Osobiście polecam pracę na magazynie z kilku względów:
- jasno przedstawione cele i obowiązki na stanowisku,
- miłe przywitanie (ciepło to wspominam, choć już kilka miesięcy od momentu zatrudnienia minęło), "obchód" po firmie, przegląd stanowisk - zresztą fajny podział stanowisk kierowniczych i magazynowych - każdy wie co ma robić.
- jasno wyznaczone przerwy, nie ma problemów z urlopami, jak Ciebie nie ma to jest Twój zmiennik lub w ostateczności ktoś z innego stanowiska Cię zastępuje, ale to rzadkość (a jak jest w innych firmach? - każdy wie)
- dla studenta zaocznego super praca, dla osoby po studiach (80% zatrudnionych na magazynie ma umowę o pracę)
- dobre płace, jak na początek nie narzekam i nie jest to płaca poniżej dwóch tyszczy. Nadgodziny płatne, zdarzają się, szczególnie teraz w okresie po wakacjach, ale nie są przymusem w żadnym wypadku. Kierownik proponuje - Ty się zgadzasz lub nie. Jak ktoś lubi dać coś od siebie firmie, to na pewno zostanie doceniony.
- przychodzę do pracy i ludzie mają uśmiechy na twarzach, w czasie pracy i po... oby atmosfera była taka jak najdłużej, to każdy się będzie angażował.
- szef w porządku, co prawda młody, ale elastyczny na zmiany i słucha co mają ludzie do powiedzenia.
- Odpowiedź do @sc
Żeby wypowiadać się na temat BHP to najpierw trzeba coś o nim wiedzieć... BHP jest na dobrym poziomie i wprowadzane są cały czas unowocześnienia z tego co widać w pracy na co dzień. Z tym kiblem to, chyba jeszcze przed moim przyjściem do firmy, czyli z rok temu...? Czas remontów oraz powiększenia hal magazynowych kilkukrotnie? @sc - chyba lubisz pisać złe opinie o firmach, które nie poznały się na twoim "podejściu do pracy". Jak ktoś lubi narzekać to będzie narzekał dalej. Trudno się mówi.