Fortum Marketing And Sales Polska

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Gdańsk - Fortum Energia S.A.
Warszawa - Fortum Sprzedaż Sp. z o.o.
Wrocław - Fortum Power And Heat Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Fortum Marketing And Sales Polska S.A.

Opinie o Fortum Marketing And Sales Polska Gdańsk

Nie przegap nowości o Fortum Marketing And Sales Polska S.A.!

hajde

13.10.2017 10:37

Ja nie narzekam na pracę w tej firmie. Atmosfera bardzo w porządku, przełożeni pomocni. Warunki pracy ogólnie bardzo dobre. Firma robi pozytywne wrażenie.
    Igor

13.10.2017 09:17

Dobry pracodawca, bardzo w porządku, polecam.
    All you need is love

12.10.2017 15:14

Jak dla mnie praca przedstawiciela handlowego w Fortum jest bardzo ok. Zarabia się lepiej niż w podobnych firmach. Do tego są fajne godziny pracy, przejrzysta umowa, jasno określony zakres twoich zadań.
    tomek

12.10.2017 14:31

Pracodawca godny polecenia. Nie ma co narzekać. Praca dosyć prosta i stabilna. Wypłaty jak dla mnie całkiem niezłe i przychodzą w terminie.
    bybo

12.10.2017 13:30

Na początku było dosyć ciężko. Nigdy nie pracowalem w sprzedazy i trudno mi się było odnaleźć. Ale już po miesiący śmigałem super, a teraz sprzedaje już nawet całkiem nieźle, a za tym idzie niezła kasa ;) Poza tym atmosfera jest bardzo w porządku.
    Wojtula

12.10.2017 10:20

Ja pracuję w centrali, póki co polecam. Było dosyć sporo materiału do ogarniecia na początku, ale dla chcącego nic trudnego. Praca biurowa- na razie łatwa i przyjemna. Do tego płacą całkiem nieźle. Podoba mi sie tu.
    Sandi_94

11.10.2017 14:58

Jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Wszystko jest zgodne z tym co było mówione na rozmowie kwalifikacyjnej. Dobre godziny pracy, dobra stawka, prowizje całkiem przyzwoite.
    paprika

11.10.2017 12:50

mi sie podobała praca tutaj, przyjemnie, uczciwie jak dla mnie same plusy :] Wypłaty mnie zadawalają a to najważniejsze!!!
    Antek97

11.10.2017 11:03

Solidna, rzetelna firma. Bardzo polecam prace w Fortum. Można zarobic bardzo fajne pieniadze. Nie jest to zwykła sprzedaż, ta praca ma w sobie to coś, że chce się do niej chodzić. Do tego sporo się nauczyłem.
    stefan

11.10.2017 09:16

Mi się tu pracuje dobrze. Nie będę zbędnie słodził, po prostu zwykła praca, wszystko jest ''poprawnie''.
    xD

10.10.2017 16:13

Fortum to zajefajna firma. Takiej atmosfery jak tam nie doświadczysz nigdzie indziej! Bardzo fajne prowizje, bardzo fajni przełożeni. Ten okres w moim życiu był szalony i praca też HEHEHE
    Wujek dobra rada

10.10.2017 14:46

Co tu dużo mówić, wszystko w porządku. Praca, wypłaty, prowizje, atmosfera, ludzie. To dobra firma, moim zdaniem jak się tu pracuje to się wychodzi na plus, pod wieloma względami
    Flamingo

10.10.2017 11:48

Fortum jest spoko. Mi odpowiada taka praca. Nawet nie musze sie w niej jakos specjalnie wysilac, ale to moze dlatego, ze umiem sprzedawac.... Polecam kazdemu kto juz pracowal podobnie. Stawki maja dobre, prowizje tez.
    ;)

09.10.2017 20:17

Fortum jest spoko. Dobra praca, dobra kasa. Jest wporzo. ;)
    Easy

09.10.2017 19:50

Dobrze mi sie tu pracuje, co prawda niedawno zaczelam, ale na razie jest w porzadku.... Płacą w terminie, mam spoko kolegów, chętnych do pomocy.... Nie ma co narzekać.
    Konik

09.10.2017 18:14

Fortum to dobry pracodawca. Uczciwy, wyplacalny, traktuje swoich pracownikow bardzo w porządku. Dlatego praca w tej firmie wiele dla mnie znaczy.
    xXx...

09.10.2017 16:45

Podoba mi sie ta praca i firma i tyle. Nic dodać nic ująć.
    larc

09.10.2017 16:25

W fortum dobrze się pracuje. Drugi raz jestem przedstawicielem handlowym i tutaj jest mi lepiej niż w poprzedniej firmie. Są wyższe prowizje i lepsze podejscie do pracownika. Poza tym wszystko zgodne z tym co na umowie.
    bartłomiej

09.10.2017 14:57

Ide w tym tygodniu do nich na rozmowe. Nie będę pyatc czego się spodziewac, bo pracuje tam dwójka moich przyjaciol i mowią ze bardzo spoko praca. Płacą w terminie, traktuja z szacunkiem, jest mila atmosfera. Do tego godziny pracy są spoko.
    olga

09.10.2017 14:25

Praca w tej firmie to fajna przygoda i fajne doświadczenie. Mi to duzo dalo w cv, duzo sie tu na prawde nauczylam. Polecam samemu sprawdzic.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Fortum Marketing And Sales Polska?

Kontakt - Fortum Marketing And Sales Polska S.A.

Marynarki Polskiej 197 80-868 Gdańsk

Branża główna: Usługi wspomagające rolnictwo

FacebookIconXIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Maciej K.

09.10.2017 13:26

Byłem na rozmowie i jestem dobrej myśli ;D Godziny pracy mi odpowiadaja, prowizje jeszcze bardziej. Mam nadzieje, ze sie nadaje to tej pracy i mnie przyjmą, hehe. Ogólnie rozmowa była miła i rzeczowa.
    Łukaszko

09.10.2017 13:48

Ja też byłem, podzielam zdanie kolegi. Profesjonalnie to wyglądało. Wydaje mi sie, że spełniam wszystkie ich wymagania i dobrze wypadłem. Tak więc Fortum- uważajcie, nadchodzę! (mam nadzieję ;>)
    Z miasta

05.10.2017 14:35

Ogólnie do tej pracy namówił mnie znajomyy.... Trudno bylo mnie przekonac, bo nie lubiłem pracy z klientem i totalnie nie mialem pod tym kątem doświadczenia... No ale stwierdziłem, ze raz kozie śmierć - zaryzykuję. I powiem, że jest ok, nawet trochę polubiłem to co robię. Myślę, ze na razie tu zostane, bo mam spoko kase i wyrozumialych przelozonych.
    Damian O.

05.10.2017 11:19

Polecam tą tego pracodawce, bardzo dlugo tu pracowalem i bylem zadowolony. Po prostu dobrze płacą, terminowo. Kiewonictwo bardzo w porządku. Godizny pracy też mi odpowiadały
    bigos

05.10.2017 09:27

Lubie prace w fortum, po porstu. Zawsze lubilem prace z ludzmi, z klientami, mam do tego dryg. A tutaj na dodatek są fajne prowizje i spoko przełożeni. Tyle w temacie.
    Hehehe

04.10.2017 16:36

Ludzie tu s (usunięte przez administratora) prowizje! Pracuje tu pol roku i to pierwsza moja praca w ktorej robię konkretny pieniądz. Polecam kazdemu kto umie i lubi sprzedawac. Na prawde kurde tutaj jest spoko hajs. Do tego wszystko jest na luzie, no bardzo mi sie tu podoba
    Emil

05.10.2017 10:10

Dodałbym jeszcze, że w tej firmie są perspektywy rozwoju ;) A tak to się ze wszystkim zgadzam!
    he's

04.10.2017 15:51

Polecam w tej firmie. W porównaniu z konkurencją tutaj płacą dobrze i traktują bardzo w porządku pracowników. Jestem zadowolony i polecam.
    tajemniczy gość

04.10.2017 15:35

Pracuję w tej zacnej firmie i baardzo mi się podoba. Wszystko na +++++++! Hehehehe, fajna praca, polecam samemu to sprawdzić ;)
    damian

04.10.2017 12:56

Byłem u nich dopiero co na rozmowie i jestem dobrej mysli. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze, była rzeczowa i konkretna. Chciałbym dostać tą pracę, bo zarobki jakie mi zaproponowano są dla mnie nawet bardziej niż satysfakcjonujące.
    Weronika93

04.10.2017 14:20

O, ja też byłam na rozmowie, bardzo pozytywnie :> Może będziemy razem pracować ;>
    Kaja

04.10.2017 11:02

Prawcowałam w tej firmie długo i uważam, że to był dobry okres w moim życiu. Na pewno bardzo przydatny pod względem nabytego doświadczenia. Więc polecam.
    OKEJ

03.10.2017 13:45

Fortum to spoko pracodawca. Ja tu mam dobrze, przełożeni mnie lubią. Ja lubię sprzedawać i świetnie mi to idzie. Godziny pracy do dogadania, jak chcesz urlop nie ma większego problemu. ELEGANCKO
    klocek

03.10.2017 10:55

Atmosfera 4. Zarobki 4+. Możliwość wzięcia urlopu 5. Godziny pracy 5. Przełożeni 4. Po prostu spoko firma pod wzgledem pracy.
    on

03.10.2017 14:41

Haha, fajna opinia :DD Podoba mi się i w sumie się z nią zgadzam.. Tylko atmosfere dałbym na 5, a nawet na 5+! Pozdrooo 600
    Edgar

03.10.2017 10:03

Polecam pracę w Fortum, ogólnie mi się podoba. Kasa z prowizji bardzo dobra więc jak umiesz sprzedawać to jest to praca właśnie dla Ciebie.
    AUUU

02.10.2017 16:08

POLECAM TĄ FIRMĘ GŁÓWNIE ZE WZGLĘDU NA ATMOSFERĘ :DD
    Walnięty Wincenty

02.10.2017 14:54

Mi tam sie tu podoba. Kasa tak jak piszą tu inni - bardzo fajna. Oprócz tego dogodne godziny prace, przełożeni spoko. Praca dla ludzi, którzy lubią prcować, a nie się obijać..
    rafa

02.10.2017 14:30

Robota jak robota. Nie ma co narzekać. Jak ktoś zakasze rękawy i weźmie się do roboty to stratny nie będzie. Umowa dobra, mogę polecić.
    Król

30.09.2017 23:29

Witam , jestem byłym managerem w tej firmie , pieniądze zawsze na czas i prowizje zgodnie z plikami .. jak ktoś przychodzi dla podstawy to będzie tu wylewał żale .. lidzie weźcie się do roboty bo siedząc tu tracicie czas .. anonimowi hejterzy
    Hilton

02.10.2017 13:46

Ciekawe czy to ten manager o którym myślę :D Ale w pełni się z tym zgodzę. Ja wyrabiam sobie baaardzo dobrą prowizję więc mi tu jak najbardziej dobrze. Mówię Wam, jak umiecie sprzedawać --> DOBRZE TU ZAROBICIE
    Szalona

03.10.2017 08:55

Oooj to chyba właśnie ten! Najlepszy manago ever! Pozdrawiam, bo dzięki Tobie to była pierwsza praca, którą naprawdę lubiłam.
    lion

29.09.2017 15:21

Pracuje mi się tutaj okej. Trochę się bałem na początku w takiej branży pracować, ale raczej pozytywnie się zaskoczyłem. Wypłaty terminowe, kontakt z klientem nie ejst taki straszny, ludzie spoko.
    Patryk

28.09.2017 15:56

Dwójka moich znajomych pracuje w fortum i mówią, ze super :D Kasa spływa terminowo i do tego dobra! Właśnie się zastanawiam czy się ze swojej nie zwolnić i nie przejść do fortum.....
    igor

28.09.2017 15:25

Ta firma jest O.K. Pracowałem tutaj, sporo się nauczyłem, ale wiadomo, czasem coś trzeba zmienić w życiu. Ogólnie kasa była dobra, nie było presji i stresu. Dobrze to wspominam.
    Prawda

28.09.2017 15:34

Jestem tego samego zdania. Nic dodać nic ująć. Polecam fortum w charakterze pracodawcy, są uczciwi i w porządku odnoszą sie do swoich pracowników.
    oxy

28.09.2017 14:31

Praca jak praca, pieniądze standardowe jak na tą branżę. Za to atmosfera jest wesoła :) nie wszyscy się lubią, ale większość jest zgrana i przyjemnie przychodzi się do pracy ze świadomością, że ma się tam dobrych znajomych i jest się do kogo odezwać

Zostaw merytoryczną opinię o Fortum Marketing And Sales Polska S.A.