Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Work Force Sp. z o.o.

art 2016-11-10 02:55
Ja również szukam informacji na ten temat !
Zatem, bardzo proszę o wypowiedź osób, które tam pracują/ pracowały. Mam wyjazd 27.11.
TmK07 2016-11-10 15:05
Cześć
Dostałem propozycje wyjazdu do nl przez biuro Workforce na zakłady miesne a dokladnie pakowanie wedlin, planowany wyjazd na 27.11
Może jest tu osoba co tam pracujr i opisze wszystko dokladnie od srodka?
Dzieki i pozdrawiam.
Miko 2016-11-16 20:45
(usunięte przez administratora)
3
Miko 2016-11-16 20:50
(usunięte przez administratora)
1
Mario 2016-11-16 20:54
(usunięte przez administratora)
1
Taki jeden 2016-11-16 20:57
(usunięte przez administratora)
1
Micho 2016-11-16 22:46
(usunięte przez administratora)
2
Ola 2016-11-17 00:24
(usunięte przez administratora)
1
bara 2016-11-17 19:41
(usunięte przez administratora)
1
Michael 2016-11-22 00:36
(usunięte przez administratora)
1
grzech 2016-11-22 19:09
Ja rowniez nic nie moge znalezc przy pakowaniu wyrobow miesnych i wedliniarskich. Wyjazd 27 listopada 2016r. Moze adninistrator usuwa cenne info?
2
Ja1235 2016-11-23 00:25
Witam ja również szukam opinii na temat pracy przy pakowaniu wędlin, ktoś coś wie?
Jackowski72 2016-11-24 12:19
Dziwne żeby było tyle usunięć i żadnej normalnej odpowiedzi ??
6
gin 2016-11-29 23:14
nie wiem czemu niektórzy tak narzekają na otto. ja nie miałam powodów. jeśli będę potrzebować to znów pojadę i tyle.
Saabinkaa 2016-12-08 19:36
witam
dostałam dziś propozycję pracy "Praca przy sortowaniu i pakowaniu roznego rodzaju asortymentu-pakowanie slodyczy,ciuchow,kosmetykow,owocow,warzyw,wedlin,miesa. " Proszę o wasze opinie jak tam jest trochę boję się sama jechać,wiadomo wolała bym z kimś :)
Kawa 2016-12-09 03:27
Jade 26 grudnia do wędlin zobaczymy czy będzie tak jak mowią i piszą na stronie ?
George 2016-12-09 09:30
Jestem zainteresowany pracą, proszę o konkrety.
jan 2016-12-13 18:12
pracowalem z otto i faktycznie wszytsko ogarniaja, sam nic nie musialem szukac. kasa dobra, warunki generalnie w porzadku. polecam z nimi pracowac
1
Janka 2016-12-29 19:48
Witam mam propozycje wyjazdu przez work force do pakowania owocow itd do Osse. Czy ktos moglby sie wypowiedziec cos na ten temat. ??nigdy nie wspolpracowalam z nimi i chcialabym znac opinie
Joanna 2017-01-01 18:20
Witam, jestem zainteresowana pracą, od zaraz.
Prosze o kontakt.
JohnDoe 2017-01-10 11:22
LUDZIE, JAK SZUKACIE PRACY ZA GRANICA TO NAJLEPIEJ ZROBIC TAK

WWW.GOOGLE.COM>PRACA[KRAJ] HOLANDIA LUB INNY KRAJ KTORY WAS INTERESUJE I MACIE MASE OGLOSZEN.

NAJLEPIEJ TEZ ZOBACZYC OPINIE PRZED WYJAZDEM O DANEJ FIRMIE, Z TEGO CO ZAUWAZYLEM OPINIE W 80℅ SA PISANE PRZEZ LEWOSOW KTORYM NIE CHCE SIE PRACOWAC, JAK JEDZIESZ DO PRACY TO CI SIE UDA!

POWPDZENIA!
2
Michal 2017-01-10 23:50
Gwitan jestem zainteresowany oferta ale to dopiero nawakacje na 2 miesiace
Taki tam on..10 2017-01-13 16:35
Usuwane są niewygodne opinie.
4
Work Force sp. z o.o. 2017-01-17 12:55
Usuwane sa opinie dotyczace OTTO Workforce, my jestesmy Work Force sp. z o.o.
Nie jestesmy w stanie odpowiadac za dzialania innej firmy.
3
Sylwo 2017-01-18 15:51
Witam.Mam możliwość wyjechania do Holandi do produkcji spożywczej:pakowanie,produkcja. I niewiem czy jechać,doradzicie coś? Ktoś się wybiera w styczniu?
Eliza_mała 2017-01-19 19:26
pracowałam z otto, a ofertę pracy znalazlam na fb, mozna się tam szybko wszystkiego dowiedzieć, szybki kontakt. a praca naprawdę spoko i kaska w porządku.
1
Ola 2017-01-19 22:18
Witam ja bym chciala z chlopakiem. Nic jednak nie pisze o stawkach?
Ruda 2017-01-24 15:28
praca w porządku wypłacalni na czas stawki niczego sobie nawet..tylko..miałam jechać do pracy jako pakowaczka ubrań..wyjazd przesunął się o 2 tyg..w międzyczasie dostałam maila że mogłąbym pojechać 27.11 do wędlin na co nie wyraziłam zgody. Po dwóch tygodniach wyjechałam do pracy tafiłam do oss na hotel pracowniczy warunki średnie, głośno ale od wejścia zostałam powitana pytaniem "CO PANI TUTAJ ROBI? PRZECIEŻ NIE MA PRACY CHWILOWO". kazano mi się ukolować w pokoju. Przy rozpakowywaniu nowa wspólokatorka zdążyła mi opowiedzieć że w ciagu 5 tyg jestem jej 4 współlokatorką. Poprzednie dziewczyny wróciły do Polski bo nie miały pracy. Kiedy przysnęłam po podróży, przyszła jakaś kobieta z telefonem, obudziła mnie i zapytała czy chce pracować. zgodziłam się, dostałam 15 min na spakowanie i jakiś młody chłopaczek zabrał mnie do innej miejscowości. Nie wiedziałam gdzie jadę, po co z kim i dlaczego. Zamiast na pakowanie ubrań trafiłam na pakowanie mięsa 180 km dalej. Dojeżdżałam do pracy dziennie łącznie 250 km. Gdyby nie ten fakt mogłabym w 200% polecić tą firmę. Koordynator Jarek bardzo w porządku, ludzie w pracy i na domkach w porządku ubezpieczenie i dokumenty o czasie. Pieniądze fajne :)
1
sławka 2017-01-25 19:23
stawki mają naprawdę fajne.... co do zmiany miejsca wg mnie to dobrze, że jak nie ma pracy w jednym miejscu to szukali dla ciebie pracy w innym... ja akurat tak nie miałam, ale to spoko opcja. Ludzie w porządku i zakwaterowanie też. pracowałam, wrociłam cala i zdrowa i niedlugo znow sie wybieram, tym razem z moim chlopakiem.
1
izzzaa29 2017-01-26 14:52
na jaki termin dostalas oferte?bo tez sie wybieram i mam termina na 11 lutego...moze jest ktos jeszcze kto sie wybiera...???
wyjazd weekend 28-29 2017-01-27 08:03
ja wybieram się w ten weekend 28-29
1
izzzaa29 2017-01-27 12:21
Jesli bedzie taka mozliwosc to daj znac czy jest ok.
Mauuu 2017-01-30 19:40
Witam też mam jechać 11 lutego
niezdecydowany 2017-01-31 07:51
witam tez mam mozliwość jechania do Holandii 11 lutego. Mogę wiedzieć skąd jedziesz??
Patka 2017-01-31 12:44
Hej ;) Wybiera się ktoś może na początku marca do Holandii ?;)
1
Adrian 2017-02-02 15:08
ja sie wybieram w polowie lutego :)
izzzaa29 2017-02-03 10:01
ja jestem z wadowic ale mam jechac z biura w opolu(tam mam podpisac umowe) a ty skad jedziesz?
izzzaa29 2017-02-03 10:03
ja jestem z wadowic mam podpisac umowe w opolu,a ty skad jedziesz?
Patka 2017-02-04 23:45
A gdzie jedziesz dokładnie już wiesz?? ;)
misiek 2017-02-05 09:23
13 lutego zaczynam pracę w Padifood Oss.Chciałbym się dowiedzieć: jak tam wygląda praca?
www 2017-02-06 13:34
czemunie mozna sie dodzwonic do workforce?
2
Sandra 2017-02-08 16:13
Heej. Ja sie wybieram
Patka 2017-02-09 09:55
A skąd się wybierasz? ;)
Olkk23 2017-02-09 10:36
Wiecie jakie stawki są na pakowaniu mięsa?
beznickowa 2017-02-09 16:29
Jedzie ktoś w niedzielę rano (12-tego) z Opola?
AC 2017-02-13 13:57
Witam, razem z chłopakiem też dostaliśmy ofertę wyjazdu przez ta agencje, ale jeszcze nie wiemy co dokładnie będziemy robić jutro mamy dowiedzieć się czegoś więcej o ile będziemy zainteresowani. Może ktoś tam już był i mógłby napisać coś jak tam jest?Jakie warunki zamieszkania?
AC 2017-02-13 13:58
Witam, razem z chłopakiem też dostaliśmy ofertę wyjazdu przez ta agencje, ale jeszcze nie wiemy co dokładnie będziemy robić jutro mamy dowiedzieć się czegoś więcej o ile będziemy zainteresowani. Może ktoś tam już był i mógłby napisać coś jak tam jest?Jakie warunki zamieszkania?
Anwo 2017-02-13 19:56
Witam tez dzisiaj dostałam telefon z tej agencji i jutro będę wiedziała coś więcej? Możecie coś o nich powiedziec jakie warunki?praca ok?czekam na jakieś wypowiedzi .z góry dzięki za jakiekolwiek info :)
Parka 2017-02-16 09:31
Pracuje tu z chlopakiem przy pakowaniu wedlin.chociaz nie powiedzialabym ze to robimy bo pracujemy przy surowym miesie.praca nie jest ciezka.do pracy dojezdzamy ponad 70km w jedna strone.jak skonczy sie prace to nie mozna jechac do mieszkania bo trzeba czekac az inni skoncza.czasami kierowca potrafi czekac 2h na ludzi z busa bo jeszcze pracuja.stawka to 10 euro na godz.wiec nie jest zle.pary zawsze pracuja razem na jednej firmie.jesli jedna osoba podpadnie to wyrzucaja oboje i szukaja innej firmy dla nich.za dojazd do pracy tez trzeba placic 10euro na tydzien za osobe.mieszkanie kosztuje 90.nie ma polskiej tv.internet nie na kazdym mieszkaniu jest darmowy.to jest moja opinia.inne opinie znajdziecie pod nazwa flexspecialisten-to nazwa obowiazujaca w nl.
1
Krychuu 2017-02-16 14:58
Ciekawe dlaczego pewnie prawda pisał jak tam naprawdę jest
Zostaw swoją opinię o Work Force Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.