Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Patka 2017-01-31 12:44
Hej ;) Wybiera się ktoś może na początku marca do Holandii ?;)
1
Adrian 2017-02-02 15:08
ja sie wybieram w polowie lutego :)
izzzaa29 2017-02-03 10:01
ja jestem z wadowic ale mam jechac z biura w opolu(tam mam podpisac umowe) a ty skad jedziesz?
izzzaa29 2017-02-03 10:03
ja jestem z wadowic mam podpisac umowe w opolu,a ty skad jedziesz?
2
Patka 2017-02-04 23:45
A gdzie jedziesz dokładnie już wiesz?? ;)
misiek 2017-02-05 09:23
13 lutego zaczynam pracę w Padifood Oss.Chciałbym się dowiedzieć: jak tam wygląda praca?
www 2017-02-06 13:34
czemunie mozna sie dodzwonic do workforce?
4
Sandra 2017-02-08 16:13
Heej. Ja sie wybieram
Patka 2017-02-09 09:55
A skąd się wybierasz? ;)
Olkk23 2017-02-09 10:36
Wiecie jakie stawki są na pakowaniu mięsa?
beznickowa 2017-02-09 16:29
Jedzie ktoś w niedzielę rano (12-tego) z Opola?
AC 2017-02-13 13:57
Witam, razem z chłopakiem też dostaliśmy ofertę wyjazdu przez ta agencje, ale jeszcze nie wiemy co dokładnie będziemy robić jutro mamy dowiedzieć się czegoś więcej o ile będziemy zainteresowani. Może ktoś tam już był i mógłby napisać coś jak tam jest?Jakie warunki zamieszkania?
4
AC 2017-02-13 13:58
Witam, razem z chłopakiem też dostaliśmy ofertę wyjazdu przez ta agencje, ale jeszcze nie wiemy co dokładnie będziemy robić jutro mamy dowiedzieć się czegoś więcej o ile będziemy zainteresowani. Może ktoś tam już był i mógłby napisać coś jak tam jest?Jakie warunki zamieszkania?
Anwo 2017-02-13 19:56
Witam tez dzisiaj dostałam telefon z tej agencji i jutro będę wiedziała coś więcej? Możecie coś o nich powiedziec jakie warunki?praca ok?czekam na jakieś wypowiedzi .z góry dzięki za jakiekolwiek info :)
Krychuu 2017-02-16 14:58
Ciekawe dlaczego pewnie prawda pisał jak tam naprawdę jest
Cerwik 2017-02-22 22:29
Widziałem ofertę dla pracownika przyjmującego zamówienia dla sieci Jumbo. Jaki język trzeba znać i w jakim stopniu?
2
Rafał Te 2017-02-27 14:06
Możliwe, że Ja :D Bo dostałem odpowiedź :D
greg 2017-03-01 13:35
Proszę o opinie na temat pracy przez tą agencje na maila g.mazak@tlen.pl
siema 2017-03-06 11:05
moja opinie jest dobra, otto ogarnelo prace transport i spanie. pracowalem w albercie, moi znajomi kiedys pracowali w jumbo. hajs na czas.polecam
ben 2017-03-09 09:46
jade z nimi do pracy do nl, juz drugi raz. chce sobie troche kasy odlozyc ostatnim razem mi sie udalo. duzo ludzi jedzie, sa zadowoleni i wracaja bo kasa dobra a praca czeka
2
Maw 2017-03-09 23:04
Witam,

Ktoś wyjeżdża może z Work Force do Oss, lub już tam jest? Proszę o informacje jak jest i czy warto na e-mail d.prelewicz@gmail.com
1
młody 2017-03-13 17:58
bylem w oss w Xpo, praca ok, pakowalem produkty w supermarkecie. nie znam hoelenderskiego ale da sie przezyc otto duzo za mnie robilo w tej kwestii. mieszkanie tez bylo takie male domki ale w porzadku
Natalia 2017-03-14 19:44
Coś więcej na temat oferty pracy w Holandii – program 56+ w Almere?
1
Daga1135 2017-03-16 17:02
Witam czy ktos wybiera sie po świętach tam do pracy? Dajcie znac jesli tak pozdrawiam ;)
1
ludzik 2017-03-17 18:39
ja chce jechac, juz pracowalem w zeszlym roku i ogolnie bylem zadowolony wiec dlatego znow chce jechac. otto ma duzo ofert i jest z czego wybierac. pieniadze spoko
2
Iza 2017-03-18 10:11
Work Force Sp. z o.o. to super agencja, wszystko dopilnowane, trzeba tylko pracować ale przecież po to jedziemy!
2
Adam Ptaszynski 2017-03-20 19:34
Chciałbym złożyć podziękowania agencji za miłe przyjęcie i załatwienie mi pracy.Kazdemu polecam tą agencję,która troszczy się o swoich klientów, nie zostawia ich samych sobie, pomaga w trudnej sytuacji. Pracuję z osobami, które również są zadowoleni z usług tej agencji.Wiem, że w każdej sytuacji można na nich liczyć.Podziekowania dla p.Bogdana

Natalia 2017-03-23 16:58
Mam pytanie czy dowiem się cos więcej na temat pracy dla specjalisty ds.rekrutacji stałych? Jak prowadzą rekrutację? Na jakie pieniądze można liczyć? Jak się pracuje w firmie? Może są dodatki socjalne? Lubię dużo wiedzieć zanim złożę swoje cv . Z góry dziękuję
sruba 2017-03-24 01:05
Witam jedzie ktoś 26 w niedzielę ? mój email: jkuayski00@gmail.com
martadzia@wp.pl 2017-03-24 17:41
(usunięte przez administratora)
Julita 2017-03-28 13:05
Czy dowiem się coś więcej na temat Work Force Sp. z o.o.? Interesuje mnie praca za granicą dla kobiety. Przed aplikacją chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o samej firmie, słyszałam dobre opinie ale może na tym forum dowiem się coś jeszcze? Do których krajów są wyjazdy aktualnie?
kolec 2017-03-28 17:52
no pracowalem z otto i warunki mi odpowiadaly, mieszkanie normalnie, mozna bylo po pracy odpoczac, takze spoko. mi bardzo zalezalo na pracy pieniadze mozna bylo zarobic. co do kar to tylko slyszalem ze byly jak ludzie robili jakies burdy, ale to akurat nie dziwne. wg mnie otto daje rade
2
igla 2017-03-28 21:07
wg mnie otto daje rade. praca zalatwiona, jest, dogadac sie mozna, nie ma na co narzekac. co do warunkow mieszkaniowych mi odpowiadalo, otto sie stara zeby bylo jak najlepiej. takze ja polecam
1
rzq 2017-03-29 07:21
Ewelka Ty pisałaś opinię o agencji Work Force Sp. z o.o.? Pytam bo szykuje nam się wyjazd z moją dziewczyną do pracy do Holandii przez tą agencję i chcę się dokładnie zorientować. Pozdrawiam!
kamila 2017-04-03 15:50
cześć ;) wybiera się ktoś?;)
K. ...a 2017-04-04 08:41
Hej wybiera się ktoś do Holandii po świętach?
Aneta 2017-04-04 11:33
My z narzeczonym mieliśmy jechać 1/2kwietnia ale dostaliśmy telefon że wyjazd sie przesunie o tydzień. I czekamy na telefon...mam nadzieję ze się uda
ŁUkasz 2017-04-07 14:01
Hej no ja mam zamiar sie wybrac :)
PAULINA KONIN 2017-04-07 22:53
Witam wybiera się ktoś do HOLANDII pod koniec kwietnia z Wielkopolski (ja z chlopakiem z KONINa) jedziemy ale busem z Konina bo z Poznania drożej nam wyjdzie i z pod mieszkania za placimy 220zl do Holandii a z Poznania 280zl busem otto badz autokarem 170zl wiec opyla sie z pod mieszkania pod sam nocleg pod adres . My chcielismy jechac tam gdzies bez jezyka jak co prosze o jakiś kontakt golab1994@op.pl zeby poznac jakas ekipe jeszcze nie wiemy gdzie:( pozdrawiamy tych co sa na kwaterach a jakie warunki sa socjalne a ludzie i no praca! wiec czekam za odpowiedziami
ŻYCZYMY WESOŁYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH
widzimy sie w HOLANDII
K....a 2017-04-08 10:05
A skąd bedziesz jechał? I juz wiesz dokładnie na co? I ktoś może jest przy pakowaniu mięsa? Jak tam jest jak zakwaterowanie, da się coś odlozyc? Chodzi mi o agencje Work Force, a nie Otto
mazzz 2017-04-12 11:01
Wybiera się ktoś w maju?
Domans 2017-04-12 16:23
Ja Wyjeżdzam z Kumplem po świętach też tam gdzie bez jezyka Pozdrawaim :)
magda 2017-04-12 21:58
hej jedzie ktos 22 kwietnia?
mmmmmmm 2017-04-13 21:28
ja
odezwij sie
mrz575@gmail.com
Paula 2017-04-14 18:22
Hej ja wybieram sie z kolezanka 22 kwietnia z Białegostoku. Piszcie na maila xpaauulaa@o2.pl szczegoly jak narazie nam nieznane nie wiemy gdzie jedziemy i na co..
xxxxPaulinaKONINxxxx 2017-04-18 22:57
Hej tez wyjezdzam sama tylko ze tez nie wiem gdzie i do czego tylko wiem jedynie ze bez języka Ja z KONINa sama kolega wystawil mnie wiec sama jade pozdrawiam
golab1994@op.pl jak cos pisac
aga 2017-04-21 07:53
Hej. Jedzie kto jutro na pakowanie mięsa do Tilburgu? Może ktoś tam jest i wie jakie są warunki mieszkalne jak jest stawka godzinowa? I czy jest ciezko?
Domino 2017-04-22 16:26
Work Force jest na rynku pracy już od kilkunastu lat i ma ustabilizowaną pozycję jako dobry pośrednik. Zawsze można dobrać sobie pracę do własnych możliwości. Wpisy na forum potwierdzają ich profesjonalne podejście do tematu.
jolka 2017-04-25 16:24
Porządna firma. Nie mam nic do zarzucenia.
Martyna 2017-04-25 19:05
Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat pracy przy pakowaniu towarów w Holandii? Mam ochotę na taki wyjazd tym bardziej, że słyszałam dobre opinie o agencji.
Zostaw swoją opinię o Work Force Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.