Impilo Sp. z o.o.

0 Dodaj merytoryczną opinię
Proces produkcyjny
 

PROCES OPERACYJNY NASZEJ PRODUKCJI

Przy produkcji kebabów obowiązują najwyższe standardy jakości. Do naszego szaszłyka używamy wyłącznie wysokiej jakości mięsa. Dlatego współpracujemy tylko z wybranymi dostawcami mięsa. Mięso dostarczane jest w temperaturze -17 ° C, a następnie poddawane przez nas ścisłej kontroli. Dopiero po przejściu kontroli jakości mięso trafia do produkcji.

Mięso jest następnie przetwarzane w -7 ° C i sezonowane w -4 ° C. Następnie mięso trafia do naszych wyszkolonych i doświadczonych aplikatorów kebabów. W zależności od zamówienia klienta, szaszłyk kebabowy układa wraz z odpowiednią mieszanką mięsną i żądanym rozmiarem. Teraz szaszłyk należy pociąć na żądany przez klienta kształt i zawinąć w folię stretch. Następnie przechodzi do szoku zamrażania. Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury szaszłyk z kebaba jest gotowy do dostawy.

 

ODBIÓR TOWARU

Przesyłka została dostarczona

OGLĘDZINY I KONTROLA TEMPERATURY

Natychmiastowa kontrola temperatury.

ZAKŁADANIE

Mięso trafia do nasadek. Aby szpikulec miał kształt stożka, wymaga ostatecznego dostrojenia.

 

ZAWIJANIE

Po dokładnym przeszlifowaniu szpikulec formuje się ok. 25 m folii stretch

CHŁODZENIE

Szaszłyki z kebabu wkłada się na godzinę do zamrażarki szokowej. Przy -29 stopniach kebab zachowuje świeżość do momentu sprzedaży.

REZULTAT KOŃCOWY

Pyszny kebab doner jest gotowy do spożycia.

 

 

 
Impilo Sp. z o.o.