Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
pracownik flexa - 2015-08-10 17:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Dla tych którzy obierają kierunek Venlo to mogę napisać parę zdań o firmie flex specialisten. Najlepsze biuro to nie jest, ale jak ktoś ma siły i chęci do pracy to sobie poradzi. Najwięcej osób trafia do sortowania warzyw i owoców na tzw Pakistan, czyli Packstation. Tam nie jest lekko. Wielu ucieka stamtąd po paru dniach. Niektórzy trafiają do Frankortu gdzie jest w miarę ok. Inni wysyłani są na inne firmy np. Driessen lub Job van Baars gdzie jest naprawdę ok. Co do samego biura flex specialisten to są momenty że można stwierdzić że te biuro jest chore, bo są w stanie zwolnić za nic 20 osób, a jeśli chcą się ciebie pozbyć to dostaje się kary za Bóg wie co :/. Ja pracuję we flexie 4 miesiące i nie narzekam. Wypłaty na czas i godziny są.
zdjecie uzytkownika
pracowniczka fleksa - 2015-08-21 19:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rege - 2015-08-24 20:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś jedzie na pakowanie ubrań w tą niedziele?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-25 10:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chyba 13go jadę tylko nie wiem gdzie jeszcze. Słyszałaś coś o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
kkka - 2015-08-26 13:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rege - 2015-08-24 20:47:32]:
witam ,ja tez dostalam propozycje tylko nei wiem jeszcze gdzie dokladnei ale wyjazd w ta niedziele,skad jedzies?i jak?ich transportem?
zdjecie uzytkownika
neell - 2015-08-26 22:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś napisać cos na temat pakowania ubrań ?
zdjecie uzytkownika
rose776 - 2015-08-27 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jedzie ktoś 06.09 do Holandii do pracy z tego biura??
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-08-27 15:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie ja tez jade w ta niedziele i ,jutro bede wiedzial gdzie zostane przydzielony ,mam nadzije ze trafie w odpowiednie mijesce ... do KKka z kad jedziesz?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-08-27 15:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kkka ja co podbij na melia barti1128@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-08-27 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, jade z kuzynem 5 wrzesnia do holandii na pakowanie ale szczeze to nie wiem nic gdzie jade, gdzie bede pracowal i mieszkal. Prosze wszystkich majacych jakas stycznosc z ta agencja o informacje czy w ogole warto...
zdjecie uzytkownika
smutnykomik - 2015-08-29 02:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, widzę, że HR Work jest ogromną firmą, skoro jest pośrednikiem pracy. Nie tylko można znaleźć zatrudnienie w Polsce ale i w pięknym kraju jakim jest Austria! Czy wiadomo coś więcej o tym pakowaniu paczek w Oss, bo język niemiecki znam, ale w sumie nie chciałbym opuścić swojej rodziny na długi okres czasu.
zdjecie uzytkownika
Awx - 2015-08-29 03:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
Ja również mam wyjazd w niedzielę. Jadę na pakowanie owoców i warzyw.
Pozdro
zdjecie uzytkownika
Awx - 2015-08-29 03:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
Ja również mam wyjazd w niedzielę. Jadę na pakowanie owoców i warzyw.
Pozdro
zdjecie uzytkownika
itherium - 2015-08-29 15:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, chciałbym poznać opinie kilku osób które już tam były, dostałem ofertę w Amsterdamie całkiem przyzwoitą i czytając opinie poprzedników nie zbyt jestem zachwycony, czy może ktoś mi pomóc ?
zdjecie uzytkownika
Ela181 - 2015-08-31 23:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedziemy z chłopakiem 7.09.2015 na pakowanie wedlin jedzie ktoś?
zdjecie uzytkownika
Incognito - 2015-09-01 05:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dojazd do Holandii oplaca biuro? jakie są zarobiki na ubraniach?
zdjecie uzytkownika
Incognito - 2015-09-01 05:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Awx - 2015-08-29 03:42:01]:
Wyjazd jest oplacany przez biuro?
zdjecie uzytkownika
kathy - 2015-09-01 11:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [itherium - 2015-08-29 15:56:05]:
ja pracuje w bleckmann w amsterdam juz ponad 7 miesiecy - spoko. chcesz pracowac - to bedzie dobrze. Jak ktos leje wode, wtedy zwalniaja.
zdjecie uzytkownika
marika92 - 2015-09-01 11:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jade 6 września na pakowanie arzyw i owoców do miejscowości velno czytam opinie i są złe i dobre nie wiem co mam robić jeśli ktoś tam pracuje lub pracował prosiłabym o szczerą odpowiedż (usunięte przez administratora) . Dziękuje będe wdzięczna
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 11:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
marika92@interia.eu - 2015-09-01 11:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eszli - 2015-04-17 18:06:46]:
prosze dajcie znać jak tam jest mam jechadz tam 6 września i nie wiem co mam robić wlaśnie prosze o szczera odpowiedż na maila marika92@interia.eu
zdjecie uzytkownika
Maqda - 2015-09-01 12:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2015-08-27 15:47:55]:
Witam ja jadę 6 września do Holandii
zdjecie uzytkownika
marika92 - 2015-09-02 01:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak tylko ja sie boje tam jechadz po prze czytaniu tych wszystkich opinii
zdjecie uzytkownika
Ja 12 - 2015-09-02 21:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanko wybieram sie do Venlo na sortownie, i chciałbym sie zapytac o tym czy warto tam jechac bo mam wyjaz w sobotę. I jaak możecie to mi opisac sytuacje z wiązaną z tą firmą. Dzieki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie jest źle - cv posłałam, potem telefon w sprawie pracy, jakaś pani sprawdzila język, popytała na ile chcę wyjechać, wizyta w biurze, podpisałam papiery i za 3 tyg miałam wyjazd.
Pytania: O język, doświadczenie, jak długo chcę pozostać w Holandii
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 15:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
bogo - 2015-09-03 15:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marika92 - 2015-09-02 01:31:06]:
zastano sie kto pisze te opinie zazwyczaj osoby zwolnione z jakiegos powodu pozniej wylewaja swoj zal - trezba jechac i samemy sprawdzic bo gdziekolwiek by sie nie pojechalo to zawsze jest jakies ryzyko.
zdjecie uzytkownika
kruk - 2015-09-03 15:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja 12 - 2015-09-02 21:04:02]:
Mam znajomych ktorzy jezdza od nich od kilku sezonow jak byloby zle to pewnie by nie wracali. Z tego co wiem wlasnie do Venlo zawsze pedza. pozdr
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert