Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Work Force - 2015-02-11 13:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pam24 - 2015-02-11 11:34:01]:
CDN na mailu :)
zdjecie uzytkownika
JumboBeilen - 2015-02-12 01:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
15 lutego Jedzie ktoś może z tą Firmą do Jumbo w Beilen ? Albo ktoś już pracował tam przedtem z tą firmą ? Nie proszę o hejty bo wiem że można trafić dobrze a można trafić źle więc Pytam osób które były akurat tam
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-02-12 08:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za brednie. Sprzęt działa, za odzież ochronną i buty pobierana jest kaucja - te pieniądze są zwracana po zakończeniu współpracy !!!
Umowa jest polsko-holenderska, nie ma w niej nic po angielsku, więc albo pomyliły Ci silbo czytać nie umiesz i tyle.
I piszesz,że nie było pracy a po chwili, że aż 3 dni musiałeś naginać abuy "odrobić" 80 euro za kaucję. Co za ściema.
Zastanów się dwa razy zainm coś napiszesz. Dobrze, że Was już nie ma, bo właśnie dzięki takim osobom są tylko same problemy, lewusy jedne !!!
zdjecie uzytkownika
JumboBeilen - 2015-02-12 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś może jakieś informacje udzielić na temat Beilen ?
zdjecie uzytkownika
katabas - 2015-02-13 17:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w ten weekend do Gees do pracy ?
I ma jakies informacje na temat pracy albo juz tam pracuje ?
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-02-13 18:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wraz z mężem poszukujemy pracy w Holandii na produkcji.Czy ktoś mógłby mi pomóc w tym kierunku.Proszę pisać na e-maill renata_1235@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2015-02-19 15:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Work Force - 2015-02-11 11:14:21]:
Czy na stanowisko pakowacza/ki ubrań jest jakiś preferowany wiek?
zdjecie uzytkownika
Farna - 2015-02-20 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś mi opisac jak wyglada sytuacja z wyplatami?
Jestem tez ciekawa dojazdu do Holandii.
Opisze mi ktos pakowacza ubran?
Pracowalam w Putten na kurczakach i rece mi sie urywaly... 13h dziennie..
Jak wyglada godzinowo?
BARDZO PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-20 15:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Farna - 2015-02-20 14:22:05]:
od 6 lat pracuje w bijenkorf a wczesniej V&D - najlepsze firmy.
jak sie tam dostalas, to szanuj prace, jest naprawde spoko.
zdjecie uzytkownika
Farna - 2015-02-20 15:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-02-20 15:14:26]:
A jak z wyplatami i mieszkaniami? No i czy podroz jest akredytowana?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-02-22 14:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-02-20 15:14:26]:
Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania, żeby dostać się do tej firmy?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-22 14:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś może 22 marca do Beilen ? Czy ktoś może powiedzieć coś konkretnego o domkach w Gees?
zdjecie uzytkownika
puertorico94 - 2015-02-24 14:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś pracował albo ktoś sie wybiera na pakowanie z tego biura z Opola do Venlo, Veghel mam zamiar to zaaplikować tylko ze po tych wszystkich opiniach zaczynam sie nad tym biurem powaznie zastanawiac... Moze ktoś opisać mniej wiecej jakie sa godziny pracy i czy wogole sa zeby cos zarobic nie tylko na ich oplaty jak z wyplatami i jak wygladaja warunki mieszkaniowe czy da sie tam w miare normalnie mieszkac?? wiadomo ze jade do pracy a nie na wakacje i jakis luksusow nie potrzebuje dzieki z gory za odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Ona23 - 2015-02-26 22:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś może był w Gees z tej firmy , mamy okazję jechać 22 marca do pakowania wędlin jak to tam rzeczywiście wygląda i jakie są warunki bo często biura mówią swoje a wychodzi calkowicie inaczej pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-02-28 10:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-02-22 14:59:12]:
Witaj Aniu,tak ja się wybieram się do " JUMBO " w Beilen. Jeśli chcesz załapać kontakt, to pisz( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Karolina21 - 2015-03-03 13:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć . Mam wielką prośbę do was .
Czy był ktoś kiedyś w Venlo przy sortowaniu i pakowaniu ?
Mam z chłopakiem jechac 8 marca z tej firmy a czytając te opinie na prawde zastanawiam się poważnie czy warto .
Czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-03-03 15:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Karoliny!
Ja osobiscie nie pracowalam ale moj znajmy tam siedzi mowi ze praca nie jest zbyt lekka lae godzin moze natrzaskac wiec automatycznie mozna zarobic lepsze pieniadze- a jemu przde wszystkim o to chodzi!
Pozatym mowil mi ze jes OK.
Ja pracuje na poakowaniu mieska, tez jest w miare, to moj 3-ci miesiac!
zdjecie uzytkownika
shakira - 2015-03-03 16:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chce sie zapytac o w miejscowosci venlo jestem rocznik 94 czy wgl polecacie mi ta firme dostalam oferte do pakowania owocow i warzyw
zdjecie uzytkownika
Wyjazd 14.03 - 2015-03-04 00:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam zamiar wyjechać na sortowanie warzyw i owoców 14.03. W biurze w Lublinie zapewnili mnie, że pewna praca około 40h tygodniowo. Pomoc polskiego koordynatora jak najbardziej dostępna. Czy firma ta jest wiarygodna? Jest praca? Jak z kasą? Jak z warunkami mieszkalnymi? Czy ktoś kto był z tego biura mógłby mi odpowiedzieć? Polecacie wyjazd czy raczej walą ostro w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bede ostro bidował? Potrzebuje trochę zarobić i nie moge sobie pozwolić na zarobienie na opłaty. Jezeli lipa to jakie biura polecacie na wyjazd? Z góry dzięki za odpowiedź. Proszę o szczere odpowedzi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-04 11:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wyjazd 14.03 - 2015-03-04 00:06:44]:
Jak jedziesz do pracy a nie na wakacje, to bedzie ok.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-04 11:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pakowaniu warzyw jest sporo odzin jesli oczywiscie bedziesz chcial pracowac, wiec jest mozliwosc zarobienia lepszej kasy!

pzodr
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2015-03-04 18:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich tych którzy chcą jechać na pakowanie i sortowanie do venlo. Ludzie wpiszcie sobie "pakstatnion venlo opinie" poczytajcie i nie jedźcie tam! Byłam z chłopakiem w zeszłym roku zjechaliśmy po miesiącu, nie da się wytrzymać psychicznie. Choć nie powiem kasy trochę przywieźliśmy bo było dużo godzin. Co do firmy wszystko było ok tylko na zakładzie pracy lipa. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Sheena - 2015-03-05 12:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są w tej firmie stawki godzinowe brutto?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: moje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej były bardzo przyjemne dopóki nie pojechałam w miejsce pracy, Nic co Pani która przeprowadzała rozmowę nie było prawdą. po przyjeżdzie na miejsce dostalismy z narzeczonym pokoj z jakas nastolatka , godzin ktore nam oferowano nie było takze nie polecam
Pytania: czy znam angielski, ile mam lat , czy mam jakieś doświadczenie
zdjecie uzytkownika
lele - 2015-03-05 17:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JumboBeilen - 2015-02-12 11:54:35]:
Mam pytanie, czy ktos był lub jest w Holandii, a dokładnie w Beilen na stanowisku Produkcja/Sektor mięsny w firmie JUMBO ??? Czy ktoś moze jedzie tam 22.03? Bardzo proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
lele - 2015-03-05 17:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś jedzie może w marcu do Holandii, a dokładanie do Beilen do firmy JUMBO ( Produkcja/Sektor mięsny ) ??? Czy ktoś ma jakieś informacje na temat pracy w tej firmie ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie