Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mota engil polska sa

Pracowałeś w firmie mota engil polska sa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
her - 2014-06-30 23:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, przeciez Bezniku napisal, że ogłoszenie wisi na stronie mota engil polska, czy ptasz o co innego?
zdjecie uzytkownika
Pani - 2014-07-01 10:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałam dodatkowo ogłoszenia tej firmy o pracę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jura - 2014-07-01 20:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również widziałem ogłoszenia pracy z tej firmy w internecie, poza jej stroną (w zakładce oferty pracy).
Nie mogę dokładnie napisać gdzie, bo i tak to .
zdjecie uzytkownika
Jura - 2014-07-01 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...znika.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-03 10:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@her, A TY WIESZ O CO PYTASZ ???????????????????
zdjecie uzytkownika
her - 2014-07-03 20:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczesniej nie zauważyłem tych ogłoszeń, pojawiło sie pytanie podobne do mojego to i odpowiedziałem, może powstalo małe zamieszanie. Napiszcie lepiej, czy warto się tymi ogłoszeniami zainteresować.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-07-13 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, tak czytam te komentarze i chce dodać swój.
Kiedyś wykonalem dla nich plan w 100%. Wyprodukowałem w jednej z ich faktorii, w ciągu krótkiego czasu bardzo dużo roboty na wiecznie psujących się, przestarzałych maszynach-złomach. Byl to nie lada wyczyn, syzyfowa praca, odwalony kawal trudnej, porzadnej i fachowej roboty.
Pewnego dnia sobie siędze i przychodzi do mnie portugal z towarzystwem ze słowami: „Dostajesz wypowiedzenie, ile wYYprOOOOOOOdukowałes roboty!!!!!!!!”
O K…WA!!! Nigdy wcześniej tak się nie poczułem, jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to we własnym kraju.
A tfu…
- NIE, TAK WSPÓŁPRACOWAC Z PANAMI PORTUGALAMI NIE BĘDZIEMY !!!
W tak chamski sposób nigdzie wcześniej nie zostałem potraktowany.
MOTA GOODBYE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
FWB - 2014-07-23 15:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Kupujemy wierzytelności na Mota Engil
Skutecznie realizujemy sprawy przeciwko Mota Engil
Odzyskujemy pieniądze. Kontakt do mnie:
Damian Procajło
kom.: 505 155 495, Tel. 71/707-27-00; Fax 71/707-27-82
mail: dp@fwb.net.pl
zdjecie uzytkownika
reks - 2014-07-25 21:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mota engil ma obecnie jakies problemy, że ogłaszają, się firmy skupujące wierzytelność? Bo to znana firma, sama grupa Mota-Engil rozpoczęła swoją działalność w Polsce w 1997 roku, także doświadczenia maja sporo. Teraz wprowadzili fajna oferte stażową. Jak napisali na stronie 21 lipca 2014 w firmie Mota-Engil Central Europe S.A. rozpocznie się program stażowy dla absolwentów szkół wyższych – Start @ ME. Program ma na celu wdrożenie młodych, utalentowanych osób w funkcjonowanie firmy oraz rozwój ich kompetencji. Brzmi bardzo fajnie, może jest na forum ktoś kto bierze udział i jest zadowolony? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gr - 2014-09-12 10:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,
Byłem na stażu w Mota-engil i powiem krótko to jest jeden wielki SYF,
Na początek obiecanki-cacanki że mnie wyszkolą i w ogóle, co się okazało w pierwsze 2 tygodnie siedziałem i układałem papiery po burdelu co jakiś nieodpowiedzialny kierowniczek zrobił, później przechodzenie od chłopa do chłopa bo nie wiedzieli co ze mną zrobić, a na koniec niby tak super poznasz tajniki pracy w terenie, a tak naprawdę będziesz pociskał z palikami w błocie i w pełnym słońcu i na koniec ci nawet nie podziękują.Banda palantów którzy nie wiedzą za co się zabrać, połowę pozwalniali a druga połowa tych normalnych ludzi sama się zwolniła i nie dziwie się czemu.Nie polecam ponieważ zostaniesz wykorzystany i wyciśnięty jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
koparkowy - 2014-09-30 20:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem dla moty engil przez agencje pracy s8 kepno zarobki miałem dobre na czas było płacone dobra atmosfera spoko kierownik (usunięte przez administratora) super gosc no ale sie skonczyło gdy by była tam praca na koparki na pewno tam wróce polecam.
zdjecie uzytkownika
felo - 2014-10-01 13:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie miałeś wynagrodzenia za godzinę @koparkowy? chyba, że miałeś jakiś inny system rozliczania z wykonanej pracy, jak to u nich jest dokładnie? sam jestem zainteresowany pracą tam, ale jeszcze chciałbym poznać opinie innych pracowników, więc dzięki za każda informacje. Jakbyście podali jeszcze ile godzin dzinnie się pracuje, to byłoby super.
zdjecie uzytkownika
lucky555 - 2014-10-02 18:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalem kiedys jednego operatora koparki-ładowarki który pracował u nich na kontrakcie, opowiadał że pracował min. 12 godzin dziennie + soboty a jak nie było roboty na maszynie to razem z innymi musiał montowac szalunki, zbrojenie itd. zjazd do domu co 2-3 tygodnie, w dniu zjazdu pracował tyle co pozostali i pózniej musiał ich wieźć 300 km do domu, kierownik nie pozwalał mu zejsc ze stanowiska wczesniej zeby sie mógł przespac, stawka godzinowa z tego co mówił to powyzej 10 pln brutto do tego piecdzisiatki i setki
zdjecie uzytkownika
Nowicjusz - 2014-10-09 12:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś może wie, jakie jest aktualnie na start wynagrodzenie kierownika robót kubaturowych?
Jestem zainteresowany pracą w Mota-Engil. Chciałbym poznać opinie pracowników którzy aktualnie pracują bądź pracowali na tym stanowisku. Byłoby super. Proszę o informacje i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-16 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że praca trochę ciężka jest, bo miałem tam znajomego i pracowało się faktycznie ponad te 8 godzin to na pewno i niestety tez dochodziły weekendy czasami, więc z tym to różnie bywa. A też zastanawiam się jak z płacą u Was jest, da się zarobić normalnie czy raczej słabo jest w wysokością wypłaty?
zdjecie uzytkownika
madzia - 2014-10-23 14:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję tam, a więc mogę napisać jak jest ogólnie.
Wysokość wypłaty nie ma nic wspólnego z wykonywaniem dobrej i ciężkiej pracy.
Generalnie kto ma robotę załatwioną po znajomości, układy, ewentualnie dobrze włazi w d... komu trzeba, ten ma lepiej. Coś takiego jak etyka nie istnieje.
W mojej ocenie, dyrektorzy i inne osoby zarządzające - martwią się jedynie o własne d..., wykazują niekompetencję, podejmują decyzje spychające firmę i innych pracowników w dół.
zdjecie uzytkownika
złota rączka - 2014-10-24 11:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak - 2014-04-12 22:18:20]:
Ja również zostałem oszukany przez tą firmę - zrobiłem robotę a pieniędzy jak nie było tak nie ma - kontakt niby jest ale rozłączają się jak dzwonię .
Jeszcze zamierzam pojechać do nich osobiście a czy to coś da nie wiem .
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-10-24 19:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [złota rączka - 2014-10-24 11:32:44]:
Jeżeli są problemy z wypłatą należności z ich strony, to po co podejmować z nimi współpracę? Zaprzestańmy tego, jeżeli nie szanują naszej pracy, to niech sobie budują własnymi siłami.
zdjecie uzytkownika
nigdy moty - 2014-10-27 17:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem dla nich w transport kruszyw doprosić się o pieniądze to katastrofa a 90 dni po terminie to norma nie polecam tej firmy nikomu
zdjecie uzytkownika
reg - 2014-11-01 16:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znam ich - 2013-11-09 03:49:40]:
Ja również tam pracowałem i potwierdzam, że ludzie prawdę piszą!
Osobiście pracę w tej firmie poleciłbym chyba tylko wrogowi. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kiro - 2014-11-03 15:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kurcze, no to ładnie to wszystko nie wygląda. Powiedzcie mi jeszcze czy nadal tam pracujecie czy zamierzacie dalej pracowac a jeśli odeszliście to kiedy? może jednak coś się zmieniło w tej firmie od tego czasu? to kwestia pracodawcy w końcu był czy też o coś innego chodziło, nie wiecie? z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-04 15:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2014-10-16 14:43:08]:
tak jak wszędzie około 8 tyś. brutto
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca - 2014-11-04 16:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po wykonanej pracy można sobie do nich dzwonić żeby uregulowali płatności...
A w biurze nikt nawet nie odbierze telefonu...
Po wizycie, zawsze czegoś brakuje i brak kontaktu...
NIE POLECAM OSZUŚCI!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-04 17:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Podwykonawca - 2014-11-04 16:57:47]:
No tak, jak w przysłowiu: „Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść"
zdjecie uzytkownika
dorotka z krainy czarów - 2014-11-20 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno w mota engil szukają kogolś na stanowisko pracy młodszy specjalista do spraw administracji finansowej. opisali jako tako wymagania, chociaż się nie postarali, ale klasyka: firma nie opisała co może mi zaoferować jeśli się u nich zatrudnię. już mają u mnie minus. a może wy mi odpowiecie na moje pytanie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mota engil polska sa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x