Monolit Michał Godlewski

Zambrów

Opinie o Monolit Michał Godlewski

sklepowa 2014-11-27 16:30:07
Potrzebowałam pilnie drzwi (prowadzę sklep i stare przestały się zamykać) na początek zaczęłam szukać na miejscu najkrótszy termin jaki usłyszałam to 3 tygodnie, firmie Monolit z przyjazdem pomiarem i zamontowaniem zajęło jedynie 4 dni. Da się? Da się. Bardzo serdecznie polecam. 100 % pozytyw
1
zadowolonaaaa 2015-01-05 14:48:59
Kupowałam okna od tej firmy ponad 3 lata temu i z czystym sumieniem mogę polecić. Produkt wysokiej jakości w bardzo dobrej cenie. Brat chciał być lepszy i kupił droższej okna w lokalnej firmie i niestety nie jest zadowolony. Szyby są brudne, ma problemy z zamykaniem. Firma zakończyła działalność i został z problemem. Polecam firmę MONOLIT :)
annam 2015-03-03 14:41:58
Kupiłam okna i drzwi w firmie MONOLIT, jestem bardzo zadowolona. Wszystko działa prawidłowo. Mają bardzo szeroki asortyment, jest w czym wybierać. Pracownicy w/w firmy są odpowiedzialni i mają profesjonalne podejście do klienta, doradzą, podpowiedzą. Firma godna współpracy.
1
Panii 2015-11-05 09:07:31
Właściwie to moglibyśmy napisać: „Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecamy.” Byłoby to nie w porządku wobec firmy MONOLIT. Trafiliśmy do niej przypadkiem, mając już w zasadzie wybrane okna, wiodącej na naszym rynku firmy. Znalezione w sieci bardzo pozytywne komentarze, telefon i zaproszenie na rozmowę. Pojechaliśmy bez przekonania – ot kolejny producent okien.. Na miejscu spotkaliśmy zaangażowanego, profesjonalistę, który z pasją opowiadał nam o Oknach, doradzał w każdym szczególe, cierpliwie odpowiadał na prozaiczne pytania i nawet przez sekundę nie dał nam odczuć, że ma dość. Żaden telefon, mail nie został bez odpowiedzi. Serdeczność, profesjonalizm są tutaj na porządku dziennym. Pan Michał – opowiadający z pasją o okuciach, klamkach, szybach – jakże to było odmienne od tego co spotykaliśmy w punktach sprzedaży.
1
Jolka 2015-11-05 10:15:49
Kilka dni temu wymieniałam okna i drzwi w swoim domu - korzystając właśnie z usług firmy Monolit. Pani, która się mną zajmowała , naprawdę z zaangażowaniem przekazałą mi ofertę... oczywiście porównałam ją z innymi firmami, ale zarówno obsługa jak i cena najbardziej odpowiadały mi w tej firmie. Zaskoczyłam sie przede wszystkim terminem. Pani przedstawiciel, tłumaczyła mi, że realizacja do 2-3 tyg z montażem - podpisaliśmy umowę. Po 3 dniach zadzwoniła Pani, z pytaniem czy w przyszłym tyg będzie nam odpowiadał montaż całego zamówienia. Także zostaliśmy załatwieni w tydzień czasu, co oczywiście wyszło na plus.
2
Emil D 2015-12-02 20:10:44
Polecam firmę Monolit Zambrów bardzo profesjonalana kadra i szybki termin realizacji okna super cena tez
2
zadowolona 2015-12-30 14:07:28
Korzystałam z usług firmy MONOLIT nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko zostało zrobione na czas w przeciwieństwie do innych ekip, cena adekwatna do jakości, duży wybór produktów a co za tym idzie każdy znajdzie coś na swoją kieszeń.
2
Mateusz 2016-04-16 18:37:21
Bardzo polecam, profesjonalnie i tanio :)
2
jahoo 2016-06-15 17:21:11
Nie rozumiem - przecież to portal dla pracowników i pracodawców a nie opinie zadowolonych klientów na temat handlowca. Poza tym jakieś jednostronne te opinie - chyba handlowiec reklamę sobie robi....
A jeśli chodzi o okna - bo kilka lat temu kupiłem w tej firmie, okna jak okna szału nie ma za tą kasę ale za to jaki kontakt z firmą (musiałem złożyć reklamację) telefonu nikt nie odbiera albo jak odbierze to mówi żeby zadzwonić później i tak już rozpatrują przez kilka latek.
Więc podsumowując kupiłem w monolicie pierwszy i ostatni raz zapłaciłem inaczej fakturę wystawili inaczej - firma kant i oszust
13
porażka 2016-08-22 19:05:59
Tradycyjnie niewygodne opinie są szybciutko usuwane,ale będę pisać często żeby ludzie się dowiedzieli że tą firmę trzeba omijać szerokim łukiem. Jak najbardziej zgadzam się z poprzednią opinią.Tam pracują sami oszuści i kłamcy. Stosują stary trik,złapać klienta i oszukać.
12
wrrr 2016-08-28 23:47:04
Firma- Tragedia,zero zainteresowania klientem,przedstawiciel dobry bajerant,zawsze ma ułożoną gadkę.Szkoda gadać.
10
PIPI 2016-10-14 11:01:22
potwierdzam - OMIJAJ TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!!
9
naciągnięty 2016-10-19 22:09:05
Witam wszystkich zainteresowanych oknami monolit ---- zakupiłem wszystkie okna do nowo wybudowanego domu w tejże firmie i powiem tak NAJWIĘKSZA GŁUPOTA MOJEGO ŻYCIA zapłaciłem za ten kit prawie 20 tyś i co PORAŻKA !!!! okna regulowane już kilka razy i nadal lipa ,,nie wspomne że wymieniali ramę już dużego okna która popękała ,,, dodzwonić się na dział reklamacji to prawie cud ... jeszcze nie mieszkam w tym domu a naprawdę mam ochotę wymienić te partackie okna na inne , po prostu porażka nie polecam nikomu a jeśli ktoś nie wieży niech poszuka mnie na skaipe mariusz 8008 to wyśle dla zainteresowanych zdjęcia tych wspaniałych okien . pozdrawiam i życzę przemyślanych zakupów
9
Hector 2016-10-20 07:34:10
Zgadzam się z twoją opinią oszuści i kłamcy w szczególności sz.pan Krzysztof który już nie pracuje w tej firmie założył swoją działalność kupiłem od niego drzwi zewnętrzne za 1500zl po zamontowaniu tego badziewia po roku zostały zdemontowane produkt chiński choć sprzedawca twierdził że zostały wykonane w Polsce po miesiącu prób reklamacji z firmą dałem sobie spokój panie w dziale rekrutacji odbijały piłeczkę jak rasowe tenisistki nie dajcie się nabrać na CHIŃSKIE BADZIEWIE I PRÓBĘ REKLAMACJI BO I TAK NIE BĘDZIE ZALATWIONA POZYTYWNIE
11
V2 2016-10-20 11:45:18
Firma monolit sprzedająca swoje wyroby na giełdach samochodowych i jarmarkach drzwi są produkowane w Chinach a sprzedawane z naklejką PRODUKT POLSKI . Produkt firmy MONOLIT omijaj szerokim Łukiem nie daj się omamić pseudo przedstawicielom zaoszczędzić na zdrowiu nerwach i pieniądzach
6
V2 2016-10-20 11:50:28
Panie Mateuszu chyba nie został pań nigdy profesjonalne obsłużony a tanie mięso to psy jedzą
3
Tragedia 2016-11-27 00:24:15
Omijajcie tą firmę z daleka.Tam pracują sami oszuści i krętacze.Zamówione u nich drzwi z montażem to tragedia.Przedstawiciel p.Mariuszek młody, ale kłamca dobry.Nic lepszego nie mogę powiedzieć o p.Anecie z działu reklamacji,głos ma przemiły aż do bólu, a kłamczucha na całego,obiecuje,obiecuje i na tym koniec. a potem nawet telefonu nie odbiera.Ilekroć dzwoniłam(jak mi się udało że odebrała) pytałam o szefa zawsze kłamała i mówiła że go nie ma,inne panie też tak robiły.

Montażyści to jak by chłopcy z ulicy wzięci na chwilę. Mam nadzieję że właściciel wymieni tą ekipę na inną.Chyba że mu tacy pracownicy odpowiadają żeby pogrążyli Jego firmę.
4
monika 2017-01-19 15:10:33
Ja jak najbardziej polecam. Nieszczęśliwych ludzi pozdrawiam. Jak kupujecie towar to dokładnie dopytajcie co za ile, a nie pretensja do sprzedawcy. Mentalność Polaków tylko narzekać i oczerniać. Wszystkim nieszczęśliwym życzę z całego serca aby spotykali na swojej drodze ludzi takich jakimi są. Może zmądrzeją.
3
zadowolona2 2017-01-19 15:34:32
podzielam zdanie p. Moniki serdecznie polecam firme MONOLIT.
2
ZOSIA 2017-02-22 12:18:52
JA RÓWNIEŻ JESTEM ZADOWOLONA Z PRODUKTÓW FIRMY MONOLIT , KUPIŁAM OKNA BEZ MONTAŻU. NA CZAS PRZYWIEZIONE , NIC IM SIĘ NIE DZIEJE. POLECAM.
1
Puma999 2017-03-03 15:31:19
Witam... hmm od czego by tu zacząć?? Może od tego że firma Pana Michała jest jedną z najlepszych firm z którymi miałem jak do tad doczynienia. W zeszłym roku podjelismy decyzja o budowie domu jedno rodzinnego o powierzchni około 240m2 . Wiadomo do tego ptrzeba bylo za angazowac kilka firm budowlańców tynkarz dekarz oraz firmę która założy okna i drzwi wejściowe . Wyżej wymienionych budowlańców zmieniliśmy wiek i krótkie i tracilismy na nich dużo pieniędzy "murarze fachowcy " którym przewracala się ścianą katowa na wysokości metra haha jednym słowem żenujące. Reszta fachowców też nie była lepsza odpadajace tynki z ścian i przeciekajacy dach . Jedyna zetelna firma okazała się firma Monolit , będąc na swoim okolicznym targowisku dostrzegłem wystawę tej ze firmy i sympatycznego młodzieńca Pana Rafała. Po krotko odbytej rozmowie z przedstawicielem postanowiłem zaprosić tego otóż Pana na pomiar otworów okiennych w swoim nowo wybudowanym domu. Na miejscu budowy zrobiliśmy pomiar co nie było łatwe gdyż każdy otwór miał inny wymiar a miały być okna wszystkie takie same według wyliczeń majątków..... po wstepnej wycenie która nie powiem zaskoczyła mnie i to bardzo pozytywnie postanowiliśmy zamówić okna i drzwi wejściowe tego Pana
. Nie ukrywam robiłem już przymiarki do wyceny okien w innych firmach ale takiej różnicy w cenie sie nie spodziewałem między firma Monolit a jedna z najtańszych firm w której wycenialem okna a było ponad 2 tys zł. Umówiliśmy się na konkretną cenę za okna łącznie z matazem i wszystko przebiegło gładko panowie montazysci przyjechali w terminie około 3 tygodni w wstępnym ustaleniu z przedstawicielem, założyli 14 okien i drzwi wejściowe w ciągu ponad 3 godzin szybko sprawnie i na temat. Mieszkam już w tym domu od roku i jestem zadowolony z tych okien są szczelne dobrze spasowane zamontowane a co najlepsze o fajnym pół okrągłym nowoczesnym profilu. Coz więcej mogę dodać , tak jak już pisałem powyżej jest to fajna firma go
2
Puma999 2017-03-03 15:44:40
Firma bardzo dobra i godna polecenia jeżeli ktoś był by zainteresowany mogę podesłać numer do firmy bądź do Pana Rafała..
1
xxxx 2017-03-03 17:19:47
Firma monolit to wielki szajs. Nie chodzi o cenę, tylko o montaż i dział reklamacji-nie potrafi załatwić sprawy i w dodatku kłamie.
1
Zluda 2017-03-09 00:38:40
Hahaha
patryk 2017-04-01 13:32:19
Także korzystałem z usług firmy MONOLIT szczerze polecam.
1
Zostaw swoją opinię o Monolit Michał Godlewski - Zambrów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Monolit Michał Godlewski