Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Work Force Sp. z o.o.

ona 2016-08-23 13:11:10
Hej. Jedzie ktoś do Holandii na pakowanie owoców i warzyw 28.08.2016?
2
tomek 2016-08-23 13:20:21
Magazynier z obsługą wózka widłowego jest u nichh potrzebny jak chcecie dobrze zarobić tylko na pewno są u nich potrzebne obecne uprawnienia na piśmie.
spawacz 2016-08-25 18:32:23
Wszystko fajnie ale diet nie placa!!!!!!!!Wiecie ze naleza wam sie diety? 42 euro za dzien pracy
beckjj 2016-08-25 18:52:59
@ tomek a czy te uprawnienia to jest chyba norma prawda ? Wszędzie trzeba miec uprawnienia na wózek?
takie prawo 2016-08-26 11:30:31
#Spawacz - diety naleza sie tylko i wylacznie osobom, ktore sa zatrudnione w Polsce na podstawie umowy o prace i sa delegowane do pracy poza terenem Polski. W momencie kiedy umowa jest podpisywana bezposrednio z Pracodawca zagranicznym - to jest holenderska umowa o prace nie polska, wtedy diety sie nie naleza. Takie polskie prawo :)
szczuplax 2016-08-26 13:57:03
Zdecydowałem sie na wyjazd w sobote 3 września do hollandii ktoś jedzie może w podobnym terminie i czy pracowaliście już dla work force ? piszcie na meila lukaszaugustyniak80@gmail.com
spawacz 2016-08-26 20:48:18
Umowa podpisywana z polskim pracodawcą.Składka od sredniej krajowej.
zdezoriwntowana 2016-08-27 08:27:02
Hej :) ja jadę Ale w ostatniej chwili dostałam wczoraj wiadomość o zmianie miejsca pracy i jadę do oss
zdezorientowana 2016-08-27 11:00:58
Hej . Ja mialam na to jechac ale nagle wczoraj dostalam sms ze zmiana pracodawcy i miejsca pracy . Czy Ty tez?
zdezorientowana 2016-08-27 12:31:26
Hej . Ja mialam na to jechac ale nagle wczoraj dostalam sms ze zmiana pracodawcy i miejsca pracy . Czy Ty tez?
olp 2016-08-27 12:38:18
Czy ktoś się rekrutował z Work Force do pracy w stolicy? Widzę, że większość najświeższy komentarzy dotyczy wyjazdu do pracy poza granice naszego kraju, a ja akurat jestem zainteresowany rekrutacją na stanowisko konsultanta ds. rekrutacji i obsługi klienta w Warszawie
wooo 2016-09-01 13:47:38
Dobrze, że taki pracownik magazynowy ma zapewnione zarobki zaczynające się od 13zł/h a jak na dodatek jest jeszcze transport do pracy, to się wcale nie dziwię, że są teraz tak opłacalni na rynku. Pozdrrawiam
Maszto 2016-09-01 22:22:45
Aż tak źle ile masz lat ?opowiec dokładnie
1
tylda 2016-09-02 09:31:33
woo no pozostaje tylko kwestia czy to jest darmowy transport
ala 2016-09-02 13:23:02
Kwoty wynagrodzeń na konkretne stanowiska mają już podane w ofertach ,wiec przynajmniej wiesz na co sie piszesz. Szkoda, że poki co suzkają tylko na teren Polski, b penwie za granicą dawaliby wiekszą stwkę
jurro 2016-09-02 18:26:28
@ala jest kilka ofert pracy poza granicami kraju, ale faktycznie tych na terenie Polski jest zdecydowanie więcej. Ja rozważam zgłoszenie się na praktyki w dziale kadr i płac w Warszawie. Widziałem, że trzeba mieć czas na minimum 32 godziny praktyki w tygodniu?
rtgy 2016-09-02 21:53:43
no na przykład jako praocwnik magazyiu można 13 zl brutto zarobic
monia 2016-09-03 09:33:03
Ja tam miałam @jurro i aż tylu nie wymagali ale to było dwa lata temu. Generalnie wszystko ok i można się z nimi dogadać co do przychodzenia
Maszto 2016-09-03 22:51:51
Hej przez jaka agencje teraz pracujesz ??pozdrawiam czekam na odpowiedź
wero 2016-09-03 22:52:20
Wiecie czy oferta pracy na elektronika jest jeszcze aktualna? gotowość do podjęcia pracy w systemie trzyzmianowym oznacza, że dostanie się odpowiednio dopasowane zarobki, zwłaszczza, że wypłata i tak pojawia się na czas dla każdego pracownika, wiec nie jest źle.
Bydgiszczak 2016-09-06 15:59:15
Czy ktoś obecnie przebywa tam w pracy? Mam jechać w najbliższa niedziele
As 2016-09-06 16:23:22
Work Force Sp. z o.o. ma od lat mocną i niesłabnącą opinię, ja uważam, że naprawę porzadna i dobrze zorganizowana firma, ale to wiedzą chyba wszyscy, którzy mieli kiedykolwiek coś z nią wspólnego, dużo miast, rozmaite rzeczy do roboty, no pięknie jest
maciejek 2016-09-08 17:59:32
@As uważam podobnie. Też pracowałem przez agencje pracy przez dłuższy czas i naprawdę nie narzekałem. Jest to dość elastyczne, a jak Ci na pracy zależy i to widać, to praca zawsze jest, także warto się starać
taaaa 2016-09-12 14:02:19
Witam wyjeżdżam 25go proszę o opinie prawdziwe a nie zmysłone bo komuś się tam nie podobało . Mój email alicja.Pietrzak. 1993@wp.pl
Mrożon 2016-09-12 15:49:26
Ogólnie to czy Work Force Sp. z o.o. płlaci na czas czy czegoś trzeba się dowiadywać i dociekać czy jest ok?
kora 2016-09-15 19:46:48
Pytania na poziomie ogólnym, nie jest to egzamin państwowy, ani certyfikat. Ot poziom komunikacji elementarny. Nie ma strachu. Po LO się powiedzie.
Imbryk 2016-09-15 21:35:19
mi się wydaje, że tutaj ktoś dokładnie wypisywał kwoty jakie można zarobić w Holandii na hurtowni, jeśli to nie jest problem, to byłoby fajnie, bo mam jechać
kola 2016-09-16 19:52:20
Nie taki diabeł straszny. Przecież angielski jest we wszystkich typach szkół, no chyba, że ktoś jest w wieku popoborowym i nigdy się z językiem nie spotkał to szybko na jakieś kursy. PUPy dają często darmowe szkolenia, trzeba to śledzić.
Miniek 2016-09-16 20:27:04
Ogólnie jeśli chodzi o Work Force to nie wiem co myśleć i w jaki sposób sposób interpretować tak wielką liczbę ofert pracy, generalnie bardzo fajnie wyglądają, więc polecałbym próbować, tylko jakie to są stawki?
Bolo 2016-09-19 12:34:56
Mam pytanie czy był ktos na pakowaniu ubrań w Woerden? Jak to wygląda?
ala 2016-09-19 12:36:51
Nowoangielski ja tez nie wiem dlaczego tak większość boi sie tego języka obcego :) żyjemy w takich czasach ze bariery językowej nie powinno w ogóle byc, trzeba pamietać ze to na plus dla nas ze umiemy sie porozumieć
Bolo 2016-09-19 12:37:28
Mam pytanie czy był ktoś na pakowaniu ubrań w Woerden? Jak to wygląda?
wero 2016-09-19 13:49:14
Może wiecie jakich zarobków może się spodziewać administrator ds. produkcji? Znajomosć ukraińskiego to coś oczywistego, ale ciekawa jaka jest wypłata.
piotr 2016-09-19 18:12:08
Nikt z taką firmą posrednictwa nie wiąże się na stałe to tak działa akcyjnie i incydentalnie. Trzeba jednak spróbować i potraktować OTTO jako furtkę do wyjścia na rynek europejski, praca jest tylko trzeba mieć oczy otwarte.
vbgh 2016-09-19 20:21:07
@ werio - niestety nie wiem, ale bardzo mnie zaciekawiła ta oferta, a p0owiem szczerze nie widze jej wsród wymienionych tutaj na gowork. Ale wiele też innych ciekawych jest tutaj ogłoszeń jak np. Konsultant/Konsultantka - Telefoniczna Obsługa Klienta
wit 2016-09-21 17:47:30
Prace sezonowe, jabłka, kartofle, winogrona etc. Jak nie sezon polowo ogrodowy to budowlanka, zawsze jest coś do wzięcia z oferty.
ala 2016-09-21 19:35:13
Wlasnie plusem jest to, że nie posiadają tylko jedenj oferty pracy a kilka wiec tak naprawdę, masz możlwiosc wyboru oferty nie jesteś ogrnaiczony do jednej i fajnie ze posiadaja oferty tez do Kraju
karolina 2016-09-23 19:38:56
dzięki za pocieszające info. Właśnie tak jest, wiele zależy od nastawienia. Wiadomo obcy teren i język, ale przy dobrych chęciach wszystko da się oswoić i przy okazji poznać nowe miejsca i ludzi.
ddd 2016-09-23 19:50:21
@ ala - mozna to odbierać w kategortiach plusów jak io minusow - może to świadczyć o sporeju roatcji
damian 2016-09-23 19:59:06
Niezłą kasę można zarobić w niemieckim My Toys. Pakowanie zabawek i akcesoriów dla dzieci. Zakwaterowanie jednak na wlasnych barkach. Ale można się przecież zmówić w parę osób
poszukiwana 2016-09-23 22:13:21
@ ala -nn no to prawda że jest to swego rodzaju plus
Patii 2016-09-25 18:32:11
Czy ktoś może wybiera się 9.10 do Holandii??;)
muzxjk 2016-09-25 18:39:21
@ damnian - no niby można, ale lepeij jest jak znasz te osoby, a nie wiem czy w takie mmiejsca ujueździ sie grupowo, w jakiejs ekipie? jak to jest???
Bolek 2016-09-27 09:51:48
Bardzo prawdopodobne :P do Woerden na pakowacza :)
maca 2016-09-27 10:02:46
@muzxjk czasami właśnie tak to działa, ale i na miejscu często wiele osób szuka kogoś do współwynajmu
ter 2016-09-27 13:18:21
nie ma problemu z informacją przecież, kto pyta nie błądzi. otto pomaga w ogarnięciu wszystkiego, a praca jest pewna. w my toys faktycznie potrzebują ludzi, więc śmiało można uderzać, jeśli ktoś teraz nie ma pracy.
ala 2016-09-27 13:21:15
Nie miałam jeszcze dosiwadczenia z ta agencja, tez aplikowałem do nich na jedna z ofert i czekam na info, nastawiam sie na wyjazd na conajmniej 3 miesiące, czy ewentualnie dają od razu na dłuższy czas umowy?
Tomek 2016-09-27 17:36:42
Powiem tak praca na magazynie stawka tyg 354 euro z tego agencja potraca 154 ale OK jak komus odpowiada to czemu nie ALE , workforce nie ma zielonego komu przekazuje swoich pracownikow i w jakich warunkach przyjdzie wam mieszkac :) Jesli mieliscie szczescie to trafiliscie na domki w ktorych bylo wszystko co w ofercie lecz jesli nie no coz :D ( traficie na ten tak zwany czterogwiazdkowy hotel )
gdzie w ofercie jest napisane ze jest ogolno dostepna kuchnia :D internet itp :D a w rzeczywistosci przyjezdzacie z zapasami zarcia na 2 tyg a na miejscu okazuje sie ze kuchni w tym hotelu nigdy nie bylo :D ,ba mikrofalowek rowniez :D kary sypiace sie za wszystko lepiej sie nie kopac bo za duzo wody pojdzie pradu tez lepiej nie uzywac :D no bo wiecie cytat menagera hotelu ,, my tu oszczedzamy''
wiec jak macie jakies zupki czy cos to zapomnijcie ze sobie je gdzies przygotujecie :D , co do internetu za niego placimy 5 euro tyg tyle ze w tygodniu jak przez godzine ten pseudo internet bedzie chodzil to to jest cud ... No Co by tu dalej poziom komunikacji z koordynatorami jest praktycznie zerowy jesli odbierze jakims cudem telefon to nic nie wie i zaraz idzie na przerwe i prosze do mnie nie dzwonic bo dostanie pan 25 euro kary :D a nie mowiac o tym ze niektore osoby pracuja juz 3 tyg BEZ numeru sofi :D jak to pan koordynator napisal w mailu praca jest legalna :D ... tiaaa czyli chlopaki robia na czarno ... . No pomijajac te kilka faktow jestem tu juz 3 miech Praca jest ok tyle ze agencja zabiera polowe praktycznie :D no ale co zrobic dobrze ze za 3 dni wracam :D

No wiec wszystko zalezy jak trafice :( nie polecam Maarsbergen :( a co do agencji wydaje mi sie ze workfoce wogole nie wi co sie tam dziej na miejscu i ze niektorzy juz pracownicy juz 3 tyg pracuja na czarno ...
Tomek 2016-09-27 17:48:41
Ogolnie nie polecam ... Miejsce zamieszkania Maarsbergen hotel cztero gwiazdkowy gdzie w ofercie bylo ze bedzie kuchania mikrofala w pokojach itp a tu nie ma kuchni wogole o mikrofali zapomnijcie Ba nawet zupki sobie nie zrobicie bonie wolno zuzywac energi elektryczniej za duzo o wodzie juz nie mowiac , koles ktorego przeniesli tu z domkow jednorodzinych gdzie bylo wszystko to co w ofercie wytrzymal tu 3 dni i zjechalo do polski :D . Co do pracy powiem tak ja nie nazekam tygodniowka to 354 euro na magazynie z czego 154 euro ucina agencja ... ale inni maja duzo gorzej np pracuja tu totalnie na czarno bez numeru sofi juz 4 tydzien ... bo Ci pseudo koordynatorzy nic nie potrafia zalatwic i nic nie wiedza ... a dodzwon sie do nich gdy akurat maja przerwe to zarobisz 25 euro kary :D

NIe wiem ogolnie wydaje mi sie ze workforce nie ma bladego pojecia komu sprzedaje swoich pracownikow i w jakich warunkach tam mieszkaja , ja jestem tu juz 3 miech i za 2 dni wracam do polski :) . W przyszlym roku znow tu wyjade ale juz sam :) nie przez ta agencje :) w amsterdamie jest ich mnostwo a jak kumasz angielski to sobie poradzisz !!! bez polskich posrednikow :)
mariola 2016-09-27 19:26:10
3 miesiące @ala to jest w ogóle minimum jak chcesz wyjeżdżać z nimi no i zależy czy jedziesz np. na pakowacza gdzie praca będzie raczej stała czy jedziesz np. na zbiór gruszek co wiadomo, że wiecznie trwało nie będzie
Zostaw swoją opinię o Work Force Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.