Work Force Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Work Force Sp. z o.o.

xxx 2017-05-22 18:57
Jade w okolice Oss, 24 czerwca, ktos cos? Szukam towarzysza podróży :D
patrycja.fk5@gmail.com
Justyna 2017-05-24 09:29
Wybieram się za pośrednictwem tej agencji około 20 czerwca. Jadę z Białegostoku, może ktoś się też wybiera? e-mail: walejko.justyna25@gmail.com :)
Agnes 2017-05-24 10:18
Bardzo fajna agencja, zawsze mają dużo ofert pracy. Korzystałam już z ich pośrednictwa i miło wspominam. Są bardzo prężną firmą i dlatego maja wyniki.
bobo 2017-05-25 13:50
dużo godzin, stawki niezłe, zakwaterowanie ok. generalnie pozytyw
2
Eryk 2017-05-27 20:21
Osobiscie polecam osobom ktore maja zamiar przyjechac i zarobic i uciekac. Bylem na pokowaniu warzyw w venlo. Praca ciezka,ale dobrze mozna zarobic duzo godzin i wplacane dodatki za prace na nockach
Kama 2017-05-27 21:41
Jade w połowie czerwca.jak wygladaja warunki mieszkaniowe da sie przezyc ? Jak oceniacie agencje ?
jejadl 2017-05-29 16:05
Ja się prawdopodobnie wybieram, napisz na e mail lachdamian@op.pl
dino 2017-05-30 15:47
Warunki mieszkaniowe są ok, chyba, że trafisz na współlokatorów bałaganiarzy, to wtedy ich trzeba ustawić do pionu;) Agencja ogólnie dobra, na większości obiektów dużo godzin
zainteresowana 2017-05-31 09:59
Witam, chciałabym wyjechać do pracy do Holandii.
Jak wygląda rekrutacja w tej agencji? Chciałabym wyjechać z chłopakiem.
Pozdrawiam.
Patka 2017-06-05 15:22
Cześć jedzie ktoś 25.06 lub 02.07?
2
Patka 2017-06-05 15:27
Cześć ja jeszcze nie byłam ale jadę na pakowanie mięsa 2 lipca .
Ala 2017-06-06 09:38
Jade za tydzien na pakowanie miesa
Ktoś coś ?
Patka 2017-06-06 15:05
Ja jade na pakowanie miesa ale 2 lipca. Moze się spotkamy :)
1
Ada i Patryk 2017-06-06 15:57
Cześć. Z chłopakiem wybieramy się koło 20 czerwca Oss pakowanie mięsa
1
Ala 2017-06-07 13:26
Też jadę z chłopakiem ale jednak nie wiem czy nie wybiore innej agencji.
Jestem 2017-06-07 21:12
ktoś się wybiera w lipcu z pomorza zawsze razem to raźniej?
Kamil 2017-06-08 16:43
Skąd jedziesz ? :)
Patrykos 2017-06-09 08:09
Ja tak jak wyżej mam pytanie czy polecacie ta agencje, ile można zarobić na produkcji, ile wziąć ze sobą na jedzenie, jacy są ludzie tam? Bo także planuje wyjechać przez tą agencje a z tego co widzę to dużo pozytywów jest
Pablooo 2017-06-09 16:34
Witam, wybiera się ktoś na mieszanie przypraw, 18 czerwca na wyjazd do Holandii miejscowość "Deurne" z agencji WorkForce?
Jeśli ktoś coś pisać :) traker15@interia.pl
Pozdrawiam Paweł
Łukasz 2017-06-12 19:52
Ktoś się wybiera do Oss 17 czerwca?
Łukasz 2017-06-12 22:11
Hej wybiera się ktoś 17 czerwca z Białegostoku do Oss?
Erwin 2017-06-14 09:23
Ja się wybieram z Białegostoku, na forum raczej nie zajrzę jeszcze raz więc zostawiam mail do siebie ;) krzy0018@gmail.com
Patryk 2017-06-15 12:07
Cześć czy na prawdę opłaca się przez nich wyjechać do pracy do Holandii? Oczywiście mam zamiar jechać i pracować, mam 22 lata zastanawiam się czy mi by się opłacało wyjechać bo słyszałem że mają stawkę wiekowa tylko nie wiem ile :)
Ada i Patryk 2017-06-15 18:46
My się wybieramy :)
Karolina i Paweł 2017-06-16 10:48
Za tydzień wyjeżdżamy z dziewczyną przez Work Force do Holandii, chcielibyśmy spytać o szczere opinie ludzi, którzy tam byli lub są: Jak jest przede wszystkim z godzinami ? W końcu jedziemy zarabiać, a nie siedzieć na chacie ;) I jak wygląda sytuacja z kwaterunkiem ? Wiadomo, złotych gór, pięciu gwiazdek i luksusów nie będzie, ale cząstkowo prosimy o info tutaj lub na maila krz3tus@wp.pl

Bardzo dziękuję i pozdrawiamy :)
aha 2017-06-16 18:27
Czy każdy przed wyjazdem musi wstawić się osobiście do jednego z biur?
aha 2017-06-16 18:32
Czy każdy przed wyjazdem musi wstawić się osobiście do jednego z biur?
aha 2017-06-16 18:39
Czy wizyta osobista w jednym z biur przed wyjazdem jest konieczna?
Elokwencja 2017-06-16 21:07
No jaki przesympatyczny kolega, to nie jest raczej dla ameb umysłowych jak ty i dla twojej wiadomości to też jadę w czerwcu. Sebixy i inne patusy nie są tam zbytnio ciepło przyjmowani ;)
1
R 2017-06-19 17:30
Miałem jechać ...ale nie chcą powiedzieć dokąd . Natomiast zrobili mnie test językowy zdałem i jeszcze poprosili cv po angielsku lub niemiecku i doszedłem do wniosku że sa nie kompetentni . W każdej holenderskiej agencji sa Polacy . Podziekowałem i skorzystam z wyszukiwarki polskich agencji na............nl
Bernard 2017-06-19 21:43
Work Force ma pokaźną ofertę robót, przynajmniej jest z czego wybrać. Mam pytanie czy agencja organizuje kursy językowe i kto za nie płaci? Co z dowozem na miejsce?
Mateusz 2017-06-19 23:17
Paula ja również jadę 2 lipca na pakowanie mięsa :)
Mateusz 2017-06-19 23:23
Kto jedzie na pakowanie mięsa do Beilen dnia 02.07? :)
Email : szyma022@gmail.com
aha 2017-06-20 00:38
ej ludzie jak wy sie ubieracie na rozmowe kwalifikacyjną?
Aga 2017-06-20 16:03
Ja jadę 2 lipca na pakowanie . Skąd jedziesz ?
Paweł 2017-06-20 22:37
Patrycja

Jedziemy z dziewczyną z Lublina:-)
Patka 2017-06-21 10:25
A na jaką pracę i byliście już tam wcześniej ? :)l
aha 2017-06-21 15:25
Jak pasuje sie ubrać na rozmowe kwalifikacyjna czy podpisanie umowy?
Patkap 2017-06-21 22:20
Normalnie, schludnie. My byliśmy podpisać umowę wczoraj :)
Paweł 2017-06-22 22:25
Pierwszy raz jedziemy z tej agencji a do pracy na pakowanie słodyczy okaże się w praniu jak wszystko wyjdzie :-)
Młody 2017-06-22 22:44
Znalazłem ciekawą dla mnie propozycję pracy na wakacje. Chodzi mianowicie o pracę przy pakowaniu książek. Czy ktoś ma jakieś informacje w tym temacie i mógłby podpowiedzieć? Ile da sie na tym zarobić? Czy obowiązkowy jest język i jaki? Jak z dojazdem?
Tomsp 2017-06-23 15:32
Ja obecnie jestem
Tomsp 2017-06-23 15:33
Ja obecnie jestem
Werka 2017-06-23 19:51
Witam jedzie ktoś 9 lipca ?
Marysia 2017-06-23 20:32
jesli mozna poprosZe o informacje na e mail
marysia4tuna@tlen.pl
Werka 2017-06-24 14:00
Napisałam na email
Cerwik 2017-06-25 22:50
Czy był ktoś na robocie w Holandii przy zbieraniu zamówień? Czy można na tej robocie zarobić dobre pieniądze? Jaki język muszę znać ? Znam agencję z innych robót dlatego mogę z nimi wyjechać. Dzięki za pomoc
Allexandra 2017-06-26 09:32
Cześć szukam opini o automotive w niemczech a dokładnie Hannower. Warunki etc. Czy ktoś jest już na miejscu bądź jedzie na 3.07 ? E-mail: allexandram16@gmail.com
aha 2017-06-26 12:39
Czy na domkach jest jakiś dostęp do internetu?
Kika 2017-06-27 11:23
Jedzie ktoś teraz w niedzielę tj. 2 lipca ?
Zostaw swoją opinię o Work Force Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force Sp. z o.o.