Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force

zdjecie uzytkownika
NN - 2014-11-27 12:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam wgl tej firmy nie dość ze Cie traktują jak zero to jeszcze sobie Kary dają które są wgl nie zgodne z prawem. Kordynatorzy też są rozjebani jak wiadro gwoździ nie dość ze wchodzą do domków jak do siebie to jeszcze grzebią w prywatnych rzeczach i biorą co im sie podoba twierdząc ze jest to nie legalne i rekfirujemy
zdjecie uzytkownika
peka - 2014-12-01 16:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rekfwiruja, rekwiruja i dobrze bo cpunow nie trzeba na mieszkaniach i oby tak dalej ;-)
zdjecie uzytkownika
dickonm - 2014-12-01 16:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylem widzialem, jedna z niewieu firmo ktora robi pozadek z uzywkami i ich konsumetami - popieram polityke firmy, przynajmniej normlani ludzie moga normlanie pracowac i mieszkac - BRAWO
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-12-03 18:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca spoks, koordynator seba tez, wyplaty sa na czas narazie. chata niejest zla, ale szukam juz wlasnej, wole miec spokoj a nie milion ludzi wokolo.
Godziny sa teraz przed swietami jest co robic.
Ogulnie polecam firme.
zdjecie uzytkownika
zielona - 2014-12-03 18:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wyjechalam z Work force do Jumbo na pakowanie miesa. Wszystko poki co ok, choc jestem tu zaledwie 3 dni.Zasadniczo zgadza sie wszystko co mowiono w biurze w Opolu> transport byl gratis. Przed wyjazdem skontakowal sie z nami Pan od autobusu, umowione zostalo miejsce wyjazdu. Sama podroz ok, zakwaterowanie rowniez. Nie sa to jakies luksusy, ale biorac pod uwage ze bede tutaj do swiat, da rade. W firmie zrobili nam szkolenie i chodzimy do pracy na zmiany. Duzo godzin, poniewaz przed swietami sa ogromne zamowienia. Niektorzy moga zostac na dluzej. Koordynator jest ok i nie cpa :) w nawiazaniu do wczesniejszych wypowiedzi. Jak beda mieli w przyszlym roku taki wyjazd to na pewno sie pisze. Jezeli chodzi o wyplaty to dopiero w przyszlym tyg . jakas dostane - jutro dopiero jade po ten numer sofi.
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-04 18:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zielona - 2014-12-03 18:02:04]:
hahaha transport gratis ściema jakich mało. ściągną Ci z wypłaty to zobaczysz, że nic Ci nie zostanie z pierwszej wypłaty. ta firma to oszzusci i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mam na to dowód i to nie jeden, bo mam wszystkie solarisy. do tego jak staną z robotą to Cie wyrzucą i lepiej sobie odłoz kase, bo robia to tak, ze zostajesz na minusie i dopiero wyrzucają mam dowód na solarisach i wtedy jak nie masz odłożonej kasy to maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co sie z Tb stanie. a za sam numer sofi dostają taką kase, że mogą Cie wyrzucic po wyrobieniu, bo mają wiecej za to kasy niż przerobisz mies czasu. sciągaja za pokój 90 euro za tydz to wychodzi na mies 360 euro to wychodzi 1440 zł na mies mają za sam pokój. w polsce masz pokój na dwie osoby za 500 zł i o wiele lepsze warunki niz zapewnia ta złodziejska pseudo firma work force.
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-04 19:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dickonm - 2014-12-01 16:30:53]:
swoje widzialem i nie mów mi, że robi porządek, bo robiłem przez tą firme i kierowca, z którym dojezdzalismy wciągal koks i chlal piwo, a potem jechał po ludzi, miał wypadek z ludźmi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu zrobili ani nawet go nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czlowieku więc nie wmawiaj, że to porządna frima, bo ćpaja na potęge i robia normalnie przez tą firme. ta pseudo firma zbudowana jest na ćpunach. poza tym chyba zes za mało tam był i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziales. siedzialem w holandii miesiąc czasu, a widzialem więcej niż ty. i nikomu nie polecam tej pseudo firmy.
zdjecie uzytkownika
Kimi - 2014-12-05 08:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, ciężko wymagać, żeby wyjeżdżając do pracy nagle zaczęło się mieszkać w pałacu. Jeżeli ściągają pieniądze bez zgody pracownika to jest to jawne oszustwo i przed takimi sytuacjami pracownicy powinni się ostrzegać. Mam nadzieję, że będą potrafili rozwiązać inaczej kwestię finansowania transportu, albo chociaż nie kłamać pracownikom w żywe oczy.
zdjecie uzytkownika
Bakala - 2014-12-08 11:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateo - 2014-12-04 18:57:13]:
Od kiedy to zarabia sie na numerach sofi?
hahaha - wiekszej sciemy nie widzialam.
Chyba koks przeslania Wam oczy i mozg.
zdjecie uzytkownika
Koala - 2014-12-08 11:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateo - 2014-12-04 18:57:13]:
transport jest za free, moja znajoma byla rok temu na tej samej akcji i za busa nie placila nic ani do holandii ani z powotem - pomijam ilosc godzin juz - bo nie jest za wiele.
zdjecie uzytkownika
pierwszyraz - 2014-12-09 17:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jedzie ktoś do Holandii do pakowania mięsa 4 stycznia ?
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-12 18:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Koala - 2014-12-08 11:57:31]:
A to możliwe chociaż ja sie już sparzylem na tej firmie i wgl bym w to nie uwierzył, ale skoro potwierdzasz, że tak jest to coś w tym jest. Zresztą parcuje teraz w polsce jestem na umowie o prace na czas nieokreslony i mam dobrze płacone, i nie zamierzam więcej wyjeżdżać, a już napewno nie przez tą firme.
zdjecie uzytkownika
Bakala - 2014-12-15 08:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Meteo - kocie - zbyt cienki chyba TY jesteś. Znam się Mój Drogi i to aż nadto dobrze :)
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-15 17:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bakala - 2014-12-15 08:38:41]:
nie jestem twój wiec nie pisz tak do mnie, bo po pierwsze nie znamy sie, a po drugie mam żone tak samo sformuowanie kocie jest nie na miejscu możesz sobie tak mówić do swoich znajomych, a nie do mnie. już w wojsku by ci pokazali kto tu jest kotem jakby grzbiet ci przeszlifowali. po trzecie widocznie sie nie znasz skoro głupoty piszesz.
zdjecie uzytkownika
Bakala - 2014-12-16 08:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mateo - 2014-12-15 17:37:23]:
Panie Szanowny Mateo. Nie rozumie co tu fakt posiadania żony tudzież męża ma do rzeczy. Aczkolwiek jeśli Cię to interesuje - ja również jestem mam męża. Buha - ależ strasznie zabrzmiało. Od 20 lat siedzę w tematyce przepisów prawa, w wojsku nie byłam. Dla mnie temat jest zamknięty. Forum dotyczy charakteru pracy w Work Force i tego się trzymajmy. Twoje negatywne nastawienie zapewne wynika z nałożonej kary za jakieś przewinięcie. Cóż. Takie jest życie, idziesz pod prąd to licz się z tym, że trzeba się będzie rozliczyć za przewinienia.... Pozdrawiam Szanownego Pana.
zdjecie uzytkownika
arti - 2014-12-16 18:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mateo ciężko się czyta ten Twój bełkot, mi się wydaje że Ciebie ta firma właśnie wyrzuciła za ćpanie lub po prostu nie nadawałeś się do pracy. Oni zarabiają na numerach sofii gdzie słyszałeś te głupoty ? A może sam to wymyśliłeś ?!!!
zdjecie uzytkownika
onaion - 2014-12-16 22:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć a czy ktoś z okolic Rzeszowa wjeżdżał przez ta firmę?
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-17 22:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bakala - 2014-12-16 08:31:14]:
to nie ja zacząłem zbaczac z tematu tak dla przypomnienia i żadnej kary nie mam następny raz nie będe pisał czemu mam takie zdanie o tej firmie ponieważ moje wpisy widnieją i wystarczy przeczytać, a nie pisać głupoty.
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-17 22:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arti - 2014-12-16 18:21:54]:
Ćpac to moze ty ćpasz, ja tego dziadostwa nie uznaje, ani papierosow, ani wódki jestem za zlikwidowaniem z tego świata jakich kolwiek używek, właśnie przez ten szajs wyniszczacie swoje środowisko i samych siebie. A to skąd mam taką informacje pozostawie dla siebie zebys był zdrowszy przynajmniej o nerwy skoro bawisz sie w używki.
zdjecie uzytkownika
Bakala - 2014-12-18 08:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateo - 2014-12-17 22:56:21]:
Mateo - zejdź na ziemię, gdzie napisałam, że bawię się w używki?
tak samo brzydzę się tym gó..em.
Niestety na świecie jest i dobro i zło - pogódź się z tym.
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-18 17:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bakala - 2014-12-18 08:25:09]:
Hm poczytaj ze zrozumieniem nick do ktorego odpowiadałem chyba, ze występujesz w dwóch nickach. Owszem czlowiek ma prawo sie pomylić, ale bez przesady jak ty dokładnie nie czytasz tego co pisze to lepiej sie nie odzywaj. wyraźnie jest napiszane, że to odp do nicka arti trzeba tylko poczytać ze zrozumieniem i otworzyć oczy. to nie boli. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-18 17:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateo - 2014-12-18 17:30:16]:
napisane*
zdjecie uzytkownika
Bakala - 2014-12-19 08:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateo - 2014-12-18 17:31:17]:
Ech Mateo - życzę Ci Wesołych Świąt spędzonych w gronie życzliwych ludzi.
Więcej tolerancjidsla świata, ludzi. Pomyślności.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-17
Żródło: Gowork.pl
Veghel
( )
Firma Work Force Sp. z o.o. posiada wieloletnie doświadczenie w dziedzinie pośrednictwa pracy do Holandii. Współpracujemy z wieloma renomowanymi zakładami pracy na terenie całej Holandii. Oferujemy zróżnicowane oferty pracy w rożnych branżach. KRAZ 855 Pakowacz Miejsce pracy: Veghel Obowiązki: Praca przy pakowaniu kwiatów, pakowani
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-12-19 12:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra, powiedzmy że się załapię i pojadę prze nich do mojej ukochanejholandii, czy w trakcie takiego wyjazdu jest w miarę przyzwoity kontakt z agencją? chodzi mi o to czy jeśli będą ewentualnie jakieś problemy i niejasności to będzie można łatwo skontaktowac się a agencją i jej doradcami? pozdrawiam i z góry dzięki za answer
zdjecie uzytkownika
Pracownik z Opola - 2014-12-19 13:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dynia - 2014-12-19 12:41:34]:
Jak najbardziej - kazda osoba uzyskuje w Opolu mail i nr telefonu - na biezaco mozna sie kontaktowac..
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force?
Zadaj pytanie
x