Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 2654 ocen.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
2 2654 6 1

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Angelika

A weterynarze sa spoko?

Julita

@Adelajda Przykro mi, że musiałaś być świadkiem takich scen. To dosyć nieprofesjonalne ze strony firmy Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki. Ale pozostawiając już powyższe kwestie - mogłabyś dodać coś odnoście samych warunków zatrudnienia? Wiemy już, że atmosfera nie należy do najlepszych, a jak przedstawia się kwestia umów - można liczyć na umowę o pracę?

Adelajda
@Julita 15.09.2018 10:04

Gowork to opinie o zakładzie pracy niestety tylko takie opinie są. Co słychać w zakładzie? Nie mówi się o produkcji tylko o romansach kierowników którzy nagminnie porzucają swoje małe dzieci bo w "pracy" poznali miłość życia. To ma być przykład? Przełożeni? Jak ludzie maja takich sluchac... ostatnio gadaja że S. z kontroli jakosci zostawil żonę i dzieci bo romans... A najlepsze ze takie opinie sa tez poza firma to jak chcecie zachecic ludzi do pracy tutaj?

Eryk
@Adelajda 15.09.2018 11:16

O to sąsiad już nie jest sąsiadem?

Brak slów
@Adelajda 15.09.2018 11:16

Brawo za prawdę!

Kosa
@Brak slów 17.09.2018 12:44

Jaka prawdę?

Ola
@Kosa 17.09.2018 15:57

Właśnie jaka prawdę? Co tam się nowego dzieje?

R

A właśnie ponoć Daria ta od wuzkowego daje Erykowi... maz wszystko wie i na to pozwala... Eryk idzie w ślady Mazura?

Bronek
@R 15.09.2018 23:46

Wózkowy pisze się przez ó pozdrawiam;)

Michał
@Bronek 16.09.2018 00:24

Kto pracuje w tej firmie..

Zenek
@R 15.09.2018 23:46

Mateusz ogarnij to!!!

Adelajda

W tej firmie to tylko się rodziny rozwala jeden wielki serial z romansami na czele A na to że robi A krzywdę rodzinom nie patrzą że cierpią dzieci. Tylko liczy się jedno jak tu przychodzę to rzygać się chce na widok tych romansów ale sytuacja zmusza żeby tu pracować między tymi ludźmi co się nagminnie zdradzają dno totalne. I niestety ten przykład idzie od kierowników! Obrzydliwe co tu się dzieje. Ale kierownicy się nudzą w tych biurach udają że pracują A co tam się dzieje jak poszłam na rozmowę masakra weszłam niespodziewanie do biura to wyszłam niezauważona takie igraszki. Może weźcie się za tych romantykow w biurach pakownia kontrola jakości itd tam się dzieje... mam nadzieję że znajdę pracę w towarzystwie na poziomie i będę mogła odejsc

Julita

@poi Do czego odnosi się Twój komentarz? Jeśli posiadasz jakieś aktualne informacje, które dotyczyłby pracodawcy, jakim jest firma Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki, to oczywiście zachęcam Cię do podzielenia się nimi z użytkownikami forum. @NowyGość Widzę, że jesteś zainteresowany pracą w tej firmie. Złożyłeś już zatem dokumenty? @gan Na czym konkretnie polega ten wyzysk? Opiszesz nam konkretne sytuacje?

poi

Czy mały elektryczek jeszcze pracuje?

Xxx

Nie polecamy pracy na dziale gdzie Łukasz Mazur jest kierownikiem, istny kretyn i (usunięte przez administratora) Patrzy tylko jak ludzi wykończyć, nie ma zielonego pojęcia o szacunku dla innych osób i o swojej pracy :) jedyne stanowisko które powinno mu przysługiwać to nie kierownik a (usunięte przez administratora)

Dffggc
@Xxx 09.07.2018 20:37

Mądry to on nie jest

Mirek
@Xxx 09.07.2018 20:37

A do kogo warto się starać? Na którym dziale będzie Ok?słyszałem że kontrola potrzebuje

Mirek
@Xxx 09.07.2018 20:37

Tylko nie wiem kto tam jest kierownikiem i czy da się dogadac

On
@Mirek 14.07.2018 08:40

Da się jak się pracuje

Rudy
@Xxx 09.07.2018 20:37

On ma cos z głowom nie tak

Bibi
@Rudy 17.07.2018 18:32

A jest tam ktoś normalny?

Greg1974
@Xxx 09.07.2018 20:37

Witajcie.ja pracuje od stycznia jako mechanik w ZPM Biernacki.Moim przełożonym jest Łukasz Witkowski porządny facet.Chwalę go.Wszytko można załatwić.

Kijowski szuka pracy
@Greg1974 01.08.2018 17:59

co naprzykład załatwiłeś?

gan
@Xxx 09.07.2018 20:37

wogole nie polecam pracy u Biernackiego tylko wyzysk i oszukaństwo np. co zrobili w lidlu już od nich nie wezma miesa

Marcin

Uwaga na Ilone z Stefanowa rozpiernicza zwiazki umawia sie z facetami i ponoć dobrze obciaga a mąż w domu siedzi z dziecmi.... Oj mezusiu jak ty mozesz byc z taka kobieta wstydz sie oto jej numer 721488707

Były pracownik
@Marcin 10.08.2018 06:37

Marcin zdajesz chyba sprawę że to co teraz zrobiłeś jest karalne. Tak więc czekaj na wiadomość.

Kapeć
@Marcin 10.08.2018 06:37

ale jaja

gan
@Kapeć 31.08.2018 13:44

wogole nie polecam pracy u Biernackiego tylko wyzysk i oszukaństwo np. co zrobili w lidlu już od nich nie wezma miesa

Kala

NIE POLECAM PRACY W GOLINIE U BIERNACKIEGO!!! Rozbiór jak i pakownia przychodzą na 6 rano i nie wiedzą o której wyjdą. Czasami o 16 czasami o18 a pakownia 21.. Nikt nie powie dzień prędzej o której się skończy nawet w ten sam dzień nikt nic nie wie później na trzeciej przerwie nie ma co jeść(o ile zrobią 3 przerwę). Brak szacunku dla ludzi zaczynając od dyrektora po brygadziste. Ludzi brakuje a oni nadal traktuja jak te szmaty. Jedyne co dobrevto wypłaty ale jakim kosztem... Pozdrawiam Kala.

Ona
@Kala 15.08.2018 09:45

A jak jest na tej pakowni

były pracownik
@Kala 15.08.2018 09:45

Witam. To widze że w tym zakładzie nadal nic się nie zmieniło. Aaaa pozatym że pakownia do 21.00-macie zdrowie-albo jeszcze macie. Dyrektor i brygadzista żle was traktują.Ja wychodze z takiego założenia że jak sobie pozwolisz,to pużniej nie narzekaj jak się nie umiesz odezwać. Pamiętajcie pieniądze to nie wszystko a bez zdrowia nie ma niczego.Ludzie żyja za najniższą i są bardziej szczęśliwi niż wy co macie więcej.

Tomaszek
@Ona 16.08.2018 03:46

(usunięte przez administratora) ja polecam

Elka

Dzieje sie cos ciekawego na Pakowni 3 ?

Ruchacz
@Elka 28.08.2018 11:41

Stara bida , ale jak ciebie nie ma nie ma co robić na przerwach.

Gutek

Dobrymi radą każdy może sobie szastać ale jak się pracowało to było dobrze?

Dyrcio

Taki mądry rafalek strzykalski i co ?.wyleciał .ponoć teraz będzie się bawił w handel autkami dno poprostu

Dawid
@Draka 09.03.2018 19:20

Tak sam... jasne... Wreszcie będzie normalnie...

Bobek
@Aga 09.03.2018 20:47

Teraz Rafałek jest brygadzista bądź kierasem w Rybhandzie????

NowyGość

Witam może ktoś powiedzieć o pracy jako kierowca na międzynarodówce? Warto przychodzić?

ja

Jakie warunki pracy, benefity, socjal ?

Julita

@Rudy Mniemam, iż musisz być pracownikiem w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki. Jak długo jesteś tam zatrudniony? Zachęcam Cię do tego, żebyś opisał nam warunki pracy tam panujące. @kkk Zupełnie nie wiem, do czego mógłby się odnosić Twój wpis. Jeśli chciałbyś napisać nam coś merytorycznego o tym pracodawcy, to zapraszam.

Julita

@Igor Widzę, że jesteś zainteresowany pracą w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki - to dobrze. Zdecydowałeś się już zatem aplikować, a może nadal pozostaje to w Twoich planach? Informuj nas na bieżąco. @Marek Twoja wypowiedź zdaje się mieć niewiele wspólnego z głównym tematem tego wątku. Co chciałeś nam przez nią przekazać? @Xxx Rozumiem, że masz złe doświadczenia związane z pracą w tej firmie, ale musisz wiedzieć, iż nie wolno używać tutaj danych personalnych konkretnych osób ani ich obrażać.

kkk
@Julita 17.07.2018 14:22

Julita spojrz w lustro

Igor

Jak się pracuje? Warto starać się?

Marek

Czy tam jakaś inna polska w tej golinie bo bydło tak na siebie nie muczy jak wy ?

Julita

@Marek Na forum rasistowskie wypowiedzi są absolutnie niedopuszczalne. Jeżeli chcesz podzielić się z nami swoją opinią o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki, zrób to w sposób kulturalny. @gry z moj jajamjy Tobie również przypominam o zapoznaniu się z regulaminem forum GoWork, ponieważ Twoja wypowiedź niestety go łamie.

Ja!!

Żarty sie skonczyly!!! Ja ci podla rurko dam wysiadywanie z arabami w pokoiku!!! Wszystko wiem,wiem kim jestes,dzwonie do Francji i oni koncza kariere w Polsce a ty lecisz z dyscyplinarnym!! Dosc!!! S Z M A T O!!!!

Marek

Masakra człowieku naucz się pisać po polsku , zresztą co z ciebie za mąż tak się odzywać do żony a podobno araby dbają o swoje żony

Julita

Od jakiegoś już czasu nie wypowiadacie się na temat pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Na stronie firmy jest zakładka "Praca", jednak ogłoszenia są sprzed dwóch lat. W związku z tym, chciałabym spytać, czy firma prowadzi aktualnie jakąś rekrutację? Informacje te na pewno pomogą innym użytkownikom znaleźć pracę, więc chciałabym Was prosić o odpowiedź.

Xxxxx
@Julita 06.06.2018 09:49

Na utylizacje potrzebuja zostaw dupo wlaz slodki najlepsi odeszli

Obserwator
@Julita 06.06.2018 09:49

Znacznie mniej jest wypowiedzi na temat pracy w zakładzie, bo w większości pracują już tam tylko Ukraińcy. To oni teraz powinni pisać na forum, co dla pozostałych byłoby niezrozumiałe ale doskonale odzwierciedliłoby atmosferę, jaka tam panuje. Jeden wielki bałagan, każdy robi co chce i nikt, nic nie rozumie...

Julita

@NOBODY Nie, korzystanie z pomocy psychologa akurat w tym wypadku nie świadczy o niczym. Nie rozumiem, co fakt, że ktoś z tych usług korzysta ma wspólnego z tym, jak faktycznie pracuje się w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Możesz proszę, wyjaśnić?

Natalia
@Julita 18.06.2018 08:16

Ja akurat uważam że ma bo sam sobie nie radzi taki że sobą ma problemy emocjonalne to później na ludziach się wyzywa. Niech najpierw się wyleczy i później pracuje nad innymi ludźmi. Bo osoba chora psychicznie nie myśli logicznie i racjonalnie.

NOBODY

@Julita Nie polecamy pracy w tym ZMB BIERNACKI ponieważ nikt tam się z ludźmi nie liczy. Tzn. kierownictwo chciało by się liczyć, ale mają takie cele do osiągnięcia, że o przerwach niekiedy można zapomnieć. Atmosfera mocno "podkładająca kłody pod nogi". Są osoby, które w tym momencie rozmawiają z Tobą normalnie i na luzie, by za 5 min za Twoimi plecami "nagadać" na Ciebie do Kierownika/Dyrektora. Kilku kierowników regularnie korzysta z pomocy psychologa (mam pewność co do 3 osób). To najlepiej świadczy o poziomie zwariowania w tym zakładzie. Wynagrodzenie jest nieadekwatne do wykonywanej pracy.

Kobi
@NOBODY 13.06.2018 14:59

A kogo masz na myśli i skąd takie informacje Masz? Bo też już to słyszałem tylko nie wiem którzy mają psychiczne problemy. Wolę unikać takich ludzi bo mam traumę z doświadczeń z takimi.

Kokos
@NOBODY 13.06.2018 14:59

No właśnie nie chciałbym też trafić jak się tam zatrudnię to chociaż daj znać na jakich działach pracuje tych trzech żebym wybrał inny dzial

Julita

@bezka Dlaczego tak właściwie twierdzisz o tej firmie? Niestety, ale nie napisałeś nawet żadnych konkretów, szczegółów, które by za Twoim zdaniem przemawiały. Dlatego chciałabym, abyś napisał, dlaczego właśnie masz takie zdanie o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki.

bezka

Nie polecam tam pracy to oboz nie warto

bezka

Nie ciekaey zaklad pracy kierownok w Buszewie ma zly charaker na terenie przykry zapach zla atmosfera nie polecam tam pracy

Nowy

Ktoś wie jak wygląda praca na uboju przy oszałamianiu? Chce wiedzieć jak to wygląda w tej firmie i czym strzelacie (młotem czy radicalem)? i bym zapomniał, jak z kasą?

Julita

@anonymous Zachęcam Cię do kontaktu bezpośredniego z Zakładem Przemysłu Mięsnego Biernacki w tej sprawie. Na stronie internetowej firmy jest zakładka "Kontakt". Tutaj podaję Ci link - http://zmb.pl/pl/kontakt/ Do reszty osób komentujących. Chciałabym Was prosić o kulturę wypowiedzi i nie obrażanie innych osób, które biorą udział w dyskusji na temat firmy. Dziękuję.

anonymous

Witam Państwa , od bardzo długiego czasu kupuję wyrób z Państwa zakładu ,,Carpaccio wołowe- porcja dla dwojga ". Z dwa miesiące temu kupiłam 2 sztuki , w jednej nie było dodatlów ; ser , zalewa cytrynowa , olej / . Z dwa dni temu kupiłam znowu 2 sztuki Carpaccio . W jednej paczce była tylko jedna porcja . Numer partii produkcyjnej 02009618 . Szkoda , że pracownicy robią złą opinię Zakładowi . Proszę o odpowiedz Z poważaniem Jolanta Wodecka

obserwatorka
@anonymous 25.05.2018 22:08

to sa tylko ludzie. nie myli sie ten kto nic nie robi pozdrawiam

Pracownik

Ludzie przestańcie już pisać bo teraz chodzi o kulach a za chwilę w gipsie na pokaz przyjdzie jaka to jest biedna i poszkodowana.

Pracownik
@Znajomy 07.05.2018 23:55

Może jak by w głowę dostała , by trochę rozumu jej nabiło. Albo wyłączyło ta część mózgu która odpowiada za Kur. ..a tak żaden pożytek

Grrrrr
@Pracownik 08.05.2018 11:00

Człowieku jesteś naprawdę żałosny!!!nie zycz drugiemu co Tobie nie jest miłe,nigdy nie wiesz co Ciebie może w życiu jeszcze spotkać

Zostaw opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.