Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Force

zdjecie uzytkownika
step-by-step - 2014-11-13 18:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [interesantka - 2014-11-13 17:46:58]:
Ja również dostałem od nich tą propozycję pracy, ale zastanawiam się czy jechać, kumpel tam pracował i niezachęca mnie zbytnio :/
zdjecie uzytkownika
przemyslaw - 2014-11-13 19:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jade do beilen do mięsa w okresie 30-21.12 czy ktoś już tam był jakieś opinie?
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-11-13 19:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [step-by-step - 2014-11-13 18:28:36]:
ja też odradzam, bo work force oszukuje nie wywiązują sie z umowy!!
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-11-13 19:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kleo - 2014-11-13 13:56:33]:
Flexspecialisten Tempsolution* przepraszam za pomyłkę. poza tym o solarisy Prosiłem tylko użytkownia Polis. Czyżbys był jednym i tym samych użytkownikiem wypisującym dobre opinie pod dwoma nickami? a może jesteś z biura żeby ratować opinie biura co? i tak w NTO niebawem wyjdzie artykuł o Work Force i będę sie staral o cofnięcie licencji tej firmie na zatrudnianie ludzi, poniewaz nie są godni takiej licencji.
zdjecie uzytkownika
Beilen - 2014-11-14 11:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś konkretnie o tej pracy w Beilen. Zapewniają 36 godzin pracy w pierwszym tygodniu a w drugim i trzecim podobno nadgodziny. Jak ktoś tam był, to niech napisze coś. Mnie się wydaje, że wezmą osoby na wiekówce, żeby im mniej płacić.
zdjecie uzytkownika
Kleo - 2014-11-14 13:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mateo - ja mysle ze mas zjakis problem ale z samym soba! Cokolwiek chyba ktos by tu mie napisal pozytywnego o firmie to bedziesz podejrzewal kogos z biura. Zna te firme i dobrze mi sie w niej pracuje, nie mialem zadnych problemow takich jak ty wiec wyrazam swoje zdanie tak ja ty - wiec sie zastanow.
Pozatym zas piszesz o Workforsie. Tylko zastanowiles sie co oni maja wspolnego z godzinami jakie Ci daja przepracowac w NL. To chyba firma w ktorej sie pracuje jest odpowiedzialna za godziny jakie mozes zpracowac. Wiec zastanow sie chlopie!
zdjecie uzytkownika
Enej - 2014-11-14 15:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez tego posrednika pracuje moja mama bodajze w TNT w Amsterdamie, jest mega zadowolona. Ja koncze w przyszlym roku 18 -tke i tez juz tam chce pojechac, na poczatek przynajmniej na wakacyjny czas. Tak wiec z tego co ja wiec sa OK!
zdjecie uzytkownika
Decor - 2014-11-14 15:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Flex w Beilen wspolpracuje z duza hurtownia sporzywcza osobiscie nie pracowalem tam ale mieszkalem na przelomie Lipca i Sierpnie z osobami co tam pracowali. Z tego co slyszalem z koncem roku maja full roboty - godzin duzo, ze wzgledu na przedswiateczne zamowienia.pozdr
zdjecie uzytkownika
Bydgoszczanka - 2014-11-14 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jako osoba zatrudniona przez Flexa i wyslana przez polskie biuro Work Force w Bydgoszczy moge podzielis sie wrazeniami z pracy tutaj. Czytaja wiele wpisow jakie sie pojawiaja moge osoby wyjezdzajace zapewnic ze nie traficie do Firmy XYZ w Holandii o ktorej nic nie wiadomo i nikt nic nie slyszal. Firma jest znana w Nl jak widze po sobie ale i koleznakach i kolegach z ktorymi pracuje i mieszkam nie dzieje nam sie krzywda! Firma naprawde dba o swoich pracownikow, czasem niektore sprawy do zalatwienia przeciagaja sie w czasie ale wiem ze firma zatrudnia ponad 500 osob wiec pewnie nie wszystko sa w stanie ogarnac koordynatorzy. Jakies bzdury wypisywane na tych forach przez nierobow i imprezowiczow, ktorzy zostali zwolnieni za trwke lub kradzieze mozna sobie oszczedzic. Ja przed wyjazdem tez to czytalam ale teraz widze jak jest naprawde i zal mi tych flustratow co tu wypisuja. Czasem warto miec poprostu troche cierpliwosci!

pozdr Zaandvort
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-11-14 17:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kleo - 2014-11-14 13:36:14]:
Widocznie ty masz problem z samym soba idioto, bo ja wcale do Cb nie wyjechałem, że masz problemy ze sobą, a ty jak taki wieśniak wyjeżdżasz mi tu z problemami. chyba nigdy po ryju żeś nie dostał, bo sie za daleko wychylasz. poza tym wracając do tematu to chodzi mi o to, że widocznie czytać nie umiesz skoro nie pisalem do cb o solarisy tylko do użytkownika o nicku Polis. idź do przedszkola i zacznij od nowa uczyć sie czytać. a tak apropo to firma zatrudniająca ludzi do wyjazdu czyli work force jest odpowiedzialna za zapewnienie pracownikowi tego co w umowie jest napisane więc sam sie zastanów co piszesz. to jest pośrednik czyli odpowiedzialne biuro pracy za twoja prace. zresztą co ja ci mam tłumaczyć chyba masz na tyle lat zeby umiec napisac w google co to pośrednik pracy i za co jest odpowiedzialny, a zaklad pracy daje normalnie godziny, bo ci co są zatrudnieni bezpośrednio normalnie robili po 12 h dziennie tylko Flex jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a Flex to sieć biur w polsce pod nazwą WORK FORCE. na drugi raz zanim coś napiszesz to poczytaj troche to nie boli.
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-11-15 12:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bydgoszczanka - 2014-11-14 16:51:36]:
ja jakoś nie pije ani nie pale, pracuje już dość dlugo i wiem, że bez zapieprzania nic nie zarobisz więc nie wmawiaj głupot, ze wyrzucaja samych nierobów i ćpunów. wypraszam sobie, bo ja nie z tych, a zrobili mnie w chuja i o swoje będę walczył. nigdy nie mialem problemów z prawem ani nigdy nie bralem używek. w polsce mam już swoje lata pracy za sobą, a po prostu firma Work force nie wywiązala sie z umowy i nie zasługuje na licencje na zatrudnianie osób. więc daruj sobie insynuacje o ćpunach i nierobach, bo jestem porządnym czlowiekiem co mi karzą w pracy to wykonam, a nie, że jestem jakimś nierobem.
zdjecie uzytkownika
rene - 2014-11-17 11:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, czytam te Wasze opinie i juz mi sie w głowie poprzewracało, nie wiem kto tu pisze prawde.Chciałabym wyjechac gdzies do pracy za granice ,szukam jakies chetnej koleżanki ,bo samej to wiadomo jak to jest.prosze o kontakt na e-mail renata70@o2.pl
zdjecie uzytkownika
flexowiec - 2014-11-18 21:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to oszołomy jakich mało w Nl
-Koordynatorzy wiecznie naćpani chodzom
- Timlinerzy/linerki swoje posady mają za lody-minety
-Planista z biura to dopiero przekret przed turasami gada po angielsku bo przez liniowa z bijenkoorfu wylecial z pracy bo go podkablowała...
Domki to jest juz tragedia

szkoda słow odradzam....
zdjecie uzytkownika
Metod - 2014-11-19 09:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,

Firma OK byle by tylko nierobow i cponow nie przysylali do Nl, wowczas byloby prawie idealnie.

moge polecic!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-19 11:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Flex i WF to jeden z lepszych firm majacych wyjazdy do holandii, jezdze z nimi juz 2 lata i nigdy sie nie zawidlam

pozdr Agata
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2014-11-20 23:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm czytając wasze opinie jestem lekko zirytowana ludzką gł,upotą. 3 tyg temu wyjechałam z narzeczonym przez ta firmę do pracy w nl i powiem tak; nic co było przedstawione przez firme się nie zgadza , domki to porazka syf i grzyb )(mam zdj jak cos) praca jak ktos ma 20h to sie cieszy wyplaty są albo na minusie albo do 30 euro maks . koordynatorzy to jakieś wielkie nie porozuienie, jak chcecie solaris lub foty albo wiecej info piszcie na mejla sylwuska22014@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Rutek - 2014-11-21 00:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A naprawdę zdarza się żeby ludzi z takich warstw społecznych przysyłali do pracy? Szczerze bałbym się z nimi pracować i mieszkać w jednym miejscu. Co do nierobów to raczej szybko by zostali odesłani z kwitkiem bo w work force raczej liczą na dobrych i szybkich pracowników a nie takich, którzy by tylko chcieli zarobić a się nie narobić.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-11-21 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszedzie chwla gdzie nas nie ma, najlepieji najprosciej krytykowac. Wezcie sie do roboty zamiast wypisywac bzdury!! Firma jak kazda, za darmo nic nie ma! trzeba pracowac
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-11-21 12:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie sa OKE! Podstawa ze jest praca i do bre miejsce do mieszkania!
Z koordynatorami zadnych prblemow nie mam zawsze mi pomoga jesli trzeba.
Tak wiec pozytywnie!
zdjecie uzytkownika
beilen - 2014-11-22 12:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kleo - 2014-11-14 13:36:14]:
Razem z koleżanką tez jedziemy do beilen. My jestesmy na wiekowce wiec pewnie im to jest na reke. Wszystko wydaje sie w miare w porzadku jedynie wydaje mi sie ze w porownaniu do stawki za duzo odtracaja za mieszkanie. Ale w kazdym razie wszystko okaze sie na miejscu
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-11-22 14:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-11-21 11:42:31]:
Trzeba pracować i zostać wychujanym przez tą bandycką ,,firme" jak ktoś chce zostać na minusie to nie bronie jechać, ale jak ktoś chce zarobić to nie przez tą pseudo firmę.
zdjecie uzytkownika
swieca - 2014-11-24 11:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma OK, wszystko zawsze na czas, nie mailam zadnych problemow z nimi.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-11-26 17:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma jakies informacje na temat firmy olymp pan PiotrJanowski,dostałam odpowiedz w sprawie pracy do Holandii do Rotterdam pakowanie warzyw i owoców trzeba wpłacić 250zł na busa,wyjazd 30 listopada umowe ma przesłać na meila 29 nie wiem czy to nie jakaś sciema,czy ktoś sie wybiera?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-28
Żródło: Gowork.pl
Veghel
( )
Firma Work Force Sp. z o.o. posiada wieloletnie doświadczenie w dziedzinie pośrednictwa pracy do Holandii. Współpracujemy z wieloma renomowanymi zakładami pracy na terenie całej Holandii. Oferujemy zróżnicowane oferty pracy w rożnych branżach. KRAZ 855 Pakowacz Miejsce pracy: Veghel Obowiązki: Praca przy pakowaniu kwiatów, pakowani
zdjecie uzytkownika
małpka - 2014-11-27 09:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Metod - 2014-11-19 09:55:37]:
Koordynatorzy naćpani nie chodzoM - jeli już to chodzą.
Timlinerzy - cóż to takiego ? :)
Planista z biura nigdy nie pracował w Bijenkorf :)
Domki mają bardzo dobre warunki, noooo chyba, że pracownik po zrobieniu kupy nie spuści wody, wyleje kawe, nie powyciera..... Więc macie to co macie na własne życzenie.
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-11-27 12:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam wgl tej firmy nie dość ze Cie traktują jak zero to jeszcze sobie Kary dają które są wgl nie zgodne z prawem. Kordynatorzy też są rozjebani jak wiadro gwoździ nie dość ze wchodzą do domków jak do siebie to jeszcze grzebią w prywatnych rzeczach i biorą co im sie podoba twierdząc ze jest to nie legalne i rekfirujemy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force?
Zadaj pytanie
x