Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Force

Pracowałeś w firmie Work Force i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anon8465 - 2015-02-11 16:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KooKoo - 2015-02-11 08:07:20]:
Nic z tych rzeczy, gdy przybyliśmy do domku zostaliśmy totalny chaos.
Rozpieprzone łóżka, pomalowane ściany, nasrane w pokoju (serio).
Brak ogrzewania, brak ciepłej wody, pralka, lodówka wszystko nie działało.
Byliśmy we 3jkę w pokoju, i dzień pracy wyglądał tak, że przychodził jakiś naćpany koleś i mówił kto z Was chce do roboty, tylko jeden mógł (pewnie aby pokryć $ za domek).
Przed rozpoczęciem pracy jak to zwykle bywa trzeba było nabyć odzież ochronną, buty itd. Za wszystko zakosili 80 euro per osoba.
Trzeba było naginać 3 dni aby to "odrobić".
Gdy po 2 tygodniach wychodziłem 20 euro do przodu (ha w PL roznosząc ulotki miałbym więcej) daliśmy sobie spokój, zadzwoniliśmy gdzie trzeba i tyle.
Umowa była po holendersku i łamanym angielskim, dodatkowo masz 5 minut na zapoznanie się, bo inne osoby czekają. Wygrał pośpiech.

Zresztą. Sam zobacz co "zostaliśmy" na miejscu:
http://clicknupload.com/9f7770q5p9pc

To miał być "dowód" w razie czego.
zdjecie uzytkownika
JumboBeilen - 2015-02-12 01:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
15 lutego Jedzie ktoś może z tą Firmą do Jumbo w Beilen ? Albo ktoś już pracował tam przedtem z tą firmą ? Nie proszę o hejty bo wiem że można trafić dobrze a można trafić źle więc Pytam osób które były akurat tam
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-02-12 08:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anon8465 - 2015-02-11 16:44:06]:
Co za brednie. Sprzęt działa, za odzież ochronną i buty pobierana jest kaucja - te pieniądze są zwracana po zakończeniu współpracy !!!
Umowa jest polsko-holenderska, nie ma w niej nic po angielsku, więc albo pomyliły Ci silbo czytać nie umiesz i tyle.
I piszesz,że nie było pracy a po chwili, że aż 3 dni musiałeś naginać abuy "odrobić" 80 euro za kaucję. Co za ściema.
Zastanów się dwa razy zainm coś napiszesz. Dobrze, że Was już nie ma, bo właśnie dzięki takim osobom są tylko same problemy, lewusy jedne !!!
zdjecie uzytkownika
dark_rider - 2015-02-12 11:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anon8465 - 2015-02-11 16:44:06]:
radze nie otwierac tego linku bo to jakis wirus :/ po co takie cos w ogole wrzucac,placa Ci za to koles?
zdjecie uzytkownika
JumboBeilen - 2015-02-12 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może jakieś informacje udzielić na temat Beilen ?
zdjecie uzytkownika
kubson - 2015-02-12 18:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dark_rider - 2015-02-12 11:44:43]:
wszystko działa to nie wirus tylko nie umiesz ściągnąć :D . trzeba wyłączyć blokowanie wyskakujących okien i wszystko jest ok :).
zdjecie uzytkownika
wolne_zarty - 2015-02-13 11:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubson - 2015-02-12 18:54:37]:
nie dajcie sie nabrac,ja tez nie moge tego otworzyc,a blondynka nie jestem,jakis syf sie sciaga i nie da sie tego nawet zatrzymac,moze administrator sie tym zajmie
zdjecie uzytkownika
katabas - 2015-02-13 17:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w ten weekend do Gees do pracy ?
I ma jakies informacje na temat pracy albo juz tam pracuje ?
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-02-13 18:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wraz z mężem poszukujemy pracy w Holandii na produkcji.Czy ktoś mógłby mi pomóc w tym kierunku.Proszę pisać na e-maill renata_1235@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Witam. - 2015-02-13 21:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy da się od nich pieniadze odzyskać? Pracowałem kilka dni i przejeli środki, które zarobiłem takie przyszło pismo, ale nie podpisałem się pod tym, poza tym nie wywiązali się z umowy. Iść od razu do prawnika, napisać do PIP czy pisać jeszcze do nich z nadzieją? :P
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2015-02-16 13:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na osobe ktora wpisuje link - to wirus !!!
zdjecie uzytkownika
organella - 2015-02-19 11:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [someone else - 2015-02-08 02:19:47]:
ludzie, wy tu piszecie o Work Force Sp.z.o.o z Opola czy piszecie o Otto Workforce, bo to duża różnica
zdjecie uzytkownika
Jaskolka - 2015-02-19 13:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [organella - 2015-02-19 11:57:45]:
Na tej stronie sa wypowiedzi odnosnie firmy Work Force Sp. z o.o.
Z Otto ta firma nie ma nic wspolnego.
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2015-02-19 15:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Work Force - 2015-02-11 11:14:21]:
Czy na stanowisko pakowacza/ki ubrań jest jakiś preferowany wiek?
zdjecie uzytkownika
pracownik24 - 2015-02-20 10:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze jak jest się nygusem to nie oczekuje się zbyt wiele.
Po drugie jak ma się pecha to pecha.
Każde biuro oszukuje więc zawsze trzeba wiązać się z ryzykiem.
Po trzecie link nie ma żadnych wirusów tylko trzeba umieć to ściągnąć.
Free Download>Create Download Link>Download
Podpisany Mieszkanie w Holandii - OTTO Work Force.mp4
Trwa 1:30 minuty i na prawdę syf.
Polecam obejrzeć i to nie żaden spam choć kilka reklam wywali.
zdjecie uzytkownika
Work Force - 2015-02-20 11:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik24 - 2015-02-20 10:19:52]:
Tak ale ten film NIE DOTYCZY Work Force Sp. z o.o.
A dotyczy OTTO.

To 2 konkurencyjne firmy !!!!
zdjecie uzytkownika
Farna - 2015-02-20 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś mi opisac jak wyglada sytuacja z wyplatami?
Jestem tez ciekawa dojazdu do Holandii.
Opisze mi ktos pakowacza ubran?
Pracowalam w Putten na kurczakach i rece mi sie urywaly... 13h dziennie..
Jak wyglada godzinowo?
BARDZO PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-20 15:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Farna - 2015-02-20 14:22:05]:
od 6 lat pracuje w bijenkorf a wczesniej V&D - najlepsze firmy.
jak sie tam dostalas, to szanuj prace, jest naprawde spoko.
zdjecie uzytkownika
Farna - 2015-02-20 15:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-02-20 15:14:26]:
A jak z wyplatami i mieszkaniami? No i czy podroz jest akredytowana?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-02-22 14:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-02-20 15:14:26]:
Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania, żeby dostać się do tej firmy?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-22 14:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś może 22 marca do Beilen ? Czy ktoś może powiedzieć coś konkretnego o domkach w Gees?
zdjecie uzytkownika
tośka - 2015-02-22 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko 3 mis temu bylam tam i widzialam jak tam jest masakra to malo powiedziane jak ktos ma pracowac w venlo to ODRADZAM , mieszkania jesden wielki syf , ludzie to przeważnie polowa która ćpała nie szanowała ani prywatności ani własnosci innych,mieszkasz w pokojach z 4 osobami nawet pary są w pokojach z innymi takze 0 prywatnosci,A JEŚLI MASZ MIESZKAĆ W MIEJSCOWOŚCI HAPS TO ODRAZU OSTRZEGAM , jak chcecie solaris wiecej info piszcie na mejla sylwuska22014@vp.pl
zdjecie uzytkownika
puertorico94 - 2015-02-24 14:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował albo ktoś sie wybiera na pakowanie z tego biura z Opola do Venlo, Veghel mam zamiar to zaaplikować tylko ze po tych wszystkich opiniach zaczynam sie nad tym biurem powaznie zastanawiac... Moze ktoś opisać mniej wiecej jakie sa godziny pracy i czy wogole sa zeby cos zarobic nie tylko na ich oplaty jak z wyplatami i jak wygladaja warunki mieszkaniowe czy da sie tam w miare normalnie mieszkac?? wiadomo ze jade do pracy a nie na wakacje i jakis luksusow nie potrzebuje dzieki z gory za odpowiedz :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: moje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej były bardzo przyjemne dopóki nie pojechałam w miejsce pracy, Nic co Pani która przeprowadzała rozmowę nie było prawdą. po przyjeżdzie na miejsce dostalismy z narzeczonym pokoj z jakas nastolatka , godzin ktore nam oferowano nie było takze nie polecam
Pytania: czy znam angielski, ile mam lat , czy mam jakieś doświadczenie
zdjecie uzytkownika
Ona23 - 2015-02-26 22:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś może był w Gees z tej firmy , mamy okazję jechać 22 marca do pakowania wędlin jak to tam rzeczywiście wygląda i jakie są warunki bo często biura mówią swoje a wychodzi calkowicie inaczej pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-02-28 10:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-02-22 14:59:12]:
Witaj Aniu,tak ja się wybieram się do " JUMBO " w Beilen. Jeśli chcesz załapać kontakt, to pisz 536702867
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Force?
Zadaj pytanie