Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
marielix - 2015-03-12 17:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja dosttałam oferte pracy przy ciuchach, wyjazd 28 marca, ktos leci w tym terminiie ? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Łukasz lesiu32@tlen.pl - 2015-03-12 17:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja ze znajomym zarejestrowałem się w tamtym tygodniu jak na razie cisza
zdjecie uzytkownika
Julas - 2015-03-12 21:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oferty pracy przy ubraniach czy produkcji niby nie jest wymagany język.
Czyli praca w Work force nie trzeba języka znac?
zdjecie uzytkownika
Julas - 2015-03-12 22:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To trzeba znac tam jezyk czy nie? bo ofertach nic o jezyku nie napisali
wiec?????
zdjecie uzytkownika
asiulaa - 2015-03-13 00:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ja tez doatalm.proppzycje pakowacza naa nastepny ftydzien i chcialam idziec jak z opinia irmy tej agencji (usunięte przez administratora) bo sie troche bojee . Pomocyy !
zdjecie uzytkownika
wilk - 2015-03-13 10:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema jade na owoce i warzywa z dziewczyna za tydzien dużo tam jest godzin,nadgodzin? można zarobić ? i mieszkania jakie sa??z góry dzięki Pozdro
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-03-13 11:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy ktoś może mi pomóc w sprawie pracy w Holandii.Problem jest taki,że chcemy wyjechać oboje z mężem i mamy powyżej czterdziestu lat.Od miesiąca wysyłam aplikacje do różnych agencji i cisza.Jesteśmy osobami w pełni dyspozycyjnymi i sprawnymi fizycznie.Bardzo proszę o jakąś podpowiedz!!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Work Force - 2015-03-13 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julas - 2015-03-12 21:46:13]:
Pani.Panie Juls sa oferty gdzie trzeba znac jezyk, sa tez oferty gdzie go nie trzeba znac, to zalezy na co sie decydujemy i co mozemy zaproponowac.
zdjecie uzytkownika
knixs - 2015-03-13 12:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wilk - 2015-03-13 10:59:56]:
Owoce - Warzywa = duzo godzin! Szczegolnie w okresie wiosennym!
zdjecie uzytkownika
wilk - 2015-03-13 13:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [knixs - 2015-03-13 12:02:03]:
To Gitara :) a z mieszkaniami jak to wygląda? Dzieki
zdjecie uzytkownika
Bebol - 2015-03-14 11:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemanko !Jak wygląda sprawa z mieszkaniami w Gees spoko czy do bani?Pozdrawiam Wszystkich Ludzi Dobrej Woli!
zdjecie uzytkownika
Julas - 2015-03-16 09:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znacie moze jakies aktualna oferty bez znajomosci języka albo w stopniu podstawowym ??
zdjecie uzytkownika
Toruń - 2015-03-16 15:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. czy ktos 22.03 z Torunia bśdź okolic jedzie do Holandii Beilen ???
zdjecie uzytkownika
bydgoszcz - 2015-03-17 19:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was jechał z tej firmy tylko na okres wakacyjny?
zdjecie uzytkownika
nyz - 2015-03-20 13:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w końcu poleca ktoś tą agencje czy nie bardzo ? bo dostałem ofertę wyjazdu w następny weekend i się zastanawiam
zdjecie uzytkownika
money go - 2015-03-25 13:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nyz - 2015-03-20 13:06:26]:
ello,
Zna firme korzystalem z uslug latem 2014. 2 michy pracy bylo OK!
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-03-25 15:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedzimy w holandii juz we flex od 2007 roku.
polecam i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ergono - 2015-03-25 20:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robix - 2015-03-12 11:00:44]:
Ja jezdziłem swojego czasu przez umowę podpisaną na odległość po konsultacji telefonicznej. oczywiście całą trzeba zawsze dokładnie przeczytać i przeanalizować aby się w coś nie wpakować. Ryzyko jest jeżeli dobrze się nie czyta...
zdjecie uzytkownika
new23 - 2015-03-26 07:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w niedziele do pakowania warzyw i owocow
zdjecie uzytkownika
west - 2015-03-26 18:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa jeszcze przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Mudzyn - 2015-03-27 13:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę 6.04 do tej Holandii i pierwszy raz korzystam z takiego czegoś jak taka oferta przez daną Firmę czy ktoś może mi dać odp. jak tam jest czy wszystko jest w miarę dobrze i czy warto jechać ?
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-03-27 16:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM wraz z narzyczonym szukamy pilnie pracy mamy doświadczenie pracy na produkcji czy warto pojechać ztej firmy prosimy o odp pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
eWka89 - 2015-03-27 18:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam zapytanie- mianowicie jak wygląda hotel w Wageningen i czy stamtąd ludzie dojeżdżają do pracy do Woerden czy są kierowani do innych firm, orientuje się ktoś ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: moje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej były bardzo przyjemne dopóki nie pojechałam w miejsce pracy, ( usunięte przez administratora ). po przyjeżdzie na miejsce dostalismy z narzeczonym pokoj z jakas nastolatka , ( usunięte przez administratora ) takze nie polecam
Pytania: czy znam angielski, ile mam lat , czy mam jakieś doświadczenie
zdjecie uzytkownika
F - 2015-03-27 19:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mudzyn - 2015-03-27 13:55:47]:
A na co dokładnie jedziesz? I kiedy do Ciebie dzwonili bo mi powiedzieli, że zadzwonią z ofertami i czekam.
zdjecie uzytkownika
Kapsek7 - 2015-03-27 21:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie odnosnie placy.Jestesmy z Zona poza wiekowka i chcemy wiedziec ile platne sa mieszkania ubezpieczenie i za dojazdy ile odciagaja? I czy jest mozliwosc wyjazdu na stale?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie