(usunięte przez administratora), w szczególności złośliwie wprowadza w błąd, przekazuje nieprawdziwe informacje aby później móc wytykać "błędy", manipuluje, udaje pokrzywdzonego i tak dalej - lista jego zachowań jest długa. W moim przypadku zachowywał się już tak podczas rozmowy kwalifikacyjnej do firmy w której miałem pracować (usunięte przez administratora)
P.
28.05.2026 10:41
Nie, nie odnoszę się, ponieważ nie ma się do czego odnosić. Rozmowa była standardową rozmową rekrutacyjną, jakich prowadziłem i nadal prowadzę wiele, na rozmowie była również obecna osoba trzecia. Jeżeli ma Pan uwagi do procesu, proszę je kierować do firmy, która go zorganizowała.
Cała otoczka, o której Pan wspomina, jest jak najbardziej adekwatna, pozwala dodać tło do (usunięte przez administratora) ataku, który został na mnie przeprowadzony, a o poufności możemy zacząć mówić dopiero wtedy, kiedy przestanie być Pan anonimowy. Łatwo jest kogoś (usunięte przez administratora) internet przyjmie wszystko.
P.
28.05.2026 11:31
(usunięte przez administratora), żadnego konkretnego zakresu obowiązków z Panem nie ustalałem. Na rozmowie byłem w roli rekrutera technicznego, wszystkie szczegóły i decyzje dotyczące zatrudnienia i kontraktu były poza moimi zainteresowaniami i zasięgiem. Jednocześnie, nie zgodzę się z przedstawianym przez Pana obrazem: przypisywane zadania były zgodne z zajmowanym stanowiskiem.
Co do umiejętności i kompetencji pozwoli Pan, że się nie wypowiem, może proszę podzielić się dowolnym review kodu z tamtego okresu, ew. proszę podać odnośnik do innej swojej twórczości, niech zainteresowani ocenią.
Tytułem podsumowania(usunięte przez administratora):
- minęły jakieś trzy lata od naszej pracy w tej samej firmie, którą Pan podjął pomimo takiej strasznie źle przeprowadzonej przezemnie rozmowy rekrutacyjnej
- został Pan z niej zwolniony, pomimo prób dopasowania Pana do różnych projektów
- po całym tym czasie, oczernia Pan w internecie kogoś, kto nie miał na to wpływu
- patrząc na to ile pojawiło się łapek, i w jakiej konfiguracji pod tymi postami, próbuje Pan wpłynąć na odbiór społeczny tego przedziwnego hejtu
I to wszystko ze strony kompetentnego i sprawnego profesjonalisty w swojej dziedzinie. Wydaje mi się, że powinieneś zalinkować ten wątek na swojej stronie opinii w gowork, albo może na swojej stronie domowej, taka merytoryczna orka, jaką mi zaserwowałeś, powinna mieć swojego autora z imienia i nazwiska.
12.03.2026 07:00
Nie macie żadnych komentarzy o tym co teraz się dzieje? Zastanawiamy się co słychać w firmie OTPs Solutions Paweł Dulęba w mieście Kraków.
Zostaw merytoryczną opinię o OTPs Solutions Paweł Dulęba