Lipnicki Przewozy Autokarowe S.C.

Morąg

Opinie o Lipnicki Przewozy Autokarowe S.C.

stachu o czym Ty p... 2011-11-12 01:22:01
Pan Bóg stworzył i zapłakał! Ta firma to parodia pomyłek!
8
Michal 2014-07-31 18:59:34
Mila atmosfera w pracy polecam!
3
feewfwfw 2014-09-06 11:05:38
zajebiści kierowcy zawsze uśmiechnieci , życzliwi ,mówią proszę ,dziękuje,dowidzenia,dzień dobry.wysoka kultóra osobista,ja jeżdzę już od kilku lat i nie narzekam.w czasie jazdy są przeróżne przygody zawsze śmieszne,kierowcy zawsze rozgadani ale i da sie to wytrzymać(gaduły) ,rozśmieszają,a busy w sam raz nie które to są w troche gorszym staanie ale jedżą.zawsze staraja się jedżciś punktualnie , ale wiadomo zima lód na drodze więc nie da sie szybko jedzić więc zimą jak zasypie to się spózniają a pózniej jest ok
1
rfewfefwe 2014-09-06 11:08:48
czemóż to aż taka zła opinia juz lepszy lipnicki niż zawsze strajkujące PKS Ostróda
klient 2014-10-18 20:07:16
Autokary zbyt ciasne,brak swobodnego siedzenia na 18 godzin jazdy,ciasno,niewygodnie i ciągle klotnie miedzy pasażerami typu posuń się,zajmujesz więcej miejsca jak ja.Jednym słowem od nazwiska LIPNICKI-LIPAAUTOKARY....Kierowcy OK
jaka jakas 2015-02-22 13:25:07
by bylo jeszcze ok gdyby Lipnicki mial kursy z Ostródy do Olsztyna np rano o 7 lub 6 i powroty co 2 godz.a nie czekac i isc kawal drogi inter trans bis.
Ostródziak 2015-08-10 00:28:18
Ludzie omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Kierowcy i mechanicy nie otrzymują wynagrodzeń na czas. Brakuje kasy nawet na części zamienne i paliwo do autokarów. Stan taboru - zwłaszcza busów marki LT obsługujących regularne linie to KLĘSKA. dawno już powinni odebrać licencję. Jedna wielka LIPA! Przepierdzielanie czasu pracy kierowcy, kierowcy jeżdzą po 14 godzin za marne 2300 zł miesięcznie. Co to jest 2300 jak w miesiącu masz po 280 godzin pracy... Nie masz wogóle czasu dla siebie rodziny. Ta Firma to pomyłka, ale to winna ludzi którzy tam pracują sami ich tak nauczyli.Nie polecam tej firmy. Zero szacunku dla kierowcy od pracodawcy. Porażka jeszcze raz porażka



olo 2016-05-23 08:33:01
Właściciele pracowników mają za nic, zatrudniają na zlecenie za grosze które płacą w ratach
2
DZIARA 2017-02-03 19:31:21
NAJGORSZY PRZEWOŹNIK JAKIEGO ZNAM!!!!! KIEROWCY JAKBY SESRALI SIĘ W GACIE. MILI UŚMIECHNIĘCI???? ( HAHAHAHAHHA) SPÓŹNIENIA!!! BRAK BILETU!!!! DZISIAJ JECHAŁEM Z CHORĄ MAMĄ, POMIMO INTERWENCJI WYSADZIŁ NAS W ŁUKTA A JECHALIŚMY DO RENTYN!!!!!!!!! MUSIAŁEM Z NIĄ NA ZIMNIE ZAIWANIAĆ DO DOMU NA NOGACH!!!!!!! I TO JEST ŚWIETNA FIRMA????? ŚWIETNI KIEROWCY?????
Damiano 2017-03-01 18:27:06
Do jakich Rentyn panie kolego, jak sie prespi cala droge to potem kierowca w glowie nie ma twojego miejsca wysiadanie. Moze jeszcze pod dom podwiezc? To nie taryfa. Typowy bol dupy
Zostaw swoją opinię o Lipnicki Przewozy Autokarowe S.C. - Morąg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lipnicki Przewozy Autokarowe S.C.