Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
4567 - 2015-12-13 21:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy widzieliscie ale teraz mozna aplikowac do frimy do pracy za granicą na przyklad do Holandii, uwazam ze to dobra sznsa na wiekszy zarobek..
zdjecie uzytkownika
Hellllo777 - 2015-12-15 14:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marioola24 podaj numer tel... to zadzwonie jestem z okolic Rzeszowa ;) i tez jade .....
zdjecie uzytkownika
Hellllo777 - 2015-12-15 14:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marioola24 podaj numer tel... to zadzwonie jestem z okolic Rzeszowa ;) i tez jade .....
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-12-15 15:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
2go stycznia wyjeżdżam do Holandii, ktoś jeszcze się wybiera?

mój mail: zgrywus0000@wp.pl
zdjecie uzytkownika
xavaris - 2015-12-21 14:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem ofertę wyjazdu dnia 27.12 i teraz moje pytanie ktoś tam pracował bo od kilku stron widzę tylko że ludzie wyjeżdżają a na innych stronach opinie o Work Force nie są zbyt ciekawe
zdjecie uzytkownika
rafał - 2015-12-21 21:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich :)szykuję się do wyjazdu z tej firmy w dniu 2-3 prywatnym autem, mam 2 wolne miejsca, jak ktos zainteresowany wyjazdem zapraszam o kontaktu na mail wrafal289@gmail.com pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-23 18:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xavaris - 2015-12-21 14:09:26]:
xavaris chcesz wiecej wiecej odezwij sie na maila. katarzynakatarzyna-91@wp.pl
zdjecie uzytkownika
piotr3 - 2015-12-23 21:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest z niekaralnoscia czy przyjmują osoby karane
zdjecie uzytkownika
mh - 2015-12-29 03:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@piotr3 o takich rzeczach to najlepiej bezpośrednio dowiadywać się u nich, żeby potem nie było żadnych porozumień. W sumie najciekawsze mają oferty do Holandii.
zdjecie uzytkownika
eweew - 2016-01-01 21:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze w firmie MM Work Force Sp. z o.o. spora rekrutacja trwa, jakby ktos był zainteresowany to szukaja na przyklad tapicera czy elektromechanika..
zdjecie uzytkownika
wero - 2016-01-04 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wydaje mi się, ze teraz to tylko opłaca się u nich pracować w Holandii na przykłąd jako pracownik produkcji, który zjmuje się materiałami budowlanymi.
zdjecie uzytkownika
agata - 2016-01-05 14:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie wybiera do pracy niedlugo? jakies opinie ???? bo powaznie zastanawiamy sie nad wyjazdem
zdjecie uzytkownika
major - 2016-01-05 16:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja 10 prawdopodobnie na warzywa ale konkretnie jeszcze nie wiem co bede robił i nie znam jeszcze miejscowości
zdjecie uzytkownika
pablo - 2016-01-06 13:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 9 lub 10 stycznia do Oss ? Jak tak proszę o kontakt hazel127@wp.pl
zdjecie uzytkownika
mmagda - 2016-01-06 20:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jedzie ktos 16stycznia do Hollandi ?
zdjecie uzytkownika
fgthy - 2016-01-06 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a wiecie co widzialem ze teraz w firmie Work Force Sp. z o.o. poszukuja pracownikow na kilka stanowsik, na przyklad jako pracownika produkcyjnego..
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-01-07 11:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z narzeczonym prawdopodobnie jedziemy 16-17 stycznia
zdjecie uzytkownika
sfasf - 2016-01-07 13:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2016-01-06 13:23:31]:
na Warzywa to pewnie Pakstation największy obóz pracy z workforce, " czerwone fartuchy" to Polaczki którzy dostali mały awans i urośli jak dyrektorzy. Szkoda słów
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-01-07 17:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zarobki na mie.?????
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2016-01-07 23:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam kto jedzie z okolic lublina 16 stycznia
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-01-08 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My jedziemy ale z Bydgoszczy :-D
zdjecie uzytkownika
Pescador - 2016-01-08 22:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agata - 2016-01-07 11:01:56]:
A ktoś z Warszawy jedzie 16 stycznia??
zdjecie uzytkownika
wójke - 2016-01-09 00:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A coś więcej wiadomo na temat menadżera produkcji bo nie wiem czy składać CV. Niby całkiem sensowne zarobki oferują, chociaż nie wiem jak z narzędizami pracy? Auto, telefon..
zdjecie uzytkownika
kriss - 2016-01-09 21:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pescador - 2016-01-08 22:18:23]:
ja jadę z Łodzi
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-01-09 23:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktos z lubelskiego 16 stycznia
zdjecie uzytkownika
gruszka - 2016-01-11 11:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to się interesuję u nich wyjazdem do Beilen bo jest aktualny na produkcję wyrobów mięsnych, a podobno kontrakt jest oferowany juą holenderski, zapowiada się fajnie
zdjecie uzytkownika
Elizka - 2016-01-11 15:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś 17.01 ? dzisiaj do mnie dzwonili. No i z tego co szukałam i patrzyłam na internecie to ta firma nie ma nic wspólnego z OTTO?
Wyjeżdżam pierwszy raz i nie bardzo się orientuję jak to tam wygląda.
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Meguniaa - 2016-01-12 13:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale do jakiego miasta pojechały?
zdjecie uzytkownika
Migotka - 2016-01-13 12:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam, zapewne moje pytania będą banalne, proste i powtarzające się - ale brak tu konkretnych odpowiedzi - pewnie dlatego :)
1) czy dotrzymują warunków umowy
2) jakie kwota kieszonkowego na pierwsze 2 tyg jest mile widziana
3) ile można zarobić na czysto po odliczeniu kosztów utrzymania

Może jest ktoś kto z podlaskiego wybiera sie na lutowe wyjazdy

Pzdr.
zdjecie uzytkownika
maca - 2016-01-13 15:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wierze w to, ze po dwoch dniach wrocily, poza tym podpisujesz z agencja umowe wiec wiesz na ile jedziesz i ze masz zapweniona pracę, spojrz ile mają różnych ofert,to stabilna firma
zdjecie uzytkownika
arow82 - 2016-01-16 21:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos byl tam w Holandi w miejcowosci Venlo
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-17 00:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stabilna i rozwijająca się nadal firma, trzeba dodać :) mnie zainteresowała oferta na pakowanie i sortowanie warzyw i owoców w holandii, chcę z chłopakiem wyjechać, stabilne i legalne zatrudnienie oferują :)
zdjecie uzytkownika
alka123 - 2016-01-18 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ;) osoby które teraz jadą mają prace ?
zdjecie uzytkownika
lidar - 2016-01-19 20:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alka123 no raczej, po to są przecież te ogłoszenia, sama agencja pracy wszystkim się zajmuje, więc jak już jesteś na miejscu to podpisujesz umowę i sobie działasz.
zdjecie uzytkownika
joanna777 - 2016-01-20 19:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostaliśmy z mężem ofertę pracy z tej agencji. Czy ktoś kto pojechal tam w ostatnim czasie może powiedzieć jakie sa warunki i czy warto się wybrać? bardzo proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
joanna777 - 2016-01-20 19:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, może ktoś z ostatnio wyjezdajacych napisac o warunkach i czy warto jechać?
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-01-21 07:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich miło by było żeby ktoś napisał opinie jak wygląda w workforce praca chodzi mi o godziny ,warunki mieszkaniowe,i czy firma jest wypłacalna,z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kamila123 - 2016-01-21 12:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :-) CZy ktos pracowal w holandii w miejscowosci Venlo? Chodzi mi o prace w hurtowni spozywczej, pakowanie wedlin, warzyw, owocow. Z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
ar - 2016-01-21 13:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Migotka - 2016-01-13 12:38:23]:
Ja jestem z podlasia i zastanawiam się nad wyjazdem, lecz jeszcze zastanawia mnie kilka faktów ;)
zdjecie uzytkownika
wero - 2016-01-21 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@joanna77, na pewno warto, chociażby dla samych pieniedzy warto, a jako pakowacz mozesz w Bilien zarobić kilkadziesiąc euro wypłaty, wiec konkretny grosz.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-22 13:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wyjezdza ktos jutro 22 stycznia do holandii ?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-22 13:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wyjezdza ktos 22 stycznia ? ( jutro ) do Holandii
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-01-27 17:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie do obecnie pracujących osób.
Ile jesteście w stanie odłożyć miesięcznie pieniążków?
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-01-27 17:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytanie do obecnie pracujących osób.
Ile jesteście w stanie odłożyć miesięcznie pieniążków?
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-01-27 17:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do obecnie pracujących .
Ile jesteście w stanie odłożyć miesięcznie ?
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2016-01-28 21:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z okolicy warmi i mazur 30-31 Styczeń ? bodzdan1@wp.pl
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-02-05 18:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do pracy do pralni przemysłowej do niemiec ?
Może ktoś był tam w pracy i wie jak tam to wszystko wygląda ?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-02-07 19:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , chciałabym się dowiedzieć coś na temat tej agencji :)
Mój numer gg : 33835793
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie jest źle - cv posłałam, potem telefon w sprawie pracy, jakaś pani sprawdzila język, popytała na ile chcę wyjechać, wizyta w biurze, podpisałam papiery i za 3 tyg miałam wyjazd.
Pytania: O język, doświadczenie, jak długo chcę pozostać w Holandii
zdjecie uzytkownika
DomaDf - 2016-02-07 23:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okropna agencja nie polecam wyjechałam i tylko straciłam. Warunki okropne jak już się wyjedzie każdy ma cie juz w dupie.... Okropne
zdjecie uzytkownika
DomaDf - 2016-02-07 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okropna agencja nie polecam wyjechałam i tylko straciłam. Warunki okropne jak już się wyjedzie każdy ma cie juz w d... Okropne

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert