Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bonduelle

Pracowałeś w firmie Bonduelle i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Chyba ty - 2013-02-04 00:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, moze ktos streścic na czym polega praca w dziale agro bo pojawilo sie ogloszenie ze potrezbuja agronoma
zdjecie uzytkownika
agi - 2013-03-01 10:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko wyjaśnią Wam miłe Panie pracujące w kadrach odnośnie pracy w kontroli jakości i dziale agro.Spoko stanowiska pracy.Najlepsze we firmie,pod warunkiem,ze masz dane preferencje do zajmowanych j/w stanowisk.Nie bójcie się pytać lub dzwonić.Jednak najlepiej osobiście porozmawiać.POLECAM.
zdjecie uzytkownika
wiktorka2226 - 2013-03-10 15:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ludziska mam pytanie,kiedy zaczyna sie sezon w tym roku bo ja słyszałam ,że w maju
zdjecie uzytkownika
najlepszy - 2013-07-03 01:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sezon w maju to sie zaczal ale na zwolnienia wsrod handlowcow
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda kwestia urlopów w Bonduelle Gniewkowo?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2014-01-17 10:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to przyjemności atmosfera super kasa OK szkoda że to jedyna taka firma w tym mjasteczku
zdjecie uzytkownika
No name - 2014-03-18 21:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bonduelle straszy sankcjami...
Haha, czyzby mial cos do ukrycia?!
Tez mi cos!
(usunięte przez administratora) taki jaki macie stan rzeczywisty, atmosfere, warunki pracy, ktore beda odzwierciedlac go w konentarzach przez tutejszych forumowiczy nie bedzie zadna obraza, a to, ze macie stawki glodowe, ludzie pracuja po znajomosci... Zadna nowosc!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-06-19 16:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Właśnie szukam pracy w tej firmie, jestem po technikum, nie pracowałam jeszcze, ponieważ studiowałam 2 lata dziennie, ale niestety z pewnych przyczyn musiałam zrezygnować, z powodów również finansowych, ta praca jest co prawda z innej branży niż mam wykształcenie, ale jest dla mnie bardzo ważna, dlatego postanowiłam się przekwalifikować na coś innego, nieważna jest dla mnie umowa, czy zlecenie, czy jaką tam dają, byle mieć pracę, byle się czegoś nowego nauczyć, zdobyć doświadczenie, nieważne jakie stanowisko, nawet mogę sprzątać i myć podłogi, byle mieć swój grosz, bym mogła się w końcu odbić i uzbierać na wynajem skromnego mieszkanka, by po prostu mieć tą pracę, jako moją pierwszą pracę.
Mam do Państwa zapytanie, czy aktualnie BONDUELLE przyjmuje do pracy od wakacji? Czy przedłuża umowy na dłużej niż tylko na wakacje? Bardzo pilnie poszukuję pracy, potrzebuję jej jak najszybciej, do kogo najlepiej udać się w BONDUELLE w tej sprawie? Czy dojazdy do Gniewkowa, nie są problematyczne jeśli nie ma się auta? Na ile zmian przeważnie jest praca?
zdjecie uzytkownika
Krys - 2014-06-23 15:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Asia, że nie jesteś jedyna, która ma podobną sytuację. Nie wiem co to się dzieje, że się spotykamy ale mam podobnie jak Ty. Co prawda ja studia pierwsze już kończę, ale teżbardzo potrzebuje kas, właśnie na te studia. Dla mnie ważne jest co czy można liczyć na wolne piątki co dwa tygodnie w tej pracy, zebym mogl dojechac do pracy. Asia, wierzę że się Tobie uda i ktoś nam odpowie! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-07-28 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wie na temat pracy Przedstawiciela Handlowego?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-07-29 13:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podobnie jak PH natrafiłem na ogłoszenie dotyczące pracy jako przedstawiciel handlowy. też mam do tego tematu pytania, ogłoszenie jest raczej standardowe, ale warto jest przeczytać. potrafiłby się ktoś z bondulelle ustosunkować do tego jak to wszystko wygląda. bo widzę, że trzeba posiadać własny samochód a firma nie ma swoich samochodów dla pracowników. to chyba jedna z niewielu firm która tak działa, ale jestem ciekaw jak to jest rozliczane. płacą mi tylko za paliwo czy tez za koszty eksploatacyjne samochodu ewentualnie coś jeszcze? bo jeśli mam niszczyć własny samochód i nie dostawać za to kasy to słabo. nic nie jest napisane o komórce i o komputerze. jeszcze oczywiście są ważne zarobki, wiec miło będzie jak ktoś je ujawni ile się dostaje na początku.
zdjecie uzytkownika
BONDUELLE - 2014-07-29 14:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2014-07-29 13:05:09]:
Szanowni Państwo,
w temacie zatrudnienia w Gniewkowie proszę się kontaktować z osobami w kadrach fabryki. Numer telefonu to 052 354 33 00 wew. 07 lub 79.
Co do tematu przedstawiciela handlowego to proszę o przesłanie CV na adres podany w ogłoszeniu. Wszelkie informacje dotyczące tego stanowiska można uzyskać po przesłaniu CV.
Z poważaniem
(usunięte przez administratora) Dyrektor ds. Zasobów Ludzkich
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-09-01 16:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcześniej nikt nic się nie dowie. Nie możecie tutaj państwo jakiś informacji udzielić? Widzicie, ja jestem bardzo ciekawy pracy w bonduelle wlasnie na stanowisku przedstawiciela handlowego, ale nie chce się jeszcze ujawniać i wysyłac sowjego CV bo jeszcze pracuję dla poprzedniego pracodawcy a wiem, że jemu się może to nie spodobać. Napiszcie mi coś wiecej o pracy PH
zdjecie uzytkownika
bakteria pracoholizmu - 2014-11-12 14:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z pracą na produkcji i jakie są finansowe warunki i czy można starać się realnie o umowę o pracę na czas dłuższy lub czas nieokreślony? nie ukrywam że mam propozycje na podobne stanowiska od innych firm do pracy ale chcę sobie ich oferty porównać z ofertą Bonduelle. nie ukrywam że głównie zależy mi na elastycznym grafiku
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-11-17 21:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2014-07-29 13:05:09]:
Proszę również o informację jak ktoś takową posiada.
zdjecie uzytkownika
bart - 2014-11-26 17:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kontynuując temat- czy naprawdę nikt nie ma obszerniejszych informacji na temat pracy. Również szukam od jakiegoś czasu pracy i przedstawiciel handlowy to ciekawe zajęcie. Jakie wymagania na tym stanowisku stawia Bonduelle? Swoje auto posiadam więc akurat to wymaganie nie będzie stanowić problemu ale jaka umowa i warunki finansowe?
zdjecie uzytkownika
Disko - 2014-11-26 17:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzę, że wszyscy tylko pytają ale odpowiedzi nie jest łatwo uzyskać. tak właściwie to nie do końca sobie zdaję sprawę, w jaki sposób można się jeszcze czegoś konkretnego dowiedzieć o pracy w bonduelle - tak właściwie to już chyba się powoli poddaje w poszukiwaniach pracy bo to nie jest najłatwijesze zadanie : (
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-26 18:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak się tam pracuje, ale mi jest potrzebna bardzo praca, pracowałem jużnie raz na produkcji, wiem znam realia i charakter tej pracy, więc mam nadzieje, żeby mnie przyjęli, tylko zastanawiam się jeszcze jakie stawki proponują konkretnie, bo nie wiem do końca czego się spodziewać od nich jednak..
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-26 18:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja również byłbym zainteresowany praca przedstawiciela handlowego Bonduelle, pytanie tylko, czy warto? Interesuje mnie jak tam jest z baza klientów, czy trzeba mieć własna, czy też mówią, gdzie mam jechać? Ważne jest tez dla mnie ile po pracy jest roboty papierkowej, da się normalnie wyrobić w 8h dziennie?
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2014-11-27 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam! Praca w Bonduellu jest sezonowa. Otrzymujesz umowę na czas wykonywania pracy tj. przerób danego warzywa w praktyce taką umową możesz sobie wytrzeć tył... Gdyż przebywając na L4 pracodawca może zwolinić w każdej chwili ,a łatwo tam zachorować ze względu na trudne warunki pracy (niska temperatura, wilgotność, mycie maszyn zimną wodą w hali w której temperatura jest bliska 0 C).
Płaca do 1900 zł max w zależności od ilości godzin. Odliczając wydatki na leki oraz brak czasu wolnego bo praca jest w systemie 4 brygadowym 7 dni w tygodniu to płaca jest nieadekwatna do ciężkiej pracy w ciężkich warunkach. Na bardzo często niesprawnym sprzęcie tj. wózki widłowe poruszające się wewnątrz hali (kto pracował ten wie jak często trzeba wymieniać w nich baterię lub korzystać z ręcznego paleciaka do odstawiania skrzyń ,stojaków o masie do 900 kg)
Pracodawca zapewnia dojazd busem firmy Niespodziński z Inowrocławia do Gniewkowa i spowrotem. (Aż dziw ,że pojazdy te są dopuszczone do ruchu w takim stanie jakim dowożą pracowników do pracy) Oprócz tego pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny (tzn. zwykła zupa oraz szklanka herbaty dużo osób nie korzysta z tego ze względu na jakość tych zup i można zjeść swój prowiant na przerwie 20 minutowej)

Podsumowując pracując w sezonie jesteś dyspozycyjny 7 dni w tygodniu sezon trwa od czerwca do października-listopada. Jeśli nie przeszkadza Ci praca w mokrym i mroźnym środowisku często w mokrym ubraniu to możesz składać dokumenty na wiosnę.

Jeśli chodzi o markę,którą reprezentuje zakład w Gniewkowie to pozostawia dużo do życzenia pod względem jakości pracy i produktów.
zdjecie uzytkownika
sezon :D - 2014-12-02 13:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale słyszałem, że z progresu ludzi też zaprosili na Dożynki 5 grudnia :D
zdjecie uzytkownika
laws - 2015-01-25 22:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to czy w ogóle warto myslec o pracy w Bonduelle? Ja poszukuję pracy w logistyce, nie wiecie, czy jest tutaj szansa się dostac, bo chyba musza mieć spory dział logistyki. Mam tez pytanie, czy w pracy ma się duzy kontakt z klientami zagranicznymi, czy nastawienie jest głównie na Polskę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Policzkiwicz - 2015-02-09 08:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bonduelle to znany na całym świecie producent spożywczy, a ich reklamy od dawien dawna stanowią dosyć wysoki top. Oczywiście zdarzały się spore wpadki jak wypadki czy pomyłki, ale nie myli się ten co nic nie robi. Dlatego przy Bonduelle należy zapisać wielki plus. Ciekawe tylko jakie dalsze projekty planują wdrożyć.
zdjecie uzytkownika
chrząszcz kręcinóżka - 2015-02-23 14:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt, ich reklamy są ba wyjątkowo dobrym poziomie. ale sądzę że stać ich na więcej. akurat ja tak się składa że jestem świeżo po studiach marketingowych i szukam pracy - mam mnóstwo bardzo ciekawych pomysłów na reklamy. jak więc zdobyć w Bonduelle w zajmującym się tym dziale pracę? pozdrawiam bardzo
zdjecie uzytkownika
Wujetk - 2015-04-26 01:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby odpowiedzialne za kreowanie marketingu robią świetną robotę dla bonduelle. Jeżeli tak dalej to będzie wyglądało to przyjęcie do tego działu będzie niemożliwe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonduelle

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bonduelle?
Zadaj pytanie
alert