Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
mikael - 2014-03-16 10:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work Force szuka do pracy w Holandii, generalnie tym się zajmują, czy ktoś z tu obecnych korzystał z ich usług i poleca?
zdjecie uzytkownika
wooky - 2014-03-27 16:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez byłbym zainteresowny praca w Holandii przez Work Force, napiszcie, czy załatwiają formalności, wyrabiają SOFI itp.?
zdjecie uzytkownika
yani - 2014-03-27 16:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda Waszego czasu na tą agencję nie polecam słabe wypłaty mało godzin..obecnie nie pracuje 4-ty dzień
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2014-04-07 23:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i nadal siedzisz w Holandii? ile masz przepracowanych dni od momentu Twojego wyjazdu za granicę z Work Force?
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-06-26 11:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work FORCE ... to jest żart ze taka agencja wogole istnieje . ! Nikomu nie polecam... mam zdjecia co tam sie dzieje ... :) jak ktoś chce niech napisze pwiem wiecej .
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-27
Żródło: Gowork.pl
Venlo, Veghel
( )
Firma Work Force Sp. z o.o. posiada wieloletnie doświadczenie w dziedzinie pośrednictwa pracy do Holandii. Współpracujemy z wieloma renomowanymi zakładami pracy na terenie całej Holandii. Oferujemy zróżnicowane oferty pracy w rożnych branżach. KRAZ 855 Pakowacz Miejsce pracy: Venlo, Veghel Nr referencyjny: KRAZ 855 Obowiązki: Firma Work Force Sp. z o
zdjecie uzytkownika
tejo - 2014-06-27 23:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2014-06-26 11:26:30]:
ale masz zdjęcie czego w Work Force ? chodzi Ci o jakieś warunki w pracy czy może mieszkania pracownicze?
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-08-27 21:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta agencja to jedna wielka ściema, tak samo jak praca na którą nas wysyłają! nie polecam i ostrzegam wszystkich! jeżeli ktoś chce tracic czas i pieniądze i byc na minusie to polecam bo to jedna wielka ściema!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski