Fortum Marketing And Sales Polska

• Dziewięć Włók
  • Wiślina
  • Mokry Dwór
  • Radunica
Gdańsk - Fortum Energia S.A.
Warszawa - Fortum Sprzedaż Sp. z o.o.
Wrocław - Fortum Power And Heat Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Fortum Marketing And Sales Polska S.A.

Opinie o Fortum Marketing And Sales Polska Gdańsk

Nie przegap nowości o Fortum Marketing And Sales Polska S.A.!

Walnięty Wincenty

02.10.2017 14:54

Mi tam sie tu podoba. Kasa tak jak piszą tu inni - bardzo fajna. Oprócz tego dogodne godziny prace, przełożeni spoko. Praca dla ludzi, którzy lubią prcować, a nie się obijać..
rafa

02.10.2017 14:30

Robota jak robota. Nie ma co narzekać. Jak ktoś zakasze rękawy i weźmie się do roboty to stratny nie będzie. Umowa dobra, mogę polecić.
Król

30.09.2017 23:29

Witam , jestem byłym managerem w tej firmie , pieniądze zawsze na czas i prowizje zgodnie z plikami .. jak ktoś przychodzi dla podstawy to będzie tu wylewał żale .. lidzie weźcie się do roboty bo siedząc tu tracicie czas .. anonimowi hejterzy
Hilton

02.10.2017 13:46

Ciekawe czy to ten manager o którym myślę :D Ale w pełni się z tym zgodzę. Ja wyrabiam sobie baaardzo dobrą prowizję więc mi tu jak najbardziej dobrze. Mówię Wam, jak umiecie sprzedawać --> DOBRZE TU ZAROBICIE
Szalona

03.10.2017 08:55

Oooj to chyba właśnie ten! Najlepszy manago ever! Pozdrawiam, bo dzięki Tobie to była pierwsza praca, którą naprawdę lubiłam.
lion

29.09.2017 15:21

Pracuje mi się tutaj okej. Trochę się bałem na początku w takiej branży pracować, ale raczej pozytywnie się zaskoczyłem. Wypłaty terminowe, kontakt z klientem nie ejst taki straszny, ludzie spoko.
Patryk

28.09.2017 15:56

Dwójka moich znajomych pracuje w fortum i mówią, ze super :D Kasa spływa terminowo i do tego dobra! Właśnie się zastanawiam czy się ze swojej nie zwolnić i nie przejść do fortum.....
igor

28.09.2017 15:25

Ta firma jest O.K. Pracowałem tutaj, sporo się nauczyłem, ale wiadomo, czasem coś trzeba zmienić w życiu. Ogólnie kasa była dobra, nie było presji i stresu. Dobrze to wspominam.
Prawda

28.09.2017 15:34

Jestem tego samego zdania. Nic dodać nic ująć. Polecam fortum w charakterze pracodawcy, są uczciwi i w porządku odnoszą sie do swoich pracowników.
oxy

28.09.2017 14:31

Praca jak praca, pieniądze standardowe jak na tą branżę. Za to atmosfera jest wesoła :) nie wszyscy się lubią, ale większość jest zgrana i przyjemnie przychodzi się do pracy ze świadomością, że ma się tam dobrych znajomych i jest się do kogo odezwać
'97

28.09.2017 12:59

Mi się w tej firmie całkiem podoba. Nie narzekam. To moją pierwsza praca więc jak na początek fajnie trafiłem i mam spoko kase.
czika

28.09.2017 09:16

Hej, pracowałąm w fortum, niestety rozstałam się z nimi niedawno. Po prostu poszłam dalej :) Ale bardzo dobrze mi się pracowało w tej firmie. Poznałam super ludzi, bardzo dużo się nauczyłam. Dziękuję wszystkim pracownikom i przełożonym za ten miły czas :)))
Olek

27.09.2017 16:13

Mi się pracuje w fortum bardzo dobrze, wyplaty ok, mili ludzie, ostatnio nawet nie było problemu z urlopem. POLECAM I POZDRAWIAM.
Kimi

27.09.2017 15:50

Ja polecam prace w fortum. Po prostu mam co miesiac przyzwoite pieniadze i jestem dobrze traktowany. Nie bede sie o nic czepial, bo poki co nie mam oco.
BreakMyHeart

27.09.2017 13:36

Lubię ta pracę. To moja pierwsza z tak dużym kontaktem z klientem i szczerze to bałem się tak zacząć pracować. Ale okazało się, że nic trudnego :))) Całkiem sporo nowych rzeczy można się nauczyć, kasa co miesiąc pewnie, jest okej.
Karol_W

27.09.2017 12:46

Dla mnie najważniejszym kryterium oceny pracodawcy jest terminowość wypłat. Tu akurat ZAWSZE tego pilnują i nigdy nie było ani dnia opóźnienia. Poza tym to uczciwa, solidna firma.
Naro

27.09.2017 10:29

Jak dla mnie praca w fortum jak to praca... Jest OK. Wypłaty terminowe, kasa ogólnie jest spoko, można fajna sumkę wyciągnąć dzięki prowizjom. Mi się tu w miarę podoba.
lubięęęę

26.09.2017 15:53

Mi praca w tej firmie przypadła do gustu. Jakby ktoś się zastanawiał to smiało wysyłać cv :)))) Praca przyjemna, fajni przełożeni, prowizje dobre. Dogodne godziny pracy i ogólnie jest na luuuzie
lubięęęę

26.09.2017 15:52

Bartek

26.09.2017 14:30

Nie będę się rozpisywał, ale dobrze wspominam fortum. Ja już wcześniej pracowałem w podobny sposób więc szkoło mi bardzo dobrze, za czym szły bardzo fajne wyplaty. Nie było też problemu z wzięciem urlopu. Ogólnie daję okejkę :DDD
He

26.09.2017 15:08

Szkoda, że już nie pracujesz Bartek, dostaliśmy dopiero co premie ;D Ale masz rację, jak się ''umie w sprzedaż'' to można tu zarobić. Też daje okejkę hahahaha
arczi

26.09.2017 13:57

Polecam pracę w Fortum. Mimo jakichś nieprzychylnych komentarzy to jest uczciwa firma. Wszystko jest zawsze czarno na białym. Można zrobić spoko kasę, wypłaty terminowe. Plus za pracę z klientem, bo bardzo ją lubię.
Dariusz

26.09.2017 12:33

DOKŁADNIE CZYTAJCIE UMOWĘ i wtedy zobaczycie jakie haczyki tam są.
Artur

27.09.2017 13:37

Czytałem i nic nie zauważyłem. Nie wiem czego tam się doszukujecie - że będą pobierać co miesiąc dodatkowe 1000zł? Jeśli tak to tego tam nie znajdziecie. Zaoszczędzam na każdym rachunku ponad 150 zł. Co w perspektywie roku daje blisko 2000zł. Polecam
Agnesss

26.09.2017 12:30

Oooj sporo się nauczyłam w tej firmie. Bardzo miło wspominam współpracę, zrobiłam sobie fajne doświadczenie do cv :) A poza tym płacili całkiem dobrze. I ogólnie atmosferka fajna, nie było presji. Jak dobrze sprzedawałeś to na prawdę potrafili to docenić.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Fortum Marketing And Sales Polska?

Kontakt - Fortum Marketing And Sales Polska S.A.

Marynarki Polskiej 197 80-868 Gdańsk

Branża główna: Usługi wspomagające rolnictwo

FacebookIconXIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
ph

26.09.2017 08:25

Jest w porządku, praca jak praca. Nie mam zastrzeżeń co do kasy. A opowiadanie o tym, że wciskamy starszym ludziom na siłę umowy to bzdura. Każdy może przeczytać umowy, zastanowić się - nie ma konieczności podpisywania na przysłowiowe "już".
Trav

26.09.2017 09:51

Dokładnie :) Jakby każdy czytał umowę to by wiedział wszystko w tym temacie. Ja czuję się uczciwie pracując w tej firmie i ogólnie kasa jest spoko..
1.2.3.

25.09.2017 16:16

Lubię pracować w fortum, troche się tu nowych rzeczy nauczyłam, fajnie robić sobie doświadczenie w takiej firmie. Ogólnie moge polecić.
Morientes

25.09.2017 14:45

Pracowałem w firmie w której nie wypłacali kasy na czas (nawet 2 miesiace spoznienia byly) więc jestem na to wyczulony. NA SZCZĘŚCIE w Fortum wypłacają wszystko dokłądnie na czas, dlatego uważam, że to firma godna polecenia. Poza tym Atmosfera ok.
Kasiuniaa

25.09.2017 13:02

Ta firma oferuje godne warunki pracy. Ja jestem zadowolona. Mam nadzieje, ze nasza wspolpraca potrwa dluzej :)))
nickoś

25.09.2017 12:01

Polecam prace w tej firmie, wszystko jest ok, nie ma na co narzekac.......
Franek

22.09.2017 15:45

Jestem w fortum już dłuższy czas i bardzo sobie cenie tą pracę. Lubię kontakt z klientem, a dodatkowo jestem tu dobrze traktowany. Kasa też jest całkiem spokko.
Anka

25.09.2017 10:50

Ja też lubię pracować z klientem, jestem osobą na tyle kontaktową, że nie wysiedziałabym w biurze... Ogólnie polecam fortum, pieniądze co miesiąc terminowo, jest git.
abmasador

22.09.2017 14:02

polecam fortum jako pracodawcę, jestem zadowolony z tej pracy, myślę, ze zostanę tu na dłużej :)
antek

22.09.2017 12:52

Idę na rozmowę do nich, bo mój znajomy pracuje w fortum i jest zadowolony. Sam mnie spytał czy bym nie chciał, bo kasa fajna leci, super atmosfera, praca dosyć łatwa. Mam nadzieję, że mnie przyjmą..........................
Biały

22.09.2017 10:47

Polecam pracę w FORTUM, zawsze pewna gotówka w kieszeni, firma uczciwa, dobrze traktują swoich pracowników.
diana

22.09.2017 09:35

mi praca w fortum przypadła do gustu, sa spoko prowizje, kasa wypłacana w terminie, umowa przejrzysta. Wszystko w umowie jest czarno na białym. Szefostwo bardzo w porządku. Fajna praca jako pierwsza praca z klientem, sporo się nowego nauczyłam :)
głupota ludzka nie zna granic

21.09.2017 15:38

Widzę, że jakiś zmasowany atak konkurencji ;) Wcale nie widać ściemy :DD żenada. Ludzie, w tej firmie na prawdę jest spoko, nie ma na co narzekać
Mirek

21.09.2017 19:28

zarząd ma spoko niewypłacona prowizja handlowców ląduje wprost w ich rączki - naprawdę spoko, kierownicy też swoją dolę dostają, spytajcie o umowę o pracę, podstawę i samochód - oszuści i tyle, tą firmą powinien zająć się prokurator.
Zenek

21.09.2017 14:30

nie polecam mają w umowach haczyki dzięki którym nie wypłacają kasy, jeździsz swoim autem bez umowy o pracę i jeszcze dokładasz.
Jurek

21.09.2017 13:54

kierownicy oszukują swoich podwładnych, czytajcie dokładnie umowy w nich są wszystkie zapisy co do kiepskich warunków zatrudnienia.
Andrzej

21.09.2017 13:53

nie polecam pracy w tej firmie,(usunięte przez administratora)
bartekkkkkkkk

21.09.2017 11:45

Kasa w tej firmie jest bardzo ok. Jak się przeczyta umowę dokłądnie to nie ma później na co narzekać, wszystko jest czarno na białym. Ja jestem zadowolony.
off

21.09.2017 11:00

Sporo sie nauczyłem pracując w tej firmie. Przede wszystkim odpowiedniego podejścia do klienta. Ogólnie polecam ludziom, którzy chcą się rozwijać w pracy z klientem.

21.09.2017 10:04

Ja czuję się dobrze w tej firmie. Wypłaty dostaję wbrew temu co tu piszą jacyś zawistni ludzie. Prowizja też jest spoko.

21.09.2017 10:03

21.09.2017 10:03

20.09.2017 16:01

pracuję w fortum i jest OK. Wypłata się zgadza z tym co było ustalane, przychodzi terminowo. Praca jak dla mnie całkiem łatwa.

Zostaw merytoryczną opinię o Fortum Marketing And Sales Polska S.A.