Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-07-10 17:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema jedzie ktos 02.08?
zdjecie uzytkownika
Ash - 2015-07-13 11:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja i mój chłopak wybieramy się do Venlo 19.07.2015 do pracy przy warzywach i owocach. Wiecie może coś więcej o tej firmie? Boimy się że nas oszukają.
zdjecie uzytkownika
agii - 2015-07-13 11:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej jak długo się czeka po zarejestrowaniu na stronie na telefon/odpowiedź ??
zdjecie uzytkownika
aal - 2015-07-13 15:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez mam propozycje wyjazdu przy warzywach i owocach. Może ktoś powie jak tam jest teraz ??
zdjecie uzytkownika
konkon - 2015-07-13 18:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ash - 2015-07-13 11:20:02]:
Ja też jadę 19.07 z chłopakiem do warzyw i owoców. Też niewiele wiemy o tej agencji i z naszych obliczeń wynika, że nie zarobimy zbyt wiele, ale niestety w każdej firmie zarobki są podobne, a o prace ciężko
zdjecie uzytkownika
okok - 2015-07-15 11:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) ja z chłopakiem jade 25.07. do owoców i warzyw do Venlo i czy ktoś jedzie w tym terminie ? I z jakiej miejscowość jedziecie ?
zdjecie uzytkownika
Dża - 2015-07-15 17:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okok - 2015-07-15 11:28:34]:
Być może uda mi się z bratem pojechać, też właśnie do Venlo :) Jechalibyśmy z okolic Wałbrzycha, a Wy? Czy mieliście już może do czynienia z tą agencją?
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-07-16 08:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktoś może kiedy jest najbliższy wyjazd? I jak długo czekaliście na odpowiedź?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-07-16 17:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna ktoś pracę w JUMBO w Woerden od poniedziałku? Ja wyjeżdzam w niedziele 19.07 w godzinach porannych(7-8 rano) z Nysy przez Opole, Wrocław, Legnice do Holandii, do miejscowości Gouda /Tam mam zakwaterowanie/ Jadę Passatem B6 kombi, także każdy będzię miał sporo miejsca dla siebie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to dzwonić.. 793 984 564

pozdrawiam, Łukasz.
zdjecie uzytkownika
nicknick - 2015-07-17 00:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [taja - 2015-07-06 13:28:48]:
jedziemy razem w dziewczyna do venlo na owoce
zdjecie uzytkownika
okok - 2015-07-17 12:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koko - 2015-07-16 08:31:00]:
Z Lublina :) nie to jest nasz pierwszy wyjazd . a wy mieliście do czynienia z tą firmą ?
zdjecie uzytkownika
okok - 2015-07-17 12:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nicknick - 2015-07-17 00:22:19]:
a kiedy jedziecie ? I skąd ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-19 18:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam prośbę. Możecie dokładnie opisać loczyslaw i Hhhhh jak wyglądała wasza sytuacja. Chciałem się wybrać z tą firmą na wyjazd ale mam teraz pewne wątpliwości
zdjecie uzytkownika
Piter - 2015-07-20 11:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wyjeżdza 26.07 do holandii ??
zdjecie uzytkownika
Sz - 2015-07-20 16:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdopodobnie Ja też wyjeżdżam 26
zdjecie uzytkownika
krolik - 2015-07-21 09:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie spoko, w pakstation moze lekko nie jest, ale nie jezdze tam na wakacje a do pracy. Godziny sa i to wazne. A jak dzieci maja niechec do pracy, to lepiej niech zostana przy fartuchu mamy. A nie to holandii sie pchaja. Nie wiem po co.
zdjecie uzytkownika
moooooo123 - 2015-07-21 18:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiam moglby ktos obecnie przebywajac w velno na pakowaniu owocow i warzyw powiedziec cos na temat tej pracy, jakie zarobki, ilosc godz, daleko trzeba dojechac do pracy, jakiw warunki mieszkaniowe i atmosfera tam panujacy? sklepy dalek
?
zdjecie uzytkownika
opopop - 2015-07-22 15:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy ktoś wybiera się 25 do Holandii ? I skąd jedziecie ? I czy własnym transportem czy ich ?
zdjecie uzytkownika
rge - 2015-07-22 21:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do osób które jadą bądź pojechały - po zaaplikowaniu do nich długo czekaliście na jakąś odpowiedź?
zdjecie uzytkownika
izyy - 2015-07-26 14:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-07-10 17:01:06]:
tak
zdjecie uzytkownika
disco boy - 2015-07-29 21:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w sumie dziwne, bo słyszałem , ze akurat work force działa dosyć sprawnie w temacie kontaktu z nowymi klientami. Chyba , że problemem w pewnym momencie może stać się zbyt mała liczba pracowników samego work forca. Wiadomo , że w okresie wakacyjnym ilość zgłoszeń jest naprawdę mocno wzmożona niestety
zdjecie uzytkownika
alaaaa - 2015-07-30 11:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś może propozycję wyjazdu 08.08 z Lublina?
zdjecie uzytkownika
ewelinaa - 2015-07-30 19:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z chłopakiem jedziemy 08.08. jestesmy z Radzynia i rowniez planujemy wyjazd.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie jest źle - cv posłałam, potem telefon w sprawie pracy, jakaś pani sprawdzila język, popytała na ile chcę wyjechać, wizyta w biurze, podpisałam papiery i za 3 tyg miałam wyjazd.
Pytania: O język, doświadczenie, jak długo chcę pozostać w Holandii
zdjecie uzytkownika
Alaaaa - 2015-07-31 09:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jedziecie ich transportem? Pierwszy raz do Holandii? Prosze o kontakt a.garbinowska@wp.pl
zdjecie uzytkownika
swoj - 2015-07-31 10:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z platnoscia w tej firmnie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert