Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force

zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-08-27 21:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta agencja to jedna wielka ściema, tak samo jak praca na którą nas wysyłają! nie polecam i ostrzegam wszystkich! jeżeli ktoś chce tracic czas i pieniądze i byc na minusie to polecam bo to jedna wielka ściema!
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-08-28 08:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, zacznijcie czytac regulaminy. ! Zacznijcie jeździć do pracy i traktowac te prace poważnie a nie jak fiki miki , rozrywki, alkohol i inne takie !!! Piles, masz kaca, nie idziesz do pracy, to nie dziw sie, ze sa konsekwencje ! Brales narkotyki - nie dziw sie, ze sa konsekwencje ! Nie chce Ci sie pracowac - nie dziw sie, ze sa pozniej konsekwencje ! Wyrosło nam pokolenie bezstresowo wychowywanych dzieci i teraz mamy tego efekty !
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-09-03 00:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam wyjazd 14 września. Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat mieszkań, pracy?
Ewentualne zdjęcia mile widziane.
zdjecie uzytkownika
amelajza - 2014-09-03 14:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też właśnie się zastanawiam bo mam wyjazd także 14 września i boję się jechać gdyż na wyjazd nie mam zbyt dużo pieniędzy i nie chce tam siedzieć bez pracy... bo mnie na to po prostu nie stać
zdjecie uzytkownika
damiano - 2014-09-04 13:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amelajza - 2014-09-03 14:25:12]:
tez mam tam jechac do pracy ale nie wiem czy sie oplaca. Ile godzin sie tam pracuje jest mozliwosc zlapania wielu nadgodzin?
jak ktos tam jest lub był niech podzieli sie opinia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-04 21:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikael - 2014-03-16 10:36:14]:
Witam
Pracowałam w tej firmie 2 miesiące. Po przyjeździe na podany adres, który dostałam smsem okazało się, że już dawno ktoś się tam wprowadził. Na koordynatora czekałam 1,5 h żeby przyjechał zawiózł nas na inne lokum. Niestety w następnym domku też nie było miejsca. Po straconych dwóch godzinach dostaliśmy w końcu "pokój". Koordynator odjechał jak najszybciej mógł. Pokój jeżeli tak to można nazwać był na samej górze 2m na 2m, skosy, nie dało się wyprostować, okno i dwa obskurne materace. Tyle się w nim znajdowało, zero szafki cokolwiek. Pomijam fakt, że musiałam przechodzić przez kogoś pokój żeby się tam dostać. Po dwóch miesiącach razem z chłopakiem nas wyrzucili, za nic. Dostaliśmy informacje że sezon się skończył i nie ma pracy. Jednak od znajomych dowiedziałam się, że praca jest i cały czas przyjeżdżają nowi ludzie. Jednym słowem nie polecam tej firmy. To co tam się dzieje to porażka. Jeżeli ktoś jest zainteresowany chętnie prześle zdjecia.
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-09-05 00:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-04 21:43:06]:
Wszystkie mieszkania tak wyglądają? Czy może że tak powiem źle trafiliście?
Rozmawialiście z koordynatorem na ten temat?
Proszę o zdjęcia na adres email cezary.cezaryy@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-09-05 00:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majk - 2014-09-05 00:29:02]:
cezaryy.cezary@onet.pL *
W poprzednim poście podałem zły email.
zdjecie uzytkownika
Opus - 2014-09-05 09:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-04 21:43:06]:
Czesc,
Wydaje mo sie ze miales poprostu pecha. Ja pracowalem w tej firmie 6 miesiecy, mieszkalem w b. dobrych warunkach, wiec wydaje mi sie ze zalezy od tego gdzie sie trafi. Znam wielu ludzi ktorzy pracuja przez te agencje i nikt nie skarzy sie na mieszkanie, wrecz przeciwne ludzie sa zadowoleni i co wazne agencja nie robi problem z tym jesli ktos chce przejsc na mieszkanie prywatne co w innych fimach mozesz zapomniec. pozdr
zdjecie uzytkownika
Elefant - 2014-09-05 10:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hello,
Ja moge tylko potwierdzic mojego przedmuwce pracuje nadal przez te agencje mieszkam w Oss i jet GITT, hotelu 5-cio gwaizdkowego ne ma ale normale warunki mieszkaniowe, bez scisku pokoje dwuosobowe. Moge przeslac pare fotek jak chcecie ;-)
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-09-05 10:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elefant - 2014-09-05 10:04:44]:
proszę o zdjęcia na email: cezaryy.cezary@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Xx_Blazej_xX - 2014-09-08 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokoje ogólnie nie odstraszają, ale jak za 90€ miesięcznie to spokojnie można samemu wynająć. Zdzierają na wszystkim...
zdjecie uzytkownika
Ana - 2014-09-09 09:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2014-06-26 11:26:30]:
Natalia możesz podać więcej info na ten temat?

anita.walkowska@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Ana - 2014-09-09 09:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majk - 2014-09-05 00:29:02]:
Proszę podaj zdjęcia. Zastanawiam się nad wysłaniem CV ale opinie są bardzo niepokojące.
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-09-09 14:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2014-09-09 09:07:37]:
Nie dostałem żadnych zdjęć, jeśli Cię Aniu mogę prosić to jak coś dostaniesz to podaj dalej.
cezaryy.cezary@onet.pl
A jak nie, to ja wyślę ale dopiero w przyszłym tygodniu bo będę już na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Hulk - 2014-09-09 16:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym sie opiniami az tak bardzo ni martwil, patrzac kto je wypisuje. Osoby zadowolone zazwyczaj nic nie wypisuja na forach, jedynie takie ktorym sie nie powiodlo. Musisz tez wziasc pod uwage to jak duza jest dana agencja a ztego co wiem to jest dosc spora firma wiec sila rzeczy bedzie wiecej zawiedzionych.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-09-10 15:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tejo - 2014-06-27 23:01:31]:
Hej
jak możesz to prześlij zdjęcia na pike246@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
paulina - 2014-09-12 14:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2014-06-26 11:26:30]:
hej mam oferte z tego posrednictwa to cos pewnego wybieram sie pierwszy raz i nie boje sie troche mozesz powiedziec cos wiecej
zdjecie uzytkownika
wifi - 2014-09-16 03:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulina - 2014-09-12 14:15:28]:
nie do końca można Ci jednoznacznie odpowiedzieć, czy to coś pewnego. Jedni wyjeżdżają z Work Force do pracy i są zadowoleni zarabiając euro za granicą, inni mają mniej szczęścia i ich pracodawcy sprawiają im więcej kłopotów niż pomagają zarobic pieniędzy. Także wyjazd za granicę to taka trochę loteria
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-17 14:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zdecydowanie nie polecam wyjazdu przez te firme. Pojechałem tam do pracy na wakacje bo chciałem przeżyć coś nowego i zarobic troche pieniędzy, przed wyjazdem nie sprawdzałem żadnych opinii i generalnie byłem zielony.
Mój błąd.
Nigdy więcej nie wróce do flexa a agencje work force radze omijać szerokim łukiem. Na samym starcie wrzucili mnie jako trzeciego do 2 osobowego pokoju i tak sie męczyliśmy przez tydzień. Na prośby o przeniesienie do normalnego pokoju housemaster reagował swoim standartowym tekstem "prosze swoje uwagi kierowac do flexa nie do mnie nic sie nie da zrobić".
Masakra, hotel był tragiczny. Internet działał dobrze tylko na parterze, na 2 i 3 piętrze internet praktycznie nie działa. W dodatku raz przez tydzień nie mieliśmy go w ogóle bo właściciele hotelu podjeli decyzje o zamontowaniu KAMER nagrywających również dźwięk w hotelu i coś "zepsuli" w modemie. Kamerry sie znajdowały w kantynie, w kuchni i przed wejściem. Pełna inwigilacja, czuliśmy sie jak więźniowie. W hotelu miały miejsce przeszukania pokoi oczywiście pod nieobecność mieszkańców. Raz do domku wkroczyła policja która była wezwana przez sąsiadów którym przeszkadzał dźwięk silnika samochodu który podjechał pod hotel. Kierowca tego samochodu został zwolniony w trybie natychmiastowym o 23 kazali mu wyprowadzic sie z hotelu. Katastrofa. Z sąsiadami holendrami jest prowadzona otwarta wojna.
Kary za jakieś pierdoły są na porządku dziennym.
NIE DAJCIE SIĘ WROBIĆ W KIEROWCE. Ja z pracą trafiłem stosunkowo nieźle pracowałem w firmie TNT w okolicach Amsterdamu ok 30km od hotelu w Zandvoort.
Firma Flex pobiera skandaliczne opłaty np 90 euro tygodniowo za mieszkanie to jest paranoja, za takie pieniądze można wynająć porządny pokój w amsterdamie. Dodatkowo firma pobiera z każdej wypłaty od wszystkich pieniądze za " ubezpieczenie od ryzyka ponoszonego na rynku pracy". Śmiech na sali.
Polecam przetłumaczenie solarisów jak człowiek zobaczy za co oni nam zabierają pieniądze to krew zalewa.
Ponadto, każdy z nas kto jedzie do pracy do Holandii musi mieć wyrobiony numer sofi. Bardzo ciekawy jest fakt, że rząd holenderski wypłaca każdemu kto wyrobi sofi jednorazową premie w wysokości bliżej mi nieznanej (słyszałem o kwocie od 250-500 euro). TE PIENIĄDZE ZATRZYMUJE FLEX NIKT NIGDY NIE DOSTAŁ TYCH PIENIĘDZY KTÓRE MU SIĘ NALEŻĄ!
Szczególnie nie polecam tej firmy osobom na wiekówce, po odtrąceniu wszystkich opłat czyli 90 euro - mieszkanie, 17 - ubezpieczenie, 5 - "mobilnosc", 5 - ubezpieczenie od ryzyka na rynku pracy + chyba 12% podatku dochodowego zostają grosze.
Moja pierwsza wypłata po 35 godzinach pracy wyniosła 80 euro. Aby coś odłożyć należało odmawiać sobie wszystkiego - kupować tylko najtańsze jedzenie i nic więcej. Jak ktoś chce imprezować to gówno przywiezie do Polski.
Zdarzały się przypadki że ludzie przez 3 tygodnie z rzędu nie dostawali wypłat i musieli się o nie upominać.
Moim koordynatorem był niejaki Jan - człowiek niepraktyczny, kompletnie nie ogarniał tego co się dzieje przykładowo - kazał 3 ludziom się przeprowadzić z Zandvoort (nasz hotel) do Maarsen i po 5 dniach nakazał im wracać spowrotem. Kompletny chaos.
Życzę powodzenia i dużo szczęścia ludziom, którzy wybierają się do pracy przez te firme.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ogor - 2014-09-18 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedac osoba ktora wielokrotnie korzystala z agencji Workforce i wyjezdzala poprez nim do Flexa postanowilem poswiecic troche czasu aby przeczy tac te "Lekture" jaka nam to niejaki Tomek zapodal.
Powiem szczerze nie spotaklem dawno takiego bajkopisarza jakTomek!
Jesli ktos pisze ze dostaje sie - 250-500 ero premi za wyrobienie SOFI numeru! Chlopcze skad Ty sie urwales!!! Kto ci takie pieniadze wyplaci i za co??? W zasadzie na tym moglbym zakonczyc poniewaz juz pozostale argumenty sa dla mnie niewiarygodne, jesli ktos takie bzdury wypisuje.
Pracuje we Flexie i place 75 euro za chate, jezdze nowym Suzuki do roboty zreszta wszyscy jezdza nowymi autami no chyba ze ktos ma blisko do pracy wtedy ma rower - eh tez tak bym chcial 5 minutek do roboty - mozna spac w nieskonczonosc ;-)
Widac Tomek flustrat jakis !

pozdr ekipe z Flexa
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-09-18 13:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-09-17 14:39:33]:
Panie Tomaszu zanim następnym razem zdecyduje się Pan o wydanie opinii, proszę się zapoznać z obowiązujacym prawem pracy. Pański wpis jest niezgodny z kodeksem a Pańskie przeżycia wyssane z palca. Nie wiem co Pan bierze, ale działa całkiem nieźle :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik Biura - 2014-09-18 14:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-09-17 14:39:33]:
Panie Tomaszu, rozumiemy, że to taki mały odwet, za karę za palenie w miejscu niedozwolonym oraz za rozwalenie służbowego samochodu oraz ucieczkę z pracy.... Tja. Niestety, poraża Pan brakiem odpowiedzialności.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-17
Żródło: Gowork.pl
Venlo, Veghel
( )
Firma Work Force Sp. z o.o. posiada wieloletnie doświadczenie w dziedzinie pośrednictwa pracy do Holandii. Współpracujemy z wieloma renomowanymi zakładami pracy na terenie całej Holandii. Oferujemy zróżnicowane oferty pracy w rożnych branżach. KRAZ 855 Pakowacz Miejsce pracy: Venlo, Veghel Nr referencyjny: KRAZ 855 Obowiązki: Firma Work Force Sp. z o
zdjecie uzytkownika
szakal - 2014-09-19 09:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej czy to o tego Tomeczka chodzi co w TNT wynosil? Az go drapneli?
A ja od razu wiedzialam ze tym gosciem jest cos nie tak!
Trzeba miec tupet by najpierw krasc a potem takie rzeczy wypisywac!

pozdr ekipe z TNT!
zdjecie uzytkownika
Łorkszajs - 2014-09-19 21:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ogor - 2014-09-18 13:55:04]:
A moja -76 (słownie: minus siedemdziesiąt sześć), A widziałem solarisy na - 240. Poważnie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x