Jak długo czekaliście na odzew z Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j.? Oddzwaniają zawsze?
nie najlepsze miejsce pracy, nigdy nie wiadomo czego się spodziewać następnego dnia czy praca w biurze czy może jednak wyjazd na drugi koniec Polski na kilka dni. Najlepiej mieć zawsze ze sobą torbę zapakowaną. A zarobki kompletnie nie adekwatne do wykonywanej pracy
Generalnie firma ma opinię dobrego pracodawcy. Idealnych nie ma!!!
Ma opinie dobrego pracodawcy? od kiedy? człowiek robi od 7 do 22 i ma za to marne 15 zł delegacji. Wszystko w tej firmie zależy od kaprysu szefa
praca sama w sobie okej... poza tym że jedna szefowa jest znerwicowana a o drugiej krążą dziwne plotki w branży szkoleniowej ... if u know what I mean...
Praca bardzo w porządku, finanse ponad przeciętne, na atmosferę nikt z pracujących nir narzeka. Dobre premie, ciekawe wyjazdy, rozwój i satysfakcja. Bardzo dobre miejsce pracy. Ja polecam.
cytuję podobno Obecnego Pracownika: "na atmosferę nikt z pracujących nir narzeka" hmmmmm - czyżby wszyscy się przed weekendem zwolnili?
otóż mylisz się, mamy się świetnie, pracujemy i nie mamy czasu na głupoty, w przeciwieństwie do tych, którzy nie pracują i nie chcą pracować... pozdrawiamy, obecni pracownicy:)
Jak bardzo Wam nie wyszła kariera po zakończeniu pracy w CE2, że tak wylewacie żółć byli pracownicy? Stek bzdur, oszczerstw i kłamstw, na prawdę nie dziwię się, że nikt nie chce zatrudniać takich pracowników. Z tego co wiem, od obecnych pracowników, firma ma się dobrze, zarobki i atmosfera również.
Ktos moze cos wiecej powiedziec o zarobkach i obowiazkach?podroze sluzbowe sa czeste?cokolwiek plis:)
W końcu ważne są dla mnie odpowiednie zarobki, bo jak dolliczana jest odpowiednia premia to nic dziwnego, że ich oferty pracy są tak popularne. A socjale?
Praca w tej firmie to jedna wielka emocjonalna huśtawka