni kandydaci się teraz zgłaszają na pęczki, że człowiek nawet na rozmowę zaproszenia nie dostał. Z opinii powyżej wynikało, że jest zgoła inaczej:)

Pomocna?
Tak44Nie
Anna
 Opinia
@flan 15.05.2017 22:10

Te same oferty wiszą od kilku miesięcy. Czy firma naprawdę rekrutuje?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stażysta od czerwca
 Opinia
@flan 15.05.2017 22:10

Komunikatywna znajomość języka? To za mało. Angielski co najmniej na poziomie C1. Wiem, bo właśnie się dostałem na podobne stanowisko.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Konrad
 Opinia
@Stażysta od czerwca 25.05.2018 16:45

Tak teraz to najlepiej C3 albo D1.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lonoise
 Opinia
@Anna 30.06.2017 09:10

Biorąc pod uwagę, ze w biurze pracuje blisko tysiąc osób a proces odsiewa dość dużo osób to zawsze będą rekrutować :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roki
 Opinia
@flan 15.05.2017 22:10

Się ciesz że nie zostałeś zaproszony. Ta firma to porażka. No chyba że jesteś lizusem, kablarzem i lubisz aby tobą poniewierano.

Pomocna?
Tak3Nie
Stażysta
 Opinia
@Konrad 18.08.2018 15:32

Musisz potrafić prowadzić biznes po angielsku, to wszystko

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@Stażysta 24.11.2018 20:54

Skoro już zechciałeś wziąć czynny udział w dyskusji, to byłoby naprawdę świetnie, jakbyś napisał nam trochę więcej. Wnioskuję po Twoim nicku, że jesteś stażystą w firmie P&G. Czy zatem po odbyciu stażu osoby, które się sprawdzą, mają szansę na zatrudnienie w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
liro
 Opinia
@flan 15.05.2017 22:10

oral b -pm stomatologiczny. rekrutacja prowadzona przez pania z malopolski i zalosnego lysego pana-zenada. Podpada pod oficjalna skarge do centralki firmy. Brak szacunku do ludzi, drwiny z kandydatow, branie pod włos. Pytania komiczne i próbujace upodlić kandydata. Tak sie zastanawiam nad skarga, ktos dolaczy?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
liroy
 Opinia
@Konrad 18.08.2018 15:32

głupiego, że tak powiem gadanie. Ja gdy mialem b2 uslyszalem, ze nie ma c. Gdy zrobilem po 2 latach c2 okazalo sie, ze jestem overqualified i moze wole stanowsiko brand managera a nie ph. Zenada i znajomki...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@liroy 27.11.2018 14:05

Mimo swoich niepowodzeń w firmie P&G, nie powinieneś tutaj wyrażać się w nieprzychylny sposób o innych osobach z nią związanych. Odsyłam Cię do regulaminu serwisu Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Orientujesz się może, czy nadal trwa tam rekrutacja?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@flan 15.05.2017 22:10

Najwidoczniej nie udalo ci sie przejsc testu psychologicznego i twoj profil nie pasowal do profilu kandydata. Smiesza mnie te komentarze o bezplatnych nadgodzinach, brak worklife balance i malej kasie. Chyba pracujemy w innych firmach :)

Pomocna?
TakNie
Ozzy
 Opinia

Czy firma aktualnie poszukuje kogoś na stanowisko elektronika/mechatronika? Ukończyłem studia inżynierskie na kierunku mechatronika i niedługo kończę studia magisterskie na kierunku elektronika, w związku z powyższym powoli zaczynam się rozglądać za pracą... Pytanie, czy trwa jakaś rekrutacja na stanowiska związane z moim wykształceniem? Na jakie zarobki można liczyć na początek pracy i po kilku przepracowanych latach? Czy ogólnie warto starać się o pracę w firmie?

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia
@Ozzy 21.05.2019 17:53

P&G jest największą firmą FMCG na świecie istniejącą od ponad 180 lat. Posiada jedne z najbardziej znanych marek takie jak Gillette, Old Spice, Pantene, Oral-B, Pampers, Always, Lenor czy Vizir, używane przez miliardy konsumentów na całym świecie. Dlatego chyba warto byłoby tam pracować. I masz niebywałe szczęście, ponieważ P&G szuka kogoś na stanowisko Elektronika - mechatronika. Ogłoszenie widnieje na bardzo znanym portalu z ofertami pracy - bez problemu powinieneś je znaleźć. Zdecydujesz się na aplikowanie? Nie zapomnij nas później poinformować, co zrobiłeś.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
spr
 Opinia

WItam. Aplikowałem na stanowisko planning specialist wraz ze znajomym. I-wysłanie CV (są zainteresowani). II-assesment (zaliczony). III-reasoning test (passed). IV- I. Interview (ja-przeszedłem; znajomy-padł) /otrzymał jedynie e-mail z podziękowaniem etc. V- II. Interview (komedia!) - przeprowadzona rozmowa była paradoksalna. /do tego za chwilę... Cieszyłem się, że przeszedłem poszczególne etapy kandydując na dane stanowisko. jak sie okazalo nie tylko ja aplikowałem, ale i cała armia zainteresowanych. No cóz-trzeba się wyróznić z tłumu. Pierwsze etapy aż do reasoning testu były obiecujące-są mną zaintereswoani, podoba się im CV (nie wymagają dużo co podały pewne portale oferujące pracę), myślę logicznie, jest stres - czyli norma. Pierwsza rozmowa odbyła się o ustalonej porze (nie do końca z osobą , z która byłem umowiony-ale cóż). Rozmowa po angielsku. Pyatnia dot. mojej osoby, co lubie, gdzie pracuje, z czym się wiaze stanowisko moje, co robie w danej firmie, za co jestem odpowiedzialny, czy mialem trudne sytuacje w ktrych wymagana byla szybka decyzja, czy wpadlem na jakis genialny pomyl i tez taki ktory poparl moj szef....etc. całość trwala okolo 45 min. Nie powiem że bylo łatwo, nie bylo opcji zebym nieodpowiedzial na jakies pytanie, staralem sie nie stresowac. Rozmawialismy, bylo wesolo, czuc sie mozna bylo komfortowo. w ciagu dwoch dni dostalem odp i przyjeto mnie na druga rozmowe. :) podobam sie. -juz blisko...tak sie wydawalo. FINAL INTERVIEW - b. sztywno. rozmowa trwala okolo godziny. Standard-po angielsku. Wypytujacy byli oschli. Patrzyli z pogarda i zastanawiali sie co tu robie. ich grymasy na twarzy byly wyrazne i niczego nie ukrywali. Pytali czemu aplikowalem na dane stanowisko skoro nie mam wymaganego doswiadczenia w logistyce. /-wtf?! moja wina ze zaaplkiowalem i przeszedlem pomyslnie poprzednie etapy. Zmarnowałem swój cenny czas, stres, nerwy, a tu taki NIEPROFESJONALIZM! Nie wiem ile maja rekrutacji dziennie, ale to zeby nie spojrzec uprzednio do CV osoby ktora sie bedzie rekrutowalo i robic krzywe miny i miec pretensje o to ze nie ma sie doswiadczenia z "tego i owego", skad sie wzialem, co tu robie ma sie nazywac rekrutacja?! Ludzie! Idziecie na dane stanowisko, majac nadzieje ze jest ok a tu nagle na koniec daja Ci znac ze nie ma sensu z Toba rozmowa. P&G - ogarnijcie sie. Nie marnujcie Naszego czasu. Ostatnia rozmowa byla wrecz beznadziejna. W gorszy sposob nigdy mnie tak nie potraktowano. czulem sie okropnie i wiedzialem ze rozmowa nie bedzie miala sensu. Dziwny system HR. Chyba brak miedzy nimi komunikacji. NIE POLECAM!

Pomocna?
Tak36Nie
pl
 Opinia
@spr 16.09.2015 23:25

Miałam podobne doświadczenia. Rekrutowałam się do sales. Podczas ostatniej rozmowy menedżerowie zaczęli mi zarzucać, że nie powinnam tutaj być, marnuję ich czas, właściwie to jestem tu 'awansem', bo oni szukają kogoś starszego (spełniałam twarde kryteria ogłoszenia). Było bardzo nieprzyjemnie, rekruterzy byli natarczywi, wręcz opryskliwi. Dodatkowy problem rekrutacji, to bardzo długie oczekiwanie na pierwszy kontakt i umówienie rozmowy. Raz zrezygnowałam z rekrutacji, bo zdążyłam otrzymać 3 inne oferty od równie dobrych firm, a pani HR z P&G dopiero zaproponowała datę pierwszego spotkania.

Pomocna?
Tak1Nie
polka

Zweryfikowany użytkownik

Nazwa działu: Finanse
 Rekomendacja

Witam, z polecenia znajomej, mój mąż, który nie jest Polakiem aplikował internetowo na stanowisko planning manager. Rozwiązał też ten test na IQ i minęło około 2tyg, i nie ma jeszcze żadnej odpowiedzi zwrotnej. Czy ktoś kto przeszedł rekrutacje mógłby powiedzieć ile trwa oczekiwanie na pozytywną odpowiedź, i czy jeśli minęło tyle czasu to czy poprostu nie są zainteresowani współpracą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pyzdra
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@polka 22.02.2019 05:02

Do mnie dzwonili coś koło 20tego. Rozmowa po ang. pytanie m.in o oczekiwania finansowe i taka luźna rozmowa po angielsku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tempy pracownik
 Opinia

Zapraszam do firmy! Polecam! Dobre zarobki ! Szacunek! Dicenienie! Na 25 lecie dostalem 600 pln brutto! Polecam wszystkim! Jestem szczesliwy pracujac na 3 zmiany 7 dni w tygodniu! 1 weckeend na miesiac zabity po po nocnej zmianie! Zero życia z rodzina i znajomymi ktorych nie ma ! Bo praca na to nie pozwala!zero kontaktu z dziecmi! (usunięte przez administratora) z takim zyciem!

Pomocna?
Tak6Nie
1
Tempy pracownik 2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tempy pracownik 11.02.2019 18:35

Też tu pracuję ponad 20 lat i wystarczy.Przy pierwszej okazji(pakiety) uciekam do normalnego życia.Wystarczy że dzieci wychowały się praktycznie bez ojca ,żona prawie samotna a ja wrak człowieka.Bez znajomych z jedną niedzielą wolną w miesiącu. Pieniądze to nie wszystko (teraz to już nie jest taka rewelacja jak 10 czy 15 lat temu). Pracuje się po to żeby żyć a nie odwrotnie.Ludzie tu pracują bardzo ciężko a sam system był do zaakceptowania 15 lat temu,obecnie większość ludzi ma wolne wszystkie niedziele .Wielu ludziom w soboty nie chce się pracować ,nie wspomnę o zabójczych dla organizmu nie przespanych nocach.To wszystko było dobre ale 15 lat temu ,teraz to jest rujnowanie rodziny i swojego zdrowia. Ale szanuję tych którzy chcą tu pracować do emerytury ,albo to polubili,albo mają kredyty albo nie pamiętają już normalnego życia .Ja stwierdziłem że czas na zmianę ,trzeba trochę normalnie pożyć.Dość zarzynania na nockach w soboty i niedziele

Pomocna?
Tak8Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Nie przeszłam testów psychologicznych a raczej jak ja bym to nazwała test na polaka niewolnika. Już wcześniej wypełniałam testy psychologiczne w innych firmach (zarowno w Polsce jak i za granicą) i ten w P&G ma nie wiele wspólnego z tego typu testem. Po takich pytaniach to i ja rowniez nie jestem zaiteresowana. Mianowiecie, do najciekawszych pytań zaliczam to w którym pytano czy ważny jest dla mnie work-life balance, czy nie stanowi dla mnie problemu praca po godzinach i czy wysokie wynagrodzenie w pierszych latach pracy jest dla mnie ważne. Większość pytań,które prawo zabrania zadawać na rozmowie kwalifikacyjnej jest w dość nieporadny sposób przemycone w teście "psychologicznym". To jest nie do pomyślenia,aby w jakimś kraju w Europie Zach. (gdzie mieszkałam dość długą cześć swojego zycia)zadano takie pytanie. Dodadam także,ze na wstepie testu należy osobno zdeklarować język i kraj, w którym zamierza się pracować,toteż wnioskuję,że kazdy kraj ma swój "test". Liczę się z tym,że ktoś powie,to wracaj skąd wróciłaś jeśli Polska Ci się nie podoba, i tu zaskocze,że tak też właśnie uczyniłam i serdecznie zachęcam wykształcone osoby do zrobienia tego samego. Mnie do powrotu skłoniła chęć pomieszkania jakiś czas w Polsce i pozwiedzania tego pięknego kraju,niemniej stan rynku pracy jest opłakany. Brak info.o wynagrodzeniu w ofertach, rozciągnięte w czasie rekrutacje,testy - przerost formy nad trescią i można tak dalej wyliczać. Pracowałam w IT w branzy FMCG i za granicą nie mam problemu ze znalezieniem dobrej pracy, a w Polsce pomimo dużego popytu na pracowników w tej branży, o pracę z godziwym wynagrodzeniem jest trudno. Mam wrazenie ze liczy się kto zaproponuje niższe. Jeszcze raz zachęcam wykształcone osoby,które nie mają jakiś większych zoobowiazań w Polsce do emigracji. Nie dajcie się omamić propagandzie bo rożnica w standardach na niemal każdej płaszczyźnie życia jest miażdżąca.Szkoda,zycia na nerwy i użeranie się :) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@Xyz 29.10.2018 07:27

@Xyz Twój komentarz jest na tyle merytoryczny, że na pewno pomoże osobom, które zastanawiają się, czy aplikować do P&G. Skupiasz się jedynie na aspekcie wynagrodzenia, co jest oczywiście bardzo ważne. Ale z chęcią poznalibyśmy jakieś inne szczegóły, związane z warunkami zatrudnienia w tym miejscu. Jaki rodzaj umowy Ci proponowano?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Zuzanna 29.10.2018 12:42

Zuzanno,nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Komentarz absolutnie nie skupia się na kwestiach wynagrodzenia w kontekscie P&G-skąd ten wniosek?Główny zarzut to pytania zawarte w teście psychologicznym,które w mojej opini są delikatnie mówiąc niestosowne. Jaki jest cel pracodawcy w pytaniu kandydata czy work-life balance jest ważny,w jakim kraju kandydat mieszkał najdłużej,bądź czy pracownik jest gotowy do pracy po godzinach? Czego oczekuje taki pracodawca? Niby jak odpowiedzieć na takie pytania...Zawsze marzyłam o pracy po godzinach i wcale nie zalerzy mi na work-life balance, bo jestem nowoczesnym singlem, który przyjechał do warszawy ze wsi X, głodnym sukcesu i nowych wyzwań ;) Taki profil kandydata (czyt.niewolnika) doskonale wpisze się w te standardy

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@M 29.10.2018 22:17

@M A zatem bardzo przepraszam - musiałam źle zinterpretować Twój komentarz. Owszem, te pytania mogą wydawać się niestosowne, ale może pracodawca ma powody, żeby zadać właśnie takie. A o jakie stanowisko konkretnie ubiegałaś się w firmie P&G?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ala
 Opinia
@Zuzanna 04.11.2018 13:19

Najlepszym pytaniem, wg mnie oczywiście, było: co zrobisz jeśli zobaczysz, że Twój przełożony kradnie z bufetu jedzenie. W proponowanych odpowiedziach była opcja: zapłacisz za niego, nie mówiąc o tym nikomu.

Pomocna?
Tak2Nie
Zuzanna
 Opinia
@Ala 17.12.2018 14:36

I Ty - podobnie jak użytkownik @M - masz jakieś konkretne wspomnienia związane z testem psychologicznym w firmie P&G. Może zdradzisz Nam, na jakie stanowisko tam aplikowałaś? Chcę Ci przypomnieć, że treści zawarte w Twoich komentarzach, o ile będą zgodne z tematem, mogą przyczynić się do pomocy innym osobom. Dlatego też bardzo zachęcam Cię do dalszej dyskusji o tym pracodawcy. Może powiesz nam coś konkretnego na temat warunków zatrudnienia w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

P&G to jedna z największych globalnych firm FMCG. Nic zatem dziwnego, że planują powiększyć swój zespół, zatrudniając nowych pracowników. Na jednym z ważniejszych portali z ofertami pracy widziałam, iż w chwili obecnej potrzebują między innymi Operatora Wózka Widłowego, IT Managera, Junior Planning Managera, czy Transport Plannera. Czy ktoś z Was ostatnio aplikował i wie, jak przebiega cały ten proces?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Pracodawcy nie wypłacają za zwolnienia lekarskie, kombinują przedłużają I robią na złość! Nie polecam nie zatrudniajcie się tam ! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknąć sklepy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
 Opinia

Są nie terminowi uważają kierowców za smieci

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
monnn
 Opinia
@Daniel 20.09.2018 14:03

poszukuje kontaktu do marektingu , znasz moze kogos?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@monnn 08.11.2018 10:37

Ciekawe jest to, do czego jest Ci potrzebny kontakt akurat do działu marketingu firmy P&G. Chciałbyś tam aplikować, czy chodzi o coś zupełnie innego? Tu masz do nich "ogólny" kontakt: http://www.tix.com.pl/pl_PL/kontakt.shtml Napisz i po prostu dopytaj. Powodzenia!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Daniel A zatem nie jest to miłe, współczuję Ci. Jak przejawia się owa niechęć Waszym względem? @Alek Dobrze, że firma P&G w ogóle poinformowała Cię o wynikach rekrutacji. Rozpoczynasz z nimi współpracę, czy nie? Może jeszcze podzielisz się z nami tym, jak wyglądał cały proces rekrutacyjny? @Leszek Zapewne masz trochę racji. Jesteś jakoś powiązany z tym pracodawcą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Vienna
 Opinia

Niestety po dwóch tygodniach zabawy z PG, po ostatnim spotkaniu, które moim zdaniem poszło gładko, dostałąm odpowiedź odmowną. Tutaj nie można być pewnym czy człowiek się załapie do samego końca. Szło naprawde gładko a tu taki surprise. Cóż... życzę powodzenia innym. Ja już zdecydowanie nie będę próbować bo straciłam na tę rekrutację zdecydowanie za dużo czasu.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alek
 Opinia
@Vienna 31.08.2016 13:19

Przynajmniej dali odpowiedź... Mnie na dwóch rozmowach przekonywali, że w ciągu dwóch tygodni się odezwą. Powiem tyle, że na ostatniej rozmowie byłem miesiąc temu.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leszek
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale jak ktoś chce pracować i dobrze to robi to jestem przekonany, że będzie zadowolony.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lonoise
 Opinia

Gwoli uściślenia. W Wawie jest kilka działów i dwie siedziby Proctera. Zabraniecka i PSC na Mordorze. Sam od czterech lat pracuje na Mordorze. Różne opinie wynikają stad, ze każda placówka ma swoją kulturę i jest prowadzona niezależnie. Na temat Zabranieckiej się nie wypowiem. Natomiast jeśli chodzi o PSC. to atmosfera jest naprawdę dobra. Podwyżki i awanse są mocno związane z wkładem w prace i nie chodzi tu o godziny. Przez kilkanaście lat pracowałem w bardzo wielu firmach i w końcu trafiłem do firmy, w której myśle o pracy do emerytury. Notka: Nie jestem pracownikiem HR ani szczebla kierowniczego.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Jaca Wysuwasz bardzo odważne, a może i pochopne wnioski. Dlaczego tak uważasz? Myślę, że powinieneś jakoś uzasadnić swoje zdanie. Sam jesteś pracownikiem w P&G? Jednocześnie przypominam, że na forum zabronione jest obrażanie jego użytkowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Nie polecam tworu zwanego P&G. Największe skupisko oszołomów z jakim miałem do czynienia, a z kilkoma już miałem. Ta korporacyjka pożera samą siebie i już długo nie pociągnie. Pozdrawiam wszystkich oszołomów z P&G.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bibi
 Opinia
@Były pracownik 07.07.2018 14:01

co utrącili Cię, kto właściwie jest oszołomem.... może lepiej nic nie mówić - przemyśl to....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaca
 Opinia
@bibi 11.07.2018 11:31

Prawda jest taka że większość pracowników tej firmy to nieudacznicy życiowi którym ta firma uratowała życie. Za garść srebrników robią z siebie pajaców i jak kolega wyżej wspomniał - oszołomów.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Były pracownik To bardzo dobrze, że zechciałeś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami o P&G. Jak długo i na jakim stanowisku tam pracowałeś? Dlaczego właściwie nie polecasz tam pracy? Twoja wypowiedź nie daje jednoznacznej odpowiedzi. @Kris Skoro jesteś już długoletnim pracownikiem w wyżej wspomnianej firmie, to może napisałbyś coś o warunkach pracy, jakie oferuje?

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bipolar
 Opinia

Czytając te opinię nie wierzę, że opiniujący i ja pracujemy w tym samym miejscu. PG bardzo dba o pracownika, atmosfera w pracy jest fantastyczna, 99% ludzi których znam (a pracuje tam ok 700 osób) to pozytywni ludzie, z którymi łatwo się integrować, wychodzić na miasto czy wyjeżdżać razem na weekend. Co do podwyżek sprawa jest prosta - jeżli ktoś się stara a nie obija firma to docenia i podwyżka idzie w kilkadziesiąt %. Jesli ktoś ma gdzies albo mu się nie chce, to logiczne, ze podwyżki nie ma albo jest słaba. PG to nie firma w której czy się stoi czy leży... To nie typowa Polska firma gdzie cię pilnują czy siedzisz w robocie 8,5 godziny in każą podbijać kartę. Mówię o PSC, nie wiem co dzieje sie na fabrykach na Zabranieckiej czy Siennej osobiście, ale znam ludzi tam pracujących, którzy nie narzekają a wręcz przeciwnie - bardzo sobie chwalą PG.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia

Już się stała (usunięte przez administratora). Zabraniecką radzę omijać szerokim łukiem. Bardzo szeroooookim.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kris
 Opinia
@Ania 12.02.2018 15:56

@Ania skąd masz takie informacje? jestem tam juz kilkanaście lat i czytam ze zdziwieniem, skrzywdził Cie tam ktoś///

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Zainteresowany Oczywiście, firma P&G prowadzi obecnie rekrutację. Na jednym z najbardziej znanych portali z ofertami pracy widziałam, że poszukują między innymi Junior Planning Managera czy Sales Specialist. A jakie stanowisko Cię interesuje? @:( @Marta_31 Rozumiem Wasze rozżalenie. Firma P&G jest dosyć rozchwytywana i na pewno dużo osób tam aplikuje - to zapewne dlatego dział HR ma dużo pracy. Może warto spróbować jeszcze raz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta_31
 Opinia

lepiej unikac tej firmy i dzialu HR, gdyz wiem od wielu moich znajomych ze nie odpowiadaja na CV, calkowity brak kultury organizacyjnej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Doradca Personalny
 Opinia

Bardzo nie PROFESJONALNA firma, ktora nie odpowiada na zgloszenia wielu pracownikow, lepiej nie tracic czasu i unikac ich z daleka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:(
 Opinia

Z działem HR skontaktować się jest trudniej niż z prezydentem. Z systemu aplikacyjnego dowiedziałam się, że zostałam zaproszona na reasoning test do Warszawy. Niby była informacja, że w nagłych przypadkach jest możliwość zmiany terminu, ale wysłanie odpowiedzi zwrotnej działowi HR okazało się być niemożliwe. Domyślam się, że to wina systemu (albo mojej poczty), że nie doszedł do mnie ani jeden mail od P&G (nie, w innych folderach też nie było). Niemniej jednak, fakt jest taki, że wyleciałam z rekrutacji wyłącznie przez uniemożliwiony kontakt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

Czy macie jakiś powód, że tak rzadko tu zaglądacie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś oferty pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@RM93, bardzo dokładnie przedstawiłaś proces rekrutacyjny w P&G. Wymagał on od Ciebie sporo czasu i zaangażowania. Niestety nie współpracujesz z tym pracodawcą. Jednak Twój wpis jest ważnym źródłem informacji dla osób, które będą brały udział w rekrutacji prowadzonej przez P&G.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Czy to ta firma od proszków do prania?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Ania, nie masz racji. Nie współpracuję z P&G. Jestem pracownikiem gowork.pl i pełnię funkcję moderatora tego forum i staram się nakierowywać dyskusję w taki sposób, aby pojawiały się w tym miejscu takie informację dotyczące P&G, które będą ważne dla osób, które chciałyby się zatrudnić w tej firmie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol z P&G
 Opinia

Właśnie zakończyłem długą współpracę z P&G. To co zrobiono z tą firmą zakrawa na pomstę do nieba. Nie wróżę świetlanej przyszłości tej firmie w Polsce. No ale tak to już jest jak się polaki-cebulaki zabiorą za rządzenie. Fabryka na Zabranieckiej to (usunięte przez administratora) które się powiększa z roku na rok. Nikt nad tym bagnem już nie panuje a uśmiechnięte panie, co jakiś czas serwują kolejną porcję informacji o wielkich sukcesach (których nie ma), wspaniałych pomysłach na przyszłość (czyli następnych idiotyzmach rodem z Monty Pythona) i wielu innych rzeczach o których wstyd mówić nawet znajomym bo można zostać uznanym za idiotę. Pozdrawiam wszystkich napędzających kierat na Zabranieckiej.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

Najświeższe wpisy odnoszą się do Waszej pracy w produkcyjnym obszarze P&G. Jest to zapewne to trzon tej firmy. Jednak dla zrównoważenia informacji na tym forum, zachęcam osoby zatrudnione na stanowiskach biurowych w tej firmie o pozostawienie opinii na temat ich wrażeń z pełnienia swoich obowiązków u tego pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia
@Zuzanna 02.03.2018 11:13

Zuzanno, to że jesteś pracownikiem tej firmy to widać na pierwszy rzut oka. Domyślam się że dobrze ci płacą za marne próby poprawiania wizerunku Cyrku zwanego Procter&Gamble. Mam rację ?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa 71
 Opinia

Witam, Mój mąż pracował w firmie 15 lat. Ponieważ pracował w niej jako technik był narażony na duży hałas ok. 80 dcb. Oczywiście nosił uniwersalne ochronniki, które firma zapewniała, ale to była za mała ochrona i mąż stracił słuch. Poprosił pracodawcę o przeniesienie na inne stanowisko pracy bezhałasowe- w końcu pracuje tam 700 pracowników- to takowe powinno się znależć dla męza. Niedosłuch wyszedł przy kolejnym badaniu medycyny pracy, ale mąż nadał sobie stopień niepełnosprawności, dzięki któremu nabył pewne przywilej. Niestety zamiast przywilei i przeniesienia na inne, bezhałasowe stanowisko pracy po 15 latach ciężkiej zmianowej pracy otrzymał WYPOWIEDZENIE UMOWY. Sami oceńcie czy Procter & Gamble jest dobrym pracodawcą. Jest beznadziejny. Nie respektuje praw człowieka, praw osób niepełnosprawnych, wyciska człowieka jak cytryne a później daje kopa w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o P&G - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej