Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force

zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-23 15:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [work szok - 2014-09-21 01:04:03]:
A ja się dziwie wszystkim pracuje we flex od 2007 roku - mozna? Mozna.
Wystarczy pracowac i przestrzegac zasad. Nie pije, nie pale. Zyje normalnie.
Mlodziki jada zamiast do pracy to na laski, imprezy, bimbelowanie. I potem maja za swoje, zero szacunku i odpowiedzialnosci. I tak to sie potem konczy.
zdjecie uzytkownika
morfo - 2014-09-23 15:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzien - 200 euro na tydzien, jak mi wskakiwaly 3-4 nadgodziny w tygodniu!
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-09-23 17:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morfo - 2014-09-23 15:59:00]:
nie wierze.mi gadali w biurze,że jak jest 40 godzin w tygodniu to na czysto 225euro na tydzień,z tego odciągają na tydzień mieszkanie 90 euro,dojazdy do pracy 5 euro i ubezpieczenie 20 euro.to zostaje ci 110.pomnóż to razy cztery tygodnie to wychodzi 440,a z tego wyżywienie jeszcze.masakra,że ludzie wyjeżdżają
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-09-23 17:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-09-23 15:57:35]:
to dziwie ci się że po 7 latach dalej we flexie siedzisz,a nie bezpośrednio pod holenderskim pracodawcą.chyba jakaś babka z biura z nudów wypisuje te brednie
zdjecie uzytkownika
morfo - 2014-09-25 11:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoj wybor! Takich malkontentow jak ty pelno spotykam w NL nie wiem po co oni wogole przyjezdzaja, najlepej brali by kase za free. Siedzcie w Polsce jak wam tam dobrze i klepcie biede. Ja wole miec 200 euro na tydzien , ok nie jest to majatek ale majac 20 lat musze od czegos zaczac. PA
zdjecie uzytkownika
pik - 2014-09-25 11:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jam mam dla was rade! Sprobujcie pojechac do Otto, SBA alo innych molochow! Zobaczycie tam bedziecie tylko NUMEREM. Juz wole Flexa mniejsza firme gdzie przynajmniej o mnie wiedza ze tu jestem. Niesty mialem przyjemnosc a raczej nieprzyjemnosc robienai dla OTTO. Tam to jest OBOZ!!
zdjecie uzytkownika
marta g - 2014-09-25 12:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam fajna robote w Bijenkorf - pozdrawiam Goske i Madzie!
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2014-09-25 12:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mialem na poczatku mojej pracy przez Work Force male trudnosci, ale oczywiscie po stronie holenderskiej, jednak po tygodniu sytuacja sie wyjasnila i jestm do dzis. Chyba za szybko nie zmienie miejsca. Polnoc holandii jest COOL.
Czasem zdarza sie poslizg z wyjasnieniem pewnych spraw ale to nie problem. Koordynator Lukasz - OK
zdjecie uzytkownika
Roko - 2014-09-25 16:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robic trzeba - tak jest wszedzie. Fajni nowi koordynatorzy wreszcie zostali zatrudnieni i wiel spraw sie poprawilo. Tygodniowki OK i chata rowniez!
To moje zdanie. Tym co sie nie chce robic niech siedzaw Polsce! Pozdr Wageningen!
zdjecie uzytkownika
pool - 2014-09-26 19:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ci się w chacie podoba roko ? mi w ogóle nic nie pasiło
zdjecie uzytkownika
BANANOHOLICZKA - 2014-09-28 09:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elefant - 2014-09-05 10:04:44]:
No czesc, niedlugo mam wyjazd wlasnie do Oss wiec jakbys byl tak mily i wyslal mi fotki na maila. Bylabym wdzieczna. Pozdrawiam :) banken99@interia.pl czekam na foto.
zdjecie uzytkownika
BANANOHOLICZKA - 2014-09-28 09:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elefant - 2014-09-05 10:04:44]:
No czesc, niedlugo mam wyjazd wlasnie do Oss wiec jakbys byl tak mily i wyslal mi fotki na maila. Bylabym wdzieczna. Pozdrawiam :) banken99@interia.pl czekam na foto.
zdjecie uzytkownika
roko - 2014-09-29 11:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W chacie podobalo mi sie to ze mam pokoj 2- ke, w centrum miasta mieszkam, wszedzie blisko no i przedewszystkim nie ma scisku na chacie
zdjecie uzytkownika
Pracowniczka - 2014-10-02 15:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morfo - 2014-09-25 11:41:05]:
Zadna baba z biura nie wypisuje tych bredni - jade, konczy sie sezon, wracam do PL i pozniej znowu wracam do NL. Mialam opcje przejscia na kontrakt, ale po co. nie pasi mi to.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-10-03 19:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Work Force Sp.z o.o. wystawiam bardzo negatywną opinię i tych ludziach,nie dość że werbują młodych ludzi to na hotelu jest ścisk nie ma kubka,talerza itp. a niestety nie wymienili tego w rzeczach potrzebnych do wyjazdu.Oferują prace dla par hahaha a w pokoju który miał być dwuosobowy spią po dwie pary,mało tego jeżeli cos zle zrobisz nie jesteś poinformowany i w momencie wypłaty tygodniówki nie dostajesz nic na swoje konto,niestety tak się nie robi.Absolutnie nie polecam tej agencji i młodzi ludzie wystrzegajcie się a jeszcze dodam chyba dlatego nie zatrudniaja starszych osób bo wiadomo młodych mozna w konia zrobić prawda?
zdjecie uzytkownika
para - 2014-10-06 18:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio bylismy w zandvoort w holandii,miejsce nazywano hotelem, ale do luukssu bylo daleko, zwlaszcza ze za ta cene mozna by wynajac mieszkanie w amsterdamie. pracowalismy w tnt w amsterdamie. Po przyjezdzie otrzymalismy pokoj jednoosobowy z mysza w gratisie, niby dla pary. Caly hotel jest przeladowany. Przyjechalismy o 24 w nd, a o 6 juz jechalismy do pracy. Zmeczeni po podrozy pracowalismy do 21, po powrocie umyc sie pod prysznicem na korytarzu i do spania,bo rano o 6 znow do pracy. MASAKRA ! W dodatku przy wiekowce placili grosze. Po opuszczeniu mieszkania i uprzednim posprzataniu, okazalo sie ze otrzymalismy kare za balagan w pokoju. Otrzymalismy jedna wyplate, na druga wciaz czekamy. Nie wiem jak mozna tam pracowac i zyc w takim warunkach, jedno jest pewne, nigdy wiecej.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-08 09:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem jak mozna nazekac na to ze trzeba jechac do pracy jesli po to sie tam jedzie, wydaje mi sie ze to pozytywne jesli jest robota nawet w nadgodzinach - to chyba o to chodzi!!
zdjecie uzytkownika
Kaś - 2014-10-08 20:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś coś jeszcze o firmie ? bo zastanawiam sie czy jechać :)
zdjecie uzytkownika
Kaś - 2014-10-08 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś coś jeszcze o firmie ? bo zastanawiam sie czy jechać :)
zdjecie uzytkownika
mokka - 2014-10-09 12:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolana, wrocilam przed tygodniem na studia, to byl moj pierwszy wyjazd wogole do NL i jestem bardzo zadowolona.Pare spraw moglo byc lepiej zoorganizowanych ale caloksztalt na TAK
zdjecie uzytkownika
Bick - 2014-10-10 16:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firme - dobra organizacja, profesjonale firmy gdzie sie pracuje.

Nie widzialem minusow! Godziny dobre!
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-10-10 16:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem - widzialem i znow zapewne sie wybiore do moic ubranek ;-)

pozdrawiam Bijenk...
zdjecie uzytkownika
klasyk - 2014-10-13 17:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , był ktoś ostatnio w NL z tej firmy bądź jest tam dalej , chciałbym zapytać jak wygląda to na dzień dzisiejszy , zarobki zakwaterowanie itp , ponieważ chciałbym wyjechać przez tego pośrednika.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-18
Żródło: Gowork.pl
Beilen
( )
Firma Work Force Sp. z o.o. posiada wieloletnie doświadczenie w dziedzinie pośrednictwa pracy do Holandii. Współpracujemy z wieloma renomowanymi zakładami pracy na terenie całej Holandii. Oferujemy zróżnicowane oferty pracy w rożnych branżach. KRAZ 855 Pakowacz Miejsce pracy: Holandia, Beilen Obowiązki: Nakładanie: Jako nakładacz trz
zdjecie uzytkownika
Rako - 2014-10-14 13:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,

Bylem w okresie letnim wrocilem 2 tygodnie temu na studia.
Pracowalem 10 tygodni pierwszy tydzien byl troche turbulentny - zamieszanie z mieszkaniem ale potem wszystko gralo, moge polecic wyjazd, firma rzetelna dobre godziny w firmie mialem wiec to bylo dla mnie najwazniejsze.pozdr
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-10-15 21:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile wyciągacie na ręke za tydzień pracy? Chodzi mi o stanowisko kontroler jakości produkcji-pakowacz. mój rocznik 1993
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x