Dostałem ofertę pracy z tej firmy i na początku długo, a nawet bardzo długo się zastanawiałem bo dużo się słyszy i czyta o tego rodzaju "sprzedawcach". Sprawdziłem sobie dokładnie firmę oraz ofertę jaką mają, podszywając się pod klienta, i okazało się że jest ona bardziej niż ok. Postanowiłem spróbować bo przecież "do odważnych świat należy". Początki nie były łatwe, ponieważ ich styl pracy wydawał mi się czasami katorżniczy, a rynek całkowicie dla mnie nowy. Jednakże po bardzo trudnym początku, w momencie gdy pojawiła się pierwsza sprzedaż, potem następna i następna, okazało się, że moje obawy były w większości bezzasadne. Przede wszystkim liczy się to, że ne muszę się chować przed klientami, tylko dzwonią do mnie, dziękuję i jeszcze dają polecenia. Na pewno nie jest to praca dla osób, które czekają aż coś się wydarzy, tylko dla takich które cały czas lubią szukać a przede wszystkim ciężko pracować. Jednakże za ciężką pracę zgadza się stan konta, a to jest dla mnie najważniejsze.
Polecam bo jest to w miarę nowa branża, w której można jeszcze zarobić, a poza tym nie bazują na jednorazowej sprzedaży i ważny jest dla nich klient a nie przede wszystkim zarobek.