Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rajpol sp.z.o.o.

Pracowałeś w firmie Rajpol sp.z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-09 21:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złe traktowanie pracowników, zarobki de facto w granicach 1200zł. praca często po 11h z pół godzinną przerwą,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
oleole - 2012-05-10 18:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac ze ktos niewie jaki sa faktyczne zarboki tam a jesli ktos nie chodzi do pracy to trudno ze ma male zarobki
zdjecie uzytkownika
ptakpokoju - 2012-09-03 20:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziadostwo umowilem sie na prace 8 godzin a pracuje tylko po 14 godzin przy kartonach [usunięte przez moderatora] totalny pseudo kierownictwo odzywki c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie mozna byłoby duzo pisac ala szkoda
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-01-10 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
fikumiku - 2013-01-10 15:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak jest w rajpolu, kto z tym wariatem wytrzyma.nigdy nie wiesz o której do domu wrócisz bo zawsze jakas niespodziewana robota wypada.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 14:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ptakpokoju ile tam pracujesz? Czy każdy dzień tak wygląda, czy po prostu zdarzają się dni, w których trzeba zostać dłużej - dostaje się za to dodatkową kasę, czy nie?
zdjecie uzytkownika
ptakpokoju - 2014-01-29 11:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tłumaczę. "druga zmiana" wychodzi do domu dopiero po zrealizowaniu pełnego zamówienia. (w okresie styczeń-kwiecień średnio kilka razy w tygodniu) Oczywiście każdy z pracowników ma zapłacone za nadgodziny, mało tego po godz. 22.00 dostaje nawet +50% stawki godzinowej. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do fikumiku - 2014-02-16 18:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jakoś źle trafiłeś.... to niemożliwe żeby zawsze były jakieś dodatkowe rzeczy do zrobienia.....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-11-30 11:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-11-30 11:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy w Firmie jest Kot,najmądrzejszy,najważniejszy,dać mu tylko bata do ręki i by było gitara.
zdjecie uzytkownika
Kakuna - 2015-07-15 15:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oleole - 2012-05-10 18:14:48]:
Hej chciałabym się dowiedzieć jakie są faktyczne zarobki w firmie Rajpol sp z o.o.? Myslałam jakiś czas zeby zaaplikwoać czytałam już tysiące konetrarzy i chciałabym podjąć tam pracę. Gdzie można wysyłać swoje oferty. Jest umowa o pracę czy jedynie zlecenie wchodzi w gre? Proszę o tylko te informację.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rajpol sp.z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rajpol sp.z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert