Irmawit Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Irmawit Sp. z o.o.

NIEPOWIEM 2015-08-01 18:45:10
Firma ze zwykłego biura zmienia się w małą korporacje. Duży przemiał pracowników. Poszczególne firmy przechodzą z rąk do rąk. Nie zawsze są dobrze przekazywane innym. Nie polecam przedsiębiorcom. Przyszłym pracownikom tez odradzam pracy mnóstwo, niepłatne nadgodziny, problemy z urlopem, mieszana umowa. Przestażałe oprogramowanie pracują jeszcze na dosie.Podwójne kierownictwo wydając sprzeczne polecenia.
6
zainteresowany 2015-08-11 18:56:13
Każdy może napisać co chce , jak chce i ile chce. Szkoda ,że sam wstydzi się podpisać .... Pozdrawiam . Artur.
pracowity 2015-08-13 10:11:16
Masz złe informacje zmień informatora ! I tak jak mój poprzednik szkoda ,że wstydzisz czy boisz się podpisać bo wtedy każdy by wiedział dlaczego i z jakiego powodu pisane są przez Ciebie te bzdury...
Krzysiek
Wiarygodny:) 2015-09-01 16:34:23
Z tego co wiem w Irmawit nie pracował żaden Artur ani Krzysztof więc jeśli chodzi o wiarygodny podpis to no cóż........ Założyciel postu "NIEPOWIEM" ocenił pracę w Irmawit bardzo delikatnie, rotacja ogromna więc każdy ma szansę się przekonać.
3
WIARYGODNY 2 2015-09-04 08:39:37
Nie wiem skąd na temat firmy ma NIEPOWIEM, to co napisał nie jest zgodne z prawdą. Chyba nie do końca wie co to są nadgodziny.
prawda 2017-01-24 18:46:21
Dodam do NIEPOWIEM jeszcze, że IRMAWIT jako pracodawca jest w dodatku nieuczciwy.
Mieszane umowy to absolutna prawda. Okłamują w tej firmie nawet na temat w ciągu ilu dni ma pracownik otrzymać umowę. Aktualne prawo wymaga podpisania umowy przed rozpoczęciem pracy - nie ma żadnych 7 dni.
Oczekują od kandydatów uczciwości, a sami w żywe oczy kłamią.
Wszystko wraca, będą mieli to, co sami sobie stworzą. Uczciwe osoby trzeba doceniać.
Pracowitość a niewolnictwo są zupełnie odrębnymi pojęciami. Z niewolnika nie będzie pracownika.
Fakty 2017-01-25 11:16:24
Niestety zdarzają się bardzo nieuczciwi i konfliktowi potencjalni pracownicy, wówczas zgrany i pracujący ze sobą długo - powtarzam długo i bez rotacji ! skład IRMAWIT nie chce przyjąć takiej osoby która jedynie wprowdzi zamęt zamiast współpracować w zespole. Zapewne takim przyszłym - niedoszłym potencjalnym pracownikiem była osoba pod nickiem "prawda", a po zakończeniu rekrutacji nie została przyjęta do pracy i teraz wypisuje jednoznaczne aczkolwiek nie mające żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości opinie. Zwracam sie do tej osoby o natychmiastowe zaprzestanie stosowania tego typu działań, niczym nie potwierdzonych i szkalujących uczciwego wobec swoich współracowników przedsiębiorcę jakim jest IRMAWIT!
Tomasz 2017-01-27 10:30:17
Pracuje w firmie IRMAWIT od ponad 10 lat. Gdyby było tak źle, jak piszą to niektórzy, bojący podpisać się własnym imieniem, to dawno temu bym się pożegnał.
Podobnie do mnie, jest wiele osób mogących pochwalić się wieloletnim stażem w tej firmie.
Część obecnych pracowników miała możliwość rozwoju zawodowego od pracy w sekretariacie, czy układania dokumentów, do stanowiska samodzielnego księgowego, czy specjalisty kadrowego.
Owszem, bywają „gorące dni” wytężonej pracy, ale wynika to ze specyfiki pracy biura rachunkowego, gdyż deklaracje podatkowe, czy ZUS klientów musza zostać wysłane w terminie.
Prawdą jest, że na wygrodzenie trzeba sobie zapracować – to nie państwowa ciepła posadka załatwiona układami, gdzie połowę czasu spędza się na plotkach i kawie.
Wielkim atutem tej firmy jest koleżeńska atmosfera. Nie ma tutaj korporacyjnego lansu i intryg.
Kwestie wynagrodzenia i umów to indywidualna sprawa przy przyjmowaniu do pracy i późniejszych negocjacji podwyżek - w tej kwestii się nie wypowiem, bo jest mi nieznana poza własną osobą.

4
Zostaw swoją opinię o Irmawit Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Irmawit Sp. z o.o.