Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 2654 ocen.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
2 2654 6 1

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Miko

Boże jaki ten dyrektor Lisiecki jest mało inteligentny.w święto narodowe ludzi każe iść do pracy na chlodni.taki pustak że masakra.

12 wolne.
@Miko 09.11.2018 14:57

Słyszeliśmy że Biernacki idzie do pracy.Szkoda długi wekend naprawde by się wam przydał.Tyle godz. robicie,odpoczeli byście.

Julita
@Miko 09.11.2018 14:57

Po pierwsze - nie wolno na forum używać żadnych danych personalnych. Po drugie - nie można także o nikim pisać w tak obraźliwy sposób. Odsyłam Cię do regulaminu serwisu Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Skup się proszę na pisaniu opinii, które ściśle dotyczą specyfiki pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Długo już tam pracujesz?

Sara
@Julita 10.11.2018 15:13

Po 1 miko nie napisal nic obrazliwego po 2 uzyl nazwy firmy ktora widnieje tez na ciezarowkach ktore jezdza wszedzie wiec co za problem ? Pytanie czy dlugo pracuje pani julito jest nie trafione bo z wypowiedzi miko wynika ze nie pracuje tam skoro mowi o tym ze pracownicy tej firmy musza niestety w tym dniu pracowac. Nie ma sie czego czepiac!

Sara
@Julita 10.11.2018 15:13

O przepraszam pomylilam myslalam ze komentarz dotyczyl 12 wolne. Miko faktycznie odezwal sie na forum nie ladnie

Kiko
@12 wolne. 10.11.2018 11:57

Biernacki nie pracuje 12 bo Biernacki ma WOLNE HA

Szymon
@Kiko 10.11.2018 20:11

Chłodnia .transport oraz ubojna idzie wiec masz slabe informacje

Julita
@Sara 10.11.2018 19:58

Dobrze zatem, że to zauważyłaś. Skoro już zechciałaś włączyć się do dyskusji, to proponuję, abyś zdradziła parę szczegółów dotyczących pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Czy pracownicy mniej doświadczeni otrzymują tam pensję na podobnym poziomie, co Ci, którzy pracują tam już nieco dłużej?

As
@Julita 16.11.2018 13:01

Tak nowi pracownicy maja taka sama stawke co starzy pracownicy :)

inteligent

po wpisach widać kto tam pracuje!!!!!!

R

A właśnie ponoć Daria ta od wuzkowego daje Erykowi... maz wszystko wie i na to pozwala... Eryk idzie w ślady Mazura?

Bronek
@R 15.09.2018 23:46

Wózkowy pisze się przez ó pozdrawiam;)

Michał
@Bronek 16.09.2018 00:24

Kto pracuje w tej firmie..

Zenek
@R 15.09.2018 23:46

Mateusz ogarnij to!!!

Szymon
@Zenek 18.09.2018 18:11

Nie wiekowego tylko wagowego guzka

Kolega

No też słyszałem wiele... lubi brodaczy ponoć

Bill
@R 15.09.2018 23:46

A Ty zazdroscisz? R jak Romeo? Myślałeś że ona tylko z Tobą kręci? buhaha

ula
@R 15.09.2018 23:46

napewno miales szostke z polskiego

Angelika
@ula 25.09.2018 22:56

Haha tak to pewnie jeden z tych z pierwszej ławki przeszedł bo dużo gadał a nic nie umiał a teraz pewnie na stołku po znajomości . Bo najlepiej co potrafi to gnebic ludzi na produkcji.

Rahed
@R 15.09.2018 23:46

Jak dobrze daje to chyba dobrze,chlopaki dobrze pracuja jak ....

X.
@R 15.09.2018 23:46

Haha ona dalej lata z Panem E nawet po jarocinie a jej nic z tym nie robi

An
@X. 03.10.2018 12:44

Nie tylko lata ale się (usunięte przez administratora)... az miło... (usunięte przez administratora)chwali sie tym na lewo i prawo... a jego żona i dzieci? Biedny (usunięte przez administratora)...

Arek
@An 04.10.2018 17:45

Żaden tam nie myśli o żonie i dzieciach. Wszyscy w tej firmie po jednych pieniądzach. Obrzydliwe to aż się niedobrze robi. Po co tacy ludzie ślubuja wierność jak lojalności za grosz nie mają. A ona to już wcale.

X.
@Arek 05.10.2018 10:56

Spokojnie, oboje wszystko zrozumieja jak stracą swoje rodziny :)

Aaaa..
@An 04.10.2018 17:45

Dała mi w tym zardzewiałym mietku ? ^^

Oleg
@X. 07.10.2018 08:29

Już jeden z tad stracił na własne życzenie!

An
@Aaaa.. 07.10.2018 10:07

No az rdza odpadała...

Marti
@R 15.09.2018 23:46

Slyszałam, że młody poszedł w końcu po rozum do głowy?????

Mateusz
@Marti 09.10.2018 14:02

Potwierdzam ????

Saskin
@R 15.09.2018 23:46

Jak mozna to zrobic takiemu małemu dziecku?

Miś
@Saskin 10.10.2018 07:42

Małemu czy dużemu jaka to różnica. Krzywda to krzywda żony mężowie dzieci wiele tragedii dla każdego tylko zapominacie ze praca jest dla pracy aby utrzymać rodzine a nie żeby ja rozwalić. Więc może mieć na każdy sobie tam postawi żonę męża na biurku czy gdziekolwiek i pamięta komu slubowal a w golinie brać się za obowiązki względem pracodawcy a nie romanse. Bo praca jest całkiem fajna i można zarobić ale do atmosfery każdy z nas się przyczynia sumiennoscia i dorosłym zachowaniem. A tu większość jak w szkole jak spuszczeni z łańcucha. Oby Ci ludzie poszli po rozum do głowy a nie krzywdzili rodziny. Praca jest dobra

Ksks
@R 15.09.2018 23:46

Może teraz D. doceni co straciła haha ale raczej nie wygląda na mądrą

An
@Ksks 18.10.2018 14:32

Pewnie nie, bo po rozmowie z nia nie sadze zeby byla zbyt inteligentna :) a wg to ten jej pewnie ma ja gdzies i wcale mu sie nie dziwie ;)

LM
@R 15.09.2018 23:46

Żona Eryka ponoć wie wszystko... co za czasy... to już chyba jakiś trójkąt... :)

Julita
@LM 03.11.2018 00:46

@LM Chyba nieco odbiegasz od głównego tematu niniejszego wątku. A szkoda, ponieważ zapewne dużo wiesz na temat pracodawcy, jakim jest Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki. Może chociaż powiesz nam, jak wygląda cały system wynagrodzenia w tym przedsiębiorstwie?

Jupiter

1. "Bardziej efektywne jest robienie czegoś naprawdę wartościowego, niż liczenie na to, że logo lub nazwa zrobi to za Ciebie"2. "Pracuj, aby się stawać, nie aby zdobywać."3. "Wszyscy ludzie są przedsiębiorcami, nie dlatego, że powinni zakładać firmy, ale dlatego, że jest to zakodowane w naszym DNA."4. "Moją filozofią jest: jeżeli mam jakieś pieniądze to inwestuje je w nowe przedsięwzięcia, nie pozwalam im siedzieć w miejscu."5. "Bądź niezaprzeczalnie dobry. Żaden wysiłek marketingowy nie będzie dla tego substytutem."6. "Ponoś porażki często, abyś mógł odnieść sukces szybciej."7. "Jeśli nie zbudujesz swojego marzenia, ktoś inny Cię zatrudni, abyś pomógł mu zbudować jego."8. "Geniusz to 1% inspiracji i 99% potu."9. "Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób."10. "Nie znam klucza do sukcesu, ale kluczem do porażki jest próbowanie zadowolenia wszystkich wokół."11. "Sukces to nie to, co masz, ale to, kim jesteś."12. "Wybierz pracę, którą kochasz, i nie przepracujesz ani jednego dnia więcej w Twoim życiu."13. "Pomysły są powszechnym towarem. Wprowadzanie ich w życie nie jest."14. "Najgorsze dni tych, którzy lubią to, co robią, są lepsze, niż najlepsze dni tych, którzy nie lubią tego, co robią."15. "Staram się nie podejmować decyzji, wobec których nie jestem podekscytowany."16. "Skoro i tak będziesz myśleć, myśl odważnie."17. "Okazje biznesowe są jak autobusy, zawsze przyjedzie następny."18. "Twoi najbardziej niezadowoleni klienci są najlepszym źródłem do nauki."19. "Nie to, co osiągasz, ale to, co przezwyciężasz, definiuje Twoją karierę."20. "Nie bądź zbyt wrażliwy i krytyczny w stosunku do swoich działań. Całe życie jest eksperymentem."21. "Nie mogę zrobić wszystkiego, ale mogę zrobić coś. I nie mogę odnieść porażki w robieniu tego czegoś, co mogę zrobić."

Jupiter

Julita każdego można kupić trzeba tylko znać cenę i rodzaj waluty

Jupiter

1. "Jeśli myślisz, że jesteś za mały, aby uczynić różnicę, spróbuj spać w obecności komara."2. “Moja religia jest prosta. Nie wymaga kamiennych świątyń, nie wymaga filozoficznych dociekań. Świątynią jest nasz umysł i nasze serce; filozofią – dobroć.”3. “Miłość i współczucie to rzeczy niezbędne, nie luksusowe. Bez nich ludzkość nie przetrwa.”4. „Podążaj za trzema rzeczami: szacunkiem dla innych ludzi, szacunkiem dla siebie oraz odpowiedzialnością za wszystkie swoje czyny”.5. „Pamiętaj, że najlepszym związkiem pomiędzy ludźmi jest taki, w którym miłość dla siebie nawzajem przewyższa waszą potrzebę drugiej osoby."6. „Jeśli problem jest do rozwiązania i możesz coś zrobić, nie ma potrzeby by się martwić. Jeśli nie jest możliwy do rozwiązania, martwienie się nie pomoże.”7. “Pamiętaj, że nie otrzymać tego, czego się chce, to czasem wspaniały łut szczęścia.”8. “Oceniaj swój sukces na podstawie tego, z czego musiałaś zrezygnować, by go osiągnąć.”9. “Chcesz, by inni byli szczęśliwi? Praktykuj współczucie. Chcesz sam być szczęśliwy? Praktykuj współczucie.”10. „W niezgodzie z ukochanymi osobami, zajmuj się tylko obecną sytuacją. Nie przywołuj przeszłości”.11. "Podaruj tym, których kochasz skrzydła, by mogli latać, korzenie, aby wracali i powody, aby zostali."12. „Kiedy przegrywasz, nie przegrywaj lekcji

Julita
@Jupiter 28.10.2018 18:16

@Jupiter Zupełnie nie wiem, do czego mielibyśmy odnieść Twój wpis. Ma on raczej mało wspólnego z opinią o Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki - chyba że posiada jakieś ukryte znaczenie. Jesteś tam zatrudniony, czy wypowiadasz się jako ich klient?

Tom

Eryk Tobie nie wstyd tak nagabywac te dziewczyny? Wes się do pracy? Ty i Mazur

Gruby
@Tom 25.09.2018 20:51

Ktoś tu ma dysleksje " weź " sie pisze a nie "wes" . A swoja droga kto tak zazdrosci Erykowi? Ten co sam mial ochotę na D.

D
@Tom 25.09.2018 20:51

o matko jaki poziom intelektualny na tym forum. piszemy WEŹ * tak uwaga na przyszłość

Mazur
@Tom 25.09.2018 20:51

Fakt błąd tragiczny... ale prawda jest prawdą... kto na pakowni pracuję ten wie...

Aga
@Tom 25.09.2018 20:51

Eryk teraz duzo i dlugo pracuje... ale nie na zakładzie....

Melania

A ja tam Mazura lubię. Często z nim rozmawiam i można z nim normalnie pogadać i posmiac się ...

Julita
@Melania 17.10.2018 17:37

@Melania Powinnaś mieć świadomość tego, że na forum publicznym nie wolno posługiwać się danymi personalnymi swoich współpracowników. Poza tym - post w takim charakterze nie jest tu właściwy, bowiem wątek dotyczy ścisłego opiniowania Zakładu Przemysłu Mięsnego Biernacki jako pracodawcy. Jesteś tam zatrudniona, czy wypowiadasz się jako osoba inaczej z nią powiązana?

Julita

@K Ten wątek dotyczy ściśle dotyczy opiniowania Zakładu Przemysłu Mięsnego Biernacki w kontekście tego, jakim jest pracodawcą. Z kolei Twój komentarz znacznie od tego tematu odbiega. Ale może posiadasz wiedzę, która okazałaby się przydatna. Jesteś w ogóle zatrudniony w tym przedsiębiorstwie, czy piszesz z perspektywy obserwatora?

BUSIARZE

Byście się wzięli za robienie tataru bo musimy czekać za towarem na Czechy i Słowację po 2-3h od ustalonej godziny zaplanowanego załadunku NIE pozdrawiam kierowca busika????

K

O jakom darie wam chodzi na jakim dziale robi i ona ma meza

X.
@K 09.10.2018 20:52

No o łatwą D. z kontroli , juz pewnie nie ma skoro takie rzeczy robi z E.

obserwator

Moje sugestie dla Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.: Bardziej pilnujcie pracowników co robią W pracy Bo z tego co się czyta Wynika że ten zakład Nie robi mięsa tylko prowadzi ?????wiecie co Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnić Panie co się źle prowadzą W tym zakładzie

Julita

@An Skoro już postanowiłaś wypowiedzieć się na forum publicznym, to musisz mieć świadomość tego, iż nie wolno tu używać wulgarnego słownictwa - mówi o tym regulamin Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli posiadasz jakieś aktualne i sprawdzone wiadomości, które dotyczą ściśle warunków pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki, to przekaż je nam. Jednocześnie wszystkim przypominam, że powinniście się trzymać głównego tematu tego wątku, Wasze wpisy odbiegają od niego znacząco. Zapraszam zatem do wyrażania swojego zdania o tym pracodawcy.

Julita

@Oliwka A byłabyś zainteresowana podjęciem pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki, że zadajesz tego typu pytania użytkownikowi @An.? Jeszcze raz muszę Wam przypomnieć, że nie powinniście tu prowadzić dyskusji w taki charakterze. Skupcie całą swoją uwagę na opiniowaniu warunków zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie. Mogę Was o to prosić?

Angelika

A jak jest na dziale weterynaryjnym, tam też lekarze takie kochasie czy da się normalnie pracować? Co trzeba robić, jakie pensje i gdzie można składać papiery?

Angi
@Angelika 25.09.2018 02:31

Haalo ktoś coś ?

Angelika

Że niby komu, wetom?? Oni chyba spoko, czy jak? 8-)

An.

Ej, serio ludzie interesuje Was tak bardzo czyjeś prywatne życie? Zjada Was zazdrość ze ktoś ma dobry kontakt z resztą? Tutaj jak dziewczyna zamieni dwa słowa z facetem to już ma romans. Ale tym żyją tylko mało inteligentni ludzie, tacy którzy na gowork patrzą tylko żeby komuś dowalić a to dlatego ze nigdy żaden z Was nie będzie taki jak Ci o których tu piszecie. Prostactwem śmierdzi na kilometr. Moja skromna uwaga, zamiast pierdołami zajmijcie się sumiennie swoją pracą, napewno wyjdzie Wam to na dobre :)

Rafik
@An. 25.09.2018 21:03

To się teraz nazywa dobry kontakt??? Uuu ciekawe czy w domu ma takie kontakty z rodziną jeden z drugim bo znając życie w pracy cwaniaki w domu buraki. A Ty też masz rodzinę to się nią zajmij zamiast bronić kolegów i koleżanki na gowork o 21 czas dla rodziny. A ja kawaler i wolę ukrainki więc praca fajna bo nasze to już nie ma co tknac

An.
@Rafik 25.09.2018 23:12

Co Cię interesuje jakie ma kontakty w domu? To jest tylko i wyłącznie Jego sprawa! A Tobie nic do tego. Poza tym zastanawiam się czy posiadanie rodziny w jakiś sposób przeszkadza w używaniu telefonu i korzystaniu z internetu? Nie wydaje mi się. A Ty jak chcesz sobie popisać to prościej byłoby gdybys napisał bezpośrednio do osoby która jesteś zainteresowany ????

Ty
@An. 25.09.2018 21:03

Jak pies się nudzi to sobie jaja lize. Te prostaki tak mają...

Żółw
@Rafik 25.09.2018 23:12

Zajmuj sie swoją starą bo ostatnio już jest do niej kolejka... H mówi ze ciągnie jak odkurzacz?

An.
@Żółw 27.09.2018 00:46

H mówi D mówi C mówi a Ty musisz udostępniać informacje które pewnie w 1% nie są prawda na portalu gdzie powinno pisać się informacje o zakładzie typu jak się pracuje, jakie wynagrodzenie i przede wszystkim czy dobry towar. Serio koleś takim sposobem sławy ani lepszej wypłaty nie zdobędziesz :)

Mortal
@An. 26.09.2018 14:46

Śmieszne jest to ile osób szczeka jak się prawdę napisze. Widocznie coś jest na rzeczy. Oj an. Bronisz swojego... szkoda że nie ślubnego

Asia
@Żółw 27.09.2018 00:46

To chuba dobrze ze ciagnie...nabiera wprawy

Xxx

Nie polecamy pracy na dziale gdzie Łukasz Mazur jest kierownikiem, istny kretyn i (usunięte przez administratora) Patrzy tylko jak ludzi wykończyć, nie ma zielonego pojęcia o szacunku dla innych osób i o swojej pracy :) jedyne stanowisko które powinno mu przysługiwać to nie kierownik a (usunięte przez administratora)

Dffggc
@Xxx 09.07.2018 20:37

Mądry to on nie jest

Mirek
@Xxx 09.07.2018 20:37

A do kogo warto się starać? Na którym dziale będzie Ok?słyszałem że kontrola potrzebuje

Mirek
@Xxx 09.07.2018 20:37

Tylko nie wiem kto tam jest kierownikiem i czy da się dogadac

On
@Mirek 14.07.2018 08:40

Da się jak się pracuje

Rudy
@Xxx 09.07.2018 20:37

On ma cos z głowom nie tak

Bibi
@Rudy 17.07.2018 18:32

A jest tam ktoś normalny?

Greg1974
@Xxx 09.07.2018 20:37

Witajcie.ja pracuje od stycznia jako mechanik w ZPM Biernacki.Moim przełożonym jest Łukasz Witkowski porządny facet.Chwalę go.Wszytko można załatwić.

Kijowski szuka pracy
@Greg1974 01.08.2018 17:59

co naprzykład załatwiłeś?

gan
@Xxx 09.07.2018 20:37

wogole nie polecam pracy u Biernackiego tylko wyzysk i oszukaństwo np. co zrobili w lidlu już od nich nie wezma miesa

dnamer
@Mirek 14.07.2018 08:39

na kontroli cuda niewidy romanse starsze

An

Twoja stara tam pracuje ze wiesz?

An.

Naprawdę? Skąd takie info? ????????

Kris
@dnamer 26.09.2018 17:57

Kto???

:::::::
@An. 27.09.2018 03:51

Oj An. Widzę że coś na rzeczy jest wszędzie blisko biur i kontroli się wypowiadasz chyba masz dużo z nimi do czynienia...za dużo. Weź się do pracy bo już spuchlas taka "zarobiona" tylko nie praca :))))

Kris

Mow moze się komuś ta info bardzo przyda zeby rogi oderwac

Oliwka
@::::::: 27.09.2018 17:58

O wlasnie moze by An napisala jakie wyplaty jak sie tam dostac czy tylko po znajomosci czy sensowna kasa jest A nie tylko bronić tylko tych co nie są uczciwi

Julita

@Mika A chciałabyś rozpocząć pracę w tym dziale? Już postanowiłeś uczynić ku temu kroki i aplikować? Proszę, żebyś informowała nas na bieżąco o podjętych przez siebie decyzjach. Jednocześnie chciałabym zauważyć, że nieco odbiegacie swoimi wpisami od głównego tematu tego wątku. Proszę Was zatem, żebyście się jednak skupili na opisywaniu warunków, jakie oferuje swoimi pracownikom firma Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki. Możecie to zrobić?

Mika

Prawda ze na pralnie potrzebują kto tam rzadzi

dnamer
@Mika 25.09.2018 22:35

mirka

Julita

@Adelajda Przykro mi, że musiałaś być świadkiem takich scen. To dosyć nieprofesjonalne ze strony firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki. Ale pozostawiając już powyższe kwestie - mogłabyś dodać coś odnoście samych warunków zatrudnienia? Wiemy już, że atmosfera nie należy do najlepszych, a jak przedstawia się kwestia umów - można liczyć na umowę o pracę?

Brak slów

Brawo za prawdę!

Kosa
@Brak slów 17.09.2018 12:44

Jaka prawdę?

Ola
@Kosa 17.09.2018 15:57

Właśnie jaka prawdę? Co tam się nowego dzieje?

Matrix
@Brak slów 17.09.2018 12:44

To czyim sąsiadem teraz jest sąsiad?

An.

Może warto zainteresować się własnymi sąsiadami a nie kogoś? ????

Adelajda

W tej firmie to tylko się rodziny rozwala jeden wielki serial z romansami na czele A na to że robi A krzywdę rodzinom nie patrzą że cierpią dzieci. Tylko liczy się jedno jak tu przychodzę to rzygać się chce na widok tych romansów ale sytuacja zmusza żeby tu pracować między tymi ludźmi co się nagminnie zdradzają dno totalne. I niestety ten przykład idzie od kierowników! Obrzydliwe co tu się dzieje. Ale kierownicy się nudzą w tych biurach udają że pracują A co tam się dzieje jak poszłam na rozmowę masakra weszłam niespodziewanie do biura to wyszłam niezauważona takie igraszki. Może weźcie się za tych romantykow w biurach pakownia kontrola jakości itd tam się dzieje... mam nadzieję że znajdę pracę w towarzystwie na poziomie i będę mogła odejsc

dnamer
@Adelajda 14.09.2018 22:52

w pakowni D?

Dnamer

A jak na pakowni jest?

Angelika

Kto usuwa komentarze? Nie napisałam nic niestosownego.

Boro
@Angelika 22.09.2018 21:21

Zawsze są usuwane te na znajomych...

Julita

@Adelajda Jednak opinie te powinny raczej skupiać się ściśle na szeroko rozumianych warunkach pracy. W dalszym ciągu nie odpowiedziałaś na moje poprzednie pytanie - zrobisz to zatem teraz? Bardzo Was proszę, żebyście opisywali specyfikę pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki, a nie skupiali się jedynie na rozmaitych koneksjach w firmie.

Angelika

A weterynarze sa spoko?

Julita

@poi Do czego odnosi się Twój komentarz? Jeśli posiadasz jakieś aktualne informacje, które dotyczyłby pracodawcy, jakim jest firma Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki, to oczywiście zachęcam Cię do podzielenia się nimi z użytkownikami forum. @NowyGość Widzę, że jesteś zainteresowany pracą w tej firmie. Złożyłeś już zatem dokumenty? @gan Na czym konkretnie polega ten wyzysk? Opiszesz nam konkretne sytuacje?

poi

Czy mały elektryczek jeszcze pracuje?

Marcin

Uwaga na Ilone z Stefanowa rozpiernicza zwiazki umawia sie z facetami i ponoć dobrze obciaga a mąż w domu siedzi z dziecmi.... Oj mezusiu jak ty mozesz byc z taka kobieta wstydz sie oto jej numer 721488707

Były pracownik
@Marcin 10.08.2018 06:37

Marcin zdajesz chyba sprawę że to co teraz zrobiłeś jest karalne. Tak więc czekaj na wiadomość.

Kapeć
@Marcin 10.08.2018 06:37

ale jaja

gan
@Kapeć 31.08.2018 13:44

wogole nie polecam pracy u Biernackiego tylko wyzysk i oszukaństwo np. co zrobili w lidlu już od nich nie wezma miesa

Kala

NIE POLECAM PRACY W GOLINIE U BIERNACKIEGO!!! Rozbiór jak i pakownia przychodzą na 6 rano i nie wiedzą o której wyjdą. Czasami o 16 czasami o18 a pakownia 21.. Nikt nie powie dzień prędzej o której się skończy nawet w ten sam dzień nikt nic nie wie później na trzeciej przerwie nie ma co jeść(o ile zrobią 3 przerwę). Brak szacunku dla ludzi zaczynając od dyrektora po brygadziste. Ludzi brakuje a oni nadal traktuja jak te szmaty. Jedyne co dobrevto wypłaty ale jakim kosztem... Pozdrawiam Kala.

Ona
@Kala 15.08.2018 09:45

A jak jest na tej pakowni

były pracownik
@Kala 15.08.2018 09:45

Witam. To widze że w tym zakładzie nadal nic się nie zmieniło. Aaaa pozatym że pakownia do 21.00-macie zdrowie-albo jeszcze macie. Dyrektor i brygadzista żle was traktują.Ja wychodze z takiego założenia że jak sobie pozwolisz,to pużniej nie narzekaj jak się nie umiesz odezwać. Pamiętajcie pieniądze to nie wszystko a bez zdrowia nie ma niczego.Ludzie żyja za najniższą i są bardziej szczęśliwi niż wy co macie więcej.

Tomaszek
@Ona 16.08.2018 03:46

(usunięte przez administratora) ja polecam

Elka

Dzieje sie cos ciekawego na Pakowni 3 ?

Ruchacz
@Elka 28.08.2018 11:41

Stara bida , ale jak ciebie nie ma nie ma co robić na przerwach.

Zostaw opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.