Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.


Oceniono 2 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Work Force Sp. z o.o.
Krakowska 53
45-075 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
mikael - 2014-03-16 10:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work Force szuka do pracy w Holandii, generalnie tym się zajmują, czy ktoś z tu obecnych korzystał z ich usług i poleca?
zdjecie uzytkownika
wooky - 2014-03-27 16:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez byłbym zainteresowny praca w Holandii przez Work Force, napiszcie, czy załatwiają formalności, wyrabiają SOFI itp.?
zdjecie uzytkownika
yani - 2014-03-27 16:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda Waszego czasu na tą agencję nie polecam słabe wypłaty mało godzin..obecnie nie pracuje 4-ty dzień
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2014-04-07 23:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i nadal siedzisz w Holandii? ile masz przepracowanych dni od momentu Twojego wyjazdu za granicę z Work Force?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-01
Żródło: Gowork.pl
Venlo
( )
Firma Work Force dla swojego Holenderskiego Klienta,  poszukuje osób do pracy przy  pakowaniu warzyw i owoców. wyjazd  21kwietnia oraz 27 kwietnia. Pakowacz Miejsce pracy: Venlo Obowiązki: Pakowanie warzyw i owoców. Wymagania: Podstawowa znajomość j. niemieckiego. lub j. angielskiego mile wid
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-06-26 11:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work FORCE ... to jest żart ze taka agencja wogole istnieje . ! Nikomu nie polecam... mam zdjecia co tam sie dzieje ... :) jak ktoś chce niech napisze pwiem wiecej .
zdjecie uzytkownika
tejo - 2014-06-27 23:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2014-06-26 11:26:30]:
ale masz zdjęcie czego w Work Force ? chodzi Ci o jakieś warunki w pracy czy może mieszkania pracownicze?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski