Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Pjekarz - 2015-04-11 18:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eWka89 - 2015-03-27 18:51:48]:
Jak ja byłem to hotel w Wageningen postawiony był z kontenerów, na zapleczu głównego hotelu. Ale mimo pierwszego wrażenia było tam wygodnie i dobrze się mieszkało. Do Woerden z racji licznej grupy jeździliśmy autokarem a jak ktoś dostał fuchę w innym miejscu to samochodem
zdjecie uzytkownika
lidia - 2015-04-12 12:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z ilością godzin tygodniowo ? Idzie normalnie zarobić>? Są nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Work Force - 2015-04-13 08:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lidia - 2015-04-11 17:55:58]:
Problem i rotacja polega na tym, iż nie każda osoba, któa wyjeżdża do Holandii, jedzie tam do pracy.
Część osób jedzie w celach towarzyskich czy używkowych - przykro nam, ale wówczas zakańczamy współpracę.
zdjecie uzytkownika
shokei - 2015-04-13 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na pakowacz pracownik produkcji 19/04?
zdjecie uzytkownika
patrycja18 - 2015-04-13 16:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktoś kto jedzie tam 25.04 do pakowania? Lub osoba która tam była? Jeśli tak to proszę o kontakt: patrycja1Dforever@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Madara Uchiha - 2015-04-13 22:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem zainteresowany pracą w Holandii, gdyż w Polsce od dłuższego czasu nie mogę nic znaleźć. Nie umiem jednak zbyt dobrze języka angielskiego. Czy jest szansa dla takich osób, jak ja na wyjazd?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-04-14 19:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema jedzie ktoś na produkcję do fabryki budowlanej obok oss
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-04-15 08:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sohei gdzie lecisz 19.04 bo ja tez sie wybieram
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-04-15 15:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wyjechac 26.04 z dziewczyna do venlo na sortowanie i pakowanie warzyw , wie ktos cos jak tam jest ?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-04-15 15:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wyjechac 26.04 z dziewczyna do venlo na sortowanie i pakowanie warzyw , wie ktos cos jak tam jest ?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-04-17 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie są warunki w oss w pracy i mieszkalne? Czy ogólnie można dorobić sobie np nadgodzinami? Jeśli tak to czy praca na nadgodziny jest w nocy? Na co najlepiej jechać waszym zdaniem? Proszę o odp.
zdjecie uzytkownika
eszli - 2015-04-17 18:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mateusz ja jutro z chlopakiem jade do venlo na sortowanie warzyw i owocow ,dam znac jak tam jest jak chcesz
zdjecie uzytkownika
Przem - 2015-04-18 18:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-04-14 19:22:43]:
Hej Tomek, ja jadę do Nistelrode (jakies 6 tysięcy mieszkańców). Jak lukałem to 8km od Oss. Mam nadzieję, że nie będzie jak w Hostelu ;)
pozdro
zdjecie uzytkownika
Adamo - 2015-04-20 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka. Mam podpisać umowę w czwartek, ale trochę się obawiam, czy jechać? To ma być sortowanie warzyw i owoców chyba i coś tam jeszcze było, to ma być Venlo lub taka na południe wysunięta miejscowość ale nie pamiętam :D no i jak tam jest? Wypłacają kasę normalnie i jest wszystko w porządku? Bo ja tam jadę i do pracy, ale nie się opieprzać tylko też czasem gdzieś wyjść ;) Proszę o jakieś opinie.
zdjecie uzytkownika
Adamo - 2015-04-21 19:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak tak źle? A są inne miejsca pracy, niż te które wymieniłeś @nl?

Jeśli aż tak źle masz, to dlaczego nie idziesz się gdzieś poskarżyć? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Julas - 2015-04-22 13:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaa - 2015-04-17 11:58:14]:
Gdzie aplikowales na sortowanie tych warzyw?? potrzebny jest tam języj czy co? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adamo - 2015-04-22 13:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@NL jeszcze raz odpowiedź do ciebie.

Czy naprawdę jest tak tak źle? Słyszałem, że owszem odcinają ale to opłata zwrotna, a w Frankortcie są normalne godziny a jeśli ich nie ma przekierowują do innej firmy.
zdjecie uzytkownika
Adamo - 2015-04-22 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julas - 2015-04-22 13:32:32]:
Nie jest tam potrzebny język, a aplikowałem już dawno nawet nie pamiętam ale chyba przez stronę Work Force, wejdź na tą stronę i zadzwoń tam. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Julas - 2015-04-23 11:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda pakowanie i metkowanie ubrań tez taki zapierdziel? w sumie za granica zwykle tak jest coś za cos , ale ejstem ciekawa jak jest na pakowaniu odziezy...WIE KTOŚ???????????
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2015-04-23 11:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade w niedziele do Nistelrode na wózki widłowe jedzie ktoś ?? lub byl i sie wypowie... Podobno bedzie hotel pracowniczy, jak one wygladaja??
zdjecie uzytkownika
eszli - 2015-04-23 14:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. mam jechać z tego biura, ale dostałam również propozycję z innego biura, doradźcie czy opłaca się z tego jechać,jak dużo można odłożyc pieniądze w wieku 21lat .
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2015-04-23 15:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przem - 2015-04-18 18:27:35]:
do jakiej pracy jedziesz?? ja jade w niedziele do nistelrode ale pracowac bede w helmond na wózkach widłowych.
zdjecie uzytkownika
JUlas - 2015-04-24 17:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

A jak wygląda pakowanie i metkowanie ubrań tez taki zapierdziel? w sumie za granica zwykle tak jest coś za cos , ale ejstem ciekawa jak jest na pakowaniu odziezy...WIE KTOŚ???????????
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: zadzwonila pani z oferta pracy, poslala nam oferte i film na mejla., dala dzien na zastanowienie sie - w sumie wiekszosc informacji przeslala. w biurze w miare ok, troche za duzo wiadomosci na jeden raz, ale co zrobic. studiujemy na razie ten przewodnik, wyjezdzamy 19 kwetnia i reszta pewnie wyjdzie w praktyce.
Pytania: test z jezyka angielskiego, ile chcemy pracowac w holandii, po co jedziemy
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-04-25 09:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki mieszkalne zapewnia firma?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-26 18:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planuję wyjechać w maju początkowo na 4 tygodnie i czy mi się to w ogóle opłaca?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie