Monolit Michał Godlewski

Zambrów

Opinie o Monolit Michał Godlewski

nina 2014-07-18 14:53:43
Firma godna polecenia. Produkt dobrej jakości w dobrej cenie. Taniej niż u innych. Szybkie terminy realizacji. Pracownicy znający się na tym co robią.
lila 2014-07-21 17:42:34
Firma jak najbardziej godna polecenia. Okna ok, obsługa dość dobra. Polecam
dzikibil 2014-09-11 15:04:17
Korzystałem z usług tej firmy, nie mam większych zastrzeżeń. Drzwi w dobrej cenie, dobrej jakości, dość szybko odbył się montaż (około tygodnia od zamówienia), pracownicy z doświadczeniem. Polecam
Andrzej 2014-11-03 15:46:08
Polecam firme, sam widziałem jak cala firma wygląda która zajmuje się produkcja okien.
Wszystko jest na swoim miejscu, towar godny uwagi. Jeśli ktoś szuka okien lub drzwi, naprawdę warto pojechać zobaczyć, doradza w wyborze.
sklepowa 2014-11-27 16:30:07
Potrzebowałam pilnie drzwi (prowadzę sklep i stare przestały się zamykać) na początek zaczęłam szukać na miejscu najkrótszy termin jaki usłyszałam to 3 tygodnie, firmie Monolit z przyjazdem pomiarem i zamontowaniem zajęło jedynie 4 dni. Da się? Da się. Bardzo serdecznie polecam. 100 % pozytyw
zadowolonaaaa 2015-01-05 14:48:59
Kupowałam okna od tej firmy ponad 3 lata temu i z czystym sumieniem mogę polecić. Produkt wysokiej jakości w bardzo dobrej cenie. Brat chciał być lepszy i kupił droższej okna w lokalnej firmie i niestety nie jest zadowolony. Szyby są brudne, ma problemy z zamykaniem. Firma zakończyła działalność i został z problemem. Polecam firmę MONOLIT :)
annam 2015-03-03 14:41:58
Kupiłam okna i drzwi w firmie MONOLIT, jestem bardzo zadowolona. Wszystko działa prawidłowo. Mają bardzo szeroki asortyment, jest w czym wybierać. Pracownicy w/w firmy są odpowiedzialni i mają profesjonalne podejście do klienta, doradzą, podpowiedzą. Firma godna współpracy.
Panii 2015-11-05 09:07:31
Właściwie to moglibyśmy napisać: „Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecamy.” Byłoby to nie w porządku wobec firmy MONOLIT. Trafiliśmy do niej przypadkiem, mając już w zasadzie wybrane okna, wiodącej na naszym rynku firmy. Znalezione w sieci bardzo pozytywne komentarze, telefon i zaproszenie na rozmowę. Pojechaliśmy bez przekonania – ot kolejny producent okien.. Na miejscu spotkaliśmy zaangażowanego, profesjonalistę, który z pasją opowiadał nam o Oknach, doradzał w każdym szczególe, cierpliwie odpowiadał na prozaiczne pytania i nawet przez sekundę nie dał nam odczuć, że ma dość. Żaden telefon, mail nie został bez odpowiedzi. Serdeczność, profesjonalizm są tutaj na porządku dziennym. Pan Michał – opowiadający z pasją o okuciach, klamkach, szybach – jakże to było odmienne od tego co spotykaliśmy w punktach sprzedaży.
Jolka 2015-11-05 10:15:49
Kilka dni temu wymieniałam okna i drzwi w swoim domu - korzystając właśnie z usług firmy Monolit. Pani, która się mną zajmowała , naprawdę z zaangażowaniem przekazałą mi ofertę... oczywiście porównałam ją z innymi firmami, ale zarówno obsługa jak i cena najbardziej odpowiadały mi w tej firmie. Zaskoczyłam sie przede wszystkim terminem. Pani przedstawiciel, tłumaczyła mi, że realizacja do 2-3 tyg z montażem - podpisaliśmy umowę. Po 3 dniach zadzwoniła Pani, z pytaniem czy w przyszłym tyg będzie nam odpowiadał montaż całego zamówienia. Także zostaliśmy załatwieni w tydzień czasu, co oczywiście wyszło na plus.
Emil D 2015-12-02 20:10:44
Polecam firmę Monolit Zambrów bardzo profesjonalana kadra i szybki termin realizacji okna super cena tez
zadowolona 2015-12-30 14:07:28
Korzystałam z usług firmy MONOLIT nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko zostało zrobione na czas w przeciwieństwie do innych ekip, cena adekwatna do jakości, duży wybór produktów a co za tym idzie każdy znajdzie coś na swoją kieszeń.
Mateusz 2016-04-16 18:37:21
Bardzo polecam, profesjonalnie i tanio :)
jahoo 2016-06-15 17:21:11
Nie rozumiem - przecież to portal dla pracowników i pracodawców a nie opinie zadowolonych klientów na temat handlowca. Poza tym jakieś jednostronne te opinie - chyba handlowiec reklamę sobie robi....
A jeśli chodzi o okna - bo kilka lat temu kupiłem w tej firmie, okna jak okna szału nie ma za tą kasę ale za to jaki kontakt z firmą (musiałem złożyć reklamację) telefonu nikt nie odbiera albo jak odbierze to mówi żeby zadzwonić później i tak już rozpatrują przez kilka latek.
Więc podsumowując kupiłem w monolicie pierwszy i ostatni raz zapłaciłem inaczej fakturę wystawili inaczej - firma kant i oszust
8
porażka 2016-08-22 19:05:59
Tradycyjnie niewygodne opinie są szybciutko usuwane,ale będę pisać często żeby ludzie się dowiedzieli że tą firmę trzeba omijać szerokim łukiem. Jak najbardziej zgadzam się z poprzednią opinią.Tam pracują sami oszuści i kłamcy. Stosują stary trik,złapać klienta i oszukać.
7
wrrr 2016-08-28 23:47:04
Firma- Tragedia,zero zainteresowania klientem,przedstawiciel dobry bajerant,zawsze ma ułożoną gadkę.Szkoda gadać.
6
PIPI 2016-10-14 11:01:22
potwierdzam - OMIJAJ TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!!
5
naciągnięty 2016-10-19 22:09:05
Witam wszystkich zainteresowanych oknami monolit ---- zakupiłem wszystkie okna do nowo wybudowanego domu w tejże firmie i powiem tak NAJWIĘKSZA GŁUPOTA MOJEGO ŻYCIA zapłaciłem za ten kit prawie 20 tyś i co PORAŻKA !!!! okna regulowane już kilka razy i nadal lipa ,,nie wspomne że wymieniali ramę już dużego okna która popękała ,,, dodzwonić się na dział reklamacji to prawie cud ... jeszcze nie mieszkam w tym domu a naprawdę mam ochotę wymienić te partackie okna na inne , po prostu porażka nie polecam nikomu a jeśli ktoś nie wieży niech poszuka mnie na skaipe mariusz 8008 to wyśle dla zainteresowanych zdjęcia tych wspaniałych okien . pozdrawiam i życzę przemyślanych zakupów
4
Hector 2016-10-20 07:34:10
Zgadzam się z twoją opinią oszuści i kłamcy w szczególności sz.pan Krzysztof który już nie pracuje w tej firmie założył swoją działalność kupiłem od niego drzwi zewnętrzne za 1500zl po zamontowaniu tego badziewia po roku zostały zdemontowane produkt chiński choć sprzedawca twierdził że zostały wykonane w Polsce po miesiącu prób reklamacji z firmą dałem sobie spokój panie w dziale rekrutacji odbijały piłeczkę jak rasowe tenisistki nie dajcie się nabrać na CHIŃSKIE BADZIEWIE I PRÓBĘ REKLAMACJI BO I TAK NIE BĘDZIE ZALATWIONA POZYTYWNIE
6
V2 2016-10-20 11:45:18
Firma monolit sprzedająca swoje wyroby na giełdach samochodowych i jarmarkach drzwi są produkowane w Chinach a sprzedawane z naklejką PRODUKT POLSKI . Produkt firmy MONOLIT omijaj szerokim Łukiem nie daj się omamić pseudo przedstawicielom zaoszczędzić na zdrowiu nerwach i pieniądzach
3
V2 2016-10-20 11:50:28
Panie Mateuszu chyba nie został pań nigdy profesjonalne obsłużony a tanie mięso to psy jedzą
1
Tragedia 2016-11-27 00:24:15
Omijajcie tą firmę z daleka.Tam pracują sami oszuści i krętacze.Zamówione u nich drzwi z montażem to tragedia.Przedstawiciel p.Mariuszek młody, ale kłamca dobry.Nic lepszego nie mogę powiedzieć o p.Anecie z działu reklamacji,głos ma przemiły aż do bólu, a kłamczucha na całego,obiecuje,obiecuje i na tym koniec. a potem nawet telefonu nie odbiera.Ilekroć dzwoniłam(jak mi się udało że odebrała) pytałam o szefa zawsze kłamała i mówiła że go nie ma,inne panie też tak robiły.

Montażyści to jak by chłopcy z ulicy wzięci na chwilę. Mam nadzieję że właściciel wymieni tą ekipę na inną.Chyba że mu tacy pracownicy odpowiadają żeby pogrążyli Jego firmę.
Zostaw swoją opinię o Monolit Michał Godlewski - Zambrów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Monolit Michał Godlewski