Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force

zdjecie uzytkownika
agnieszka.szyposzynska@wp.pl - 2015-01-17 14:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym również wyjechać i mam prośbę do osób które juz mają ustalone terminy abym mogła zadać takiej osobie parę pytań,mój e-mail agnieszka.szyposzynska@wp.pl proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
agnieszka.szyposzynska@wp.pl - 2015-01-17 16:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może znajdę osobę z Opoczna bądź okolicy??
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2015-01-18 17:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-07 16:36:25]:
Witam
Czy wymagana jest granica wiekowa?
Planuje jechac z matka w wieku 60 lat czy jest mozliwy wyjazd?
Gdzie jest zakwaterowanie czy to jest hotel czy domki?
Ilu osobowe sa hotele czy to sa domki?
zdjecie uzytkownika
bobi - 2015-01-19 14:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz kilka razy wyjezdam z tego biura i NIGDY nikt nie chcial pobrac ode mnie zaliczki na poczet mieszkania! Owszem, za bilet autobusowy jaks ie od nich bierze transport to placisz, ale dostajesz bilet, takze spoko. Ludzie nie dajcie sie tak oszukiwac! Zamiast bezsensownie wplacac komus kase lepiej zadzwoncie do ich biura i zapytajcie o koszty czy cokolwiek przed wyjazdem nalezy zaplacic.
zdjecie uzytkownika
Iwonkaaa - 2015-01-19 14:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam biuro- niedawno wrocilam z warzyw i owocow. Praca lekka nie ejst, ale nadgodzin bylo sporo wiec mozna bylo zarobic. Teraz czekam na jarograf, podobno w lutym bedzie. Kto sie juz wczesniej rozliczal z pracy w Holandii??
zdjecie uzytkownika
bart - 2015-01-19 18:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Iwonkaaa - 2015-01-19 14:40:11]:
Czy jak już zjedziesz to masz już nową propozycję pracy? czy musisz odczekać jakiś czas.ja czekam na tel od nich. trochę mam mieszane uczucia że trafię do jakiś śmierdzących mieszkań. jak to było z tobą? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-01-20 02:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, jak wyglądają warunki mieszkaniowe w Holandii?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-01-20 21:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy w życiu nie wyjeżdżajcie sprzedają was firmie holenderskiej i nie zarobicie nic
zdjecie uzytkownika
iwonkaaa - 2015-01-21 11:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bart - 2015-01-19 18:29:40]:
Wiesz co roznie bywa. Czasem oferty sa czasem trzeba czekac. Jak przestoj jest w Holandii to wiadomo, nie wysylaja dodatkowych ludzi, bo po co jak roboty nie ma. Ale tam przeciez wypisujesz zjazdowke na urlop. Wiec podajesz termin na ile zjezdzasz do Polski i kiedy mozesz do Holandii wracac i oni Cie wpisuja na liste powracajacych do roboty- tak mi tlumaczyli w biurze. No wiec poczekam, zobacze.
Cod o mieszkan, wydaje mi sie, ze zalezy na ko9go trafisz, w sensie kto tam byl przed Toba. Jak cholota- to przerabane, ale trzeba zglosci koordynatorowi.
zdjecie uzytkownika
grz - 2015-01-21 18:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos 31 do Holandii?
zdjecie uzytkownika
cosmo85 - 2015-01-22 22:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciejfrac - 2015-01-14 13:07:17]:
Ja dostałem meila z wyjazdem 26.01.2015r. Napisałem do P.(usunięte przez administratora)że napiszę odpowiednie pismo dotyczące pobierania przedpłat za mieszkanie 70euro bo z tego co wiem to żadna firma nie pobiera opłąt za mieszkanie przed wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
cosmo85 - 2015-01-23 15:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem od Pana Wojciecha odpowiedz na moje pytanie.

Dzień dobry.
Rozumiem Pana obawy co do wpłaty jak najbardziej bo jest naprawdę dużo oszustów w tych czasach .
Opłata jest uzgodniona przez kierownika mieszkań oraz pracodawcę ja nie mam wpływu na tą decyzje .
Tez musi Pan musi i zrozumieć że to działa w dwie strony ponieważ wyjazd jest organizowany nie dla 5 osób tylko 25 osób.
Jeżeli ktoś zrezygnuje z wyjazdu lub skorzysta z innej oferty to agencja na tym traci bo kto zapłaci za parę osób które zrezygnowało z wyjazdu.
Ale jest możliwość dokonania wpłaty w 50 % a drugie 50 % pod odciągnięciu z wypłaty
W razie jakichkolwiek pytań związanych z poniedziałkowym wyjazdem proszę się ze mną kontaktować drogą telefoniczny

Pozdrawiam
Wojciech Olszewski


Z drugiej strony moja mamuśka jezdziła do NL i też płaciła za pokój i pracowała normalnie, więc sam głupi jestem
zdjecie uzytkownika
ola89 - 2015-01-23 15:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem, nie mozna pobierac szybciej takich peniedzy, wieksze agencje maja przeciez umowy z wynajmujacymi mieszkania i te sprawy regulowane sa szybciej i inaczej a nie nagle ktos ma placic jescze z polski za mieszkanie . jak dla mnie caly ten pa olszewski z jakiejs firmy XXX to wielka sciema.
zdjecie uzytkownika
Work Force - 2015-01-23 15:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podkreślamy, iż żaden Pan Wojciech Olszewski nie pracuje w firmie Work Force i nie mamy z tą osobą nic wspólnego.
Oto link do naszej strony i zakladka kontakty.:
www.workforce.pl
Takze mówicie Państwo o innej firmie
zdjecie uzytkownika
cosmo85 - 2015-01-23 16:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Work Force - 2015-01-23 15:18:58]:
To czemu nie wezmiecie się za tego frajera który psuje wam opinie a wy nic z tym nie robicie
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-23 17:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten niejaki (usunięte przez administratora)podaje sie za pracownika Maxflex EU Workforce B.V. - tak wiec z firma Work Force Sp. z o.o. nie ma nic wspolnego - podobne nazwy firmy spodowowaly, iz wpisy sa tez tutaj.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-25 23:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktoś tam na wiekówce z rocznika 94? Chciał bym wyjechać ale nie wiem czy mi sie opłaca
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-26 08:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, tydzień temu kontaktowała się ze mną Pani z firmy work force zaproponowała mi i mojemu chłopakowi spotkanie w Lublinie aby podpisać umowy.Na spotkaniu opisała nam szczegółowo gdzie będziemy pracować(pakowanie ciuchów.Jednak po przyjeździe na miejsce okazało się że dla mojego chłopaka nie ma pracy a ja pracuję w całkiem innej firmie i nie ma to nic wspólnego z ciuchami. Więc ja się pytam co za ludzie pracują w tej firmie?! Obiecują nie wiadomo co a na miejscu okazuje się że jest całkiem inaczej. Szczerze nie polecam tej firmy banda oszustów i tyle, wysyłają ludzi do pracy po czym okazuje się że pracy nie ma i radź sobie sam człowieku.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-26 08:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-01-25 23:43:58]:
tak ja jestem z 94 opłaca sie wyjechać tylko nie przez tą agencję pracy.
zdjecie uzytkownika
michau - 2015-01-26 19:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnieszka.szyposzynska@wp.pl - 2015-01-17 16:11:11]:
siema ja jestem z opoczna i własnie mam to samo;/;/
zdjecie uzytkownika
Work Force - 2015-01-27 08:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-26 08:29:22]:
Pani Justyno oto kolejny przykład, jak Państwo kłamią. Przed wyjazdem kontaktował się z Panią pracownik z Lublina. Przekazal informacje Pani chłopakowi, iż pójdzie Pani do innej pracy. Pani chłopak zgodził się od razu. Na miejscu podpisywała Pani z koordynatorem dokumenty potrzebne do owej firmy, koordynator Pani mówił co i jak. Wiedziała Pani dokładnie gdzie idzie Pani do pracy i czym się będzie Pani zajmowała. Zgodziła się Pani ! Tymczasem w poniedziałek z rana o 7,15 informuje Pani, że nie idzie Pani do pracy, bo nie. Po czym barykadują się Państwo w pokoju. Kto tu kogo uszukał ?! kto tu działa niepoważnie ?! Czy tak postępują odpowiedzialne osoby dorosłe? To my czujemy się oszukani przez Państwa !
zdjecie uzytkownika
zeus - 2015-01-28 12:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema.
Jedzie ktos na ubrania lub słodycze do Holandii ok 14 lutego?
Czy ktos moze powiedziec cos dobrego o tej pracy i jak wyglada tam sprawa z godzinami (ile tyg.) i czy jest mozliwosc nadgodzin ?
zdjecie uzytkownika
g - 2015-01-28 13:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w sobote (31.01) do Holandii na przyprawy z Lublina?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-12
Żródło: Gowork.pl
Oss
( )
Firma Work Force Sp. z o.o. posiada wieloletnie doświadczenie w dziedzinie pośrednictwa pracy do Holandii. Współpracujemy z wieloma renomowanymi zakładami pracy na terenie całej Holandii. Oferujemy zróżnicowane oferty pracy w rożnych branżach. KRAZ 855 Pakowacz Miejsce pracy: Oss i okolice Obowiązki: Pakowanie warzyw i owoców. Pako
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 23:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do biura Work Force, dlaczego przetrzymujecie i zbywacie z odpowiedzią na temat miejsca zamieszkania, do chwili Podpisania umowy W biurze a a wyjazdem? Ludzie mają rodziny i chcieliby powiadomić swoich najbliższych o swoim zagranicznym miejscu zamieszkania
zdjecie uzytkownika
Work Force - 2015-01-29 08:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-28 23:18:48]:
Witam, odpowiadam na Pana pytanie, to absolutnie nie ma nic wspolnego ze zbywaniem ludzi, cos zle Pan zrozumial.
Wyjazdy do Holandii maja miejsce zawsze w soboty i niedziele.
Natomiast dopiero w piatek zamykana jest lista wyjazdowa. Majac liste zamknieta dopiero wtedy planista w Holandii zaczyna rozplanowywac ludzi i mieszkania. Planista musi wziasc pod uwage wszystkie aspekty - kto gdzie pracuje, czy ma prawo jazdy, na ktora godzine czy zmiane idzie do pracy - te dane tez uzyskuje z firm dopiero w piatki. Tak wiec majac wszystkie niezbedne informacje, planista rozplanowywuje wszystkich i m.in. ustala miejsce zakwaterowania. Gotowy plan jest przesylany do biur Work Force w Polsce i dopiro wtedy kazda osoba wyjezdzajaca dostaje sms z dokladnym adresem zakwaterowania.
Tak wiec nie jest to nasze widzimisie, czy zbywanie osob - jak Pan widzi, nie jest to taka prosta sprawa i uwarunkowana jest wieloma czynnikami. Pozdrawiamy, Work Force.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force?
Zadaj pytanie
x