Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Work Force Sp. z o.o.

ida 2016-10-04 12:43:46
potwierdzam, w MyToys dobrze sie pracuje, jedynie co to trzba znac jezyk neimiecki, ale to zawsze za granica lepiej jest jak sie zna jezyk. ogolnie warunki sa spoko, kasa tez, wiec ja polecam
2
Ish 2016-10-04 13:36:26
Firma Work Force Sp. z o.o. zatrudni w Holandii osoby do pracy w magazynach z odzieżą.
Praca polega na pakowaniu nowych ubrań, metkowaniu, naklejaniu cen oraz doczepieniu alarmów.
Zatrudnimy również osoby do pakowania słodyczy, wędlin, owoców oraz warzyw. - Miejsce pracy: Woerden. Czy ktoś się wybiera?
12
Ish 2016-10-04 13:42:40
Firma Work Force Sp. z o.o. zatrudni w Holandii osoby do pracy w magazynach z odzieżą.
Praca polega na pakowaniu nowych ubrań, metkowaniu, naklejaniu cen oraz doczepieniu alarmów.
Zatrudnimy również osoby do pakowania słodyczy, wędlin, owoców oraz warzyw. - Miejsce pracy: Woerden. Czy ktoś się zdecydował na którąś z tych ofert?
Ish 2016-10-04 13:46:50
Pracował już Pan tam wcześniej czy to dopiero pierwszy wyjazd?
teresa 2016-10-04 16:10:05
pytaj tutaj, ludzie na pewno chętnie Ci napiszą. wiem,że warto jechać z nimi, bo są w porządku, załatwiają mieszkanie i pracę. teraz chcę jechać do my toys do niemiec, pakowanie czy sortowanie to zajęcie akurat :) za mieszkanie i ubezpieczenie zapłacę z pierwszej wypłaty, więc się nie martwię.
Cobretti 2016-10-04 20:12:17
Ja pracowalem przez work force 5 miesiecy i powiem ze bylo fajnie:)co prawda w nl podpisuje sie umowe z inna firma ale wbrew opinia nie jest zle.a co do negatywnych opini innych to pisza je ci co wyjechali z mysla ze lajcik coffik itp,poszli jeden dzien do pracy i albo lewe raczki albo praca nie odpowiada powrot do pl i negatywne opinie.Przez domek co ja mieszkalem to z 15 lekko takich sie przewinelo.
1
ten 2016-10-05 13:43:14
mnie interesują głównie niemcy bo znam ten język. ktoś coś wie nt my toys? widzę,że ktoś się tam wybiera, znacie kogoś kto już był i potwierdzi że ok?
ja 2016-10-05 18:00:24
Witam czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy na produkcji pizzy w miejscowości Apolda ?
karolina25 2016-10-06 13:44:41
Właśnie zastanawiam się nad tą ofertą? Jedziesz?
magda 2016-10-07 13:18:24
Ida a jak jest z warunkami mieszkalnymi? A umowe podpisuje sie z niemieckim pracodawca czy z agencja?
seweryn 2016-10-07 19:55:08
(usunięte przez administratora)
karolina 2016-10-09 17:40:02
@dać dokładnie, myślę że terminowość jest najistotniejsza dlatego przyciągają tylu chętnych
ter 2016-10-10 15:39:46
hej, dzięki za info. w takim razie piszę do agencji. lepiej jechać tam gdzie sprawdzone miejsce!
Marsa 2016-10-11 16:21:31
Czy wyjeżdża ktoś w sobotę 15.10 do oss? Praca jako pakowacz
Marsa 2016-10-11 18:53:35
Ja się wybieram
Natalia 2016-10-12 23:41:31
Trzeba znać niemiecki czy wystarczy podstawowa znajomość angielskiego ? :)
Natalia 2016-10-18 11:29:10
(usunięte przez administratora)
adam 2016-10-20 16:49:28
hmmmm a ja mam i terminowo wyplate, dobrze placa itd. ludzie z ktorymi pracuje tez sa ok, raczej wszyscy zadowoleni i co jakis czas jezdza z otto, wiec nie moze byc tak zle jak piszesz.
marta 2016-10-23 09:53:08
(usunięte przez administratora)
maks 2016-10-27 16:52:43
(usunięte przez administratora)
Ish 2016-10-28 15:01:44
kiedy się wybierasz? czy już może pojechałas? jesli tak prosze o kontakt na email: ishia1@o2.pl mam pare pytan :)
witold 2016-10-28 18:58:45
(usunięte przez administratora)
maniek 2016-10-28 22:52:53
(usunięte przez administratora)
1
maćko 2016-11-03 18:27:11
(usunięte przez administratora)
Zenek 2016-11-07 22:40:59
Czy ktoś się orientuje odnośnie pracy "pakowanie wyrobów mięsnych" w mieście Best - Holandia ?. Ktoś się wybiera lub był, ma jakieś informacje o tej pracy ?
1
tomek 2016-11-09 20:17:26
(usunięte przez administratora)
1
art 2016-11-10 02:55:29
Ja również szukam informacji na ten temat !
Zatem, bardzo proszę o wypowiedź osób, które tam pracują/ pracowały. Mam wyjazd 27.11.
TmK07 2016-11-10 15:05:50
Cześć
Dostałem propozycje wyjazdu do nl przez biuro Workforce na zakłady miesne a dokladnie pakowanie wedlin, planowany wyjazd na 27.11
Może jest tu osoba co tam pracujr i opisze wszystko dokladnie od srodka?
Dzieki i pozdrawiam.
Miko 2016-11-16 20:45:34
(usunięte przez administratora)
1
Miko 2016-11-16 20:50:11
(usunięte przez administratora)
Mario 2016-11-16 20:54:19
(usunięte przez administratora)
Taki jeden 2016-11-16 20:57:19
(usunięte przez administratora)
Micho 2016-11-16 22:46:26
(usunięte przez administratora)
1
Ola 2016-11-17 00:24:52
(usunięte przez administratora)
bara 2016-11-17 19:41:24
(usunięte przez administratora)
Michael 2016-11-22 00:36:19
(usunięte przez administratora)
grzech 2016-11-22 19:09:38
Ja rowniez nic nie moge znalezc przy pakowaniu wyrobow miesnych i wedliniarskich. Wyjazd 27 listopada 2016r. Moze adninistrator usuwa cenne info?
Ja1235 2016-11-23 00:25:12
Witam ja również szukam opinii na temat pracy przy pakowaniu wędlin, ktoś coś wie?
Jackowski72 2016-11-24 12:19:59
Dziwne żeby było tyle usunięć i żadnej normalnej odpowiedzi ??
gin 2016-11-29 23:14:52
nie wiem czemu niektórzy tak narzekają na otto. ja nie miałam powodów. jeśli będę potrzebować to znów pojadę i tyle.
Saabinkaa 2016-12-08 19:36:23
witam
dostałam dziś propozycję pracy "Praca przy sortowaniu i pakowaniu roznego rodzaju asortymentu-pakowanie slodyczy,ciuchow,kosmetykow,owocow,warzyw,wedlin,miesa. " Proszę o wasze opinie jak tam jest trochę boję się sama jechać,wiadomo wolała bym z kimś :)
Kawa 2016-12-09 03:27:51
Jade 26 grudnia do wędlin zobaczymy czy będzie tak jak mowią i piszą na stronie ?
George 2016-12-09 09:30:51
Jestem zainteresowany pracą, proszę o konkrety.
jan 2016-12-13 18:12:16
pracowalem z otto i faktycznie wszytsko ogarniaja, sam nic nie musialem szukac. kasa dobra, warunki generalnie w porzadku. polecam z nimi pracowac
Janka 2016-12-29 19:48:47
Witam mam propozycje wyjazdu przez work force do pakowania owocow itd do Osse. Czy ktos moglby sie wypowiedziec cos na ten temat. ??nigdy nie wspolpracowalam z nimi i chcialabym znac opinie
Joanna 2017-01-01 18:20:51
Witam, jestem zainteresowana pracą, od zaraz.
Prosze o kontakt.
JohnDoe 2017-01-10 11:22:37
LUDZIE, JAK SZUKACIE PRACY ZA GRANICA TO NAJLEPIEJ ZROBIC TAK

WWW.GOOGLE.COM>PRACA[KRAJ] HOLANDIA LUB INNY KRAJ KTORY WAS INTERESUJE I MACIE MASE OGLOSZEN.

NAJLEPIEJ TEZ ZOBACZYC OPINIE PRZED WYJAZDEM O DANEJ FIRMIE, Z TEGO CO ZAUWAZYLEM OPINIE W 80℅ SA PISANE PRZEZ LEWOSOW KTORYM NIE CHCE SIE PRACOWAC, JAK JEDZIESZ DO PRACY TO CI SIE UDA!

POWPDZENIA!
Michal 2017-01-10 23:50:06
Gwitan jestem zainteresowany oferta ale to dopiero nawakacje na 2 miesiace
Taki tam on 2017-01-13 16:33:21
Usuwane są niewygodne opinie.
Taki tam on..10 2017-01-13 16:35:31
Usuwane są niewygodne opinie.
Zostaw swoją opinię o Work Force Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.