Emitrans Pomoc Drogowa Marcin Bienas

Bytom

Opinie o Emitrans Pomoc Drogowa Marcin Bienas

pani z audi 2014-10-08 23:04:21
Profesionalna obsługa miły kierowca pojawił sie na miejscu w ciagu 20min od zgloszenia awarii i po przypyciu na miejsce odrazu zaprosil mnie do swojego auta poniewaz padal deszc i tu niestety pojawil sie problem pierwsza rzecz ktora musialam zrobic w domu to wyprac ubrania poniewaz auto w srodku bylo tak brudne ze odechciewalo sie jechac gdzie kolwiek rozumiem ze panowie nie maja czystej pracy ale chyba niestety zapomnieli ze tez jejzdza z klientami :(
3
pan z osobowki 2014-10-11 14:10:59
przyznaje racje w srodku samochody upaskudzone a kierowcy jakby z kopalni wyjechali
figo fago s5 2014-10-13 19:27:22
Haha dobra Ja tam wolne się ubrudzic ale przynajmniej koleś przyjechał odblokowal moje audi s5 quattro w 5 minut a co najlepsze zaoszczedzilem 400zl w aso a wcześniej był koleś wypsikany chyba brutalem za 6zl w czystych jensach i zero pojecia i laweta która tylko wciagnie auto sprawne toczace się i chciał za dojazd 100z bez wykonania uslugi l bez pojecia a pan Bienas przysłał chlopaka , który rozmawiajac przez tel z szefem zrobił co ma zrobić i odbyło się bez holu i bez kasy bo zglosil ta usługę przez assistance
6
klient z zabrza 2014-10-30 23:46:54
dziekuje ale nigdy wiecej prosze was tylko nie przyjezdzajcie po mnie juz nigdy malowanie zderzaka 350zl sam musialem pokryc po nieudolnym wciaganiu na lawete a mowilem kierowcy zeby uwazal bo moze zahaczyc i co ....obled
kiedys kolega 2014-11-05 23:24:53
haha kapital finansowy to chyba komornik zajął Bienas nie ma nawet na wypłate dla kierowcow co tu duzo gadac a pozatym jako klient skad mozesz wiedziec co to za firma i co ma mysle ze raczej jestes znajomym tego cymbała BIENASA i chcesz go poprostu zareklamowac ale jak juz wczesniej pisalem on nawet na paliwo pozyczal pieniadze wstyd i tyle wielki pan biznesmen haha
kierowca 2014-11-09 00:00:37
omijajcie ta firme a w szczegolnosci jej szefa
Panie z Krakowa 2014-11-14 14:11:24
Pozdrawiamy kierowce który wiózł nas do Krakowa gdy niezawodna Alfa niestety odmówuła dalszej jazdy. Profesionalna obsługa kierowca otworzył maske i zaraz stwierdził że dalej nie pojedziemy bo pęk pasek klinowy. Do tego szef chciał pójść nam na rękę i gdyby auto mogło pojechać do Krakowa dnia nastepnego to mielibysmy 250zl upustu. I ubran nie musielismy prac po powrocie do domu ;) oby wiecej takich kierowcow bylo :)
3
m.b 2014-11-17 08:58:41
Jak się nazwales bylym kolegą dowiem się kim jesteś i za te brednie co wypisujesz ciotko porozmawiamy masz jaja to zadzwoń a nie dzialaj z ukrycia mendo z bmw z Gliwic pozatym oddaj to co ukradles zlodzieju z lawety Ty już wiesz o czym pisze a slowa cymbal używasz tylko Ty wiec wiem kim jesteś pisz sobie dalej bo to tylko Ci pozostalo buraku w potarganych dresach z bmw
5
volvo s40 2014-11-23 10:45:59
Jeżeli mogą usprawnić pojazd na miejscu poprostu to robią maja wiecej zaplacone od ubezpieczalni za uruchomienie pojazdu niż holowanie chłopak cudowal 10 min ale podpiol przenośny tester zobaczył co boli moje volvo i już za 5 min moja szwedzka niunia chodziła bez wizyty w aso polecam ta firmę a napewno tego kierowcę który był umnie na miejscu awarii
4
Kasia z Lanosa 2014-11-25 16:56:44
Może dzisiejszy dzień nie był idealny pod względem trasy na praktyki w Olkuszu ale za to obsługa i holowanie było jak dla mnie kobiety w najlepszym porządku i złego słowa nie mogę powiedzieć. :) Pan kierowca bardzo miły jak i również zapracowany co świadczy o popularności i profesjonaliści ten firmy :) POLECAM.!
4
Evo 2014-11-27 20:58:11
Wbrew temu co tu pisze polecam usługi pana Marcina .Obsługa jak to obsluga Ja tam bylem holowany przez samego właściciela i powiem jedno gość wie co robi pozatym przyjechał po mnie nowym iveco i pachnialo w nim nowością a z deski mógłbym zjeść bezpośrednio obiad jak dla mnie super pozdrawiam pana Marcina Slawek z Krakowa Evo.
4
Czlowiek z Katowic 2014-11-27 23:48:02
Nowe iveco ? Dobry zart
1
Grzegorz x5 2014-11-28 08:19:19
Dzięki za dzisiejszą ranna pomoc i szybki dojazd.
5
adam fiesta 2014-11-28 19:48:52
Ja jestem bardzo zadowolony Polakowi trudno dogodzić bo to taki typ człowieka jak na Polskie realia chciałbym żeby takie lawety jeżdziły w całej Polsce .
5
zadowolony dzisiejszy klijent 2014-12-02 13:02:09
Pozdrawiam i dziękuję szefowi emitrans za szybka fachowa usługę .
4
suzuki sx4 2014-12-05 14:12:42
Dziękuję za szybka fachowa obsługę z przyjemnością skorzystać będę musiał drugi raz jak już naprawia i zawieziemy na przegląd .
4
Kasia Passat 2014-12-05 21:24:44
Dziękuje za fachową obsługę i przystępną cenę za holowanie
4
Yaris 2015-01-17 15:22:12
Dziękuję za szybką fachową obsługę i polecenie warsztatu, który zaradzil obrazu z awarią
3
PKS Jelenia góra 2015-03-11 14:19:45
dziękujemy za zaufanie i wysłanie szybkie holownika na miejsce awarii bardzo pana firma nam pomogła pozdrawiam RYSIEK KIE,DZIAŁU TRANSPORTU
3
Michal S-c 2015-04-08 20:59:01
Jak najbardziej wszystko ok bez kłopotu bez stresu polecam Emitrans Bienas
3
SCANIA RADOM 2015-06-16 19:46:58
Profesjonalna firma holująca samochody ciężarowe ,przystępna cena jak na teren śląska gdzie naprawde jest dużo firm holujących
5
eldorado maxi 2015-10-05 18:39:34
Super kolesie tylko pozytyw im się należy pozdrawiam
3
Heniek z krainy kredek 2015-11-22 22:37:59
Pozdrawiam pana Marcina dziś holowal mi samochód polecam tą firmę zapłaciłem mniej niż inni na internecie inne firmy oferowaly jeszcze raz pozdrawiam i polecam
3
emitrans jest ok 2016-07-09 22:08:50
Też tak myślę jak kolega
3
EMITRANS MI POMÓGŁ BARDZO 2016-12-08 23:19:13
Dziękuje za pomoc i szybkie działanie jak czytam te opinie to widać ,które są prawdziwe a które piszą firmy konkurencyjne.Panie Marcinie i tak widać ,że ma pan więcej pozytywnych opinii niż negatywnych ale niech pan dalej robi to co robi od tylu lat jak pan mówił bo robi pan to profesjonalnie pozdrawiam MARIOLA.
1
Zostaw swoją opinię o Emitrans Pomoc Drogowa Marcin Bienas - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emitrans Pomoc Drogowa Marcin Bienas