Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaldo Sp.z o.o. ul

Pracowałeś w firmie Kaldo Sp.z o.o. ul i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2015-06-20 02:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałeś już w firmie Kaldo Sp.z o.o. ul? W takim razie opowiedz innym o swojej przygodzie na naszym forum. Zachęcamy do komentowania.
zdjecie uzytkownika
Kozik - 2015-09-29 20:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma by byla wporzo nawet jakby ludzie byli troche glupsi i na piniondzach sie nie znali
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-10-27 11:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam, jak na dzisiejsze warunki nawet ok. Wypłaty na czas, praca też nienajgorsza. pozdrawiam chłopaków z brygady
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-12-12 20:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kris super, że wypłata jest o czasie i warunki pracy odpowiadają. Ale wiecie czy planowana jest jakaś rekrutacja na nowe stanowiska? Chętnie podjąłbym u nich zatrudneinei. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-30 00:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlodziejska Firma
zdjecie uzytkownika
bzdury - 2016-01-19 10:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do aaa do Kaldo są zawsze przyjęcia próbuj.Z krisem jedynie co sie mogę zgodzić to że wypłata jest na czas a reszta to syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
military - 2016-04-24 12:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, jeśli ktoś szuka pracy to faktycznie u nich może na wakat liczyć, także to jest spoko, atmosfera do poprawienia, ale wypłąty są na czas i to warto docenić
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-05-02 14:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Military pensja na czas to jest obowiązek pracodawcy a nie jego widzi mi się więc nie ma co się zachwycać bo w końcu na nią dymasz nieprawdaż??A dlaczego nikt nie napisał że w tej firmie nie ma płatnego urlopu!!!!!!Jedynie co mozesz dostać to urlop bezpłatny a o chorobowym to nawet nie maż bo jak się przyjmujesz do roboty to dostajesz wniosek o urlop bezpłatny do podpisania bez żadnej daty i mają cię jak na widelcu.Atmosfera nie najgorsza zależy do jakiej brygady trafisz byle nie do budynia he he

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kaldo Sp.z o.o. ul!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaldo Sp.z o.o. ul
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert