PROCES OPERACYJNY NASZEJ PRODUKCJI
Przy produkcji kebabów obowiązują najwyższe standardy jakości. Do naszego szaszłyka używamy wyłącznie wysokiej jakości mięsa. Dlatego współpracujemy tylko z wybranymi dostawcami mięsa. Mięso dostarczane jest w temperaturze -17 ° C, a następnie poddawane przez nas ścisłej kontroli. Dopiero po przejściu kontroli jakości mięso trafia do produkcji.
Mięso jest następnie przetwarzane w -7 ° C i sezonowane w -4 ° C. Następnie mięso trafia do naszych wyszkolonych i doświadczonych aplikatorów kebabów. W zależności od zamówienia klienta, szaszłyk kebabowy układa wraz z odpowiednią mieszanką mięsną i żądanym rozmiarem. Teraz szaszłyk należy pociąć na żądany przez klienta kształt i zawinąć w folię stretch. Następnie przechodzi do szoku zamrażania. Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury szaszłyk z kebaba jest gotowy do dostawy.
ODBIÓR TOWARU
Przesyłka została dostarczona
OGLĘDZINY I KONTROLA TEMPERATURY
Natychmiastowa kontrola temperatury.
ZAKŁADANIE
Mięso trafia do nasadek. Aby szpikulec miał kształt stożka, wymaga ostatecznego dostrojenia.
ZAWIJANIE
Po dokładnym przeszlifowaniu szpikulec formuje się ok. 25 m folii stretch
CHŁODZENIE
Szaszłyki z kebabu wkłada się na godzinę do zamrażarki szokowej. Przy -29 stopniach kebab zachowuje świeżość do momentu sprzedaży.
REZULTAT KOŃCOWY
Pyszny kebab doner jest gotowy do spożycia.