Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force


Oceniono 4 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Work Force
Krakowska 53
45-075 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
mikael - 2014-03-16 10:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work Force szuka do pracy w Holandii, generalnie tym się zajmują, czy ktoś z tu obecnych korzystał z ich usług i poleca?
zdjecie uzytkownika
wooky - 2014-03-27 16:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez byłbym zainteresowny praca w Holandii przez Work Force, napiszcie, czy załatwiają formalności, wyrabiają SOFI itp.?
zdjecie uzytkownika
yani - 2014-03-27 16:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda Waszego czasu na tą agencję nie polecam słabe wypłaty mało godzin..obecnie nie pracuje 4-ty dzień
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2014-04-07 23:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i nadal siedzisz w Holandii? ile masz przepracowanych dni od momentu Twojego wyjazdu za granicę z Work Force?
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-06-26 11:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work FORCE ... to jest żart ze taka agencja wogole istnieje . ! Nikomu nie polecam... mam zdjecia co tam sie dzieje ... :) jak ktoś chce niech napisze pwiem wiecej .
zdjecie uzytkownika
tejo - 2014-06-27 23:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2014-06-26 11:26:30]:
ale masz zdjęcie czego w Work Force ? chodzi Ci o jakieś warunki w pracy czy może mieszkania pracownicze?
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-08-27 21:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta agencja to jedna wielka ściema, tak samo jak praca na którą nas wysyłają! nie polecam i ostrzegam wszystkich! jeżeli ktoś chce tracic czas i pieniądze i byc na minusie to polecam bo to jedna wielka ściema!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-02
Żródło: Gowork.pl
Oss
( )
Operator wózka wysokiego skladu (reachtruck) Miejsce pracy: Holandia, Oss Obowiązki: Obsługa wózka widłowego przy pomocy kamery. Praca w centrum logistycznym. Wymagania: certyfikat na wózki widłowe wysokiego składu, doświadczenie na wózkach min. 2 lata, dobra znajomość języka angielskiego Oferujemy: Możliwość nawiązania dłuższej współpr
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-08-28 08:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, zacznijcie czytac regulaminy. ! Zacznijcie jeździć do pracy i traktowac te prace poważnie a nie jak fiki miki , rozrywki, alkohol i inne takie !!! Piles, masz kaca, nie idziesz do pracy, to nie dziw sie, ze sa konsekwencje ! Brales narkotyki - nie dziw sie, ze sa konsekwencje ! Nie chce Ci sie pracowac - nie dziw sie, ze sa pozniej konsekwencje ! Wyrosło nam pokolenie bezstresowo wychowywanych dzieci i teraz mamy tego efekty !
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-09-03 00:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam wyjazd 14 września. Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat mieszkań, pracy?
Ewentualne zdjęcia mile widziane.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski