brak logo

Adamczyk i Syn S.C. P.P.U.T.H. Adamczyk Waldemar Adamczyk Krzysztof

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Adamczyk i Syn S.C. P.P.U.T.H. Adamczyk Waldemar Adamczyk Krzysztof

Zibi 2014-04-03 16:55:20
NIE POLECAM TEJ PSEUDO FIRMY STAWKA 9 NA GODZINĘ
SZEF OBCINA PENSJE BRAK DODATKÓW I PREMI. NIE DAJE NA ŚRODKI CZYSTOŚCI
LEPSZE NARZĘDZIA MAM W DOMU. KIEROWNIKIEM BUDOWY JEST KOPARKOWY
BEZ WYKSZTAŁCENIA. JEDNYM SŁOWEM OBÓZ PRACY
vanhelsing 2014-07-17 16:33:06
Jestem pracownikiem tej firmy od ponad dwóch lat.Więc mam dość dobre rozpoznanie.Zacznę od tego ,że nasz szef jest stanowczo za dobry.Zgodzę się z tym,że czasami zdarzy się jakieś obcięcie wypłaty.Ale czy ten kto napisał tą opinię ,może spojrzeć swojemu szefowi prosto w oczy i powiedzieć"dzisiaj dałem z siebie wszystko i nic nie spieprzyłem ani nie ukradłem"Wiem doskonale jak wygląda praca przy wykopie za 9 zł.Postać,popalić,wypić piwko za rogiem,rzucić parę łopat piasku lub ziemi do "dziury"i już jest 15 i można iść do domu.Ci którym się nie podoba ,zawsze mogą odejść.Myślę,że gość ,który napisał poprzednią opinię powinien postarać się o pracę w budżetówce,tam mają dobre stawki,premie i nie muszą się prać co tydzień.Ja zostaję nadal.Pozdrawiam szefa.
ada 2014-07-22 11:37:06
AHA I ZAPOMNIAŁEM DODAĆ NA TEMAT TEGO ŻE DZIŚ DAŁEM Z SIEBIE WSZYSTKO I TAK DALEJ CHŁOPIE CI LUDZIE DAJĄ Z SIEBIE WSZYSTKO BO ZAPIERDALAJĄ PO 12-15 GODZIN DZIENNIE A SZEF NAWET IM PICIA NIE KUPI TO MY OBCY LUDZIE Z BLOKÓW SIĘ LITUJEMY I ROBIMY IM KAWĘ CZY DAMY WODY TO TAK SZEF DBA O WIZERUNEK SWOJEJ FIRMY ŻENADA NAWET ODPOWIEDNICH UBRAŃ ROBOCZYCH NIE MAJĄ KAŻDY Z NICH WYGLĄDA JAK Z INNEJ PARAFII ZASTANÓW SIĘ CO TY ZA BREDNIE WYPISUJESZ TUTAJ SZKODA ŻE NIE WIEDZĄ INNI KTO BYŁ TAKI MĄDRY I NAPISAŁ TAKĄ OPINIE BO BY CIĘ CHŁOPIE CHYBA W TEJ ROBOCIE ZLINCZOWALI JAK BY SIE DOWIEDZIELI ŻENADA ŻENADA JESZCZE RAZ ŻENADA.....
ada 2014-07-22 17:15:18
widzę że prawda w oczy kogoś bolała bo wykasował moją wcześniejszą opinię na temat osoby która rzekomo pracuje w tej firmie i jest zachwycona warunkami pracy .powiem tak choć byście nie wiem ile opinii wykasowali to i tak poszło w eter że ludzie w tej firmie są wykorzystywani do granic swoich sił my mieszkańcy to widzimy i podziwiamy tych którzy tam tak ciężko pracują no prócz pana koparkowego który zrobił się Bogiem w tej firmie ale nie do końca mu to wychodzi bo w sumie jak my tu z bloków obserwujemy to nie zna się na niczym jak tylko na pomiataniu ludżmi teraz powinien przyjść czas by ktoś nim po pomiatał
Misiek 2014-07-28 07:23:10
Prawda jest taka narzekają Ci którzy nic nie robili i szef nie chciał im dać podwyżki bo kto normalny płaci za stanie. Łopaty można oprzeć o blok nie trzeba płacić za ich podpieranie pracownikom. Problem jest z tymi którzy nauczeni są do obijania reszta nie narzeka a woda zawsze w budzie jest jak mieszkańcy chcą poczęstować kogoś kawa to ok ale niech nie mówią, że ktoś się prosi. Pracuję w firmie już prawie 3 lata i nigdy nie miałem większych problemów szef jest człowiekiem który potrafi docenić ludzi którzy pracują. Reszta tylko umie pisać. Niestety w Polsce nadal jest więcej ludzi którzy zamiast wziąć się do roboty tylko narzekać potrafią pisać i oczerniać innych.
adam 2014-08-05 12:09:57
jak jesteś taki odważny i taki pracowity i kochający szefa to ujawnij swoje imię i nazwisko przecież czego sie obawiasz,szef właśnie lubi przydupasów i dlatego tacy mają miejsce u niego w szeregach .ludzie którzy mu powiedzieli prawdę w oczy to zostali zwolnieni teraz poprzyjmie nową brygadę by na jakiś czas był spokój,wiadomo nowe miotły nie powiedzą słowa i będą tyrać za marne grosze po 15 godzin dziennie a szefować im będzie pan koparkowy bez szkoły i doświadczenia. no cóż wystarczy życzyć ci powodzenia i obyś na cmentarz nie trafił jak nie którzy z tej firmy bo zamiast się leczyć to na L-4 do pracy przychodzili zobaczymy czy wtedy cię tak szef doceni i twoją rodzinę przydupasie bez podpisu .
ricco 2014-11-13 15:08:50
Jaką prawde przedstawiasz jezeli jestes taki prawdomówny to najpierw ty się p przedstaw. Jezeli chodzi o te godziny 12 czy15 które tak dzielnie pracujesz to przypomnij wszystkim ile to razy było igdzie i z jakiego powodu Nigdy ot tak sobie szef nie przyjechał i powiedział że macie robic po12 albo więcej godzin.Prawdą jest to żejeżeli spartolicie robote i ludzie nie mają wody to do kogo masz pretensje? Zrob dobrze a nie będziesz musiał pracowac nawet10 godzin.Jezeli byłes taki pracowity to jak myslisz za co zostałeś zwolniony? -a może maszcos na sumieniu może też wiesz gdzie krasnoludki sprzedały kabel z BP ikto musiał za to zapłacic? a następne oswietleniowe tez o tym nic nie wiesz ?Jestes taki fachowiec a tu pracowałeś za 9 zł i nie miałes zamiaru się zwolnic to ty jesteś strasznie wiela DUPA.Nie miales zapewne obcietej pensji bez powodu ponieważ juz pewnie
od ciebie dłuzej tu pracuję i nigdy sie to nie zdażyło.Jezeli chodzi o narzędzia to dla ciebie i reszty zwolnionych najlepsze narzedzia to łopata,kilof,przecinak i młótek . Nie potraficie dbac o narzedzia wszystkie zalane i zabłocone ile wytrzymają pół roku?Odnosnie koparkowego -obys ty miał choc polowe tego doświadczenia i chęci do pracy na pewno miałbys wyższą stawkę.
I nie obrażaj nikogo że nie ma szkoły chyba że mierzysz go w/g siebie.Nie ma takiej możliwosci żeby nie było na budowie wody do picia.Może sam szef nie przywozi wody ale pieniądze na wodę daje bez problemu.Poza tym wodę ma obowiązek zapewnic ci jak temp.przekracza 25 stopni. Najlepiej by było gdyby jeszcze na koniec dniówki przywiózł kiste piwa i powiedział dziękuje wam za taki straszny wysiłek ze wykopaliscie 2mb wykopu za dwa dni.To by była żenada.Nie oczerniajcie kogoś bez powodu.Jeżeli podejmujesz się jakiejkolwiek pracy i zgadzasz sie na warunki pracy i płacy to wykonuj tą prace solidnie i uczciwie bo nikt do tego cię nie zmusza .Sam wybrałeś.Nie bronię tu szefa ale patrze na to obiektywnie bo jak w każdej firmie są niedocią
ricco 2014-11-13 15:14:46
Nie bronię tu szefa ale patrzę na to obiektywnie,jak w każdej firmie są niedociągnięcia ale za każdą pracę szef zawsze płaci.
re 2015-01-17 20:39:11
widze ze duzo tu napinaczy prawda jest taka ze ta firma jest jedna z lepszych jezeli chodzi o szefa i ludzi ale widze ze niektorym to nie odpowiada
bax 2015-03-24 20:36:06
panowie kto tam pracuje lub pracowal wie doskonale ze bez winy nie ma przyczyny czyli wyjasniam jesli ktos cos zniszczyl lub ukradł lub cos jeszcze to wadomo ze to on bedzie ukarany i tak jest wszedzie gdzie pójdzie do pracy szef nie pozwoli sobie na to ze bedzie cos kupował a ktos sobie to bedzie brał do domu firma jest wporządku i szefowie tez. wy wymagacie od szefa kasy ale on tez od was wymaga zetelnosci pracy i kolo sie zamyka jestesmy tylko ludzmi dziekuje i pozdrawiam
leszek 2016-05-12 15:22:05
co wprowadzają pracownicy? Wydaje mi się, ze u ncih jednak można dobrze zarobić jeśli chodzi o prace przy budowie kanalizacji, bo zajmują się głównie węzłami tego typu tak jak widze no i na pewno nie ma teraz nowych ofert, wiec można ewentualnie wysłać im CV.
Zostaw swoją opinię o Adamczyk i Syn S.C. P.P.U.T.H. Adamczyk Waldemar Adamczyk Krzysztof - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adamczyk i Syn S.C. P.P.U.T.H. Adamczyk Waldemar Adamczyk Krzysztof