Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Work Force Sp. z o.o.

madzia 2017-07-04 14:58
Witam , ja jadę 08-07 w sobotę z Legnicy, praca w Docdata, miejsce to Ossterwijk, Oosterhout ,Dromgard, Sprangcapelle , jedno z tych miejsc, dowiem sie na miejscu. Czy ktoś jedzie w tym czasie , w jedno z tych miejsc? Proszę o kontakt magdalenagielzecka@wp.pl
aa 2017-07-05 13:13
witam, 9.07 jadę do firmy Dipac w Ravenstein. Pracował tam ktoś może? Proszę o kontakt: theblauuu@gmail.com
Werka 2017-07-05 13:31
Witam proszę napiszcie coś o tej firmie,bo dość dużo negatywnych opinii
czubus 2017-07-05 15:00 [użytkownik zarejestrowany]
Witam. Jadę jednak 9.07 na pakowanie mięsa. Może ktoś powiedzieć jak to wygląda na miejscu ? Jak z językiem ?
Jak ktoś jeszcze jedzie na tą samą robotę to pisać na e-mail : czubus2@o2.pl.
Aaas 2017-07-06 11:31
Ja jestem teraz, sami Polacy pracują praca spoko. Język nie jest wymagany w ogóle. :)
2
Mikel 2017-07-07 13:10
Cześć, może mi ktoś podesłać opinię o biurze i pracy w Holandii przez tą agencję? Jestem zainteresowany wyjazdem. Mój mail: mikelstemp.2020@wp.pl
Werka 2017-07-07 13:23
A jak z mieszkaniem?
Mikel 2017-07-07 13:35
Witam, podzieli się ktoś opinią na temat biura? Najlepiej osoby, które są aktualnie na miejscu, mój mail: mikelstemp.2020@wp.pl
1
czubus 2017-07-07 16:32
Kto jedzie na pakowanie mięsa 9.07 pod Eindhoven i ma zakwaterowanie w Heijen niech się odezwie :)
czubus2@o2.pl
Paweł 2017-07-09 19:08
Witam wszystkich.
Podziele się opinią. Przyjechaliśmy z dziewczyną 2 tyg temu. Trafiliśmy do fabryki plastiku w Tilburgu. Jest praca ciezka przy maszynach trzeba się nabiegac jest gorąco na hali ale dało się pracować. Domek spoko wifi za 2 euro miesięcznie także ok. Jednak dziś dowiedzialem się że mam wolne jutro a Dziewczyna normalnie idzie do pracy więc nie wiem co jest grane. Koordynator powiedział mi że się dowie o co chodzi i da znać tak więc czekam na rozwój sytuacji.
aniiiii 2017-07-09 22:41
hej a konieczne jest jechanie do biura i podpisanie umowy ? (do najblizszego biura mam około 100 km )
Werka 2017-07-10 19:53
Raczej jest konieczne,ja też jadę do Opola
Kasia2323 2017-07-11 08:53
Hej, wybiera się ktoś 22 lipca przez agencję Work Force do pracy w Holandii z Białegostoku, jak tak piszcie na maila rybciahanii@onet.pl, może razem byłoby raźniej ;-)
Werka 2017-07-11 14:43
Hej jedzie ktoś 16lipca?okolice Katowic
Chętny 2017-07-13 13:08
Work Force ma sporo fajnych ofert, czy warto z nimi pracować?
roberttt 2017-07-13 22:09
Ogólnie robota spoko, ale mogli by płacić więcej :D ODRADZAM! Bycia kierowcą, nic kompletnie za to nie ma, niby oferują niecałe 4€, którego nikt nigdy nie widział, mają cię za śmiecia. Każą czekać po kilka godzin aż inni ludzie wyjdą z roboty w dodatku zarobiłem dwie kary. Nie wiem jak jest teraz ale w tamtym roku tak bylo.
Andykusia 2017-07-13 22:52
Witam.
Chciałabym się dowiedzieć jak z zarobkami, mieszkaniem i ogólnym wrażeniem w miejscach pracy, które oferuje ta agencja. Moja mama jedzie 15 lipca do firmy Dipac. Chciałabym uzyskać jakieś informacje. Będę wdzięczna.
Iza 2017-07-15 18:13
Hej, jadę 15 lipca na pakowanie mięsa. Nie dostałam SMS w którym miały być podane dane mojego opiekuna w Holandii oraz gdzie będę mieszkać. Miała ktoś tak samo? POMOCY!!!
Izaxx 2017-07-15 23:22
Witam serdecznie, sama jeszce parę dni temu czytałam te komentarze i większości w nie wierzyłam. Lecz teraz piszę tutaj bo sytuacja w której teraz jestm nie jest ciekawa dla mnie. Zacznę od początku. Miałam wyjechać 15 lipca na pakowanie mięsa, oczywiście na początku wszytko pięknie, pan Łukasz dzwonił kilka raz pytał się czy na pewno jadę. Podpisalam umowę, powiedziała gdzie i kiedy będzie odjaz oraz że dzień przed napisze SMS o tym gdzie będę mieszkać i kto będzie moim koordynatorem. Sama jeszce dzien przed zadzwoniłam czy na pewno. Oczywiście Pan Łukasz zapewniał że dostanę SMS o 18. Niestety 18 minęła po tem 19 nic. Nie wiedziałam co mam robi on nie odbierał a biuro zamknięte. W dniu wyjazdu przyjechałam na ustalone miejsce, myślam że tam czegoś się dowiem. Niestety dowiedziałam się tyle że nie ma mnie na liście. A i jeszce Pan Łukasz mówił że to będzie autokar, ale on chyba autokaru nigdy nie widział, jak zobaczyłam tak mały bus który wyglądał jak dostawczak to byłam w szoku, mało miejsca na bagaż a jeszcze mniej w części dla ludzi. W poniedziałek idę do ich biura w Lublinie. Są to nie odpowiedzialni ludzi. Nie polecam tej firmy nikomu jest to tylko strata czasu oraz pieniędzy.
Michał 2017-07-16 14:33
(usunięte przez administratora)
Danielek 2017-07-16 22:12
Dlaczego tak uwazasz ?? Ja mam wyjazd w najblizsza sobote i mam sporo obaw po tym co piszecie na forum ???? Naprawde jest tak kiepsko z ta agencja
Kandydat 2017-07-16 22:15
Witam , dlaczego tak uwazasz ?? Czy naprawde jest tak zle z ta agencja ?? Mam wyjazd w najblizsza niedziele i zaczynam sie wahać.
asdf 2017-07-17 00:44
Tutaj sa opinie o Work Force Opole to raz . Dwa kazdy wie ze z agnecji do Holandii sie jezdzi busaim. Ja jestem z tej agnecji i wszystko jest w porzadku.
Włodzio 2017-07-17 08:12
Uważam, że tylko ten się nie myli kto nic nie robi. Może coś im nie wyszło lepiej wyjaśnić i załatwić problem.
Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem? 2017-07-17 22:06
(usunięte przez administratora)
Kasia2323 2017-07-17 22:38
Danielek400 podaj swojego emaila bo nie moge do cb napisac na poczte- rybciahanii@onet pl
Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem! 2017-07-18 19:08
(usunięte przez administratora)
Grabka 2017-07-19 12:01
Witam, wybieram się z tego biura do pracy w Holandii 29.07. Po przeczytaniu tak wielu negatywnych komentarzy zaczęłam się jednak zastanawiać czy warto.. Pani z biura powiedziała że praca to prawdopodobnie metkowanie ubrań, lub słodycze, jednak szczegóły poznam jak przyjadę do Opola podpisać umowę (3 dni przed wyjazdem).. Czy mógłby ktoś się podzielić informacjami na mojego maila? (usunięte przez administratora)
Grabka 2017-07-19 15:35 [użytkownik zarejestrowany]
Witam, czy mógłby ktoś się podzielić nową opinią o biurze, na mojego maila? grabka170@gmail.com ;)
Ana 2017-07-20 12:44
Gdzie mieszkalas?bo ja prawdopodbnie mam meiszkac w klasztorze w Venlo I chyba nie podejme sie tego
Pawel 2017-07-20 20:10
(usunięte przez administratora)
Grzegorz 2017-07-20 20:13
Ogólnie nie polecam, zarobki bez szału a z pracą różnie. jak ktoś dobrze umie operować wózkiem widłowym lub zna angielski na bardzo dobrym poziomie no to jeszcze sobie poradzi.
Paweł 2017-07-20 21:34
Witam wszystkich

Powiem tak warto pojechać, wystarczy chcieć robić. Jesteśmy z dziewczyną 4 tygodnie prawie i jest ok. Najpierw pracowaliśmy w fabryce plastiku ( robota ciężka, dużo bieganiny i gorąco na hali ), ale hajs był dobry. 320 euro tygodniowo na czysto już po odliczeniu kosztów stałych tj. niecałe 130 euro ( zakwaterowanie, ubezpieczenie, transport do i z pracy ). Mieszkaliśmy na domku, fajne warunki, ludzie, internet 2 euro miesięcznie oczywiście łączenie przez Wi-Fi. Tak było przez 2 tygodnie.
Potem nagle ja miałem 2 dni wolne(okazało się, że wróciło kilku starych pracowników i niektórzy musieli polecieć). Moja pracowała cały czas w tej samej firmie( tak jest do teraz) , ale zadziałałem czyli telefon do koordynatora i w moim drugim dniu wolnego przeniósł Nas na hotel do Oss, a następnego dnia poszedłem do nowej pracy tj. Padifood fabryka chińskiego żarcia, ja akurat jestem na myjni i nie narzekam.
Ogólnie warto pojechać( mimo nagłych 2 dni wolnych), mi wierzcie, jestem na miejscu i nie miałbym interesu komuś mydlić oczy, pozdrawiam forumowiczów
Monster 2017-07-21 18:26
Niektórzy opisują takie mało ważne szczegóły i robią z tego wielki problem. Ja wiem, że jak ktoś chce zarobić i pracuje uczciwie to zawszę się dogada lub załatwi inną robotę. A agencja Work Force to fajna firma.
Lilaa 2017-07-23 23:01
Witam
Jadę razem z chłopakiem do pracy przy metkowaniu pakowaniu ubrań. Czy ktoś z was może powiedzieć cos więcej na temat tej pracy ?
Lilaa 2017-07-23 23:02
Witam
Jadę razem z chłopakiem do pracy przy metkowaniu pakowaniu ubrań. Czy ktoś z was może powiedzieć cos więcej na temat tej pracy ?
3
Kora 2017-07-24 20:13
Hej jedzie ktos moze z Lublina 29.07? Do NL? W srode bede wiedziala dokladnie gdzie.
Kora 2017-07-24 20:49
Witam jedzie ktos z Lublina 29.07?
Amazonka 2017-07-24 22:38
Nie pchają się tam, bo nie mają tam pracy... Agencja powinna zostać zamknięta! Jestem tam i wracam gola do kraju
1
Maniek 2017-07-25 17:47
Ależ mają imponującą listę ofert pracy! Jest z czego wybierać i bardzo im się to chwali. Korzystałem już z takiej pracy, stanąłem na nogi a teraz mogę sobie wybierać.
czubus 2017-07-25 23:16
No to niezle bo ja aktualnie tu pracuje i nie narzekam :)
Michał 2017-07-26 17:30
Wyjeżdża ktoś 20 sierpnia do pracy w firmie Bleckmann/Riviera Maison?
2
rafal 2017-07-27 08:12
i jak jest ja wlsnie mam tam jechac z dziewczyna w niedziele i chce poznac opinie
Czesława 2017-07-31 10:00
Zawsze będę chwaliła agencję bo bardzo się starają i mają dużo ofert .
BylaZobaczylaWrocila 2017-08-03 20:58
Nie polecam, wrocilismy tydzień temu. Praca jest przez pierwsze 2 tygodnie a pozniej nagle pracuje się po 3 dni w tygodniu zeby zarobic na domek i ubezpieczenie i zostaje ci ok 40-60€ za tydzień na rękę ! Ściągają masę ludzi,a pracy brak,a gdy poprosisz aby przeniesli Cie do innego zakladu gdzie jest praca to dopiero po miesiącu z wielką łaską to robią,a siedząc bezcZynnie w domku nie zarabiasz nic. Warunki mieszkaniowe są w porzadku, koordynatora przez cały swój trzy miesieczny pobyt na oczy nie widziałam. Z odbieraniem przez Niego telefonu też był nie jedno krotnie problem. Gdyby tylko była praca naprawdę nie było by się do czego przyczepić. Jednak nie polecam wyjazdy osobą które wyjeżdżają z nastawieniem na zarobek,bo albo nie zarobisz nic,albo zarobisz marne grosze . Nawet za 40h pracy w pierwszym tygodniu zarobilam tylko 210€ nie bedac na wiekowce i mając stawkę 10,04€ brutto. Do tej pory nie uzyskalam jakich kolwiek wyjasnien na ten temat. Dobrze ze mialam za co wrócić do domu,żałuję tylko że zmarnowalam 3 miesiace tak naprawde na siedzeniu na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i czekaniu na pracę. Wyjazd polecam osoba ktore chca tam imprezowac,na pewno znajdziecie mnóstwo kompanow skorych do wspolnej zabawy nie martwiacych się o prace i pieniążki. :)
1
adik22 2017-08-05 20:41
Siema. Przez pewien okres było ok dobrze można było zarobić później nie było pracy byłem jako kierowca i dostałem z agencji kare za zgubione paragony które oddałem już nie pierwsza sytuacja tutaj taka miała miejsce bo poznałem wiele osób i również były w ten sposob karane. Ogólnie praca nie jest zła ale flex bardzo oszukuje kordynator nie odbiera telefonu i jeśli chce sie być kierowcą trzeba robić wszystkie zdjęcia paragonów bo później przychodzą kary po 200E . Aktualnie zmieniłem prace i póki co na razie jest dobrze.
Yyyy 2017-08-07 12:04
Stary robiłem przez inne biur w Docdacie i jest tam z 7 biur co ludzi tam dają,stawke masz 8e niezaleznie czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po nocach czy w sobote,a jesli masz farta nie czekasz na transport 2h.Ale spoko wspomniesz moje slowa jak tam trafisz,nie pamietam w jakiej to miescinie.
Natalia 2017-08-12 16:50
Work Force Sp. z o.o. poszukuje obecnie osób na stanowisko Managera Sprzedaży w kilku miastach w Polsce. W ogłoszeniu pracodawca wspomina o atrakcyjnym systemie premiowania. Jak to wygląda w praktyce? Od czego uzależniona jest możliwość zdobycia dodatkowych pieniędzy na wykonywaną przez siebie pracę?
Maajk 2017-08-16 14:52
Siema czy ktoś pracujemy pracował w Blackmann ? Jaka stawka i ile godzin pracy ?
Chrabia 2017-08-17 10:28
Agencja ma prace dla osób o różnym stopniu wykształcenia, podoba mi sie to.
Zostaw swoją opinię o Work Force Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.