Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Work Force Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-06 22:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co przedstawiciel to inny komentarz, a jaki jest Twój? Ciężko jest wyszukać opinie o firmie Work Force Sp. z o.o. której siedzibą jest Opole . Jeśli cokolwiek wiesz o tej firmie podziel się informacjami. Potencjalnemu pracownikowi ogromnie zależy na poznaniu opinii aktualnych pracowników na temat ewentualnego pracodawcy. Sieć jest dzisiaj najlepszym źródłem wiedzy, przyłącz się do budowy największego zaplecza wiedzy o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
asa - 2011-05-31 06:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś od nich wyjeżdżał? wiecie coś więcej?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-01 09:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mają oferte do pakowania opakowań czy ktos moze,pracowal juz przy pakowaniu op.plastikowych w NOORD BBRABANT?Prosze piszcie jak cos wiecie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2013-03-16 13:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam rok temu byłem w Holandii przez tą firmę To był zmarnowany tydzień życia nie dość że nic nie zarobiłem to i byłem jakiś tysiąc zł do tyłu . W ogóle pierwszą wypłatę dostaniecie dopiero po otrzymaniu numeru soffi a na numer się czeka nawet do 3 tygodni . Byłem w Soest na Birkenstrase czy jakoś tak a pracowałem chyba trzy dni w Oss Sam fakt że dojeżdżałem do pracy ponad sto km jest okrutny poza tym za wszystko się płaci za auto za jakiekolwiek uszkodzenia żadnego ubrania roboczego nie dostaniecie a jeśli już tak to potrącają za nie z pensji . Zresztą ani pensji ani w ogóle jakichkolwiek pieniędzy nie zobaczyłem do tej pory . Porażka . W ogóle miałem pracować na magazynie a pracowałem w Paddi Food na produkcji po 10 godzin . Uciekłem z stamtąd jak chcieli mnie dać do Hertegenbosch do produkcji niby kafli W umowie miałem pracę na godziny a na miejscu okazało się że jest to praca na Akord . Śmieszna firma w ogóle że jeszcze nikt ich nie podał do sądu? Tak na prawdę to to jest firma pośrednicza i w Holandii okazuje się że pracujecie dla flex specjalist lub dla otta czy jakoś tak więc kasę za ciebie bierze ze trzech złodziei za mieszkania fatalne zresztą się płaci duże pieniądze oczywiście z wypłaty . Powiem jeszcze że później spotkałem u siebie w mieście kolegę który też tam pracował jakoś dwa miesiące i za dwa miesiące przywiózł 500 euro To chyba lepiej szukać dalej i czytać komentarze . Pozdro dla [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Nina - 2013-04-12 14:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwny komentarz powyzej,skoro Pan uciekl z pracy to jak mial Pan zarobic?
Ja rowniez bylam przenoszona i przy roznych pracach pracowalam,raz pakowalam ciuchy,raz kosmetyki,a raz 3tygodnie pracowalam przy pakowaniu plasterkow szynek,kawalkow miesa itp ale to raczej zdarza sie czesto bo pracowalam juz ok 2lata przez rozne biura posrednicze,lepiej jak skonczy sie praca i odrazu dostanie sie jakas inna,a nie siedzi sie na domku bez pracy,a chyba jedziemy po to zeby zarobic pieniedze i na jak najwiekszej ilosci godzin powinno nam zalezec,bynajmniej tak bylo w moim przypadku,odpoczac to ja moge w domu po przyjezdzie.Spokojnie po pol roku pracy zjechalam bez zadnego problemu,nawet wydzwaniali za mna czy nie chcialabym wrocic ale poki co chce troche posiedziec w domu,ale nie wykluczam po wakacjach powrotu przez ta firme.
zdjecie uzytkownika
ana - 2013-05-07 19:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znasz jakies w miare ok agencje szukam pracy w holandi
zdjecie uzytkownika
kali - 2013-05-26 10:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie;) juz podpisalismy wszystko w opolu i z tygodnia na tydz nam przekladaja wyjazd juz 3tydz czekamy. czy mieliscie tez taka sytuacje?
zdjecie uzytkownika
RuFi - 2014-04-12 11:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś się wybiera 15.04 ???
zdjecie uzytkownika
RuFi - 2014-04-14 15:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jedzie z tej firmy 21 kwietnia ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
x