Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
okok - 2015-07-17 12:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nicknick - 2015-07-17 00:22:19]:
a kiedy jedziecie ? I skąd ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-19 18:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mam prośbę. Możecie dokładnie opisać loczyslaw i Hhhhh jak wyglądała wasza sytuacja. Chciałem się wybrać z tą firmą na wyjazd ale mam teraz pewne wątpliwości
zdjecie uzytkownika
Piter - 2015-07-20 11:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wyjeżdza 26.07 do holandii ??
zdjecie uzytkownika
Sz - 2015-07-20 16:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdopodobnie Ja też wyjeżdżam 26
zdjecie uzytkownika
krolik - 2015-07-21 09:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie spoko, w pakstation moze lekko nie jest, ale nie jezdze tam na wakacje a do pracy. Godziny sa i to wazne. A jak dzieci maja niechec do pracy, to lepiej niech zostana przy fartuchu mamy. A nie to holandii sie pchaja. Nie wiem po co.
zdjecie uzytkownika
moooooo123 - 2015-07-21 18:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiam moglby ktos obecnie przebywajac w velno na pakowaniu owocow i warzyw powiedziec cos na temat tej pracy, jakie zarobki, ilosc godz, daleko trzeba dojechac do pracy, jakiw warunki mieszkaniowe i atmosfera tam panujacy? sklepy dalek
?
zdjecie uzytkownika
opopop - 2015-07-22 15:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy ktoś wybiera się 25 do Holandii ? I skąd jedziecie ? I czy własnym transportem czy ich ?
zdjecie uzytkownika
rge - 2015-07-22 21:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do osób które jadą bądź pojechały - po zaaplikowaniu do nich długo czekaliście na jakąś odpowiedź?
zdjecie uzytkownika
izyy - 2015-07-26 14:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-07-10 17:01:06]:
tak
zdjecie uzytkownika
disco boy - 2015-07-29 21:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w sumie dziwne, bo słyszałem , ze akurat work force działa dosyć sprawnie w temacie kontaktu z nowymi klientami. Chyba , że problemem w pewnym momencie może stać się zbyt mała liczba pracowników samego work forca. Wiadomo , że w okresie wakacyjnym ilość zgłoszeń jest naprawdę mocno wzmożona niestety
zdjecie uzytkownika
alaaaa - 2015-07-30 11:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś może propozycję wyjazdu 08.08 z Lublina?
zdjecie uzytkownika
ewelinaa - 2015-07-30 19:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z chłopakiem jedziemy 08.08. jestesmy z Radzynia i rowniez planujemy wyjazd.
zdjecie uzytkownika
Alaaaa - 2015-07-31 09:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jedziecie ich transportem? Pierwszy raz do Holandii? Prosze o kontakt a.garbinowska@wp.pl
zdjecie uzytkownika
swoj - 2015-07-31 10:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak jest z platnoscia w tej firmnie?
zdjecie uzytkownika
tatata - 2015-08-04 10:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ash - 2015-07-13 11:20:02]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik flexa - 2015-08-10 17:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Dla tych którzy obierają kierunek Venlo to mogę napisać parę zdań o firmie flex specialisten. Najlepsze biuro to nie jest, ale jak ktoś ma siły i chęci do pracy to sobie poradzi. Najwięcej osób trafia do sortowania warzyw i owoców na tzw Pakistan, czyli Packstation. Tam nie jest lekko. Wielu ucieka stamtąd po paru dniach. Niektórzy trafiają do Frankortu gdzie jest w miarę ok. Inni wysyłani są na inne firmy np. Driessen lub Job van Baars gdzie jest naprawdę ok. Co do samego biura flex specialisten to są momenty że można stwierdzić że te biuro jest chore, bo są w stanie zwolnić za nic 20 osób, a jeśli chcą się ciebie pozbyć to dostaje się kary za Bóg wie co :/. Ja pracuję we flexie 4 miesiące i nie narzekam. Wypłaty na czas i godziny są.
zdjecie uzytkownika
pracowniczka fleksa - 2015-08-21 19:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rege - 2015-08-24 20:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś jedzie na pakowanie ubrań w tą niedziele?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-25 10:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chyba 13go jadę tylko nie wiem gdzie jeszcze. Słyszałaś coś o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 13:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
kkka - 2015-08-26 13:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rege - 2015-08-24 20:47:32]:
witam ,ja tez dostalam propozycje tylko nei wiem jeszcze gdzie dokladnei ale wyjazd w ta niedziele,skad jedzies?i jak?ich transportem?
zdjecie uzytkownika
neell - 2015-08-26 22:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś napisać cos na temat pakowania ubrań ?
zdjecie uzytkownika
rose776 - 2015-08-27 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jedzie ktoś 06.09 do Holandii do pracy z tego biura??
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-08-27 15:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie ja tez jade w ta niedziele i ,jutro bede wiedzial gdzie zostane przydzielony ,mam nadzije ze trafie w odpowiednie mijesce ... do KKka z kad jedziesz?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie jest źle - cv posłałam, potem telefon w sprawie pracy, jakaś pani sprawdzila język, popytała na ile chcę wyjechać, wizyta w biurze, podpisałam papiery i za 3 tyg miałam wyjazd.
Pytania: O język, doświadczenie, jak długo chcę pozostać w Holandii
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 15:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-08-27 15:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kkka ja co podbij na melia barti1128@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-08-27 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, jade z kuzynem 5 wrzesnia do holandii na pakowanie ale szczeze to nie wiem nic gdzie jade, gdzie bede pracowal i mieszkal. Prosze wszystkich majacych jakas stycznosc z ta agencja o informacje czy w ogole warto...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert