Opinie o Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j. w Lublin

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Drukarnie

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j. w Lublin

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 17 dni.

Jak długo czekaliście na odzew z Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j.? Oddzwaniają zawsze?

ech Nowy wpis

nie najlepsze miejsce pracy, nigdy nie wiadomo czego się spodziewać następnego dnia czy praca w biurze czy może jednak wyjazd na drugi koniec Polski na kilka dni. Najlepiej mieć zawsze ze sobą torbę zapakowaną. A zarobki kompletnie nie adekwatne do wykonywanej pracy

Pracujacy Nowy wpis

Generalnie firma ma opinię dobrego pracodawcy. Idealnych nie ma!!!

pracujący Nowy wpis
@Pracujacy

Ma opinie dobrego pracodawcy? od kiedy? człowiek robi od 7 do 22 i ma za to marne 15 zł delegacji. Wszystko w tej firmie zależy od kaprysu szefa

ciocia dobra rada

praca sama w sobie okej... poza tym że jedna szefowa jest znerwicowana a o drugiej krążą dziwne plotki w branży szkoleniowej ... if u know what I mean...

Czy zechciałbyś podzielić się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j.? Jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego? Jaką umowę proponuje firma na stanowisku Specjalista ds. szkoleń i doradztwa?
logo firmy Specjalista ds.handlu międzynarodowego
Częstochowa
Przedsiębiorstwo Usługowe Zenon Popęda
Aplikuj na wiele ofert
Obecny pracownik

Praca bardzo w porządku, finanse ponad przeciętne, na atmosferę nikt z pracujących nir narzeka. Dobre premie, ciekawe wyjazdy, rozwój i satysfakcja. Bardzo dobre miejsce pracy. Ja polecam.

Człowiek obiektywny
@Obecny pracownik

cytuję podobno Obecnego Pracownika: "na atmosferę nikt z pracujących nir narzeka" hmmmmm - czyżby wszyscy się przed weekendem zwolnili?

workin
@Człowiek obiektywny

otóż mylisz się, mamy się świetnie, pracujemy i nie mamy czasu na głupoty, w przeciwieństwie do tych, którzy nie pracują i nie chcą pracować... pozdrawiamy, obecni pracownicy:)

pozytywnaneutralnanegatywna

Jak bardzo Wam nie wyszła kariera po zakończeniu pracy w CE2, że tak wylewacie żółć byli pracownicy? Stek bzdur, oszczerstw i kłamstw, na prawdę nie dziwię się, że nikt nie chce zatrudniać takich pracowników. Z tego co wiem, od obecnych pracowników, firma ma się dobrze, zarobki i atmosfera również.

madzik

Ktos moze cos wiecej powiedziec o zarobkach i obowiazkach?podroze sluzbowe sa czeste?cokolwiek plis:)

madzik

eechu

W końcu ważne są dla mnie odpowiednie zarobki, bo jak dolliczana jest odpowiednia premia to nic dziwnego, że ich oferty pracy są tak popularne. A socjale?

o nie nie nie

Praca w tej firmie to jedna wielka emocjonalna huśtawka

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j. - Lublin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j.
2.7/5 Na podstawie 68 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Powstania Styczniowego 95 E lok. 2
    20-706 Lublin
  • NIP: 9462378915 REGON: 432641204 KRS: 0000253826
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 684 366
  2. pracuj.pl 3 489 318
  3. olx.pl - praca 2 904 336
  4. Jooble 1 942 704
Ce2 Centrum Edukacji M.Dziewa E.Tarnas-Szwed sp.j.
Przejdź do nowych opinii