Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bonduelle

Pracowałeś w firmie Bonduelle i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-03 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie,nie macie sie czego bac. To co wypisuja to sa zwykle bzdury ludzi,ktorym sie nie chce pracowac a chcieli by miec kokosy miesiecznie. jezeli ktos bedzie normalnie pracowac i kompetentnie wypelnial swoje obowiazki to nikt do nikogo nie bedzie mial do nikogo pretesji. pozdro
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-20 23:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się w 100% z fiki\'m. pisząc takie rzeczy jeden na drugiego tylko pokazujecie, jacy prymitywni i głupi ludzie pracują w naszym zakładzie. jak ci się nie podoba - to do domku. nikt nikogo na siłę nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2012-02-15 14:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o pracy na konserwie? Wybieram się na tegoroczny sezon i chciałabym poznać opinie. Jak atmosfera?
zdjecie uzytkownika
paletyzacja - 2012-02-22 10:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera,normalna. zalezy jaka brygada i kto w tym roku przyjdzie. jak w kazdym miejscu pracy i zakladzie nie zawsze jest rozowo. ale ogolnie jest ok,nie ma problemow,ewentualnie z jednostkami ktore stwarzaja jakies problemy albo nie chce sie im pracowac. jest dobrze
zdjecie uzytkownika
no name - 2012-03-23 09:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem juz jeden sezon i nie mozna narzekac tylko mam jedno zastrzezenie jak mam ulop to chcialbym go wziac kiedy ja potrzebuje a nie kiedy [usunięte przez moderatora] sie podoba bo wiadomo kazdy z nas ma jakies sprawy to zalatwienia w dany dzień ale ogolnie mowic prac nie jest zla:):)
zdjecie uzytkownika
Anna - 2012-04-01 15:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam, że tak źle jest na konserwie na zmianie C [usunięte przez moderatora] :) Prawda, że jest taka straszna??
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-09-24 16:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to prawda że w jednym dniu na jednej zmianie może wziąść urlop jedna osoba czy to regulamin czy zależy od majstrowej
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2012-09-27 09:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby tak ale jak 4 osoby z cięcia pójdą jednego dnia na urlop i co wtedy mocne spadki będą w produkcji i jeszcze ta premia selerowa.
zdjecie uzytkownika
gallanonim - 2012-10-09 13:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są już wypłaty?
zdjecie uzytkownika
AGNIESZKA - 2012-10-11 15:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA SZUKAM PRACY OD DAWNA I JEŚLI BYŁA BY TAKA MOŻLIWOŚĆ TO CHĘTNIE BYM PRZYSZŁA TU PRACOWAĆ,ZA COŚ TRZEBA ŻYĆ
zdjecie uzytkownika
ejo ;P POLECAM ;) - 2013-01-22 22:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja dla studentów i ludzi "na poziomie"czyli przychodzących do pracy by pracować a nie siać zamęt,którzy chcą pracować czerwiec-pażdziernik -SUPER SPRAWA ale w dziale AGRO-tylko i wyłącznie oraz poza fabryką czyli w terenie ;) kasa ok,możliwość nadgodzin,zwrot za paliwo i ŚWIĘTY SPOKóJ od tego-co możecie wyczytać poniżej ;)
[usunięte przez moderatora] We firmie 8ha,zmiany,dojazd na własny koszt lub autobusem.DOBRA RADA:jezeli juz trafi Wam się praca w innym dziale,to odpowiadac na pytania,nie spoufalać się,nie angazowac z tymi ludzmi w jakiekolwiek rozmowy i afery...Po 4 sezonie miałam jednak dość,znalazłam nową pracę,która umożliwia mi dalsze studiowanie i jestem very happy ;) POZDRAWIAM AGRO i żegnam zarazem ;P
zdjecie uzytkownika
KADRA - 2013-01-25 19:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warszawa, dnia 24 stycznia 2013 roku

INFORMACJA

Działając w imieniu Bonduelle Polska S.A. z siedzibą w Warszawie (zwanej dalej: „Bonduelle” lub „Spółką”), mając na uwadze wypowiedzi byłych i obecnych Pracowników Bonduelle, publikowane w ostatnim czasie na portalach internetowych, w tym na portalu „Gowork”, niniejszym oświadczamy, że Bonduelle respektuje konstytucyjną wolność każdego człowieka do wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Bez względu na powyższe zastrzegamy jednak, że podejmiemy wszelkie możliwe kroki prawne w sytuacjach, gdy wypowiedzi publikowane na portalach internetowych, w tym na portalu „Gowork” będą zawierać informacje nieprawdziwe, obraźliwe, naruszające dobre imię Pracowników lub Bonduelle, a także gdy będą one naruszać tajemnicę przedsiębiorstwa Bonduelle.
Zgodnie z treścią art. 24 § 1 i § 2 kodeksu cywilnego: „§ 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. § 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.” Jak natomiast stanowi art. 43 kodeksu cywilnego: „Przepisy o ochronie dóbr osobistych osób fizycznych stosuje się odpowiednio do osób prawnych.”, tj. także do Bonduelle.
Pragniemy nadto zauważyć, że wypowiedzi na portalach internetowych, w tym na portalu „Gowork” mogą wypełniać znamiona następujących przestępstw, unormowanych w kodeksie karnym oraz w ustawie o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji:
a) przestępstwa określonego w art. 212 § 2 kodeksu karnego: „Kto za pomocą środków masowego komunikowania, pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.”. Karą przewidzianą za dopuszczenie się powyższego czynu jest grzywna, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2;
b) przestępstwa określonego w art. w art. 216 § 2 kodeksu karnego: „Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.”;
c) przestępstw określonych w art. 23 ust. 1 i ust. 2 ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji: „1. Kto, wbrew ciążącemu na nim obowiązkowi w stosunku do przedsiębiorcy, ujawnia innej osobie lub wykorzystuje we własnej działalności gospodarczej informację stanowiącą tajemnicę przedsiębiorstwa, jeżeli wyrządza to poważną szkodę przedsiębiorcy, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 2. Tej samej karze podlega, kto, uzyskawszy bezprawnie informację stanowiącą tajemnicę przedsiębiorstwa, ujawnia ją innej osobie lub wykorzystuje we własnej działalności gospodarczej.”.

W związku z powyższym informujemy, że jeżeli na portalach internetowych, w tym na portalu „Gowork” będą pojawiać się wypowiedzi o treści wykraczającej poza granice wolności słowa lub prawa do swobody wypowiedzi, to Bonduelle podejmie stosowne, stanowcze kroki prawne w celu obrony interesów Pracowników Bonduelle oraz samego Bondulle. Zwracamy uwagę, że autorzy wypowiedzi publikowanych na portalach internetowych wcale nie są anonimowi. Powszechnie obowiązujące przepisy prawa umożliwiają poszkodowanemu skuteczne pozyskanie od administratorów portali danych osób, które zamieszczają w internecie wypowiedzi niezgodne z prawem. Pozyskanie ww. danych osobowych umożliwi Bonduelle dochodzenie swoich praw w sądach zarówno na drodze postępowania cywilnego, jak również postępowania karnego.

Dorota Duszyńska
Dyrektor ds. Zasobów Ludzkich



zdjecie uzytkownika
fasOlka - 2013-01-28 21:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś może opisać mi na czym polega praca kontrolera jakości w firmie Bonduelle? Ogólnie polecacie pracę na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
Chyba ty - 2013-02-04 00:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, moze ktos streścic na czym polega praca w dziale agro bo pojawilo sie ogloszenie ze potrezbuja agronoma
zdjecie uzytkownika
agi - 2013-03-01 10:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko wyjaśnią Wam miłe Panie pracujące w kadrach odnośnie pracy w kontroli jakości i dziale agro.Spoko stanowiska pracy.Najlepsze we firmie,pod warunkiem,ze masz dane preferencje do zajmowanych j/w stanowisk.Nie bójcie się pytać lub dzwonić.Jednak najlepiej osobiście porozmawiać.POLECAM.
zdjecie uzytkownika
wiktorka2226 - 2013-03-10 15:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ludziska mam pytanie,kiedy zaczyna sie sezon w tym roku bo ja słyszałam ,że w maju
zdjecie uzytkownika
najlepszy - 2013-07-03 01:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sezon w maju to sie zaczal ale na zwolnienia wsrod handlowcow
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda kwestia urlopów w Bonduelle Gniewkowo?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2014-01-17 10:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to przyjemności atmosfera super kasa OK szkoda że to jedyna taka firma w tym mjasteczku
zdjecie uzytkownika
No name - 2014-03-18 21:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bonduelle straszy sankcjami...
Haha, czyzby mial cos do ukrycia?!
Tez mi cos!
(usunięte przez administratora) taki jaki macie stan rzeczywisty, atmosfere, warunki pracy, ktore beda odzwierciedlac go w konentarzach przez tutejszych forumowiczy nie bedzie zadna obraza, a to, ze macie stawki glodowe, ludzie pracuja po znajomosci... Zadna nowosc!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-06-19 16:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Właśnie szukam pracy w tej firmie, jestem po technikum, nie pracowałam jeszcze, ponieważ studiowałam 2 lata dziennie, ale niestety z pewnych przyczyn musiałam zrezygnować, z powodów również finansowych, ta praca jest co prawda z innej branży niż mam wykształcenie, ale jest dla mnie bardzo ważna, dlatego postanowiłam się przekwalifikować na coś innego, nieważna jest dla mnie umowa, czy zlecenie, czy jaką tam dają, byle mieć pracę, byle się czegoś nowego nauczyć, zdobyć doświadczenie, nieważne jakie stanowisko, nawet mogę sprzątać i myć podłogi, byle mieć swój grosz, bym mogła się w końcu odbić i uzbierać na wynajem skromnego mieszkanka, by po prostu mieć tą pracę, jako moją pierwszą pracę.
Mam do Państwa zapytanie, czy aktualnie BONDUELLE przyjmuje do pracy od wakacji? Czy przedłuża umowy na dłużej niż tylko na wakacje? Bardzo pilnie poszukuję pracy, potrzebuję jej jak najszybciej, do kogo najlepiej udać się w BONDUELLE w tej sprawie? Czy dojazdy do Gniewkowa, nie są problematyczne jeśli nie ma się auta? Na ile zmian przeważnie jest praca?
zdjecie uzytkownika
Krys - 2014-06-23 15:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Asia, że nie jesteś jedyna, która ma podobną sytuację. Nie wiem co to się dzieje, że się spotykamy ale mam podobnie jak Ty. Co prawda ja studia pierwsze już kończę, ale teżbardzo potrzebuje kas, właśnie na te studia. Dla mnie ważne jest co czy można liczyć na wolne piątki co dwa tygodnie w tej pracy, zebym mogl dojechac do pracy. Asia, wierzę że się Tobie uda i ktoś nam odpowie! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-07-28 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wie na temat pracy Przedstawiciela Handlowego?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-07-29 13:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobnie jak PH natrafiłem na ogłoszenie dotyczące pracy jako przedstawiciel handlowy. też mam do tego tematu pytania, ogłoszenie jest raczej standardowe, ale warto jest przeczytać. potrafiłby się ktoś z bondulelle ustosunkować do tego jak to wszystko wygląda. bo widzę, że trzeba posiadać własny samochód a firma nie ma swoich samochodów dla pracowników. to chyba jedna z niewielu firm która tak działa, ale jestem ciekaw jak to jest rozliczane. płacą mi tylko za paliwo czy tez za koszty eksploatacyjne samochodu ewentualnie coś jeszcze? bo jeśli mam niszczyć własny samochód i nie dostawać za to kasy to słabo. nic nie jest napisane o komórce i o komputerze. jeszcze oczywiście są ważne zarobki, wiec miło będzie jak ktoś je ujawni ile się dostaje na początku.
zdjecie uzytkownika
BONDUELLE - 2014-07-29 14:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2014-07-29 13:05:09]:
Szanowni Państwo,
w temacie zatrudnienia w Gniewkowie proszę się kontaktować z osobami w kadrach fabryki. Numer telefonu to 052 354 33 00 wew. 07 lub 79.
Co do tematu przedstawiciela handlowego to proszę o przesłanie CV na adres podany w ogłoszeniu. Wszelkie informacje dotyczące tego stanowiska można uzyskać po przesłaniu CV.
Z poważaniem
(usunięte przez administratora) Dyrektor ds. Zasobów Ludzkich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonduelle
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski