Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mota engil polska sa

Pracowałeś w firmie mota engil polska sa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NIEZALEŻNY - 2014-03-10 15:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [złotowka - 2014-03-10 11:24:12]:
Dzięki WAM POLACY Z II KORPUSU !!!
POWSTANIE W-W TO NASZ HORROR W PORÓWNANIU Z TYM CO WY NIE DOŚWIADCZYLI - DLA WAS BAJKA !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sorry pomyłka - 2014-03-10 22:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZALEŻNY - 2014-03-10 15:21:11]:
Sorry!!! pomyłka stron,
odpowiedź na temat,ale nie na tej stronie.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-04-01 20:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie przesadzajcie i nie wkładajcie wszystkich do jednego wora. Ja pracowałem w mocie przez 3 lata, półtora roku na kontrakcie i półtora w biurze. Było różnie, na początku super, fajna atmosfera, zawsze kasa na koncie 8-10 każdego miesiąca, przyszedł kryzys w budwnictwie, każda firma miała problemy, jedni polegli, inni się utrzymali. Mota działa dalej, przeszli kryzys i z tego co wiem to jest coraz lepiej, także ja nie mam przykrych wspomnień i jak komuś chce się pracować to niech sam najpierw spróbuje.
zdjecie uzytkownika
łobuz - 2014-04-01 22:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie, Adi trochę ma rację , ja też pracowałem 2 lata w mocie, i powiem tak nie wiem jak w innych budowlanych , zawsze miałem wypłate na czas, a teraz jak sie ma kredyt i pewność ze masz na koncie co miesiąc to jest dobre.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-04-07 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra Panowie, napisaliście, że warto pracować w mota, pracowaliście kilka lat, ale z tego co wyczytałem to już nie pracujecie, ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
WOJTAS445 - 2014-04-07 19:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [łobuz - 2014-04-01 22:51:13]:
Witam...fajnie było w mocie...ale zawsze wszystko co dobrw..szybko sie kończy...:)
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-04-08 20:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano temu kolego, że nie pracuje się w jednej firmie po kilkanaście lat jak to było dawniej.. Ja zmieniłem miejsce zamieszkania i tym samym prace w podobnej firmie co Mota i powiem szczerze, że różnicy wielkiej nie widze, tu też jest dobrze ale dobra atmosfera z Moty się już chyba nigdzie nie powtórzy.
zdjecie uzytkownika
RUCH OBURZONYCH RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ - 2014-04-09 12:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mota-Engil jest to firma nieodpowiedzialna, nierzetelna, można nazwać firma "oszust". Piszę to z całą konsekwencją. Każdy termin płatności dla nich nic nie znaczy, można powiedzieć "zapłatę za wykonaną pracę trzeba wydzierać im z pyska". Uważam, że czas skończyć z tą firmą i jej oszustem na terenie Polski i całej Europy. Jest to firma, która wykończyła bardzo dużo firm podwykonawczych i czas by ta firma zniknęła z mapy firm działających na terenie Polski. Dlatego zwracam się do wszystkich podwykonawców i przedsiębiorców, którzy zostali oszukani prze firmę Mota-Engil by zgłaszali mailowo, a także korespondencyjnie wiadomości o niezapłaconych fakturach, a także o faktach, które są Państwu znane, jakie wykonuje ta firma w stosunku do innych firm polskich. Czas skończyć ze śmiesznymi, zagranicznymi firmami, które dokonują oszustwa na terenie Polski. Oczekuję od Państwa szerokich wiadomości na temat tej firmy i procedery oszustwa jakie dokonują, ponieważ chcę zgłosić zawiadomienie o przestępstwie do Prokuratury Generalnej, dotyczącej działalności tej formy na terenie Polski. Ponadto informuję Państwa, że jestem na etapie zbierania informacji o wszystkich firmach zagranicznych, przede wszystkim hiszpańskich, portugalskich, które swoją nierzetelności i nieuczciwością dokonują oszustw na terenie Polski. Czekam na odpowiedź. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-04-12 22:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Święte słowa.
Polak nigdy nie zapomni postępowania portugalskiego konkwistadora na swojej ziemi, a tym bardziej wspierającego go polskiego zdrajcy o obcobrzmiącym nazwisku. Ci portugalscy konkwistadorzy są u nas tylko nieproszonymi gośćmi.
Chyba już czas najwyższy, żeby wrócili do siebie, jeżeli mają jeszcze odrobinę honoru. Dla mnie są tak jak niemile widziani w domu goście. Piszę te słowa, gdyż jako wieloletni były pracownik znam ich postępowanie (i oMOTAnych polaków), które można określić jako wysoce naganne.
zdjecie uzytkownika
kolejny z branży - 2014-05-14 22:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam !
Również apeluję do wszystkich firm podwykonawczych - trzeba bojkotować takie "firmy". MOTA wchodzi na odcinek S-69 Bielsko - Żywiec, ponad 120 milionów taniej od wyceny opiewającej na 380. Jeżeli biorą robotę za takie pieniądze - to niech sobie budują sami. Przestańmy w końcu sponsorować (kredytować) złodziei i wyzyskiwaczy na naszym terenie - może w końcu zaczniemy pracować za normalne pieniądze!!!!!!!!!! MOTA niech sie MOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-07 11:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda,ze w mocie robi sie wałki..ale My Polacy sami kradlismy na potege....jak sie zgłosiło o kradzierzy to ...było sie kapusiem...ale w końcu o co chodzi w tej robocie? żeby coś dobrze wyprodukować? czy sie nachapac?Obecnie nasi pracownicy są wysoko w hierarchi moty,ale maja wiele grzechów na swoim koncie..A co do Portugalczyków ci kradli na potege..sam widziałem....Ale tonie ma znaczenia bo i tak My polacy bedziemy spłacać ta kase z Unii,a Portugale i tak sie nachapia-widać ich postep ekonomiczny-maja kryzys i to nie mały..
zdjecie uzytkownika
her - 2014-06-20 15:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 czerwca Mota-Engil pochwalił się informacją, że wygrał kontrakt na 3,5 miliarda w Kamerunie. Chyba bedzie z tego praca, co myślicie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-20 21:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca będzie na pewno.
Z tego co mi wiadomo, to Portugalczycy dotarli do wybrzeży Kamerunu już na początku XVI wieku. Oczywiście nie mieli jeszcze wtedy wygranego na 3,5 miliarda kontraktu...ale i bez tego musieli sobie jakoś radzić - więc handlowali... głównie niewolnikami.
zdjecie uzytkownika
Bezniku - 2014-06-30 14:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakie są warunki pracy, ile płacą, np. administratorowi kontraktu? Wisi własnie takie ogłoszenie na ich stronie.
zdjecie uzytkownika
her - 2014-06-30 17:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co wnosi ten tekst o Portugalczykach do dyskusji, ale niech będzie.. Skoro praca bedzie, to gdzie oni wystawiają ogłoszenia o pracę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-30 20:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Bezniku: możesz wskazać w którym miejscu?
zdjecie uzytkownika
her - 2014-06-30 23:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, przeciez Bezniku napisal, że ogłoszenie wisi na stronie mota engil polska, czy ptasz o co innego?
zdjecie uzytkownika
Pani - 2014-07-01 10:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałam dodatkowo ogłoszenia tej firmy o pracę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jura - 2014-07-01 20:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również widziałem ogłoszenia pracy z tej firmy w internecie, poza jej stroną (w zakładce oferty pracy).
Nie mogę dokładnie napisać gdzie, bo i tak to .
zdjecie uzytkownika
Jura - 2014-07-01 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...znika.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-03 10:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@her, A TY WIESZ O CO PYTASZ ???????????????????
zdjecie uzytkownika
her - 2014-07-03 20:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczesniej nie zauważyłem tych ogłoszeń, pojawiło sie pytanie podobne do mojego to i odpowiedziałem, może powstalo małe zamieszanie. Napiszcie lepiej, czy warto się tymi ogłoszeniami zainteresować.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-07-13 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, tak czytam te komentarze i chce dodać swój.
Kiedyś wykonalem dla nich plan w 100%. Wyprodukowałem w jednej z ich faktorii, w ciągu krótkiego czasu bardzo dużo roboty na wiecznie psujących się, przestarzałych maszynach-złomach. Byl to nie lada wyczyn, syzyfowa praca, odwalony kawal trudnej, porzadnej i fachowej roboty.
Pewnego dnia sobie siędze i przychodzi do mnie portugal z towarzystwem ze słowami: „Dostajesz wypowiedzenie, ile wYYprOOOOOOOdukowałes roboty!!!!!!!!”
O K…WA!!! Nigdy wcześniej tak się nie poczułem, jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to we własnym kraju.
A tfu…
- NIE, TAK WSPÓŁPRACOWAC Z PANAMI PORTUGALAMI NIE BĘDZIEMY !!!
W tak chamski sposób nigdzie wcześniej nie zostałem potraktowany.
MOTA GOODBYE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
FWB - 2014-07-23 15:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Kupujemy wierzytelności na Mota Engil
Skutecznie realizujemy sprawy przeciwko Mota Engil
Odzyskujemy pieniądze. Kontakt do mnie:
Damian Procajło
kom.: 505 155 495, Tel. 71/707-27-00; Fax 71/707-27-82
mail: dp@fwb.net.pl
zdjecie uzytkownika
reks - 2014-07-25 21:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mota engil ma obecnie jakies problemy, że ogłaszają, się firmy skupujące wierzytelność? Bo to znana firma, sama grupa Mota-Engil rozpoczęła swoją działalność w Polsce w 1997 roku, także doświadczenia maja sporo. Teraz wprowadzili fajna oferte stażową. Jak napisali na stronie 21 lipca 2014 w firmie Mota-Engil Central Europe S.A. rozpocznie się program stażowy dla absolwentów szkół wyższych – Start @ ME. Program ma na celu wdrożenie młodych, utalentowanych osób w funkcjonowanie firmy oraz rozwój ich kompetencji. Brzmi bardzo fajnie, może jest na forum ktoś kto bierze udział i jest zadowolony? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mota engil polska sa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski