Jelux Sp. z o.o.

Mikołów

Opinie o Jelux Sp. z o.o.

janusz.... 2014-05-02 15:36:10
Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat zarobków........
gosc 2014-06-20 20:35:40
zarobki kazdy zarabia róznie jeden wiecej jeden mniej 1400 złoty
3
Normalny 2014-07-06 01:19:20
Jak się komuś nie chce robić albo robi na pół gwizdka to zawsze będzie miał pod górkę. Ja złego słowa powiedzieć nie mogę. A szef całkiem normalny i wporządku.
gość 2014-07-09 20:08:34
Nie zgadzam się z powyższymi opiniami, ponieważ praca jest normalna, atmosfera dobra, a każdy jest traktowany na równym poziomie. Z zarobkami nie ma problemów.
pracownik 2014-07-23 21:26:25
Tak to. Dlaczego ciągle brakuje. Pracowników. ,pozatym. Teraz. To. Sama. Chemia. I tak. My. W. Tym siedzimy. Robimy. Brudne .
gosc4 2014-09-07 17:36:40
Pracowalam w tej firmie jakiś czas ale sie zwolnilam, firma jak firma robisz swoje 8 godzin i do domu co prawda atmosfera nie jest najlepsza chodzi o pracownice co dluzej pracuja nasmiewaja sie z innych tak jak by nie wiadomo jakie one super byly, szef w porzadku czasem zwroci uwage jesli cos jest nie tak, zarobki co prawda nie za wielkie okolo 1300,
1
gosc 2015-09-13 15:43:10
jestem pracownikiem tej firmy niema zle kierownik jest wporzadku kazdy ma jakis zly dzien i niewolno oceniac druga zmiana jest najlepsza duzo fajnych kobiet:)
gość 2015-11-25 19:00:31
Magazyn w Mikołowie - jest gorzej niż źle MOBING i poniżanie szukanie jak zgnebic pracownika.Koordynator to jakiś koszmar,nie ludzki terrorysta.b6
3
Gtr-byly pracownik 2016-01-23 21:25:36
Firma bogata, rozwijająca się,upomnisz się o podwyzszke to od razu krzywo patrzą...w sumie lepiej nie pytać bo oni twierdzą że bardzo dobrze zarabiasz (2000-2200)zł.Za ta robote, przy tym przemiale spokojnie mogli by zapłacić 3000zl i grube miliony i tak by szefowi zostały w kieszeni... No ale
3
Do GTR 2016-02-09 10:14:25
Piszesz że zarobki są w granicach 2000 - 2200 ale to brutto czy netto ?
ja 2016-02-16 04:29:34
To chłopcy zarabiają na rękę 2000 zł a kobiety naj niższą krajową i to w akordzie .
nie dam sie 2016-06-09 16:40:46
Pracowałam tam i oni trują ludzi,te jelita to jeden wielki smród sine ze aż czarne i dźwiga na wymioty.malo tego robisz ponad miare a kierownik twierdzi ze nie robisz nic.konfidenta dają premie pomimo L4.nie patrzy sie ile kobieta dźwiga ciężaru nie ma żadnego BHP chociaż chodzi cizia po hali o udaje ze sie interesuje dobrem ludzi.nie ma systemy zmianowego rzucają ludźmi jak workami na zmiany jak spasuje danemu lizusowi. Pracuje tam taka Klimczykowa według której wszyscy muszą chodzić jak w zegarku bo jak nie to leber pójdzie i naskarży ona ma tylko pierwsza zmiane bo na druga nie chce sie jej chodzić. Ogólnie to szkoda zdrowia i rąk na tych kierowników.
4
Sun 2016-06-20 21:23:35
Trzymajcie się z daleka jak możecie zatakie marne pensje znajdziecie lepsze miejsce. Nikt was nie szanuje jestescie dla kierownictwa nikim. Poza tym kierownictwo to jak samce alfa mogą was poniżać wywyższając swoja osobe .Zarabiają grubą kasę obnosząc się .Psychicznie nie da się tego znieść. Tam nikt nie pottafi kierować zespolem,normalni ludzie z stamtąd uciekają. Pełno szpiegów ach naprawde nie polecam.
3
pracownik były 2016-06-21 08:38:52
witajcie, zastanawiam się co za sfrustrowana osoba dokonuje tu wpisów?(: praca jak każda inna, wiadomo swoje 8 godzin trzeba pracować. Wypłata zawsze na czas i adekwatna do wykonanej pracy. Jak komuś się nie chce pracować i podporządkować panującym zasadom normalnej pracy to wszystko mu przeszkadza nawet myśli że ten co na niego patrzy to szpieg :)) hihi
Prawo 2016-06-23 12:27:39
Zarobek nie jest adekwatny do wykonanej pracy ! Bo jak można nazwac najniższą krajową do pracy wykonywanej co by nie bylo w warunkach ciężkich. Nie chodzi tu o nie chęć do pracy bo można pracować ciężko tego nie kwestionuje ale ta praca musi byc zapłacona adekwatnie do warunkow.
Pozostaje kwestia braku podstawowego grafiku obrazujacego dziewczyną swoj czas pracy.Tutaj niestety czeste rzucanie po zmianach z dnia na dzień i po zakladach. Co do premi pod stołem się nie wypowiadam to jest już paranoja.
4
ja 2016-07-02 07:46:09
Skoro jest tak pięknie to dlaczego jesteś byłym pracownikiem ? Dobra praca za adekwatną płacę :-)
4
ZK- paniówki 2016-07-10 21:00:04
Atmosfera parszywa .Fala jak w więzieniu ,management w gumiakach odbija swoje frustracje na pracownicach. Presja czasu norma norma norma a podstawowych narzędzi pracy brak .Zdesperowane pracownice chowają po kątach co lepsze tuby żeby tą cholerną normę zrobić..Nie ma rękawków, fartuchów
, papierowych ręczników nawet mydła antybakteryjnego . papier toaletowy rarytas ,jak nie zabierzesz z domu to koniec, A te wszystkie atrakcje za najniższą krajową :) Zapraszamy :) Rotacja jak a dworcu PKP ;)
7
Zk -paniówki 2016-07-24 20:12:14
Zachwycona uwzględnieniem moich uwag :-) No jeszcze tuby wadliwe nie wymienione :-) ale wszystkie pozostałe braki uzupełnione :-) Wnioskuję że jest ktoś komu dobro pracownic leży na sercu .Podpowiadam : jeżeli są zakazy np . kolczyki , tipsy ! picie kawy na hali ! niech obejmują wszystkie pracownice !
Święte krowy jeżeli chodzi o wymogi sanepidu to nie jest dobra droga .
PS. Brak możliwości zgłaszania bolączek w cywilizowanej formie to jednak nie jest normalne
1
była pracownica 2016-07-27 09:30:44
Jak widać przepisy BHP nie dotyczą PANIÓWEK heh . A co chodzi o tuby to jest całkowita masakra . A jeszcze trochę to Lonia z Gośką te tuby do domu będą zabierać wraz z rolkami bo w końcu one też się wycierają :) heh
7
Ania 2016-08-19 14:33:58
Praca nie jest zła, zarobić też można dobrze ale trzeba robic szybko i dobrze, przerwy chwilowej zrobić nie można jesli ręce bolą.
Jesli chodzi o traktowanie to szczerze powiem że zależy to od humoru kierownika.
Kobiety są wredne, więc trzeba uważać żeby mie zajść niektórym za skórę.
Szatnie tak ciasne że przebierać się nie ma jak gdy cala zmiana schodzi.
A szef zawsze miły i uśmiechnięty, ale pozory mylą.
Ja 2016-08-20 09:28:55
Zarobić można dobrze żeby nie powiedzieć cudownie ;) 1500+ ew.premia + uśmiech szefa ;) Wyjaśniłaś zagadkę dlaczego Szef nie mówi ani nie odpowiada Dzień Dobry pracownicom - bo się cały czas uśmiecha ;)
2
on 2016-11-07 18:28:35
Dodany § 11 w art. 29 wejdzie w życie z dn. 22.02.2016 r. (Dz. U. z 2015 r. poz. 1220).

§2. Umowę o pracę zawiera się na piśmie. Jeżeli umowa o pracę nie została zawarta z zachowaniem formy pisemnej, pracodawca powinien, najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy przez pracownika, potwierdzić pracownikowi na piśmie ustalenia co do rodzaju umowy oraz jej warunków.

§3. Pracodawca informuje pracownika na piśmie, nie później niż w ciągu 7 dni od dnia zawarcia umowy o pracę, o:

obowiązującej dobowej i tygodniowej normie czasu pracy,
częstotliwości wypłaty wynagrodzenia za pracę,
wymiarze przysługującego procownikowi urlopu wypoczynkowego,
obowiązującej pracownika długości okresu wypowiedzenia umowy o pracę,
układzie zbiorowym pracym którym pracownik jest objęty,
1
ok 2016-11-19 16:25:59
Czy ktoś wie kiedy tak naprawdę ruszy Jelux w Żorach bo ludzie mają porobione badania a terminu rozpoczęcia nie widać już miesiąc czekamy a może lepiej szukać innej pracy.
luki 2016-11-20 13:44:22
Pogrywają sobie z ludźmi zamiast konkretnie powiedzieć od kiedy zaczną pracę jak przyjdzie co do czego to zostaną bez pracowników powodzenia
1
lol 2016-11-25 14:42:24
pogrywali,pogrywają i pogrywać będą ja mówię stanowcze NIE temu zakładowi !!!
Zostaw swoją opinię o Jelux Sp. z o.o. - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jelux Sp. z o.o.