Pumar Hydraulika Sp. z o.o.

Siemianowice Śląskie

Opinie o Pumar Hydraulika Sp. z o.o.

horna6 2014-09-15 17:47:37
Witam!!! Jaką opinie dajecie tej firmie?? na jakich kopalniach pracują i jest sens zatrudniać sie do tej firmy????
3
lenoxx 2014-09-20 23:11:52
W firmie jest ok,jestem tam spawaczem i spokojnie zarobie 5000 na reke miesiecznie
mega zord 2014-11-29 11:08:57
haha haha 5000 hyba w 5 miesięcy ja pierdzielę
2
bolo 2015-02-10 09:07:26
zlodzieje firma emerytów placa grosze wymagaja w kurwy uklady ukladziki a jak nie maja roboty to cie wyjebia
4
były pracownik 2015-02-21 21:14:14
Pracowałem w tej Firmie , słaby zarobek, firma idzie na dno zresztą jak całe górnictwo.
początkujący 2015-02-23 16:35:37
a jak tam zarabiają tokarze albo frezerzy
2
Jojo 2015-03-02 10:53:24
Kolego tokarze frezerzy hmm no wiadomo najniższa krajowa , tak jak bolo pisze firma emerytów układy itp. itd.
1
zaciekawiony 2015-03-10 20:31:51
A jak wyglądają zarobki elektryków??
OldWajder 2015-06-09 21:48:28
Nie wiem jak wyglądają zarobki elektryka, ale jak pracowałem to przyjęto do pracy elektryków (później przyjęci niż ja), gdy odchodziłem (ok. 2 lata pracy) elektryków już nie było.
NoChybaKpisz 2015-07-27 21:59:47
Firma tylko dla emerytów którzy chcą dorobić. Reszta niech omija szerokim łukiem.
tojo 2015-08-07 23:10:53
Firma szukajaca jeleni którzy benda ryzykować zdrowiem i życiem ! zarobki Gornika w granicach 2 tys po przepracowaniu 21 dniowek. Firma emerytow i lizodupów .
1
Techniczny 2015-08-20 19:31:05
Firma upada nie wygrane przetargi konczace sie roboty w jaworznie oraz knurowie. Zwalnianie ludzi nie przedluzanie umowy. Firma lapie sie wszystkiego nawet czechow
Podobno witek tam z ekipa jezdzi. FIRMA TO DNOOO PREZES GADAL ZA CZARNE 2800 A BYLO 1900-2100 ...
1
Rudolf 2015-09-20 09:26:52
Park maszynowy z lat 50-60 XX wieku totalny złom zarobki takie żeby nie zdechnąć.Młodzi bystrzy ze świeżym olejem mózgowym omijać zarąbistym lukiem.Emeryci,kapusie,lizodupcy,wazelinki za psi grosz zrobią wszystko.Praca w tym kołchozie to jedna wielka sciema.
2
NoChybaKpisz 2015-10-02 20:29:44
W ogóle nagłówek tej strony: Pracowałeś w "FIRMIE" Pumar Hydraulika Sp. z o.o.?
...chyba warsztacie : )
Najgorzej wykorzystany czas w moim życiu zawodowym, każdego dnia tam żałuje -,-!
1
Sebastian 2016-02-29 13:37:33
ta firma to banda zlodzieji emeryci co w huja leca kradna miedz jak wkochlowicach mlodzi zapierdalali a emeryci kradli spali i wóda pili to jest pumar hydraulika emeryci 70% premi a mlodzi co zapierdalali 15 % pracowalem tam 2 lata dno dno dno
Młody górnik 2016-03-04 09:25:06

Pracuje moze ktos na kwk Piekary jak tam zarobi praca?
Techniczny 2016-03-20 09:42:22
Jasne zarobki moga byc na piekarach fajna robota komory i roboty mechanikow ;)
Bronek 2016-03-23 23:28:27
Świetna firma zarobki w granicach 3,5 do 4 tys W miarę nowoczesny park maszyn. Kadra wyrozumiała. Atmosfera jak na koloniach. Polecam wszystkim młodym szukającym wrażeń dużej kasy.
2
szczery jak zawsze 2016-09-28 08:07:23
Bronek jak kadra jest przyjazna to ty chyba masz omamy idealnego pracodawcy lub pisałeś to jak byłeś na chlany. Ta firma to totalna porażka biurowiec się bawi za pieniądze pracowników fizycznych.
Firma tylko i wyłącznie dla emerytów i ludzi mających problemy z alkoholem bo idzie na nich zarobić. Normalni pracownicy uciekają z tej dziury. pracowałem tam od 2007 roku do połowy tego roku zaczynałem stawkę od 8,90 zł, a jak się zwolniłem to miałem stawkę 11,80 zł brutto. Przy całym przepracowanym miesiącu licząc sb i nd najwyższy zarobek 2712 zł na rękę bo premie ujebią. Jeden pracownik pracuje na dwóch maszynach. Park maszynowy z 60-70 XX wieku. Płaca marna nie docenia się starych pracowników z doświadczeniem prócz emerytów. Wymagania mają jakby człowiek zarabiał z 6 tys na rękę. Żałuję każdego dnia przepracowanego w tej firmie. Ci którzy tam zostali powinni się zwolnic bo tam już się nie poprawi
3
zdesperowany 2016-11-09 14:08:48
Witam, mam pytanie odnosnie pracowników przodkowych , jakie zarobki i kopalnie ?? Z gory dzięki .
Zostaw swoją opinię o Pumar Hydraulika Sp. z o.o. - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pumar Hydraulika Sp. z o.o.