Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Kamila123 - 2016-01-21 12:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam :-) CZy ktos pracowal w holandii w miejscowosci Venlo? Chodzi mi o prace w hurtowni spozywczej, pakowanie wedlin, warzyw, owocow. Z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
ar - 2016-01-21 13:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Migotka - 2016-01-13 12:38:23]:
Ja jestem z podlasia i zastanawiam się nad wyjazdem, lecz jeszcze zastanawia mnie kilka faktów ;)
zdjecie uzytkownika
wero - 2016-01-21 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@joanna77, na pewno warto, chociażby dla samych pieniedzy warto, a jako pakowacz mozesz w Bilien zarobić kilkadziesiąc euro wypłaty, wiec konkretny grosz.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-22 13:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wyjezdza ktos jutro 22 stycznia do holandii ?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-22 13:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wyjezdza ktos 22 stycznia ? ( jutro ) do Holandii
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-01-27 17:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pytanie do obecnie pracujących osób.
Ile jesteście w stanie odłożyć miesięcznie pieniążków?
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-01-27 17:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pytanie do obecnie pracujących osób.
Ile jesteście w stanie odłożyć miesięcznie pieniążków?
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-01-27 17:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
do obecnie pracujących .
Ile jesteście w stanie odłożyć miesięcznie ?
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2016-01-28 21:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś z okolicy warmi i mazur 30-31 Styczeń ? bodzdan1@wp.pl
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-02-05 18:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do pracy do pralni przemysłowej do niemiec ?
Może ktoś był tam w pracy i wie jak tam to wszystko wygląda ?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-02-07 19:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , chciałabym się dowiedzieć coś na temat tej agencji :)
Mój numer gg : 33835793
zdjecie uzytkownika
DomaDf - 2016-02-07 23:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DomaDf - 2016-02-07 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dno! - 2016-02-08 11:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Krysiamisia - 2016-02-16 11:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jestem w pracy w pralni i praca jest spoko aczkolwiek niektóre stanowiska są trudne ale do ogarnięcia. Kasa na czas i nawet więcej niż myślałam....
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-02-16 13:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego tak uważasz?
zdjecie uzytkownika
Niepewny - 2016-02-17 13:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ktos moze podac opinie jak wyglada u nich praca na pakowaniu owoce ,warzywa .itd.Gdzie najlepiej pujsc owoce,warzywa,slodycze.kosmetyki????????
zdjecie uzytkownika
ozi - 2016-03-03 11:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ludzie nie wracają stamtąd bo ma forum są same pytania a brak odpowiedzi heheheh
?Tak poważnie to szukam opini o tej agencji interesuje mnie czy:
-praca jest w pełny wymiarze czasu ( poniedziałek Piątek) ?
-warunki mieszkaniowe są ok ?
-czy są wypłacalni ?
zdjecie uzytkownika
Mm - 2016-03-08 22:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Czy ktoś cos wie na temat pracy w Hartjes, Jumbo,Meat Friends? Dostałem oferty pracy i pytam czy warto? I jak wygląda praca godzinowo czy jest te 40 h w tyg , i możliwość nadgodziny ?
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
supeł - 2016-03-09 20:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie znam warunków konkretnie w tych firmach. Wiem jednak, że Work Force zatrudnia w porządnych miejscówkach. Różnie jednak bywa z zakwaterowaniem :) :)
zdjecie uzytkownika
jaa - 2016-03-15 16:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję wyjazdu i po tych opiniach sam nie wiem co myśleć.
Opinie jak wszędzie i w stosunku do chyba każdej agencji raz dobre, raz złe.
Jak się uda.
zdjecie uzytkownika
tejo - 2016-03-15 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [supeł - 2016-03-09 20:57:13]:
jeśli mowa o zakwaterowaniu to nie jest ono w mm work force raczej na jakimś nadzwyczajnym poziomie ale jest przyzwoicie. Szukaja teraz betoniarzy/zbrojarzy
zdjecie uzytkownika
bum - 2016-03-16 12:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że Workforce nie ma nic wspólnego z otto aha mieszkania na hotelach czy bungala?
zdjecie uzytkownika
elka a - 2016-03-17 18:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tejo czy orientujesz się, jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem jako pracownik betoniarz/zbrojarz? Chce komuś polecić tą oferte, ale nie wiem czy warto
zdjecie uzytkownika
krst - 2016-03-22 20:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktos 2.04.2016 do holandii przez ta firme ?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-03-22 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tym stanowisku @elka a wynagrodzenie - 450 EUR netto / tydzień (wypłata tygodniowo). więc myśle ze zdecydowanie warto poelcić tą ofertę znajomemu!
zdjecie uzytkownika
trek - 2016-03-25 22:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważam ,że firma mało konkretna ,najpierw miałem przejść jakieś testy ponoć je zaliczyłem potem miał być wyjazd i chyba coś poszło nie tak ale co?? ,skoro firma nie raczy nawet poinformować ,że wszystko się zmieniło ,dobrze że nie zgodziłem się pojechać do siedziby firmy bo tylko bym czas stracił .Szkoda ,że firma nie zachowuje się fer tak jakby owa firma wymagała od pracownika .
zdjecie uzytkownika
Hubcio - 2016-03-27 12:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krst - 2016-03-22 20:04:51]:
Nie do końca wiem czy akurat 02.4 będą miał wyjazd ale mówili, że zaraz po świętach
Na co jedziesz?
zdjecie uzytkownika
witko - 2016-03-28 14:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem tez oferte pracy jako Betoniarz/zbrojarz - natryskowy, tylko nie wiem czy faktycznie tak się opłaca, bo jednak trzeba mieć 2 letnie doświdczenie minimalnie.
zdjecie uzytkownika
PatrasRita - 2016-03-28 22:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Szukam z narzeczonym pracy chcemy wyjechac razem wie ktoś moze cos na ten temat? Moze jest ktos kto pomoze?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-30 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz jest nowa oferta pracy na stanowisko jako Pracownik tartaku i tez jest stabilna praca z tego co widzę, bo jest umowa o prace oferowana na sam start.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-03-30 15:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy rodacy,
Powiedzcie jak tam jest np na produkcji miesa? warto wyjechac czy lepiej omijac ich szerokim lukiem
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-03-30 16:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rodacy, jak to naprawde wygląda pracował ktos z tego lub poprzedniego naboru szczegolnie interesuje mnie syt, na produkcji miesa.

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2016-03-31 16:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krst - 2016-03-22 20:04:51]:
tak , wybieram sie 2.04.16 . na co jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Agn - 2016-03-31 16:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowacz ubrań! Czy warto jechać? Czy jak sie jedzie w parze to biuro może nas "rozdzielić" np. że dziewczyna chodzi na rano, chłopak a nocki lub praca na różnych magazynach?
zdjecie uzytkownika
Dan - 2016-04-01 15:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Betoniarz w tej firmie to naprawdę dobra oferta, duże zarobki, fajne możliwości pracy, dobra atmosfera, ja bardzo szanuje to wszystko, serio, małe wymagania mają też
zdjecie uzytkownika
Kamilek - 2016-04-02 23:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam 16 busa z rzeszowa ktos tez?
zdjecie uzytkownika
Tamka - 2016-04-03 21:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dołączam się do pytań @Agn nie miej żalu :) napiszcie czy warto i czy się w ogóle opłaca jechać, najbardziej interesują mnie zarobki i warunki mieszkalne
zdjecie uzytkownika
Agn - 2016-04-04 15:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie czy wgl warto jechać - przeglądałam stare oferty pracy o przyznam że dużo znalazłam tych właśnie pakować ubrań, tylko jak to rozumieć? Ze jest tam tyyyle pracy? Czy raczej taka wymiana ludzi co chwile? Ze praca jest na ok 2 msc i potem przykmują kogoś nowego? !
zdjecie uzytkownika
anowi - 2016-04-04 22:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elizka - 2016-01-11 15:46:58]:
Hej najprawdopodobniej jedziemy z narzeczonym 16.01 do jakiej miejscowości jedziesz i jakiej pracy?
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-04-05 21:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie oferta pracy Tapicera w Rawiczu, jeśli chodzi o warunki to jest mało napisane, wspominają jedynie o wynagrodzeniu wypłacanym na czas i pracy w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. Może pracował ktoś u nich na podobnym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
elmo - 2016-04-05 21:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś 9 kwietnia z lbn?
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2016-04-07 14:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamilek - 2016-04-02 23:04:35]:
A do jakiej miejscowości ? Ja z narzeczonym też jade 16 z Rzeszowa, ponoć do Oss ale jeszcze dokładnie nie wiem
zdjecie uzytkownika
annnn - 2016-04-07 19:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Pracuje ktoś może przy pakowaniu przez ta firme? bo wybieram sie 23 kwietnia i chciałabym wiedzieć coś więcej.. z góry dzieki za jakie kolwiek info :)
zdjecie uzytkownika
kukis86 - 2016-04-08 15:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [annnn - 2016-04-07 19:35:50]:
JA też wybieram się 23 kwietnia i tęż bym wolal mieć pewność że jest git no ale tak czy siak gorzej być nie może jak tu na miejscu pozdro ;p
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-04-08 18:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. Poszukuje informacji na temat podatku-czy trzeba sie rozliczac w Polsce z tego co zarobilismy tam? W razie co moj mail mi.losz666.999@gmail.com
zdjecie uzytkownika
koleś - 2016-04-10 15:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-04-08 18:21:23]:
Witam musi pan zgłosić się do urzędu skarbowego w Polsce i tam panu dadzą odpowiednie druki do uzupełnienia ,trzeba je wypełnić nawet jeśli się nie pracowało w Polsce i o zwrot podatku może się pan starać sam jadąc do kraju w którym się pracowało lub dać pracę agencji ja oddałem firmie tax pol z Wrocławia biorą 10 % kasy ze zwrotu,jedyne co trzeba mieć z zagranicy to rozliczenie pracy tzw japograph jakoś tak a resztę załatwi panu resztę agencja pozdrawiam,proszę poczytać na stronie tax pol tam wszystko pisze
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-04-11 13:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema wszystkim wiele tu pytań ale brak odpowiedzi... Ja pracuje na pakowaniu warzyw u owoców. Praca akurat na mojej firmie jest w miarę okk są oprócz tego chyba jeszcze dwie inne firmy i powiem szczerze że cieszę się że akurat tam nie trafiłam. Często pracujesz całymi dniami jedyny tego plus to źr masz Godzin dużo ale bajezdzabie na psychikę i mega zmęczenie wydaje mi się że nie jest tego warte. Kasa zawsze na czas plusem jest to że po 18 place 125% a za nocki 150% więc jeżeli chodzi o kasę to nie można narzekać oczywiście jeśli ma się godziny :) man nadzieję że chociaż troszkę pomoglam. Powodzenia. :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie jest źle - cv posłałam, potem telefon w sprawie pracy, jakaś pani sprawdzila język, popytała na ile chcę wyjechać, wizyta w biurze, podpisałam papiery i za 3 tyg miałam wyjazd.
Pytania: O język, doświadczenie, jak długo chcę pozostać w Holandii
zdjecie uzytkownika
Olka - 2016-04-19 12:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2016-04-11 13:05:21]:
Cześć, możesz powiedzieć w jakiej firmie pracujesz? Dostałam dwie oferty pracy jedną z firmą Frankort (pakowanie warzyw i owoców) i TBP (pakowanie małych owoców jagodowych jak borowka itd.) Zastanawiam się nad wyjazdem ale opinie są prawdę mówiąc różne, czytałam również że może kasa jest ale potrafią wlepiać kary za cokolwiek i wtedy okazuję się że pracuje się na jedynie na zakwaterowanie i kase na życie. Chciałabym wyjechać ale zastanawiam się czy opłaca się jechać do Holandii żeby zarobić ok 2tys. gdzie nie jest to do końca pewne.
zdjecie uzytkownika
tom - 2016-04-19 16:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2016-04-11 13:05:21]:
W jakiej firmie pracujesz? jest możliwość wyrobienia nadgodzin czy tylko minimum?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Work Force Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert