Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Work Force Sp. z o.o.

aniela 2016-10-01 11:42:01
ja tam uwazam ze warto pojechac i sprobowac, nie ma za wiele do stracenia a mozna naprawde sie pozytywnie zaskoczyc
aniela 2016-10-01 11:42:26
ja tam uwazam ze warto pojechac i sprobowac, nie ma za wiele do stracenia a mozna naprawde sie pozytywnie zaskoczyc
para 2016-10-01 13:09:35
też myślę o my toys, niemiecki znam, w zespole pracuje mi się spoko, a praca nie jest jakoś mega skomplikowana, bo się zbiera zamówienia albo się otwiera i sortuje produkty.
Norbert 2016-10-01 14:47:07
ja jezdze od lat i zlego slowa nie moge powiedziec, nie mowie ze bylo lekko czy latwo, nie ale na pewno warto dla kasy ktora zawsze w terminie byla :]
marek 2016-10-03 11:09:20
ja się szykuję do my toys, znajomy mówił,że spoko. można nawet jechać z dziewczyną, więc to dodatkowy atut. a praca nie jest bardzo ciężka, więc się raczej zdecyduję, bo niemiecki jako tako umiem. ktoś jeszcze jedzie?
Paulina 2016-10-03 17:21:06
Mam prośbę . Szukam pracy za granicą , moglibyście powiedzieć mi coś na temat tej firmy ?. Imformację proszę wysyłaś na adres poczty ; paulina65651@interia.pl
stella 2016-10-03 19:49:50
warto poszukać przez Otto, może My Toys. Praca niezbyt ciężka i w miarę zarobki. Niemcy, blisko kraju więc ryzyko małe.
ida 2016-10-04 12:43:46
potwierdzam, w MyToys dobrze sie pracuje, jedynie co to trzba znac jezyk neimiecki, ale to zawsze za granica lepiej jest jak sie zna jezyk. ogolnie warunki sa spoko, kasa tez, wiec ja polecam
2
Ish 2016-10-04 13:36:26
Firma Work Force Sp. z o.o. zatrudni w Holandii osoby do pracy w magazynach z odzieżą.
Praca polega na pakowaniu nowych ubrań, metkowaniu, naklejaniu cen oraz doczepieniu alarmów.
Zatrudnimy również osoby do pakowania słodyczy, wędlin, owoców oraz warzyw. - Miejsce pracy: Woerden. Czy ktoś się wybiera?
5
Ish 2016-10-04 13:42:40
Firma Work Force Sp. z o.o. zatrudni w Holandii osoby do pracy w magazynach z odzieżą.
Praca polega na pakowaniu nowych ubrań, metkowaniu, naklejaniu cen oraz doczepieniu alarmów.
Zatrudnimy również osoby do pakowania słodyczy, wędlin, owoców oraz warzyw. - Miejsce pracy: Woerden. Czy ktoś się zdecydował na którąś z tych ofert?
Ish 2016-10-04 13:46:50
Pracował już Pan tam wcześniej czy to dopiero pierwszy wyjazd?
teresa 2016-10-04 16:10:05
pytaj tutaj, ludzie na pewno chętnie Ci napiszą. wiem,że warto jechać z nimi, bo są w porządku, załatwiają mieszkanie i pracę. teraz chcę jechać do my toys do niemiec, pakowanie czy sortowanie to zajęcie akurat :) za mieszkanie i ubezpieczenie zapłacę z pierwszej wypłaty, więc się nie martwię.
Cobretti 2016-10-04 20:12:17
Ja pracowalem przez work force 5 miesiecy i powiem ze bylo fajnie:)co prawda w nl podpisuje sie umowe z inna firma ale wbrew opinia nie jest zle.a co do negatywnych opini innych to pisza je ci co wyjechali z mysla ze lajcik coffik itp,poszli jeden dzien do pracy i albo lewe raczki albo praca nie odpowiada powrot do pl i negatywne opinie.Przez domek co ja mieszkalem to z 15 lekko takich sie przewinelo.
ten 2016-10-05 13:43:14
mnie interesują głównie niemcy bo znam ten język. ktoś coś wie nt my toys? widzę,że ktoś się tam wybiera, znacie kogoś kto już był i potwierdzi że ok?
ja 2016-10-05 18:00:24
Witam czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy na produkcji pizzy w miejscowości Apolda ?
karolina25 2016-10-06 13:44:41
Właśnie zastanawiam się nad tą ofertą? Jedziesz?
magda 2016-10-07 13:18:24
Ida a jak jest z warunkami mieszkalnymi? A umowe podpisuje sie z niemieckim pracodawca czy z agencja?
seweryn 2016-10-07 19:55:08
(usunięte przez administratora)
karolina 2016-10-09 17:40:02
@dać dokładnie, myślę że terminowość jest najistotniejsza dlatego przyciągają tylu chętnych
ter 2016-10-10 15:39:46
hej, dzięki za info. w takim razie piszę do agencji. lepiej jechać tam gdzie sprawdzone miejsce!
Marsa 2016-10-11 16:21:31
Czy wyjeżdża ktoś w sobotę 15.10 do oss? Praca jako pakowacz
Marsa 2016-10-11 18:53:35
Ja się wybieram
Natalia 2016-10-12 23:41:31
Trzeba znać niemiecki czy wystarczy podstawowa znajomość angielskiego ? :)
Natalia 2016-10-18 11:29:10
(usunięte przez administratora)
adam 2016-10-20 16:49:28
hmmmm a ja mam i terminowo wyplate, dobrze placa itd. ludzie z ktorymi pracuje tez sa ok, raczej wszyscy zadowoleni i co jakis czas jezdza z otto, wiec nie moze byc tak zle jak piszesz.
marta 2016-10-23 09:53:08
(usunięte przez administratora)
maks 2016-10-27 16:52:43
(usunięte przez administratora)
Ish 2016-10-28 15:01:44
kiedy się wybierasz? czy już może pojechałas? jesli tak prosze o kontakt na email: ishia1@o2.pl mam pare pytan :)
witold 2016-10-28 18:58:45
(usunięte przez administratora)
maniek 2016-10-28 22:52:53
(usunięte przez administratora)
1
maćko 2016-11-03 18:27:11
(usunięte przez administratora)
Zenek 2016-11-07 22:40:59
Czy ktoś się orientuje odnośnie pracy "pakowanie wyrobów mięsnych" w mieście Best - Holandia ?. Ktoś się wybiera lub był, ma jakieś informacje o tej pracy ?
1
tomek 2016-11-09 20:17:26
(usunięte przez administratora)
1
art 2016-11-10 02:55:29
Ja również szukam informacji na ten temat !
Zatem, bardzo proszę o wypowiedź osób, które tam pracują/ pracowały. Mam wyjazd 27.11.
TmK07 2016-11-10 15:05:50
Cześć
Dostałem propozycje wyjazdu do nl przez biuro Workforce na zakłady miesne a dokladnie pakowanie wedlin, planowany wyjazd na 27.11
Może jest tu osoba co tam pracujr i opisze wszystko dokladnie od srodka?
Dzieki i pozdrawiam.
Miko 2016-11-16 20:45:34
(usunięte przez administratora)
Miko 2016-11-16 20:50:11
(usunięte przez administratora)
Mario 2016-11-16 20:54:19
(usunięte przez administratora)
Taki jeden 2016-11-16 20:57:19
(usunięte przez administratora)
Micho 2016-11-16 22:46:26
(usunięte przez administratora)
Ola 2016-11-17 00:24:52
(usunięte przez administratora)
bara 2016-11-17 19:41:24
(usunięte przez administratora)
Michael 2016-11-22 00:36:19
(usunięte przez administratora)
grzech 2016-11-22 19:09:38
Ja rowniez nic nie moge znalezc przy pakowaniu wyrobow miesnych i wedliniarskich. Wyjazd 27 listopada 2016r. Moze adninistrator usuwa cenne info?
Ja1235 2016-11-23 00:25:12
Witam ja również szukam opinii na temat pracy przy pakowaniu wędlin, ktoś coś wie?
Jackowski72 2016-11-24 12:19:59
Dziwne żeby było tyle usunięć i żadnej normalnej odpowiedzi ??
Miko 2016-11-25 16:08:29
Zgadzam się ze wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kary za wszystko wymyślone, ktoś coś zrobi , i wszyscy płacą, oszuści, A ten brzydki sebastianek to cwaniak jakich mało, osobiście się dowiedziałem jak pewna osoba potwierdziła jak słyszała ile mu do kieszeni wpadnie za kary , podobno kradnie też po pokojach , tak tak taki to koordynator , flex kradnie i będzie kradł osobiście nie polecam ludzie nie jedzcie tam ostrzegam wszystkich , jeżdżę do Nl od 2007 zaliczyłem mnóstwo agencji Ale ta to jest szczyt wszystkiego , chaty , gnoje i oszuści , sebastianek jeszcze pożal...esz smieciu, zakładam sprawę do sądu tym bardziej ze mam tam znajomości ,no i mam znajomego w wydawnictwie fakt też to wykorzystam , sebastianek to kawał chama i nie wykształconego indywiduum , chłopie mam na ciebie takiego haka ze mnie grubo popamietasz mam filmiki i nagrania jak to mówiłeś jak ludzi oszukujesz jawnie i bezczelnie
gin 2016-11-29 23:14:52
nie wiem czemu niektórzy tak narzekają na otto. ja nie miałam powodów. jeśli będę potrzebować to znów pojadę i tyle.
Qwerrty 2016-12-02 11:15:47
Ta firma to jakis zart albo banda rasistow, wyslalam do nich zapytanie o oferte pracy w tresci uwzgledniajac ze chetne osoby to kobieta i matka z tresci wynikalo rowniez iz nie sa to osoby polskiego pochodzenia a w odpowiedzi dostalam maile z zapytaniem jakiej plci jest matka?(!!) Mam doczynienia na codzien z brakiem szacunku do ludzi odmiennego pochodzenia wiec potrafie odroznic brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem od zwyklego prostactwa i jesli jest to tego typu incydent ze strony jednego niekompetentnego pracownika to firma powinna go zmienic albo zmienic nastawienie na kandydatow bo zaczna ich tracic.
pomidorki 2016-12-04 13:16:30
Jechałam pakować kosmetyki .. wylądowałam na jakimś odludziu z krowami , a pracą okazała się pakowanie warzyw gdzie polki wyzywały od kur... i szma... po 2 dniach poszlam do koordynatora to mi powiedzial ze jak sie nie podoba to mam sie spakowac i wyjazd do Polski . ;/ Zglosilam to do biura gdzie panie wyslaly mnie na pakowanie ubran do firmy de Bijenkorf . Praca super , domki tez , tylko małe zarobki . Miałam wypłaty po okolo 180 e tgodniowo ..
Zostaw swoją opinię o Work Force Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.